ŠURANY INDUSTRIAL PARK - Generálny projektant verejnej infraštruktúry

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie v stupni DSP a DRS, zabezpečenie inžinierskej činnosti, koordinačnej činnosti a výkon odborného autorského dozoru pre investičný projekt Stavby „Šurany Industrial Park - Verejná infraštruktúra“. Podrobné informácie sú súčasťou Zväzku 3 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov. Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie v stupni …

CPV: 71248000 Supervisión del proyecto y documentación, 71250000 Servicios de arquitectura, ingeniería y agrimensura, 71320000 Servicios de diseño técnico, 71330000 Servicios diversos de ingeniería
Plazo:
18 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
ŠURANY INDUSTRIAL PARK - Generálny projektant verejnej infraštruktúry
Organismo adjudicador:
MH Invest, s.r.o.
Número de premio:
MHI_Šurany_Projektant

1. Kupujúci

1.1 Kupujúci

Úradný názov : MH Invest, s.r.o.
Typ kupujúceho podľa právnych predpisov : Verejnoprávna inštitúcia pod kontrolou orgánu ústrednej štátnej správy
Činnosť verejného obstarávateľa : Hospodárske záležitosti

2. Postup

2.1 Postup

Názov : ŠURANY INDUSTRIAL PARK - Generálny projektant verejnej infraštruktúry
Opis : Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie v stupni DSP a DRS, zabezpečenie inžinierskej činnosti, koordinačnej činnosti a výkon odborného autorského dozoru pre investičný projekt Stavby „Šurany Industrial Park - Verejná infraštruktúra“. Podrobné informácie sú súčasťou Zväzku 3 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Identifikátor postupu : 703c120b-2770-469b-827a-c688f2c9efc5
Interný identifikátor : MHI_Šurany_Projektant
Druh postupu : Verejná súťaž
Postup je zrýchlený : nie
Odôvodnenie zrýchleného postupu :
Hlavné prvky postupu :

2.1.1 Účel

Druh zmluvy : Služby
Hlavná klasifikácia ( cpv ): 71250000 Architektonické a inžinierske služby a dozor
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 71330000 Rôzne inžinierske služby
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 71320000 Inžinierske projektovanie
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 71248000 Dohľad nad projektom a dokumentáciou

2.1.2 Miesto plnenia

Mesto : Šurany
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Nitriansky kraj ( SK023 )
Krajina : Slovensko
Doplňujúce informácie : Miestom poskytnutia predmetu zákazky bude katastrálne územie strategického parku Šurany Industrial Park a územie Nitriansky Hrádok v okrese Nové Zámky.

2.1.3 Hodnota

Predpokladaná hodnota bez DPH : 8 864 224 Euro

2.1.4 Všeobecné informácie

Doplňujúce informácie : 1. Verejný obstarávateľ pri zadávaní zákazky stanovuje elektronickú komunikáciu, ktorá sa realizuje prostredníctvom informačného systému elektronického verejného obstarávania ver. 18.0.Správcom elektronickej platformy je Úrad vlády Slovenskej republiky. (ďalej len IS EVO) (link: https://www.isepvo.sk). Postup záujemcu/uchádzača je upravený v príručkách pre záujemcu/uchádzača a videonávodoch, ktoré sú zverejnené na stránke portálu IS EVO v položke menu Príručky( https://www.isepvo.sk/dokumentacia/) a Videonávody ( https://www.isepvo.sk/videonavody/). V prípade potreby môžu záujemcovia alebo uchádzači elektronicky požiadať o pomoc s prácou v systéme IS EVO na emailovej adrese helpdesku: eplatforma@vlada.gov.sk alebo na tel. čísle +421 2 209 25 100. Ďalšie informácie sú uvedené na adrese: https://www.isepvo.sk 2. Verejný obstarávateľ bude pri tomto verejnom obstarávaní postupovať podľa § 66 ods. 7 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ sa rozhodol, že vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky a vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. 3. Verejný obstarávateľ uvádza, že nemá prístup k informačným systémom verejnej správy a nie je možné postupovať podľa § 32 odsek 3 zákona o verejnom obstarávaní. 4. Kompletné znenie podmienok účasti je uvedené v Časti 1.4 súťažných podkladoch zverejnených v profile verejného obstarávateľa. 5. Bližšie informácie týkajúce sa termínu plnenia predmetu zákazky sú uvedené v Čl. 6 Zmluvy o dielo a v Prílohe č. 6 Zmluvy o dielo.
Právny základ :
Smernica 2014/24/EÚ

