Verpleegkundige verbruiksmaterialen en leermiddelen, onderhoud en keuring

Hogeschool Leiden is op zoek naar een geschikte leverancier voor het leveren van verpleegkundige verbruiksmaterialen en leermiddelen en het onderhoud en de keuring van de leermiddelen. Hogeschool Leiden is op zoek naar een geschikte leverancier voor het leveren van verpleegkundige verbruiksmaterialen en leermiddelen en het onderhoud en de keuring van …

CPV: 33140000 Material médico fungible, 33190000 Instrumentos y aparatos médicos diversos
Plazo:
21 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Verpleegkundige verbruiksmaterialen en leermiddelen, onderhoud en keuring
Organismo adjudicador:
Hogeschool Leiden
Número de premio:
24HL92738

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Hogeschool Leiden
Rechtsvorm van de koper : Publiekrechtelijke instelling
Activiteit van de aanbestedende dienst : Onderwijs

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Verpleegkundige verbruiksmaterialen en leermiddelen, onderhoud en keuring
Beschrijving : Hogeschool Leiden is op zoek naar een geschikte leverancier voor het leveren van verpleegkundige verbruiksmaterialen en leermiddelen en het onderhoud en de keuring van de leermiddelen.
Identificatiecode van de procedure : dac79aa3-0901-4470-afec-95b09b45f9bc
Interne identificatiecode : 24HL92738
Type procedure : Openbaar
De procedure wordt versneld : neen
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Leveringen
Aanvullende aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 33140000 Medische verbruiksartikelen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 33190000 Diverse medische instrumenten en producten

2.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Zie documentatie

2.1.3 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 396 700 Euro
Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 396 700 Euro

