Provoz zdrojů tepla

Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v provozování zdrojů tepla (kotelen, výměníkových, předávacích a směšovacích stanic), technické podpoře pro vytápění objektů, podpoře pro energetický management a modernizaci technologie systému měření a regulace. Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v provozování zdrojů tepla (kotelen, výměníkových, předávacích a směšovacích stanic), technické podpoře …

CPV: 50000000 Servicios de reparación y mantenimiento, 71336000 Servicios complementarios de ingeniería
Plazo:
20 de septiembre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Provoz zdrojů tepla
Organismo adjudicador:
Univerzita Karlova, Koleje a menzy
Número de premio:
UKKaM/471154/2024

1. Kupující

1.1 Kupující

Oficiální název : Univerzita Karlova, Koleje a menzy
Právní forma kupujícího : Veřejnoprávní subjekt ovládaný ústředním orgánem státní správy
Činnost veřejného zadavatele : Vzdělávání

2. Řízení

2.1 Řízení

Název : Provoz zdrojů tepla
Popis : Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v provozování zdrojů tepla (kotelen, výměníkových, předávacích a směšovacích stanic), technické podpoře pro vytápění objektů, podpoře pro energetický management a modernizaci technologie systému měření a regulace.
Identifikátor řízení : daea69b0-004f-4de6-b872-171cf32fe91c
Interní identifikátor : UKKaM/471154/2024
Typ řízení : Otevřené
Odůvodnění zrychleného řízení :
Hlavní prvky řízení :

2.1.1 Účel

Charakter smlouvy : Služby
Hlavní klasifikace ( cpv ): 50000000 Opravy a údržba
Další klasifikace ( cpv ): 71336000 Služby technické podpory

2.1.2 Místo plnění

Nižší územní jednotka země (NUTS) : Hlavní město Praha ( CZ010 )
Země : Česko

2.1.3 Hodnota

Odhadovaná hodnota bez DPH : 15 000 000 Česká koruna

2.1.4 Obecné informace

Právní základ :
Směrnice 2014/24/EU
32014L0024 - Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2014/24/EU ze dne 26. února 2014 o zadávání veřejných zakázek a o zrušení směrnice 2004/18/ES
134/2016 Sb. - Zákon o zadávání veřejných zakázek

2.1.6 Důvody pro vyloučení

Čistě vnitrostátní důvody pro vyloučení : Možné důvody vyloučení účastníka zadávacího postupu jsou definovány zejména v § 48, § 48a, § 85, § 88, § 107, § 113 a § 124 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů.

5. Část

5.1 Technické ID šarže : LOT-0001

Název : Provoz zdrojů tepla
Popis : Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v provozování zdrojů tepla (kotelen, výměníkových, předávacích a směšovacích stanic), technické podpoře pro vytápění objektů, podpoře pro energetický management a modernizaci technologie systému měření a regulace.
Interní identifikátor : UKKaM/471154/2024

5.1.1 Účel

Charakter smlouvy : Služby
Hlavní klasifikace ( cpv ): 50000000 Opravy a údržba
Další klasifikace ( cpv ): 71336000 Služby technické podpory

5.1.2 Místo plnění

Nižší územní jednotka země (NUTS) : Hlavní město Praha ( CZ010 )
Země : Česko
Další informace :

5.1.3 Odhadovaná doba trvání

Datum zahájení : 01/11/2024
Doba trvání : 4 Rok

5.1.5 Hodnota

Odhadovaná hodnota bez DPH : 15 000 000 Česká koruna

5.1.6 Obecné informace

Vyhrazená účast : Účast není vyhrazena.
Projekt veřejných zakázek, který není financován z prostředků EU
Na zakázku se vztahuje Dohoda o vládních zakázkách : ano
Tato zakázka je vhodná i pro malé a střední podniky

