Työnohjauspalveluiden hankinta (YP797/2023/481007)

Dynaamisen hankintajärjestelmä kohteena ovat Kirkkonummen kunnan työnohjauspalvelut tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyin vaatimuksin ja eritelmin. Dynaaminen hankintajärjestelmä on kaksivaiheinen. 1. Dynaaminen hankintajärjestelmä perustetaan. Osallistujat voivat hakea dynaamiseen hankintajärjestelmään 2. Hankintayksikkö käsittelee osallistumishakemukset, tekee hankintapäätöksen ja hankintasopimuksen ehdokkaan kanssa 3. Tilaaja kilpailuttaa toimittajarekisterin palveluntuottajat sisäisellä kilpailutuksella (ns. minikilpailutus) tai työnohjauspalvelut tehdään …

CPV: 80570000 Servicios de formación para el perfeccionamiento personal
Lugar de ejecución:
Työnohjauspalveluiden hankinta (YP797/2023/481007)
Organismo adjudicador:
Kirkkonummen kunta
Número de premio:
481007
1. Ostaja
1.1 Ostaja
Virallinen nimi : Kirkkonummen kunta
Ostajan oikeusstatus : Paikallisviranomainen
Hankintaviranomaisen toiminta : Yleinen julkishallinto
2. Menettely
2.1 Menettely
Otsikko : Työnohjauspalveluiden hankinta (YP797/2023/481007)
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmä kohteena ovat Kirkkonummen kunnan työnohjauspalvelut tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyin vaatimuksin ja eritelmin. Dynaaminen hankintajärjestelmä on kaksivaiheinen. 1. Dynaaminen hankintajärjestelmä perustetaan. Osallistujat voivat hakea dynaamiseen hankintajärjestelmään 2. Hankintayksikkö käsittelee osallistumishakemukset, tekee hankintapäätöksen ja hankintasopimuksen ehdokkaan kanssa 3. Tilaaja kilpailuttaa toimittajarekisterin palveluntuottajat sisäisellä kilpailutuksella (ns. minikilpailutus) tai työnohjauspalvelut tehdään alkukartoitustapaamisen perusteella. Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät ehdokkaat. Lisätietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä saa tarjouspyynnön liitteestä 2 Hankinnan kohteen kuvaus. Dynaaminen hankintajärjestelmä kestää 48 kuukautta.
Menettelytunniste : efbde95d-d4e2-47e9-9059-494581352367
Sisäinen tunniste : 481007
Menettelyn tyyppi : Rajoitettu
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Dynaaminen hankintajärjestelmä on kaksivaiheinen. 1. Dynaaminen hankintajärjestelmä perustetaan. Osallistujat voivat hakea dynaamiseen hankintajärjestelmään 2. Hankintayksikkö käsittelee osallistumishakemukset, tekee hankintapäätöksen ja tekee ehdokkaan kanssa hankintasopimuksen 3. Tilaajan työnohjauspalvelut tehdään alkukartoitustapaamisen perusteella tai Tilaaja kilpailuttaa toimittajarekisterin palveluntuottajat sisäisellä kilpailutuksella (ns. minikilpailutus). Kunnan hankittavat työnohjauspalvelut ja yksityiskohtaiset vaatimukset sekä hinta määritellään järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa tai alkukartoitustapaamisessa erikseen. Valituksi tulee sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä tai alkukartoitustapaamisella esitetyin vaatimuksin hinnaltaan halvin, kustannuksiltaan edullisin tai hinta-laatusuhteeltaan paras tarjoaja/tarjoajat.
2.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus
2.1.4 Yleistä tietoa
Lisätiedot : Kirkkonummen kunta voi lyhentää tai pidentää dynaamisen hankintajärjestelmän kestoa julkaisemalla siitä hankintailmoituksen. Sisäisen kilpailutuksen tai alkukartoitustapaamisen perusteella tehty hankintasopimus tai tilaus voi jatkua määräaikaisena dynaamisen hankintajärjestelmän päättymisen jälkeen.
Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU
2.1.5 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Erien enimmäismäärä, joiden osalta yksi tarjoaja voi jättää tarjouksia : 6
Sopimuksen ehdot :
Erien enimmäismäärä, joista voidaan tehdä hankintasopimus yhden tarjoajan kanssa : 6
2.1.6 Poissulkemisperusteet
Korruptio : Onko tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa? Sellaisena kuin se määritellään sellaisen lahjonnan torjumisesta, jossa on osallisena Euroopan yhteisöjen virkamiehiä tai Euroopan unionin jäsenvaltioiden virkamiehiä, tehdyn yleissopimuksen 3 artiklassa (EUVL C 195, 25.6.1997, s. 1) ja lahjonnan torjumisesta yksityisellä sektorilla 22 päivänä heinäkuuta 2003 annetun neuvoston puitepäätöksen 2003/568/YOS 2 artiklan 1 kohdassa (EUVL L 192, 31.7.2003, s. 54). Tämä poissulkemisperuste kattaa myös hankintaviranomaisen (-yksikön) tai tarjoajan kansallisen lainsäädännön määritelmän mukaisen korruption.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Onko tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa? Sellaisena kuin se määritellään järjestäytyneen rikollisuuden torjunnasta 24 päivänä lokakuuta 2008 annetun neuvoston puitepäätöksen 2008/841/YOS 2 artiklassa (EUVL L 300, 11.11.2008, s. 42).
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Onko tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa? Sellaisina kuin ne määritellään rahoitusjärjestelmän käytön estämisestä rahanpesutarkoituksiin sekä terrorismin rahoitukseen 26 päivänä lokakuuta 2005 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2005/60/EY 1 artiklassa (EUVL L 309, 25.11.2005, s. 15).
Petos : Onko tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa? Sellaisina kuin ne määritellään Euroopan yhteisöjen taloudellisten etujen suojaamisesta tehdyn yleissopimuksen 1 artiklassa (EUVL C 316, 27.11.1995, s. 48).
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Onko tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa? Sellaisina kuin ne määritellään ihmiskaupan ehkäisemisestä ja torjumisesta sekä ihmiskaupan uhrien suojelemisesta ja neuvoston puitepäätöksen 2002/629/YOS korvaamisesta 5 päivänä huhtikuuta 2011 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2011/36/EU 2 artiklassa (EUVL L 101, 15.4.2011, s. 1).
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Onko tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävää henkilöä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Onko tarjoaja rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan joko maassa, johon toimija on sijoittautunut, tai hankintaviranomaisen tai -yksikön jäsenvaltiossa, jos se on muu kuin sijoittautumismaa?
Verojen maksu : Onko tarjoaja rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan joko maassa, johon toimija on sijoittautunut, tai hankintaviranomaisen tai -yksikön jäsenvaltiossa, jos se on muu kuin sijoittautumismaa?
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Onko tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa? Sellaisina kuin ne määritellään terrorismin torjumisesta 13 päivänä kesäkuuta 2002 tehdyn neuvoston puitepäätöksen 1 ja 3 artiklassa (EUVL L 164, 22.6.2002, s. 3). Tämä poissulkemisperuste kattaa myös kyseisen puitepäätöksen 4 artiklassa tarkoitetun rikoksiin yllyttämisen tai niissä avun antamisen tai rikoksen yrityksen.
5. Erä
5.1 Erä : LOT-0001
Otsikko : Osa-alue 1.) Työntekijän yksilötyönohjaus
Kuvaus : Tarkempi kuvaus hankittavasta palvelusta on liitteellä 2. Hankinnan kohteen kuvaus.
Sisäinen tunniste : 1.
