Raamovereenkomst voor de ramenwas en andere oppervlaktes

Deze opdracht beoogt het afsluiten van een raamovereenkomst voor het duurzaam reinigen van raman, koepels/ luifels, separatieglas (aan één of twee zijden), vliegenramen en andere oppervlaktes van diverse gebouwen van ZAS. De vermoedelijke startdatum is gepland op 01/03/2025 en het contract zal een looptijd hebben van 1 jaar met mogelijks …

CPV: 90910000 Servicios de limpieza, 90911000 Servicios de limpieza de viviendas, edificios y ventanas, 90911300 Servicios de limpieza de ventanas
Lugar de ejecución:
Raamovereenkomst voor de ramenwas en andere oppervlaktes
Organismo adjudicador:
Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw
Número de premio:
PPP0GN-2368/4410/2024-2368

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw
Rechtsvorm van de koper : Overheidsonderneming
Activiteit van de aanbestedende dienst : Gezondheid

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Raamovereenkomst voor de ramenwas en andere oppervlaktes
Beschrijving : Deze opdracht beoogt het afsluiten van een raamovereenkomst voor het duurzaam reinigen van raman, koepels/ luifels, separatieglas (aan één of twee zijden), vliegenramen en andere oppervlaktes van diverse gebouwen van ZAS. De vermoedelijke startdatum is gepland op 01/03/2025 en het contract zal een looptijd hebben van 1 jaar met mogelijks 3 verlengingen van telkens 1 jaar. De raamovereenkomst heeft betrekking op diverse gebouwen van ZAS. De aanbestedende overheid wenst een stabiele, professionele dienstverlening welke efficiënt, flexibel, beheersbaar wordt uitgevoerd. De opdracht is opgedeeld in 3 percelen: 1. Regio 1 ZAS Cadix (incl. dagziekenhuis PAAZ in de Napelsstraat), ZAS Vincentius, ZAS Magazijn Luchtbal, ZAS PZ Stuivenberg (Psychiatrisch Ziekenhuis) 2. Regio 2 ZAS Augustinus, ZAS Middelheim, ZAS Paola (Kinderziekenhuis), ZAS UKJA (Universitaire Kinder- en Jeugdpsychiatrie Antwerpen), ZAS Magazijn Terbeke 3. Regio 3 ZAS Palfijn, ZAS Elisabeth, ZAS Hoge Beuken, ZAS Sint-Jozef De te reinigen oppervlakten betreffen: buitenramen, raamomlijstingen, dorpels, koepels/ luifels, overkappingen, lichtarmaturen & balken, separatieglas (aan één of twee zijden),binnenramen, spiegelpanelen, dakglazen van patio's, vliegenramen, ... (niet-limitatieve lijst) Een opsomming van alle locaties, oppervlaktes, frequentiegraad e.d. worden kenbaar gemaakt in de tweede fase van de procedure. Deze opdracht beoogt het sluiten van een raamovereenkomst met één deelnemer per perceel. De sluiting van deze overeenkomst dot ten aanzien van de opdrachtnemer géén exclusiviteitsrecht ontstaan voor het uitvoeren van opdrachten zoals opgenomen in dit bestek. ZAS wijst uitdrukkelijk karakter met betrekking tot alle informatie die zij tijdens het aankooptraject zal verschaffen (bestek, plannen, eventuele gegevens met betrekking tot toegangen tot ZAS-accomodaties, ...). Het indienen van een aanvraag tot kandidaatstelling impliceert het vertrouwelijk omgaan met alle verkregen gegevens van ZAS.
Identificatiecode van de procedure : 98f34130-486d-498d-874b-abcdab03b8fd
Interne identificatiecode : PPP0GN-2368/4410/2024-2368
Type procedure : Onderhandelingsprocedure met voorafgaande oproep tot mededinging / mededingingsprocedure met onderhandeling
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 90911300 Wassen van ramen

2.1.3 Waarde

Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 1 000 000 Euro

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

2.1.5 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Maximumaantal percelen waarop één inschrijver kan inschrijven : 3

2.1.6 Gronden voor uitsluiting

Louter nationale uitsluitingsgronden : (zie UEA)

