Proiect tehnic cu detalii de execuţie, verificare proiect, asistenţă tehnică pe timpul execuţiei și execuție lucrări pentru obiectivul “Realizare infrastructură provizorie în cazarma 3120 Miercurea Ciuc”

Prin proiectul de investiție imobiliară ”Proiect tehnic cu detalii de execuţie, verificare proiect, asistenţă tehnică pe timpul execuţiei și execuție lucrări pentru obiectivul “Realizare infrastructură provizorie în cazarma 3120 Miercurea Ciuc” se propune realizarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea în condiții optime a activității specifice structurii utilizatoare din cazarma 3120 Miercurea …

CPV: 45216200 Trabajos de construcción de edificios e instalaciones militares
Plazo:
8 de octubre de 2024 a las 15:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Proiect tehnic cu detalii de execuţie, verificare proiect, asistenţă tehnică pe timpul execuţiei și execuție lucrări pentru obiectivul “Realizare infrastructură provizorie în cazarma 3120 Miercurea Ciuc”
Organismo adjudicador:
Unitatea Militara 02543 Iasi
Número de premio:
2022-I-3120 Miercurea Ciuc

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : Unitatea Militara 02543 Iasi
Forma juridică a achizitorului : Autoritate guvernamentală centrală
Activitatea autorității contractante : Apărare

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Proiect tehnic cu detalii de execuţie, verificare proiect, asistenţă tehnică pe timpul execuţiei și execuție lucrări pentru obiectivul “Realizare infrastructură provizorie în cazarma 3120 Miercurea Ciuc”
Descriere : Prin proiectul de investiție imobiliară ”Proiect tehnic cu detalii de execuţie, verificare proiect, asistenţă tehnică pe timpul execuţiei și execuție lucrări pentru obiectivul “Realizare infrastructură provizorie în cazarma 3120 Miercurea Ciuc” se propune realizarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea în condiții optime a activității specifice structurii utilizatoare din cazarma 3120 Miercurea Ciuc astfel încât încadrarea în normele și standardele actuale să răspundă cerințelor de calitate a fondului construit și să corespundă din punct de vedere logistic și funcțional la normele impuse de Uniunea Europeană. Număr zile până la care se pot solicita clarificări, înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor Zile : 18 (art. 161 din Legea 98/2016 și art. 103 din H.G. 395/2016) Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări cu 11 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor (art. 160 și 161 din Legea 98/2016). Durata execuţie contract = 540 zile astfel: - 90 de zile calendaristice, începând de la data semnării contractului pentru serviciile de proiectare -450 de zile calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, pentru execuția lucrărilor -450 de zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor și până la întocmirea referatului anexă la procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor, pentru serviciile de asistenţă tehnică.
Identificatorul procedurii : 3fa3f728-a50e-49a4-a08e-6018dada5a22
Identificator intern : 2022-I-3120 Miercurea Ciuc
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Lucrări
Clasificarea principală ( cpv ): 45216200 Lucrări de construcţii de clădiri şi instalaţii militare

2.1.3 Valoare

Valoarea estimată fără TVA : 73 790 607 Leu românesc

2.1.4 Informații generale

Informații suplimentare : Cerintele tehnice definite la nivelul anuntului de participare, caietului de sarcini sau altor documente complementare, prin trimiterea standardelor, la un anumit producator, la marci, brevete, tipuri, la o origine sau la o productie/metoda specifica de fabricatie/prestare/executie, vor fi intelese ca fiind insotite de mentiunea ”sau echivalent”. Documentaţia de atribuire va fi obținută prin accesarea site-ului www.e-licitatie.ro. Documentaţia de atribuire este atașată la anunțul de participare simplificat aferent prezentei proceduri. DUAE completat de către autoritatea contractantă este anexat la documentația de atribuire. Răspunsurile la DUAE ale operatorilor economici care participă la procedură vor fi completate in SEAP în mod direct, după autentificare, de către fiecare participant. La încheierea contractului de achiziție publică, autoritatea contractantă va solicita prezentarea contractelor încheiate între contractant și subcontractant/subcontractanți nominalizați în ofertă astfel încât activitățile care le revin acestora precum și sumele aferente prestațiilor să fie cuprinse în contractul de achiziție publică. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt situate pe primul loc, autoritatea contractantă solicită ofertanţilor o nouă propunere financiară, iar contractul va fi atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are preţul cel mai scăzut. Operatorii economici indică şi dovedesc în cuprinsul ofertei care informaţii din propunerea tehnică, elemente din propunerea financiară şi/sau fundamentări/justificări de preţ/cost sunt confidenţiale întrucât sunt: date cu caracter personal, secrete tehnice sau comerciale sau sunt protejate de un drept de proprietate intelectuală. Informaţiile indicate de operatorii economici din propunerea tehnică, elemente din propunerea financiară şi/sau fundamentări/justificări de preţ/cost ca fiind confidenţiale trebuie să fie însoţite de dovada care le conferă caracterul de confidenţialitate, dovadă ce devine anexă la ofertă, în caz contrar nefiind aplicabile prevederile alin. (1), art. 57 din Legea 98/2016.
Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