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

2.1.6 Gronden voor uitsluiting

Met faillissement vergelijkbare toestand uit hoofde van nationale recht : Artikel 2.87, lid 1b Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: hij is failliet, of hij verkeert in insolventie of liquidatie, of hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving, of zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Faillissement : Artikel 2.87, lid 1b Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: hij is failliet, of hij verkeert in insolventie of liquidatie, of hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving, of zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Corruptie : Omkoping In de zin van artikel 3 van de Overeenkomst ter bestrijding van corruptie waarbij ambtenaren van de Europese Gemeenschappen of van de lidstaten van de Europese Unie betrokken zijn (PB C 195 van 25.6.1997, blz. 1) en artikel 2, lid 1, van Kaderbesluit 2003/568/JBZ van 22 juli 2003 inzake de bestrijding van corruptie in de privésector (PB L 192 van 31.7.2003, blz. 54). Deze uitsluitingsgrond omvat ook corruptie in de zin van de nationale wetgeving van de aanbestedende dienst (aanbestedende entiteit) of de ondernemer.
Regeling met schuldeisers : Artikel 2.87, lid 1b Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: hij is failliet, of hij verkeert in insolventie of liquidatie, of hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving, of zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Deelname aan een criminele organisatie : Deelneming aan een criminele organisatie In de zin van artikel 2 van Kaderbesluit 2008/841/JBZ van de Raad van 24 oktober 2008 ter bestrijding van georganiseerde criminaliteit (PB L 300 van 11.11.2008, blz. 42).
Vervalsing van de mededinging : Artikel 2.87, lid 1d Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Heeft de ondernemer met andere ondernemers overeenkomsten gesloten die gericht zijn op vervalsing van de mededinging?
Niet-nakoming van verplichtingen op het gebied van milieurecht : Artikel 2.87, lid 1a Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Heeft de ondernemer, voor zover hij weet, zijn verplichtingen op het gebied van het milieurecht geschonden?
Witwassen van geld of financiering van terrorisme : Witwassen van geld of financiering van terrorisme In de zin van artikel 1 van Richtlijn 2005/60/EG van het Europees Parlement en de Raad van 26 oktober 2005 tot voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme (PB L 309 van 25.11.2005, blz. 15).
Fraude : Fraude In de zin van artikel 1 van de Overeenkomst aangaande de bescherming van de financiële belangen van de Europese Gemeenschappen (PB C 316 van 27.11.1995, blz. 48).
Kinderarbeid en andere vormen van mensenhandel : Kinderarbeid en andere vormen van mensenhandel In de zin van artikel 2 van Richtlijn 2011/36/EU van het Europees Parlement en de Raad van 5 april 2011 inzake de voorkoming en bestrijding van mensenhandel en de bescherming van slachtoffers daarvan, en ter vervanging van Kaderbesluit 2002/629/JBZ van de Raad (PB L 101 van 15.4.2011, blz. 1).
Insolventie : Artikel 2.87, lid 1b Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: hij is failliet, of hij verkeert in insolventie of liquidatie, of hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving, of zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Niet-nakoming van verplichtingen op het gebied van arbeidsrecht : Artikel 2.87, lid 1a Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Heeft de ondernemer, voor zover hij weet, zijn verplichtingen op het gebied van het arbeidsrecht geschonden?
Activa beheerd door vereffenaar : Artikel 2.87, lid 1b Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: hij is failliet, of hij verkeert in insolventie of liquidatie, of hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving, of zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Die zich schuldig heeft gemaakt aan valse verklaringen, achterhouden van informatie, niet in staat is de vereiste documenten te verstrekken en heeft vertrouwelijke informatie over deze procedure verkregen. : Artikel 2.87, lid 1h Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Kan de ondernemer bevestigen dat: hij zich niet in ernstige mate schuldig heeft gemaakt aan valse verklaringen bij het verstrekken van de informatie die nodig is om te controleren of er geen gronden voor uitsluiting zijn dan wel of aan de selectiecriteria wordt voldaan, hij dergelijke informatie niet heeft achtergehouden, hij de door de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit gevraagde ondersteunende documenten onverwijld heeft kunnen overleggen.
Belangenconflict als gevolg van deelneming aan de aanbestedingsprocedure : Artikel 2.87, lid 1e Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Is de ondernemer zich bewust van enig belangenconflict als gevolg van zijn deelneming aan de aanbestedingsprocedure?
Directe of indirecte betrokkenheid bij de voorbereiding van deze aanbestedingsprocedure : Artikel 2.87, lid 1f Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Heeft de ondernemer of een met de ondernemer verbonden onderneming de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit geadviseerd of is de ondernemer of een met hem verbonden onderneming anderszins betrokken geweest bij de voorbereiding van de aanbestedingsprocedure?
Ernstige beroepsfouten : Artikel 2.87, lid 1c Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Heeft de ondernemer zich schuldig gemaakt aan ernstige beroepsfouten?
Voortijdige beëindiging, schadevergoeding of andere vergelijkbare sancties : Artikel 2.87, lid 1g Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Is het de ondernemer overkomen dat een eerdere overheidsopdracht, een eerdere opdracht van een aanbestedende entiteit of een eerdere concessieovereenkomst heeft geleid tot vroegtijdige beëindiging van die eerdere opdracht, tot schadevergoeding of tot andere vergelijkbare sancties?
Niet-nakoming van verplichtingen op het gebied van sociaal recht : Artikel 2.87, lid 1a Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Heeft de ondernemer, voor zover hij weet, zijn verplichtingen op het gebied van het sociaal recht geschonden?
Betaling van socialezekerheidsbijdragen : Artikel 2.86, lid 4 en 5 Aanbestedingswet 2012Artikel 2.87, lid 1 sub j Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: De ondernemer heeft voldaan aan al zijn verplichtingen met betrekking tot de betaling van belastingen of sociale premies, zowel in het land waar hij is gevestigd als in de lidstaat van de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit indien dit een ander land is dan het land van vestiging.
Staking van bedrijfsactiviteiten : Artikel 2.87, lid 1b Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: hij is failliet, of hij verkeert in insolventie of liquidatie, of hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving, of zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Betaling van belastingen : Artikel 2.86, lid 4 Aanbestedingswet 2012Artikel 2.87, lid 1 sub j Aanbestedingswet 2012 Juridische beschrijving: De ondernemer heeft voldaan aan al zijn verplichtingen met betrekking tot de betaling van belastingen of sociale premies, zowel in het land waar hij is gevestigd als in de lidstaat van de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit indien dit een ander land is dan het land van vestiging.
Terroristische misdrijven of strafbare feiten in verband met terroristische activiteiten : Terroristische misdrijven of strafbare feiten in verband met terroristische activiteiten In de zin van de artikelen 1 en 3 van Kaderbesluit 2002/475/JBZ van de Raad van 13 juni 2002 inzake terrorismebestrijding (PB L 164 van 22.6.2002, blz. 3). Deze uitsluitingsgrond omvat ook uitlokking van, medeplichtigheid aan of poging tot het plegen van een strafbaar feit als bedoeld in artikel 4 van genoemd kaderbesluit.

