Studio-, siirto- ja lähetystekniikan tuotteet ja palvelut DPS

Yleisradio Oy perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (jäljempänä DPS) studio-, siirto- ja lähetystekniikan tuotteiden ja palveluiden hankintaan. Hankintajärjestelmän piiriin kuuluvat tuotteet ja palvelut tarkemmin eriteltynä ovat: 1. Ammattikäyttöön tarkoitettu studio-, siirto- ja lähetystekniikka kuten esimerkiksi videopalvelimet, enkooderit, äänipöydät, videomatriisit, prompterit, virtualisoidut tuotantoratkaisut, ohjelmistopohjaiset media- ja medianhallintaratkaisut, IP-pohjainen teknologia sekä muu vastaava teknologia. …

CPV: 32000000 Equipos de radio, televisión, comunicaciones y telecomunicaciones y equipos conexos, 32323300 Equipo de vídeo, 32330000 Aparatos de grabación y reproducción de imágenes y sonido, 32333000 Aparatos de grabación o reproducción de vídeo, 32350000 Partes de equipo de sonido y vídeo, 32351000 Accesorios para equipo de sonido y vídeo, 48820000 Servidores, 50300000 Servicios de reparación, mantenimiento y servicios asociados relacionados con ordenadores personales, equipo de oficina, telecomunicaciones y equipo audiovisual, 51300000 Servicios de instalación de equipos de comunicaciones, 51310000 Servicios de instalación de equipos de radio, televisión, sonido y vídeo, 51611100 Servicios de instalación de equipo informático, 72260000 Servicios relacionados con el software, 72267000 Servicios de mantenimiento y reparación de software, 72590000 Servicios profesionales relacionados con la informática
Lugar de ejecución:
Studio-, siirto- ja lähetystekniikan tuotteet ja palvelut DPS
Organismo adjudicador:
Yleisradio Oy
Número de premio:
YLE20240014

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Yleisradio Oy
Ostajan oikeusstatus : Julkinen yritys
Hankintaviranomaisen toiminta : Virkistys, kulttuuri ja uskonto

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Studio-, siirto- ja lähetystekniikan tuotteet ja palvelut DPS
Kuvaus : Yleisradio Oy perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (jäljempänä DPS) studio-, siirto- ja lähetystekniikan tuotteiden ja palveluiden hankintaan. Hankintajärjestelmän piiriin kuuluvat tuotteet ja palvelut tarkemmin eriteltynä ovat: 1. Ammattikäyttöön tarkoitettu studio-, siirto- ja lähetystekniikka kuten esimerkiksi videopalvelimet, enkooderit, äänipöydät, videomatriisit, prompterit, virtualisoidut tuotantoratkaisut, ohjelmistopohjaiset media- ja medianhallintaratkaisut, IP-pohjainen teknologia sekä muu vastaava teknologia. Tuotteisiin kuuluvat myös edellä mainittuihin liittyvät ohjelmistot ja lisenssit. 2. Studio-, siirto- ja lähetystekniikkaan liittyvät palvelut kuten integraattori-, asennus-, asiantuntija- ja käyttöönottopalvelut, laitteisiin liittyvät tuki- ja ylläpitopalvelut sekä muut vastaavat palvelut tuotteiden yhteydessä tai erikseen hankittuna. Hankittavat tuotteet ja palvelut määritellään tarkemmin kussakin DPS:n sisäisessä kilpailutuksessa. Tarkempi kuvaus DPS:stä ja sen toiminnasta on annettu osallistumispyynnön liitteessä 1. Yle hyväksyy järjestelmään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet ehdokkaat, jotka täyttävät ehdokkaille asetetut soveltuvuusvaatimukset.
Menettelytunniste : 487acd2f-b79a-4b90-a697-5f247c80922e
Sisäinen tunniste : YLE20240014
Menettelyn tyyppi : Rajoitettu
Menettely on nopeutettu : ei
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Hankintajärjestelmässä noudatetaan lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista (1397/2016, hankintalaki). Kyseessä on EU kynnysarvon ylittävä dynaaminen hankintajärjestelmä (hankintalain 49-52 §). Dynaaminen hankintajärjestelmä on voimassa 31.12.2027 saakka, ellei sitä erillisellä ilmoituksella lyhennetä tai pidennetä

