Terveydenhuollon tarvikkeet ja laitteet 2024-2028 (DPS)

Tämän dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) kohteena ovat terveydenhuollon tarvikkeet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut Hansel Oy:n asiakkaille. DPS:n kohde on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä, erityisesti liitteessä "Dynaamisen hankintajärjestelmän kohde". DPS:n keston aikana kaikki kiinnostuneet ehdokkaat voivat tehdä siihen osallistumishakemuksen. DPS on voimassa hankintailmoituksessa ilmoitettuun päivään asti, ellei sitä …

CPV: 33000000 Equipamiento y artículos médicos, farmacéuticos y de higiene personal, 33100000 Equipamiento médico, 33140000 Material médico fungible, 33700000 Productos para la higiene personal, 48000000 Paquetes de software y sistemas de información, 48100000 Paquetes de software específico de un sector económico, 50000000 Servicios de reparación y mantenimiento, 51000000 Servicios de instalación (excepto software), 60000000 Servicios de transporte (excluido el transporte de residuos), 63120000 Servicios de almacenamiento y depósito, 79342300 Servicios al cliente
Lugar de ejecución:
Terveydenhuollon tarvikkeet ja laitteet 2024-2028 (DPS)
Organismo adjudicador:
Hansel Oy
Número de premio:
HANSEL DPS 00778

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Hansel Oy
Ostajan oikeusstatus : Julkinen yritys
Hankintaviranomaisen toiminta : Yleinen julkishallinto

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Terveydenhuollon tarvikkeet ja laitteet 2024-2028 (DPS)
Kuvaus : Tämän dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) kohteena ovat terveydenhuollon tarvikkeet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut Hansel Oy:n asiakkaille. DPS:n kohde on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä, erityisesti liitteessä "Dynaamisen hankintajärjestelmän kohde". DPS:n keston aikana kaikki kiinnostuneet ehdokkaat voivat tehdä siihen osallistumishakemuksen. DPS on voimassa hankintailmoituksessa ilmoitettuun päivään asti, ellei sitä keskeytetä tai muuteta DPS:n voimassaollessa. Hansel Oy:n asiakkaat toteuttavat hankinnat DPS:ään hyväksyttyjen ehdokkaiden kesken DPS:n sisäisillä kilpailutuksilla, jotka voivat ajoittua DPS:n koko hankintavaiheen ajalle. DPS:n hankintavaihe alkaa perustamisvaiheen jälkeen 5.8.2024 ja päättyy DPS:n voimassaoloajan päättyessä. Hankintasopimukset voivat olla voimassa enintään viisi (5) vuotta, kuitenkin siten, että kaikki hankintasopimukset päättyvät viimeistään 31.12.2029. DYNAAMISEN HANKINTAJÄRJESTELMÄN LAAJUUS Dynaamisen hankintajärjestelmän ennakoitu kokonaisarvo on enintään 100 000 000 euroa (ilman arvonlisäveroa). Dynaamista hankintajärjestelmää ei jaeta luokkiin. DPS:n sisäisiä kilpailutuksia voidaan jakaa tarvittaessa osa-alueisiin. Hansel Oy:n asiakkaat voivat halutessaan käyttää hankintalain 44 §:ssä tarkoitettua sähköistä huutokauppaa DPS:n sisäisissä kilpailutuksissa.
Menettelytunniste : 2b391844-549d-4c07-b353-8e2e7d11ed25
Sisäinen tunniste : HANSEL DPS 00778
Menettelyn tyyppi : Rajoitettu
Menettely on nopeutettu : ei
Perustelu nopeutetun menettelyn käytölle :
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Katso osallistumispyynnön liitteenä oleva "Dynaamisen hankintajärjestelmän toimintamalli".