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0000

Titel : Verpleegkundige verbruiksmaterialen en leermiddelen, onderhoud en keuring
Beschrijving : Hogeschool Leiden is op zoek naar een geschikte leverancier voor het leveren van verpleegkundige verbruiksmaterialen en leermiddelen en het onderhoud en de keuring van de leermiddelen.
Interne identificatiecode : 24HL92738

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Leveringen
Aanvullende aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 33140000 Medische verbruiksartikelen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 33190000 Diverse medische instrumenten en producten

5.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Zie documentatie

5.1.3 Geraamde duur

Begindatum : 01/01/2025
Einddatum van de duur : 31/12/2026

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 2
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : De overeenkomst kan 2 maal met 12 maanden worden verlengd.

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 396 700 Euro
Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 396 700 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Naam : Geen continuïteitsparagraaf
Beschrijving : 4.4.1 Geen continuïteitsparagraaf De laatst ten behoeve van de inschrijver (elk der combinanten) afgegeven accountantsverklaring (of in voor-komend geval een beoordelings- of samenstellingsverklaring) dient – op straffe van uitsluiting - geen zoge-naamde continuïteitsparagraaf te bevatten.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Naam : Verzekering
Beschrijving : De inschrijver dient - op straffe van uitsluiting - op de dag van opdrachtverlening (en gedurende de duur van de overeenkomst) adequaat verzekerd te zijn tegen wettelijke aansprakelijkheid (bedrijfsaansprakelijkheid). Onder ‘adequate’ verzekering verstaat HL een verzekering met een minimale dekking van minimaal € 1.500.000,- per gebeurtenis met een maximum van € 3.000.000,- per jaar. De verzekering dient de schade te dekken die HL, studenten, en derden kunnen lijden als gevolg van de uitvoering van de onderhavige aan-bestede opdracht, en waarvoor opdrachtnemer aansprakelijk is.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Andere
Naam : Overige kwaliteitseisen
Beschrijving : Inschrijver dient – op straffe van uitsluiting – UA-middelen (Uitsluitend in de Apotheek verkrijgbaar) en UAD-middelen (Uitsluitend in de Apotheek en Drogisterij verkrijgbaar) te mogen leveren aan HL.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Beroepsbevoegdheid
Beschrijving : De inschrijver (elk der combinanten) dient - op straffe van uitsluiting - zowel op de dag van inschrijving als op de dag van opdrachtverlening te zijn ingeschreven in het beroeps- of handelsregister volgens de voor-schriften van de lidstaat waar hij is gevestigd.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Kerncompetenties
Beschrijving : 1. Kerncompetentie 1: Inschrijver heeft aantoonbare ervaring (in de afgelopen 3 jaar) met de levering van verpleegkundige verbruiksmaterialen aan een onderwijsinstelling voor minimaal 1200 studenten, waarbij levering geschiedt binnen 3 tot 4 werkdagen na bestelling. 2. Kerncompetentie 2: Inschrijver heeft aantoonbare ervaring met het optimaliseren van het samenspel tussen verpleegkundige en fysiotherapie verbruiksartikelen in relatie tot leermiddelen zoals patiëntsimu-latoren en bijpassende software. 3. Kerncompetentie 3: Inschrijver heeft aantoonbare ervaring (in de afgelopen 3 jaar) met het adviseren over en het inrichten van praktijklokalen voor zowel een verpleegkundige alsmede een fysiotherapie op-leiding. Inschrijver heeft tevens ervaring in het optimaliseren van algemeen bekende leermiddelen met patiëntsimulatoren inclusief bijpassende software. 4. Kerncompetentie 4: Inschrijver heeft aantoonbare ervaring (in de afgelopen 3 jaar) met zowel preventief onderhoud alsmede met correctief onderhoud op leermiddelen voor een onderwijsinstelling. Inschrijver heeft ook aantoonbare ervaring in het keuren van leermiddelen specifiek in relatie tot onderwijs.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Kwaliteitsborgingssysteem
Beschrijving : Inschrijver dient - op straffe van uitsluiting - zowel op de dag van het indienen van zijn inschrijving als op de dag van opdrachtverlening (als gedurende de duur van de overeenkomst) te beschikken over een voor de uitvoering van de opdracht adequaat kwaliteitsborgingssysteem gebaseerd op ISO 9001:2015, of een kwali-teitsborgingssysteem hanteren dat daaraan gelijkwaardig is. Het toepassingsgebied van het kwaliteitsbor-gingssysteem moet betrekking hebben op de werkzaamheden zoals beschreven in paragraaf 2.2 van deze UTI en het onderdeel c.q. de onderdelen van de inschrijver dat/die de opdracht daadwerkelijk uitvoert.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Milieubeheersysteem
