Planten bomen met nazorg en garantie

De gemeente bepaalt per deelopdracht het aantal en soort van de door de opdrachtnemer te leveren bomen. In het bestek zijn de meest voorkomende bomen die opdrachtgever wenst te planten opgenomen. De inschrijver plant de bomen met in acht neming van de eisen in de RAW. De nazorg van 3 …

CPV: 03452000 Árboles, 77300000 Servicios hortícolas, 77310000 Servicios de plantación y mantenimiento de zonas verdes
Plazo:
30 de septiembre de 2024 a las 11:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Planten bomen met nazorg en garantie
Organismo adjudicador:
Gemeente Helmond
Número de premio:
52017166

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Gemeente Helmond
Rechtsvorm van de koper : Regionale overheid
Activiteit van de aanbestedende dienst : Algemene overheidsdiensten

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Planten bomen met nazorg en garantie
Beschrijving : De gemeente bepaalt per deelopdracht het aantal en soort van de door de opdrachtnemer te leveren bomen. In het bestek zijn de meest voorkomende bomen die opdrachtgever wenst te planten opgenomen. De inschrijver plant de bomen met in acht neming van de eisen in de RAW. De nazorg van 3 jaren is omschreven in het bestek. De inschrijver levert na 3 jaar nazorg een levende en gezonde boom op. De garantie is geregeld als onderdeel van de ‘Standaard 2020 van de RAW’ artikel 51.54.04 en 51.57.02. Het eerste kalenderjaar 2024 is € 400.000, - beschikbaar incl. levering bomen en drie jaar nazorg. Het is niet zeker dat budget beschikbaar is voor de volgende jaren: - Het tweede kalenderjaar 2025 € 800.000. - Het derde kalenderjaar 2026 € 800.000. - Het vierde kalenderjaar 2027 € 750.000. - Het vijfde kalenderjaar 2028 € 400.000,00 (alleen voorjaar).
Identificatiecode van de procedure : 075e89d0-0569-42b5-8189-50c486f458cf
Interne identificatiecode : 52017166
Type procedure : Openbaar
De procedure wordt versneld : neen
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure : De methodiek is Gunnen Op Waarde (GOW). De fictieve korting verkregen op het onderdeel kwaliteit wordt van de inschrijfprijs afgetrokken. Het resultaat is de fictieve inschrijfsom. De inschrijver met de laagste fictieve inschrijfsom heeft de beste prijs kwaliteitsverhouding.

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 77300000 Tuinbouwdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 03452000 Bomen

2.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Zuidoost-Noord-Brabant ( NL414 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Gemeente Helmond

2.1.3 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 3 150 000 Euro

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

2.1.5 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Maximumaantal percelen waarop één inschrijver kan inschrijven : 1
Voorwaarden van het contract :
Maximumaantal percelen dat aan één inschrijver kan worden gegund : 1

2.1.6 Gronden voor uitsluiting

Louter nationale uitsluitingsgronden : Uitsluitingsgronden zijn opgevoerd in de aanbestedingsdocumenten of in TenderNed toegevoegd.

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0001

Titel : Perceel 1 halve opdracht
Beschrijving : Perceel 1, de helft van de opdracht, te weten de helft van het budget. Slechts 1 van beide percelen wordt gegund. De gemeente bepaalt per deelopdracht het aantal en soort van de door de opdrachtnemer te leveren bomen. In het bestek zijn de meest voorkomende bomen die opdrachtgever wenst te planten opgenomen. De inschrijver plant de bomen met in acht neming van de eisen in de RAW. De nazorg van 3 jaren is omschreven in het bestek. De inschrijver levert na 3 jaar nazorg een levende en gezonde boom op. De garantie is geregeld als onderdeel van de ‘Standaard 2020 van de RAW’ artikel 51.54.04 en 51.57.02. Voor perceel 1 geldt de helft van het onderstaande budget. Het eerste kalenderjaar 2024 is € 400.000, - beschikbaar incl. levering bomen en drie jaar nazorg. Voor de volgende jaren is het budget nog niet zeker. - Het tweede kalenderjaar 2025 € 800.000. - Het derde kalenderjaar 2026 € 800.000. - Het vierde kalenderjaar 2027 € 750.000. - Het vijfde kalenderjaar 2028 € 400.000,00 (alleen voorjaar).
Interne identificatiecode : 1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 77300000 Tuinbouwdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 03452000 Bomen
Opties :
Beschrijving van de opties : Na het jaar 2024 is jaarlijks een verlenging mogelijk op 1 oktober. Maximaal 3 verlengingen. Gevolgd telkens door drie jaar nazorg.

5.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Zuidoost-Noord-Brabant ( NL414 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Gemeente Helmond

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 7 Jaar

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 3
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : Zie Leidraad.

