Výstavba Janáčkova kulturního centra v Brně

Předmětem veřejné zakázky je novostavba budovy „Janáčkovo kulturní centrum v Brně“, která bude postavena na již z větší části realizovaných podzemních garážích a která obsahuje jeden jednoúčelový koncertní sál pro symfonickou hudbu s přirozenou akustikou. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování žádosti o …

CPV: 45000000 Trabajos de construcción, 45212321 Trabajos de construcción de auditorios, 45212322 Trabajos de construcción de teatros, 45215222 Trabajos de construcción de centros cívicos, 45233120 Trabajos de construcción de carreteras
Lugar de ejecución:
Výstavba Janáčkova kulturního centra v Brně
Organismo adjudicador:
Statutární město Brno
Número de premio:
Výstavba Janáčkova kulturního centra v Brně

1. Kupující

1.1 Kupující

Oficiální název : Statutární město Brno
Právní forma kupujícího : Místní orgán
Činnost veřejného zadavatele : Služby pro širokou veřejnost

1.1 Kupující

Oficiální název : Brněnské komunikace a.s.
Právní forma kupujícího : Veřejnoprávní subjekt ovládaný ústředním orgánem státní správy
Činnost veřejného zadavatele : Služby pro širokou veřejnost

2. Řízení

2.1 Řízení

Název : Výstavba Janáčkova kulturního centra v Brně
Popis : Předmětem veřejné zakázky je novostavba budovy „Janáčkovo kulturní centrum v Brně“, která bude postavena na již z větší části realizovaných podzemních garážích a která obsahuje jeden jednoúčelový koncertní sál pro symfonickou hudbu s přirozenou akustikou. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování žádosti o účast i nabídky, je součástí zadávací dokumentace.
Identifikátor řízení : de944493-439c-4d25-b34d-45f2ae6d3032
Předchozí oznámení : 364772-2023
Interní identifikátor : Výstavba Janáčkova kulturního centra v Brně
Typ řízení : Užší
Řízení se zrychlí : ne
Odůvodnění zrychleného řízení :
Hlavní prvky řízení :

2.1.1 Účel

Charakter smlouvy : Stavební práce
Hlavní klasifikace ( cpv ): 45000000 Stavební práce
Další klasifikace ( cpv ): 45215222 Výstavba společenských, správních a kulturních center
Další klasifikace ( cpv ): 45212322 Výstavba divadel
Další klasifikace ( cpv ): 45212321 Výstavba auditorií
Další klasifikace ( cpv ): 45233120 Výstavba silnic

2.1.2 Místo plnění

Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Další informace : Místem plnění veřejné zakázky je plocha nacházející se mezi ulicemi Veselá a Besední, 602 00 Brno a Hotelem International Brno, blíže je místo plnění definováno v zadávací dokumentaci.

2.1.3 Hodnota

Odhadovaná hodnota bez DPH : 2 400 000 000 Česká koruna

2.1.4 Obecné informace

Právní základ :
Směrnice 2014/24/EU
32014L0024 - Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2014/24/EU ze dne 26. února 2014 o zadávání veřejných zakázek a o zrušení směrnice 2004/18/ES
134/2016 Sb. - Zákon o zadávání veřejných zakázek

5. Část

5.1 Technické ID šarže : LOT-0001

Název : Výstavba Janáčkova kulturního centra v Brně
Popis : Předmětem veřejné zakázky je novostavba budovy „Janáčkovo kulturní centrum v Brně“, která bude postavena na již z větší části realizovaných podzemních garážích a která obsahuje jeden jednoúčelový koncertní sál pro symfonickou hudbu s přirozenou akustikou. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, včetně technických podmínek v podrobnostech nezbytných pro zpracování žádosti o účast i nabídky, je obsaženo v zadávací dokumentaci.
Interní identifikátor : Výstavba Janáčkova kulturního centra v Brně

5.1.1 Účel

Charakter smlouvy : Stavební práce
Hlavní klasifikace ( cpv ): 45000000 Stavební práce
Další klasifikace ( cpv ): 45212321 Výstavba auditorií
Další klasifikace ( cpv ): 45233120 Výstavba silnic
Další klasifikace ( cpv ): 45212322 Výstavba divadel
Další klasifikace ( cpv ): 45215222 Výstavba společenských, správních a kulturních center
Možnosti :
Popis možností : Zadavatel si vyhrazuje ve smyslu § 100 odst. 2 ZZVZ možnost změny vybraného dodavatele v průběhu realizace plnění veřejné zakázky, a to v případě, že bude smlouva s vybraným dodavatelem předčasně ukončena.