Beschrijving : Inschrijver dient - op straffe van uitsluiting - zowel op de dag van het indienen van zijn verzoek tot deelne-ming als op de dag van opdrachtverlening (als gedurende de duur van de overeenkomst) te beschikken over een voor de uitvoering van de opdracht adequaat milieubeheersysteem gebaseerd op ISO 14001 of EMAS, of een milieubeheersysteem hanteren dat daaraan gelijkwaardig is. Het toepassingsgebied van het milieube-heersysteem moet betrekking hebben op de werkzaamheden zoals beschreven in paragraaf 2.2 van deze UTI.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Digitale bestelmodule
Beschrijving : HL wenst bestellingen te plaatsen middels een digitale bestelmodule, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is. Inschrijver wordt gevraagd om een demo versie beschikbaar te stellen en een schriftelijke toelichting te geven op de online omgeving. T.a.v. de demo omgeving dient inschrijver inloggegevens te verstrekken. Deze gegevens dienen door minimaal 4 personen gebruikt te kunnen worden en vanaf het moment van inschrijving 2 maanden toegang te bieden tot de demo versie. De demo versie dient in vormgeving en functionaliteit overeen te komen met de daadwerkelijke online omgeving. In de schriftelijke toelichting op de online omgeving dient inschrijver in ieder geval in te gaan op de onderstaande onderwerpen: • Wijze waarop de gebruiksvriendelijkheid (o.a. intuïtief, overzichtelijk, snelheid, zoekmogelijkheden) van de online omgeving tot uiting komt bij het inloggen, zoeken en bestellen van artikelen; • Weergave en beschrijving van het assortiment, incl. verpakkingseenheid, afbeelding, prijs; • De mogelijkheid om het kernassortiment van HL separaat te tonen, zodat duidelijk is welke artikelen tot het kernassortiment behoren en welke niet; • De mogelijkheid tot het maken van eigen bestellijsten van voorkeursartikelen ((bijvoorbeeld voor één voor verpleegkunde en één voor fysiotherapie); • Op welke manier geborgd wordt, dat de prijsafspraken die voortkomen uit deze aanbesteding daadwerkelijk getoond en gefactureerd worden; • De mogelijkheid tot het maken van rapportages (o.a. status van de bestelling, bestelhistorie), op gebruiksvriendelijke en eenvoudige wijze, zonder tussenkomst van inschrijver; • Wijze waarop de helpfunctie is ingericht en de werking hiervan; • De mogelijkheid voor HL om in het bestelproces te werken met een barcode of vergelijkbaar scan-systeem. Indien inschrijver deze mogelijkheid biedt dient hij/zij de werkwijze van het aangeboden systeem te beschrijven en de organisatorische en financiële consequenties te benoemen; • Implementatie van de digitale bestelmodule, waarin duidelijk wordt aangeven welke stappen nodig zijn, wat de rolverdeling is en wat men van HL verwacht tijdens deze implementatiefase; • De wens van HL is dat de digitale bestelmodule op 1 januari 2025 gereed en gebruiksklaar is. Hoe borgt u dat deze planning kan worden gehaald? Het bovenstaande zal (waar mogelijk) in de demo omgeving getest worden. Ook zal bekeken worden of de demo omgeving voldoet aan de eisen zoals beschreven in het Programma van eisen. Naarmate uw demo omgeving en uw beschrijving HL meer vertrouwen geeft dat uw digitale bestelmodule gebruiksvriendelijk is ingericht, aansluit op de eisen en wensen van HL en dat de implementatie van de bestelmodule efficiënt verloopt, wordt uw beschrijving hoger beoordeeld. Uw beschrijving mag maximaal 4 pagina’s A4 omvatten. De inlogcodes kunnen als apart document worden geüpload in Mercell. Wilt u in datzelfde document ook de contactgegevens van de helpdesk vermelden, die wij kunnen benaderen bij eventuele vragen over de demo omgeving?
Gewicht (percentage, exact) : 14
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Kwaliteit dienstverlening
