Porvoon Veden muoviputkien, - kaivojen ja verkosto-osien hankinta

Porvoon vesi pyytää tarjoustanne puitejärjestelynä vuodelle 2025–2026 sekä optiovuosille 2027 ja 2028 seuraavista tuoteryhmistä: - Paineputket kieppi - Paineputket salko - Viemäri- ja hulevesiputket sekä viemäri- ja hulevesiverkoston muoviset tarkastuskaivot - Jätevesiviemärikaivot tuplatiivisterenkaalla - Paineputkien muoviosat - Viemäriverkoston osat - Hulevesiverkoston osat Tilaaja päättää optiovuosien 2027 ja 2028 käyttämisestä erikseen. …

CPV: 44160000 Conducciones, canalizaciones, tuberías de revestimiento, tubos y artículos conexos
Plazo:
7 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Porvoon Veden muoviputkien, - kaivojen ja verkosto-osien hankinta
Organismo adjudicador:
Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
Número de premio:
523441

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
Hankintayksikön toiminta : Vesitalouteen liittyvät toiminnot

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Porvoon Veden muoviputkien, - kaivojen ja verkosto-osien hankinta
Kuvaus : Porvoon vesi pyytää tarjoustanne puitejärjestelynä vuodelle 2025–2026 sekä optiovuosille 2027 ja 2028 seuraavista tuoteryhmistä: - Paineputket kieppi - Paineputket salko - Viemäri- ja hulevesiputket sekä viemäri- ja hulevesiverkoston muoviset tarkastuskaivot - Jätevesiviemärikaivot tuplatiivisterenkaalla - Paineputkien muoviosat - Viemäriverkoston osat - Hulevesiverkoston osat Tilaaja päättää optiovuosien 2027 ja 2028 käyttämisestä erikseen. Optiovuoden käytöstä ilmoitetaan palveluntuottajalle kirjallisesti 31.08.2026 mennessä vuoden 2027 osalta, ja 31.08.2027 mennessä vuoden 2028 osalta. Tarjous tulee antaa liitteenä olevalla excel-tarjouslomakkeilla, joihin täytetään jokaisesta tarjotusta tuotteesta ”tuotteen merkki/valmistaja”, ”tuotteen yksikköhinta” sekä lomakkeissa ilmoitetuilla määrätiedoilla lasketut ”kokonaishinnat”. Samassa liitetiedostossa on monta tarjouslomaketta (tuotekoria) eri välilehdillä. Tarjouslomakkeissa ilmoitetut tuotemäärät ovat viitteellisiä eivätkä sido tilaajaa. Tarjousta ei tarvitse antaa kaikista tämän kyselyn tuotteista, vaan osatarjoukset ovat sallittuja. Osatarjouksia voi antaa seuraavista tuotekorikonaisuuksista (1-7) - Kori 1: Paineputket "kieppi" - Kori 2: Paineputket "salko" - Kori 3: Viemäri- ja hulevesiputket sekä viemäri- ja hulevesiverkoston muoviset tarkastuskaivot - Kori 4: Jätevesiviemärikaivot tuplatiivisterenkaalla - Kori 5: Paineputkien muoviosat - Kori 6: Viemäriverkoston osat - Kori 7: Hulevesiverkoston osat Vertailukelpoisten vertailuhintojen saamiseksi on niistä tuotekoreista, joista tarjous annetaan, täytettävä tarjouslomakkeessa ko. tuotekorille varattu kohta kaikilta kohdin. Mikäli jonkun tuotteen hinta puuttuu, vertailuhintana käytetään kalleinta, tuotteelle annettua hintaa. Porvoon Vesi tekee puitesopimuksen kaikkien tarjoajien kanssa, jotka täyttävät hankinnan vaatimukset. Tarjous ei saa sisältää ehtoja eikä tarjouksen mukana tule toimittaa muita kuin tarjouspyynnössä pyydettyjä tietoja. Yleisiä esitteitä, henkilöluetteloita tai referenssiluetteloita ei oteta huomioon tarjousten käsittelyssä.
Menettelytunniste : 52896912-7038-4fd6-a591-84de47d73f9b
Sisäinen tunniste : 523441
Menettelyn tyyppi : Avoin
Menettely on nopeutettu : ei
Perustelu nopeutetun menettelyn käytölle :
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Jokaisesta hankinnasta tehdään erillinen hankekohtainen tilaus, jossa määritetään mm. hankittavat tuotteet, veloitusperusteet, toimitusaikataulu ja -paikka sekä vastuuhenkilöt. Tiedustelut tuotteiden tilaamisesta käynnistetään sen puitesopimuskumppanin kanssa, jonka tilaaja katsoo kokonaistaloudellisimmaksi. Jos ko. toimittajan kanssa ei päästä yksimielisyyteen aikataulusta tai tilattavaa tuotetta ei ole saatavilla, tiedustelut käynnistetään sopivuusjärjestyksessä seuraavan tavarantoimittajan kanssa.