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 48 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien suojelu ja ennallistaminen
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava
Kuvaus : Vakuutussumma 100000 Toimittajalla tulee olla koko sopimuskauden ajan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä sopimuksessa tarkoitetut palvelut. Vastuuvakuutuksen tulee korvata myös taloudellisia vahinkoja. Tilaajan pyynnöstä Toimittajan tulee toimittaa Tilaajalle todistus edellä mainitun vastuuvakuutuksen voimassaolosta, sisällöstä ja vakuutusmäärästä.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin kuuluminen
Kuvaus : Tarjoajan on hankintayksikön pyynnöstä toimitettava asian todentamiseksi kaupparekisteriote. Mikäli tarjoaja ei kuulu kaupparekisteriin, tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä kirjallinen selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan rikkeeseen
Kuvaus : Hankintayksikkö käyttää osoituksena siitä, että tarjoaja on noudattanut lakisääteistä velvollisuuttaan rekisteröityä ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin (tai edellä mainittuja rekistereitä vastaaviin rekistereihin sijoittautumismaassaan) yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:stä tai VastuuGroup.fi-palvelusta saatavaa tietoa. Mikäli tarjoaja ei kuulu edellä tarkoitettuihin rekistereihin tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu. Selvitys voi olla tarjoajan itsensä laatima.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Tarjoaja on suorittanut viitejakson aikana seuraavan tyyppiset pääasialliset palvelut
Kuvaus : Tarjoajalla tulee olla riittävästi kokemusta sopimuksen kohteena olevan työnohjauksen tuottamisesta. Työnohjaajalta vaaditaan kokemusta vähintään kuudesta (6) asiakkaasta viimeisen 3 vuoden aikana. Näistä vähintään kolmen (3) työnohjauskokonaisuuden on pitänyt sisältää yhden (1) työnohjaustapaamisen. Ryhmittymänä tehdyssä tarjouksessa ryhmittymän jäsenet voivat täyttää täyttää edellä esitetyn referenssivaatimuksen yhdessä. Tarjoaja voi vedota myös muiden yksiköiden voimavaroihin ( tarjoajan ESPD-lomakkeen II osassa ”Tarjoajaa koskevat tiedot” jaksossa C ”Muiden yksiköiden voimavarojen hyväksi käyttämistä koskevat tiedot” nimeämä yritys/ yritykset) em. referenssivaatimuksen täyttämiseksi .Tarjoaja pyydetään lisäksi liittämään tarjoukseensa tarjouspyynnön liitteenä 7. oleva " Referenssilomake" referensseihinsä liittyvien lisätietojen antamiseksi.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.11 Hankinta-asiakirjat
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2023-12-04+02:00 12:00:00+02:00
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 12:00:00+02:00
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0002
Otsikko : Osa-alue 2.) Työntekijöiden ryhmätyönohjaus
Kuvaus : Tarkempi kuvaus hankittavasta palvelusta on liitteellä 2. Hankinnan kohteen kuvaus.
Sisäinen tunniste : 2.
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 48 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien suojelu ja ennallistaminen
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava
Kuvaus : Vakuutussumma 100000 Toimittajalla tulee olla koko sopimuskauden ajan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä sopimuksessa tarkoitetut palvelut. Vastuuvakuutuksen tulee korvata myös taloudellisia vahinkoja. Tilaajan pyynnöstä Toimittajan tulee toimittaa Tilaajalle todistus edellä mainitun vastuuvakuutuksen voimassaolosta, sisällöstä ja vakuutusmäärästä.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin kuuluminen
Kuvaus : Tarjoajan on hankintayksikön pyynnöstä toimitettava asian todentamiseksi kaupparekisteriote. Mikäli tarjoaja ei kuulu kaupparekisteriin, tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä kirjallinen selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan rikkeeseen
Kuvaus : Hankintayksikkö käyttää osoituksena siitä, että tarjoaja on noudattanut lakisääteistä velvollisuuttaan rekisteröityä ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin (tai edellä mainittuja rekistereitä vastaaviin rekistereihin sijoittautumismaassaan) yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:stä tai VastuuGroup.fi-palvelusta saatavaa tietoa. Mikäli tarjoaja ei kuulu edellä tarkoitettuihin rekistereihin tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu. Selvitys voi olla tarjoajan itsensä laatima.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Tarjoaja on suorittanut viitejakson aikana seuraavan tyyppiset pääasialliset palvelut
Kuvaus : Tarjoajalla tulee olla riittävästi kokemusta sopimuksen kohteena olevan työnohjauksen tuottamisesta. Työnohjaajalta vaaditaan kokemusta vähintään kuudesta (6) asiakkaasta viimeisen 3 vuoden aikana. Näistä vähintään kolmen (3) työnohjauskokonaisuuden on pitänyt sisältää yhden (1) työnohjaustapaamisen. Ryhmittymänä tehdyssä tarjouksessa ryhmittymän jäsenet voivat täyttää täyttää edellä esitetyn referenssivaatimuksen yhdessä. Tarjoaja voi vedota myös muiden yksiköiden voimavaroihin ( tarjoajan ESPD-lomakkeen II osassa ”Tarjoajaa koskevat tiedot” jaksossa C ”Muiden yksiköiden voimavarojen hyväksi käyttämistä koskevat tiedot” nimeämä yritys/ yritykset) em. referenssivaatimuksen täyttämiseksi .Tarjoaja pyydetään lisäksi liittämään tarjoukseensa tarjouspyynnön liitteenä 7. oleva " Referenssilomake" referensseihinsä liittyvien lisätietojen antamiseksi.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.11 Hankinta-asiakirjat
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2023-12-04+02:00 12:00:00+02:00
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 12:00:00+02:00
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0003
Otsikko : Osa-alue 3.) Työyhteisötyönohjaus
Kuvaus : Tarkempi kuvaus hankittavasta palvelusta on liitteellä 2. Hankinnan kohteen kuvaus.