Beschrijving : Aanvullend op de minimale eisen wenst HL te beoordelen welke dienstverle-ning inschrijver HL kan bieden. Inschrijver dient in de beschrijving mimimaal in te gaan op de volgende onderwerpen: • Manier waarop inschrijver erin volstaat om de AV, UA of UAD artikelen te kunnen én mogen leveren, welke worden opgenomen in het kernassorti-ment en rugzakken. • Manier waarop u borgt dat de levertijd gehaald wordt. En wat u doet als de levertijd niet gehaald wordt of dreigt te worden overschreden; • Welke maatregelen u neemt om er voor te zorgen dat het aantal deelleve-ringen per bestelling tot een minimum wordt beperkt; • De wijze waarop inschrijver HL adviseert en meedenkt over het verbeteren van de dienstverlening en het kernassortiment; • De wijze waarop inschrijver het accountmanagement invult en hoe in-schrijver adequate communicatie waarborgt; • Frequentie waarin inschrijver HL informeert over relevante (pro-duct)ontwikkelingen en wetgeving in de markt; • Beschrijving van uw klachtenprocedure, vanaf het moment van melding van de klacht tot en met het moment van oplossen van de klacht; • De inrichting van een retourprocedure bij foutieve levering. Naarmate uw beschrijving HL meer vertrouwen geeft dat u professionele en relevante service weet te bieden en flexibel bent in de aangeboden service, wordt uw antwoord hoger beoordeeld. Uw beschrijving mag maximaal 6 pagina’s A4 omvatten.
Gewicht (percentage, exact) : 21
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Onderhoud en reparatiewerkzaamheden
Beschrijving : Inschrijver wordt verzocht te beschrijven: • Op welke manier u het onderhoud van de bestaande leermiddelen verzorgt (methode, planning, personeelscapaciteit en locatie); • In hoeverre u gecertificeerd bent, om het onderhoud voor alle leermiddelen te verzorgen; • Hoe het proces voor aanvraag en uitvoering van reparaties verloopt; • Wat er van HL nodig is om een optimale samenwerking te bewerkstelligen; • Op welke KPI’s u uw dienstverlening beoordeeld zou willen zien en hoe deze KPI’s gemeten kunnen worden; • Beschrijf op welke manier en wanneer u gaat rapporteren over de geleverde dienstverlening. Naarmate uw beschrijving HL meer vertrouwen geeft dat de door u gehanteerde werkwijze een soepele start en een optimale uitvoering van de dienstverlening tot stand brengt, HL ontzorgt en flexibiliteit biedt bij wijzigende omstandigheden, wordt uw antwoord hoger beoordeeld. Uw beschrijving mag maximaal 3 pagina’s A4 omvatten.
Gewicht (percentage, exact) : 21
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid
Beschrijving : Voor HL is het onderwerp MVO en duurzaamheid van steeds groter wordend belang. HL wenst een opdrachtnemer te contracteren die zich op deze gebie-den weet te onderscheiden in de markt en in de opdracht van HL. Inschrijver wordt gevraagd om te beschrijven op welke wijze en in welke mate er invulling wordt gegeven aan MVO en duurzaamheid in de eigen bedrijfsvoering en in de opdracht van HL. Inschrijver dient hierbij minimaal in te gaan op de onderstaande onderwerpen: • De wijze waarop inschrijver invulling geeft aan MVO en duurzaamheid in de eigen bedrijfsvoering; • Manier waarop inschrijver concreet invulling geeft aan MVO en duurzaam-heid binnen de opdracht van HL. Inschrijver kan hierbij o.a. denken aan de toepassing van duurzame processen, het gebruik van duurzame materia-len, vervoer en verpakkingen; • Meetbare doelen waaraan inschrijver zich gedurende de looptijd van de raamovereenkomst op het gebied van MVO en duurzaamheid gaat com-mitteren. Naarmate uw beschrijving HL meer vertrouwen geeft dat u concreet en actief bijdraagt aan MVO en duurzaamheid in de eigen bedrijfsvoering en binnen de opdracht van HL wordt uw antwoord hoger beoordeeld. Uw beschrijving mag maximaal 2 pagina’s A4 omvatten.
Gewicht (percentage, exact) : 7
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Assortiment
Beschrijving : HL wenst up-to-date te blijven met het toekomstige werkveld van de studen-ten, ten behoeve van het goed en actueel opleiden van verpleegkundigen. - In hoeverre kunt u een partner zijn voor HL, door het aanbieden van een breed en innovatief assortiment; - Op welke manier(en) blijft u gedurende de looptijd van de overeenkomst betrokken bij de (technische) ontwikkelingen, wetgeving en ontwikkelingen in het onderwijs; - In hoeverre kunt u aansluiten bij de reeds in gebruik zijnde leermiddelen; Naarmate uw beschrijving HL meer vertrouwen geeft dat u een geschikte part-ner bent in het realiseren van breed en innovatief praktijkonderwijs voor de Faculteit Gezondheidszorg, wordt uw antwoord hoger beoordeeld. Uw beschrijving mag maximaal 2 pagina’s A4 omvatten.
Gewicht (percentage, exact) : 7
Criterium :
Type : Prijs
Naam : Prijs
Beschrijving : Het prijzenblad dient volledig ingevuld en geupload te worden
Gewicht (percentage, exact) : 30
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Talen waarin de aanbestedingsstukken officieel beschikbaar zijn : Nederlands
Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 03/10/2024 10:00 +00:00
Adres van de aanbestedingsstukken : https://s2c.mercell.com/today/92738
Ad-hoccommunicatiekanaal :
Naam : Mercell source-to-contract