5.1.7 Strategické zadávání zakázek

Cíl strategického zadávání zakázek : Plnění sociálních cílů
Popis : Zadavatel má zájem, aby předmět veřejné zakázky byl plněn malými či středními podniky, což je v souladu s požadavky uvedenými ve směrnici EU o zadávání veřejných zakázek (2014/24/EU), a to zejména článcích 78 a 124. Zakázka svým rozsahem, předmětem a stanovenými požadavky na kvalifikaci dodavatelů umožňuje účast širokému spektru účastníků z řad malých a středních podniků. Zadavatel taktéž maximálně zjednodušil zadávací podmínky a připravil vzorová prohlášení, aby příprava nabídky byla procesně a formálně co nejméně náročná.
Prosazovaný sociální cíl : Přístupnost pro všechny

5.1.9 Kritéria pro výběr

Kritérium :
Typ : Vhodnost pro výkon odborné činnosti
Popis : Splnění profesní způsobilosti podle § 77 odst. 1 ZZVZ prokáže dodavatel ve vztahu k České republice předložením výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje. Splnění profesní způsobilosti podle § 77 odst. 2 písm. a) ZZVZ prokáže dodavatel předložením dokladu osvědčujícího, že je oprávněn podnikat v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, pokud jiné právní předpisy takové oprávnění vyžadují. Zadavatel požaduje k prokázání tohoto požadavku na kvalifikaci, aby účastník doložil živnostenské oprávnění, licenci či jiné oprávnění k podnikání pro předmět činnosti relevantní s předmětem tohoto zadávacího řízení, případně výpis ze živnostenského rejstříku, ze kterého toto oprávnění vyplývá. Relevantním oprávněním k podnikání se má na mysli: a) montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení, b) výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení, c) montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny, d) projektová činnost ve výstavbě, e) vodoinstalatérství, topenářství. Splnění profesní způsobilosti se prokazuje předložením příslušných dokladů.
Použití tohoto kritéria : Použita
Kritérium :
Typ : Ekonomická a finanční způsobilost
Popis : Zadavatel požaduje, aby minimální roční obrat dodavatele za 3 bezprostředně předcházející účetní období dosahoval úrovně 5 000 000 Kč. Jestliže dodavatel vznikl později, postačí, předloží-li údaje o svém obratu v požadované výši za všechna účetní období od svého vzniku. Dodavatel prokáže obrat výkazem zisku a ztrát dodavatele nebo obdobným dokladem podle právního řádu země sídla dodavatele. V případě, že dodavatel prokáže ekonomickou kvalifikaci jinou osobou, zadavatel v souladu s § 83 odst. 3 ZZVZ požaduje, aby dodavatel a tato jiná osoba nesli společnou a nerozdílnou odpovědnost za plnění veřejné zakázky.
Použití tohoto kritéria : Použita
Kritérium :
Typ : Technická a odborná způsobilost
Popis : Zadavatel požaduje prokázání technické kvalifikace podle § 79 odst. 2 písm. b) a e) ZZVZ. Splnění technické kvalifikace podle § 79 odst. 2 písm. b) ZZVZ prokáže dodavatel předložením seznamu významných služeb poskytnutých za poslední 3 roky před zahájením zadávacího řízení včetně uvedení ceny a doby jejich poskytnutí a identifikace objednatele. Požadovaná minimální úroveň: a) minimálně 2 významné služby, jejichž předmětem byl provoz zdrojů tepla, přičemž se musí jednat o služby pro dva různé objednatele a každá z těchto služeb musela dosáhnout finančního objemu minimálně 1 000 000 Kč bez DPH/rok, a součástí minimálně 1 takové služby byl energetický management, b) minimálně 2 významné služby, kterými se rozumí služby spočívající v dodávce, instalaci a uvedení do provozu technologie na výrobu tepla včetně systému MaR, přičemž každá z těchto služeb musela dosáhnout finančního objemu minimálně 500 000 Kč bez DPH. Zadavatel stanoví, že významné služby uvedené pod písmenem b) v požadovaném objemu mohly být součástí významných služeb uvedených pod písm. a) (tj. může se jednat o stejné reference). Způsob prokázání: Seznam významných služeb podle výše uvedené specifikace včetně uvedení ceny a doby jejich poskytnutí a identifikace objednatele. Součástí seznamu významných služeb musí být popis a cena významných služeb, ze kterých musí výslovně vyplývat splnění minimálních požadavků zadavatele, dále doba a místo poskytnutí významných služeb, kontakt na objednatele pro ověření reference (jméno, telefon nebo e mail). Pokud byla významná služba plněna ve společnosti či jiném spojení dodavatelů, účastník je povinen prokázat, v jakém rozsahu (věcném a finančním) se na celkovém objemu významné služby podílel, a to minimálně formou čestného prohlášení. Splnění technické kvalifikace podle § 79 odst. 2 písm. e) ZZVZ prokáže dodavatel popisem technického vybavení k zajištění kvality. Požadovaná minimální úroveň: a) dispečerské pracoviště s nepřetržitým provozem obsazené kvalifikovanými dispečery a technologicky vybavené k dohledu a řízení ON-LINE alespoň 20 dálkově řízených technologických provozů (např. zdroje tepla); b) servisní zázemí a skladové prostory pro řešení oprav a havárií s nepřetržitým provozem. Způsob prokázání: Popis technického vybavení a čestné prohlášení ohledně technického vybavení účastníka technickou infrastrukturou nezbytnou pro bezpečné zajištění služeb energií a médií pro infrastrukturu.
Použití tohoto kritéria : Použita