5.1.2 Místo plnění

Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Další informace : Místem plnění veřejné zakázky je plocha nacházející se mezi ulicemi Veselá a Besední, 602 00 Brno a Hotelem International Brno, blíže je místo plnění definováno v zadávací dokumentaci.

5.1.3 Odhadovaná doba trvání

Datum zahájení : 28/08/2024
Doba trvání : 60 Měsíc

5.1.4 Obnovení

Maximální počet obnovení : 0
Kupující si vyhrazuje právo na dodatečné nákupy od zhotovitele/dodavatele/ poskytovatele, jak je popsáno zde : Zhotovitel je povinen v průběhu provádění díla na pokyn Správce stavby přerušit práce na díle v rozsahu stanoveném Správcem stavby a strpět provádění některých prací, které nejsou předmětem díla, například z důvodu archeologického průzkumu nebo v souvislosti s Dodávkami vybavení v souladu s odst. III.3. písm. c) této smlouvy. O přerušení prací dle tohoto odstavce bude Zhotovitel informován zpravidla nejpozději 15 dnů před plánovaným dnem či dny takového přerušení, bude-li to objektivně možné, a to s vymezením předpokládané doby a rozsahu přerušovaných prací. Pokud přerušení ovlivní provádění díla dle Harmonogramu v části kritické cesty, platí, že: a) budou prodlouženy tím dotčené milníky a případně též Finální lhůta, a to vždy o počet dnů, které na ně mají dopad, a b) dojde-li k prodloužení Finální lhůty postupem a z důvodů dle odst. VIII.31 písm. a) této smlouvy, náleží Zhotoviteli za každý den takového prodloužení finanční kompenzace vypočtená podle vzorce: "Cena za „Provoz zařízení staveniště“,tj.číslo položky 005121020R uvedené v oceněném výkazu výměr" /"počet měsíců Finální lhůty x 30" ne však déle než do předání díla dle odst. III.1 písm. d) této smlouvy.

5.1.5 Hodnota

Odhadovaná hodnota bez DPH : 2 400 000 000 Česká koruna

5.1.6 Obecné informace

Projekt veřejných zakázek, který není financován z prostředků EU
Na zakázku se vztahuje Dohoda o vládních zakázkách : ano

