Systémová a aplikačná podpora, rozvoj a údržba Informačného systému elektronickej správy registratúry (ASR)

Predmetom zákazky je poskytnutie a zabezpečenie služieb spojených s prevádzkou a údržbou existujúceho informačného systému elektronickej správy registratúry (ďalej aj ako „IS ASR“) na SW platforme Fabasoft s cieľom zabezpečiť dostupnosť a udržateľnosť IS ASR, a to prostredníctvom nasledujúcich služieb: 1) služby podpory prevádzky, 2) služby rozvoja, 3) služby súvisiace …

CPV: 72212000 Servicios de programación de software de aplicación, 72250000 Servicios de sistemas y apoyo, 72260000 Servicios relacionados con el software, 72261000 Servicios de apoyo al software, 72267000 Servicios de mantenimiento y reparación de software
Plazo:
17 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Systémová a aplikačná podpora, rozvoj a údržba Informačného systému elektronickej správy registratúry (ASR)
Organismo adjudicador:
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Número de premio:
NLZ 88/2024

1. Kupujúci

1.1 Kupujúci

Úradný názov : Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Typ kupujúceho podľa právnych predpisov : Orgán ústrednej štátnej správy
Činnosť verejného obstarávateľa : Všeobecné verejné služby

2. Postup

2.1 Postup

Názov : Systémová a aplikačná podpora, rozvoj a údržba Informačného systému elektronickej správy registratúry (ASR)
Opis : Predmetom zákazky je poskytnutie a zabezpečenie služieb spojených s prevádzkou a údržbou existujúceho informačného systému elektronickej správy registratúry (ďalej aj ako „IS ASR“) na SW platforme Fabasoft s cieľom zabezpečiť dostupnosť a udržateľnosť IS ASR, a to prostredníctvom nasledujúcich služieb: 1) služby podpory prevádzky, 2) služby rozvoja, 3) služby súvisiace s licenčným maintenancom. Služby podpory prevádzky budú zahŕňať zabezpečovanie bežnej servisnej podpory, ako aj poskytovanie podpory pre zaistenie spoľahlivej, kontinuálnej a bezpečnej prevádzky IS ASR v súlade s aktuálnymi platnými funkčnými a nefunkčnými požiadavkami, vrátanie riešenia incidentov. Služby rozvoja budú zahŕňať úpravy a zmeny funkčnosti existujúceho systému IS ASR, ktoré vyplynú z legislatívnych zmien alebo z novo vzniknutých potrieb MIRRI a udržiavanie aktuálnosti príslušnej dokumentácie IS ASR. V rámci služieb súvisiacich s licenčným maintenancom licencií platformy Fabasoft sa bude vykonávať súhrnná podpora softvérových produktov tretích strán (operačné systémy, databázy, internetové prehliadače, kancelárske balíky) s aktuálnymi technológiami a platformami a optimalizovať využitie zdrojov. Zároveň táto služba umožňuje verejnému obstarávateľovi prechod existujúcich licencií IS ASR na najnovšiu verziu SW produktov platformy. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladov a v „Rámcovej dohode na poskytovanie služieb systémovej a aplikačnej podpory, rozvoja a údržby Informačného systému elektronickej správy registratúry (IS ASR)“ a v jej prílohách, ktoré sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa.
Identifikátor postupu : 14d79c9c-e340-4cad-99a5-96105466deeb
Interný identifikátor : NLZ 88/2024
Druh postupu : Verejná súťaž
Postup je zrýchlený : nie
Odôvodnenie zrýchleného postupu :
Hlavné prvky postupu :

2.1.1 Účel

Druh zmluvy : Služby
Hlavná klasifikácia ( cpv ): 72250000 Služby týkajúce sa podpory systému
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 72260000 Služby súvisiace so softvérom
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 72261000 Softvérové podporné služby
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 72212000 Programovanie aplikačného softvéru
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 72267000 Služby na údržbu a opravu softvéru