5.1.10 Kritéria pro zadání

Kritérium :
Typ : Cena
Jméno/název : Celková nabídková cena v Kč bez DPH
Popis : Zadavatel bude hodnotit nabídkovou cenu v Kč bez DPH uvedenou v soupisu položek bodovací metodou. Výše nabídkové ceny v Kč bez DPH bude hodnocena podle její absolutní výše a přepočtena vahou kritéria hodnocení.
Váha (procenta, přesně) : 70
Kritérium :
Typ : Kvalita
Jméno/název : Kvalita návrhu způsobu provozu zdrojů tepla
Popis : Návrh způsobu provozu zdrojů tepla, ve kterém účastník popíše zajištění provozu zdrojů specifikovaných v příloze č. 1, oprav a údržby instalované technologie těchto zdrojů, včetně popisu postupu, jakým bude účastník monitorovat funkčnost dodávky tepla a postupu, jakým bude účastník řešit nepředvídatelné poruchy na zdrojích tepla, personální zabezpečení provádění servisu jakým je tento servis zajištěn, popis servisního zázemí účastníka a forem komunikace jednotlivých skupin realizačního týmu apod. Cílem zadavatele u tohoto dílčího kritéria je uzavřít smlouvu s účastníkem, který disponuje a zaváže se poskytnout nejlepší systémem provozu včetně servisního zázemí co do vybavení, personálního obsazení, časové flexibility, dostupnosti a jehož řešení v porovnání s ostatními nabídkami zajistí nejlepší servisní zajištění pro zadavatele, tj. zajištění, s jehož podporou účastník garantuje zadavateli bezpečnost a stabilitu dodávek tepla s provázaností na energetický management Zadavatel požaduje jako minimální plnění v rozsahu uvedeném v příloze č. 1 v čl. 1 (provoz zdrojů tepla) zadávací dokumentace. Způsob hodnocení: Hodnoticí komise posoudí vypracované návrhy a přidělí body za rozhodné parametry dle pravidel v odst. 10. 1. 6 zadávací dokumentace V rámci hodnocení tohoto kritéria bude posuzováno: - Technická úroveň technologie dispečinku s nepřetržitým provozem, kdy jako nejlepší bude hodnocena ta nabídka, u které účastník poskytuje nejprogresivnější úroveň komunikační technologie na monitoring a dálkovou obsluhu užívanou u již používaných zákazníků (viz reference) a která bude použita pro plnění. - Provázanost servisního týmu v čase od zjištění závady nebo havárie, kdy jako nejlepší bude hodnocena ta nabídka, u které účastník poskytuje nejvhodnější a nejefektivnější stupeň koordinace servisního týmu zavedenou již u stávajících objednatelů (viz odst. 7.4.2. ZD) a která bude použita pro plnění. - Celková úroveň způsobu provozu zázemí účastníka a zabezpečení, materiály a náhradními díly servisního zajištění, kdy jako nejlepší bude hodnocena ta nabídka, u které účastník disponuje nejlepším a nejkomplexnějším materiálním zabezpečením např. servisními automobily, komunikační technologii, skladovým zázemím využívaným u stávajících zákazníků (viz odst. 7.4.2. ZD) a která bude použita pro plnění. Hodnoticí komise bude v rámci tohoto kritéria hodnotit každou složku provozu zajištění jak jednotlivě, tak i ve vzájemných souvislostech. Jako nejvhodnější nabídka bude vyhodnocen takový návrh provozu, který bude nejlépe odpovídat zadavatelem vymezeným cílům a preferencím zadavatele uvedeným v této zadávací dokumentaci, přičemž účastník tento systém používá u referenčních zakázek. Zadavatel v tomto hodnotícím kritériu nejprve seřadí nabídky od nejvýhodnější k nejméně výhodné. Nejvýhodnější nabídka (nabídka, jejíž Návrh obdržel nejvyšší bodové hodnocení) obdrží 100 bodů. Ostatní nabídky pak obdrží bodové hodnocení, které vyjadřuje výhodnost hodnocené nabídky v porovnání s nabídkou identifikovanou jako nejvýhodnější v rámci tohoto kritéria. Na základě míry naplnění jednotlivých dílčích hodnotících kritérií zadavatel, resp. jím jmenovaná hodnotící komise, přiřadí jednotlivým nabídkám v každém dílčím kritériu příslušný počet bodů dle tabulky v odst. 10.1.6 textové části zadávací dokumentace.