5.1.7 Strategické zadávání zakázek

Cíl strategického zadávání zakázek : Snížení dopadů na životní prostředí
Popis : Zásada environmentálního zadávání bude zohledněna v rámci realizace plnění veřejné zakázky tím, že zadavatel poskytne vybranému dodavateli zařízení staveniště (včetně úložných prostor) na ul. Opuštěná, Brno, čímž dojde k minimalizaci přepravních tras a snížení „transportní“ uhlíkové stopy. V průběhu realizace předmětu veřejné zakázky bude vybraný dodavatel moci využít centrální zdroje elektrické energie (např. k napájení externích přenosových vozů), čímž dojde k eliminaci potřeby využití motorgenerátorů se spalovacím motorem. Dalším opatřením jsou opatření směřující k omezení emisí prachových částic ve smyslu přílohy č. 11 Obchodních podmínek.
Cíl strategického zadávání zakázek : Inovativní nákup
Popis : Zásada inovací bude zohledněna v rámci realizace předmětu plnění, neboť při výstavbě akusticky ovlivněných částí koncertního sálu bude použita technologie 3D tisku. Využití inovativních technologií v rámci realizace předmětu plnění veřejné zakázky je projevem zásady inovativního zadávání.
Cíl strategického zadávání zakázek : Plnění sociálních cílů
Popis : Zásada sociálně odpovědného zadávání je naplněna mj. skrze požadavek, že součástí týmu dodavatele, který se bude na realizaci díla podílet, budou v pozici pracovníků dodavatele i 2 osoby, které byly vedeny Úřadem práce ČR jako uchazeči o zaměstnání, a to nejpozději v době 30 dnů před zahájením realizace veřejné zakázky nebo které jsou absolventy středních škol, vyšších odborných škol a/nebo vysokých škol technického zaměření; absolventem se rozumí osoba, která ukončila uvedené vzdělání nejpozději 12 měsíců před tím, než zahájila práce na realizaci veřejné zakázky. Tyto osoby se na realizaci veřejné zakázky budou podílet v rozsahu nejméně 80 dnů/osoba.
Přístup ke snižování dopadů na životní prostředí : Prevence a omezování znečištění
Prosazovaný sociální cíl : Pracovní příležitosti pro dlouhodobě nezaměstnané osoby, znevýhodněné osoby a/nebo osoby s postižením
Inovační cíl : Pořizované stavební práce, dodávky nebo služby zahrnují inovaci produktů.

5.1.10 Kritéria pro zadání

Kritérium :
Typ : Cena
Jméno/název : Nejnižší nabídková cena
Popis : Nabídky budou hodnoceny v souladu s § 114 a násl. ZZVZ podle jejich ekonomické výhodnosti. Ekonomicky nejvýhodnější nabídkou je nabídka s nejnižší nabídkovou cenou celkem. Zadavatel bude hodnotit výši nabídkových cen celkem v Kč bez DPH nabídnutých účastníky v souladu s čl. 9 zadávací dokumentace. Za nejvhodnější bude považována nabídka s nejnižší nabídkovou cenou celkem. V případě rovnosti cenových nabídek účastníků, kteří se mohou stát vybranými dodavateli, rozhodne o jejich pořadí los.
Váha (procenta, přesně) : 100
Popis metody, která se použije v případě, že vážení nelze vyjádřit pomocí kritérií :
Odůvodnění neuvedení váhy kritérií pro zadání :