2.1.6 Motive de excludere

Participarea la o organizație criminală : Participare la o organizatie criminala
Corupție : Coruptie
Frauda : Frauda
Infracțiuni teroriste sau infracțiuni legate de activități teroriste : Infractiuni teroriste sau infractiuni legate de activitati teroriste
Combaterea spălării banilor sau a finanțării terorismului : Spalare de bani sau finantarea terorismului
Munca copiilor și alte forme de trafic de persoane : Exploatarea prin munca a copiilor si alte forme de trafic de persoane
Plata impozitelor : Plata impozitelor
Plata contribuțiilor la asigurările sociale : Plata asigurarilor sociale

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Prin proiectul de investiţie imobiliară: Proiect tehnic cu detalii de execuţie, verificare proiect, asistenţă tehnică pe timpul execuţiei și execuție lucrări pentru obiectivul “ Realizare infrastructură provizorie în cazarma 3120 Miercurea Ciuc” se propune realizarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea în condiții optime a activității specifice structurii utilizatoare din cazarma 3120 Miercurea Ciuc astfel încât încadrarea în normele și standardele actuale să răspundă cerințelor de calitate a fondului construit și să corespundă din punct de vedere logistic și funcțional la normele impuse de Uniunea Europeană. În cadrul proiectului se vor executa următoarele lucrări: OBIECT 1 – Amenajare teren OBIECT 2 – Pavilion PC OBIECT 3 – Pavilion Administrativ OBIECT 4 – Pavilion cazare 1 OBIECT 5 – Pavilion cazare S+SO+MM OBIECT 7 – Pavilion infirmerie OBIECT 8 – Pavilion CP OBIECT 9 – Gospodărie de apă OBIECT 10 – Grupuri electrogene OBIECT 11 – Pavilion atelier mentenanță OBIECT 12 – Pavilion spații depozitare OBIECT 14 – Realizare rețele de iluminat exterior OBIECT 15 – Împrejmuiri OBIECT 16 – Posturi pază OBIECT 17 – Rețea de alimentare cu energie electrică OBIECT 18 – Rețea de alimentare cu apă menajeră OBIECT 19 – Rețea de canalizare și bazine vidanjabile.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Lucrări
Clasificarea principală ( cpv ): 45216200 Lucrări de construcţii de clădiri şi instalaţii militare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Harghita ( RO124 )
Țara : România
Informații suplimentare : Cazarma 3120 Mierucrea Ciuc

5.1.3 Durata estimată

Durată : 540 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Participare rezervată : Participarea nu este rezervată.
Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.9 Criterii de selecție

Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului
Descriere : I. Operatorii economici (inclusiv asociați, subcontractanții și terții susținători declarați după caz) nu trebuie să se regăsească în situațiile prevăzute la art. 164, 165, 167 din Legea nr. 98/2016. Modalitatea de îndeplinire a cerinței constă în prezentarea numai a DUAE conf. art. 193, alin. 1 din Legea nr. 98/2016. Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmează a fi prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor, împreună cu asociat, subcontractant, terț susținător, dacă este cazul. Operatorii economici vor prezenta ca documente justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE: - Cazier judiciar al operatorului economic și al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau a celor cu putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, așa cum rezultă din certificatul constatator emis de ONRC/actul constitutiv; după caz, documente prin care se demonstrează faptul că operatorul economic poate beneficia de derogările prevăzute la art. 166, alin. 2, art. 167, alin. 2 și art. 171 din Legea 98/2016 privind achizițiile publice; - Certificat de atestare fiscală (datorii la bugetul general consolidat) din care să reiasă lipsa datoriilor restante la momentul prezentării sale. - Certificat privind achitarea impozitelor şi taxelor locale (datorii la bugetele locale) din care să reiasă lipsa datorii restante la momentul prezentării sale. - Cazier fiscal din care să reiasă ca nu sunt înscrise fapte de natură fiscală, respectiv cele sancţionate de legile fiscale, financiare, vamale precum şi cele care privesc disciplina financiară, valabil la data prezentării sale. - Alte documente edificatoare, după caz. II. Art. 60 - Declaraţie privind neîncadrarea in situațiile prevăzute la art. 60 din Legea nr. 98/2016. Declarația se va prezenta odată cu DUAE, de către toți participanții la procedura de atribuire (ofertant, asociat, subcontractant și terț susținător) Personal din cadrul autorităţii contractante implicat în organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire: Ciocîntă Gabriel, Răşcanu Răzvan, Gireadă Anca, Andrei Victor Andrei, Avram Iulian, Tîrnovan Mihaela, Tăbăcilă Carmen, Vasiliu Cristian, Vîrgolici Marian, Iacob Șerban, Viziteu Andreea, Achiței Tiberiu. NOTĂ: 1. Vor fi excluşi din procedura de atribuire toţi ofertanţii care se afla în situaţiile prevăzute la art. 60, 164, 165 și 167 din Legea nr. 98/2016. 2. Autoritatea contractantă exclude din procedura de atribuire orice persoană fizică sau juridică, având calitatea de ofertant individual/ofertant asociat/candidat/terț susținător/subcontractant, care nu se încadrează în definiția de la art. 3 alin. (1) lit. jj), fără a mai fi necesară verificarea încadrării în prevederile art. 164, 165 și 167. Se va permite depunerea/prezentarea documentelor solicitate in cadrul acestei secţiuni in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu menţiunea „conform cu originalul”. DUAE va conține și informații cu privire la autoritatea publică sau partea terță responsabilă cu întocmirea documentelor justificative. În cazul în care autoritatea contractantă poate obține documentele justificative prin accesarea unei baze de date, DUAE cuprinde, de asemenea, informațiile solicitate în acest scop, cum ar fi adresa de internet a bazei de date, orice dată de identificare și, dacă este cazul, declarația necesară de acordare a consimțământului. Nedepunerea DUAE odată cu oferta (inclusiv pentru asociat/terț susținător/subcontractant) atrage respingerea acesteia ca inacceptabilă.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.b) Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale
Descriere : Obiectul contractului ce urmează a fi atribuit trebuie să aibă corespondent în codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC Operatorii economici ce depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în nici una dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului. Modalitatea de îndeplinire constă în completare DUAE, urmând ca documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, respectiv certificat constatator emis de ONRC, sau în cazul ofertanților străini, documente echivalente emise în tara de rezidență, urmează să fie prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor. Din acest document trebuie să reiasă informații reale/valabile la momentul prezentării documentelor. Persoane juridice străine Pentru îndeplinirea cerinţelor de la punctul III.1.1.b) ofertantul trebuie sa prezinte documente echivalente emise în conformitate cu legislaţia aplicabilă în ţara de rezidenţă. Documentelor prezentate li se vor alătura traducerile autorizate a acestora în limba română. Conform art. 193 din Legea 98/2016, pentru îndeplinirea cerințelor II, III, IV operatorii economici vor prezenta doar DUAE. Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmează a fi prezentate , la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor, împreună cu asociat, subcontractant, terț susținător, dacă este cazul. În cazul în care operatorul economici intenționează să subcontracteze o parte/părți din contract, DUAE include și informațiile cu privire la subcontractanți. Se va permite depunerea documentelor solicitate in cadrul acestei secţiuni, inclusiv pentru certificatul constatator in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu menţiunea „conform cu originalul”. DUAE va conține și informații cu privire la autoritatea publică sau partea terță responsabilă cu întocmirea documentelor justificative. În cazul în care autoritatea contractantă poate obține documentele justificative prin accesarea unei baze de date, DUAE cuprinde, de asemenea, informațiile solicitate în acest scop, cum ar fi adresa de internet a bazei de date, orice dată de identificare și, dacă este cazul, declarația necesară de acordare a consimțământului. Înainte de atribuirea contractului de achiziţie publică autoritatea contractantă solicită ofertantului clasat pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire să prezinte documente justificative actualizate prin care să demonstreze îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare şi selecţie, în conformitate cu informaţiile cuprinse în DUAE.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Pentru contractele de achiziție de lucrări: executarea de lucrări de tipul specificat
