Toimintaterapia lapsille ja nuorille

Hankinnan kohteena ovat HUS-yhtymän (HUS) hoidossa olevien potilaiden toimintaterapiaan liittyvät ostopalvelut. Hankinta koskee lapsille ja nuorille (alle 16 vuotta) hankittavia terapioita. Toimintaterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tarkoituksena on mahdollistaa lapsen/nuoren osallistuminen arjen toimintoihin, leikkiin, oppimiseen ja vapaa-aikaan hänelle mielekkäällä tavalla vamman tai sairauden rajoituksista huolimatta. Toimintaterapeutti työskentelee asiakaslähtöisesti lapsen/nuoren, vanhempien …

CPV: 85100000 Servicios de salud
Plazo:
14 de octubre de 2024 a las 12:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Toimintaterapia lapsille ja nuorille
Organismo adjudicador:
HUS-yhtymä
Número de premio:
HUS 170-2024

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : HUS-yhtymä

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Toimintaterapia lapsille ja nuorille
Kuvaus : Hankinnan kohteena ovat HUS-yhtymän (HUS) hoidossa olevien potilaiden toimintaterapiaan liittyvät ostopalvelut. Hankinta koskee lapsille ja nuorille (alle 16 vuotta) hankittavia terapioita. Toimintaterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tarkoituksena on mahdollistaa lapsen/nuoren osallistuminen arjen toimintoihin, leikkiin, oppimiseen ja vapaa-aikaan hänelle mielekkäällä tavalla vamman tai sairauden rajoituksista huolimatta. Toimintaterapeutti työskentelee asiakaslähtöisesti lapsen/nuoren, vanhempien ja lähiverkostojen kanssa. Toimintaterapiaan ohjautuu lapsia/nuoria, joilla on vaikeuksia esimerkiksi aistitiedon käsittelyssä ja -säätelyssä, tunne- ja itsesäätelyssä, motorisissa valmiuksissa ja taidoissa, toiminnanohjauksessa, leikissä, opinnoissa ja arjen ikätasoisissa päivittäistoiminnoissa eri toimintaympäristöissä. Toimintaterapeutti ymmärtää lapsen/nuoren toiminnallisia ja vuorovaikutuksellisia tarpeita ja osaa vastata niihin terapeuttisesti. Toimintaterapiaa annetaan Foniatrian lapsipotilaille, Lastenkirurgian, Lastenneurologian, Lastenpsykiatrian, Nuorisopsykiatrian ja Pediatrian potilaille. Hankinta jaetaan viiteen (5) osa-alueeseen. Osa-alue 1: Lasten ja nuorten toimintaterapia vastaanotolla Osa-alue 2: Lasten ja nuorten toimintaterapia vastaanoton ulkopuolella Osa-alue 3: Lasten ja nuorten toimintaterapia etävastaanottona Osa-alue 4: Lasten ja nuorten ryhmämuotoinen toimintaterapia Osa-alue 5: Lasten ja nuorten eläinavusteinen toimintaterapia Tarjouksen voi jättää 1-5 osa-alueeseen, kuitenkin niin, että jos tarjoaa osa-aluetta 2 tulee jättää tarjous myös osa-alueelle 1 tai jos tarjoaa osa-aluetta 3, niin tulee jättää tarjous myös osa-alueelle 1. Palveluntuottajat valitaan kunkin viiden (5) osa-alueen osalta erikseen, etusijajärjestyksen perusteella siten, että eniten pisteitä (halvimman hinnan tarjonnut) saanut palveluntuottaja on etusijajärjestyksessä ensimmäinen ja toiseksi parhaat pisteet saanut toinen jne. Etusijajärjestyksestä voidaan kuitenkin poiketa erityisestä potilaskohtaisesta, lääketieteellisesti ja objektiivisesti arvioitavasta perusteesta johtuen (kuten terapeutin erityisosaaminen tai palvelun sijainti). Palvelun luonteen vuoksi myös potilaalla itsellään on mahdollisuus vaikuttaa terapeutin valintaan. Käytettävä hankintamenettely on hankintayksikön itsensä suunnittelema sote-hankintamenettely, joka mukailee avointa menettelyä. Valituksi tulevien tarjoajien määrää ei ole rajattu. Kullekin osa-alueelle valitaan kaikki osa-alueen vaatimukset täyttävät tarjoajat. Hankinnan kohde ja siihen liittyvät pakolliset vaatimukset on kuvattu palvelukuvauksessa ja muussa tarjouspyyntöaineistossa.
Menettelytunniste : 685ea6e6-394a-4c24-938e-914817caf5ac
Sisäinen tunniste : HUS 170-2024
Menettelyn tyyppi : Avoin
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Avoin menettely

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85100000 Terveyspalvelut

2.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella

2.1.3 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 1 600 000 Euro

2.1.4 Yleistä tietoa

Lisätiedot : Hankintasopimus on voimassa kaksi (2) vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa kahdella (2) yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella.
Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Konkurssi : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Korruptio : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Järjestelyt velkojien kanssa : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Petos : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Maksukyvyttömyys : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Liiketoiminta on keskeytetty : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Verojen maksu : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0001

