Repülőjegyek és kapcsolódó szolgáltatások

Megrendelő (Ajánlatkérő) a szolgáltatások megrendelését a Szolgáltató (Ajánlattevő) munkatársai által kezelt helyfoglalási rendszeren keresztül kívánja megrendelni. Alap szolgáltatások meghatározása és leírása: Hagyományos és diszkont (fapados) repülőjegy és kapcsolódó szolgáltatások, amelyek a repülővel történő utazás és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó szolgáltatások összessége. A szolgáltatás leírását jelen műszaki leírás és a szerződéstervezet …

CPV: 63510000 Servicios de agencias de viajes y servicios similares, 63512000 Servicios de venta de billetes y de viajes combinados
Lugar de ejecución:
Repülőjegyek és kapcsolódó szolgáltatások
Organismo adjudicador:
HUN-REN Központ
Número de premio:
EKR000776222024

1. Vevő

1.1 Vevő

Hivatalos név : HUN-REN Központ
Az ajánlatkérő szervezet jogi típusa : Központi kormányzati szerv által támogatott szerződést odaítélő szervezet
Az ajánlatkérő szerv tevékenysége : Gazdasági ügyek

2. Eljárás

2.1 Eljárás

Cím : Repülőjegyek és kapcsolódó szolgáltatások
Leírás : Megrendelő (Ajánlatkérő) a szolgáltatások megrendelését a Szolgáltató (Ajánlattevő) munkatársai által kezelt helyfoglalási rendszeren keresztül kívánja megrendelni. Alap szolgáltatások meghatározása és leírása: Hagyományos és diszkont (fapados) repülőjegy és kapcsolódó szolgáltatások, amelyek a repülővel történő utazás és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó szolgáltatások összessége. A szolgáltatás leírását jelen műszaki leírás és a szerződéstervezet tartalmazza. További szolgáltatások leírása: • utas adatok kezelése; • biztosítással kapcsolatos ügyintézés, így betegség-, baleset,- poggyász biztosítás; • sztornó- és útlemondási biztosítás ügyintézése; • igény esetén vízum ügyintézés. Szolgáltató (Ajánlattevő) többek között az utasbiztosítással kapcsolatos ügyintézés céljából, az év minden napján, a nap 24 órájában, magyar nyelven is hívható ügyeleti szolgálatatást biztosít. A repülőjegyek sztornó biztosításának megkötése esetén Ajánlattevőnek az ajánlatában meghatározott %-os mértékű visszatérítést kell biztosítania a Szolgáltatónak. Ajánlatkérő legfeljebb 135.000.000 Ft keretösszegig jogosult megrendeléseket kezdeményezni.
Eljárásazonosító : 0c9877bd-3b00-4531-ad03-b5fcab136ad0
Előző hirdetmény : 415753-2024
Belső azonosító : EKR000776222024
Az eljárás típusa : Nyitott
Az eljárás gyorsított : nem
A gyorsított eljárás indoklása :
Az eljárás legfontosabb jellemzői : Az értékelés szempontja a legjobb ár-érték arány a Kbt. 76.§ (2) bekezdés b) pontja szerint. Ár szempont: Ajánlatkérő 1 darab repülőjegy kiállításának közvetítői szolgáltatási díját - hagyományos és diszkont légitársaság – kéri feltűntetni a felolvasólapon, amely közvetítői szolgáltatási díj tartalmazza a biztosítás, esetleges lemondás, esetleges jegymódosítás kezelési költségét. Az ajánlatot egész számra kerekítve kérjük feltűntetni a felolvasólapon. Ajánlatkérő felhívja a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felolvasólapon feltüntetett nettó ajánlati áron felül nyertes ajánlattevő semmilyen további költséget, vagy díjat nem számolhat el. Ajánlatkérő számára legkedvezőbb érték a legalacsonyabb összegű nettó ajánlati ár. Minőségi szempont: Minőségi kritérium: Stornó biztosítás megkötése esetén a visszafizetés mértéke, amennyiben megrendelő az utazás előtt lemondja a repülőjegyet. A visszafizetés mértékét %-ban egész számban kérjük feltűntetni. A visszafizetés további feltételhez (pl: lemondás időpontja) nem köthető.