Descriere : Ofertantul trebuie să demonstreze că a executat în ultimii 5 ani, raportat la termenul limită de depunere a ofertelor, lucrări similare în valoare/valoare cumulată de minimum 72.397.628,00 lei exclusiv TVA la nivelul a minimum un contract-maximum 3 contracte. Se consideră lucrări similare obiectului contractului lucrări de construcții civile (execuție construcții noi și/sau consolidare, reabilitare, reparații capitale construcții), minim categoria de importanță C. Conform art. 193 din Legea 98/2016, pentru îndeplinirea cerințelor, operatorii economici vor prezenta doar Formularul DUAE. Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmează a fi prezentate , la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor. La nivelul DUAE trebuie precizate informații cum ar fi: numărul și data contractului invocat drept experiență similară, valoarea, beneficiarul, data și numărul documentului de recepție, precum și ponderea și/sau activitățile pentru care a fost responsabil. Documentele justificative care pot fi prezentate la solicitarea autorității contractante sunt: Contractele menționate ca experiență similară/Procese verbale la terminarea lucrărilor / Certificări de bună execuție / Recomandări ale beneficiarilor /alte documente relevante. Documentele se vor prezenta sub forma de copie scanata după original, copie scanata după copie legalizata sau copie scanata, lizibila cu mențiunea "conform cu originalul". În cazul în care operatorul economic intenționează să subcontracteze o parte/părți din contract, DUAE include și informațiile cu privire la subcontractanți. În cazul în care operatorul economic demonstrează îndeplinirea criteriilor referitoare la situația tehnică și profesională invocând susținerea unui terț, DUAE include și informațiile cu privire la terțul susținător. Ofertantul va prezenta angajamentul terțului susținător din Secțiunea III- ”Formulare”- Anexa 2. Operatorul economic poate invoca susţinerea unui terţ pentru îndeplinirea plafonului aferent criteriului referitor la experienţa similară doar pentru maximum 50% din nivelul acestuia, diferența de minim 50% va fi îndeplinită de către ofertant. DUAE va conține și informații cu privire la autoritatea publică sau partea terță responsabilă cu întocmirea documentelor justificative. În cazul în care autoritatea contractantă poate obține documentele justificative prin accesarea unei baze de date, DUAE cuprinde, de asemenea, informațiile solicitate în acest scop, cum ar fi adresa de internet a bazei de date, orice dată de identificare și, dacă este cazul, declarația necesară de acordare a consimțământului. În situaţiile prevăzute mai sus, susţinătorul răspunde pentru prejudiciile cauzate autorităţii contractante ca urmare a nerespectării obligaţiilor prevăzute în angajament, aceasta din urmă având posibilitatea de acţiune directă împotriva susţinătorului.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea în registrul comerțului
Descriere : Obiectul contractului ce urmează a fi atribuit trebuie să aibă corespondent în codul CAEN din certificatul constatator emis de ONRC.Operatorii economici ce depun ofertă trebuie să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țara de rezidență, să reiasă că operatorul economic este legal constituit, că nu se află în nici una dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului. Modalitatea de îndeplinire constă în completare DUAE, urmând ca documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, respectiv certificat constatator emis de ONRC, sau în cazul ofertanților străini, documente echivalente emise în tara de rezidență, urmează să fie prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor. Din acest document trebuie să reiasă informații reale/valabile la momentul prezentării documentelor. Persoane juridice străine Pentru îndeplinirea cerinţelor de la punctul III.1.1.b) ofertantul trebuie sa prezinte documente echivalente emise în conformitate cu legislaţia aplicabilă în ţara de rezidenţă. Documentelor prezentate li se vor alătura traducerile autorizate a acestora în limba română. Conform art. 193 din Legea 98/2016, pentru îndeplinirea cerințelor II, III, IV operatorii economici vor prezenta doar DUAE. Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE urmează a fi prezentate , la solicitarea autorității contractante, doar de către ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluării ofertelor, împreună cu asociat, subcontractant, terț susținător, dacă este cazul. În cazul în care operatorul economici intenționează să subcontracteze o parte/părți din contract, DUAE include și informațiile cu privire la subcontractanți. Se va permite depunerea documentelor solicitate in cadrul acestei secţiuni, inclusiv pentru certificatul constatator in oricare din formele: original/copie legalizata/copie lizibila cu menţiunea „conform cu originalul”. DUAE va conține și informații cu privire la autoritatea publică sau partea terță responsabilă cu întocmirea documentelor justificative. În cazul în care autoritatea contractantă poate obține documentele justificative prin accesarea unei baze de date, DUAE cuprinde, de asemenea, informațiile solicitate în acest scop, cum ar fi adresa de internet a bazei de date, orice dată de identificare și, dacă este cazul, declarația necesară de acordare a consimțământului. Înainte de atribuirea contractului de achiziţie publică autoritatea contractantă solicită ofertantului clasat pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire să prezinte documente justificative actualizate prin care să demonstreze îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare şi selecţie, în conformitate cu informaţiile cuprinse în DUAE.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea economică și financiară
Utilizarea acestui criteriu : Neutilizat