Sisäinen tunniste : 3.
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 48 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien suojelu ja ennallistaminen
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava
Kuvaus : Vakuutussumma 100000 Toimittajalla tulee olla koko sopimuskauden ajan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä sopimuksessa tarkoitetut palvelut. Vastuuvakuutuksen tulee korvata myös taloudellisia vahinkoja. Tilaajan pyynnöstä Toimittajan tulee toimittaa Tilaajalle todistus edellä mainitun vastuuvakuutuksen voimassaolosta, sisällöstä ja vakuutusmäärästä.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoaja on suorittanut viitejakson aikana seuraavan tyyppiset pääasialliset palvelut
Kuvaus : Tarjoajalla tulee olla riittävästi kokemusta sopimuksen kohteena olevan työnohjauksen tuottamisesta. Työnohjaajalta vaaditaan kokemusta vähintään kuudesta (6) asiakkaasta viimeisen 3 vuoden aikana. Näistä vähintään kolmen (3) työnohjauskokonaisuuden on pitänyt sisältää yhden (1) työnohjaustapaamisen. Ryhmittymänä tehdyssä tarjouksessa ryhmittymän jäsenet voivat täyttää täyttää edellä esitetyn referenssivaatimuksen yhdessä. Tarjoaja voi vedota myös muiden yksiköiden voimavaroihin ( tarjoajan ESPD-lomakkeen II osassa ”Tarjoajaa koskevat tiedot” jaksossa C ”Muiden yksiköiden voimavarojen hyväksi käyttämistä koskevat tiedot” nimeämä yritys/ yritykset) em. referenssivaatimuksen täyttämiseksi .Tarjoaja pyydetään lisäksi liittämään tarjoukseensa tarjouspyynnön liitteenä 7. oleva " Referenssilomake" referensseihinsä liittyvien lisätietojen antamiseksi.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin kuuluminen
Kuvaus : Tarjoajan on hankintayksikön pyynnöstä toimitettava asian todentamiseksi kaupparekisteriote. Mikäli tarjoaja ei kuulu kaupparekisteriin, tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä kirjallinen selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan rikkeeseen
Kuvaus : Hankintayksikkö käyttää osoituksena siitä, että tarjoaja on noudattanut lakisääteistä velvollisuuttaan rekisteröityä ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin (tai edellä mainittuja rekistereitä vastaaviin rekistereihin sijoittautumismaassaan) yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:stä tai VastuuGroup.fi-palvelusta saatavaa tietoa. Mikäli tarjoaja ei kuulu edellä tarkoitettuihin rekistereihin tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu. Selvitys voi olla tarjoajan itsensä laatima.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.11 Hankinta-asiakirjat
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2023-12-04+02:00 12:00:00+02:00
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 12:00:00+02:00
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0004
Otsikko : Osa-alue 4.) Esihenkilöiden tai johdon yksilötyönohjaus
Kuvaus : Tarkempi kuvaus hankittavasta palvelusta on liitteellä 2. Hankinnan kohteen kuvaus.
Sisäinen tunniste : 4.
