«Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Δημοσιότητας για την Υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ (ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.) στην ενημέρωση και προβολή του έργου αποκατάστασης εδαφών και γαιών μεταλιγνιτικής αξιοποίησης»

Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών Συμβούλου δημοσιότητας προς τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε. για την ενημέρωση και προβολή του Εργου Αποκατάστασης Εδαφών των Γαιών Μεταλιγνιτικής Αξιοποίησης που υλοποιεί η ΔΕΗ στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης και του σχετικού Συμφωνητικού Αγοραπωλησίας Μετοχών και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΤΑΑ. Ο …

CPV: 72400000 Servicios de Internet, 79310000 Servicios de estudios de mercado, 79340000 Servicios de publicidad y de marketing, 79341100 Servicios de consultoría en publicidad, 79342000 Servicios de marketing, 79342200 Servicios de promoción, 79952000 Servicios de eventos, 92111200 Producción de películas y videocintas de publicidad, propaganda e información
Plazo:
26 de septiembre de 2024 a las 14:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
«Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Δημοσιότητας για την Υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ (ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.) στην ενημέρωση και προβολή του έργου αποκατάστασης εδαφών και γαιών μεταλιγνιτικής αξιοποίησης»
Organismo adjudicador:
«Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε. (ΕΛ.Ε.Δ.Α.Μ.)», με διακριτικό τίτλο: «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.»
Número de premio:

1. Αγοραστής

1.1 Αγοραστής

Επίσημη ονομασία : «Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε. (ΕΛ.Ε.Δ.Α.Μ.)», με διακριτικό τίτλο: «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.»
Νομική μορφή αγοραστή : Οργανισμός που αναθέτει σύμβαση επιδοτούμενη από αρχή της κεντρικής κυβέρνησης
Δραστηριότητα της αναθέτουσας αρχής : Προστασία του περιβάλλοντος

2. Διαδικασία

2.1 Διαδικασία

Τίτλος : «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Δημοσιότητας για την Υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ (ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.) στην ενημέρωση και προβολή του έργου αποκατάστασης εδαφών και γαιών μεταλιγνιτικής αξιοποίησης»
Περιγραφή : Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών Συμβούλου δημοσιότητας προς τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε. για την ενημέρωση και προβολή του Εργου Αποκατάστασης Εδαφών των Γαιών Μεταλιγνιτικής Αξιοποίησης που υλοποιεί η ΔΕΗ στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης και του σχετικού Συμφωνητικού Αγοραπωλησίας Μετοχών και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΤΑΑ. Ο Σύμβουλος Δημοσιότητας : • σχεδιάζει και να υλοποιεί στοχευμένες ενέργειες: - για τη διασφάλιση της συνεκτικής και αποτελεσματικής πληροφόρησης σε πολλαπλά ακροατήρια, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης και του κοινού, - για την προβολή της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση. • παρακολουθεί τυχόν αλλαγές ως προς τις απαιτήσεις δημοσιότητας και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες επικαιροποίησης • σχεδιάζει και διαχειρίζεται: - τον «ειδικό χώρο», στην ιστοσελίδα της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., στον οποίο θα παρέχεται πληροφόρηση σχετικά με το υλοποιούμενο Έργο, (προσκλήσεις, διαδικασίες διαχείρισης, δελτία τύπου κ.ά.), και - το/τα εικονίδιο/α (webbanner) /ηλεκτρονικό σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ειδικότερα, αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών δημοσιότητας του προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» που περιλαμβάνει τις κάτωθι Δράσεις: o Δράση 1: Σχεδιασμός και κατάρτιση Επικοινωνιακής Στρατηγικής και Σχεδίου Δράσεων o Δράση 2: Σχεδιασμός και παραγωγή ενημερωτικού προωθητικού υλικού και ψηφιακού περιεχομένου για τις ανάγκες των επικοινωνιακών δράσεων του Πλάνου Επικοινωνίας. o Δράση 3: Δράσεις πληροφόρησης, προβολής και δημοσιότητας. o Δράση 4: Ενέργειες προβολής και δημοσιότητας σε διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αναγνωριστικό διαδικασίας : 64034a7d-3dbc-4cbe-a44d-882b05667a7d
Είδος διαδικασίας : Ανοικτή
Αιτιολόγηση για την επιτάχυνση της διαδικασίας :
Κύρια χαρακτηριστικά της διαδικασίας :

2.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Υπηρεσίες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 79340000 Υπηρεσίες διαφήμισης και μάρκετινγκ