5.1.12 Podmínky zadávání zakázek

Informace o lhůtách pro přezkum : Podmínkou pro podání návrhu k ÚOHS je podání námitek k Zadavateli, které je nutné doručit do 15 dnů ode dne, kdy se stěžovatel dozvěděl o domnělém porušení zákona Zadavatelem, nejpozději však do uzavření smlouvy nebo do chvíle, kdy se soutěž o návrh považuje po výběru návrhu za ukončenou. Námitky proti úkonům oznamovaným v dokumentech, které je Zadavatel povinen podle zákona uveřejnit či odeslat stěžovateli, musí být doručeny Zadavateli do 15 dnů od jejich uveřejnění či doručení stěžovateli. Pokud je v zadávacím řízení stanovena lhůta pro podání žádostí o účast, musí být námitky proti podmínkám vztahujícím se ke kvalifikaci dodavatele doručeny Zadavateli nejpozději do skončení této lhůty. Pokud je v zadávacím řízení stanovena lhůta pro podání nabídek, musí být námitky proti zadávacím podmínkám doručeny Zadavateli nejpozději do skončení této lhůty. Námitky proti obsahu výzvy k podání nabídek v dynamickém nákupním systému nebo při zadávání veřejné zakázky na základě rámcové dohody musí být zadavateli doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek. V soutěži o návrh musí být námitky proti soutěžním podmínkám doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání návrhů. Zadavatel může v zadávací dokumentaci nebo soutěžních podmínkách stanovit, že námitky podle § 242 odst. 3 nebo 4 zákona lze podat nejpozději 72 hodin před skončením lhůt podle § 242 odst. 3 nebo 4 zákona. Námitky proti dobrovolnému oznámení o záměru uzavřít smlouvu podle § 212 odst. 2 zákona musí být doručeny Zadavateli do 30 dnů od uveřejnění tohoto oznámení. Zadavatel je povinen námitky vyřídit do 15 dnů. Návrh je nutné doručit ÚOHS i Zadavateli do 10 dnů ode dne, v němž stěžovatel obdržel rozhodnutí, kterým Zadavatel námitky odmítnul nebo do 25 dnů od odeslání námitek, pokud Zadavatel o námitkách nerozhodl. Po uzavření smlouvy na veřejnou zakázku či rámcové dohody lze podat pouze návrh na uložení zákazu plnění smlouvy, a to i bez předchozího podání námitek. Návrh na uložení zákazu plnění smlouvy doručí navrhovatel ÚOHS a ve stejnopisu Zadavateli do 30 dnů ode dne, kdy Zadavatel uveřejnil oznámení o uzavření smlouvy způsobem podle § 212 odst. 2 zákona s uvedením důvodu pro zadání veřejné zakázky bez uveřejnění oznámení o zahájení zadávacího řízení, předběžného oznámení nebo výzvy k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení, nejpozději však do 6 měsíců od uzavření této smlouvy. Návrh na uložení zákazu plnění smlouvy podle § 254 odstavce 1 písm. d) zákona doručí navrhovatel ÚOHS a ve stejnopisu Zadavateli do 30 dnů ode dne, kdy Zadavatel uveřejnil oznámení o uzavření smlouvy na základě rámcové dohody podle § 137 zákona nebo oznámení o uzavření smlouvy v dynamickém nákupním systému podle § 142 zákona, nejpozději však do 6 měsíců od uzavření této smlouvy. Ve lhůtě pro doručení návrhu je navrhovatel povinen složit na účet ÚOHS kauci ve výši 1 % z nabídkové ceny navrhovatele za celou dobu plnění veřejné zakázky nebo za dobu prvních čtyř let plnění v případě smluv na dobu neurčitou, nejméně však ve výši 50 000 Kč, nejvýše ve výši 10 000 000 Kč. V případě, že navrhovatel nemůže stanovit celkovou nabídkovou cenu, je povinen složit kauci ve výši 100 000 Kč. V případě návrhu na uložení zákazu plnění smlouvy je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 200 000 Kč. Jde-li o řízení o přezkoumání postupu pro zadávání koncesí, je navrhovatel povinen ve lhůtě pro doručení návrhu složit na účet ÚOHS kauci ve výši 1 % z předpokládané hodnoty koncese uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek nebo na profilu Zadavatele, nejméně však ve výši 50 000 Kč, nejvýše ve výši 10 000 000 Kč. V případě, že Zadavatel neuveřejní ve Věstníku veřejných zakázek nebo na profilu Zadavatele předpokládanou hodnotu koncese, je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 100 000 Kč. V případě návrhu na uložení zákazu plnění koncesní smlouvy je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 200 000 Kč.

5.1.15 Techniky

Rámcová dohoda :
Žádná rámcová dohoda
Informace o dynamickém nákupním systému :
Žádný dynamický nákupní systém

5.1.16 Další informace, mediace a přezkum

Organizace příslušná pro přezkum : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Organizace poskytující další informace o zadávacím řízení : MT Legal s.r.o., advokátní kancelář
Organizace poskytující přístup k zadávací dokumentaci v režimu offline : MT Legal s.r.o., advokátní kancelář
Organizace poskytující další informace o podání návrhů na přezkum : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Poskytovatel služeb v oblasti zadávání zakázek : MT Legal s.r.o., advokátní kancelář

6. Výsledek

Hodnota všech smluv udělených v tomto oznámení : 2 298 600 000 Česká koruna

6.1 Identifikátor části (výsledek) : LOT-0001

Byl vybrán alespoň jeden vítěz.