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0001

Titel : Regio 1
Beschrijving : ZAS Cadix (incl. dagziekenhuis PAAZ in de Napelsstraat), ZAS Vincentius, ZAS Magazijn Luchtbal, ZAS PZ Stuivenberg (Psychiatrisch Ziekenhuis)
Interne identificatiecode : 2024-2368 1_1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 90911300 Wassen van ramen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 90911000 Reiniging van woningen en gebouwen en glazenwassersdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 90910000 Reinigingsdiensten

5.1.2 Plaats van uitvoering

Postadres : Kempenstraat 100
Stad : Antwerpen
Postcode : 2030
Onderverdeling land (NUTS) : Arr. Antwerpen ( BE211 )
Land : België
Aanvullende informatie : ZAS Alles sites

5.1.3 Geraamde duur

Begindatum : 01/03/2025
Einddatum van de duur : 28/02/2029

5.1.5 Waarde

Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 300 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
De namen en beroepskwalificaties van het voor de uitvoering van de opdracht ingezette personeel moeten worden vermeld : Niet vereist
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Bij zijn aanvraag tot deelneming bevestigt de kandidaat dat hij en de contactpersonen het Nederlands machtig zijn, zowel wat betreft de technische aspecten en het onderhoud als wat betreft de opleidingen.Minimumeisen: De kandidaat voegt een verklaring op eer toe dat hij en de contactpersonen het Nederlands machtig zijn, zowel wat betreft de technische aspecten en het onderhoud als wat betreft de opleidingen.
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Een lijst van de voornaamste diensten die gedurende de laatste drie jaar werden verricht, met vermelding van het bedrag, de datum en de publiek- of privaatrechtelijke instanties waarvoor zij bestemd waren.Minimumeisen: de inschrijver levert volgende retenties aan: - minimaal 1 referentie waar hoogtewerkers nodig zijn - minimaal 1 referentie waarbij de glaswas gebeurt via levenslijn - minimaal 2 referenties uit de gezondheidssector waarvan minimaal 1 referentie in een algemeen/ universitair ziekenhuis
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) ten bewijze dat de firma voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu of een gelijkwaardig document voor buitenlandse kandidaten.De kandidaat heeft de mogelijkheid om met alternatieve bewijsmiddelen aan te tonen dat hij voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.Minimumeisen: de kandidaat voegt een VCA-certificaat of een gelijkwaardig bewijs toe ten bewijze dat de firma voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Bij zijn aanvraag tot deelneming bevestigt de kandidaat dat het bedrijf alle geldende CAO's en wettelijke verplichtingen m.b.t. glazenwasserij naleeft.Minimumeisen: De kandidaat voegt een verklaring op eer toe dat het bedrijf alle geldende CAO's en wettelijke verplichtingen m.b.t. ramenwas en andere oppervlaktes naleeft.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : Om de financiële draagkracht van de kandidaat te controleren zal de aanbesteder gebruik maken van de Creditsafe International Score. De Creditsafe Internationale Score is een gestandaardiseerde score afgeleid van de normale Creditsafe score. Hierdoor kan een score vergelijking worden gemaakt tussen bedrijven in verschillende landen. Meer info op https://www.creditsafe.be. Volgende scores zijn mogelijk: Score Omschrijving Score A: Zeer laag risico Score B: Laag risico Score C: Gemiddeld risico Score D: Hoog risico Score E: Geen score Voor elke kandidaat zal de aanbesteder zelf een Creditsafe rapport opvragen.Minimumeisen: Uit de behaalde score moet een gezonde financiële toestand blijken. Deze score dient "A, B of C" te zijn. Indien er geen score beschikbaar is, kan de aanbestedende overheid na indiening van de kandidaatstelling bewijsstukken opvragen om de financiële draagkracht alsnog te bevestigen. Deze bewijsstukken maken integraal deel uit van de kandidaatstelling en kunnen gebruikt worden tijdens de evaluatie.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : De kandidaat moet in de loop van de laatste 3 boekjaren een jaaromzet met betrekking tot activiteiten die rechtstreeks verband houden met het voorwerp en de aard van de opdracht, hebben geboekt van 600.000 EUR. Kandidaten die dat wensen mogen alle documenten en certificaten toevoegen die nodig zijn om aan te tonen dat zij aan de vereisten van dit criterium voldoen. Minimumeisen: uit de bijgevoegde documenten moet blijken dat de kandidaat in de laatste 3 boekjaren een minimale omzet heeft behaald zie hoger vermeld.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : Het bewijs van een verzekering tegen beroepsrisico'sMinimumeisen: De inschrijver toont aan de hand van dit document aan tot welke bedragen hij / zij verzekerd is. Het document dient recent te zijn EN nog geldig op het moment van de opening van de kandidatuurstelling. Indien er geen uiterste geldigheidsdatum vermeld staat of het document reeds vervallen is qua geldigheidsdatum zal de offerte substantieel onregelmatig en dus nietig verklaard worden.
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Beschrijving : * Het UEA, waarmee de ondernemer verklaart dat hij zich niet bevindt in een van de uitsluitingssituaties als bedoeld in de artikelen 67 tot 69 van de wet van 17 juni 2016. Artikel 70 van de wet van 17 juni 2016 betreffende de overheidsopdrachten is van toepassing. Voor de in artikel 67 van de wet bedoelde uitsluitingsgronden deelt de gegadigde of inschrijver op eigen initiatief mee of hij bij het begin van de procedure de in artikel 70, lid 1, bedoelde corrigerende maatregelen heeft genomen.
Informatie over de tweede fase van een procedure in twee fasen :
Minimumaantal gegadigden dat voor de tweede fase van de procedure moet worden uitgenodigd : 3
De procedure verloopt in opeenvolgende fasen. In elke fase kunnen deelnemers afvallen
De koper behoudt zich het recht voor de opdracht zonder verdere onderhandelingen te gunnen op basis van de oorspronkelijke inschrijvingen