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Sopimuksen lisäkategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 32000000 Radio-, televisio- ja viestintä- ja teleliikennelaitteet ja niihin liittyvät laitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 32323300 Videolaitteisto
Lisäluokitus ( cpv ): 32330000 Äänen ja kuvan tallennus- ja toistolaitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 32333000 Videonauhurit ja kuvantoistolaitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 32350000 Av-laitteiden osat
Lisäluokitus ( cpv ): 32351000 Av-laitteiden lisävarusteet
Lisäluokitus ( cpv ): 48820000 Palvelimet
Lisäluokitus ( cpv ): 50300000 PC:iden, toimisto-, televiestintä- ja av-laitteiden korjaus, huolto ja muut palvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 51300000 Tietoliikennelaitteiden asentaminen
Lisäluokitus ( cpv ): 51310000 Radio-, televisio- ja av-laitteiden asentaminen
Lisäluokitus ( cpv ): 51611100 Laitteiston asennuspalvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 72260000 Ohjelmistoihin liittyvät palvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 72267000 Ohjelmistojen ylläpito- ja korjauspalvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 72590000 Tietotekniikan asiantuntijapalvelut

2.1.3 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 6 000 000 EUR

2.1.4 Yleistä tietoa

Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuen yllämainittuja tilanteita vastaavassa samankaltaisessa menettelyssä.
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa.
Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettely.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut ostajalle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Tarjoajan aikaisempia hankintasopimuksia tai käyttöoikeussopimuksia on irtisanottu ennenaikaisesti tai kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0000

Otsikko : Studio-, siirto- ja lähetystekniikan tuotteet ja palvelut DPS
Kuvaus : Yleisradio Oy perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (jäljempänä DPS) studio-, siirto- ja lähetystekniikan tuotteiden ja palveluiden hankintaan. Hankintajärjestelmän piiriin kuuluvat tuotteet ja palvelut tarkemmin eriteltynä ovat: 1. Ammattikäyttöön tarkoitettu studio-, siirto- ja lähetystekniikka kuten esimerkiksi videopalvelimet, enkooderit, äänipöydät, videomatriisit, prompterit, virtualisoidut tuotantoratkaisut, ohjelmistopohjaiset media- ja medianhallintaratkaisut, IP-pohjainen teknologia sekä muu vastaava teknologia. Tuotteisiin kuuluvat myös edellä mainittuihin liittyvät ohjelmistot ja lisenssit. 2. Studio-, siirto- ja lähetystekniikkaan liittyvät palvelut kuten integraattori-, asennus-, asiantuntija- ja käyttöönottopalvelut, laitteisiin liittyvät tuki- ja ylläpitopalvelut sekä muut vastaavat palvelut tuotteiden yhteydessä tai erikseen hankittuna. Hankittavat tuotteet ja palvelut määritellään tarkemmin kussakin DPS:n sisäisessä kilpailutuksessa. Tarkempi kuvaus DPS:stä ja sen toiminnasta on annettu osallistumispyynnön liitteessä 1. Yle hyväksyy järjestelmään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet ehdokkaat, jotka täyttävät ehdokkaille asetetut soveltuvuusvaatimukset.
Sisäinen tunniste : 702041

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Sopimuksen lisäkategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 32000000 Radio-, televisio- ja viestintä- ja teleliikennelaitteet ja niihin liittyvät laitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 32323300 Videolaitteisto
Lisäluokitus ( cpv ): 32330000 Äänen ja kuvan tallennus- ja toistolaitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 32333000 Videonauhurit ja kuvantoistolaitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 32350000 Av-laitteiden osat
Lisäluokitus ( cpv ): 32351000 Av-laitteiden lisävarusteet
Lisäluokitus ( cpv ): 48820000 Palvelimet
Lisäluokitus ( cpv ): 50300000 PC:iden, toimisto-, televiestintä- ja av-laitteiden korjaus, huolto ja muut palvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 51300000 Tietoliikennelaitteiden asentaminen
Lisäluokitus ( cpv ): 51310000 Radio-, televisio- ja av-laitteiden asentaminen
Lisäluokitus ( cpv ): 51611100 Laitteiston asennuspalvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 72260000 Ohjelmistoihin liittyvät palvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 72267000 Ohjelmistojen ylläpito- ja korjauspalvelut
Lisäluokitus ( cpv ): 72590000 Tietotekniikan asiantuntijapalvelut