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 1 575 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
De namen en beroepskwalificaties van het voor de uitvoering van de opdracht ingezette personeel moeten worden vermeld : Niet vereist
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.7 Strategische aanbestedingen

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Andere
Naam : E1 Combinatievorming indien van toepassing
Beschrijving : Indien inschrijver niet zelfstandig in het gevraagde kan of wil voorzien, bestaat de mogelijkheid om de inschrijving in te dienen in samenwerking met andere organisaties. De Combinatie wordt als één geheel beoordeeld. De Combinatie is verplicht bij inschrijving één Penvoerder aan te wijzen om hen in alle opzichten te vertegenwoordigen c.q. als Penvoerder op te treden. Na sluitingsdatum inschrijftermijn mogen geen wijzigingen in de Combinatie worden aangebracht. Bij Gunning wordt een gezamenlijke ondertekende verklaring verstrekt door de Combinatie van leveranciers, waarin staat dat alle leden van de Combinatie zich gezamenlijk en hoofdelijk aansprakelijk stellen voor de uitvoering van de financiële en technische aspecten van opdracht. Bij een samenwerkingsverband (Combinatie) gaat het om meerdere ondernemingen die gezamenlijk inschrijven op een opdracht. Zie verder: Aanbestedingsleidraad.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E2 Inschrijving in handels- en beroepsregister
Beschrijving : De inschrijver moet, of combinatieleden dan wel derde(n) moeten, ieder voor zich, te zijn ingeschreven in het beroeps- of handelsregister van het land waar hij is gevestigd. KvK is niet ouder dan 6 maanden vanaf sluitingsdatum aanbesteding.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E3 Uitsluitingsgronden (UEA)
Beschrijving : Uitsluitingsgronden hebben betrekking op: UEA Deel III A Gronden die verband houden met strafrechtelijke veroordelingen; UEA Deel III B Gronden die verband houden met de betaling van belastingen of sociale premies; UEA Deel III C Gronden met betrekking tot insolventie en belangenconflicten.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E4 Referenties
Beschrijving : Met referentie(s) toont de inschrijver aan over de benodigde kerncompetentie te beschikken voor de uitvoering van de aanbestede opdracht. Dat betekent dat de inschrijver blijk geeft van ervaring op essentiële punten van de aanbestede opdracht. Per kerncompetentie dient inschrijver een referentie aan te leveren waarmee aangetoond wordt dat er zelfstandig aan kan worden voldaan. Indien inschrijver een referentie aanlevert die in Combinatie of met een Onderaannemer is uitgevoerd dan dient diezelfde Combinatie of Onderaannemer beschikbaar te zijn voor uitvoering van onderhavige Overeenkomst. Voor omschrijving van de kerncompetenties en nadere eisen aan referenties: zie Aanbestedingsleidraad.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E5 Beroep draagkracht en/of bekwaamheid derden indien van toepassing
Beschrijving : Een zelfstandige inschrijver of een Combinatie kan zich voor de opdracht beroepen op draagkracht en/of bekwaamheid van andere natuurlijke personen of rechtspersonen, ongeacht de juridische aard van zijn banden met deze natuurlijke personen of rechtspersonen. Bij een beroep op (een) Derde(n) als hiervoor bedoeld neemt inschrijver of Combinatie de verplichting op zich deze Derde(n) bij de uitvoering van opdracht ook daadwerkelijk beschikbaar te hebben voor die onderdelen waarvoor het beroep op de Derde(n) is gedaan (zelfvereiste). Voor een beroep op de beroeps- en technische bekwaamheid betreft dit, desgewenst, de vereiste beschikbaarheid van personeel en technische uitrusting. Voor een beroep op de financiële en economische draagkracht houdt deze verplichting in, dat de desbetreffende Derde(n) hoofdelijk aansprakelijk is (zijn) voor de gestanddoening van de verplichtingen die voortvloeien uit de inschrijving alsmede de uitvoering van de Overeenkomst. Aanbestedende Dienst heeft het recht om van inschrijver of Combinatie te verlangen dat hij de daadwerkelijke beschikbaarheid van de desbetreffende Derde(n) voor de uitvoering van opdracht aantoont, door het opleveren van (een) rechtsgeldige verklaring(en) door de desbetreffende Derde(n) ondertekent. Zie verder: Aanbestedingsleidraad.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Andere
Gebruik van dit criterium : Niet gebruikt

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Plan van Aanpak
Beschrijving : Plan van Aanpak
Gewicht (punten, exact) : 20
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Social Return
Beschrijving : Social Return
Gewicht (punten, exact) : 5
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Emissie
Beschrijving : Emissie
Gewicht (punten, exact) : 6
Criterium :
Type : Prijs
Naam : Inschrijfstaat en Inschrijfbiljet
Beschrijving : Inschrijfstaat en Inschrijfbiljet
Gewicht (punten, exact) : 69
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 09/09/2024 11:00 +02:00