2.1.5 Podmienky verejného obstarávania

Podmienky predkladania :
Uchádzač musí predložiť ponuky pre všetky časti

2.1.6 Dôvody na vylúčenie

Korupcia : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu. Uchádzač zároveň vo všeobecnosti musí spĺňať podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. v kontexte § 32 ods. 7 a 8 zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z.
Účasť v zločineckej organizácii : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Pranie špinavých peňazí alebo financovanie terorizmu : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Podvod : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Detská práca a iné formy obchodovania s ľuďmi : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Teroristické trestné činy alebo trestné činy spojené s teroristickými činnosťami : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platenie príspevkov na sociálne zabezpečenie : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením zdravotnej poisťovne a Sociálnej poisťovne nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platba daní : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením miestne príslušného daňového úradu a miestne príslušného colného úradu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Podobná situácia ako úpadok podľa vnútroštátneho práva : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Konkurz : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Dohoda s veriteľmi : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platobná neschopnosť : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Aktíva spravované likvidátorom : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Pozastavené podnikateľské činnosti : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov, 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Čisto vnútroštátne dôvody vylúčenia : Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti, že je oprávnený dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z. z. doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu podľa §32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. doloženým čestným vyhlásením.

5. Časť

5.1 Technické ID šarže : LOT-0001

Názov : ŠURANY INDUSTRIAL PARK - Generálny projektant verejnej infraštruktúry
Opis : Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie v stupni DSP a DRS, zabezpečenie inžinierskej činnosti, koordinačnej činnosti a výkon odborného autorského dozoru pre investičný projekt Stavby „Šurany Industrial Park - Verejná infraštruktúra“. Podrobné informácie sú súčasťou Zväzku 3 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Interný identifikátor : MHI_Šurany_Projektant

5.1.1 Účel

Druh zmluvy : Služby
Hlavná klasifikácia ( cpv ): 71250000 Architektonické a inžinierske služby a dozor
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 71330000 Rôzne inžinierske služby
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 71320000 Inžinierske projektovanie
Doplňujúca klasifikácia ( cpv ): 71248000 Dohľad nad projektom a dokumentáciou

5.1.2 Miesto plnenia

Mesto : Šurany
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Nitriansky kraj ( SK023 )
Krajina : Slovensko
Doplňujúce informácie : Miestom poskytnutia predmetu zákazky bude katastrálne územie strategického parku Šurany Industrial Park a územie Nitriansky Hrádok v okrese Nové Zámky.

5.1.3 Predpokladané trvanie

Trvanie : 24 Mesiac

5.1.5 Hodnota

Predpokladaná hodnota bez DPH : 8 864 224 Euro

5.1.6 Všeobecné informácie

Vyhradená účasť : Účasť nie je vyhradená.
Je povinné uviesť mená a odbornú kvalifikáciu zamestnancov určených na plnenie zmluvy : Nevyžaduje sa
Projekt verejného obstarávania nie je financovaný z prostriedkov EÚ
Na toto verejné obstarávanie sa vzťahuje Dohoda o vládnom obstarávaní (GPA) : áno
Toto verejné obstarávanie je vhodné aj pre malé a stredné podniky (MSP)

5.1.7 Strategické verejné obstarávanie

Cieľ strategického verejného obstarávania : Obmedzenie environmentálnych vplyvov
Opis : Požaduje sa dodržanie normy environmentálneho manažérstva podľa normy STN EN ISO 14001 v oblasti projekčných prác, inžinierskej činnosti.
Prístup zameraný na znižovanie environmentálnych vplyvov : Prevencia a kontrola znečisťovania

5.1.9 Kritériá výberu

Kritérium :
Typ : Technická a odborná spôsobilosť
Názov : Technická a odborná spôsobilosť
Opis : Podrobné vymedzenie podmienok účasti technickej a odbornej spôsobilosti je súčasťou súťažných podkladov
Použitie tohto kritéria : Použité

5.1.10 Kritériá na vyhodnotenie ponúk

Kritérium :
Typ : Cena
Názov : Celková cena v súlade s opisom predmetu zákazky v EUR bez DPH
Opis : Celková cena v súlade s opisom predmetu zákazky v EUR bez DPH
Opis metódy, ktorá sa má použiť, keď váhu nemožno vyjadriť pomocou kritérií :
Odôvodnenie neuvedenia váhy pri kritériách na vyhodnotenie ponúk :