Otsikko : 1. Lasten ja nuorten toimintaterapia vastaanotolla
Kuvaus : Toimintaterapian yksilökuntoutus voi koostua lapsen/nuoren ja kuntouttajan kahdenkeskisistä tapaamisista sekä lähi-ihmisten osallistumisesta ja ohjauksesta. Toimintaterapia toteutetaan kuntoutussuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden ja toimintatapojen mukaisesti, ja se toteutuu toimintaterapeutin vastaanotolla. Vastaanottotilan tulee soveltua välineistöineen terapian tavoitteiden mukaiseen kuntoutukseen. Kuntoutus tapahtuu aina lapsen/nuoren läsnä ollessa, ainoastaan maksusitoumuksessa erikseen myönnetyt vanhempainohjauskäynnit voivat toteutua ilman lapsen/nuoren läsnäoloa. Nuorisopsykiatrialla käytännöstä voidaan poiketa erikseen sovitusti. Kuntoutusta voi erikseen sovitusti toteuttaa osittain ja tietyissä tilanteissa etäkuntoutuksena (ks. osa-alue 3).
Sisäinen tunniste : 1

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85100000 Terveyspalvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Lisätiedot : Hankintasopimus on voimassa kaksi (2) vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa kahdella (2) yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella.

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : "Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikä sellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan."
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : H
Kuvaus : Halvin hinta.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 26/09/2024 12:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 14/10/2024 12:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 6 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 14/10/2024 12:15 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : Sopimus ei synny hankintapäätöksellä, vaan vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Tarjouspyynnön liitteenä oleva sopimusluonnos on tarjoajaa sitova, eikä sopimusehdoista neuvotella hankintapäätöksen tekemisen jälkeen.

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0002

Otsikko : 2. Lasten ja nuorten toimintaterapia vastaanoton ulkopuolella
Kuvaus : Toimintaterapia voidaan toteuttaa osittain tai tietyissä tilanteissa lapsen/nuoren kotona, päiväkodissa, koulussa tai muussa hänen elinympäristöönsä kuuluvassa paikassa, joka tukee terapialle asetettujen tavoitteiden saavuttamista. Kuntoutus tapahtuu aina lapsen/nuoren läsnä ollessa, ainoastaan maksusitoumuksessa erikseen myönnetyt vanhempainohjauskäynnit voivat toteutua ilman lapsen/nuoren läsnäoloa. Nuorisopsykiatrialla käytännöstä voidaan poiketa erikseen sovitusti. Kuntoutusta voi erikseen sopien toteuttaa osittain etäkuntoutuksena (ks. osa-alue 3). HUOM! Mikäli tarjoat osa-aluetta 2 (Lasten ja nuorten toimintaterapia vastaanoton ulkopuolella), sinun tulee tarjota myös osa-aluetta 1 (Lasten ja nuorten toimintaterapia vastaanotolla).
Sisäinen tunniste : 2

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85100000 Terveyspalvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Lisätiedot : Hankintasopimus on voimassa kaksi (2) vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa kahdella (2) yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella.

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : "Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikä sellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan."
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 26/09/2024 12:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 14/10/2024 12:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 6 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 14/10/2024 12:15 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : Sopimus ei synny hankintapäätöksellä, vaan vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Tarjouspyynnön liitteenä oleva sopimusluonnos on tarjoajaa sitova, eikä sopimusehdoista neuvotella hankintapäätöksen tekemisen jälkeen.

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0003

Otsikko : 3. Lasten ja nuorten toimintaterapia etävastaanottona
Kuvaus : Etäkuntoutus on vaihtoehtoinen tapa toteuttaa yksilökuntoutusta. Kuntoutus voidaan toteuttaa tietyissä tilanteissa videoyhteydellä etävastaanottona, jos hoitotaho on arvioinut sen lapselle/nuorelle soveltuvaksi. HUS toimintaterapeutti arvioi lapsen/nuoren soveltuvuuden etäkuntoutukseen aina yksilöllisesti ja kuntoutussuunnitelma huomioiden sekä ottaa huomioon tarpeen myös kasvokkain tapahtuvaan kuntoutukseen etäterapian yhteydessä. Etäkuntoutus aloitetaan lähikontaktilla, jotta varmistutaan lapsen/nuoren henkilöllisyydestä. Kuntouttaja arvioi lapsen/nuoren valmiudet hyödyntää etämenetelmiä ja tarjoaa teknistä tukea sekä ohjausta ennen etäkuntoutuksen toteutusta ja tarvittaessa sen aikana. Kuntouttajalla tulee olla osaamista etäkuntoutuksen toteuttamiseen ja tarvittaessa hakeutua koulutukseen osaamisen varmistamiseksi. Kuntouttaja käyttää helppokäyttöisiä sovelluksia, joiden käytön oppimiseen sekä rekisteröitymiseen tai tilin luomiseen asiakas ei tarvitse runsasta ulkopuolista ohjausta. Etävastaanotosta tulee sopia sekä hoitavan tahon, kuntoutujan että hänen huoltajansa kanssa. Lasten ja tarvittaessa nuorten terapioissa huoltaja/läheinen tai lähiverkoston toimija on läsnä etäkuntoutuksen toteutuksessa. Etäkuntoutus tulee toteuttaa niiden ohjeiden mukaisesti, jotka Valvira on antanut potilaille annettavista terveydenhuollon etäpalveluista (mm. https://valvira.fi/sosiaali-ja-terveydenhuolto/etapalvelut). Etävastaanoton hoitoa tarjoavan tahon tulee olla Suomen maantieteellisten rajojen sisäpuolella. HUOM! Mikäli tarjoat osa-aluetta 3 (Lasten ja nuorten toimintaterapia etävastaanottona), sinun tulee tarjota myös osa-aluetta 1 (Lasten ja nuorten toimintaterapia vastaanotolla).
Sisäinen tunniste : 3

