RELEE PENTRU CIRCUITUL DE CALE IN DOUA SECVENTE

Schemele funcționale ale circuitelor de cale în două secvențe pe linii electrificate au în componenţa lor relee de cale de impulsuri (tip IMVS- pentru transmiterea în impulsuri a tensiunii de alimentare a circuitelor de cale) și relee transmițătoare (tip TR pentru întreruperea altor circuite ce necesită curenți mari), aflate într-o …

CPV: 31221000 Relés eléctricos
Lugar de ejecución:
RELEE PENTRU CIRCUITUL DE CALE IN DOUA SECVENTE
Organismo adjudicador:
Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" - SA
Número de premio:
17/1/791/26.06.2024

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" - SA
Forma juridică a achizitorului : Întreprindere de stat
Activitatea entității contractante : Servicii feroviare

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : RELEE PENTRU CIRCUITUL DE CALE IN DOUA SECVENTE
Descriere : Schemele funcționale ale circuitelor de cale în două secvențe pe linii electrificate au în componenţa lor relee de cale de impulsuri (tip IMVS- pentru transmiterea în impulsuri a tensiunii de alimentare a circuitelor de cale) și relee transmițătoare (tip TR pentru întreruperea altor circuite ce necesită curenți mari), aflate într-o stare de funcţionare permanentă. Aceste relee sunt utilizate pentru realizarea controalelor și pentru prelucrarea sigură a informaţiei. Produsele ce vor fi achiziționate fac parte din subansambluri ale unor sisteme tehnice (instalații CED, instalații BLA) care concură direct la circulația trenurilor. În prezent majoritatea releelor au depăşit durata normală de funcţionare, unele dintre ele folosindu-se în instalaţii de peste 45 de ani, fapt ce a condus la îmbătrânirea materialelor constructive și scăderea performanţelor. Se constatată frecvent în cadrul reparaţiilor, că elementele componente ale acestora nu mai corespund din punct de vedere funcţional, fiind necesară înlocuirea releelor cu unele noi. O parte a acestor relee funcţionează în condiţii limită de ambianţă, fiind montate în dulapuri de aparataj exterioare. Defectările releelor conduc la deranjamente manifestate prin ocuparea circuitelor de cale aferente şi afectarea fluenței și siguranţei circulaţiei trenurilor. Activitatea de întreținere și de reparaţii la instalaţiile de semnalizare, se derulează în prezent prin utilizarea releelor vechi, disponibilizate ca urmare a desfiinţării unor staţii sau a înlocuirii instalaţiilor CED cu instalaţii de centralizare electronică în cadrul proiectelor de modernizare şi în completare cu relee noi, pentru releele care nu se mai pot reutiliza din cauza uzurilor. Înlocuirea releelor vechi cu relee noi cu caracteristici și performanțe tehnice identice cu ale celor înlocuite, este impusă de necesitatea asigurării mentenanței la instalațiile de semnalizare feroviară obţinându-se o îmbunătăţire evidentă a fluenței circulației trenurilor și o eficientizare a activității de întreţinere.
Identificatorul procedurii : aa0c9f9d-58f3-43e5-b5c1-8ea4af14e99f
Identificator intern : 17/1/791/26.06.2024
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 31221000 Relee electrice

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/25/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Achizitia de relee noi impusa de necesitatea asigurarii mentenantei la instalatiile de semnalizare feroviara, care sunt parte componenta a infrastructurii feroviare si au rol determinant in asigurarea sigurantei circulatiei feroviare. „Relee pentru circuitul de cale in doua secvente” sunt necesare pentru revizia, intretinerea si repararea instalatiilor de semnalizare feroviara, activitati care se efectueaza in baza programelor de revizie aprobate. Realizarea acestor programe comnform prevederilor instructiunilor si ordinelor de specialitate este conditionata de asigurarea bazei materiale cu piese de schimb. Cantitatea : 1. Releu de impulsuri tip IMVS = 317 buc.; 2. Releu transmițător tip TR-2000B = 413 buc.; 3. Releu transmițător tip TR-3B = 281 buc.; 4. Releu transmițător tip TR-2000C(CR) = 298 buc.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 31221000 Relee electrice

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Informații suplimentare : Locul principal de livrare: SRCF 1-8, conform Anexa 2 la caietul de sarcini nr. 3/826/2024. Furnizorul are obligatia de a efectua transportul produselor pana la destinatia finala. De asemenea valoarea transportului trebuie să fie inclusă în prețul produsului.

