Servicii de proiectare fazele P.A.C. + P.T.E. + A.T. si Execuţie lucrări pentru: ”Reabilitare Pod pe DN 17B km 13+152 peste raul Bistrita la Rușca, județul Suceava”

Servicii de proiectare fazele P.A.C. + P.T.E. + A.T. si Execuţie lucrări pentru: ”Reabilitare Pod pe DN 17B km 13+152 peste raul Bistrita la Rușca, județul Suceava”, in conformitate cu cerintele din documentatia de atribuire. Termenul limita pana la care un operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie …

CPV: 45221100 Trabajos de construcción para puentes, 45233120 Trabajos de construcción de carreteras, 71322500 Servicios de diseño técnico de instalaciones de tráfico, 71356200 Servicios de asistencia técnica
Lugar de ejecución:
Servicii de proiectare fazele P.A.C. + P.T.E. + A.T. si Execuţie lucrări pentru: ”Reabilitare Pod pe DN 17B km 13+152 peste raul Bistrita la Rușca, județul Suceava”
Organismo adjudicador:
COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A.
Número de premio:
16054368/2024/3153/S/4

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A.
Forma juridică a achizitorului : Organism de drept public, controlat de o autoritate guvernamentală centrală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Servicii de proiectare fazele P.A.C. + P.T.E. + A.T. si Execuţie lucrări pentru: ”Reabilitare Pod pe DN 17B km 13+152 peste raul Bistrita la Rușca, județul Suceava”
Descriere : Servicii de proiectare fazele P.A.C. + P.T.E. + A.T. si Execuţie lucrări pentru: ”Reabilitare Pod pe DN 17B km 13+152 peste raul Bistrita la Rușca, județul Suceava”, in conformitate cu cerintele din documentatia de atribuire. Termenul limita pana la care un operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari in legatura cu documentatia de atribuire este de 18 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si concret la toate solicitarile de clarificari in a 11-a zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Identificatorul procedurii : b310eb8c-d76f-4571-920a-4cd5bbe14418
Identificator intern : 16054368/2024/3153/S/4
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Lucrări
Clasificarea principală ( cpv ): 45221100 Lucrări de construcţii pentru poduri

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Servicii de proiectare fazele P.A.C. + P.T.E. + A.T. si Execuţie lucrări pentru: ”Reabilitare Pod pe DN 17B km 13+152 peste raul Bistrita la Rușca, județul Suceava”, in conformitate cu cerintele din documentatia de atribuire.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Lucrări
Clasificarea principală ( cpv ): 45221100 Lucrări de construcţii pentru poduri
Clasificare suplimentară ( cpv ): 45233120 Lucrări de construcţii de drumuri
Clasificare suplimentară ( cpv ): 71322500 Servicii de proiectare tehnică pentru infrastructura de transport
Clasificare suplimentară ( cpv ): 71356200 Servicii de asistenţă tehnică

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Suceava ( RO215 )
Țara : România
Informații suplimentare : sediul prestatorului + Pod pe DN 17B km 13+152 peste raul Bistrita la Rușca, județul Suceava