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Sopimuksen lisäkategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 33000000 Lääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet
Lisäluokitus ( cpv ): 33100000 Lääketieteelliset laitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 33140000 Lääketieteelliset kertakäyttötarvikkeet
Lisäluokitus ( cpv ): 33700000 Henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet
Lisäluokitus ( cpv ): 48000000 Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät
Lisäluokitus ( cpv ): 48100000 Toimialakohtaiset ohjelmatuotteet
Lisäluokitus ( cpv ): 50000000 Korjaus- ja huoltopalvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 51000000 Asennuspalvelut (ohjelmistoja lukuun ottamatta)
Lisäluokitus ( cpv ): 60000000 Kuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta)
Lisäluokitus ( cpv ): 63120000 Varastointipalvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 79342300 Asiakaspalvelu

2.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella

2.1.3 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 100 000 000 Euro

2.1.4 Yleistä tietoa

Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuen yllämainittuja tilanteita vastaavassa samankaltaisessa menettelyssä.
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa.
Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettely.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut ostajalle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Tarjoajan aikaisempia hankintasopimuksia tai käyttöoikeussopimuksia on irtisanottu ennenaikaisesti tai kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0000

Otsikko : Terveydenhuollon tarvikkeet ja laitteet 2024-2028 (DPS)
Kuvaus : Tämän dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) kohteena ovat terveydenhuollon tarvikkeet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut Hansel Oy:n asiakkaille. DPS:n kohde on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä, erityisesti liitteessä "Dynaamisen hankintajärjestelmän kohde". DPS:n keston aikana kaikki kiinnostuneet ehdokkaat voivat tehdä siihen osallistumishakemuksen. DPS on voimassa hankintailmoituksessa ilmoitettuun päivään asti, ellei sitä keskeytetä tai muuteta DPS:n voimassaollessa. Hansel Oy:n asiakkaat toteuttavat hankinnat DPS:ään hyväksyttyjen ehdokkaiden kesken DPS:n sisäisillä kilpailutuksilla, jotka voivat ajoittua DPS:n koko hankintavaiheen ajalle. DPS:n hankintavaihe alkaa perustamisvaiheen jälkeen 5.8.2024 ja päättyy DPS:n voimassaoloajan päättyessä. Hankintasopimukset voivat olla voimassa enintään viisi (5) vuotta, kuitenkin siten, että kaikki hankintasopimukset päättyvät viimeistään 31.12.2029. DYNAAMISEN HANKINTAJÄRJESTELMÄN LAAJUUS Dynaamisen hankintajärjestelmän ennakoitu kokonaisarvo on enintään 100 000 000 euroa (ilman arvonlisäveroa). Dynaamista hankintajärjestelmää ei jaeta luokkiin. DPS:n sisäisiä kilpailutuksia voidaan jakaa tarvittaessa osa-alueisiin. Hansel Oy:n asiakkaat voivat halutessaan käyttää hankintalain 44 §:ssä tarkoitettua sähköistä huutokauppaa DPS:n sisäisissä kilpailutuksissa.
Sisäinen tunniste : 727984

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Sopimuksen lisäkategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 33000000 Lääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet
Lisäluokitus ( cpv ): 33100000 Lääketieteelliset laitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 33140000 Lääketieteelliset kertakäyttötarvikkeet
Lisäluokitus ( cpv ): 33700000 Henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet
Lisäluokitus ( cpv ): 48000000 Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät
Lisäluokitus ( cpv ): 48100000 Toimialakohtaiset ohjelmatuotteet
Lisäluokitus ( cpv ): 50000000 Korjaus- ja huoltopalvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 51000000 Asennuspalvelut (ohjelmistoja lukuun ottamatta)
Lisäluokitus ( cpv ): 60000000 Kuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta)
Lisäluokitus ( cpv ): 63120000 Varastointipalvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 79342300 Asiakaspalvelu

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 18/06/2024
Keston päättymispäivä : 30/12/2028

5.1.5 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 100 000 000 Euro

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Tietoa edellisistä ilmoituksista :
Edellisen ilmoituksen tunniste : 261852-2024