2.1.1 Cél

A szerződés jellege : Szolgáltatások
Fő osztályozás ( cpv ): 63512000 Jegyértékesítéssel és társasutak árusításával kapcsolatos szolgáltatások

2.1.4 Általános információk

További információk : A következő eredménytelenségi indok(ok) kerültek kiválasztásra: ● nem nyújtottak be ajánlatot [Kbt. 75. § (1) bekezdés a) pont].; Az eljárás eredménytelenné nyílvánításának dátuma: 2024.08.14.
Jogalap :
2014/24/EU irányelv

5. Rész

5.1 Technikai azonosító a tételhez : LOT-0001

Cím : Repülőjegyek beszerzése a HUN-REN Központ részére
Leírás : Megrendelő (Ajánlatkérő) a szolgáltatások megrendelését a Szolgáltató (Ajánlattevő) munkatársai által kezelt helyfoglalási rendszeren keresztül kívánja megrendelni. Alap szolgáltatások meghatározása és leírása: Hagyományos és diszkont (fapados) repülőjegy és kapcsolódó szolgáltatások, amelyek a repülővel történő utazás és az ahhoz közvetlenül kapcsolódó szolgáltatások összessége. A szolgáltatás leírását jelen műszaki leírás és a szerződéstervezet tartalmazza. További szolgáltatások leírása: • utas adatok kezelése; • biztosítással kapcsolatos ügyintézés, így betegség-, baleset,- poggyász biztosítás; • sztornó- és útlemondási biztosítás ügyintézése; • igény esetén vízum ügyintézés. Szolgáltató (Ajánlattevő) többek között az utasbiztosítással kapcsolatos ügyintézés céljából, az év minden napján, a nap 24 órájában, magyar nyelven is hívható ügyeleti szolgálatatást biztosít. A repülőjegyek sztornó biztosításának megkötése esetén Ajánlattevőnek az ajánlatában meghatározott %-os mértékű visszatérítést kell biztosítania a Szolgáltatónak. Ajánlatkérő legfeljebb 135.000.000 Ft keretösszegig jogosult megrendeléseket kezdeményezni. Ajánlatkérő a keretösszeg erejéig lehívási kötelezettséget vállal.
Belső azonosító : EKR000776222024/1

5.1.1 Cél

A szerződés jellege : Szolgáltatások
Fő osztályozás ( cpv ): 63510000 Utazási irodák szolgáltatásai és hasonló szolgáltatások

5.1.2 A teljesítés helye

Bárhol
További információk :

5.1.3 Becsült időtartam

Időtartam : 12 Hónap

5.1.4 Megújítás

Az ajánlatkérő szervezet fenntartja magának a jogot arra, hogy további beszerzéseket hajtson végre a vállalkozótól, az itt leírtak szerint : A szerződés aláírásával egyidejűleg lép hatályba és 12 hónap határozott időtartamig vagy a keretösszeg kimerüléséig tart. Megrendelő a keretszerződés időbeli hatályát egyoldalú írásbeli jognyilatkozattal jogosult legfeljebb 12 hónappal meghosszabbítani.

5.1.6 Általános információk

Nem uniós forrásokból finanszírozott közbeszerzési projekt
A közbeszerzésre a kormányzati közbeszerzés megállapodás alkalmazandó : igen

5.1.7 Stratégiai közbeszerzés

5.1.10 Odaítélési szempontok

Kritérium :
Típus : Minőség
Megnevezés :
Leírás : Stornó biztosítás megkötése esetén a visszafizetés mértéke, amennyiben megrendelő az utazás előtt lemondja a repülőjegyet (%)
Súlyozás (pontok, pontos) : 20
Kritérium :
Típus : Ár
Megnevezés :
Leírás : 1 darab repülőjegy kiállításának közvetítői szolgáltatási díja amely díj tartalmazza a biztosítás, esetlegeslemondás, esetleges jegymódosítás kezelési költségét (Ft/1 db)
Súlyozás (pontok, pontos) : 80
Az alkalmazandó módszer ismertetése, ha a súlyozás kritériumokkal nem fejezhető ki : Az értékelés szempontja a legjobb ár-érték arány a Kbt. 76.§ (2) bekezdés b) pontja szerint. Ár szempont: Ajánlatkérő 1 darab repülőjegy kiállításának közvetítői szolgáltatási díját kéri feltűntetni a felolvasólapon. Az értékelési módszer: fordított arányosítás. (KÉ 2019. évi 227. szám; 2019. november 26.) 1. számú melléklet A.1.aa) pont) Az értékelési szempontokra adható pontszám: 0-10 pont Súlyszám: 80 Pontszámítás módszere: P= (Alegjobb/Avizsgált)* (Pmax-Pmin) + Pmin Minőségi szempont: Minőségi kritérium: Stornó biztosítás megkötése esetén a visszafizetés mértéke, amennyiben megrendelő az utazás előtt lemondja a repülőjegyet. Az értékelési módszer: egyenes arányosítás. (KÉ 2020. évi 60. szám; 2020. március 25.) 1. számú melléklet A.1.aa) pont) Az értékelési szempontokra adható pontszám: 0-10 pont Súlyszám: 20 Pontszámítás módszere: P = (Avizsgált / Alegjobb) x (Pmax – Pmin) + Pmin AK a fenti módszer szerint számíott pontok összegét szorozza meg a súlyszámmal.
Annak indoklása, hogy az odaítélési szempontok súlyozását miért nem tüntették fel :

5.1.12 A közbeszerzésre irányadó feltételek

A felülvizsgálati határidőkre vonatkozó információk : A Kbt. 148.§-ban meghatározottak szerint.

