Työnohjauspalvelut OSALLISTUMISPYYNTÖ

Keski-Suomen hyvinvointialue kilpailuttaa työnohjauspalvelut. Hankinta on jaettu kuuteen ryhmään: 1. Yksilötyönohjaus 2. Ryhmätyönohjaus 3. Työyhteisön työnohjaus 4. Esihenkilötyönohjaus 5. Johdon työnohjaus 6. Tilannetyönohjaus Tarkempi hankinnan kuvaus on esitetty liitteessä 2 (Palvelukuvaus työnohjaus). DYNAAMINEN TOIMITTAJAREKISTERI Hankinta toteutetaan hankintayksikön itse laatimalla hankintalain periaatteiden mukaisella kaksivaiheisella hankintamenettelyllä, dynaamisella toimittajarekisterillä. Hankinnasta perustetaan dynaaminen toimittajarekisteri …

CPV: 80570000 Servicios de formación para el perfeccionamiento personal
Lugar de ejecución:
Työnohjauspalvelut OSALLISTUMISPYYNTÖ
Organismo adjudicador:
Keski-Suomen hyvinvointialue
Número de premio:
484960

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Keski-Suomen hyvinvointialue
Ostajan oikeusstatus : Alueviranomainen
Hankintaviranomaisen toiminta : Yleinen julkishallinto

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Työnohjauspalvelut OSALLISTUMISPYYNTÖ
Kuvaus : Keski-Suomen hyvinvointialue kilpailuttaa työnohjauspalvelut. Hankinta on jaettu kuuteen ryhmään: 1. Yksilötyönohjaus 2. Ryhmätyönohjaus 3. Työyhteisön työnohjaus 4. Esihenkilötyönohjaus 5. Johdon työnohjaus 6. Tilannetyönohjaus Tarkempi hankinnan kuvaus on esitetty liitteessä 2 (Palvelukuvaus työnohjaus). DYNAAMINEN TOIMITTAJAREKISTERI Hankinta toteutetaan hankintayksikön itse laatimalla hankintalain periaatteiden mukaisella kaksivaiheisella hankintamenettelyllä, dynaamisella toimittajarekisterillä. Hankinnasta perustetaan dynaaminen toimittajarekisteri ajalle 1.3.2024 - 31.12.2030. Dynaamiseen toimittajarekisteriin voi jättää osallistumishakemuksia koko sen keston ajan. Perustamisvaiheessa osallistumishakemukset on jätettävä 21.12.2023 klo 12.00 mennessä. Hankintamenettely on kuvattu tarkemmin liitteessä 4 ("Hankintamenettelyn kuvaus").
Menettelytunniste : e791ce85-d970-4caa-85f3-7b119afa25fe
Sisäinen tunniste : 484960
Menettelyn tyyppi : Rajoitettu
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Hankintayksikkö toteuttaa hankinnan dynaamisena toimittajarekisterinä. Dynaamisella toimittajarekisterillä tarkoitetaan hankintayksikön suunnittelemaa kaksivaiheista hankintamenettelyä, joka toteutetaan teknisesti dynaamisena hankintajärjestelmänä (DPS) Tilaajan tarjouspalvelussa. Dynaaminen toimittajarekisteri muistuttaa menettelynä puitejärjestelyä, mutta siihen voi jättää uusia osallistumishakemuksia koko sen keston ajan. Uudet osallistumishakemukset käydään läpi järjestelyn aikana kerran vuodessa, syyskuun aikana. Hankintayksikkö perustaa dynaamisen toimittajarekisterin tällä hankintailmoituksella. Hankintayksikkö tekee hankintoja dynaamisen toimittajarekisterin perusteella aikavälillä 1.3.2024 - 31.12.2030. Palveluntuottajat voivat jättää osallistumishakemuksen yhteen tai useampaan ryhmään ja osallistumisvaatimukset täyttäessään tulla hyväksytyksi kaikkiin hakemiinsa ryhmiin. Jokaisen ryhmän osallistumishakemukset käsitellään omana kokonaisuutenaan. Perustamisvaiheessa osallistumishakemukset on jätettävä 21.12.2023 klo 12.00 mennessä. Hankintamenettely on kuvattu tarkemmin liitteessä 4 ("Hankintamenettelyn kuvaus"). Tämä hankintamenettely ei vaikuta mahdollisiin hankintayksikön voimassa oleviin sopimuksiin eikä poista hankintayksikön oikeutta hankkia palveluita dynaamisen toimittajarekisterin ulkopuolelta, esimerkiksi suorahankintana, hankintalain sallimissa tilanteissa.

