Vastgoed & Tekeningenbeheersysteem (VTBS) inclusief opstellen tekenwerk

Vastgoed- en tekeningenbeheersysteem Yuverta is op zoek naar een goed functioneel en kwalitatief tekeningbeheersysteem, dat ondersteuning biedt aan werkprocessen voor het beheren, optimaliseren en monitoren van tekeningen en wettelijk verplichte documenten, zoals keuringsrapportages, certificaten en vergunningen. Daarbij moeten de werkprocessen door middel van dit systeem efficiënter en functioneler worden ingericht …

CPV: 45450000 Otros trabajos de acabado de edificios, 72212311 Servicios de desarrollo de software de gestión de documentos
Plazo:
23 de septiembre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Vastgoed & Tekeningenbeheersysteem (VTBS) inclusief opstellen tekenwerk
Organismo adjudicador:
Stichting Yuverta
Número de premio:
TN472739

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Stichting Yuverta
Rechtsvorm van de koper : Publiekrechtelijke instelling
Activiteit van de aanbestedende dienst : Onderwijs

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Vastgoed & Tekeningenbeheersysteem (VTBS) inclusief opstellen tekenwerk
Beschrijving : Vastgoed- en tekeningenbeheersysteem Yuverta is op zoek naar een goed functioneel en kwalitatief tekeningbeheersysteem, dat ondersteuning biedt aan werkprocessen voor het beheren, optimaliseren en monitoren van tekeningen en wettelijk verplichte documenten, zoals keuringsrapportages, certificaten en vergunningen. Daarbij moeten de werkprocessen door middel van dit systeem efficiënter en functioneler worden ingericht en bijdragen aan een efficiënter en functioneler werkproces. Opstellen tekenwerk Aanbestedende dienst wenst in deze opdracht het opstellen van het (CAD)tekenwerk voort te zetten. Op-drachtnemer voert tekenwerk uit van onder andere technisch tekenwerk, meetstaten, noodplattegronden en het inmeten van gebouwen op opdrachtbasis. Één vastgoed- en tekeningenbeheersysteem. Tekenwerk naar verwachting € 70.000,- per jaar.
Identificatiecode van de procedure : 5c6523d7-b2dc-4593-b36c-d28d89c2736a
Interne identificatiecode : TN472739
Type procedure : Openbaar
De procedure wordt versneld : neen
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 72212311 Diensten voor ontwikkeling van software voor documentenbeheer
Aanvullende classificatie ( cpv ): 45450000 Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

2.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

2.1.6 Gronden voor uitsluiting

Louter nationale uitsluitingsgronden : Uitsluitingsgronden zijn opgevoerd in de aanbestedingsdocumenten of in TenderNed toegevoegd.

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0000

Titel : Vastgoed & Tekeningenbeheersysteem (VTBS) inclusief opstellen tekenwerk
Beschrijving : Deze aanbesteding is niet opgedeeld in percelen
Interne identificatiecode : 1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 72212311 Diensten voor ontwikkeling van software voor documentenbeheer
Aanvullende classificatie ( cpv ): 45450000 Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen
Opties :
Beschrijving van de opties : Optioneel Integratie met andere systemen alsmede BIM vallen vooralsnog buiten dit projectresultaat c.q. aanbesteding. Het kan zijn dat Yuverta op een later moment dit alsnog bij opdrachtnemer uitvraagt.

5.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land
Aanvullende informatie :

5.1.3 Geraamde duur

Begindatum : 01/02/2025
Einddatum van de duur : 01/02/2029

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 2
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : Raamovereenkomst tekenwerk Vanaf 1 februari 2025 voor twee jaar, met een optionele verlenging van maximaal twee keer één jaar, waarin opdrachten voor het tekenwerk kunnen worden geplaatst. Overeenkomst Vastgoed & Tekeningenbeheersysteem Vanaf 1 februari 2025 voor 6 jaar, met een optionele verlenging van maximaal twee keer twee jaar.