2.1.3 Αξία

Εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ : 276 000 Ευρώ

2.1.4 Γενικές πληροφορίες

Η εν λόγω ακυρωθείσα ή ανεπιτυχής διαδικασία ή παρτίδα θα δρομολογηθεί εκ νέου
Νομική βάση :
Οδηγία 2014/24/ΕΕ
Εφαρμοστέο διασυνοριακό δίκαιο : Απαγορεύεται η ανάθεση της παρούσας σύμβασης, σε: α) Ρώσο υπήκοο ή φυσικό ή νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα που έχει την έδρα του στη Ρωσία β) νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα του οποίου τα δικαιώματα ιδιοκτησίας κατέχει άμεσα ή έμμεσα σε ποσοστό άνω του 50 % οντότητα αναφερόμενη στο στοιχείο α) της παρούσας παραγράφου· ή γ) φυσικό ή νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα που ενεργεί εξ ονόματος ή κατ’ εντολή οντότητας αναφερόμενης στο στοιχείο α) ή β) της παρούσας παραγράφου, συμπεριλαμβανομένων, όταν αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 10 % της αξίας της σύμβασης, των υπεργολάβων, προμηθευτών ή οντοτήτων (τρίτων) στις ικανότητες των οποίων στηρίζεται, κατά την έννοια των οδηγιών για τις δημόσιες συμβάσεις Βλ. άρθρο 5 παρ. ια΄ του Κανονισμού Κυρώσεων (ΕΕ) 833/2014

2.1.6 Λόγοι αποκλεισμού

Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση :
Διαφθορά :
Απάτη :
Τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες :
Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας :
Παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων :
Καταβολή φόρων :
Καταβολή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης :
Πτώχευση :
Σύγκρουση συμφερόντων λόγω της συμμετοχής του στη διαδικασία σύναψης της σύμβασης :
Συμφωνίες με άλλους οικονομικούς φορείς με στόχο τη στρέβλωση του ανταγωνισμού :
Ένοχος σοβαρού επαγγελματικού παραπτώματος :
Αμιγώς εθνικοί λόγοι αποκλεισμού :
Αναστολή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων :
Περιουσιακά στοιχεία υπό αναγκαστική διαχείριση από εκκαθαριστή :

5. Παρτίδα

5.1 Τεχνικός Αναγνωριστικός Κωδικός Παρτίδας : LOT-0001

Τίτλος : «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Δημοσιότητας για την Υποστήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ (ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.) στην ενημέρωση και προβολή του έργου αποκατάστασης εδαφών και γαιών μεταλιγνιτικής αξιοποίησης»
Περιγραφή : Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών Συμβούλου δημοσιότητας προς τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε. για την ενημέρωση και προβολή του Εργου Αποκατάστασης Εδαφών των Γαιών Μεταλιγνιτικής Αξιοποίησης που υλοποιεί η ΔΕΗ στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης και του σχετικού Συμφωνητικού Αγοραπωλησίας Μετοχών και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΤΑΑ. Ο Σύμβουλος Δημοσιότητας : • σχεδιάζει και να υλοποιεί στοχευμένες ενέργειες: -για τη διασφάλιση της συνεκτικής και αποτελεσματικής πληροφόρησης σε πολλαπλά ακροατήρια, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης και του κοινού, -για την προβολή της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση. • παρακολουθεί τυχόν αλλαγές ως προς τις απαιτήσεις δημοσιότητας και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες επικαιροποίησης • σχεδιάζει και διαχειρίζεται: -τον «ειδικό χώρο», στην ιστοσελίδα της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., στον οποίο θα παρέχεται πληροφόρηση σχετικά με το υλοποιούμενο Έργο, (προσκλήσεις, διαδικασίες διαχείρισης, δελτία τύπου κ.ά.), και -το/τα εικονίδιο/α (webbanner) /ηλεκτρονικό σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ειδικότερα, αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών δημοσιότητας του προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» που περιλαμβάνει τις κάτωθι Δράσεις: o Δράση 1: Σχεδιασμός και κατάρτιση Επικοινωνιακής Στρατηγικής και Σχεδίου Δράσεων. o Δράση 2: Σχεδιασμός και παραγωγή ενημερωτικού προωθητικού υλικού και ψηφιακού περιεχομένου για τις ανάγκες των επικοινωνιακών δράσεων του Πλάνου Επικοινωνίας. o Δράση 3: Δράσεις πληροφόρησης, προβολής και δημοσιότητας. o Δράση 4: Ενέργειες προβολής και δημοσιότητας σε διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

