Proiectare și executie lucrari „EXECUŢIE LUCRĂRI DE LĂRGIRE DE LA DOUĂ LA PATRU BENZI DE CIRCULAŢIE PE DN19 (E671) ÎNTRE POZIŢIILE KM 5+985 - KM 9+731"

Obiectivul principal al proiectului de investiții este extinderea de la doua la patru benzi de circulaţie pentru sectorul de drum situat intre poziţia km 5+985 (poziţie pana la care configuratia drumului asigura deplasarea pe 4 benzi) si sensul giratoriu propus a fi amenajat la intersecţia DN19 cu „Centura ocolitoare a …

CPV: 45233120 Trabajos de construcción de carreteras, 71322500 Servicios de diseño técnico de instalaciones de tráfico
Lugar de ejecución:
Proiectare și executie lucrari „EXECUŢIE LUCRĂRI DE LĂRGIRE DE LA DOUĂ LA PATRU BENZI DE CIRCULAŢIE PE DN19 (E671) ÎNTRE POZIŢIILE KM 5+985 - KM 9+731"
Organismo adjudicador:
JUDETUL BIHOR
Número de premio:
4244997/2023/15

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : JUDETUL BIHOR
Forma juridică a achizitorului : Autoritate regională
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Proiectare și executie lucrari „EXECUŢIE LUCRĂRI DE LĂRGIRE DE LA DOUĂ LA PATRU BENZI DE CIRCULAŢIE PE DN19 (E671) ÎNTRE POZIŢIILE KM 5+985 - KM 9+731"
Descriere : Obiectivul principal al proiectului de investiții este extinderea de la doua la patru benzi de circulaţie pentru sectorul de drum situat intre poziţia km 5+985 (poziţie pana la care configuratia drumului asigura deplasarea pe 4 benzi) si sensul giratoriu propus a fi amenajat la intersecţia DN19 cu „Centura ocolitoare a localităţii Biharia" la poziţia km 9+786. În conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea nr. 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea Contractantă a stabilit că termenul limită până la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publică are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire, este cu 25 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor. AC va raspunde la solicitarile de clarificari cu 12 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Identificatorul procedurii : 72021262-d900-4870-97e3-326247231c3d
Identificator intern : 4244997/2023/15
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Lucrări
Clasificarea principală ( cpv ): 45233120 Lucrări de construcţii de drumuri

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : UAT JUDEȚUL BIHOR – CONSILIUL JUDEŢEAN BIHOR în parteneriat cu COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. este Beneficiar al proiectului de investiții: „EXECUŢIE LUCRĂRI DE LĂRGIRE DE LA DOUĂ LA PATRU BENZI DE CIRCULAŢIE PE DN19 (E671) ÎNTRE POZIŢIILE KM 5+985 - KM 9+731" In contextul creşterii valorilor de trafic si a lucrărilor de infrastructură rutiera prevăzute a fi realizate in zona studiata, investiţia propusa prezinta un grad ridicat de necesitate. In zona studiata se afla in desfăşurare servicii de proiectare pentru realizarea obiectivului „Centura ocolitoare a localităţii Biharia". In cadru acestui proiect a fost prevăzută amenajarea unui sens giratoriu la intersecţia cu DN19 in dreptul poziţiei km 9+786. Totodată ieşirea din Municipiul Oradea înspre Satu Mare pe DN19 este asigurata prin cele 4 benzi de circulaţie, cate doua pentru fiecare direcţie de deplasare, existente pana la poziţia km 5+985. Astfel consideram oportuna realizare investitei de extinderea de la doua la patru benzi de circulaţie pentru sectorul de drum situat intre poziţia km 5+985 (poziţie pana la care configuratia drumului asigura deplasarea pe 4 benzi) si sensul giratoriu propus a fi amenajat la intersecţia DN19 cu „Centura ocolitoare a localităţii Biharia" la poziţia km 9+786. Odată cu realizarea acestei investiţii fluiditatea traficului in zona va creste in mod semnificativ.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Lucrări
Clasificarea principală ( cpv ): 45233120 Lucrări de construcţii de drumuri
Clasificare suplimentară ( cpv ): 71322500 Servicii de proiectare tehnică pentru infrastructura de transport

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bihor ( RO111 )
Țara : România
Informații suplimentare : DN 19 Oradea - Biharia