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85100000 Terveyspalvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Lisätiedot : Hankintasopimus on voimassa kaksi (2) vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa kahdella (2) yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella.

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : "Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikä sellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan."
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 26/09/2024 12:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 14/10/2024 12:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 6 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 14/10/2024 12:15 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : Sopimus ei synny hankintapäätöksellä, vaan vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Tarjouspyynnön liitteenä oleva sopimusluonnos on tarjoajaa sitova, eikä sopimusehdoista neuvotella hankintapäätöksen tekemisen jälkeen.

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0004

Otsikko : 4. Lasten ja nuorten ryhmämuotoinen toimintaterapia
Kuvaus : Ryhmämuotoinen toimintaterapia voi koostua lasten/nuorten ryhmästä sekä lähi-ihmisten ohjauksellisesta ryhmästä. Siihen sisältyy myös perheen alkuhaastattelu ja loppukeskustelu. Toimintaterapia toteutetaan kuntoutussuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden ja toimintatapojen mukaisesti, ja se toteutuu toimintaterapeutin vastaanotolla ryhmälle soveltuvassa tilassa kuntoutuksen vaatimalla välineistöllä. Ryhmätilanteissa tulee olla kaksi ohjaajaa, joista vähintään toisella kuntouttajalla tulee olla toimintaterapeutin pätevyys ja toisella vähintään Valviran hyväksymä terveydenhuollon pätevyys. Kuntoutuksessa käytetään osallistujien sairauden, vamman tai erityisvaikeuden vaatimia kuntoutusmenetelmiä.
Sisäinen tunniste : 4

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85100000 Terveyspalvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Lisätiedot : Hankintasopimus on voimassa kaksi (2) vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa kahdella (2) yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella.

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : "Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikä sellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan."
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 26/09/2024 12:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 14/10/2024 12:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 6 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 14/10/2024 12:15 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : Sopimus ei synny hankintapäätöksellä, vaan vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Tarjouspyynnön liitteenä oleva sopimusluonnos on tarjoajaa sitova, eikä sopimusehdoista neuvotella hankintapäätöksen tekemisen jälkeen.

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0005

Otsikko : 5. Lasten ja nuorten eläinavusteinen toimintaterapia
Kuvaus : Eläinavusteista toimintaterapiaa toteuttavalla tulee olla riittävä koulutus ja osaaminen. Lisäksi eläimen tulee olla soveltuvuustestattu. Toimintaterapiaa voidaan toteuttaa eläinavusteisesti, jos lähettävä taho katsoo sen tavoitteiden kannalta hyödylliseksi. Palveluntuottajan tulee ilmoittaa kilpailutuksen yhteydessä kuntoutuksessa käytettävän eläimen tiedot (soveltuvuuskoe) sekä terapian toteutuspaikka. Eläinavusteista toimintaterapiaa ei voi toteuttaa etävastaanottona.
Sisäinen tunniste : 5

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85100000 Terveyspalvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Lisätiedot : Hankintasopimus on voimassa kaksi (2) vuotta. Sopimusta voidaan jatkaa kahdella (2) yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella.

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : "Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikä sellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan."
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 26/09/2024 12:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 14/10/2024 12:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 6 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 14/10/2024 12:15 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : Sopimus ei synny hankintapäätöksellä, vaan vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. Tarjouspyynnön liitteenä oleva sopimusluonnos on tarjoajaa sitova, eikä sopimusehdoista neuvotella hankintapäätöksen tekemisen jälkeen.

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : HUS-yhtymä
Rekisterinumero : 1567535-0
Postiosoite : PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
Postitoimipaikka : HUS
Postinumero : 00029
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : HUS Konsernipalvelut Hankinnat Sotepalvelukategoria
Puhelin : +358 94711
Internetosoite : http://www.hus.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : b4c04010-1a5a-4a20-8503-3b3f68361372 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus – kevennetty järjestely
Ilmoituksen lähetyspäivä : 12/09/2024 06:09 +00:00
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 12/09/2024 08:10 +00:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00552400-2024
EUVL S -lehden numero : 179/2024
Julkaisupäivä : 13/09/2024