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Prijs
Naam :
Beschrijving : Prijs
Volgorde van belang : 1
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Adres van de aanbestedingsstukken : https://cloud.3p.eu/Downloads/1/2368/GN/2024

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Adres voor indiening : https://www.publicprocurement.be
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Beschrijving van de financiële garantie : Borgtocht (3 % van het geraamde bedrag van het perceel (excl. btw), afgerond naar het hogere tiental)
Uiterste datum voor de ontvangst van verzoeken tot deelname : 11/10/2024 10:00 +02:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 180 Dag
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Rechtbank van Eerste Aanleg van het Gerechtelijk Arrondissement Antwerpen
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0002

Titel : Regio 2
Beschrijving : ZAS Augustinus, ZAS Middelheim, ZAS Paola (Kinderziekenhuis), ZAS UKJA (Universitaire Kinder- en Jeugdpsychiatrie Antwerpen), ZAS Magazijn Terbeke
Interne identificatiecode : 2024-2368 2_2

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 90911300 Wassen van ramen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 90911000 Reiniging van woningen en gebouwen en glazenwassersdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 90910000 Reinigingsdiensten

5.1.2 Plaats van uitvoering

Postadres : Kempenstraat 100
Stad : Antwerpen
Postcode : 2030
Onderverdeling land (NUTS) : Arr. Antwerpen ( BE211 )
Land : België
Aanvullende informatie : ZAS Alles sites