Váha (procenta, přesně) : 10
Kritérium :
Typ : Kvalita
Jméno/název : Kvalita návrhu řešení podpory pro energetický management
Popis : Návrh řešení podpory pro energetický management, ve kterém účastník popíše návrh svého řešení podpory pro energetický management prováděný na zdrojích tepla a objektech dle přílohy č. 1 včetně svých popisu použitých nástrojů umožňujících: - optimalizaci spotřeby tepelné energie v objektech zadavatele s použitím instalovaného zařízení - přístup k databázím spotřeby energií, monitorovaných vnitřních a venkovních teplot Popis řešení bude obsahovat popis navržených opatření zejména organizačního a technického charakteru vedoucích k optimalizaci provozu zdrojích tepla a objektech. Účastník bude povinen provádět a zaznamenávat měsíční spotřeby všech měřidel na zdrojích tepla, zasílat zpracované odečty podle požadavků zadavatele poskytovat odbornou podporu zadavateli při nákupu energií. Cílem zadavatele u tohoto dílčího kritéria je uzavřít smlouvu s účastníkem, který navrhne nejlepší způsob podpory energetického managementu z hlediska personálního zajištění, použité technologie, poskytování podkladů pro rozhodovací procesy zadavatele, zajištění komplexní a komfortní služby při součinnosti se zadavatelem, provedení technické, nákladové, organizační optimalizace hospodaření s energiemi. Zadavatel požaduje minimální rozsah uvedený v příloze č. 1 v čl. 3 (podpora pro energetický management) zadávací dokumentace. Způsob hodnocení: Hodnoticí komise posoudí vypracované návrhy a přidělí body za rozhodné parametry dle pravidel v odst. 10. 1. 6 zadávací dokumentace. V rámci hodnocení tohoto kritéria bude posuzováno: Kvalita technického zázemí pro poskytování energetického managementu, kdy jako nejlepší bude hodnocena ta nabídka, která z pohledu technologického a softwarového zázemí bude definovat nejvyšší standardy a komplexní řešení pro zadavatele. Kvalita účastníkem navrženého rozsahu řešení energetického managementu a jeho optimalizace na zdrojích tepla, kdy jako nejlepší bude hodnocena ta nabídka, která bude garantovat maximální úroveň energetických úspor v objektech zadavatele z pohledu: a) Provádění odečtů a zpracování dat b) Expertní podpory pro zadavatele c) Poskytnutí dispečerského pracoviště s nepřetržitým provozem technologicky vybaveného dálkovým dohledovým nepřetržitým systémem kvality dodávky energií a jejich úspor d) Kvality pracovníků specializovaných pro činnost optimalizace spotřeby energií e) Inovativnosti řešení úspor energií v objektech zadavatele Hodnoticí komise bude v rámci tohoto kritéria hodnotit každou složku navrhovaného řešení jak jednotlivě, tak i ve vzájemných souvislostech. Jako nejvhodnější nabídka bude vyhodnoceno takové navrhované řešení, které bude nejlépe odpovídat zadavatelem vymezeným cílům a preferencím zadavatele uvedeným v zadávací dokumentaci. Zadavatel v tomto hodnotícím kritériu nejprve seřadí nabídky od nejvýhodnější k nejméně výhodné. Nejvýhodnější nabídka (nabídka, jejíž Návrh obdržel nejvyšší bodové hodnocení) obdrží 100 bodů. Ostatní nabídky pak obdrží bodové hodnocení, které vyjadřuje výhodnost hodnocené nabídky v porovnání s nabídkou identifikovanou jako nejvýhodnější v rámci tohoto kritéria. Na základě míry naplnění jednotlivých dílčích hodnotících kritérií zadavatel, resp. jím jmenovaná hodnotící komise, přiřadí jednotlivým nabídkám v každém dílčím kritériu příslušný počet bodů dle tabulky v odst. 10.1.6 textové části zadávací dokumentace.
Váha (procenta, přesně) : 10
Kritérium :
Typ : Kvalita
Jméno/název : Kvalita návrhu způsobu modernizace systému MaR
