Projekta izstrāde un autoruzraudzība kultūras centra ēkas daļas pārbūvei par skolu

Projekta izstrāde un autoruzraudzība kultūras centra ēkas daļas pārbūvei par skolu Projekta izstrāde un autoruzraudzība kultūras centra ēkas daļas pārbūvei par skolu

CPV: 71220000 Servicios de diseño arquitectónico, 71248000 Supervisión del proyecto y documentación
Lugar de ejecución:
Projekta izstrāde un autoruzraudzība kultūras centra ēkas daļas pārbūvei par skolu
Organismo adjudicador:
Valmieras novada pašvaldība
Número de premio:
VNP 2024/059AK

1. Pircējs

1.1 Pircējs

Oficiālais nosaukums : Valmieras novada pašvaldība
Pircēja juridiskais statuss : Vietējās pārvaldes iestāde
Līgumslēdzējas iestādes darbības joma : Vispārēji sabiedriskie pakalpojumi

2. Procedūra

2.1 Procedūra

Nosaukums : Projekta izstrāde un autoruzraudzība kultūras centra ēkas daļas pārbūvei par skolu
Apraksts : Projekta izstrāde un autoruzraudzība kultūras centra ēkas daļas pārbūvei par skolu
Procedūras identifikators : 11a877fd-adae-4bee-9aa6-753f6cc9c1b5
Iekšējais identifikators : VNP 2024/059AK
Procedūras veids : Atklāta
Procedūra ir paātrināta :
Paātrinātās procedūras izmantošanas pamatojums :
Procedūras galvenās iezīmes :

2.1.1 Mērķis

Līguma veids : Pakalpojumi
Galvenā klasifikācija ( cpv ): 71220000 Arhitektūras projektēšanas pakalpojumi
Papildu klasifikācija ( cpv ): 71248000 Projekta un dokumentācijas uzraudzība

2.1.4 Vispārīga informācija

Juridiskais pamats :
Direktīva 2014/24/ES

5. Daļa

5.1 Tehniskais ID partijai : LOT-0000

Nosaukums : Projekta izstrāde un autoruzraudzība kultūras centra ēkas daļas pārbūvei par skolu
Apraksts : Projekta izstrāde un autoruzraudzība kultūras centra ēkas daļas pārbūvei par skolu
Iekšējais identifikators : VNP 2024/059AK

5.1.1 Mērķis

Līguma veids : Pakalpojumi
Galvenā klasifikācija ( cpv ): 71220000 Arhitektūras projektēšanas pakalpojumi

5.1.2 Izpildes vieta

Valsts apakšiedalījums (NUTS) : Vidzeme ( LV008 )
Valsts : Latvija
Papildu informācija : Objekta adrese: Jaunatnes iela 15, Burtnieki, Burtnieku pagasts, Valmieras novads.

5.1.6 Vispārīga informācija

Iepirkuma projekts, kas netiek finansēts no ES fondiem
Uz iepirkumu attiecas Nolīgums par valsts iepirkumu :

5.1.7 Stratēģiskais iepirkums

Stratēģiskā iepirkuma mērķis : Nav stratēģiskā iepirkuma

5.1.8 Pieejamības kritēriji

Kritēriji par pieejamību personām ar invaliditāti nav iekļauti, jo iepirkums nav paredzēts fiziskām personām

