Revitalizace veřejného osvětlení města Kuřim v dotačním programu NPO 2024

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka LED svítidel (376 ks) zadavateli za účelem instalace LED svítidel na vybrané ulice na území města Kuřim. Svítidla budou dodána do skladu zadavatele na adrese Sv. Čecha 600/44, 664 34 Kuřim. Náklady na dopravu svítidel do místa skladu nese dodavatel. Montáž svítidel si zajistí …

CPV: 31527200 Luces para alumbrado exterior
Plazo:
14 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Revitalizace veřejného osvětlení města Kuřim v dotačním programu NPO 2024
Organismo adjudicador:
Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o.
Número de premio:
7707

1. Kupující

1.1 Kupující

Oficiální název : Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o.
Právní forma kupujícího : Veřejnoprávní subjekt ovládaný ústředním orgánem státní správy
Činnost veřejného zadavatele : Služby pro širokou veřejnost

2. Řízení

2.1 Řízení

Název : Revitalizace veřejného osvětlení města Kuřim v dotačním programu NPO 2024
Popis : Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka LED svítidel (376 ks) zadavateli za účelem instalace LED svítidel na vybrané ulice na území města Kuřim. Svítidla budou dodána do skladu zadavatele na adrese Sv. Čecha 600/44, 664 34 Kuřim. Náklady na dopravu svítidel do místa skladu nese dodavatel. Montáž svítidel si zajistí zadavatel prostřednictvím vlastních kapacit a není předmětem této veřejné zakázky.
Identifikátor řízení : 654ab242-b1cd-450b-b220-b0e326191d86
Interní identifikátor : 7707
Typ řízení : Otevřené
Odůvodnění zrychleného řízení :
Hlavní prvky řízení :

2.1.1 Účel

Charakter smlouvy : Dodávky
Hlavní klasifikace ( cpv ): 31527200 Venkovní svítidla

2.1.2 Místo plnění

Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko

2.1.3 Hodnota

Odhadovaná hodnota bez DPH : 3 300 000 Česká koruna

2.1.4 Obecné informace

Právní základ :
Směrnice 2014/24/EU
32014L0024 - Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2014/24/EU ze dne 26. února 2014 o zadávání veřejných zakázek a o zrušení směrnice 2004/18/ES
134/2016 Sb. - Zákon o zadávání veřejných zakázek

2.1.6 Důvody pro vyloučení

Čistě vnitrostátní důvody pro vyloučení : Možné důvody vyloučení účastníka zadávacího řízení jsou definovány zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, a to vč. neprokázání základní způsobilosti podle § 74 ZZVZ.

5. Část

5.1 Technické ID šarže : LOT-0001

Název : Revitalizace veřejného osvětlení města Kuřim v dotačním programu NPO 2024
Popis : Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka LED svítidel (376 ks) zadavateli za účelem instalace LED svítidel na vybrané ulice na území města Kuřim. Svítidla budou dodána do skladu zadavatele na adrese Sv. Čecha 600/44, 664 34 Kuřim. Náklady na dopravu svítidel do místa skladu nese dodavatel. Montáž svítidel si zajistí zadavatel prostřednictvím vlastních kapacit a není předmětem této veřejné zakázky.
Interní identifikátor : 7707

5.1.1 Účel

Charakter smlouvy : Dodávky
Hlavní klasifikace ( cpv ): 31527200 Venkovní svítidla

5.1.2 Místo plnění

Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Další informace :

5.1.3 Odhadovaná doba trvání

Datum zahájení : 16/12/2024
Doba trvání : 90 Den

5.1.5 Hodnota

Odhadovaná hodnota bez DPH : 3 300 000 Česká koruna

5.1.6 Obecné informace

Vyhrazená účast : Účast není vyhrazena.
Projekt veřejných zakázek plně nebo částečně financovaný z prostředků EU
Na zakázku se vztahuje Dohoda o vládních zakázkách : ano

5.1.7 Strategické zadávání zakázek

Cíl strategického zadávání zakázek : Žádné strategické zadávání veřejných zakázek
Popis : Zadavatel v zadávací dokumentaci stanovil obecné povinnosti zhotovitele spojené s ochranou životního prostředí a dodržováním pracovněprávních předpisů. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.