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
De namen en beroepskwalificaties van het voor de uitvoering van de opdracht ingezette personeel moeten worden vermeld : Niet vereist
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.7 Strategische aanbestedingen

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Naam : E1 Financiële en economische draagkracht
Beschrijving : Inschrijver dient een stabiele onderneming te zijn, wiens continuïteit is gegarandeerd gedurende de looptijd van de opdracht, inclusief mogelijke verlengingen. Indien inschrijver controleplichtig is, verklaart inschrijver door ondertekening van het UEA, dat de meest recente accountantscontrole in de jaarrekening geen paragraaf bevat met negatieve continuïteitsverwachtingen. Aanbestedende dienst kan na voorlopige gunning vragen om deze accountantsverklaring en de jaarrekening. Indien inschrijver niet controleplichtig is, verklaart inschrijver door ondertekening van het UEA, dat de financiële en economische draagkracht van de onderneming zodanig is, dat de continuïteit van de dienstverlening gedurende de looptijd van de opdracht, inclusief mogelijke verlengingen, niet in gevaar komt. Aanbestedende dienst kan na voorlopige gunning vragen om een jaarverslag.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Andere
Naam : E2 Bedrijfsaansprakelijkheid
Beschrijving : Inschrijver dient adequaat verzekerd te zijn tegen bedrijfs-/ en beroepsaansprakelijkheid met een dekking van ten minste € 1.250.000, - euro per aanspraak. Na voornemen tot gunning dient binnen zeven kalenderdagen een kopie van de polis (kopie voorblad volstaat) met de vereiste minimale dekking ingediend te worden. Indien een concernpolis wordt overgelegd dient duidelijk te zijn dat inschrijver is meeverzekerd.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E3 Technische bekwaamheid en beroepsbekwaamheid - Referenties
Beschrijving : De inschrijver voldoet aan de volgende eisen en overlegt de daarbij behorende bewijsstukken waaruit blijkt dat voldoende kennis en vaardigheden in de onderneming aanwezig zijn om een opdracht als bedoeld in deze aanbestedingsleidraad volledig tot stand te kunnen brengen. Inschrijver toont met de referentieopdracht aan dat inschrijver voldoet aan de volgende kerncompetenties: Kerncompetentie 1: Ervaring met Tekeningenbeheer Inschrijver beschikt over aantoonbare ervaring met het beheren van digitale tekeningen. Inschrijver toont deze competentie aan door één referentieopdracht te overleggen waarin een digitaal tekeningenbestand heeft beheerd met een omvang van minimaal 7.500 tekeningen bij één opdrachtgever. Kerncompetentie 2: Ervaring met tekenwerk opstellen Inschrijver beschikt over aantoonbare ervaring met het opstellen van het (CAD)tekenwerk van onder andere technisch tekenwerk, meetstaten, noodplattegronden (conform NEN1414) en het inmeten van gebouwen op opdrachtbasis. Kerncompetentie 3: Ervaring met het inmeten volgens NEN 2580 Inschrijver beschikt over aantoonbare ervaring met het inmeten volgens NEN 2580 van utiliteitsgebouwen met een bvo van ten miste 17.500 m2 bij één opdrachtgever. Inschrijver dient referentieopdrachten volledig ingevuld en ondertekend in conform het bijgevoegde ‘Format referenties’. De beschrijving van de aard van de opdracht dient zodanig te zijn dat het de aanbestedende dienst voldoende inzicht verschaft om te kunnen beoordelen of inschrijver over de gevraagde competentie beschikt en of aan alle te beoordelen aspecten van de referentie is voldaan. De referentieopdracht is niet ouder dan drie jaar gerekend vanaf de datum, waarop de inschrijvingstermijn sluit. Indien inschrijver gebruikmaakt van een nog niet (geheel) afgeronde opdracht/contract mag hij alleen de werkelijk behaalde resultaten van de lopende opdracht/contract gebruiken (mits de referentieopdracht/het contract ten minste één jaar is uitgevoerd) en kan hij niet volstaan met een prognose van de resultaten. De opgegeven referentie(s) dienen tot tevredenheid van de betreffende opdrachtgever op vakkun-dig en regelmatige wijze uitgevoerd te zijn. De aanbestedende dienst behoudt zich het recht voor om zonder tussenkomst van de inschrijver contact op te nemen met de opgegeven referentie(s). Per kerncompetentie mag maximaal één referentieproject worden ingediend. Indien inschrijver be-schikt over een referentieopdracht die verschillende kerncompetenties omvat, mag inschrijver deze referentieopdracht voor de verschillende kerncompetenties opgeven, mits voldaan wordt aan de eisen die gesteld zijn aan de betreffende kerncompetenties. Het is toegestaan dat Yuverta (of voormalig CITAVERDE College, Helicon Opleidingen en Stichting Wellant College) als referent wordt gebruikt. In dat geval dient de referentie ondertekend te zijn door de opdrachtgever en directeur Bedrijfsvoering of manager Inkoop & Contractmanagement van Yuverta.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E4 Kwaliteitsmanagement
Beschrijving : Inschrijver beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem van zijn organisatie dat voldoet aan de eisen van ISO 9001.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E5 Informatiebeveiliging
Beschrijving : Inschrijver voldoet op moment van inschrijving aan de ISO27001 certificering voor informatiebeveiliging of een vergelijkbare certificering op vergelijkbaar niveau. Inschrijver bevestigt bij inschrijving onder deel IV van het Uniform Europees Aanbestedingsdocu-ment (bijlage A) dat hij voldoet aan de gestelde eis(en).
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Andere
Gebruik van dit criterium : Niet gebruikt