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-03-19+02:00
Keston päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.5 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 6 000 000 EUR

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan keskimääräinen vuotuinen liikevaihto on seuraava:
Kuvaus : Tilikausien lukumäärä: 2 Keskimääräinen vuotuinen liikevaihto: 500000 Valuutta: EUR
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava:
Kuvaus : Vakuutussumma: 1000000 Valuutta: EUR
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Taloudelliset ja rahoitukselliset vaatimukset
Kuvaus : Ehdokkaan taloudelliset edellytykset ovat hankinnan kokoon ja laatuun nähden riittävät. Tätä ominaisuutta arvioidaan ehdokkaan vakavaraisuudesta, maksukykyisyydestä, kannattavuudesta ja luottokelpoisuudesta saatujen tietojen perusteella. Ehdokkaan taloudellisen tilanteen on oltava sellainen, että se Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa on vähintään tyydyttävä A tai riskiluokka on 1-3 tai sen katsotaan muun vastaavan selvityksen mukaan olevan vastaava.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Tarjoaja on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Tarjoajalla on käytettävissään seuraavat (erityisesti laadunvalvonnasta vastaavat) tekniset asiantuntijat tai tekniset laitokset
Kuvaus : Ehdokkaalla on käytettävissään vähintään kolme henkilöä, jotka voivat tuottaa studio-, siirto- tai lähetystekniikkaan liittyviä asennus-, asiantuntija- tai integrointipalveluita.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Referenssit
Kuvaus : Ehdokkaalla on oltava kokemusta DPS:n kohteeseen kuuluvien tuotteiden tuotteiden ja/tai niihin liittyvien palveluiden toimituksesta. Ehdokkaan on ilmoitettava yksi referenssi, joka täyttää seuraavat vaatimukset: 1) Referenssin kohteena on ollut DPS:n kohdetta vastaavat studio-, siirto- tai lähetystekniikan tuotteet tai niihin liittyvät palvelut. Referenssin tulee koostua yhdestä sopimuksesta, johon on voinut kuulua useampia toimituksia. Sopimus voi sisältää tuotteita, palveluita tai molempia. 2) Sopimuksen arvo on ollut vähintään 100.000 EUR (ilman arvonlisäveroa). 3) Sopimuksen kohteena olleet tuotteet ja/tai palvelut on toimitettu referenssiasiakkaalle radio- tai televisiotoiminnan (broadcasting) käyttöön suoria ja/tai tallennettavia radio- ja TV-lähetyksiä varten rakennettuihin tuotantoympäristöihin. 4) Referenssin tulee olla hyväksytysti toimitettu viimeisen viiden vuoden aikana laskettuna osallistumishakemuksen jättöpäivästä. Jos referenssin kohteena on jatkuva palvelu (esim. ylläpito), palvelutuotannon on tullut jatkua vähintään 6 kuukauden ajan ennen osallistumishakemuksen jättämistä.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2027-12-31+02:00 09:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 12:00:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Sopimuksen suoritus- tai toteuttamispaikassa sovellettavista verotusta koskevista yleisistä säännöksistä tietoja antava organisaatio : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Yleisradio Oy
Hankinta-asiakirjoja offline-tilassa tarjoava organisaatio : Yleisradio Oy
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Yleisradio Oy
Rekisterinumero : 0215438-8
Postiosoite : Uutiskatu 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00240
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Hankintapalvelut
Puhelin : +358 914801
Internetosoite : http://www.yle.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio
Hankinta-asiakirjoja offline-tilassa tarjoava organisaatio

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin
Sopimuksen suoritus- tai toteuttamispaikassa sovellettavista verotusta koskevista yleisistä säännöksistä tietoja antava organisaatio

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : 0988084-1
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : 8f94d2dd-8225-4495-a231-c0caebd661d4 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 2024-02-16Z 15:59:04Z
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 2024-02-16Z 15:59:37Z
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00105718-2024
EUVL S -lehden numero : 36/2024
Julkaisupäivä : 2024-02-20Z