5.1.9 Kritéria pro výběr

Kritérium :
Typ : Ekonomická a finanční způsobilost
Popis : -
Kritérium :
Typ : Vhodnost pro výkon odborné činnosti
Popis : Dodavatel prokazuje splnění profesní způsobilosti předložením výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje.
Kritérium :
Typ : Technická a odborná způsobilost
Popis : Zadavatel k prokázání kritérií technické kvalifikace požaduje předložit seznam významných zakázek (významných dodávek) realizovaných za poslední 3 roky před zahájením zadávacího řízení. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.

5.1.10 Kritéria pro zadání

Kritérium :
Typ : Cena
Jméno/název : Celková nabídková cena [Kč bez DPH]
Popis : Uvádí se a hodnotí se celková nabídková cena dodávky svítidel v Kč bez DPH. Požadavky na zpracování nabídkové ceny svítidel jsou uvedeny v článku 8 tohoto svazku zadávací dokumentace.
Váha (procenta, přesně) : 24
Kritérium :
Typ : Kvalita
Jméno/název : Hospodárnost soustavy [kWh]
Popis : Uvádí se a hodnotí se spotřeba elektrické energie všech svítidel k dodání v kWh za 25 roků užívání při předpokládané roční době svícení 4 100 hodin. Vztah pro výpočet je Esp = Pinst x t x k1, kde k1 = 0,7 (vliv profilu stmívání). Výpočet dodavatelé provedou v příloze 1 návrhu smlouvy – Tabulka pro zpracování nabídky.xls. U každého úseku ulice a jemu příslušného stožáru dodavatelé uvádí nabízený typ svítidla a počáteční příkon svítidla [W], bez vlivu CLO. Dále se vypočte instalovaný příkon [W] pro jednotlivá svítidla na každém stožáru jako součin počtu svítidel na stožáru a příkonu nabídnutého typu svítidla. Celkový příkon Pinst [kW] je pak rovný podílu součtu těchto příkonů a hodnoty 1000. Následně je dle výše uvedeného vzorce a předpokladů vypočtena spotřeba elektrické energie všech nabídnutých svítidel za 25 let pro každý úsek ulice. V uvedené tabulce jsou nastaveny vzorce, po zadání příkonu nabídnutého svítidla a u každého stožáru bude výpočet proveden automaticky. Vypočtená hodnota spotřeby elektrické energie všech svítidel za 25 let provozu [kWh] je hodnotícím kritériem Hospodárnost soustavy.
Váha (procenta, přesně) : 27
Kritérium :
Typ : Kvalita
Jméno/název : Světelné parametry
Popis : Každý úsek ulice se hodnotí samostatně v každém parametru. V rámci tohoto kritéria bude zadavatel hodnotit parametry osvětlení jednotlivých úseků ulic (všech), k nimž se nabídka dodavatele vztahuje. V rámci ulic specifikovaných jako „M“ budou hodnoceny parametry dle zatřídění M a v rámci ulic specifikovaných v zadávacích podmínkách pouze jako „P“ (přilehlé chodníky) budou hodnoceny parametry podle zatřídění P. Obdobný princip platí u ulic specifikovaných jako C. Tímto způsobem budou vyhodnoceny níže uvedené světelné parametry každé ulice. Zatřídění každého úseku ulice je uvedeno přímo v souborech „EVO“ ve vlastnostech aktivního výpočtového pole, popř. v popisu aktivní silnice (viz Svazek 1 příloha č. 3 – Výpočty).
Váha (procenta, přesně) : 49
Popis metody, která se použije v případě, že vážení nelze vyjádřit pomocí kritérií :
Odůvodnění neuvedení váhy kritérií pro zadání :