5.1.10 Piešķiršanas kritēriji

Kritērijs :
Veids : Cena
Nosaukums : C – Piedāvātā līgumcena
Apraksts : C – Piedāvātā līgumcena, EUR bez PVNMaksimālais punktu skaits (40 punkti) tiek piešķirts lētākajam piedāvājumam, bet pārējiem piedāvājumiem piešķirtie punkti tiek aprēķināti saskaņā ar formulu:C = Cmin/Cpied x 40, kurC – kritērija novērtējuma rezultāts;Cmin - zemākā no pretendentu piedāvātās līgumcenas, EUR bez PVN;Cpied – vērtējamā piedāvājuma noteiktā līgumcena, EUR bez PVN;40 – kritērijam maksimālais noteiktais iegūstamo punktu skaits.
Svērums (precīzs punktu skaits) : 40
Kritērijs :
Veids : Kvalitāte
Nosaukums : A – Arhitekta pieredze
Apraksts : A – Arhitekta pieredze līdzvērtīgu projektu izstrādē – 7. pielikumā norādītā arhitekta pēdējo 3 gadu (2021., 2022., 2023. un 2024. gadā līdz piedāvājuma iesniegšanas dienai) laikā gūta pieredze līdzvērtīgu projektu (saskaņā ar nolikuma 5.1.4. apakšpunktu) izstrādē un/vai tāda projekta* izstrādē, kas ietver risinājumus atbilstoši ZPI prasībām:Nav pieredzes līdzvērtīgu projektu izstrādē – 0 punkti;• 1 līdzvērtīgs projekts – 2 punkti;• 2 līdzvērtīgi projekti – 4 punkti;• Papildus punktus piešķir, ja arhitektam ir gūta pieredze projekta izstrādē, kas ietver risinājumus velosipēdu un mikromobilitātes transporta līdzekļu novietošanai saskaņā ar Ministru kabineta 2017. gada 20. jūnija noteikumu Nr. 353 "Prasības zaļajam publiskajam iepirkumam un to piemērošanas kārtība" 1.pielikuma 8.sadaļas kritērija “Velosipēdu un mikromobilitātes transporta līdzekļu novietne" prasībām – 2 punkti;• Papildus punktus piešķir, ja arhitektam ir gūta pieredze projekta izstrādē, kas ietver risinājumus atkārtoti izmantojamu vai pārstrādājamu atkritumu uzglabāšanai saskaņā ar Ministru kabineta 2017. gada 20. jūnija noteikumu Nr. 353 "Prasības zaļajam publiskajam iepirkumam un to piemērošanas kārtība" 1.pielikuma 8.sadaļas kritērija “Atkārtoti izmantojamu vai pārstrādājamu atkritumu uzglabāšanu" prasībām – 2 punkti;• Papildus punktus piešķir, ja arhitektam ir gūta pieredze projekta izstrādē, kas ietver pasīvos iekštelpu klimata regulēšanas risinājumus saskaņā ar Ministru kabineta 2017. gada 20. jūnija noteikumu Nr. 353 "Prasības zaļajam publiskajam iepirkumam un to piemērošanas kārtība" 1.pielikuma 8.sadaļas kritērija “Pasīvie iekštelpu klimata regulēšanas risinājumi" prasībām – 2 punkti;• Papildus punktus piešķir, ja arhitektam ir gūta pieredze projekta izstrādē, kas ietver atkārtoti izmantotu materiālu vai viegli pārstrādājamu materiālu izmantošanas risinājumus saskaņā ar Ministru kabineta 2017. gada 20. jūnija noteikumu Nr. 353 "Prasības zaļajam publiskajam iepirkumam un to piemērošanas kārtība" 1.pielikuma 8.sadaļas kritērija “Atkārtoti izmantotu materiālu vai viegli pārstrādājamu materiālu izmantošana" prasībām – 2 punkti.
Svērums (precīzs punktu skaits) : 12
Kritērijs :
Veids : Kvalitāte
Nosaukums : Ū – Projektētāja pieredze