5.1.3 Durata estimată

Durată : 18 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Experiența deținută de Managerul de Proiect
Descriere : Experiența deținută în poziția de Manager de proiect/contract și/sau Adjunct Manager proiect/contract și/sau Coordonator proiect/contract și sau Adjunct Coordonator proiect/contract și sau Director proiect/contract și/sau Adjunct Director proiect/contract si/sau pozitie similara raportat la atributiile de indeplinit in contract în cadrul unor contracte de lucrări de construcție noua și/sau modernizare si/sau lărgire și/sau consolidare și/sau reabilitare de poduri si/sau pasaje si/sau viaducte aferente autostrăzilor și/sau drumurilor expres și/sau drumurilor naționale si/sau drumurilor județene, se va puncta astfel: 2 contracte: 4 puncte; 3 contracte: 8 puncte; 4 contracte: 12 puncte; 5 sau mai mult de 5 contracte: 20 puncte. Nota: Ofertanții vor depune Anexa nr. 1 la Formularul nr. 4 "Curriculum Vitae" și documente relevante și/sau recomandări emise de Beneficiar și/sau Angajator pentru fiecare contract prezentat, din care să rezulte elementele necesare acordării punctajului.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Experiența deținută de Inginerul Constructor
Descriere : Experiența deținută în poziția de Inginer Constructor raportat la atributiile de indeplinit in contract în cadrul unor contracte de execuție lucrări de construcție noua și/sau modernizare si/sau lărgire și/sau consolidare și/sau reabilitare de poduri si/sau pasaje si/sau viaducte aferente autostrăzilor și/sau drumurilor expres și/sau drumurilor naționale si/sau drumurilor județene, se va puncta astfel: 2 contracte: 2 puncte; 3 contracte: 4 puncte; 4 contracte: 6 puncte. 5 sau mai mult de 5 contracte: 10 puncte. Nota: Ofertanții vor depune Anexa nr. 1 la Formularul nr. 4 "Curriculum Vitae" și documente relevante și/sau recomandări emise de Beneficiar și/sau Angajator pentru fiecare contract prezentat, din care să rezulte elementele necesare acordării punctajului.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Experiența deținută de Șef Echipă Proiectare
Descriere : Experiența deținută în poziția de Coordonator Proiect si/ sau Director Proiect si/ sau Manager Proiect si/ sau Adjunct Coordonator Proiect si/ sau Adjunct Director Proiect si/ sau Adjunct Manager Proiect si/ sau Sef echipa proiectare si/sau Adjunct Sef Echipa proiectare si/ sau Sef Proiect si/ sau Adjunct Sef Proiect si/sau pozitie similara raportat la atributiile de indeplinit in contract în cadrul unor contracte de elaborare și/sau actualizare de Proiecte Tehnice si/ sau Proiecte Tehnice si Detalii de Executie pentru lucrari de construcție noua și/sau modernizare si/ sau lărgire și/sau consolidare și/sau reabilitare de poduri si/sau pasaje si/sau viaducte aferente autostrăzilor și/sau drumurilor expres și/sau drumurilor naționale si/sau drumurilor județene, privind regimul drumurilor, se va puncta astfel: 2 contracte: 4 puncte; 3 contracte: 8 puncte; 4 contracte: 12 puncte. 5 sau mai mult de 5 contracte: 20 puncte. Nota: Ofertanții vor depune Anexa nr. 1 la Formularul nr. 4 "Curriculum Vitae" și documente relevante și/sau recomandări emise de Beneficiar și/sau Angajator pentru fiecare contract prezentat, din care să rezulte elementele necesare acordării punctajului.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Experiența deținută de Inginerul proiectant lucrari de arta
Descriere : Experiența deținută în poziția de Inginer proiectant de poduri si/sau inginer proiectant structuri si/sau inginer proiectant lucrari de arta raportat la atributiile de indeplinit in contract în cadrul unor contracte de elaborare si/ sau actualizare Proiecte Tehnice si/sau Proiecte Tehnice si Detalii de Executie pentru lucrari de construcție noua și/sau modernizare si/sau lărgire și/sau consolidare și/sau reabilitare de poduri si/sau pasaje si/sau viaducte aferente autostrăzilor și/sau drumurilor expres și/sau drumurilor naționale si/sau drumurilor județene, se va puncta astfel: 2 contracte: 2 puncte; 3 contracte: 4 puncte; 4 contracte: 6 puncte. 5 sau mai mult de 5 contracte: 10 puncte. Nota: Ofertanții vor depune Anexa nr. 1 la Formularul nr. 4 "Curriculum Vitae" și documente relevante și/sau recomandări emise de Beneficiar și/sau Angajator pentru fiecare contract prezentat, din care să rezulte elementele necesare acordării punctajului.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A.
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Directia Regionala Drumuri si Poduri Iasi - Departament Juridic
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 4 231 618,64 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Responsabil parte ofertantă : GEIGER TRANSILVANIA S.R.L.
Denumire oficială : POD-PROIECT
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132358/CIF: 8844358
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea licitației : 4 231 618,64 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 138/14.08.2024
Data încheierii contractului : 14/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 4 231 618,64 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 4 231 618,64 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A.
Număr de înregistrare : 16054368
Adresă poștală : Prin D.R.D.P. Iasi, str Gheorghe Asachi, nr. 19
Localitate : Iasi (Iasi)
Cod poștal : 700481
Subdiviziunea țării (NUTS) : Iaşi ( RO213 )
Țara : România
Punct de contact : RAZVAN LEMNARU
Telefon : +40 232213787
Fax : +40 232214432
Adresa de internet : https://www.drdpiasi.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : București
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : Directia Regionala Drumuri si Poduri Iasi - Departament Juridic
Număr de înregistrare : 16054368_3
Adresă poștală : Gheorghe Asachi nr. 19
Localitate : Iasi (Iasi)
Cod poștal : 700481
Subdiviziunea țării (NUTS) : Iaşi ( RO213 )
Țara : România
Telefon : +40 232214430
Fax : +40 232214432
Adresa de internet : https://www.drdpiasi.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9001

Denumire oficială : GEIGER TRANSILVANIA S.R.L.
Număr de înregistrare : 8844358
Adresă poștală : Strada Geiger, Nr. 1/E
Localitate : Cristesti
Cod poștal : 547185
Subdiviziunea țării (NUTS) : Mureş ( RO125 )
Țara : România
Telefon : +40 265306420
Fax : +40 265306428
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Lider de grup
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : POD-PROIECT
Număr de înregistrare : RO14447212
Adresă poștală : Strada Plopii fara Sot, Nr. 3
Localitate : Iasi
Cod poștal : 700272
Subdiviziunea țării (NUTS) : Iaşi ( RO213 )
Țara : România
Telefon : +40 232245501
Fax : +40 232245501
Adresa de internet : https://www.pod-proiect.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : 29d67c4d-aa02-4903-8857-fd3737585d81 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 02/09/2024 14:57 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 02/09/2024 12:02 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00527032-2024
Numărul ediției JO S : 171/2024
Data publicării : 03/09/2024