2.1.2 Miesto plnenia

Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko

2.1.3 Hodnota

Predpokladaná hodnota bez DPH : 823 725 Euro

2.1.4 Všeobecné informácie

Doplňujúce informácie : Zároveň uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 7 ZVO, a to spôsobom uvedeným v predmetnom ustanovení § 32 ods. 7 ZVO.
Právny základ :
Smernica 2014/24/EÚ

2.1.5 Podmienky verejného obstarávania

Podmienky predkladania :
Maximálny počet častí, za ktoré môže jeden uchádzač predložiť ponuky : 1

2.1.6 Dôvody na vylúčenie

Korupcia : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Účasť v zločineckej organizácii : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Pranie špinavých peňazí alebo financovanie terorizmu : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Podvod : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Detská práca a iné formy obchodovania s ľuďmi : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Teroristické trestné činy alebo trestné činy spojené s teroristickými činnosťami : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platenie príspevkov na sociálne zabezpečenie : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením zdravotnej poisťovne a Sociálnej poisťovne nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platba daní : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením miestne príslušného daňového úradu a miestne príslušného colného úradu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Podobná situácia ako úpadok podľa vnútroštátneho práva : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Konkurz : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Dohoda s veriteľmi : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platobná neschopnosť : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Aktíva spravované likvidátorom : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Pozastavené podnikateľské činnosti : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Čisto vnútroštátne dôvody vylúčenia : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti, že je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z. z. doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu podľa §32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. doloženým čestným vyhlásením.

5. Časť

5.1 Technické ID šarže : LOT-0001

Názov : Systémová a aplikačná podpora, rozvoj a údržba Informačného systému elektronickej správy registratúry (ASR)
Opis : Predmetom zákazky je poskytnutie a zabezpečenie služieb spojených s prevádzkou a údržbou existujúceho informačného systému elektronickej správy registratúry (ďalej aj ako „IS ASR“) na SW platforme Fabasoft s cieľom zabezpečiť dostupnosť a udržateľnosť IS ASR, a to prostredníctvom nasledujúcich služieb: 1) služby podpory prevádzky, 2) služby rozvoja, 3) služby súvisiace s licenčným maintenancom. Služby podpory prevádzky budú zahŕňať zabezpečovanie bežnej servisnej podpory, ako aj poskytovanie podpory pre zaistenie spoľahlivej, kontinuálnej a bezpečnej prevádzky IS ASR v súlade s aktuálnymi platnými funkčnými a nefunkčnými požiadavkami, vrátanie riešenia incidentov. Služby rozvoja budú zahŕňať úpravy a zmeny funkčnosti existujúceho systému IS ASR, ktoré vyplynú z legislatívnych zmien alebo z novo vzniknutých potrieb MIRRI a udržiavanie aktuálnosti príslušnej dokumentácie IS ASR. V rámci služieb súvisiacich s licenčným maintenancom licencií platformy Fabasoft sa bude vykonávať súhrnná podpora softvérových produktov tretích strán (operačné systémy, databázy, internetové prehliadače, kancelárske balíky) s aktuálnymi technológiami a platformami a optimalizovať využitie zdrojov. Zároveň táto služba umožňuje verejnému obstarávateľovi prechod existujúcich licencií IS ASR na najnovšiu verziu SW produktov platformy. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladov a v „Rámcovej dohode na poskytovanie služieb systémovej a aplikačnej podpory, rozvoja a údržby Informačného systému elektronickej správy registratúry (IS ASR)“ a v jej prílohách, ktoré sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa.
Interný identifikátor : NLZ 88/2024

5.1.1 Účel

Druh zmluvy : Služby
Hlavná klasifikácia ( cpv ): 72250000 Služby týkajúce sa podpory systému
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 72260000 Služby súvisiace so softvérom
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 72261000 Softvérové podporné služby
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 72212000 Programovanie aplikačného softvéru
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 72267000 Služby na údržbu a opravu softvéru