Popis : Návrh způsobu modernizace systému MaR, účastník popíše provedení modernizace technologie systému měření a regulace pro zdroj Kolej Komenského (dle přílohy č.1 zdroj 8). Dodavatel v rámci plnění předmětu provede instalaci nové technologie MaR v rozsahu instalace nového PLC včetně svého technického řešení a projektové dokumentace. Účastník přiloží k popisu rozpočet navržené modernizace systému MaR. Cílem zadavatele u tohoto dílčího kritéria je uzavřít smlouvu s účastníkem, který disponuje a zaváže se realizovat optimální modernizaci systému MaR daného zdroje ve smyslu cena vs. užitné vlastnosti systému MaR. Podstatné jsou možnosti navrženého řešení pro dálkovou zprávu zdroje, provádění optimalizace spotřeby energií pro daný zdroj tepla. Výši investice je oprávněn zahrnout do ceny služeb a nabídkové ceny a uvést do cenového formuláře v příloze č. 3. Tento pilotní zdroj s modernizovaným systémem MaR bude koncepčně použit zadavatelem u postupné modernizace MaR dalších zdrojů, které budou vzhledem k roku instalace také modernizovány. Zadavatel požaduje jako minimální plnění v rozsahu uvedeném v příloze č. 1 čl. 4 (modernizace technologie systému měření a regulace) zadávací dokumentace. Způsob hodnocení: Hodnoticí komise posoudí vypracované návrhy a přidělí body za rozhodné parametry dle pravidel v odst. 10. 1. 6. zadávací dokumentace. V rámci hodnocení tohoto kritéria bude posuzováno: Kvalita technického řešení instalovaného systému MaR pro zdroj Kolej Komenského (dle přílohy č. 1 zdroj 8) dle návrhu účastníka, kdy jako nejvýhodnější bude hodnocena nabídka účastníka, která v porovnání s ostatními nabídkami navrhne pro zadavatele variabilitu regulace zdroje, úspory energie, dálkovou správu zdroje Hodnoticí komise bude v rámci tohoto kritéria hodnotit každou složku navrhované modernizace MaR jak jednotlivě, tak i ve vzájemných souvislostech. Jako nejvhodnější nabídka bude vyhodnoceno takové navrhované řešení, které bude nejlépe odpovídat zadavatelem vymezeným cílům a preferencím zadavatele uvedeným v této zadávací dokumentaci. Zadavatel v tomto hodnotícím kritériu nejprve seřadí nabídky od nejvýhodnější k nejméně výhodné. Nejvýhodnější nabídka (nabídka, jejíž Návrh obdržel nejvyšší bodové hodnocení) obdrží 100 bodů. Ostatní nabídky pak obdrží bodové hodnocení, které vyjadřuje výhodnost hodnocené nabídky v porovnání s nabídkou identifikovanou jako nejvýhodnější v rámci tohoto kritéria. Na základě míry naplnění jednotlivých dílčích hodnotících kritérií zadavatel, resp. jím jmenovaná hodnotící komise, přiřadí jednotlivým nabídkám v každém dílčím kritériu příslušný počet bodů dle tabulky v odst. 10.1.6 textové části zadávací dokumentace.
Váha (procenta, přesně) : 10
Popis metody, která se použije v případě, že vážení nelze vyjádřit pomocí kritérií : 1. Celková nabídková cena v Kč bez DPH: počet bodů=100 x (nejnižší nabídková cena v Kč bez DPH )/(hodnocená nabídková cena v Kč bez DPH) x 0,7 2. Kvalita návrhu způsobu provozu zdrojů tepla: počet bodů = 100 x (hodnocený počet získaných bodů)/(nejvyšší počet získaných bodů) x 0,1 3. Kvalita návrhu řešení podpory pro energetický management: počet bodů = 100 x (hodnocený počet získaných bodů)/(nejvyšší počet získaných bodů) x 0,1 4. Kvalita návrhu způsobu modernizace systému MaR: počet bodů =100 x (hodnocený počet získaných bodů)/(nejvyšší počet získaných bodů) x 0,1 Bodové hodnoty získané v jednotlivých dílčích kritériích hodnocení budou následně sečteny. Nabídky budou seřazeny sestupně dle získaného počtu bodů. Jako nejvýhodnější bude hodnocena nabídka, která získá nejvyšší počet bodů.
Odůvodnění neuvedení váhy kritérií pro zadání :