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 44160000 Putkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet

2.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Porvoon kaupungin alueella

2.1.4 Yleistä tietoa

Lisätiedot : Kilpailutuksen perusteella laaditaan muovisten viemäri-, hulevesi- ja paineputkien, muovisten viemäri- ja hulevesikaivojen sekä viemäri-, hulevesi- ja paineputkiverkostojen muoviosien toimitusten puitesopimus kaikkien tarjouspyynnön vaatimukset täyttävien toimittajien kanssa. Tavarantoimittajan tulee noudattaa seuraavia tarjoamiaan tuotteitaan koskevia ohjeita ja määräyksiä: • Kaikkien tarjottavien tuotteiden tulee täyttää tarjouspyynnössä mainitut standardien mukaiset tekniset vaatimukset. • Kaikilla tarjottavilla paine- ja viettoviemäriputkilla tulee olla Nordic Polymark - tai PAS-merkintä. Jokaisesta hankinnasta tehdään erillinen hankekohtainen tilaus, jossa määritetään mm. hankittavat tuotteet, veloitusperusteet, toimitusaikataulu ja -paikka sekä vastuuhenkilöt. Tiedustelut tuotteiden tilaamisesta käynnistetään sen puitesopimuskumppanin kanssa, jonka tilaaja katsoo kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi. Jos ko. toimittajan kanssa ei päästä yksimielisyyteen aikataulusta tai tilattavaa tuotetta ei ole saatavilla, tiedustelut käynnistetään sopivuusjärjestyksessä seuraavan tavarantoimittajan kanssa.
Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/25/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0001

Otsikko : Tuotekori 1 Paineputket "Kieppi"
Kuvaus : kts Excel-liite, tuotekori 1 Paineputket "Kieppi"
Sisäinen tunniste : 1

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 44160000 Putkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Porvoon kaupungin alueella

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Tämä on toistuva hankinta
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Siirtyminen kiertotalouteen

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Peruste :
Tyyppi : Muu
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 18/09/2024 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 07/10/2024 10:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 3 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 07/10/2024 10:05 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : kts. sopimusluonnos
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Rahoitusehdot : Maksetaan sopimuksen mukaisesti.

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon ei liity uudelleen kilpailuttamista
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0002

Otsikko : Tuotekori 3: Viemäri- ja hulevesiverkoston muoviset tarkastuskaivot, viemäri- sekä hulevesiputket
Kuvaus : Jäteveden PE-muovikaivot varustetaan teleskoopilla, kotimaisilla 40 tn valurautakansistolla ja standardin mukaisella virtausta ohjaavalla kourupohjalla. Pohja-osan tulee olla valkoinen. Hulevedenveden PE-muovikaivot varustetaan teleskoopilla, kotimaisilla 40 tn valurautakansistolla ja levypohjalla. Toimittajan pitää pystyä valmistamaan kaivot tilaajan tarpeiden mukaisesti. kts. excel liite, tuotekori 3 iemäri- ja hulevesiverkoston muoviset tarkastuskaivot, viemäri- sekä hulevesiputket
Sisäinen tunniste : 3

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 44160000 Putkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Porvoon kaupungin alueella

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Tämä on toistuva hankinta
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Siirtyminen kiertotalouteen

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Peruste :
Tyyppi : Muu
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 18/09/2024 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 07/10/2024 10:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 3 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 07/10/2024 10:05 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : kts. sopimusluonnos
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Rahoitusehdot : kts. sopimusluonnos

