ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2 Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ (NET-METERING),ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.

Το αντικείμενο της σύμβασης αναλύεται στα κάτωθι: ΜΕΝ ΑΧΑΡΝΩΝ Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός (1) Φ/Β σταθμού, επί εδάφους, με ενεργειακό συμψηφισμό, ισχύος 999,6 kWp, στη θέση "Ρέθη", σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα Ι (Αναλυτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης) της παρούσας …

CPV: 09331200 Módulos solares fotovoltaicos, 31720000 Equipo electromecánico, 50532000 Servicios de reparación y mantenimiento de maquinaria eléctrica, aparatos y equipo asociado, 51110000 Servicios de instalación de equipo eléctrico
Lugar de ejecución:
ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2 Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ (NET-METERING),ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.
Organismo adjudicador:
ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. (Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.)
Número de premio:
Δ7632

1. Αγοραστής

1.1 Αγοραστής

Επίσημη ονομασία : ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. (Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.)
Νομική μορφή αγοραστή : Δηµόσια επιχείρηση
Δραστηριότητα του αναθέτοντος φορέα : Δραστηριότητες που αφορούν την ύδρευση

2. Διαδικασία

2.1 Διαδικασία

Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2 Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ (NET-METERING),ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.
Περιγραφή : Το αντικείμενο της σύμβασης αναλύεται στα κάτωθι: ΜΕΝ ΑΧΑΡΝΩΝ Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός (1) Φ/Β σταθμού, επί εδάφους, με ενεργειακό συμψηφισμό, ισχύος 999,6 kWp, στη θέση "Ρέθη", σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα Ι (Αναλυτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης) της παρούσας διακήρυξης. ΜΕΝ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός (1) Φ/Β σταθμού, επί εδάφους, με ενεργειακό συμψηφισμό, ισχύος 999,6 kWp, στη θέση "Πολυδένδρι" σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα Ι (Αναλυτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης) της παρούσας διακήρυξης.
Αναγνωριστικό διαδικασίας : de68b278-b791-44d1-bcbf-0515d07773f2
Προηγούμενη προκήρυξη/γνωστοποίηση : 328214-2022
Εσωτερικό αναγνωριστικό : Δ7632
Είδος διαδικασίας : Ανοικτή
Η διαδικασία επιταχύνεται : όχι
Αιτιολόγηση για την επιτάχυνση της διαδικασίας :
Κύρια χαρακτηριστικά της διαδικασίας :

2.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Προμήθειες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 09331200 Ηλιακά φωτοβολταϊκά στοιχεία

2.1.2 Τόπος εκτέλεσης

Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα

2.1.3 Αξία

Εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ : 2 546 680 Ευρώ

2.1.4 Γενικές πληροφορίες

Πρόσθετες πληροφορίες : Τα σχετικά αιτήματα παροχής διευκρινίσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά, το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και απαντώνται αντίστοιχα στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr , του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών – διευκρινίσεων υποβάλλονται από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς, δηλαδή από εκείνους που διαθέτουν σχετικά διαπιστευτήρια που τους έχουν χορηγηθεί (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) και απαραίτητα το ηλεκτρονικό αρχείο με το κείμενο των ερωτημάτων είναι ηλεκτρονικά υπογεγραμμένο. Αιτήματα παροχής διευκρινίσεων που υποβάλλονται είτε με άλλο τρόπο είτε το ηλεκτρονικό αρχείο που τα συνοδεύει δεν είναι ηλεκτρονικά υπογεγραμμένο, δεν εξετάζονται. Η Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. μπορεί να παρατείνει την προθεσμία παραλαβής των προσφορών, ούτως ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς να μπορούν να λάβουν γνώση όλων των αναγκαίων πληροφοριών για την κατάρτιση των προσφορών στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) Όταν, για οποιονδήποτε λόγο, πρόσθετες πληροφορίες, αν και ζητήθηκαν από την Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. έγκαιρα δεν έχουν παρασχεθεί το αργότερο έξι (6) ημέρες πριν από την προθεσμία που ορίζεται για την παραλαβή των προσφορών. β) Όταν τα έγγραφα της σύμβασης υφίστανται σημαντικές αλλαγές. Η διάρκεια της παράτασης θα είναι ανάλογη με τη σπουδαιότητα των πληροφοριών που ζητήθηκαν ή των αλλαγών. Όταν οι πρόσθετες πληροφορίες δεν έχουν ζητηθεί έγκαιρα ή δεν έχουν σημασία για την προετοιμασία κατάλληλων προσφορών, η παράταση της προθεσμίας εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. Σημειώνεται ότι συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα τεύχη του διαγωνισμού, καθώς και οι γραπτές διευκρινίσεις της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. επί ερωτημάτων των ενδιαφερομένων σχετικά με τα έγγραφα και τη διαδικασία του διαγωνισμού θα αναρτώνται ταυτόχρονα και συγκεντρωτικά και σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδικτυακό τόπο της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ( www.eydap.gr). Τροποποίηση των όρων της διαγωνιστικής διαδικασίας (πχ αλλαγή/μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών καθώς και σημαντικές αλλαγές των εγγράφων της σύμβασης, σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο) δημοσιεύεται στην ΕΕΕΕ (με το τυποποιημένο έντυπο «Διορθωτικό») και στο ΚΗΜΔΗΣ.
Νομική βάση :
Άλλο