5.1.11 Zadávací dokumentace

5.1.12 Podmínky zadávání zakázek

Podmínky podání :
Elektronické podání : Požadována
Jazyky, v nichž lze podávat nabídky nebo žádosti o účast : čeština
Elektronický katalog : Nepovolena
Varianty : Nepovolena
Popis finanční záruky : Zadavatel požaduje, aby účastníci k zajištění plnění svých povinností vyplývajících z účasti v tomto zadávacím řízení poskytli jistotu podle § 41 ZZVZ, a to jednou z forem stanovených v § 41 odst. 3 ZZVZ: formou složení peněžní částky na účet zadavatele č.: 4301989359/0800, Česká spořitelna, variabilní symbol = IČO dodavatele („peněžní jistota“), nebo formou bankovní záruky ve prospěch zadavatele, nebo formou pojištění záruky ve prospěch zadavatele. Účastník zadávacího řízení prokáže v nabídce poskytnutí jistoty: a) sdělením údajů o provedené platbě zadavateli, jde-li o peněžní jistotu, nebo b) předložením dokladu banky nebo pojišťovny prokazujícího povinnost banky nebo pojišťovny vyplatit zadavateli jistotu na základě jeho sdělení o splnění podmínek podle § 41 odst. 7 ZZVZ, jde-li o bankovní záruku nebo pojištění záruky. Zadavatel požaduje, aby doklady podle písm. b) tohoto odstavce byly předloženy v originále nebo úředně ověřené kopii. Poskytne-li účastník jistotu formou složení peněžní částky na účet zadavatele, musí být peněžní částka odpovídající výši jistoty připsána na účet zadavatele nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek. Součástí nabídky musí být doklad o poskytnutí jistoty. Účastník v nabídce dále uvede bankovní spojení, číslo účtu a platební symboly, se kterými má být jistota vrácena po jejím uvolnění. Poskytne-li účastník jistotu formou bankovní záruky nebo pojištění záruky, musí být doklad banky nebo pojišťovny prokazující povinnost banky nebo pojišťovny vyplatit zadavateli jistotu předložen zadavateli nejpozději do konce lhůty pro podání nabídky jako součást nabídky účastníka. Je-li jistota poskytnuta formou bankovní záruky, nebo pojištění záruky, je účastník zadávacího řízení povinen zajistit její platnost po celou dobu trvání zadávací lhůty podle § 40 ZZVZ. Zadavatel vrátí bez zbytečného odkladu peněžní jistotu včetně úroků zúčtovaných peněžním ústavem nebo odešle dodavateli údaje či doklady nezbytné k uvolnění jistoty: a) po uplynutí zadávací lhůty, b) poté, co účastníku zadávacího řízení zanikne jeho účast v zadávacím řízení před koncem zadávací lhůty, nebo c) po ukončení zadávacího řízení. Zadavatel stanovuje podle § 41 odst. 2 ZZVZ povinnost účastníka složit jistotu ve výši 250 000 Kč.
Lhůta pro doručení nabídek : 20/09/2024 10:00 +02:00
Lhůta, do které musí nabídka zůstat v platnosti : 4 Měsíc
Smluvní podmínky :
Plnění zakázky musí být provedeno v rámci programů chráněného zaměstnání : Ne
Elektronická fakturace : Požadována
Bude použito elektronické objednávání : ano
Bude použita elektronická platba : ano
Finanční ujednání : Vizte smlouvu, která je jako příloha součástí zadávací dokumentace.
Informace o lhůtách pro přezkum : Podmínkou pro podání návrhu k ÚOHS je podání námitek k Zadavateli, které je nutné doručit do 15 dnů ode dne, kdy se stěžovatel dozvěděl o domnělém porušení zákona Zadavatelem, nejpozději však do uzavření smlouvy nebo do chvíle, kdy se soutěž o návrh považuje po výběru návrhu za ukončenou. Námitky proti úkonům oznamovaným v dokumentech, které je Zadavatel povinen podle zákona uveřejnit či odeslat stěžovateli, musí být doručeny Zadavateli do 15 dnů od jejich uveřejnění či doručení stěžovateli. Pokud