5.1.11 Zadávací dokumentace

Adresa zadávací dokumentace : https://nen.nipez.cz/profil/ctskurim

5.1.12 Podmínky zadávání zakázek

Podmínky podání :
Elektronické podání : Požadována
Adresa pro podání : https://nen.nipez.cz
Jazyky, v nichž lze podávat nabídky nebo žádosti o účast : čeština
Elektronický katalog : Nepovolena
Varianty : Nepovolena
Lhůta pro doručení nabídek : 14/10/2024 10:00 +02:00
Smluvní podmínky :
Plnění zakázky musí být provedeno v rámci programů chráněného zaměstnání : Ne
Elektronická fakturace : Požadována
Bude použito elektronické objednávání : ano
Bude použita elektronická platba : ano
Informace o lhůtách pro přezkum : Podmínkou pro podání návrhu k ÚOHS je podání námitek k Zadavateli, které je nutné doručit do 15 dnů ode dne, kdy se stěžovatel dozvěděl o domnělém porušení zákona Zadavatelem, nejpozději však do uzavření smlouvy nebo do chvíle, kdy se soutěž o návrh považuje po výběru návrhu za ukončenou. Námitky proti úkonům oznamovaným v dokumentech, které je Zadavatel povinen podle zákona uveřejnit či odeslat stěžovateli, musí být doručeny Zadavateli do 15 dnů od jejich uveřejnění či doručení stěžovateli. Pokud je v zadávacím řízení stanovena lhůta pro podání žádostí o účast, musí být námitky proti podmínkám vztahujícím se ke kvalifikaci dodavatele doručeny Zadavateli nejpozději do skončení této lhůty. Pokud je v zadávacím řízení stanovena lhůta pro podání nabídek, musí být námitky proti zadávacím podmínkám doručeny Zadavateli nejpozději do skončení této lhůty. Námitky proti obsahu výzvy k podání nabídek v dynamickém nákupním systému nebo při zadávání veřejné zakázky na základě rámcové dohody musí být zadavateli doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek. V soutěži o návrh musí být námitky proti soutěžním podmínkám doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání návrhů. Zadavatel může v zadávací dokumentaci nebo soutěžních podmínkách stanovit, že námitky podle § 242 odst. 3 nebo 4 zákona lze podat nejpozději 72 hodin před skončením lhůt podle § 242 odst. 3 nebo 4 zákona. (VÝŠE UVEDENÉ PLATÍ, NENÍ-LI V ZADÁVACÍ DOKUMENTACI STANOVENO JINAK). Námitky proti dobrovolnému oznámení o záměru uzavřít smlouvu podle § 212 odst. 2 zákona musí být doručeny Zadavateli do 30 dnů od uveřejnění tohoto oznámení. Zadavatel je povinen námitky vyřídit do 15 dnů. Návrh je nutné doručit ÚOHS i Zadavateli do 10 dnů ode dne, v němž stěžovatel obdržel rozhodnutí, kterým Zadavatel námitky odmítnul nebo do 25 dnů od odeslání námitek, pokud Zadavatel o námitkách nerozhodl. Po uzavření smlouvy na veřejnou zakázku či rámcové dohody lze podat pouze návrh na uložení zákazu plnění smlouvy, a to i bez předchozího podání námitek. Návrh na uložení zákazu plnění smlouvy doručí navrhovatel ÚOHS a ve stejnopisu Zadavateli do 1 měsíce ode dne, kdy Zadavatel uveřejnil oznámení o uzavření smlouvy způsobem podle § 212 odst. 2 zákona s uvedením důvodu pro zadání veřejné zakázky bez uveřejnění oznámení o zahájení zadávacího řízení, předběžného oznámení nebo výzvy k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení, nejpozději však do 6 měsíců od uzavření této smlouvy. Návrh na uložení zákazu plnění smlouvy podle § 254 odstavce 1 písm. d) zákona doručí navrhovatel ÚOHS a ve stejnopisu Zadavateli do 1 měsíce ode dne, kdy Zadavatel uveřejnil oznámení o uzavření smlouvy na základě rámcové dohody podle § 137 zákona nebo oznámení o uzavření smlouvy v dynamickém nákupním systému podle § 142 zákona, nejpozději však do 6 měsíců od uzavření této smlouvy. Ve lhůtě pro doručení návrhu je navrhovatel povinen složit na účet ÚOHS kauci ve výši 1 % z nabídkové ceny navrhovatele za celou dobu plnění veřejné zakázky nebo za dobu prvních čtyř let plnění v případě smluv na dobu neurčitou, nejméně však ve výši 50 000 Kč, nejvýše ve výši 10 000 000 Kč. V případě, že navrhovatel nemůže stanovit celkovou nabídkovou cenu, je povinen složit kauci ve výši 100 000 Kč. V případě návrhu na uložení zákazu plnění smlouvy je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 200 000 Kč. Jde-li o řízení o přezkoumání postupu pro zadávání koncesí, je navrhovatel povinen ve lhůtě pro doručení návrhu složit na účet ÚOHS kauci ve výši 1 % z předpokládané hodnoty koncese uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek nebo na profilu Zadavatele, nejméně však ve výši 50 000 Kč, nejvýše ve výši 10 000 000 Kč. V případě, že Zadavatel neuveřejní ve Věstníku veřejných zakázek nebo na profilu Zadavatele předpokládanou hodnotu koncese, je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 100 000 Kč. V případě návrhu na uložení zákazu plnění koncesní smlouvy je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 200 000 Kč.