Apraksts : Ū – Projektētāja (ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu projektēšanas jomā) pieredze līdzvērtīgu projektu izstrādē – 7. pielikumā norādītājam būvspeciālistam ar sertifikātu ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu projektēšanā, ieskaitot ugunsdzēsības sistēmas, pēdējo 3 gadu (2021., 2022., 2023. un 2024. gadā līdz piedāvājuma iesniegšanas dienai) laikā gūta pieredze projekta* izstrādē, kas ietver ūdens taupīšanas ietaišu risinājumus saskaņā ar Ministru kabineta 2017. gada 20. jūnija noteikumu Nr. 353 "Prasības zaļajam publiskajam iepirkumam un to piemērošanas kārtība" 1.pielikuma 8.sadaļas kritērija “Ūdens taupīšanas ietaises” prasībām:Nav pieredzes līdzvērtīgu projektu izstrādē – 0 punkti;1 līdzvērtīgs projekts – 6 punkti;2 līdzvērtīgi projekti – 12 punkti.
Svērums (precīzs punktu skaits) : 12
Kritērijs :
Veids : Kvalitāte
Nosaukums : V – Projektētāja pieredze
Apraksts : V – Projektētāja (siltumapgādes, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu projektēšanas jomā) pieredze līdzvērtīgu projektu izstrādē – 7. pielikumā norādītājam būvspeciālistam ar sertifikātu siltumapgādes, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu projektēšanā pēdējo 3 gadu (2021., 2022., 2023. un 2024. gadā līdz piedāvājuma iesniegšanas dienai) laikā gūta pieredze projekta* izstrādē, kas ietver ventilācijas un gaisa kvalitātes risinājumus saskaņā ar Ministru kabineta 2017. gada 20. jūnija noteikumu Nr. 353 "Prasības zaļajam publiskajam iepirkumam un to piemērošanas kārtība" 1.pielikuma 8.sadaļas kritērija “Ventilācija un gaisa kvalitāte” prasībām:Nav pieredzes līdzvērtīgu projektu izstrādē – 0 punkti;1 līdzvērtīgs projekts – 6 punkti;2 līdzvērtīgi projekti – 12 punkti.
Svērums (precīzs punktu skaits) : 12
Kritērijs :
Veids : Kvalitāte
Nosaukums : E – Projektētāja pieredze
Apraksts : E – Projektētāja (elektroietaišu projektēšanas jomā) pieredze līdzvērtīgu projektu izstrādē – 7. pielikumā norādītājam būvspeciālistam ar sertifikātu elektroietaišu projektēšanā pēdējo 3 gadu (2021., 2022., 2023. un 2024. gadā līdz piedāvājuma iesniegšanas dienai) laikā gūta pieredze iekštelpu apgaismojuma projekta* izstrādē saskaņā ar Ministru kabineta 2017. gada 20. jūnija noteikumu Nr. 353 "Prasības zaļajam publiskajam iepirkumam un to piemērošanas kārtība" 1.pielikuma 6.2. sadaļas prasībām iekštelpu apgaismojuma projektam:Nav pieredzes līdzvērtīgu projektu izstrādē – 0 punkti;1 līdzvērtīgs projekts – 6 punkti;2 līdzvērtīgi projekti – 12 punkti.
Svērums (precīzs punktu skaits) : 12
Kritērijs :
Veids : Kvalitāte
Nosaukums : S – Speciālistu komandas sadarbība
Apraksts : S – Speciālistu komandas sadarbība – norādītajam arhitektam pēdējo 3 gadu (2021., 2022., 2023. un 2024. gadā līdz piedāvājuma iesniegšanas dienai) laikā viena projekta* izstrādē ir bijusi sadarbība ar 7. pielikumā norādītajiem speciālistiem:Nav līdzšinējas sadarbības pieredzes – 0 punkti;Ar 1 norādīto jomu speciālistu – 4 punkti;Ar 2 norādīto jomu speciālistiem – 8 punkti;Ar 3 un vairāk norādīto jomu speciālistiem – 12 punkti.
Svērums (precīzs punktu skaits) : 12
Izmantojamās metodes apraksts, ja svērumu nevar izteikt ar kritērijiem :
Pamatojums tam, kāpēc nav norādīts piešķiršanas kritēriju svērums :