5.1.3 Geraamde duur

Begindatum : 01/03/2025
Einddatum van de duur : 28/02/2029

5.1.5 Waarde

Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 450 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
De namen en beroepskwalificaties van het voor de uitvoering van de opdracht ingezette personeel moeten worden vermeld : Niet vereist
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Bij zijn aanvraag tot deelneming bevestigt de kandidaat dat hij en de contactpersonen het Nederlands machtig zijn, zowel wat betreft de technische aspecten en het onderhoud als wat betreft de opleidingen.Minimumeisen: De kandidaat voegt een verklaring op eer toe dat hij en de contactpersonen het Nederlands machtig zijn, zowel wat betreft de technische aspecten en het onderhoud als wat betreft de opleidingen.
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Een lijst van de voornaamste diensten die gedurende de laatste drie jaar werden verricht, met vermelding van het bedrag, de datum en de publiek- of privaatrechtelijke instanties waarvoor zij bestemd waren.Minimumeisen: de inschrijver levert volgende retenties aan: - minimaal 1 referentie waar hoogtewerkers nodig zijn - minimaal 1 referentie waarbij de glaswas gebeurt via levenslijn - minimaal 2 referenties uit de gezondheidssector waarvan minimaal 1 referentie in een algemeen/ universitair ziekenhuis
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) ten bewijze dat de firma voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu of een gelijkwaardig document voor buitenlandse kandidaten.De kandidaat heeft de mogelijkheid om met alternatieve bewijsmiddelen aan te tonen dat hij voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.Minimumeisen: de kandidaat voegt een VCA-certificaat of een gelijkwaardig bewijs toe ten bewijze dat de firma voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Bij zijn aanvraag tot deelneming bevestigt de kandidaat dat het bedrijf alle geldende CAO's en wettelijke verplichtingen m.b.t. glazenwasserij naleeft.Minimumeisen: De kandidaat voegt een verklaring op eer toe dat het bedrijf alle geldende CAO's en wettelijke verplichtingen m.b.t. ramenwas en andere oppervlaktes naleeft.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : Om de financiële draagkracht van de kandidaat te controleren zal de aanbesteder gebruik maken van de Creditsafe International Score. De Creditsafe Internationale Score is een gestandaardiseerde score afgeleid van de normale Creditsafe score. Hierdoor kan een score vergelijking worden gemaakt tussen bedrijven in verschillende landen. Meer info op https://www.creditsafe.be. Volgende scores zijn mogelijk: Score Omschrijving Score A: Zeer laag risico Score B: Laag risico Score C: Gemiddeld risico Score D: Hoog risico Score E: Geen score Voor elke kandidaat zal de aanbesteder zelf een Creditsafe rapport opvragen.Minimumeisen: Uit de behaalde score moet een gezonde financiële toestand blijken. Deze score dient "A, B of C" te zijn. Indien er geen score beschikbaar is, kan de aanbestedende overheid na indiening van de kandidaatstelling bewijsstukken opvragen om de financiële draagkracht alsnog te bevestigen. Deze bewijsstukken maken integraal deel uit van de kandidaatstelling en kunnen gebruikt worden tijdens de evaluatie.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : Het bewijs van een verzekering tegen beroepsrisico'sMinimumeisen: De inschrijver toont aan de hand van dit document aan tot welke bedragen hij / zij verzekerd is. Het document dient recent te zijn EN nog geldig op het moment van de opening van de kandidatuurstelling. Indien er geen uiterste geldigheidsdatum vermeld staat of het document reeds vervallen is qua geldigheidsdatum zal de offerte substantieel onregelmatig en dus nietig verklaard worden.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : De kandidaat moet in de loop van de laatste 3 boekjaren een jaaromzet met betrekking tot activiteiten die rechtstreeks verband houden met het voorwerp en de aard van de opdracht, hebben geboekt van 900.000 EUR. Kandidaten die dat wensen mogen alle documenten en certificaten toevoegen die nodig zijn om aan te tonen dat zij aan de vereisten van dit criterium voldoen. Minimumeisen: uit de bijgevoegde documenten moet blijken dat de kandidaat in de laatste 3 boekjaren een minimale omzet heeft behaald zie hoger vermeld.
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Beschrijving : * Het UEA, waarmee de ondernemer verklaart dat hij zich niet bevindt in een van de uitsluitingssituaties als bedoeld in de artikelen 67 tot 69 van de wet van 17 juni 2016. Artikel 70 van de wet van 17 juni 2016 betreffende de overheidsopdrachten is van toepassing. Voor de in artikel 67 van de wet bedoelde uitsluitingsgronden deelt de gegadigde of inschrijver op eigen initiatief mee of hij bij het begin van de procedure de in artikel 70, lid 1, bedoelde corrigerende maatregelen heeft genomen.
Informatie over de tweede fase van een procedure in twee fasen :
Minimumaantal gegadigden dat voor de tweede fase van de procedure moet worden uitgenodigd : 3
De procedure verloopt in opeenvolgende fasen. In elke fase kunnen deelnemers afvallen
De koper behoudt zich het recht voor de opdracht zonder verdere onderhandelingen te gunnen op basis van de oorspronkelijke inschrijvingen