5. Παρτίδα

5.1 Τεχνικός Αναγνωριστικός Κωδικός Παρτίδας : LOT-0000

Τίτλος : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2 Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ (NET-METERING),ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.
Περιγραφή : Το αντικείμενο της σύμβασης αναλύεται στα κάτωθι: ΜΕΝ ΑΧΑΡΝΩΝ Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός (1) Φ/Β σταθμού, επί εδάφους, με ενεργειακό συμψηφισμό, ισχύος 999,6 kWp, στη θέση "Ρέθη", σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα Ι (Αναλυτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης) της παρούσας διακήρυξης. ΜΕΝ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός (1) Φ/Β σταθμού, επί εδάφους, με ενεργειακό συμψηφισμό, ισχύος 999,6 kWp, στη θέση "Πολυδένδρι" σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα Ι (Αναλυτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης) της παρούσας διακήρυξης. Η προμήθεια περιλαμβάνει όλα εκείνα τα υλικά και τις εργασίες που είναι απαραίτητες προκειμένου να μπορούν να τεθούν σε λειτουργία οι υπό προμήθεια Φ/Β σταθμοί με ενεργειακό συμψηφισμό. Επιπλέον περιλαμβάνει όλα εκείνα τα συνοδά έργα και εξοπλισμό που απαιτούνται προκειμένου να διασφαλιστεί η μακροχρόνια και ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Στην προμήθεια περιλαμβάνονται όλα τα μέρη που περιγράφονται στις τεχνικές προδιαγραφές, καθώς και εκείνα που δεν περιγράφονται, αν αποτελούν αναγκαία για τον ανάδοχο προκειμένου να συνδεθούν οι Φ/Β σταθμοί με ενεργειακό συμψηφισμό στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Στα πλαίσια υλοποίησης της σύμβασης θα παρέχεται ακόμη εκπαίδευση σε τουλάχιστον δύο (2) υπαλλήλους της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. σε όλα τα θέματα λειτουργίας, χειρισμού, επισκευών, ρυθμίσεων και τακτικής συντήρησης (service) του εξοπλισμού.

5.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Προμήθειες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 09331200 Ηλιακά φωτοβολταϊκά στοιχεία
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 31720000 Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 51110000 Υπηρεσίες εγκατάστασης ηλεκτρολογικού εξοπλισμού
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 50532000 Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών μηχανημάτων, συσκευών και συναφούς εξοπλισμού
Επιλογές :
Περιγραφή των επιλογών : Η Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. διατηρεί δικαίωμα παράτασης, για τυχόν επέκταση, του χρονικού διαστήματος της «Προληπτικής συντήρησης και λειτουργίας των Φ/Β» για τρία (3) επιπλέον έτη, εκτιμώμενης αξίας 90.000 € (30.000 €/έτος), πλέον Φ.Π.Α. 24%, ήτοι 21.600 € (10.800 €/ έτος). Επιπλέον, διατηρεί δικαίωμα προαίρεσης ποσού 83.200 €, πλέον Φ.Π.Α. 24%, ήτοι 19.968 €, που αφορά σε «Εργασίες διορθωτικής συντήρησης», δηλαδή εργασίες αναγνώρισης και επιδιόρθωσης βλαβών του εγκατεστημένου εξοπλισμού που δεν καλύπτεται από εγγύηση προϊόντος για διάστημα όσο διαρκεί η σύμβαση και μετά την οριστική παραλαβή, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναλυτικά περιγράφονται στο Παράρτημα Ι της διακήρυξης Δ7632.

