Tjänsteplaneringsverktyg

Upphandling av tjänsteplaneringsverktyg. Södertörns högskola inbjuder leverantörer att lämna anbud för webbaserat system för tjänsteplanering Södertörns högskola inbjuder leverantörer att lämna anbud för webbaserat system för tjänsteplanering.

CPV: 72000000 Servicios TI: consultoría, desarrollo de software, Internet y apoyo, 72200000 Servicios de programación de software y de consultoría, 72220000 Servicios de consultoría en sistemas y consultoría técnica, 72222300 Servicios de tecnología de la información
Plazo:
23 de septiembre de 2024 a las 21:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Tjänsteplaneringsverktyg
Organismo adjudicador:
Södertörns högskola
Número de premio:
723-1.4.2-2024

1. Upphandlare

1.1 Upphandlare

Officiellt namn : Södertörns högskola
Köparens rättsliga status : Statlig myndighet
Den upphandlande myndighetens verksamhet : Utbildning

2. Förfarande

2.1 Förfarande

Titel : Tjänsteplaneringsverktyg
Beskrivning : Upphandling av tjänsteplaneringsverktyg.
Förfarandets identifierare : 354255cc-b06f-41df-b8df-75c5b3c1c0b0
Intern identifierare : 723-1.4.2-2024
Typ av förfarande : Öppet
Förfarandet är påskyndat : nej
Motivering för det påskyndade förfarandet :
Förfarandets viktigaste kännetecken :

2.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 72000000 IT-tjänster: konsultverksamhet, programvaruutveckling, Internet och stöd

2.1.2 Leveransplats

Land : Sverige
Var som helst i det aktuella landet

2.1.3 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 5 600 000 Svensk krona

2.1.4 Allmänna upplysningar

Rättslig grund :
Direktiv 2014/24/EU

2.1.5 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Anbudsgivaren ska lämna in anbud för alla delar (anbudsområden)

2.1.6 Uteslutningsgrunder

Betalning av socialförsäkringsavgifter : Enligt 13 kap. 2 § LOU ska en upphandlande myndighet utesluta en anbudsgivare från att delta i en upphandling om myndigheten får kännedom om att anbudsgivaren inte har fullgjort sina åligganden avseende socialförsäkringsavgifter eller skatt i det egna landet eller i det land där upphandlingen sker. Anbudsgivaren ska vara registrerad för mervärdesskatt, F-skatt och som arbetsgivare. Anbudsgivare ska inte ha skulder hos Kronofogdemyndigheten. Högskolan hämtar uppgifter från Skatteverket för att kontrollera att anbudsgivaren uppfyller sina skyldigheter.
Betalning av skatter : Enligt 13 kap. 2 § LOU ska en upphandlande myndighet utesluta en anbudsgivare från att delta i en upphandling om myndigheten får kännedom om att anbudsgivaren inte har fullgjort sina åligganden avseende socialförsäkringsavgifter eller skatt i det egna landet eller i det land där upphandlingen sker. Anbudsgivaren ska vara registrerad för mervärdesskatt, F-skatt och som arbetsgivare. Anbudsgivare ska inte ha skulder hos Kronofogdemyndigheten. Högskolan hämtar uppgifter från Skatteverket för att kontrollera att anbudsgivaren uppfyller sina skyldigheter.

5. Del (anbudsområde)

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0001

Titel : Tjänsteplaneringsverktyg
Beskrivning : Södertörns högskola inbjuder leverantörer att lämna anbud för webbaserat system för tjänsteplanering
Intern identifierare : 723-1.4.2-2024

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 72000000 IT-tjänster: konsultverksamhet, programvaruutveckling, Internet och stöd

5.1.2 Leveransplats

Land : Sverige
Var som helst i det aktuella landet
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 14/10/2024
Slutdatum för varaktighet : 13/10/2025

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 3
Köparen förbehåller sig rätten att utlösa optioner enligt beskrivningen här : Förlängning är 12 månader

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 5 600 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Minskning av miljöpåverkan
Metod som ska minska miljöpåverkan : Annat
Kriterier för grön upphandling : Nationella kriterier för grön upphandling

