Ramavtal för flytt-och transporttjänster

Beställaren avser att upphandla ramavtal avseende fullservicetjänst av flytt-och transportuppdrag inom hela Beställarens bestånd. Uppdrag i denna tjänst består bl.a. av: • Flytt-och transportuppdrag av större och mindre karaktär • packning och uppackning av bohag • demontering/montering av möbler • magasinering av gods • bortforsling av möbler etc. från allmänna …

CPV: 44423300 Equipo para manipulación de mercancías, 60000000 Servicios de transporte (excluido el transporte de residuos), 60180000 Alquiler de vehículos de transporte de mercancías con conductor, 63000000 Servicios de transporte complementarios y auxiliares; servicios de agencias de viajes, 63100000 Servicios de carga, descarga y almacenamiento, 63110000 Servicios de manipulación de la carga, 63120000 Servicios de almacenamiento y depósito, 63122000 Servicios de depósito, 98000000 Otros servicios comunitarios, sociales o personales
Plazo:
23 de septiembre de 2024 a las 21:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Ramavtal för flytt-och transporttjänster
Organismo adjudicador:
Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna
Número de premio:
SI 2024/22

1. Upphandlare

1.1 Upphandlare

Officiellt namn : Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna
Köparens rättsliga status : Regional myndighet
Den upphandlande myndighetens verksamhet : Allmän offentlig förvaltning

2. Förfarande

2.1 Förfarande

Titel : Ramavtal för flytt-och transporttjänster
Beskrivning : Beställaren avser att upphandla ramavtal avseende fullservicetjänst av flytt-och transportuppdrag inom hela Beställarens bestånd. Uppdrag i denna tjänst består bl.a. av: • Flytt-och transportuppdrag av större och mindre karaktär • packning och uppackning av bohag • demontering/montering av möbler • magasinering av gods • bortforsling av möbler etc. från allmänna utrymmen (exempelvis lokaler, förråd, barnvagns-och cykelutrymmen).
Förfarandets identifierare : 82d487ac-4309-4b6a-b56d-4c515a157375
Intern identifierare : SI 2024/22
Typ av förfarande : Öppet
Förfarandet är påskyndat : nej
Motivering för det påskyndade förfarandet :
Förfarandets viktigaste kännetecken :

2.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 60000000 Transporter (utom avfallstransport)
Ytterligare klassificering ( cpv ): 44423300 Godshanteringsutrustning
Ytterligare klassificering ( cpv ): 60180000 Uthyrning av fordon för godstransport med förare
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63000000 Kringtjänster för transporter; resebyråtjänster
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63100000 Godshantering, lagring och tillhörande tjänster
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63110000 Godshantering
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63120000 Lagring och magasinering
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63122000 Magasinering
Ytterligare klassificering ( cpv ): 98000000 Andra samhälleliga och personliga tjänster

2.1.2 Leveransplats

Var som helst
Kompletterande information : Inom Solna sta

2.1.3 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 16 000 000 Svensk krona