5.1.3 Durata estimată

Durată : 9 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : da

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2 Punctaj tehnic. Subfactor 2.1 Perioada de Garantie a Lucrarilor
Descriere : Punctajul se acorda astfel: Pentru oferta/ofertele care prezinta o perioada de garantie a lucrarilor mai mare cu 24 de luni (sau mai mult) față de minimul de 36 luni se va acorda punctajul maxim, respectiv 24 puncte. Se acorda punctaj intermediar pentru fiecare luna acordata suplimentar, respectiv, cate 1,0 punct pentru fiecare luna acordata suplimentar celor 36 solicitate prin caietul de sarcini. Pentru oferta/ofertele care prezinta o perioada de garantie a lucrarilor de 60 luni sau mai mare se va acorda punctajul maxim, respectiv 24 puncte. Nota 1: Nu se acorda punctaj intermediar pentru intervale mai mici de 1 luna. Pentru ofertele care prezinta perioada de garantie a lucrarilor exprimata in numar de zile sau daca numarul de luni prezentat este sub forma de zecimale se va lua in considerare doar numarul intreg de luni (ex.1: 1150 de zile/30 zile= 38,34 luni - 36 luni = 2,34 luni suplimentar ofertate, se puncteaza 2 luni, adică 2 puncte; ex. 2: 60,6 luni – 36 luni = 24,6 luni și se puncteaza 60 luni, adică 24 de puncte). Nota 2. În cazul oferirii unei garanții extinse a lucrărilor, peste minimul de 36 luni, ofertantul va descrie în cadrul propunerii tehnice modul în care planul de management al calității propus va asigura nivelul suplimentar de calitate al rezultatelor sale și al proceselor de lucru, prin prezentarea abordării generale și a metodologiei pentru realizarea activităților din cadrul contractului, inclusiv descrierea detaliată a metodelor de lucru pentru componentele majore ale lucrărilor precum și materialele pe care le va pune în operă, care să conducă la o caliate a lucrărilor superioară și implicit la o garanție extinsă a lucrărilor.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 24
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2 Punctaj tehnic. 2.2 Experiența expertului cheie Subfactor 1. Experiența deținută de expertul cheie Manager de proiect
Descriere : Punctajul se acorda astfel: Experiența deținută în poziția de Manager de proiect/contract si/sau Adjunct Manager proiect/contract si/sau Coordonator proiect/contract si/sau Adjunct Coordonator proiect/contract si/sau Director proiect/contract si/sau Adjunct Director proiect/contract si/sau Project Manager si/sau Project Manager Adjunct, in cadrul unor contracte de execuție lucrări de construire și/sau lucrări de extindere și/sau modernizare/reabilitare de autostrăzi și/sau drumuri naționale și/sau drumuri expres și/sau drumuri județene și/sau proiectare și execuție lucrări de construire și/sau lucrări de extindere și/sau modernizare/reabilitare de autostrăzi și/sau drumuri naționale și/sau drumuri expres și/sau drumuri județene, se va puncta astfel: -2 contracte: 3 puncte -3 contracte: 6 puncte -4 contracte: 9 puncte -5 sau mai multe contracte: 12 puncte Nota 1:Pentru un expert care prezintă un contract pentru demonstrarea experienței similare deținute se vor acorda 0 puncte. În cazul neprezentării niciunui contract pentru demonstrarea experienței deținute de către expert, pentru lipsa experienței similare oferta va fi considerată neconformă. Nota 2: În vederea acordării punctajului pentru factorul de evaluare ce privește expertul cheie, ofertantul va depune în cadrul ofertei documente suport relevante care atestă experiența specifică. Acestea pot fi: fișa de post, contract, recomandare sau orice alt document similar, pentru fiecare contract menționat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 12
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2 Punctaj tehnic. 2.2 Experiența expertului cheie Subfactor 2 Experiența deținută de expertul cheie Șef de șantier
Descriere : Punctajul se acorda astfel: Experiența deținută în poziția de Șef de șantier in cadrul unor contracte de execuție lucrări de construire și/sau lucrări de extindere și/sau modernizare/reabilitare de autostrăzi și/sau drumuri naționale și/sau drumuri expres și/sau drumuri județene și/sau proiectare și execuție lucrări de construire și/sau lucrări de extindere și/sau modernizare/reabilitare de autostrăzi și/sau drumuri naționale și/sau drumuri expres și/sau drumuri județene, se va puncta astfel: -2 contracte: 2 puncte -3 contracte: 4 puncte -4 contracte: 6 puncte -5 sau mai multe contracte: 8 puncte Nota 1:Pentru un expert care prezintă un contract pentru demonstrarea experienței similare deținute se vor acorda 0 puncte. În cazul neprezentării niciunui contract pentru demonstrarea experienței deținute de către expert, pentru lipsa experienței similare oferta va fi considerată neconformă. Nota 2: În vederea acordării punctajului pentru factorul de evaluare ce privește expertul cheie, ofertantul va depune în cadrul ofertei documente suport relevante care atestă experiența specifică. Acestea pot fi: fișa de post, contract, recomandare sau orice alt document similar, pentru fiecare contract menționat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 8