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Namn : Ekonomisk och finansiell ställning
Beskrivning : Anbudsgivaren ska ha sådan ekonomisk stabilitet och finansiell ställning att den är tillräckligt god och stabil att uppdraget kan genomföras utan risk för störningar på grund av ekonomiska problem. Med det avses att anbudsgivaren har minst en normal kreditvärdighet motsvarande riskklass 40 enligt Creditsafe eller motsvarande. Om anbudsgivaren har en riskklass under normal kreditvärdighet kan kravet ändå anses uppfyllt om en godtagbar förklaring lämnas. Södertörns högskola förbehåller sig rätten att anlita externa kreditvärderingsinstitut eller annan expertis för att bedöma anbudsgivarens finansiella och ekonomiska ställning eller ta kreditupplysning på anbudsgivaren, både inför avtalstecknande och under avtalstiden.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Anbudspresentation
Beskrivning : Presentation av systemet kommer att ske på högskolan. All demonstration ska ske i de verktyget som anbudsgivaren erbjuder. Samtliga funktioner som demas ska ingå i anbudet och vara prissatta. Anbudsgivaren ska under max 45 minuter demonstrera sitt system och därefter finns det 15 minuter för frågor. Anbudspresentationen kommer att ske vecka under vecka 39-40 via MS Teams. Anbudspresentationen kan ge maximalt 30 poäng. Presentationen ska innehålla: 1. Struktur och bemanning a. Visa hur uppdrag kan grupperas för ordning och reda. b. Visa vilka förutsättningar som måste finnas innan man påbörjar tjänsteplaneringen. c. Visa hur en bemanning går till för en person. d. Visa hur en kurs bemannas. e. Visa bemanning av forskningsprojekt 3 år framåt i tiden. 2. Inlåning och utlåning a. Lärarutbildningen skickar förfrågan (vilken kurs, omfattning och timmar, period med konteringsuppgifter samt önskad person). b. Notifiering skickas till utlånande enhet. c. Utlånade enhet bekräftar person. d. Visa hur det ser ut på den utlånande enheten. e. Visa hur det ut för den inlånande enheten. f. Visa hur det ser ut för uppdragstagaren. 3. Rapporter a. Visa en lönekonteringsrapport. b. Visa ett underlag för schema. c. Visa visuell bild hur arbetsbelastningen ser ut för en person under valfri period. d. Visa hur en övertidsrapport ser ut. För att få: 30 poäng Den lämnade beskrivningen visar att tjänsten i detta avseende kommer att utföras på bästa tänkbara sätt utan synbar potential till förbättring. 20 poäng Den lämnade beskrivningen visar att tjänsten i detta avseende kommer att utföras på ett mycket bra sätt, men med viss förbättringspotential. 10 poäng Den lämnande beskrivningen visar att tjänsten i detta avseende kommer att utföras på ett bra sätt, men med tydlig förbättringspotential. 5 poäng Den lämnade beskrivningen visar att tjänsten i detta avseende kommer att utföras på ett godtagbart sätt, men med lite mervärde. Bedömningen kommer att göras av en utvärderingsgrupp bestående av personal från högskolan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Referenser
Beskrivning : Frågor kommer att ställas för att säkerställa hur anbudsgivaren har utfört tjänsten. Referensen ska vara vidtalade för uppgiften och kommer att kontaktas under vecka 39. Följande frågor kommer att ställas till två referenser: Fungerar supporten? Skulle ni välja leverantören igen om ni fick välja fritt? Höll tidplanen vid implementeringen? Var införandestödet tillräckligt? Är ni delaktiga i utveckling av systemet? Utvärderingsgruppen kommer att ge en samlad poäng per referens. Maximalt kan anbudsgivaren få 20 poäng för två referenser, 10 per referens. 10 poäng Den lämnade beskrivningen visar att tjänsten i detta avseende kommer att utföras på bästa tänkbara sätt. 5 poäng Den lämnade beskrivningen visar att tjänsten i detta avseende kommer att utföras på ett mycket bra sätt, men med viss förbättringspotential. 1 poäng Den lämnade beskrivningen visar att tjänsten i detta avseende kommer att utföras på ett godtagbart sätt, men visar inte på något mervärde. 0 poäng Den lämnade beskrivningen av tjänsten gör det sannolikt att den inte kommer att utföras på ett godtagbart sätt. Om anbudsgivaren får 0 poäng kommer anbudet att förkastas.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Kravspecifkation
Beskrivning : Bör-kraven i Kravspecifikationen är olika viktiga där 3 poäng är högst värderad, 2 poäng är medelvärde och 1 poäng är lägst värderad. Totalt antal poäng för börkraven är 23.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Beskrivning : Anbudsgivaren ska bekräfta att denne har de resurser avseende personal, verksamhet och kapacitet som fordras för uppdraget. För nystartade företag gäller att samtliga nyckelpersoner ska ha motsvarande erfarenhet. Anbudsgivaren har rätt att anlita underleverantör för att uppfylla kraven. Anbudsgivaren ska ange för hur mycket och för vilken del underleverantör kommer att användas. Anlitade underleverantörer omfattas av samma villkor som anbudsgivaren. Anbudsgivaren ska ha totalansvaret för underleverantörens arbete.
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 08/09/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=28065