2.1.4 Allmänna upplysningar

Rättslig grund :
Direktiv 2014/24/EU

2.1.6 Uteslutningsgrunder

Korruption : Beställaren kommer att kontrollera om anbudsgivaren ska uteslutas från att delta i upphandlingen. Uteslutningsgrunderna gäller även för företag, vars kapacitet åberopas av anbudsgivaren enligt 3.6 Omständigheter som ska medföra uteslutning av leverantörer Beställaren kommer att utesluta en anbudsgivare från att delta i upphandlingen, om beställaren får kännedom om att anbudsgivaren, eller en företrädare för den juridiska personen, enligt en lagakraftvunnen dom är dömd för brott som anges i 13 kap. 1 § LOU eller har obetalda skatter och socialförsäkringsavgifter som fastställts enligt 13 kap. 2 § 1 st. LOU. Beställaren kommer inte att låta en dom som meddelades för mer än fem (5) år sedan ligga till grund för ett beslut om uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 1 § LOU. Omständigheter som får medföra uteslutning av leverantörer Beställaren får utesluta en anbudsgivare om någon av uteslutningsgrunderna som anges i 13 kap. 2 § 2 st. eller 4 § LOU föreligger och det innebär att beställarens förtroende för anbudsgivaren allvarligt rubbas eller det på annat sätt har betydelse för entreprenadens fullgörande. Beställaren kommer inte att låta en händelse som inträffade för mer än tre (3) år sedan ligga till grund för uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 4 § LOU.
Deltagande i en kriminell organisation : Beställaren kommer att kontrollera om anbudsgivaren ska uteslutas från att delta i upphandlingen. Uteslutningsgrunderna gäller även för företag, vars kapacitet åberopas av anbudsgivaren enligt 3.6 Omständigheter som ska medföra uteslutning av leverantörer Beställaren kommer att utesluta en anbudsgivare från att delta i upphandlingen, om beställaren får kännedom om att anbudsgivaren, eller en företrädare för den juridiska personen, enligt en lagakraftvunnen dom är dömd för brott som anges i 13 kap. 1 § LOU eller har obetalda skatter och socialförsäkringsavgifter som fastställts enligt 13 kap. 2 § 1 st. LOU. Beställaren kommer inte att låta en dom som meddelades för mer än fem (5) år sedan ligga till grund för ett beslut om uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 1 § LOU. Omständigheter som får medföra uteslutning av leverantörer Beställaren får utesluta en anbudsgivare om någon av uteslutningsgrunderna som anges i 13 kap. 2 § 2 st. eller 4 § LOU föreligger och det innebär att beställarens förtroende för anbudsgivaren allvarligt rubbas eller det på annat sätt har betydelse för entreprenadens fullgörande. Beställaren kommer inte att låta en händelse som inträffade för mer än tre (3) år sedan ligga till grund för uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 4 § LOU.
Penningtvätt eller finansiering av terrorism : Beställaren kommer att kontrollera om anbudsgivaren ska uteslutas från att delta i upphandlingen. Uteslutningsgrunderna gäller även för företag, vars kapacitet åberopas av anbudsgivaren enligt 3.6 Omständigheter som ska medföra uteslutning av leverantörer Beställaren kommer att utesluta en anbudsgivare från att delta i upphandlingen, om beställaren får kännedom om att anbudsgivaren, eller en företrädare för den juridiska personen, enligt en lagakraftvunnen dom är dömd för brott som anges i 13 kap. 1 § LOU eller har obetalda skatter och socialförsäkringsavgifter som fastställts enligt 13 kap. 2 § 1 st. LOU. Beställaren kommer inte att låta en dom som meddelades för mer än fem (5) år sedan ligga till grund för ett beslut om uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 1 § LOU. Omständigheter som får medföra uteslutning av leverantörer Beställaren får utesluta en anbudsgivare om någon av uteslutningsgrunderna som anges i 13 kap. 2 § 2 st. eller 4 § LOU föreligger och det innebär att beställarens förtroende för anbudsgivaren allvarligt rubbas eller det på annat sätt har betydelse för entreprenadens fullgörande. Beställaren kommer inte att låta en händelse som inträffade för mer än tre (3) år sedan ligga till grund för uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 4 § LOU.
Bedrägerier : Beställaren kommer att kontrollera om anbudsgivaren ska uteslutas från att delta i upphandlingen. Uteslutningsgrunderna gäller även för företag, vars kapacitet åberopas av anbudsgivaren enligt 3.6 Omständigheter som ska medföra uteslutning av leverantörer Beställaren kommer att utesluta en anbudsgivare från att delta i upphandlingen, om beställaren får kännedom om att anbudsgivaren, eller en företrädare för den juridiska personen, enligt en lagakraftvunnen dom är dömd för brott som anges i 13 kap. 1 § LOU eller har obetalda skatter och socialförsäkringsavgifter som fastställts enligt 13 kap. 2 § 1 st. LOU. Beställaren kommer inte att låta en dom som meddelades för mer än fem (5) år sedan ligga till grund för ett beslut om uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 1 § LOU. Omständigheter som får medföra uteslutning av leverantörer Beställaren får utesluta en anbudsgivare om någon av uteslutningsgrunderna som anges i 13 kap. 2 § 2 st. eller 4 § LOU föreligger och det innebär att beställarens förtroende för anbudsgivaren allvarligt rubbas eller det på annat sätt har betydelse för entreprenadens fullgörande. Beställaren kommer inte att låta en händelse som inträffade för mer än tre (3) år sedan ligga till grund för uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 4 § LOU.
Barnarbete och andra former av människohandel : Beställaren kommer att kontrollera om anbudsgivaren ska uteslutas från att delta i upphandlingen. Uteslutningsgrunderna gäller även för företag, vars kapacitet åberopas av anbudsgivaren enligt 3.6 Omständigheter som ska medföra uteslutning av leverantörer Beställaren kommer att utesluta en anbudsgivare från att delta i upphandlingen, om beställaren får kännedom om att anbudsgivaren, eller en företrädare för den juridiska personen, enligt en lagakraftvunnen dom är dömd för brott som anges i 13 kap. 1 § LOU eller har obetalda skatter och socialförsäkringsavgifter som fastställts enligt 13 kap. 2 § 1 st. LOU. Beställaren kommer inte att låta en dom som meddelades för mer än fem (5) år sedan ligga till grund för ett beslut om uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 1 § LOU. Omständigheter som får medföra uteslutning av leverantörer Beställaren får utesluta en anbudsgivare om någon av uteslutningsgrunderna som anges i 13 kap. 2 § 2 st. eller 4 § LOU föreligger och det innebär att beställarens förtroende för anbudsgivaren allvarligt rubbas eller det på annat sätt har betydelse för entreprenadens fullgörande. Beställaren kommer inte att låta en händelse som inträffade för mer än tre (3) år sedan ligga till grund för uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 4 § LOU.
Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet : Beställaren kommer att kontrollera om anbudsgivaren ska uteslutas från att delta i upphandlingen. Uteslutningsgrunderna gäller även för företag, vars kapacitet åberopas av anbudsgivaren enligt 3.6 Omständigheter som ska medföra uteslutning av leverantörer Beställaren kommer att utesluta en anbudsgivare från att delta i upphandlingen, om beställaren får kännedom om att anbudsgivaren, eller en företrädare för den juridiska personen, enligt en lagakraftvunnen dom är dömd för brott som anges i 13 kap. 1 § LOU eller har obetalda skatter och socialförsäkringsavgifter som fastställts enligt 13 kap. 2 § 1 st. LOU. Beställaren kommer inte att låta en dom som meddelades för mer än fem (5) år sedan ligga till grund för ett beslut om uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 1 § LOU. Omständigheter som får medföra uteslutning av leverantörer Beställaren får utesluta en anbudsgivare om någon av uteslutningsgrunderna som anges i 13 kap. 2 § 2 st. eller 4 § LOU föreligger och det innebär att beställarens förtroende för anbudsgivaren allvarligt rubbas eller det på annat sätt har betydelse för entreprenadens fullgörande. Beställaren kommer inte att låta en händelse som inträffade för mer än tre (3) år sedan ligga till grund för uteslutning av en leverantör enligt 13 kap. 4 § LOU.