5.1.15 Techniky

Rámcová dohoda :
Žádná rámcová dohoda
Informace o dynamickém nákupním systému :
Žádný dynamický nákupní systém
Elektronická aukce : ne

5.1.16 Další informace, mediace a přezkum

Organizace příslušná pro přezkum : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Organizace poskytující další informace o podání návrhů na přezkum : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Poskytovatel služeb v oblasti zadávání zakázek : RTS,a.s.

8. Organizace

8.1 ORG-0001

Oficiální název : RTS,a.s.
Registrační číslo : 25533843
Poštovní adresa : Lazaretní 4038
Obec : Brno
PSČ : 61500
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Kontaktní místo : Ing. Boris Vrbka
Telefon : +420 545120276
Internetová adresa : https://www.rts.cz/
Úlohy této organizace :
Poskytovatel služeb v oblasti zadávání zakázek

8.1 ORG-0002

Oficiální název : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Registrační číslo : 65349423
Poštovní adresa : třída Kpt. Jaroše 7
Obec : Brno
PSČ : 60455
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 542167111
Internetová adresa : https://www.uohs.cz
Úlohy této organizace :
Organizace příslušná pro přezkum
Organizace poskytující další informace o podání návrhů na přezkum

8.1 ORG-0003

Oficiální název : Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o.
Registrační číslo : 26307189
Poštovní adresa : Sv. Čecha 600/44
Obec : Kuřim
PSČ : 66434
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Kontaktní místo : Ing. Radim Světlík
Telefon : +420 793915440
Internetová adresa : http://www.ctskurim.cz/
Úlohy této organizace :
Kupující

11. Oznámení - informace

11.1 Oznámení - informace

Identifikátor oznámení/verze : 964ad6f4-134f-42cd-913d-adc2d377c699 - 01
Druh formuláře : Zadávání
Typ oznámení : Oznámení o zahájení zadávacího nebo koncesního řízení – standardní režim
Datum odeslání oznámení : 10/09/2024 15:11 +02:00
Jazyky, v nichž je toto oznámení oficiálně k dispozici : čeština

11.2 Informace o zveřejnění

Číslo zveřejnění oznámení : 00545972-2024
Číslo vydání v řadě S Úř. věst. : 177/2024
Datum zveřejnění : 11/09/2024