5.1.7 Strategiset hankinnat

Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Siirtyminen kiertotalouteen
Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Biologisen monimuotoisuuden ja ekosysteemien suojelu ja ennallistaminen
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Yleinen liikevaihto
Kuvaus : Viimeisin vahvistettu tilikausi Ehdokkaan yleinen vuotuinen liikevaihto on vähintään miljoona (1 000 000) euroa. Ehdokas toimittaa pyynnöstä liikevaihtoa koskevat tiedot vähintään viimeksi kuluneelta tilikaudelta, jos ehdokas on sijoittautumismaansa lainsäädännön mukaan oikeutettu ne toimittamaan. Jos ehdokas täyttää liikevaihtovaatimuksen kuluvan tilikauden liikevaihdolla, ehdokas voi osoittaa taloudellisen ja rahoituksellisen tilanteensa muulla Hansel Oy:n hyväksymällä asiakirjalla. Jos osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, ryhmittymän jäsenet voivat täyttää vaatimuksen yhdessä. Jos ehdokas vetoaa muiden yksiköiden voimavaroihin (voimavarayksiköt) vaatimuksen täyttämiseksi, ehdokas yhdessä voimavarayksiköidensä kanssa voi täyttää vaatimuksen. Tällöin ehdokkaalta voidaan pyytää selvitys taloudellisten voimavarojen olemassaoloa koskevista sitoumuksista ja sopimuksista. Jos ehdokas on käyttänyt voimavarayksikön voimavaroja täyttääkseen ehdokkaan liikevaihdolle asetetun vaatimuksen, ehdokas ja voimavarayksikkö sitoutuvat siihen, että asiakas voi edellyttää voimavarayksikköä sitoutumaan yhteisvastuuseen ehdokkaan kanssa tämän DPS:n perusteella tehdyn hankintasopimuksen mukaisista velvoitteista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Ehdokkaalla tulee olla koko dynaamisen hankintajärjestelmän ja asiakkaiden hankintasopimusten voimassaolon ajan toiminnan vastuuvakuutus, jonka vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000 euroa ja, joka koskee hankinnan kohteena olevaa toimintaa. Jos osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, tulee kaikilla ryhmittymän jäsenillä olla tämän vaatimuksen mukainen vastuuvakuutus. Todistus toiminnan vastuuvakuutuksesta on ladattava osallistumishakemuksen liitteeksi sähköisen kilpailutusjärjestelmän välilehdelle ''Muut ehdot''. Mikäli osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, tulee todistus toiminnan vastuuvakuutuksesta ladata kaikkien ryhmittymän jäsenten osalta.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Riskiluokka
Kuvaus : Ehdokkaalla on oltava riittävä vakavaraisuus, taloudellinen kantokyky sekä maksukyky DPS:n kohteena olevien tuotteiden toimittamiseen ja palvelujen tuottamiseen. Ehdokkaan taloudellinen tilanne voidaan katsoa riittäväksi, jos sen riskiluokitus Suomen Asiakastieto Oy:n Riskimittarin riskiluokituksessa on 1-3. Ehdokkaan tilannetta voidaan arvioida myös pyydettäessä toimitettavien tilinpäätöstietojen ja/tai muun selvityksen sekä hankintayksikön oma-aloitteisesti hankkiman selvityksen perusteella. Ehdokas, jonka riskiluokitus Suomen Asiakastieto Oy:n riskiluokituksessa on 5 tai jonka vakavaraisuuden, taloudellisen kantokyvyn sekä maksukyvyn arvioidaan vastaavan riskiluokkaa 5, suljetaan hankintamenettelyn ulkopuolelle. Ehdokas, jonka riskiluokitus Suomen Asiakastieto Oy:n riskiluokituksessa on 4 tai jonka vakavaraisuuden, taloudellisen kantokyvyn sekä maksukyvyn arvioidaan vastaavan riskiluokkaa 4, voidaan olla hyväksymättä dynaamiseen hankintajärjestelmään, jos ehdokas ei kykene esittämään luotettavaa selvitystä toimenpiteistä, joihin se ryhtyy tai on ryhtynyt vakavaraisuuden, taloudellisen kantokyvyn sekä maksukyvyn parantamiseksi. Jos osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, vaatimus koskee ryhmittymän kaikkia jäseniä. Jos ehdokas käyttää voimavarayksiköitä, tulee ehdokkaan ohella kaikkien voimavarayksiköiden täyttää vaatimus.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisterimerkintä
Kuvaus : Tarjoaja on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin: Se on merkitty sijoittautumisjäsenvaltion pitämään, direktiivin 2014/24/EU liitteessä XI kuvattuun ammattirekisteriin; tietyistä jäsenvaltioista tulevien tarjoajien täytyy mahdollisesti täyttää muita samassa liitteessä säädettyjä vaatimuksia.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Referenssit
Kuvaus : Ehdokkaan tekniseen ja ammatilliseen pätevyyteen liittyvät ehdokkaan kokemukselle asetetut vaatimukset on esitetty osallistumispyynnön liitteessä ”Referenssit”. Ehdokkaan tulee täyttää kaikki ehdokkaan kokemukselle asetetut referenssivaatimukset. Ehdokkaan tulee täyttää osallistumispyynnön liitteenä oleva ”Referenssit”-lomake siinä esitettyjen ohjeiden ja vaatimusten mukaisesti. "Referenssit"-lomake on ladattava osallistumishakemuksen liitteeksi sähköisen kilpailutusjärjestelmän välilehdelle ''Muut ehdot'' sille varattuun kohtaan. REFERENSSIVAATIMUKSET Ehdokas on toimittanut terveydenhuollon tarvikkeiden ja/tai laitteiden tuoteryhmiin kuuluvia tuotteita (jäljempänä referenssituotteet) yhteensä vähintään 500 000 eurolla (alv 0 %) viimeisen kolmen (3) vuoden aikana osallistumishakemuksen lähettämisestä laskettuna. Referenssivaatimuksen voi täyttää yhdellä (1) tai useammalla asiakkaalla, yhdellä (1) tai useammalla toimituksella ja yhdellä (1) tai useammalla tuoteryhmällä. Referensseinä ei hyväksytä: - Ehdokkaan sisäisiä toimituksia (ml. ehdokkaan ollessa ryhmittymä, toimituksia ryhmittymän jäseneltä toiselle ryhmittymän jäsenelle). - Toimituksia ehdokkaan lähipiiriin kuuluvalle organisaatiolle*. - Toimituksia ehdokkaan ja sen käyttämän voimavarayksikön välillä. Vaatimukset koskevat myös mahdollisia ryhmittymän jäseniä ja voimavarayksiköitä. *Ehdokkaan lähipiiriin kuuluvat sellaiset organisaatiot, joihin ehdokas pystyy käyttämään määräysvaltaa tai joihin ehdokas pystyy käyttämään huomattavaa vaikutusvaltaa taloutta ja liiketoimintaa koskevassa päätöksenteossa. Jos osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, ryhmittymän jäsenet voivat täyttää referenssivaatimuksen yhdessä. Jos osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, tulee osallistumishakemuksen lähettämisestä vastuussa olevan ryhmittymän jäsenen lähettää ESPD-lomake sähköisessä kilpailutusjärjestelmässä täytettäväksi muille ryhmittymän jäsenille. Ks. osallistumispyynnön liite "ESPD-lomakkeen täyttöohje". Jos ehdokas vetoaa muiden yksiköiden voimavaroihin (voimavarayksiköt) referenssivaatimuksen täyttämiseksi, ehdokas yhdessä voimavarayksiköidensä kanssa voi täyttää referenssivaatimuksen. Muiden yksiköiden kokemukseen liittyviä voimavaroja voidaan käyttää hyväksi vain, jos kyseiset muut yksiköt ovat tosiasiallisesti ehdokkaan käytettävissä hankinnan toteuttamisessa. Jos ehdokas vetoaa voimavarayksiköiden voimavaroihin referenssivaatimuksen täyttämiseksi, tulee ehdokkaan lähettää ESPD-lomake sähköisessä kilpailutusjärjestelmässä täytettäväksi voimavarayksiköille. Ks. osallistumispyynnön liite "ESPD-lomakkeen täyttöohje". Lisäksi ehdokkaan tulee ilmoittaa voimavarayksikön tiedot osallistumispyynnön liitteellä "Voimavarayksiköt".
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Laadunvarmistustoimenpiteet
Kuvaus : Ehdokas noudattaa toiminnassaan laadunvarmistustoimenpiteitä. Ehdokkaalla on käytössään laadunvarmistusmenetelmä, joka kattaa dynaamisen hankintajärjestelmän kohteena olevien tuotteiden toimittamisen ja niihin liittyvien palveluiden tuottamisen. Ehdokkaan tulee täyttää osallistumispyynnön liitteenä oleva ”Laadunhallinnan menettelyt”-lomake siinä esitettyjen ohjeiden ja vaatimusten mukaisesti. "Laadunhallinnan menettelyt"-lomake on ladattava osallistumishakemuksen liitteeksi sähköisen kilpailutusjärjestelmän välilehdelle ''Muut ehdot'' sille varattuun kohtaan. Laadunvarmistustoimenpiteiden on oltava auditoitavissa dynaamisen hankintajärjestelmän keston ja dynaamiseen hankintajärjestelmään osallistumista koskevan sopimuksen ajan. Selvitys liitetään dynaamiseen hankintajärjestelmään osallistumista koskevan sopimuksen liitteeksi. Lisäksi selvitys voidaan Asiakkaan niin edellyttäessä liittää Asiakkaan ja Toimittajan välisen hankintasopimuksen liitteeksi.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Vertailuhinta