5. Del (anbudsområde)

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0000

Titel : Ramavtal för flytt-och transporttjänster
Beskrivning : Beställaren avser att upphandla ramavtal avseende fullservicetjänst av flytt-och transportuppdrag inom hela Beställarens bestånd. Uppdrag i denna tjänst består bl.a. av: • Flytt-och transportuppdrag av större och mindre karaktär • packning och uppackning av bohag • demontering/montering av möbler • magasinering av gods • bortforsling av möbler etc. från allmänna utrymmen (exempelvis lokaler, förråd, barnvagns-och cykelutrymmen).
Intern identifierare : SI 2024/22

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 60000000 Transporter (utom avfallstransport)
Ytterligare klassificering ( cpv ): 44423300 Godshanteringsutrustning
Ytterligare klassificering ( cpv ): 60180000 Uthyrning av fordon för godstransport med förare
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63000000 Kringtjänster för transporter; resebyråtjänster
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63100000 Godshantering, lagring och tillhörande tjänster
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63110000 Godshantering
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63120000 Lagring och magasinering
Ytterligare klassificering ( cpv ): 63122000 Magasinering
Ytterligare klassificering ( cpv ): 98000000 Andra samhälleliga och personliga tjänster

5.1.2 Leveransplats

Var som helst
Kompletterande information : Inom Solna sta

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 16/11/2024
Slutdatum för varaktighet : 15/11/2028

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 2
Köparen förbehåller sig rätten att utlösa optioner enligt beskrivningen här : Förlängning är 12 månader

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 16 000 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Minskning av miljöpåverkan
Metod som ska minska miljöpåverkan : Anpassning till klimatförändringar
Metod som ska minska miljöpåverkan : Begränsning av klimatförändringar
Kriterier för grön upphandling : Andra kriterier för grön upphandling
Socialt mål som främjas : Rättvisa arbetsvillkor

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Användning av det här kriteriet : Ej använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Användning av det här kriteriet : Ej använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Användning av det här kriteriet : Ej använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 12/09/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=28327

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 23/09/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 90 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 23/09/2024 22:00 +00:00
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Ramavtal utan förnyad konkurrensutsättning
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten

8. Organisationer

8.1 ORG-0001

Officiellt namn : Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna
Registreringsnummer : 8152001148
Avdelning : Bostadsstiftelsen Signalisten i Solna
Postadress : Box 1104
Ort : SOLNA
Postnummer : 17122
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Kontaktpunkt : Maria Orsmark
Tfn : 08-7052200
Den här organisationens roller :
Upphandlare

8.1 ORG-0002

Officiellt namn : Förvaltningsrätten
Registreringsnummer : 202100-2742
Ort : Stockholm
Postnummer : 115 76
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Tfn : 08-561 680 00
Den här organisationens roller :
Prövningsorganisation

11. Information om meddelandet

11.1 Information om meddelandet

Identifierare/version för meddelandet : ec0de658-5158-4d3e-b2a9-dde44e4387ed - 01
Formulärtyp : Konkurrensutsättning
Meddelandetyp : Meddelande om upphandling eller koncession – standardsystem
Avsändningsdatum för meddelandet : 22/08/2024 14:13 +00:00
Datum för avsändning av meddelandet (eSender) : 22/08/2024 14:13 +00:00
Språk som det här meddelandet finns officiellt tillgängligt på : svenska

11.2 Publiceringsinformation

Meddelandets publiceringsnummer : 00509701-2024
EUT S-nummer : 165/2024
Publiceringsdatum : 26/08/2024