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van inschrijvingen : 30/09/2024 11:00 +02:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 3 Maand
Informatie over de openbare opening :
Openingsdatum : 30/09/2024 11:01 +02:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Toegestaan
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen
Rechtsvorm die moet worden aangenomen door een combinatie van inschrijvers aan wie een opdracht wordt gegund : Combinatievorming indien van toepassing

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Maximumaantal deelnemers : 2
Rechtvaardiging voor de looptijd van de raamovereenkomst : Er is gekozen voor een langere duur dan 4 jaar voor de raamovereenkomst omdat er sprake is van drie jaar nazorg en garantie. Dit houdt in dat er maximaal 4 plantjaren zijn met elk 3 jaar nazorg en garantie. Dit kan resulteren in een samenwerking van maximaal 7 jaar.
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Gemeente Helmond
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Gemeente Helmond
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Gemeente Helmond
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Gemeente Helmond

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0002

Titel : Perceel 2 hele opdracht
Beschrijving : perceel 2 hele opdracht. Slechts 1 van beide percelen wordt gegund. De gemeente bepaalt per deelopdracht het aantal en soort van de door de opdrachtnemer te leveren bomen. In het bestek zijn de meest voorkomende bomen die opdrachtgever wenst te planten opgenomen. De inschrijver plant de bomen met in acht neming van de eisen in de RAW. De nazorg van 3 jaren is omschreven in het bestek. De inschrijver levert na 3 jaar nazorg een levende en gezonde boom op. De garantie is geregeld als onderdeel van de ‘Standaard 2020 van de RAW’ artikel 51.54.04 en 51.57.02. Perceel 2 hele opdracht. Het eerste kalenderjaar 2024 is € 400.000, - beschikbaar incl. levering bomen en drie jaar nazorg. De daarop volgende jaren is het budget niet zeker. - Het tweede kalenderjaar 2025 € 800.000. - Het derde kalenderjaar 2026 € 800.000. - Het vierde kalenderjaar 2027 € 750.000. - Het vijfde kalenderjaar 2028 € 400.000,00 (alleen voorjaar
Interne identificatiecode : 2

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 77310000 Beplanten en onderhouden van groengebieden
Aanvullende classificatie ( cpv ): 03452000 Bomen
Opties :
Beschrijving van de opties : Na het jaar 2024 is jaarlijks een verlenging mogelijk op 1 oktober. Maximaal 3 verlengingen. Gevolgd telkens door drie jaar nazorg.

5.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Zuidoost-Noord-Brabant ( NL414 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Gemeente Helmond

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 7 Jaar

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 3
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : Zie Leidraad.

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 3 150 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
De namen en beroepskwalificaties van het voor de uitvoering van de opdracht ingezette personeel moeten worden vermeld : Niet vereist
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.7 Strategische aanbestedingen