5.1.11 Súťažné podklady

Jazyky, v ktorých sú súťažné podklady oficiálne k dispozícii : slovenčina
Ad hoc komunikačný kanál :
Názov : IS EPVO

5.1.12 Podmienky verejného obstarávania

Podmienky predkladania :
Elektronické predkladanie : Povinná
Adresa na predkladanie : https://evo.isepvo.sk
Jazyky, v ktorých možno predložiť ponuky alebo žiadosti o účasť : slovenčina, čeština
Elektronický katalóg : Nie je povolená
Varianty : Nie je povolená
Opis finančnej zábezpeky : 1. Zábezpeka je stanovená vo výške 250 000,00 Eur. Podmienky zloženia a vrátenia sú uvedené v súťažných podkladoch v bode 20. 2. Lehota viazanosti ponúk je stanovená do 10 mesiacov odo dňa uplynutia prvotnej lehoty na predkladanie ponúk, t.j. do 18.08.2025.
Lehota na prijímanie ponúk : 18/10/2024 10:00 +02:00
Lehota, dokedy ponuka musí zostať platná : 10 Mesiac
Informácie o verejnom otváraní ponúk :
Dátum otvorenia : 18/10/2024 10:01 +02:00
Miesto : Online – prostredníctvom elektronickej platformy (IS EVO).
Doplňujúce informácie : Verejný obstarávateľ zrealizuje otváranie ponúk prostredníctvom funkcionality IS EVO, t. j. automatickým vytvorením a odoslaním zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Podmienky zmluvy :
Plnenie zmluvy sa musí vykonať v rámci programov chránených pracovísk : Nie
Elektronická fakturácia : Povinná
Bude sa využívať elektronické objednávanie : nie
Bude sa využívať elektronická platba : áno
Informácie o lehotách na preskúmanie : Lehoty na predloženie žiadosti o nápravu a/alebo námietok upravuje platný a účinný zákon o verejnom obstarávaní.

5.1.15 Techniky

Rámcová dohoda :
Žiadna rámcová dohoda
Informácie o dynamickom nákupnom systéme :
Žiadny dynamický nákupný systém
Elektronická aukcia : nie

5.1.16 Ďalšie informácie, mediácia a preskúmanie

Organizácia pre preskúmanie : Úrad pre verejné obstarávanie
Organizácia poskytujúca ďalšie informácie o postupy preskúmania : Úrad pre verejné obstarávanie
Organizácia prijímajúca žiadosti o účasť : MH Invest, s.r.o.
Organizácia spracúvajúca ponuky : MH Invest, s.r.o.
TED eSender : Úrad pre verejné obstarávanie

8. Organizácie

8.1 ORG-0001

Úradný názov : Úrad pre verejné obstarávanie
Registračné číslo : 31797903
Registračné číslo : 2021511008
Poštová adresa : Ružová dolina 10
Mesto : Bratislava - mestská časť Ružinov
PSČ : 82109
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Telefón : +421250264111
Roly tejto organizácie :
TED eSender
Organizácia pre preskúmanie
Organizácia poskytujúca ďalšie informácie o postupy preskúmania

8.1 ORG-0002

Úradný názov : MH Invest, s.r.o.
Registračné číslo : 36724530
Registračné číslo : 2022302931
Poštová adresa : Mlynské Nivy 44/A
Mesto : Bratislava
PSČ : 82109
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Kontaktné miesto : PROCESS MANAGEMENT, s.r.o.
E-mail : mhi@p-m.sk
Telefón : +421949885855
Roly tejto organizácie :
Kupujúci
Vedúci subjekt skupiny
Organizácia prijímajúca žiadosti o účasť
Organizácia spracúvajúca ponuky

11. Informácie o oznámení

11.1 Informácie o oznámení

Identifikátor/verzia oznámenia : 540936dc-bdc9-443f-884d-bf4f287f74b8 - 01
Typ formulára : Súťaž
Typ oznámenia : Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania alebo oznámenie o koncesii – štandardný režim
Dátum odoslania oznámenia : 16/09/2024 21:31 +02:00
Jazyky, v ktorých je toto oznámenie oficiálne k dispozícii : slovenčina

11.2 Informácie o uverejnení

Číslo uverejnenia oznámenia : 00559552-2024
Číslo vydania série S úradného vestníka : 182/2024
Dátum uverejnenia : 18/09/2024