Ramavtal, ramning, åtgärd efter ramning samt sjömätning

Ramavtal bestående av två anbudsobjekt 1. Årligt uppdrag för ramning inom eller i närheten av Stockholms hamnområde. Uppdrag kan även bli aktuella i Beställarens hamnar i Kapellskär (Norrtälje kommmun) samt Norviks- och Nynäshamns hamnar (Nynäshams kommun). Entreprenören ska även, efter avrop kunna utföra åtgärder efter ramning såsom muddring och grävning. …

CPV: 45244000 Obras marítimas, 45244100 Instalaciones marítimas, 71354500 Servicios de investigación marítima, 71300000 Servicios de ingeniería, 71311300 Servicios de consultoría en infraestructura
Plazo:
3 de octubre de 2024 a las 00:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Ramavtal, ramning, åtgärd efter ramning samt sjömätning
Organismo adjudicador:
Stockholms Hamn AB
Número de premio:
urn:eavrop:mdn:ProcurementProject:102997:Lot:1

1. Upphandlare

1.1 Upphandlare

Officiellt namn : Stockholms Hamn AB
Köparens rättsliga status : Offentligt företag som kontrolleras av en lokal myndighet
Den upphandlande enhetens verksamhet : Hamnverksamhet

2. Förfarande

2.1 Förfarande

Titel : Ramavtal, ramning, åtgärd efter ramning samt sjömätning
Beskrivning : Ramavtal bestående av två anbudsobjekt 1. Årligt uppdrag för ramning inom eller i närheten av Stockholms hamnområde. Uppdrag kan även bli aktuella i Beställarens hamnar i Kapellskär (Norrtälje kommmun) samt Norviks- och Nynäshamns hamnar (Nynäshams kommun). Entreprenören ska även, efter avrop kunna utföra åtgärder efter ramning såsom muddring och grävning. Anbudsobjekt 2, konsulttjänst, sjömätning med multibeam, ekolod, som uppfyller Sjöfartsverkets krav.   Anbud ska lämnas på båda anbudsobjeken. En ramavtalsleverantör kommer att antas för det totala uppdraget
Förfarandets identifierare : d0a5a2a8-6591-47b7-b2cc-636e89aab815
Typ av förfarande : Öppet
Förfarandet är påskyndat : nej
Motivering för det påskyndade förfarandet :
Förfarandets viktigaste kännetecken :

2.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 71354500 Marina mätningar

2.1.2 Leveransplats

Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige

2.1.3 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 5 800 000 Svensk krona

2.1.4 Allmänna upplysningar

Rättslig grund :
Direktiv 2014/25/EU

2.1.5 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Högst antal delar som en anbudsgivare kan lämna anbud för : 1

2.1.6 Uteslutningsgrunder

Deltagande i en kriminell organisation : Har leverantören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för deltagande i någon kriminell organisation genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller?
Korruption : Har leverantören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för korruption genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller?
Bedrägerier : Har leverantören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för bedrägeri genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller?
Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet : Har leverantören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för terrorbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller?
Penningtvätt eller finansiering av terrorism : Har leverantören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för penningtvätt eller finansiering av terrorism genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller?
Barnarbete och andra former av människohandel : Har leverantören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för barnarbete eller andra former av människohandel genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller?
Betalning av skatter : Har leverantören åsidosatt sina skyldigheter i fråga om betalning av skatter, i det land där denne är etablerad eller i den upphandlande myndighetens eller enhetens medlemsstat om det är ett annat land än etableringslandet?
Betalning av socialförsäkringsavgifter : Har leverantören åsidosatt sina skyldigheter i fråga om betalning av sociala avgifter, i det land där denne är etablerad eller i den upphandlande myndighetens eller enhetens medlemsstat om det är ett annat land än etableringslandet?
Åsidosättande av skyldigheter enligt sociallagstiftningen : Har leverantören, såvitt denne känner till, åsidosatt sina skyldigheter enligt sociallagstiftningen?
Åsidosättande av skyldigheter enligt miljölagstiftningen : Har leverantören, såvitt denne känner till, åsidosatt sina skyldigheter enligt miljölagstiftningen?
Åsidosättande av skyldigheter enligt arbetsrätten : Har leverantören, såvitt denne känner till, åsidosatt sina skyldigheter enligt arbetsrätten?
Konkurs : Har leverantören gått i konkurs?
Insolvens : Är leverantören föremål för insolvens- eller likvidationsförfarande?
Ackordsuppgörelse med borgenärer : Har leverantören ingått ackordsuppgörelse med borgenärer?
Situation som enligt nationell lagstiftning motsvarar konkurs : Befinner sig leverantören i en situation motsvarande konkurs till följd av ett liknande förfarande enligt nationella lagar och förordningar?
Tvångsförvaltning : Är leverantörens tillgångar föremål för tvångsförvaltning?
Avbruten näringsverksamhet : Har leverantören avbrutit sin näringsverksamhet?
Allvarliga fel i yrkesutövningen : Har leverantören gjort sig skyldig till allvarliga fel i yrkesutövningen?
Avtal med andra ekonomiska aktörer med syfte att snedvrida konkurrensen : Har leverantören ingått överenskommelser med andra ekonomiska aktörer som syftar till att snedvrida konkurrensen?
Intressekonflikt på grund av deltagande i upphandlingsförfarandet : Har leverantören kännedom om någon intressekonflikt, enligt vad som anges i nationell lagstiftning, meddelandet eller upphandlingsdokumenten, till följd av sitt deltagande i upphandlingsförfarandet?
Direkt eller indirekt deltagande i förberedelserna av detta upphandlingsförfarande : Har leverantören eller ett företag med anknytning till denne bistått den upphandlande myndigheten eller enheten med rådgivning eller på annat sätt varit inblandad i förberedelserna av upphandlingsförfarandet?
Förtida uppsägning, skadestånd eller andra jämförbara sanktioner : Har leverantören varit med om att ett tidigare offentligt kontrakt, ett tidigare kontrakt med en upphandlande enhet eller ett tidigare koncessionskontrakt sagts upp i förtid, eller att skadestånd eller jämförbara sanktioner krävts i samband med detta tidigare avtal?
Har lämnat felaktiga uppgifter, underlåtit att lämna de begärda handlingarna och har fått konfidentiell information om förfarandet : Har leverantören befunnit sig i någon av följande situationer: a) Denne har i allvarlig omfattning lämnat oriktiga uppgifter för kontroll av skäl för uteslutning eller urvalskriterier, b) har undanhållit sådan information, c) kan inte utan dröjsmål lämna de styrkande handlingar som den upphandlande myndigheten eller enheten kräver, och d) otillbörliga försök görs att påverka den upphandlande myndighetens eller enhetens beslutsprocess för att tillägna sig konfidentiell information som kan ge aktören otillbörliga fördelar i upphandlingsförfarandet eller så att av oaktsamhet vilseledande uppgifter lämnas som kan ha en väsentlig inverkan på beslut om uteslutning, urval eller tilldelning?