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 48 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien suojelu ja ennallistaminen
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava
Kuvaus : Vakuutussumma 100000 Toimittajalla tulee olla koko sopimuskauden ajan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä sopimuksessa tarkoitetut palvelut. Vastuuvakuutuksen tulee korvata myös taloudellisia vahinkoja. Tilaajan pyynnöstä Toimittajan tulee toimittaa Tilaajalle todistus edellä mainitun vastuuvakuutuksen voimassaolosta, sisällöstä ja vakuutusmäärästä.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin kuuluminen
Kuvaus : Tarjoajan on hankintayksikön pyynnöstä toimitettava asian todentamiseksi kaupparekisteriote. Mikäli tarjoaja ei kuulu kaupparekisteriin, tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä kirjallinen selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan rikkeeseen
Kuvaus : Hankintayksikkö käyttää osoituksena siitä, että tarjoaja on noudattanut lakisääteistä velvollisuuttaan rekisteröityä ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin (tai edellä mainittuja rekistereitä vastaaviin rekistereihin sijoittautumismaassaan) yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:stä tai VastuuGroup.fi-palvelusta saatavaa tietoa. Mikäli tarjoaja ei kuulu edellä tarkoitettuihin rekistereihin tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu. Selvitys voi olla tarjoajan itsensä laatima.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Tarjoaja on suorittanut viitejakson aikana seuraavan tyyppiset pääasialliset palvelut
Kuvaus : Tarjoajalla tulee olla riittävästi kokemusta sopimuksen kohteena olevan työnohjauksen tuottamisesta. Työnohjaajalta vaaditaan kokemusta vähintään kuudesta (6) asiakkaasta viimeisen 3 vuoden aikana. Näistä vähintään kolmen (3) työnohjauskokonaisuuden on pitänyt sisältää yhden (1) työnohjaustapaamisen. Ryhmittymänä tehdyssä tarjouksessa ryhmittymän jäsenet voivat täyttää täyttää edellä esitetyn referenssivaatimuksen yhdessä. Tarjoaja voi vedota myös muiden yksiköiden voimavaroihin ( tarjoajan ESPD-lomakkeen II osassa ”Tarjoajaa koskevat tiedot” jaksossa C ”Muiden yksiköiden voimavarojen hyväksi käyttämistä koskevat tiedot” nimeämä yritys/ yritykset) em. referenssivaatimuksen täyttämiseksi .Tarjoaja pyydetään lisäksi liittämään tarjoukseensa tarjouspyynnön liitteenä 7. oleva " Referenssilomake" referensseihinsä liittyvien lisätietojen antamiseksi.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.11 Hankinta-asiakirjat
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2023-12-04+02:00 12:00:00+02:00
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 12:00:00+02:00
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0005
Otsikko : Osa-alue 5.) Esihenkilöiden tai johdon ryhmätyönohjaus
Kuvaus : Tarkempi kuvaus hankittavasta palvelusta on liitteellä 2. Hankinnan kohteen kuvaus.
Sisäinen tunniste : 5.
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 48 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien suojelu ja ennallistaminen
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava
Kuvaus : Vakuutussumma 100000 Toimittajalla tulee olla koko sopimuskauden ajan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä sopimuksessa tarkoitetut palvelut. Vastuuvakuutuksen tulee korvata myös taloudellisia vahinkoja. Tilaajan pyynnöstä Toimittajan tulee toimittaa Tilaajalle todistus edellä mainitun vastuuvakuutuksen voimassaolosta, sisällöstä ja vakuutusmäärästä.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin kuuluminen
Kuvaus : Tarjoajan on hankintayksikön pyynnöstä toimitettava asian todentamiseksi kaupparekisteriote. Mikäli tarjoaja ei kuulu kaupparekisteriin, tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä kirjallinen selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan rikkeeseen
Kuvaus : Hankintayksikkö käyttää osoituksena siitä, että tarjoaja on noudattanut lakisääteistä velvollisuuttaan rekisteröityä ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin (tai edellä mainittuja rekistereitä vastaaviin rekistereihin sijoittautumismaassaan) yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:stä tai VastuuGroup.fi-palvelusta saatavaa tietoa. Mikäli tarjoaja ei kuulu edellä tarkoitettuihin rekistereihin tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu. Selvitys voi olla tarjoajan itsensä laatima.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Tarjoaja on suorittanut viitejakson aikana seuraavan tyyppiset pääasialliset palvelut
Kuvaus : Tarjoajalla tulee olla riittävästi kokemusta sopimuksen kohteena olevan työnohjauksen tuottamisesta. Työnohjaajalta vaaditaan kokemusta vähintään kuudesta (6) asiakkaasta viimeisen 3 vuoden aikana. Näistä vähintään kolmen (3) työnohjauskokonaisuuden on pitänyt sisältää yhden (1) työnohjaustapaamisen. Ryhmittymänä tehdyssä tarjouksessa ryhmittymän jäsenet voivat täyttää täyttää edellä esitetyn referenssivaatimuksen yhdessä. Tarjoaja voi vedota myös muiden yksiköiden voimavaroihin ( tarjoajan ESPD-lomakkeen II osassa ”Tarjoajaa koskevat tiedot” jaksossa C ”Muiden yksiköiden voimavarojen hyväksi käyttämistä koskevat tiedot” nimeämä yritys/ yritykset) em. referenssivaatimuksen täyttämiseksi. Tarjoaja pyydetään lisäksi liittämään tarjoukseensa tarjouspyynnön liitteenä 7. oleva " Referenssilomake" referensseihinsä liittyvien lisätietojen antamiseksi.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.11 Hankinta-asiakirjat
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2023-12-04+02:00 12:00:00+02:00
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 12:00:00+02:00
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0006
Otsikko : Osa-alue 6.) Konsultointi, tilannetyönohjaus tai kriisityönohjaus
Kuvaus : Tarkempi kuvaus hankittavasta palvelusta on liitteellä 2. Hankinnan kohteen kuvaus.