6.1.2 Informace o vítězích

Vítěz :
Vedoucí subjekt uchazeče : OHLA ŽS, a.s.
Oficiální název : STRABAG Pozemní a inženýrské stavitelství s.r.o. UNISTAV CONSTRUCTION a.s.
Subdodavatelé vítěze :
Oficiální název : AVT Group a.s. GRADIOR TECH a.s. OBRASCÓN HUARTE LAIN, S. A. SYNER, s.r.o. STRABAG AG STRABAG Spólka z ograniczoną odpowiedzialnością
Nabídka :
Identifikátor nabídky : nabídka 1
Identifikátor části nebo skupiny částí : LOT-0001
Hodnota nabídky : 2 298 600 000 Česká koruna
Nabídka byla hodnocena : ano
Řazení na seznamu vítězů : 1
Nabídka je variantou : ne
Subdodávky : Ano
Hodnota subdodávky je známa : ne
Procentní podíl subdodávky je znám : ne
Popis : Dodávka a montáž elektrokustiky a AV technologie, scénického osvětlení a poskytnutí členů realizačního týmu (osoba odpovědná za AV technologie a elektroakustiku a osoba odpovědná za scénické osvětlení). Dodávka a montáž jevištní technologie, jevištního osvětlení a řídícího systému jevištní technologie; poskytnutí členů realizačního týmu (osoba odpovědná za jevištní technologie). Provádění stavebních prací. Realizace prostorové akustiky.
Informace o smlouvě :
Identifikační kód smlouvy : SMLOUVA O ZHOTOVENÍ STAVBY A ZAŘÍZENÍ DALŠÍCH ZÁLEŽITOSTÍ
Název : SMLOUVA O ZHOTOVENÍ STAVBY A ZAŘÍZENÍ DALŠÍCH ZÁLEŽITOSTÍ
Datum výběru vítěze : 07/08/2024
Datum uzavření smlouvy : 28/08/2024
Zakázka je zadána na základě rámcové dohody : ne

6.1.4 Statistické informace

Shrnutí žádostí o přezkum, které kupující obdržel :
Počet žadatelů/stěžovatelů : 1
Obdržené nabídky nebo žádosti o účast :
Druh obdržených nabídek : Nabídky ověřeny a shledány nepřijatelnými z důvodu mimořádně nízké ceny nebo nákladů
Počet obdržených nabídek nebo žádostí o účast : 0
Druh obdržených nabídek : Žádosti o účast
Počet obdržených nabídek nebo žádostí o účast : 4
Druh obdržených nabídek : Nabídky podány elektronicky
Počet obdržených nabídek nebo žádostí o účast : 4
Druh obdržených nabídek : Nabídky
Počet obdržených nabídek nebo žádostí o účast : 4
Druh obdržených nabídek : Nabídky od uchazečů – mikropodniků, malých nebo středních podniků
Počet obdržených nabídek nebo žádostí o účast : 1
Druh obdržených nabídek : Nabídky od uchazečů registrovaných v zemích mimo Evropský hospodářský prostor
Počet obdržených nabídek nebo žádostí o účast : 0
Druh obdržených nabídek : Nabídky ověřeny a shledány nepřijatelnými
Počet obdržených nabídek nebo žádostí o účast : 0
Druh obdržených nabídek : Nabídky od uchazečů registrovaných v jiných zemích Evropského hospodářského prostoru, než je země kupujícího
Počet obdržených nabídek nebo žádostí o účast : 0
Rozsah nabídek :
Hodnota nejnižší přípustné nabídky : 2 298 600 000 Česká koruna
Hodnota nejvyšší přípustné nabídky : 2 531 202 382,63 Česká koruna

8. Organizace

8.1 ORG-0001

Oficiální název : MT Legal s.r.o., advokátní kancelář
Registrační číslo : 28305043
Poštovní adresa : Jana Babáka 2733
Obec : Brno
PSČ : 61200
Země : Česko
Telefon : +420 542210351
Úlohy této organizace :
Poskytovatel služeb v oblasti zadávání zakázek
Organizace poskytující další informace o zadávacím řízení
Organizace poskytující přístup k zadávací dokumentaci v režimu offline

8.1 ORG-0002

Oficiální název : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Registrační číslo : 65349423
Poštovní adresa : třída Kpt. Jaroše 1926/7
Obec : Brno
PSČ : 60200
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 542167111
Internetová adresa : https://uohs.gov.cz
Úlohy této organizace :
Organizace příslušná pro přezkum
Organizace poskytující další informace o podání návrhů na přezkum