5.1.12 Iepirkuma noteikumi

Informācija par pārskatīšanas termiņiem : Iesniegumu Iepirkumu uzraudzības birojam var iesniegt līdz iepirkuma līguma vai vispārīgās vienošanās noslēgšanas dienai šādos termiņos:1) 10 dienu laikā pēc dienas, kad Publisko iepirkumu likuma 37. pantā minētā informācija nosūtīta attiecīgajai personai elektroniski, izmantojot drošu elektronisko parakstu vai pievienojot elektroniskajam pastam skenētu dokumentu, vai pa faksu vai nodota personiski;2) 15 dienu laikā pēc dienas, kad Publisko iepirkumu likuma 37. pantā minētā informācija nosūtīta attiecīgajai personai pa pastu

5.1.15 Paņēmieni

Pamatnolīgums :
Nav pamatnolīguma
Informācija par dinamisko iepirkumu sistēmu :
Nav dinamiskās iepirkumu sistēmas

5.1.16 Papildu informācija, mediācija un pārskatīšana

Pārskatīšanas organizācija : Iepirkumu uzraudzības birojs
Organizācija, kas sniedz papildu informāciju par iepirkuma procedūru : Valmieras novada pašvaldība

6. Rezultāti

6.1 Rezultāti – daļas ID : LOT-0000

Uzvarētājs netika izraudzīts, un konkurss ir slēgts.
Iemesls, kāpēc netika izraudzīts uzvarētājs : Cits

6.1.4 Statistikas informācija

Saņemtie piedāvājumi vai dalības pieprasījumi :
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 3
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi no mikrouzņēmumiem, mazajiem vai vidējiem uzņēmumiem
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 3
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi saņemti no mikrouzņēmumiem
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 0
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi saņemti no mazajiem uzņēmumiem
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 3
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi saņemti no vidējiem uzņēmumiem
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 0
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti citās Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, nevis pircēja valstī
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 0
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi no pretendentiem, kas reģistrēti valstīs ārpus Eiropas Ekonomikas zonas
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 0
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 0
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Piedāvājumi pārbaudīti, un ir konstatēts, ka tie nav pieņemami nepamatoti zemas cenas vai izmaksu dēļ
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 0
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Attiecībā uz piedāvājumiem nav pārbaudīts, vai tie ir pieņemami vai nepieņemami
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 3
Saņemto piedāvājumu un pieteikumu veids : Elektroniski iesniegti piedāvājumi
Saņemto piedāvājumu vai dalības pieprasījumu skaits : 3

8. Organizācijas

8.1 ORG-0001

Oficiālais nosaukums : Valmieras novada pašvaldība
Reģistrācijas numurs : 90000043403
Pasta adrese : Lāčplēša ielā 2
Pilsēta : Valmiera
Pasta indekss : LV-4201
Valsts apakšiedalījums (NUTS) : Vidzeme ( LV008 )
Valsts : Latvija
Kontaktpunkts : Iepirkumu nodaļa
Tālrunis : +37164207149
Interneta adrese : https://www.eis.gov.lv
Šīs organizācijas lomas :
Pircējs
Organizācija, kas sniedz papildu informāciju par iepirkuma procedūru

8.1 ORG-0002

Oficiālais nosaukums : Iepirkumu uzraudzības birojs
Reģistrācijas numurs : 90001263305
Pasta adrese : Smilšu iela 1
Pilsēta : Rīga
Pasta indekss : LV-1919
Valsts apakšiedalījums (NUTS) : Rīga ( LV006 )
Valsts : Latvija
Kontaktpunkts : Juridiskais departaments
Tālrunis : +37122416641
Interneta adrese : https://www.iub.gov.lv
Informācijas apmaiņas beigupunkts (URL) : https://www.eis.gov.lv/EKEIS/Supplier/Organizer/472
Šīs organizācijas lomas :
Pārskatīšanas organizācija

11. Informācija par paziņojumu

11.1 Informācija par paziņojumu

Paziņojuma identifikators/versija : 04e2ca0a-7433-4d9e-bb1f-95ae2c10991c - 01
Veidlapas tips : Rezultāts
Paziņojuma veids : Paziņojums par līguma slēgšanas tiesību vai koncesijas piešķiršanu — standarta režīms
Paziņojuma nosūtīšanas datums : 17/09/2024 11:24 +00:00
Paziņojuma nosūtīšanas datums (e- sūtītājs) : 17/09/2024 11:24 +00:00
Valodas, kurās oficiāli pieejams šis paziņojums : latviešu valoda

11.2 Informācija par publikāciju

Paziņojuma publikācijas numurs : 00559096-2024
OV S sērijas izdevuma numurs : 182/2024
Publicēšanas datums : 18/09/2024