Kuvaus : DPS:n sisäisessä kilpailutuksessa käytettävät vertailuperusteet on kuvattu osallistumispyynnön liitteessä "Dynaamisen hankintajärjestelmän toimintamalli". Asiakas määrittelee sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä tarjousten valinta- ja vertailuperusteet. Asiakas voi tehdä tarjousten vertailun käyttäen jotakin seuraavista kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteista: A. halvin hinta, B. paras hinta-laatusuhde (hinnasta ja laadullisista vertailuperusteista muodostettu kokonaisuus) - hinta (painoarvo 40-90) - laatu (painoarvo 10-60) tai C. vertailu vain laadullisia tekijöitä käyttäen, jolloin hinta on asiakkaan etukäteen määrittelemä (ns. ranskalainen urakka). Kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteiden tulee muodostaa yhteensä 100 pistettä.
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laadulliset vertailuperusteet
Kuvaus : Silloin, kun asiakas valitsee kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteeksi perusteen B "paras hinta-laatusuhde" (laadun painoarvo 10-60) tai perusteen C "vertailu vain laadullisia tekijöitä käyttäen (ns. ranskalainen urakka)", asiakas voi käyttää laadullisena vertailuperusteena yhtä tai useampaa seuraavista laatutekijöistä: - Tuotteiden käytettävyys - Tuotteille ja/tai niihin liittyville palveluille asetetut laadulliset tekijät - Tuotteille ja/tai niihin liittyville palveluille asetetut ympäristötekijät ja/tai sosiaalinen vastuu vähimmäisvaatimukset ylittäviltä osin - Hankinnan toteuttamiseen osoitettavien henkilöiden pätevyys, osaaminen ja kokemus asetetut vähimmäisvaatimukset ylittäviltä osin - Toimitusaika ja muut toimitukseen liittyvät ehdot - Kuvaus palvelun tuottamisesta ja/tai sisällöstä
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 29/12/2028 14:15 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Ei sallittu
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 30/12/2028 22:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : Ks. hankinta-asiakirjat.
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä
Tietoa muutoksenhaun määräajoista : Muutoksenhakumenettelyjen määräajoista lisätietoja tarjoava organisaatio: Hansel Oy

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää myös muut kuin tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Hansel Oy
Muutoksenhakumenettelyjen määräajoista lisätietoja tarjoava organisaatio : Hansel Oy
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio : Hansel Oy
Tarjouksia käsittelevä organisaatio : Hansel Oy
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Hansel Oy
Rekisterinumero : 0988084-1
Postiosoite : PL 1386
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00101
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Hansel Oy
Puhelin : +358 294444200
Internetosoite : https://www.hansel.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Muille ostajille tarkoitettuja julkisia urakoita sekä tavara- ja palveluhankintoja koskevia sopimuksia tai puitejärjestelyjä tekevä yhteishankintayksikkö
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio
Tarjouksia käsittelevä organisaatio
Muutoksenhakumenettelyjen määräajoista lisätietoja tarjoava organisaatio

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : 9bed7f5c-21a2-43fa-a40d-426fdffa65a5 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 18/06/2024 08:32 +00:00
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 18/06/2024 08:33 +00:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00363206-2024
EUVL S -lehden numero : 118/2024
Julkaisupäivä : 19/06/2024