8.1 ORG-0003

Oficiální název : OHLA ŽS, a.s.
Velikost hospodářského subjektu : Velký podnik
Registrační číslo : 46342796
Poštovní adresa : Tuřanka 1554/115b
Obec : Brno - Slatina
PSČ : 62700
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 541571111
Úlohy této organizace :
Uchazeč
Vedoucí skupiny
Skutečný majitel
Oficiální název : MARIA DEL CARMEN DE ANDRES CONDE
Oficiální název : CESAR JOSE CAÑEDO ARGÜELLES TORREJON
Oficiální název : JUAN ANTONIO SANTAMERA SÁNCHEZ
Oficiální název : JULIO MAURICIO MARTIN AMODIO HERRERA
Oficiální název : LUIS FERNANDO MARTÍN AMODIO HERRERA
Oficiální název : MARIA REYES CALDERON CUADRADO
Oficiální název : LUIS FERNANDO AMODIO GIOMBINI
Oficiální název : FRANSISCO JOSE GARCÍA MARTÍN
Oficiální název : XIMENA CARAZA CAMPOS
Státní příslušnost majitele : Španělsko
Státní příslušnost majitele : Španělsko
Státní příslušnost majitele : Španělsko
Státní příslušnost majitele : Mexiko
Státní příslušnost majitele : Mexiko
Státní příslušnost majitele : Španělsko
Státní příslušnost majitele : Itálie
Státní příslušnost majitele : Španělsko
Státní příslušnost majitele : Španělsko
Vítěz těchto částí : LOT-0001

8.1 ORG-0004

Oficiální název : STRABAG Pozemní a inženýrské stavitelství s.r.o.
Velikost hospodářského subjektu : Mikropodnik, malý podnik nebo střední podnik
Registrační číslo : 43874835
Poštovní adresa : Kačírkova 982/4
Obec : Praha - Jinonice
PSČ : 15800
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Hlavní město Praha ( CZ010 )
Země : Česko
Telefon : +420 222868111
Úlohy této organizace :
Uchazeč
Skutečný majitel
Oficiální název : Dr. HANS PETER HASELSTEINER
Oficiální název : KLEMENS PETER HASELSTEINER
Oficiální název : Dr. iur. HARALD WEISER
Oficiální název : Dr. BURKHARD GANTENBEIN
Oficiální název : Dr. HANS PETER HASELSTEINER
Státní příslušnost majitele : Rakousko
Státní příslušnost majitele : Rakousko
Státní příslušnost majitele : Rakousko
Státní příslušnost majitele : Švýcarsko
Státní příslušnost majitele : Rakousko
Vítěz těchto částí : LOT-0001

8.1 ORG-0005

Oficiální název : UNISTAV CONSTRUCTION a.s.
Velikost hospodářského subjektu : Mikropodnik, malý podnik nebo střední podnik
Registrační číslo : 03902447
Poštovní adresa : Příkop 838/6
Obec : Brno - Zábrdovice
PSČ : 60200
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 604225158
Úlohy této organizace :
Uchazeč
Skutečný majitel
Oficiální název : MVDr. DUŠAN NOVOTNÝ
Státní příslušnost majitele : Česko
Vítěz těchto částí : LOT-0001

8.1 ORG-0006

Oficiální název : Brněnské komunikace a.s.
Registrační číslo : 60733098
Poštovní adresa : Renneská třída 787/1a
Obec : Brno - Štýřice
PSČ : 63900
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 532144111
Profil kupujícího : https://zakazky.bkom.cz/
Úlohy této organizace :
Kupující

8.1 ORG-0007

Oficiální název : Statutární město Brno
Registrační číslo : 44992785
Poštovní adresa : Dominikánské náměstí 196/1
Obec : Brno - Brno-město
PSČ : 60200
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 542173590
Profil kupujícího : https://ezak.brno.cz/
Úlohy této organizace :
Kupující
Vedoucí skupiny