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Andere
Naam : E1 Combinatievorming indien van toepassing
Beschrijving : Indien inschrijver niet zelfstandig in het gevraagde kan of wil voorzien, bestaat de mogelijkheid om de inschrijving in te dienen in samenwerking met andere organisaties. De Combinatie wordt als één geheel beoordeeld. De Combinatie is verplicht bij inschrijving één Penvoerder aan te wijzen om hen in alle opzichten te vertegenwoordigen c.q. als Penvoerder op te treden. Na sluitingsdatum inschrijftermijn mogen geen wijzigingen in de Combinatie worden aangebracht. Bij Gunning wordt een gezamenlijke ondertekende verklaring verstrekt door de Combinatie van leveranciers, waarin staat dat alle leden van de Combinatie zich gezamenlijk en hoofdelijk aansprakelijk stellen voor de uitvoering van de financiële en technische aspecten van opdracht. Bij een samenwerkingsverband (Combinatie) gaat het om meerdere ondernemingen die gezamenlijk inschrijven op een opdracht. Zie verder: Aanbestedingsleidraad.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E2 Inschrijving in handels- en beroepsregister
Beschrijving : De inschrijver moet, of combinatieleden dan wel derde(n) moeten, ieder voor zich, te zijn ingeschreven in het beroeps- of handelsregister van het land waar hij is gevestigd. KvK is niet ouder dan 6 maanden vanaf sluitingsdatum aanbesteding.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E3 Uitsluitingsgronden (UEA)
Beschrijving : Uitsluitingsgronden hebben betrekking op: UEA Deel III A Gronden die verband houden met strafrechtelijke veroordelingen; UEA Deel III B Gronden die verband houden met de betaling van belastingen of sociale premies; UEA Deel III C Gronden met betrekking tot insolventie en belangenconflicten.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E4 Referenties
Beschrijving : Met referentie(s) toont de inschrijver aan over de benodigde kerncompetentie te beschikken voor de uitvoering van de aanbestede opdracht. Dat betekent dat de inschrijver blijk geeft van ervaring op essentiële punten van de aanbestede opdracht. Per kerncompetentie dient inschrijver een referentie aan te leveren waarmee aangetoond wordt dat er zelfstandig aan kan worden voldaan. Indien inschrijver een referentie aanlevert die in Combinatie of met een Onderaannemer is uitgevoerd dan dient diezelfde Combinatie of Onderaannemer beschikbaar te zijn voor uitvoering van onderhavige Overeenkomst. Voor omschrijving van de kerncompetenties en nadere eisen aan referenties: zie Aanbestedingsleidraad.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E5 Beroep draagkracht en/of bekwaamheid derden indien van toepassing
Beschrijving : Een zelfstandige inschrijver of een Combinatie kan zich voor de opdracht beroepen op draagkracht en/of bekwaamheid van andere natuurlijke personen of rechtspersonen, ongeacht de juridische aard van zijn banden met deze natuurlijke personen of rechtspersonen. Bij een beroep op (een) Derde(n) als hiervoor bedoeld neemt inschrijver of Combinatie de verplichting op zich deze Derde(n) bij de uitvoering van opdracht ook daadwerkelijk beschikbaar te hebben voor die onderdelen waarvoor het beroep op de Derde(n) is gedaan (zelfvereiste). Voor een beroep op de beroeps- en technische bekwaamheid betreft dit, desgewenst, de vereiste beschikbaarheid van personeel en technische uitrusting. Voor een beroep op de financiële en economische draagkracht houdt deze verplichting in, dat de desbetreffende Derde(n) hoofdelijk aansprakelijk is (zijn) voor de gestanddoening van de verplichtingen die voortvloeien uit de inschrijving alsmede de uitvoering van de Overeenkomst. Aanbestedende Dienst heeft het recht om van inschrijver of Combinatie te verlangen dat hij de daadwerkelijke beschikbaarheid van de desbetreffende Derde(n) voor de uitvoering van opdracht aantoont, door het opleveren van (een) rechtsgeldige verklaring(en) door de desbetreffende Derde(n) ondertekent. Zie verder: Aanbestedingsleidraad.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Andere
Gebruik van dit criterium : Niet gebruikt

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Plan van Aanpak
Beschrijving : Plan van Aanpak
Gewicht (punten, exact) : 20
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Social Return
Beschrijving : Social Return
Gewicht (punten, exact) : 5
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Emissie
Beschrijving : Emissie
Gewicht (punten, exact) : 6
Criterium :
Type : Prijs
Naam : Inschrijfstaat en Inschrijfbiljet
Beschrijving : Inschrijfstaat en Inschrijfbiljet
Gewicht (punten, exact) : 69
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 09/09/2024 11:00 +02:00

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van inschrijvingen : 30/09/2024 11:00 +02:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 3 Maand
Informatie over de openbare opening :
Openingsdatum : 30/09/2024 11:01 +02:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Toegestaan
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen
Rechtsvorm die moet worden aangenomen door een combinatie van inschrijvers aan wie een opdracht wordt gegund : Combinatievorming indien van toepassing

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Maximumaantal deelnemers : 2
Rechtvaardiging voor de looptijd van de raamovereenkomst : Er is gekozen voor een langere duur dan 4 jaar voor de raamovereenkomst omdat er sprake is van drie jaar nazorg en garantie. Dit houdt in dat er maximaal 4 plantjaren zijn met elk 3 jaar nazorg en garantie. Dit kan resulteren in een samenwerking van maximaal 7 jaar.
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Gemeente Helmond
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Gemeente Helmond
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Gemeente Helmond
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Gemeente Helmond

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Gemeente Helmond
Registratienummer : 50664505
Postadres : Weg op den Heuvel 35
Stad : Helmond
Postcode : 5701 NV
Onderverdeling land (NUTS) : Zuidoost-Noord-Brabant ( NL414 )
Land : Nederland
Contactpunt : Inge Wellinghoff
Telefoon : +31 492587777
Internetadres : http://www.helmond.nl
Andere contactpunten :
Officiële naam : Rechtbank Oost-Brabant
Postadres : Leeghwaterlaan 8
Stad : 's-Hertogenbosch
Postcode : 5223 BA
Onderverdeling land (NUTS) : Noordoost-Noord-Brabant ( NL413 )
Land : Nederland
Contactpunt : de voorzieningenrechter
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt
Organisatie voor beroepsprocedures
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : 66c46d9a-55c4-4227-81a0-a49f506e456b - 01
Type formulier : Mededinging
Type aankondiging : Aankondiging van een opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 30/07/2024 17:26 +02:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00464321-2024
Nummer uitgave PB S : 149/2024
Datum van bekendmaking : 01/08/2024