5.1.3 Durata estimată

Durată : 300 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : bugetul de stat, titlul bugetar „Întreţinerea și funcționarea/ exploatarea infrastructurii feroviare publice”, conform Legii bugetului de stat pe anul 2024, nr. 421/2023 credite de angajament repartizate Direcţiei Instalaţii la capitolul „Cheltuieli materiale”.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 90
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2 - Termen de garanție
Descriere : Motivație alegere factor de evaluare: Acest factor de evaluare reflectă avantaje reale şi evidente ce pot fi obţinute, ținând cont că durata garanției este determinată de fiabilitatea produselor achizitionate, iar prin aceasta, eficienta utilizare a resurselor financiare în achiziția de echipamente. Pentru acest factor de evaluare s-au alocat 10 puncte din 100 total puncte. Modul de acordare a punctajului: Punctajul total al unei oferte se obţine prin însumarea punctajelor obţinute pentru fiecare dintre factorii prezentaţi. Relația de calcul care va fi utilizată pentru determinarea punctajului total este:PT = P1 + P2 Unde: PT – punctaj total (maxim 100 puncte), P1 – Punctaj obținut în urma evaluări ofertei financiare utilizând ca factor de evaluare „Preţul ofertat”, P2 – punctaj obținut din evaluarea perioadei de garantie ofertate utilizând ca factor de evaluare „Termen de garanție”. Algoritmul • Algoritmul care se va utiliza pentru determinarea punctajului pentru P1 – Preț ofertat este: a) Pentru cel mai scăzut dintre prețuri - Pmin , se acordă punctajul maxim alocat: P1 = 90 puncte. b) Pentru celelalte prețuri ofertate - Pn, P1 se calculează astfel: P1 = (Pmin/ Pn) x 90 Unde: P1 – Punctajul obținut de ofertant pentru preț, Pn – Prețul cerut de ofertant, Pmin – Prețul minim ofertat din ofertele primite. • Algoritmul care se va utiliza pentru determinarea punctajului pentru P2 – Termen de garanție: Algoritm care se va utiliza pentru determinarea punctajului pentru P2 – Termen de garanție este: a) Pentru cel mai mare termen de garanție ofertat - TGmax, se acordă punctajul maxim alocat: P2 = 10 puncte. b) Pentru celelalte termene de garanție ofertate - TGn , P2 se calculează astfel: P2 = 10 – (TGmax – TGn) / (TGmax – TGmin) x 10 Unde: P2 – Punctajul obținut de ofertant pentru termen de garanție, TGn – Termen de garanție din ofertă, TGmax – Termen de garanție maxim ofertat din ofertele primite, TGmin – Termenul de garanție minim acceptat conform cerinței din caietul de sarcini: 36 luni de la data livrării. Notă:  Ofertele cu termenul de garanție mai mic de 36 luni vor fi considerate NECONFORME și se vor respinge,  Ofertele cu termenul de garanție mai mare de 72 luni vor fi considerate ADMISIBILE, dar nu vor primi punctaj suplimentar față de punctajul maxim de 10 puncte. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare, în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, entitatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare iar oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mica. Factori de evaluare: 1. Prețul ofertat (P1) = 90 puncte; 2. Termen de garanție (P2) =10 puncte. Total = 100 puncte Ptotal = P1 + P2= 100 puncte
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" - SA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : CNCFR SA
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 2 853 620 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Responsabil parte ofertantă : ISAF EXIM S.R.L.
Denumire oficială : ISAF EXIM TRADE S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1133132/CIF: 46153118
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea licitației : 2 853 620 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 120
Data încheierii contractului : 11/09/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 2 853 620 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 2 853 620 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" - SA
Număr de înregistrare : RO 11054529
Adresă poștală : Strada: Golescu Dinicu, nr. 38
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 010873
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Monica Jitea
Telefon : +40 372843233
Fax : +40 213192401
Adresa de internet : https://www.cfr.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : CNCFR SA
Număr de înregistrare : RO 11054529_3
Adresă poștală : B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucuresti,
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 010873
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40213192526
Fax : +40213192526
Adresa de internet : http://www.cfr.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : ISAF EXIM S.R.L.
Număr de înregistrare : 46153118
Adresă poștală : Bucuresti , Str Pictor Rosenthal , nr 16, Parter Cam. 5 sC 1 Ap 2
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 011933
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : 0213192526
Adresa de internet : https://www.onrc.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Lider de grup
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

8.1 ORG-9001

Denumire oficială : ISAF EXIM TRADE S.R.L.
Număr de înregistrare : 47020039
Adresă poștală : Strada Șos. București-Nord, Nr. 10B
Localitate : Voluntari
Cod poștal : 077190
Subdiviziunea țării (NUTS) : Ilfov ( RO322 )
Țara : România
Telefon : +40 732233002
Adresa de internet : https://www.onrc.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : c66b2372-1b6e-4121-bd13-b6464f1b4f0a - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 11/09/2024 16:28 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 11/09/2024 14:08 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00547374-2024
Numărul ediției JO S : 178/2024
Data publicării : 12/09/2024