5.1.2 Τόπος εκτέλεσης

Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Πρόσθετες πληροφορίες :

5.1.3 Εκτιμώμενη διάρκεια

Διάρκεια : 78 Μήνας

5.1.4 Ανανέωση

Μέγιστες ανανεώσεις : 1
Ο αγοραστής διατηρεί το δικαίωμα για πρόσθετες αγορές από τον ανάδοχο, όπως περιγράφεται εδώ : Η Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. διατηρεί δικαίωμα παράτασης για τυχόν επέκταση του χρονικού διαστήματος της πενταετούς «Προληπτικής συντήρησης και λειτουργίας των Φ/Β Σταθμών» για τρία (03) επιπλέον έτη. Ο συμβατικός χρόνος παράδοσης των υλικών μπορεί να παρατείνεται, πριν από τη λήξη του αρχικού συμβατικού χρόνου παράδοσης, υπό τις σωρευτικές προϋποθέσεις που περιγράφονται στο άρθρο 6.1.1 της διακήρυξης Δ7632.

5.1.5 Αξία

Εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ : 2 546 680 Ευρώ

5.1.6 Γενικές πληροφορίες

Έργο δημόσιων συμβάσεων που δεν χρηματοδοτείται από τα ταμεία της ΕΕ
Η δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις (ΣΔΣ) : ναι

5.1.10 Κριτήρια ανάθεσης

Κριτήριο :
Είδος : Τιμή
Ονομασία : Τιμή
Περιγραφή : Τιμή
Περιγραφή της μεθόδου που πρέπει να χρησιμοποιείται εάν η στάθμιση δεν μπορεί να εκφραστεί με κριτήρια :
Αιτιολόγηση της μη αναγραφής της στάθμισης των κριτηρίων ανάθεσης :

5.1.12 Όροι δημοσίων συμβάσεων

Πληροφορίες σχετικά με τις προθεσμίες επανεξέτασης : Κάθε ενδιαφερόμενος, ο οποίος έχει ή είχε συμφέρον να του ανατεθεί η συγκεκριμένη σύμβαση και υποστεί ή ενδέχεται να υποστεί ζημία από εκτελεστή πράξη ή παράλειψη της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. κατά παράβαση της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της εσωτερικής νομοθεσίας, δικαιούται να ασκήσει προδικαστική προσφυγή ενώπιον της Α.Ε.Π.Π. κατά της σχετικής πράξης ή παράλειψης της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., προσδιορίζοντας ειδικώς τις νομικές και πραγματικές αιτιάσεις που δικαιολογούν το αίτημά του. Σε περίπτωση προσφυγής κατά πράξης της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. η προθεσμία για την άσκηση της προδικαστικής προσφυγής είναι: (α) δέκα (10) ημέρες από την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης στον ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα αν η πράξη κοινοποιήθηκε με ηλεκτρονικά μέσα ή τηλεομοιοτυπία ή (β) δεκαπέντε (15) ημέρες από την κοινοποίηση της προσβαλλόμενης πράξης σε αυτόν αν χρησιμοποιήθηκαν άλλα μέσα επικοινωνίας, άλλως γ) δέκα (10) ημέρες από την πλήρη, πραγματική ή τεκμαιρόμενη, γνώση της πράξης που βλάπτει τα συμφέροντα του ενδιαφερόμενου οικονομικού φορέα. Ειδικά για την άσκηση προσφυγής κατά προκήρυξης, η πλήρης γνώση αυτής τεκμαίρεται μετά την πάροδο δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. Σε περίπτωση παράλειψης, η προθεσμία για την άσκηση της προδικαστικής προσφυγής είναι δεκαπέντε (15) ημέρες από την επομένη της συντέλεσης της προσβαλλόμενης παράλειψης.

5.1.15 Τεχνικές

Συμφωνία-πλαίσιο :
Καμία συμφωνία-πλαίσιο
Πληροφορίες σχετικά με το δυναμικό σύστημα αγορών :
Κανένα δυναμικό σύστημα αγορών

5.1.16 Περαιτέρω πληροφορίες, διαμεσολάβηση και προσφυγή

Οργανισμός προσφυγής : ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. (Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.)
Οργανισμός παροχής πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τη διαδικασία δημοσίων συμβάσεων : ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. (Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.)
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής : ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
TED eSender : Publications Office of the European Union

6. Αποτελέσματα

Αξία όλων των συμβάσεων που ανατέθηκαν με αυτήν την ειδοποίηση : 2 190 144,8 Ευρώ

6.1 Αποτέλεσμα — αναγνωριστικό παρτίδας : LOT-0000

Επιλέχθηκε τουλάχιστον ένας νικητής/ανάδοχος.