Sisäinen tunniste : 6.
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 80570000 Henkilökohtaiseen kehittämiseen tähtäävä koulutus
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 48 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien suojelu ja ennallistaminen
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan rikkeeseen
Kuvaus : Hankintayksikkö käyttää osoituksena siitä, että tarjoaja on noudattanut lakisääteistä velvollisuuttaan rekisteröityä ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin (tai edellä mainittuja rekistereitä vastaaviin rekistereihin sijoittautumismaassaan) yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:stä tai VastuuGroup.fi-palvelusta saatavaa tietoa. Mikäli tarjoaja ei kuulu edellä tarkoitettuihin rekistereihin tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu. Selvitys voi olla tarjoajan itsensä laatima.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava
Kuvaus : Vakuutussumma 100000 Toimittajalla tulee olla koko sopimuskauden ajan vastuuvakuutus, joka kattaa tässä sopimuksessa tarkoitetut palvelut. Vastuuvakuutuksen tulee korvata myös taloudellisia vahinkoja. Tilaajan pyynnöstä Toimittajan tulee toimittaa Tilaajalle todistus edellä mainitun vastuuvakuutuksen voimassaolosta, sisällöstä ja vakuutusmäärästä.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin kuuluminen
Kuvaus : Tarjoajan on hankintayksikön pyynnöstä toimitettava asian todentamiseksi kaupparekisteriote. Mikäli tarjoaja ei kuulu kaupparekisteriin, tulee tarjoajan toimittaa hankintayksikön pyynnöstä kirjallinen selvitys siitä, mihin lailliseen perusteeseen rekisteröitymättömyys perustuu.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Tarjoaja on suorittanut viitejakson aikana seuraavan tyyppiset pääasialliset palvelut
Kuvaus : Tarjoajalla tulee olla riittävästi kokemusta sopimuksen kohteena olevan työnohjauksen tuottamisesta. Työnohjaajalta vaaditaan kokemusta vähintään kuudesta (6) asiakkaasta viimeisen 3 vuoden aikana. Näistä vähintään kolmen (3) työnohjauskokonaisuuden on pitänyt sisältää yhden (1) työnohjaustapaamisen. Ryhmittymänä tehdyssä tarjouksessa ryhmittymän jäsenet voivat täyttää täyttää edellä esitetyn referenssivaatimuksen yhdessä. Tarjoaja voi vedota myös muiden yksiköiden voimavaroihin ( tarjoajan ESPD-lomakkeen II osassa ”Tarjoajaa koskevat tiedot” jaksossa C ”Muiden yksiköiden voimavarojen hyväksi käyttämistä koskevat tiedot” nimeämä yritys/ yritykset) em. referenssivaatimuksen täyttämiseksi .Tarjoaja pyydetään lisäksi liittämään tarjoukseensa tarjouspyynnön liitteenä 7. oleva " Referenssilomake" referensseihinsä liittyvien lisätietojen antamiseksi.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.11 Hankinta-asiakirjat
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2023-12-04+02:00 12:00:00+02:00
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 12:00:00+02:00
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
8. Organisaatiot
8.1 ORG-0001
Virallinen nimi : Kirkkonummen kunta
Rekisterinumero : 0203107-0
Postiosoite : PL 20 (Ervastintie 2)
Postitoimipaikka : Kirkkonummi
Postinumero : 02401
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Kirkkonummen kunta
Puhelin : +358 929671
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
8.1 ORG-0002
Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin
8.1 ORG-0003
Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : 0988084-1
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender
11. Ilmoituksen tiedot
11.1 Ilmoituksen tiedot
Ilmoituksen tunniste/versio : 2c315bfb-6925-4ac8-af09-b1675e3f467a - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus – kevennetty järjestely
Ilmoituksen lähetyspäivä : 2023-11-21Z 07:43:59Z
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi
11.2 Julkaisutiedot
Ilmoituksen julkaisunumero : 00710614-2023
EUVL S -lehden numero : 225/2023
Julkaisupäivä : 2023-11-22Z