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus

2.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella

2.1.4 Yleistä tietoa

Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuvasta samankaltaisesta menettelystä johtuvassa konkurssissa tai muuta sellaista vastaavassa tilanteessa johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa
Korruptio : Tarjoajalle itsellään tai millä tahansa henkilöllä, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa. Sellaisena kuin se määritellään sellaisen lahjonnan torjumisesta, jossa on osallisena Euroopan yhteisöjen virkamiehiä tai Euroopan unionin jäsenvaltioiden virkamiehiä, tehdyn yleissopimuksen 3 artiklassa (EUVL C 195, 25.6.1997, s. 1) ja lahjonnan torjumisesta yksityisellä sektorilla 22 päivänä heinäkuuta 2003 annetun neuvoston puitepäätöksen 2003/568/YOS 2 artiklan 1 kohdassa (EUVL L 192, 31.7.2003, s. 54). Tämä poissulkemisperuste kattaa myös hankintaviranomaisen (-yksikön) tai tarjoajan kansallisen lainsäädännön määritelmän mukaisen korruption.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalla itsellään tai millä tahansa henkilöllä, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa. Sellaisena kuin se määritellään järjestäytyneen rikollisuuden torjunnasta 24 päivänä lokakuuta 2008 annetun neuvoston puitepäätöksen 2008/841/YOS 2 artiklassa (EUVL L 300, 11.11.2008, s. 42).
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden tarjoajien kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut oman tietonsa mukaan ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan. Kansallisessa lainsäädännössä taikka direktiivin 2014/24/EU 18 artiklan 2 kohdassa (Erityisalat: 2014/25/EU 36 artiklan 2 kohta) tämän hankinnan osalta tarkoitetut velvoitteet.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itsellään tai millä tahansa henkilöllä, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa. Sellaisina kuin ne määritellään rahoitusjärjestelmän käytön estämisestä rahanpesutarkoituksiin sekä terrorismin rahoitukseen 26 päivänä lokakuuta 2005 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2005/60/EY 1 artiklassa (EUVL L 309, 25.11.2005, s. 15).
Petos : Tarjoajalle itsellään tai millä tahansa henkilöllä, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa. Sellaisina kuin ne määritellään Euroopan yhteisöjen taloudellisten etujen suojaamisesta tehdyn yleissopimuksen 1 artiklassa (EUVL C 316, 27.11.1995, s. 48).
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itsellään tai millä tahansa henkilöllä, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa. Sellaisina kuin ne määritellään ihmiskaupan ehkäisemisestä ja torjumisesta sekä ihmiskaupan uhrien suojelemisesta ja neuvoston puitepäätöksen 2002/629/YOS korvaamisesta 5 päivänä huhtikuuta 2011 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2011/36/EU 2 artiklassa (EUVL L 101, 15.4.2011, s. 1).
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettelyjä.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut oman tietonsa mukaan työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan. Kansallisessa lainsäädännössä taikka direktiivin 2014/24/EU 18 artiklan 2 kohdassa (Erityisalat: 2014/25/EU 36 artiklan 2 kohta) tämän hankinnan osalta tarkoitetut velvoitteet.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat on selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista? a) on syyllistynyt vakavaan väärään tulkintaan antaessaan poissulkemisperusteiden puuttumisen tai valintaperusteiden täyttymisen tarkistamiseen vaadittuja tietoja, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) ei ole kyennyt toimittamaan viiveettä hankintaviranomaisen tai -yksikön vaatimia liiteasiakirjoja, ja d) on yrittänyt vaikuttaa hankintaviranomaisen tai -yksikön päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on tuottamuksellisesti toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, valintaa tai myöntämistä koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävää henkilöä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoaja on tietoinen eturistiriidoista, joita sen hankintamenettelyyn osallistumisesta aiheutuu kansallisen lainsäädännön, asiaankuuluvan hankintailmoituksen tai hankinta-asiakirjojen perusteella.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut hankintaviranomaiselle tai –yksikölle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Tarjoajalla on kokemuksia siitä, että aikaisempi hankintasopimus, hankintayksikön kanssa tehty aikaisempi hankintasopimus tai aikaisempi käyttöoikeussopimus on irtisanottu ennenaikaisesti tai että kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut oman tietonsa mukaan sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan. Kansallisessa lainsäädännössä taikka direktiivin 2014/24/EU 18 artiklan 2 kohdassa (Erityisalat: 2014/25/EU 36 artiklan 2 kohta) tämän hankinnan osalta tarkoitetut velvoitteet.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan joko maassa, johon toimija on sijoittautunut, tai hankintaviranomaisen tai -yksikön jäsenvaltiossa, jos se on muu kuin sijoittautumismaa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan joko maassa, johon toimija on sijoittautunut, tai hankintaviranomaisen tai -yksikön jäsenvaltiossa, jos se on muu kuin sijoittautumismaa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalla itsellään tai millä tahansa henkilöllä, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa. Sellaisina kuin ne määritellään terrorismin torjumisesta 13 päivänä kesäkuuta 2002 tehdyn neuvoston puitepäätöksen 1 ja 3 artiklassa (EUVL L 164, 22.6.2002, s. 3). Tämä poissulkemisperuste kattaa myös kyseisen puitepäätöksen 4 artiklassa tarkoitetun rikoksiin yllyttämisen tai niissä avun antamisen tai rikoksen yrityksen.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0001