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Prijs
Naam :
Beschrijving : Prijs
Volgorde van belang : 1
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Adres van de aanbestedingsstukken : https://cloud.3p.eu/Downloads/1/2368/GN/2024

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Adres voor indiening : https://www.publicprocurement.be
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Beschrijving van de financiële garantie : Borgtocht (3 % van het geraamde bedrag van het perceel (excl. btw), afgerond naar het hogere tiental)
Uiterste datum voor de ontvangst van verzoeken tot deelname : 11/10/2024 10:00 +02:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 180 Dag
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Rechtbank van Eerste Aanleg van het Gerechtelijk Arrondissement Antwerpen
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0003

Titel : Regio 3
Beschrijving : ZAS Palfijn, ZAS Elisabeth, ZAS Hoge Beuken, ZAS Sint-Jozef
Interne identificatiecode : 2024-2368 3_3

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 90911300 Wassen van ramen

5.1.2 Plaats van uitvoering

Postadres : Kempenstraat 100
Stad : Antwerpen
Postcode : 2030
Onderverdeling land (NUTS) : Arr. Antwerpen ( BE211 )
Land : België
Aanvullende informatie : ZAS Alles sites

5.1.3 Geraamde duur

Begindatum : 01/03/2025
Einddatum van de duur : 28/02/2029

5.1.5 Waarde

Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 250 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
De namen en beroepskwalificaties van het voor de uitvoering van de opdracht ingezette personeel moeten worden vermeld : Niet vereist
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Bij zijn aanvraag tot deelneming bevestigt de kandidaat dat hij en de contactpersonen het Nederlands machtig zijn, zowel wat betreft de technische aspecten en het onderhoud als wat betreft de opleidingen.Minimumeisen: De kandidaat voegt een verklaring op eer toe dat hij en de contactpersonen het Nederlands machtig zijn, zowel wat betreft de technische aspecten en het onderhoud als wat betreft de opleidingen.
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Een lijst van de voornaamste diensten die gedurende de laatste drie jaar werden verricht, met vermelding van het bedrag, de datum en de publiek- of privaatrechtelijke instanties waarvoor zij bestemd waren.Minimumeisen: de inschrijver levert volgende retenties aan: - minimaal 1 referentie waar hoogtewerkers nodig zijn - minimaal 1 referentie waarbij de glaswas gebeurt via levenslijn - minimaal 2 referenties uit de gezondheidssector waarvan minimaal 1 referentie in een algemeen/ universitair ziekenhuis
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Een VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) ten bewijze dat de firma voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu of een gelijkwaardig document voor buitenlandse kandidaten.De kandidaat heeft de mogelijkheid om met alternatieve bewijsmiddelen aan te tonen dat hij voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.Minimumeisen: de kandidaat voegt een VCA-certificaat of een gelijkwaardig bewijs toe ten bewijze dat de firma voldoet aan de minimumeisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Bij zijn aanvraag tot deelneming bevestigt de kandidaat dat het bedrijf alle geldende CAO's en wettelijke verplichtingen m.b.t. glazenwasserij naleeft.Minimumeisen: De kandidaat voegt een verklaring op eer toe dat het bedrijf alle geldende CAO's en wettelijke verplichtingen m.b.t. ramenwas en andere oppervlaktes naleeft.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : Om de financiële draagkracht van de kandidaat te controleren zal de aanbesteder gebruik maken van de Creditsafe International Score. De Creditsafe Internationale Score is een gestandaardiseerde score afgeleid van de normale Creditsafe score. Hierdoor kan een score vergelijking worden gemaakt tussen bedrijven in verschillende landen. Meer info op https://www.creditsafe.be. Volgende scores zijn mogelijk: Score Omschrijving Score A: Zeer laag risico Score B: Laag risico Score C: Gemiddeld risico Score D: Hoog risico Score E: Geen score Voor elke kandidaat zal de aanbesteder zelf een Creditsafe rapport opvragen.Minimumeisen: Uit de behaalde score moet een gezonde financiële toestand blijken. Deze score dient "A, B of C" te zijn. Indien er geen score beschikbaar is, kan de aanbestedende overheid na indiening van de kandidaatstelling bewijsstukken opvragen om de financiële draagkracht alsnog te bevestigen. Deze bewijsstukken maken integraal deel uit van de kandidaatstelling en kunnen gebruikt worden tijdens de evaluatie.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : Het bewijs van een verzekering tegen beroepsrisico'sMinimumeisen: De inschrijver toont aan de hand van dit document aan tot welke bedragen hij / zij verzekerd is. Het document dient recent te zijn EN nog geldig op het moment van de opening van de kandidatuurstelling. Indien er geen uiterste geldigheidsdatum vermeld staat of het document reeds vervallen is qua geldigheidsdatum zal de offerte substantieel onregelmatig en dus nietig verklaard worden.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Beschrijving : De kandidaat moet in de loop van de laatste 3 boekjaren een jaaromzet met betrekking tot activiteiten die rechtstreeks verband houden met het voorwerp en de aard van de opdracht, hebben geboekt van 500.000 EUR. Kandidaten die dat wensen mogen alle documenten en certificaten toevoegen die nodig zijn om aan te tonen dat zij aan de vereisten van dit criterium voldoen. Minimumeisen: uit de bijgevoegde documenten moet blijken dat de kandidaat in de laatste 3 boekjaren een minimale omzet heeft behaald zie hoger vermeld.
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Beschrijving : * Het UEA, waarmee de ondernemer verklaart dat hij zich niet bevindt in een van de uitsluitingssituaties als bedoeld in de artikelen 67 tot 69 van de wet van 17 juni 2016. Artikel 70 van de wet van 17 juni 2016 betreffende de overheidsopdrachten is van toepassing. Voor de in artikel 67 van de wet bedoelde uitsluitingsgronden deelt de gegadigde of inschrijver op eigen initiatief mee of hij bij het begin van de procedure de in artikel 70, lid 1, bedoelde corrigerende maatregelen heeft genomen.
Informatie over de tweede fase van een procedure in twee fasen :
Minimumaantal gegadigden dat voor de tweede fase van de procedure moet worden uitgenodigd : 3
De procedure verloopt in opeenvolgende fasen. In elke fase kunnen deelnemers afvallen
De koper behoudt zich het recht voor de opdracht zonder verdere onderhandelingen te gunnen op basis van de oorspronkelijke inschrijvingen