5.1.2 Miesto plnenia

Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Doplňujúce informácie :

5.1.3 Predpokladané trvanie

Trvanie : 36 Mesiac

5.1.5 Hodnota

Predpokladaná hodnota bez DPH : 823 725 Euro

5.1.6 Všeobecné informácie

Vyhradená účasť : Účasť nie je vyhradená.
Projekt verejného obstarávania nie je financovaný z prostriedkov EÚ
Na toto verejné obstarávanie sa vzťahuje Dohoda o vládnom obstarávaní (GPA) : áno
Toto verejné obstarávanie je vhodné aj pre malé a stredné podniky (MSP)

5.1.7 Strategické verejné obstarávanie

Cieľ strategického verejného obstarávania : Žiadne strategické verejné obstarávanie

5.1.9 Kritériá výberu

Kritérium :
Typ : Ekonomické a finančné postavenie
Použitie tohto kritéria : Nepoužité
Kritérium :
Typ : Technická a odborná spôsobilosť
Názov : Podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) a písm. g) ZVO týkajúce sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti
Opis : Podmienky účasti technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti sú uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa.
Použitie tohto kritéria : Použité

5.1.10 Kritériá na vyhodnotenie ponúk

Kritérium :
Typ : Cena
Názov : Najnižšia cena v EUR s DPH za celý predmet tohto verejného obstarávania
Opis : Vyhodnotenie ponúk bude realizované na základe § 44 ods. 3 písm. c) ZVO, tzn. na základe najnižšej ceny v EUR s DPH za celý predmet tohto verejného obstarávania. Celková cena za predmet zákazky musí byť uvedená v eurách s DPH a zaokrúhlená najviac na 2 desatinné miesta.
Opis metódy, ktorá sa má použiť, keď váhu nemožno vyjadriť pomocou kritérií :
Odôvodnenie neuvedenia váhy pri kritériách na vyhodnotenie ponúk :

5.1.11 Súťažné podklady

Jazyky, v ktorých sú súťažné podklady oficiálne k dispozícii : slovenčina
Ad hoc komunikačný kanál :

5.1.12 Podmienky verejného obstarávania

Podmienky predkladania :
Elektronické predkladanie : Povinná
Adresa na predkladanie : https://www.isepvo.sk/
Jazyky, v ktorých možno predložiť ponuky alebo žiadosti o účasť : slovenčina, čeština
Elektronický katalóg : Nie je povolená
Varianty : Nie je povolená
Lehota na prijímanie ponúk : 17/10/2024 10:00 +02:00
Informácie o verejnom otváraní ponúk :
Dátum otvorenia : 17/10/2024 10:15 +02:00
Doplňujúce informácie : Verejný obstarávateľ sa rozhodol aplikovať funkcionalitu IS ePVO „On-line” sprístupnenia ponúk z dôvodu, že predmetná funkcionalita je podporovaná v danom postupe (nadlimitný postup zadávania zákazky). V danej zákazke bol v menu „Štruktúra ponuky” nastavený návrh na plnenie kritéria a v danej zákazke sa neuskutoční elektronická aukcia. Člen komisie vykoná otváranie ponúk v „Zóne komisie” stlačením tlačidla „Otváranie ponúk”, kedy dôjde k automatickému vygenerovaniu a odoslaniu zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a členom komisie, ktorí sú definovaní na danej zákazke. V rámci „On-line” sprístupnenia ponúk bude odoslaná zápisnica z otvárania ponúk, ktorá spĺňa náležitosti podľa § 52 ods. 2 ZVO.
Podmienky zmluvy :
Plnenie zmluvy sa musí vykonať v rámci programov chránených pracovísk : Nie
Elektronická fakturácia : Povinná
Bude sa využívať elektronické objednávanie : áno
Bude sa využívať elektronická platba : áno
Informácie o lehotách na preskúmanie : Lehoty na predloženie žiadosti o nápravu a/alebo námietok upravuje platný a účinný zákon o verejnom obstarávaní.