8.1 ORG-0008

Oficiální název : AVT Group a.s.
Velikost hospodářského subjektu : Mikropodnik, malý podnik nebo střední podnik
Registrační číslo : 016 91 988
Poštovní adresa : V lomech 2376/10a, Chodov
Obec : Praha
PSČ : 14900
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Hlavní město Praha ( CZ010 )
Země : Česko
Telefon : +420 724901696
Internetová adresa : https://avtg.cz/
Úlohy této organizace :
Subdodavatel
Skutečný majitel
Oficiální název : Petr Vlček
Státní příslušnost majitele : Česko

8.1 ORG-0009

Oficiální název : GRADIOR TECH a.s.
Velikost hospodářského subjektu : Mikropodnik, malý podnik nebo střední podnik
Registrační číslo : 634 73 542
Poštovní adresa : Křižíkova 3126/68o, Královo Pole
Obec : Brno
PSČ : 612 00
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 515900700
Internetová adresa : https://www.gradiortech.com/cs/
Úlohy této organizace :
Subdodavatel
Skutečný majitel
Oficiální název : Marie Blažková
Oficiální název : Monika Peroutková
Státní příslušnost majitele : Česko
Státní příslušnost majitele : Česko

8.1 ORG-0010

Oficiální název : OBRASCÓN HUARTE LAIN, S. A.
Velikost hospodářského subjektu : Velký podnik
Registrační číslo : A - 48010573
Poštovní adresa : Torre Espacio, Paseo de la Castellana číslo 259 D
Obec : Madrid
PSČ : 28046
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Madrid ( ES300 )
Země : Španělsko
Telefon : +349 13484100
Internetová adresa : https://ohla-group.com/en/home/
Úlohy této organizace :
Subdodavatel

8.1 ORG-0011

Oficiální název : SYNER, s.r.o.
Velikost hospodářského subjektu : Velký podnik
Registrační číslo : 482 92 516
Poštovní adresa : Dr. Milady Horákové 580/7
Obec : Liberec
PSČ : 460 01
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Liberecký kraj ( CZ051 )
Země : Česko
Telefon : +420 488124222
Internetová adresa : https://syner.cz/
Úlohy této organizace :
Subdodavatel
Skutečný majitel
Oficiální název : Petr Syrovátko
Oficiální název : Jiří Urban
Státní příslušnost majitele : Česko
Státní příslušnost majitele : Česko

8.1 ORG-0012

Oficiální název : STRABAG AG
Velikost hospodářského subjektu : Velký podnik
Registrační číslo : 61689 w
Poštovní adresa : Ortenburgerstrasse 27
Obec : Spittal an der Drau
PSČ : 9800
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Oberkärnten ( AT212 )
Země : Rakousko
Telefon : +43 252225910
Internetová adresa : https://www.strabag.at/
Úlohy této organizace :
Subdodavatel

8.1 ORG-0013

Oficiální název : STRABAG Spólka z ograniczoną odpowiedzialnością
Velikost hospodářského subjektu : Velký podnik
Registrační číslo : 0000054588
Poštovní adresa : Parzniewska 10,
Obec : Pruszków
PSČ : 05-800
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Warszawski zachodni ( PL913 )
Země : Polsko
Telefon : +482 27144800
Internetová adresa : https://www.strabag.pl/
Úlohy této organizace :
Subdodavatel

11. Oznámení - informace

11.1 Oznámení - informace

Identifikátor oznámení/verze : 3b7b7c55-d377-470f-8075-d70a3aaf9d5e - 01
Druh formuláře : Výsledek
Typ oznámení : Oznámení o výsledku zadávacího nebo koncesního řízení – standardní režim
Datum odeslání oznámení : 05/09/2024 11:40 +02:00
Jazyky, v nichž je toto oznámení oficiálně k dispozici : čeština

11.2 Informace o zveřejnění

Číslo zveřejnění oznámení : 00535400-2024
Číslo vydání v řadě S Úř. věst. : 174/2024
Datum zveřejnění : 06/09/2024