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : COMPONENTA TEHNICĂ - F2
Descriere : Conform fișierului atașat la prezenta documentație.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 48
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : GARANȚIA SUPLIMENTARĂ – F3
Descriere : Punctaj maxim : 12 puncte (12%).Punctajul se acordă astfel: a) pentru perioada de garanție suplimentară ofertată față de cea minim obligatorie de 36 de luni se acordă câte 1 punct pentru fiecare lună ofertată din punctajul maxim de 12 de puncte. Pentru perioada de garanție suplimentară ofertată de 12 de luni sau mai mare de 12 de luni se acordă punctajul maxim de 12 de puncte. Pentru perioada de garanție de 36 de luni punctajul este 0 puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 12
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.11 Documentele achiziției

Unde se găsesc documentele achiziției : https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100183970

5.1.12 Condițiile achiziției publice

Condiții de depunere :
Depunere electronică : Obligatorie
Adresa de depunere : https://www.e-licitatie.ro
Limbile în care pot fi depuse ofertele sau cererile de participare : română
Catalog electronic : Nu este permisă
Variante : Nu este permisă
Termenul-limită pentru primirea ofertelor : 08/10/2024 15:00 +03:00
Termenul până la care oferta trebuie să rămână valabilă : 4 Lună
Informații privind deschiderea publică :
Data deschiderii : 08/10/2024 15:00 +03:00
Locul : In SEAP
Clauzele contractuale :
Executarea contractului trebuie efectuată în cadrul unor programe de angajare protejată : Nu
Facturare electronică : Obligatorie
Se va utiliza comanda electronică : nu
Se va utiliza plata electronică : nu
Forma juridică pe care trebuie să o adopte un grup de ofertanți căruia i se atribuie un contract : Asociere conform art. 53. din Legea privind achizitiile publice nr 98/2016
Informații privind termenele-limită pentru reexaminare : Termenele de exercitare a caii de atac sunt cele prevazute la art. 8 din Legea 101/2016.

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție
Licitație electronică : nu

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Unitatea Militara 02543 Iasi
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : U.M. 02543 Iaşi - BIROUL JURIDIC
Organizația care primește cererile de participare : Unitatea Militara 02543 Iasi
Organizația care prelucrează ofertele : Unitatea Militara 02543 Iasi
TED eSender : Operator SEAP

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : Unitatea Militara 02543 Iasi
Număr de înregistrare : 24944464
Adresă poștală : Strada: Aeroportului, nr. 2
Localitate : Iasi
Cod poștal : 700384
Subdiviziunea țării (NUTS) : Iaşi ( RO213 )
Țara : România
Punct de contact : Razvan Rascanu
Telefon : +40 232273416
Fax : +40 0232273416
Adresa de internet : https://www.e-licitatie.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții
Organizația care primește cererile de participare
Organizația care prelucrează ofertele

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 218900745
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : U.M. 02543 Iaşi - BIROUL JURIDIC
Număr de înregistrare : 24944464_3
Adresă poștală : Str Aeroportului nr. 2
Localitate : Iasi (Iasi)
Cod poștal : 700384
Subdiviziunea țării (NUTS) : Iaşi ( RO213 )
Țara : România
Telefon : +40 232273416
Fax : +40 232273416
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : 10775073-13e0-4a5c-827a-bf18617cce89 - 01
Tip de formular : Procedură concurențială
Tip de anunț : Anunț de participare sau de concesionare - regim standard
Data notificării expedierii : 28/08/2024 13:21 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 28/08/2024 11:35 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00517652-2024
Numărul ediției JO S : 168/2024
Data publicării : 29/08/2024