5.1.15 Sajátos beszerzési módszerek

Keretmegállapodás :
Nincs keretmegállapodás
A dinamikus beszerzési rendszerre vonatkozó információk :
Nem dinamikus beszerzési rendszer

5.1.16 További információk, közvetítés és felülvizsgálat

Felülvizsgálati szervezet : Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottság
A közbeszerzési eljárással kapcsolatban további információt nyújtó szervezet : Fórum Közbeszerzés Zártkörűen Működő Részvénytársaság
A felülvizsgálati eljárásokról további információkat nyújtó szervezet : Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottság
Közbeszerzési szolgáltató : Fórum Közbeszerzés Zártkörűen Működő Részvénytársaság
TED eSender : Közbeszerzési Hatóság

6. Eredmények

6.1 Eredmény – részazonosító : LOT-0001

A győztes nem került kiválasztásra, a verseny lezárult.
Annak oka, hogy miért nem választották ki a nyertest : Nem érkeztek be ajánlatok, részvételi jelentkezések vagy projektek

6.1.4 Statisztikai információk

Az ajánlatkérő szervezethez beérkezett felülvizsgálati kérelmek összefoglalása :
A panaszosok száma : 0
Beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések :
A benyújtott beadványok típusa : Részvételi jelentkezések
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Ajánlatok
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Elektronikusan benyújtott ajánlatok
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Mikrovállalkozások ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Kisvállalkozások ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Középvállalkozások ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Mikro-, kis- vagy középvállalkozások ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : A vevőétől eltérő EGT-országban bejegyzett ajánlattevők ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Az EGT-n kívüli országokban bejegyzett ajánlattevők ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Ellenőrzött és nem elfogadható ajánlatok
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Ellenőrzött és nem elfogadható ajánlatok az abnormálisan alacsony ár vagy költség miatt
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Olyan ajánlatok, amelyekkel kapcsolatban még nem ellenőrizték, hogy elfogadhatók-e vagy nem
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0

8. Szervezetek

8.1 ORG-0003

Hivatalos név : Közbeszerzési Hatóság
Regisztrációs szám : EKRSZ_40664534
Postacím : Riadó utca 5.
Város : Budapest
Irányítószám : 1026
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
E-mail-cím : hirdetmeny@kt.hu
Telefonszám : +36 18828635
E szervezet szerepei :
TED eSender

8.1 ORG-0001

Hivatalos név : HUN-REN Központ
Regisztrációs szám : 15840572141
Postacím : Piarista Utca 4.
Város : Budapest
Irányítószám : 1052
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
Kapcsolattartó pont : Szűcs Katalin
Telefonszám : +36 301564995
Internetcím : https://hun-ren.hu
E szervezet szerepei :
Vevő
Csoportvezető

8.1 ORG-0004

Hivatalos név : Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottság
Regisztrációs szám : 15329190-2-41
Postacím : Riadó u. 5
Város : Budapest
Irányítószám : 1026
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
Telefonszám : +36 18828592
Fax : +36 18828593
E szervezet szerepei :
Felülvizsgálati szervezet

8.1 ORG-0005

Hivatalos név : Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottság
Regisztrációs szám : 15329190-2-41
Postacím : Riadó u. 5
Város : Budapest
Irányítószám : 1026
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
Telefonszám : +36 18828592
Fax : +36 18828593
E szervezet szerepei :
A felülvizsgálati eljárásokról további információkat nyújtó szervezet

8.1 ORG-0002

Hivatalos név : Fórum Közbeszerzés Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Regisztrációs szám : 26600301210
Postacím : Bajcsy-Zsilinszky Utca 17
Város : Eger
Irányítószám : 3300
Ország alegysége (NUTS) : Heves ( HU312 )
Ország : Magyarország
Kapcsolattartó pont : Lukács Tamás
E-mail-cím : forum@forumzrt.hu
Telefonszám : +36 204121855
E szervezet szerepei :
Közbeszerzési szolgáltató
A közbeszerzési eljárással kapcsolatban további információt nyújtó szervezet

11. A hirdetményre vonatkozó információk

11.1 A hirdetményre vonatkozó információk

A hirdetmény azonosítója/verziója : a59d2790-0d7d-4056-bc70-fce31118ec1b - 02
Hirdetményminta típusa : Eredmény
A hirdetmény típusa : Tájékoztató az eljárás eredményéről vagy koncesszió odaítéléséről – klasszikus ajánlatkérőkre vonatkozó szabályok
A hirdetmény megküldésének dátuma : 27/08/2024 07:19 +02:00
Hirdetmény megküldésének dátuma (az eSender rendszerben) : 27/08/2024 06:50 +02:00
Azok a nyelvek, amelyeken ez a hirdetmény hivatalosan elérhető : magyar

11.2 A közzétételre vonatkozó információk

A hirdetmény közzétételi száma : 00515687-2024
HL S kiadás száma : 167/2024
A közzététel dátuma : 28/08/2024