Otsikko : Yksilötyönohjaus
Kuvaus : Hankinta on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 ("Palvelunkuvaus työnohjaus").
Sisäinen tunniste : 1

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Vertailuperusteena on hinta.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 04/12/2023 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/12/2030 10:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0002

Otsikko : Ryhmätyönohjaus
Kuvaus : Hankinta on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 ("Palvelunkuvaus työnohjaus").
Sisäinen tunniste : 2

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Vertailuperusteena on hinta.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 04/12/2023 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/12/2030 10:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0003

Otsikko : Työnyhteisön työnohjaus
Kuvaus : Hankinta on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 ("Palvelunkuvaus työnohjaus").
Sisäinen tunniste : 3

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Vertailuperusteena on hinta.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 04/12/2023 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/12/2030 10:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0004

Otsikko : Esihenkilötyönohjaus
Kuvaus : Hankinta on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 ("Palvelunkuvaus työnohjaus").
Sisäinen tunniste : 4

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Vertailuperusteena on hinta.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 04/12/2023 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/12/2030 10:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0005

Otsikko : Johdon työnohjaus
Kuvaus : Hankinta on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 ("Palvelunkuvaus työnohjaus").
Sisäinen tunniste : 5

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Vertailuperusteena on hinta.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 04/12/2023 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/12/2030 10:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0006

Otsikko : Tilannetyönohjaus
Kuvaus : Hankinta on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 ("Palvelunkuvaus työnohjaus").
Sisäinen tunniste : 6

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Vertailuperusteena on hinta.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 04/12/2023 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/12/2030 10:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Keski-Suomen hyvinvointialue
Rekisterinumero : 3221318-2
Postiosoite : Hoitajantie 1
Postitoimipaikka : Jyväskylä
Postinumero : 40620
Maaryhmittely (NUTS) : Keski-Suomi ( FI193 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Mari Lahdelma
Puhelin : +358 401454871
Internetosoite : http://www.hyvaks.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

10. Muutos

Muutettavan ilmoituksen edellinen versio : 87fc7b7b-25a8-4ea7-8027-6f5f0687a036-01
Muutoksen pääasiallinen syy : Ajantasaiset tiedot
Kuvaus : Korvattu vanha liite 1 ”Henkilötietojen käsittelyn sopimus” hankintayksikön päivitetyillä versioilla (liitteet 1a, 1b ja 1c). Päivitetty hankinta-asiakirjoja lisäämällä koulutusvaatimukseen lisää vaihtoehtoja.

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : ORG-0001

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : PROCEDURE

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : LOT-0001

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : LOT-0002

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : LOT-0003

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : LOT-0004

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : LOT-0005

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : LOT-0006

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : e4e46af7-0c55-4c67-8604-60f90f9ce5b1 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus – kevennetty järjestely
Ilmoituksen lähetyspäivä : 24/06/2024 10:29 +00:00
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 24/06/2024 10:31 +00:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00374997-2024
EUVL S -lehden numero : 122/2024
Julkaisupäivä : 25/06/2024