6.1.2 Πληροφορίες σχετικά με τους νικητές

Νικητής :
Επίσημη ονομασία : GREENESCO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Προσφορά :
Αναγνωριστικό προσφοράς : ΤΜΗΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αναγνωριστικό παρτίδας ή ομάδας παρτίδων : LOT-0000
Αξία της προσφοράς : 2 190 144,8 Ευρώ
Η προσφορά αποτελεί παραλλαγή : όχι
Υπεργολαβία : Όχι
Πληροφορίες σχετικά με τη σύμβαση :
Αναγνωριστικός κωδικός της σύμβασης : 24211434-3
Ημερομηνία επιλογής του νικητή : 09/02/2024
Ημερομηνία σύναψης της σύμβασης : 13/09/2024
Η σύμβαση ανατίθεται στο πλαίσιο συμφωνίας-πλαίσιο : όχι

6.1.4 Στατιστικές πληροφορίες

Παραληφθείσες προσφορές ή αιτήσεις συμμετοχής :
Τύπος παραληφθεισών προσφορών ή αιτήσεων συμμετοχής : Προσφορές
Αριθμός προσφορών ή αιτήσεων συμμετοχής που παραλήφθηκαν : 3

8. Οργανισμοί

8.1 ORG-0002

Επίσημη ονομασία : ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. (Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.)
Αριθμός καταχώρισης : 1039.F00987.0001
Τμήμα : ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ
Ταχυδρομική διεύθυνση : ΩΡΩΠΟΥ 156
Πόλη : ΓΑΛΑΤΣΙ
Ταχυδρομικός κώδικας : 11146
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Τηλέφωνο : 2102144067
Φαξ : 2102144067
Ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.eydap.gr
Προφίλ αγοραστή : www.eydap.gr
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Αγοραστής
Οργανισμός παροχής πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τη διαδικασία δημοσίων συμβάσεων
Οργανισμός προσφυγής

8.1 ORG-0003

Επίσημη ονομασία : ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Αριθμός καταχώρισης : 1000.E00961.0001
Ταχυδρομική διεύθυνση : ΘΗΒΩΝ 196-198 (5ος ΟΡΟΦΟΣ)
Πόλη : ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ - ΝΙΚΑΙΑ
Ταχυδρομικός κώδικας : 18233
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Πειραιάς, Νήσοι ( EL307 )
Χώρα : Ελλάδα
Τηλέφωνο : +302132141227
Φαξ : +302132141227
Ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.aepp-procurement.gr
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής

8.1 ORG-0004

Επίσημη ονομασία : GREENESCO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Αριθμός καταχώρισης : 800875758
Ταχυδρομική διεύθυνση : ΟΜΗΡΟΥ 8
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Ταχυδρομικός κώδικας : 10564
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Πρόσωπο επικοινωνίας : ΑΛΕΞΙΑ ΠΟΥΛΑΡΙΚΑ
Τηλέφωνο : 2111077780
Φαξ : 2111077780
Ηλεκτρονική διεύθυνση : www.greenesco.gr
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Προσφέρων
Νικητής αυτών των παρτίδων : LOT-0000

8.1 ORG-0000

Επίσημη ονομασία : Publications Office of the European Union
Αριθμός καταχώρισης : PUBL
Πόλη : Luxembourg
Ταχυδρομικός κώδικας : 2417
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Luxembourg ( LU000 )
Χώρα : Λουξεμβούργο
Τηλέφωνο : +352 29291
Ηλεκτρονική διεύθυνση : https://op.europa.eu
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
TED eSender

11. Πληροφορίες προκήρυξης

11.1 Πληροφορίες προκήρυξης

Αναγνωριστικό/έκδοση προκήρυξης : 8111e634-56d5-46b1-bc97-1aad36800f24 - 01
Είδος εντύπου : Αποτέλεσμα
Είδος προκήρυξης : Γνωστοποίηση ανάθεσης σύμβασης ή ανάθεσης σύμβασης παραχώρησης — τυποποιημένο καθεστώς
Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης : 13/09/2024 17:59 +00:00
Γλώσσες στις οποίες διατίθεται επίσημα η παρούσα προκήρυξη : ελληνικά

11.2 Πληροφορίες δημοσίευσης

Αριθμός δημοσίευσης της προκήρυξης : 00556900-2024
Αριθμός τεύχους ΕΕ S : 181/2024
Ημερομηνία δημοσίευσης : 17/09/2024