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : SGC1 Implementatieplan
Beschrijving : SGC1 Implementatieplan
Gewicht (punten, exact) : 17
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : SGC2 Uitvoeringsplan
Beschrijving : SGC2 Uitvoeringsplan
Gewicht (punten, exact) : 23
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : SGC3 Aanvullende kansen en toekomstvisie
Beschrijving : SGC3 Aanvullende kansen en toekomstvisie
Gewicht (punten, exact) : 7
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : SGC4 Gebruiksvriendelijkheid applicatie demo
Beschrijving : Enkel voor top-3 inschrijvers
Gewicht (punten, exact) : 23
Criterium :
Type : Prijs
Naam : SGC5.1 Prijs VTBS
Beschrijving : SGC5.1 Prijs VTBS
Gewicht (punten, exact) : 15
Criterium :
Type : Prijs
Naam : SGC5.2 Prijs uurtarieven tekenwerk
Beschrijving : SGC5.2 Prijs uurtarieven tekenwerk
Gewicht (punten, exact) : 15
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 19/08/2024 10:00 +02:00

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Beschrijving van de financiële garantie : Bedrijfsaansprakelijkheid
Uiterste datum voor de ontvangst van inschrijvingen : 23/09/2024 10:00 +02:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 3 Maand
Informatie over de openbare opening :
Openingsdatum : 23/09/2024 10:00 +02:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Toegestaan
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Geen raamovereenkomst
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Stichting Yuverta
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Stichting Yuverta
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Stichting Yuverta
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Stichting Yuverta

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Stichting Yuverta
Registratienummer : 516147630
Postadres : De Molen 94
Stad : Houten
Postcode : 3995 AX
Onderverdeling land (NUTS) : Utrecht ( NL310 )
Land : Nederland
Contactpunt : Celine den Brave
Telefoon : +31 306345100
Internetadres : http://www.yuverta.nl
Andere contactpunten :
Officiële naam : www.rechtspraak.nl
Postadres : Prins Clauslaan 60
Stad : Den Haag
Postcode : 2595 AJ
Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie ’s-Gravenhage ( NL332 )
Land : Nederland
Telefoon : +31 883622000
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt
Organisatie voor beroepsprocedures
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : 3d285bbb-9d7f-46b5-a8dc-b8e83fbd011a - 01
Type formulier : Mededinging
Type aankondiging : Aankondiging van een opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 15/07/2024 14:03 +02:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00424130-2024
Nummer uitgave PB S : 137/2024
Datum van bekendmaking : 16/07/2024