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 23/09/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 129 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 23/09/2024 22:00 +00:00
Plats : Huddinge
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Sekretessavtal krävs : nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Upphandlingen avser inte ett ramavtal
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0002

Titel : Generell del
Beskrivning : Södertörns högskola inbjuder leverantörer att lämna anbud för webbaserat system för tjänsteplanering.
Intern identifierare : 723-1.4.2-2024

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 72000000 IT-tjänster: konsultverksamhet, programvaruutveckling, Internet och stöd
Ytterligare klassificering ( cpv ): 72200000 Programmering av mjukvara samt rådgivning
Ytterligare klassificering ( cpv ): 72220000 Systemtjänster och tekniska konsulttjänster
Ytterligare klassificering ( cpv ): 72222300 IT-tjänster

5.1.2 Leveransplats

Var som helst
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 14/10/2024
Slutdatum för varaktighet : 13/10/2025

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 3
Köparen förbehåller sig rätten att utlösa optioner enligt beskrivningen här : Förlängning är 12 månader

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 5 600 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Namn på och yrkeskvalifikationer för den personal som ska utföra kontraktet måste anges : Ej känt
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Minskning av miljöpåverkan

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Namn : Ekonomisk och finansiell ställning
Beskrivning : Anbudsgivaren ska ha sådan ekonomisk stabilitet och finansiell ställning att den är tillräckligt god och stabil att uppdraget kan genomföras utan risk för störningar på grund av ekonomiska problem. Med det avses att anbudsgivaren har minst en normal kreditvärdighet motsvarande riskklass 40 enligt Creditsafe eller motsvarande. Om anbudsgivaren har en riskklass under normal kreditvärdighet kan kravet ändå anses uppfyllt om en godtagbar förklaring lämnas. Södertörns högskola förbehåller sig rätten att anlita externa kreditvärderingsinstitut eller annan expertis för att bedöma anbudsgivarens finansiella och ekonomiska ställning eller ta kreditupplysning på anbudsgivaren, både inför avtalstecknande och under avtalstiden.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Användning av det här kriteriet : Ej använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Beskrivning : Anbudsgivaren ska bekräfta att denne har de resurser avseende personal, verksamhet och kapacitet som fordras för uppdraget. För nystartade företag gäller att samtliga nyckelpersoner ska ha motsvarande erfarenhet. Anbudsgivaren har rätt att anlita underleverantör för att uppfylla kraven. Anbudsgivaren ska ange för hur mycket och för vilken del underleverantör kommer att användas. Anlitade underleverantörer omfattas av samma villkor som anbudsgivaren. Anbudsgivaren ska ha totalansvaret för underleverantörens arbete
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 08/09/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=28065

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 23/09/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 129 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 23/09/2024 22:00 +00:00
Plats : Huddinge
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Sekretessavtal krävs : nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Upphandlingen avser inte ett ramavtal
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten

8. Organisationer

8.1 ORG-0001

Officiellt namn : Södertörns högskola
Registreringsnummer : 2021004896
Avdelning : Ekonomiavdelningen
Postadress : Alfred Nobels allé 7
Ort : HUDDINGE
Postnummer : 14189
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Kontaktpunkt : Ajen Mohammed
E-postadress : ajen.mohammed@sh.se
Tfn : 08-6084000
Webbadress : http://www.sh.se
Den här organisationens roller :
Upphandlare

8.1 ORG-0002

Officiellt namn : Förvaltningsrätten
Registreringsnummer : 202100-2742
Ort : Stockholm
Postnummer : 115 76
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Tfn : 08-561 680 00
Den här organisationens roller :
Prövningsorganisation

11. Information om meddelandet

11.1 Information om meddelandet

Identifierare/version för meddelandet : 91a2075f-157a-431d-b591-ce62eb25c784 - 01
Formulärtyp : Konkurrensutsättning
Meddelandetyp : Meddelande om upphandling eller koncession – standardsystem
Avsändningsdatum för meddelandet : 21/08/2024 11:15 +00:00
Datum för avsändning av meddelandet (eSender) : 21/08/2024 11:15 +00:00
Språk som det här meddelandet finns officiellt tillgängligt på : svenska

11.2 Publiceringsinformation

Meddelandets publiceringsnummer : 00503587-2024
EUT S-nummer : 163/2024
Publiceringsdatum : 22/08/2024