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2 Punctaj tehnic. 2.2 Experiența expertului cheie Subfactor 3 Experiența deținută de expertul cheie Șef echipă de proiectare
Descriere : Punctajul se acorda astfel: Experiența deținută în poziția de Șef echipă de proiectare in cadrul unor contracte de proiectare lucrări de construire și/sau lucrări de extindere și/sau modernizare/reabilitare de autostrăzi și/sau drumuri naționale și/sau drumuri expres și/sau drumuri județene și/sau proiectare și execuție lucrări de construire și/sau lucrări de extindere și/sau modernizare/reabilitare de autostrăzi și/sau drumuri naționale și/sau drumuri expres și/sau drumuri județene, se va puncta astfel: -2 contracte: 2 puncte -3 contracte: 4 puncte -4 contracte: 6 puncte -5 sau mai multe contracte: 8 puncte Nota 1:Pentru un expert care prezintă un contract pentru demonstrarea experienței similare deținute se vor acorda 0 puncte. În cazul neprezentării niciunui contract pentru demonstrarea experienței deținute de către expert, pentru lipsa experienței similare oferta va fi considerată neconformă. Nota 2: În vederea acordării punctajului pentru factorul de evaluare ce privește expertul cheie, ofertantul va depune în cadrul ofertei documente suport relevante care atestă experiența specifică. Acestea pot fi: fișa de post, contract, recomandare sau orice alt document similar, pentru fiecare contract menționat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 8
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2 Punctaj tehnic. 2.2 Experiența expertului cheie Subfactor 4 Experiența deținută de expertul cheie Inginer Proiectant de drumuri
Descriere : Punctajul se acorda astfel: Experiența deținută în poziția de Inginer Proiectant de drumuri in cadrul unor contracte de execuție lucrări de construire și/sau lucrări de extindere și/sau modernizare/reabilitare de autostrăzi și/sau drumuri naționale și/sau drumuri expres și/sau drumuri județene și/sau proiectare și execuție lucrări de construire și/sau lucrări de extindere și/sau modernizare/reabilitare de autostrăzi și/sau drumuri naționale și/sau drumuri expres și/sau drumuri județene, se va puncta astfel: -2 contracte: 2 puncte -3 contracte: 4 puncte -4 contracte: 6 puncte -5 sau mai multe contracte: 8 puncte Nota 1:Pentru un expert care prezintă un contract pentru demonstrarea experienței similare deținute se vor acorda 0 puncte. În cazul neprezentării niciunui contract pentru demonstrarea experienței deținute de către expert, pentru lipsa experienței similare oferta va fi considerată neconformă. Nota 2: În vederea acordării punctajului pentru factorul de evaluare ce privește expertul cheie, ofertantul va depune în cadrul ofertei documente suport relevante care atestă experiența specifică. Acestea pot fi: fișa de post, contract, recomandare sau orice alt document similar, pentru fiecare contract menționat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 8
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL BIHOR
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 30 757 847,73 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Responsabil parte ofertantă : ASFAMIXT
Denumire oficială : OPR ASFALT
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132426/CIF: RO 20847710
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea licitației : 30 757 847,73 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 206
Data încheierii contractului : 01/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 8
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 8
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 8
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 30 757 847,73 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 35 501 889,32 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : JUDETUL BIHOR
Număr de înregistrare : 4244997
Adresă poștală : Strada: Traian, nr. 5
Localitate : Oradea
Cod poștal : 410033
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bihor ( RO111 )
Țara : România
Punct de contact : Ana-Laura Cociuba
Telefon : +40 0259441317
Adresa de internet : https://www.cjbihor.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : București
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : ASFAMIXT
Număr de înregistrare : RO 20847710
Adresă poștală : Strada SZENT PETER, Nr. 25/E
Localitate : Biharia
Cod poștal : 417050
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bihor ( RO111 )
Țara : România
Telefon : +40 0359800325
Fax : +40 0359800325
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Lider de grup
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

8.1 ORG-9001

Denumire oficială : OPR ASFALT
Număr de înregistrare : RO 31635500
Adresă poștală : Strada Piata Romanilor, Nr. 5
Localitate : Timisoara
Cod poștal : 300100
Subdiviziunea țării (NUTS) : Timiş ( RO424 )
Țara : România
Telefon : +40 374088258
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : e65479dc-866a-46ab-a247-ad3107cdbaf7 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 02/09/2024 18:21 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 02/09/2024 16:18 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00530517-2024
Numărul ediției JO S : 172/2024
Data publicării : 04/09/2024