je v zadávacím řízení stanovena lhůta pro podání žádostí o účast, musí být námitky proti podmínkám vztahujícím se ke kvalifikaci dodavatele doručeny Zadavateli nejpozději do skončení této lhůty. Pokud je v zadávacím řízení stanovena lhůta pro podání nabídek, musí být námitky proti zadávacím podmínkám doručeny Zadavateli nejpozději do skončení této lhůty. Námitky proti obsahu výzvy k podání nabídek v dynamickém nákupním systému nebo při zadávání veřejné zakázky na základě rámcové dohody musí být zadavateli doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek. V soutěži o návrh musí být námitky proti soutěžním podmínkám doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání návrhů. Zadavatel může v zadávací dokumentaci nebo soutěžních podmínkách stanovit, že námitky podle § 242 odst. 3 nebo 4 zákona lze podat nejpozději 72 hodin před skončením lhůt podle § 242 odst. 3 nebo 4 zákona. Námitky proti dobrovolnému oznámení o záměru uzavřít smlouvu podle § 212 odst. 2 zákona musí být doručeny Zadavateli do 30 dnů od uveřejnění tohoto oznámení. Zadavatel je povinen námitky vyřídit do 15 dnů. Návrh je nutné doručit ÚOHS i Zadavateli do 10 dnů ode dne, v němž stěžovatel obdržel rozhodnutí, kterým Zadavatel námitky odmítnul nebo do 25 dnů od odeslání námitek, pokud Zadavatel o námitkách nerozhodl. Po uzavření smlouvy na veřejnou zakázku či rámcové dohody lze podat pouze návrh na uložení zákazu plnění smlouvy, a to i bez předchozího podání námitek. Návrh na uložení zákazu plnění smlouvy doručí navrhovatel ÚOHS a ve stejnopisu Zadavateli do 30 dnů ode dne, kdy Zadavatel uveřejnil oznámení o uzavření smlouvy způsobem podle § 212 odst. 2 zákona s uvedením důvodu pro zadání veřejné zakázky bez uveřejnění oznámení o zahájení zadávacího řízení, předběžného oznámení nebo výzvy k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení, nejpozději však do 6 měsíců od uzavření této smlouvy. Návrh na uložení zákazu plnění smlouvy podle § 254 odstavce 1 písm. d) zákona doručí navrhovatel ÚOHS a ve stejnopisu Zadavateli do 30 dnů ode dne, kdy Zadavatel uveřejnil oznámení o uzavření smlouvy na základě rámcové dohody podle § 137 zákona nebo oznámení o uzavření smlouvy v dynamickém nákupním systému podle § 142 zákona, nejpozději však do 6 měsíců od uzavření této smlouvy. Ve lhůtě pro doručení návrhu je navrhovatel povinen složit na účet ÚOHS kauci ve výši 1 % z nabídkové ceny navrhovatele za celou dobu plnění veřejné zakázky nebo za dobu prvních čtyř let plnění v případě smluv na dobu neurčitou, nejméně však ve výši 50 000 Kč, nejvýše ve výši 10 000 000 Kč. V případě, že navrhovatel nemůže stanovit celkovou nabídkovou cenu, je povinen složit kauci ve výši 100 000 Kč. V případě návrhu na uložení zákazu plnění smlouvy je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 200 000 Kč. Jde-li o řízení o přezkoumání postupu pro zadávání koncesí, je navrhovatel povinen ve lhůtě pro doručení návrhu složit na účet ÚOHS kauci ve výši 1 % z předpokládané hodnoty koncese uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek nebo na profilu Zadavatele, nejméně však ve výši 50 000 Kč, nejvýše ve výši 10 000 000 Kč. V případě, že Zadavatel neuveřejní ve Věstníku veřejných zakázek nebo na profilu Zadavatele předpokládanou hodnotu koncese, je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 100 000 Kč. V případě návrhu na uložení zákazu plnění koncesní smlouvy je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 200 000 Kč.