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Prijs
Naam :
Beschrijving : Prijs
Volgorde van belang : 1
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Adres van de aanbestedingsstukken : https://cloud.3p.eu/Downloads/1/2368/GN/2024

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Adres voor indiening : https://www.publicprocurement.be
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Beschrijving van de financiële garantie : Borgtocht (3 % van het geraamde bedrag van het perceel (excl. btw), afgerond naar het hogere tiental)
Uiterste datum voor de ontvangst van verzoeken tot deelname : 11/10/2024 10:00 +02:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 180 Dag
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Rechtbank van Eerste Aanleg van het Gerechtelijk Arrondissement Antwerpen
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Ziekenhuis aan de Stroom (ZAS) vzw
Registratienummer : 0862382656
Postadres : Kempenstraat 100
Stad : Antwerpen
Postcode : 2030
Onderverdeling land (NUTS) : Arr. Antwerpen ( BE211 )
Land : België
Contactpunt : Mark Drieghe
Telefoon : +32 32177455
Internetadres : http://www.zas.be/
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt

8.1 ORG-0002

Officiële naam : Rechtbank van Eerste Aanleg van het Gerechtelijk Arrondissement Antwerpen
Registratienummer : 0308357753
Postadres : Bolivarplaats 20
Stad : Antwerpen
Postcode : 2000
Onderverdeling land (NUTS) : Arr. Antwerpen ( BE211 )
Land : België
Telefoon : +32 32578011
Rollen van deze organisatie :
Organisatie voor beroepsprocedures

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : fd767fe4-6d8c-4d17-bdb6-897610a759b3 - 01
Type formulier : Mededinging
Type aankondiging : Aankondiging van een opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 10/09/2024 00:00 +02:00
Aankondiging datum verzending (eSender) : 10/09/2024 00:00 +02:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00549191-2024
Nummer uitgave PB S : 178/2024
Datum van bekendmaking : 12/09/2024