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon ei liity uudelleen kilpailuttamista
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0003

Otsikko : Tuotekori 2: Putket - Salko
Kuvaus : kts excel-liite tuotekori 2 Putket - Salko
Sisäinen tunniste : 2

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 44160000 Putkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Porvoon kaupungin alueella

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Tämä on toistuva hankinta
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Siirtyminen kiertotalouteen

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Peruste :
Tyyppi : Muu
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 18/09/2024 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 07/10/2024 10:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 3 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 07/10/2024 10:05 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : kts. sopimusluonnos
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Rahoitusehdot : kts. sopimusluonnos

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon ei liity uudelleen kilpailuttamista
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0004

Otsikko : Tuotekori 5 Paineputkien muoviosat
Kuvaus : kts. excel-liite, tuotekori 5 Paineputkien muoviosat
Sisäinen tunniste : 5

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 44160000 Putkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Porvoon kaupungin alueella

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Tämä on toistuva hankinta
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Siirtyminen kiertotalouteen

5.1.8 Esteettömyyskriteerit

Vammaisia koskevia esteettömyysvaatimuksia ei ole otettu huomioon, koska hankintaa ei ole tarkoitettu luonnollisten henkilöiden käyttöön

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Peruste :
Tyyppi : Muu
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 18/09/2024 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 07/10/2024 10:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 3 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 07/10/2024 10:05 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : kts. sopimusluonno
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä
Rahoitusehdot : kts. sopimusluonnos

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon ei liity uudelleen kilpailuttamista
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0005

Otsikko : Tuotekori 6: Viemäriverkoston osat
Kuvaus : kts. excel-liite, tuotekori 6 Viemäriverkoston osat
Sisäinen tunniste : 6

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 44160000 Putkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Porvoon kaupungin alueella

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Tämä on toistuva hankinta
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Siirtyminen kiertotalouteen

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Peruste :
Tyyppi : Muu
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 18/09/2024 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 07/10/2024 10:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 3 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 07/10/2024 10:05 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : kts. sopimusluonnos
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Rahoitusehdot : kts. sopimusluonnos

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon ei liity uudelleen kilpailuttamista
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0006

Otsikko : Tuotekori 7: Hulevesiverkoston osat
Kuvaus : kts. excel-liite, tuotekori 7 Hulevesiverkoston osat
Sisäinen tunniste : 7

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 44160000 Putkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Porvoon kaupungin alueella

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Tämä on toistuva hankinta
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Siirtyminen kiertotalouteen

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Peruste :
Tyyppi : Muu
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 18/09/2024 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 07/10/2024 10:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 3 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 07/10/2024 10:05 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : kts. sopimusluonnos
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Rahoitusehdot : kts. sopimusluonnos

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon ei liity uudelleen kilpailuttamista
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0007

Otsikko : Tuotekori 4: Jätevesiviemärikaivot tuplatiivisterenkailla
Kuvaus : kts. tuotekori 4 Jätevesiviemärikaivot tuplatiivisterenkailla
Sisäinen tunniste : 4

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 44160000 Putkijohdot, putkistot, putket, suojaputket ja vastaavat tuotteet

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Porvoon kaupungin alueella

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2026

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 2

5.1.6 Yleistä tietoa

Tämä on toistuva hankinta
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.7 Strategiset hankinnat

Lähestymistapa ympäristövaikutusten vähentämiseen : Siirtyminen kiertotalouteen

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Peruste :
Tyyppi : Muu
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Halvin hinta
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 18/09/2024 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 07/10/2024 10:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 3 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 07/10/2024 10:05 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : Kts. sopimusluon
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Rahoitusehdot : Maksetaan laskun mukaan

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon ei liity uudelleen kilpailuttamista
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Porvoon Vesi / Porvoon kaupunki
Rekisterinumero : 1061512-1
Postiosoite : Mestarintie 2
Postitoimipaikka : Porvoo
Postinumero : 06150
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Hankintapalvelut
Puhelin : +358 401374795
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : cb6498a7-cd32-4db3-b713-ca168997fd0e - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 02/09/2024 11:25 +00:00
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 02/09/2024 11:26 +00:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00526299-2024
EUVL S -lehden numero : 171/2024
Julkaisupäivä : 03/09/2024