5.1.15 Techniky

Rámcová dohoda :
Rámcová dohoda, bez opätovného vyhlásenia súťaže
Maximálny počet účastníkov : 1
Informácie o dynamickom nákupnom systéme :
Žiadny dynamický nákupný systém
Elektronická aukcia : nie

5.1.16 Ďalšie informácie, mediácia a preskúmanie

Organizácia pre preskúmanie : Úrad pre verejné obstarávanie
Organizácia poskytujúca ďalšie informácie o postupy preskúmania : Úrad pre verejné obstarávanie
TED eSender : Úrad pre verejné obstarávanie

8. Organizácie

8.1 ORG-0001

Úradný názov : Úrad pre verejné obstarávanie
Registračné číslo : 31797903
Registračné číslo : 2021511008
Poštová adresa : Ružová dolina 10
Mesto : Bratislava - mestská časť Ružinov
PSČ : 82109
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Telefón : +421250264111
Roly tejto organizácie :
TED eSender
Organizácia pre preskúmanie
Organizácia poskytujúca ďalšie informácie o postupy preskúmania

8.1 ORG-0002

Úradný názov : Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky
Registračné číslo : 50349287
Registračné číslo : 2120287004
Poštová adresa : Pribinova 25
Mesto : Bratislava - mestská časť Staré Mesto
PSČ : 81109
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Telefón : +421220928293
Roly tejto organizácie :
Kupujúci
Vedúci subjekt skupiny

10. Zmena

Verzia prechádzajúceho oznámenia, ktorá sa má upraviť : 8fd299dd-9a92-4ccf-bd9c-85723fef83fe-01
Hlavný dôvod zmeny : Aktualizované informácie
Opis : Predĺženie lehoty na predkladanie ponúk a otváranie ponúk z dôvodu úpravy súťažných podkladov a jej príloh na základe predložených otázok od záujemcov. Predĺženie lehoty na predkladanie ponúk: Pôvodná lehota na predkladanie ponúk: 17.09.2024 o 10:00 hod. Aktuálna lehota na predkladanie ponúk: 17.10.2024 do 10:00 hod. Predĺženie lehoty na otváranie ponúk: Pôvodná lehota na otváranie ponúk: 17.09.2024 o 10:15 hod. Aktuálna lehota na otváranie ponúk: 17.10.2024 o 10:15 hod.

10.1 Zmena

Identifikátor oddielu : LOT-0001
Opis zmien : Predĺženie lehoty na predkladanie ponúk a lehoty na otváranie ponúk z dôvodu úpravy súťažných podkladov a jej príloh na základe predložených otázok od záujemcov. Predĺženie lehoty na predkladanie ponúk: Pôvodná lehota na predkladanie ponúk: 17.09.2024 o 10:00 hod. Aktuálna lehota na predkladanie ponúk: 17.10.2024 do 10:00 hod. Predĺženie lehoty na otváranie ponúk: Pôvodná lehota na otváranie ponúk: 17.09.2024 o 10:15 hod. Aktuálna lehota na otváranie ponúk: 17.10.2024 o 10:15 hod.
Súťažné podklady boli zmenené dňa : 16/09/2024

11. Informácie o oznámení

11.1 Informácie o oznámení

Identifikátor/verzia oznámenia : dcb14eae-683b-44ea-9024-a07a3c409379 - 02
Typ formulára : Súťaž
Typ oznámenia : Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania alebo oznámenie o koncesii – štandardný režim
Dátum odoslania oznámenia : 16/09/2024 13:44 +02:00
Jazyky, v ktorých je toto oznámenie oficiálne k dispozícii : slovenčina

11.2 Informácie o uverejnení

Číslo uverejnenia oznámenia : 00556087-2024
Číslo vydania série S úradného vestníka : 181/2024
Dátum uverejnenia : 17/09/2024