5.1.15 Techniky

Rámcová dohoda :
Žádná rámcová dohoda
Informace o dynamickém nákupním systému :
Žádný dynamický nákupní systém
Elektronická aukce : ne

5.1.16 Další informace, mediace a přezkum

Organizace příslušná pro přezkum : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Organizace poskytující další informace o zadávacím řízení : LAWYA, advokátní kancelář s.r.o.
Organizace poskytující přístup k zadávací dokumentaci v režimu offline : LAWYA, advokátní kancelář s.r.o.
Organizace poskytující další informace o podání návrhů na přezkum : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Poskytovatel služeb v oblasti zadávání zakázek : LAWYA, advokátní kancelář s.r.o.

8. Organizace

8.1 ORG-0001

Oficiální název : Univerzita Karlova, Koleje a menzy
Registrační číslo : 00216208
Poštovní adresa : Kolej Hvězda, Blok A3, Zvoníčkova 5
Obec : Praha 6
PSČ : 162 08
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Hlavní město Praha ( CZ010 )
Země : Česko
Telefon : +420 543216310
Internetová adresa : https://kam.cuni.cz/KAM-1.html
Úlohy této organizace :
Kupující

8.1 ORG-0002

Oficiální název : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Registrační číslo : 65349423
Poštovní adresa : třída Kpt. Jaroše 1926/7
Obec : Brno
PSČ : 60200
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 542167111
Internetová adresa : https://uohs.gov.cz
Úlohy této organizace :
Organizace příslušná pro přezkum
Organizace poskytující další informace o podání návrhů na přezkum

8.1 ORG-0003

Oficiální název : LAWYA, advokátní kancelář s.r.o.
Registrační číslo : 07013531
Poštovní adresa : č.p. 240
Obec : Tučapy
PSČ : 683 01
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Kontaktní místo : Mgr. Ing. Gabriela Hanáková, Mgr. Nikola Sýkorová
Telefon : +420 543216310
Úlohy této organizace :
Poskytovatel služeb v oblasti zadávání zakázek
Organizace poskytující další informace o zadávacím řízení
Organizace poskytující přístup k zadávací dokumentaci v režimu offline

11. Oznámení - informace

11.1 Oznámení - informace

Identifikátor oznámení/verze : 402c15e2-81b7-4709-96f0-41c6ad8d2fbe - 01
Druh formuláře : Zadávání
Typ oznámení : Oznámení o zahájení zadávacího nebo koncesního řízení – standardní režim
Datum odeslání oznámení : 15/08/2024 15:01 +02:00
Jazyky, v nichž je toto oznámení oficiálně k dispozici : čeština

11.2 Informace o zveřejnění

Číslo zveřejnění oznámení : 00494736-2024
Číslo vydání v řadě S Úř. věst. : 160/2024
Datum zveřejnění : 19/08/2024