5. Del (anbudsområde)

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0001

Titel : Ramavtal, ramning, åtgärd efter ramning samt sjömätning
Beskrivning : Ramavtal bestående av två anbudsobjekt 1. Årligt uppdrag för ramning inom eller i närheten av Stockholms hamnområde. Uppdrag kan även bli aktuella i Beställarens hamnar i Kapellskär (Norrtälje kommmun) samt Norviks- och Nynäshamns hamnar (Nynäshams kommun). Entreprenören ska även, efter avrop kunna utföra åtgärder efter ramning såsom muddring och grävning. Anbudsobjekt 2, konsulttjänst, sjömätning med multibeam, ekolod, som uppfyller Sjöfartsverkets krav.   Anbud ska lämnas på båda anbudsobjeken. En ramavtalsleverantör kommer att antas för det totala uppdraget
Intern identifierare : urn:eavrop:mdn:ProcurementProject:102997:Lot:1

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 71354500 Marina mätningar
Ytterligare klassificering ( cpv ): 45244000 Marina anläggningsarbeten
Ytterligare klassificering ( cpv ): 71300000 Ingenjörstjänster
Ytterligare klassificering ( cpv ): 71311300 Konsulttjänster för infrastruktur
Ytterligare klassificering ( cpv ): 45244100 Marina anläggningar

5.1.2 Leveransplats

Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 01/11/2024
Slutdatum för varaktighet : 31/10/2032

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 3

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Namn på och yrkeskvalifikationer för den personal som ska utföra kontraktet måste anges : Ska anges i anbudet
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : ja

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Det tas inte hänsyn till miljö, sociala aspekter eller innovation i upphandlingen

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.10 Tilldelningskriterier

Kriterium :
Typ : Pris
Namn :
Beskrivning :
Beskrivning av den metod som ska användas om viktning inte kan uttryckas med kriterierna :
Motivering varför viktningen av tilldelningskriterierna inte har uppgetts :

5.1.11 Upphandlingsdokument

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Tillåten
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska, engelska, norska, danska
Elektronisk katalog : Ej tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 03/10/2024 00:00 +02:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 2 Månad
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Villkor som gäller genomförandet av kontraktet : Se förfrågningsunderlaget
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja
Ekonomiska arrangemang : Se förfrågningsunderlaget

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Ramavtal utan förnyad konkurrensutsättning
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten i Stockholm
Organisation som ger kompletterande information om upphandlingsförfarandet : Stockholms Hamn AB
TED eSender : Antirio AB

8. Organisationer

8.1 ORG-0001

Officiellt namn : Stockholms Hamn AB
Registreringsnummer : 556008-1647
Postadress : Frihamnsgatan 21-23
Ort : Stockholm
Postnummer : 10254
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Tfn : +4686702600
Den här organisationens roller :
Upphandlare
Organisation som ger kompletterande information om upphandlingsförfarandet

8.1 ORG-0002

Officiellt namn : Antirio AB
Registreringsnummer : 556533-8133
Postadress : GÅRDSVÄGEN 18
Ort : Solna
Postnummer : 169 70
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
E-postadress : support@e-avrop.com
Tfn : 08-501 190 00
Den här organisationens roller :
TED eSender

8.1 ORG-0003

Officiellt namn : Förvaltningsrätten i Stockholm
Registreringsnummer : 202100-2742
Ort : Stockholm
Postnummer : 115 76
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Tfn : +46 8-561 680 00
Den här organisationens roller :
Prövningsorganisation

11. Information om meddelandet

11.1 Information om meddelandet

Identifierare/version för meddelandet : 93e9cb78-4dd5-4c34-ad3c-30d30f02fa64 - 01
Formulärtyp : Konkurrensutsättning
Meddelandetyp : Meddelande om upphandling eller koncession – standardsystem
Avsändningsdatum för meddelandet : 30/08/2024 13:50 +02:00
Språk som det här meddelandet finns officiellt tillgängligt på : svenska

11.2 Publiceringsinformation

Meddelandets publiceringsnummer : 00525735-2024
EUT S-nummer : 170/2024
Publiceringsdatum : 02/09/2024