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Toegestaan
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van inschrijvingen : 21/10/2024 10:00 +00:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 60 Dag
Informatie over de openbare opening :
Openingsdatum : 21/10/2024 10:05 +00:00
Aanvullende informatie : De opening kan niet worden bijgewoond.
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Voorwaarden met betrekking tot de uitvoering van de opdracht : Zie de van toepassing zijnde Inkoopvoorwaarden en raamovereenkomst.
Een geheimhoudingsovereenkomst is vereist : neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen
Informatie over de termijnen voor beroep : 20 dagen na het voornemen tot gunning

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Maximumaantal deelnemers : 1
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Rechtbank Den Haag
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Hogeschool Leiden
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Rechtbank Den Haag
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Hogeschool Leiden
Organisatie die inschrijvingen verwerkt : Hogeschool Leiden

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Hogeschool Leiden
Registratienummer : 41167218
Postadres : Zernikedreef 11
Stad : Leiden
Postcode : 2333CK
Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Contactpunt : Jessica van der Meij -van Duivenboden
Telefoon : +31 648130747
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt
Organisatie die inschrijvingen verwerkt

8.1 ORG-0002

Officiële naam : Rechtbank Den Haag
Registratienummer : 82946175
Afdeling : Civiel
Postadres : Prins Clauslaan 60
Stad : Den Haag
Postcode : 2595 AJ
Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie ’s-Gravenhage ( NL332 )
Land : Nederland
Contactpunt : Afdeling Inkoop
Telefoon : +31715188800
Rollen van deze organisatie :
Organisatie voor beroepsprocedures
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : 52d83613-56f6-40d5-8f96-ae75869ba345 - 01
Type formulier : Mededinging
Type aankondiging : Aankondiging van een opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 04/09/2024 22:09 +00:00
Aankondiging datum verzending (eSender) : 04/09/2024 22:10 +00:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00537185-2024
Nummer uitgave PB S : 174/2024
Datum van bekendmaking : 06/09/2024