5.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Υπηρεσίες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 79340000 Υπηρεσίες διαφήμισης και μάρκετινγκ
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79342000 Υπηρεσίες μάρκετινγκ
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 72400000 Υπηρεσίες Διαδικτύου
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79341100 Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα διαφήμισης
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79342200 Υπηρεσίες προώθησης
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 92111200 Παραγωγή διαφημιστικών, προπαγανδιστικών και ενημερωτικών ταινιών και βιντεοταινιών
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79952000 Υπηρεσίες εκδηλώσεων
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79310000 Υπηρεσίες έρευνας αγοράς

5.1.2 Τόπος εκτέλεσης

Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Ταχυδρομικός κώδικας : 10564
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Πρόσθετες πληροφορίες : Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην έδρα του, στις εγκαταστάσεις της Αναθέτουσας Αρχής, καθώς και στις περιοχές των ορυχείων όπου εκτελούνται οι Εργασίες Αποκατάστασης (ορυχεία Αμυνταίου, Κλειδιού, Πτολεμαΐδας και Μεγαλόπολης).

5.1.3 Εκτιμώμενη διάρκεια

Διάρκεια : 16 Μήνας

5.1.6 Γενικές πληροφορίες

Κατ’ αποκλειστικότητα συμμετοχή : Δεν παραχωρείται συμμετοχή.
Έργο δημόσιων συμβάσεων που χρηματοδοτείται εν όλω ή εν μέρει από τα ταμεία της ΕΕ
Η δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις (ΣΔΣ) : όχι

5.1.9 Κριτήρια επιλογής

Κριτήριο :
Είδος : Καταλληλότητα για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας
Κριτήριο :
Είδος : Οικονομική και χρηματοδοτική επάρκεια
Κριτήριο :
Είδος : Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα

5.1.11 Έγγραφα δημοσίων συμβάσεων

Διεύθυνση των εγγράφων της δημόσιας σύμβασης : www.promitheus.gov.gr

5.1.12 Όροι δημοσίων συμβάσεων

Όροι υποβολής :
Ηλεκτρονική υποβολή : Επιτρέπεται
Διεύθυνση για υποβολή : www.promitheus.gov.gr
Γλώσσες στις οποίες μπορούν να υποβληθούν οι προσφορές ή οι αιτήσεις συμμετοχής : ελληνικά
Ηλεκτρονικός κατάλογος : Δεν επιτρέπεται
Παραλλαγές : Δεν επιτρέπεται
Περιγραφή της οικονομικής εγγύησης : Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, ποσού πέντε χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι Ευρώ (5.520,00) η οποία αντιστοιχεί στο 2% της εκτιμώμενης αξίας της Σύμβασης, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Προθεσμία παραλαβής των προσφορών : 26/09/2024 14:00 +03:00
Προθεσμία μέχρι την οποία η προσφορά πρέπει να παραμείνει σε ισχύ : 12 Μήνας
Πληροφορίες σχετικά με τη δημόσια αποσφράγιση :
Ημερομηνία άνοιξης : 30/09/2024 10:00 +03:00
Όροι της σύμβασης :
Η σύμβαση πρέπει να εκτελείται στο πλαίσιο προγραμμάτων προστατευόμενης απασχόλησης : Όχι
Ηλεκτρονική τιμολόγηση : Επιτρέπεται
Θα χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονική παραγγελία : όχι
Θα χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονική πληρωμή : ναι
Πληροφορίες σχετικά με τις προθεσμίες επανεξέτασης : 'Οπως αναφέρεται στη Διακήρυξη

5.1.15 Τεχνικές

Συμφωνία-πλαίσιο :
Καμία συμφωνία-πλαίσιο
Πληροφορίες σχετικά με το δυναμικό σύστημα αγορών :
Κανένα δυναμικό σύστημα αγορών
Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός : όχι

5.1.16 Περαιτέρω πληροφορίες, διαμεσολάβηση και προσφυγή

Οργανισμός προσφυγής : ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής : ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

8. Οργανισμοί

8.1 ORG-0001

Επίσημη ονομασία : «Ελληνική Εταιρεία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε. (ΕΛ.Ε.Δ.Α.Μ.)», με διακριτικό τίτλο: «ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε.»
Αριθμός καταχώρισης : 1035.F01192.0001
Πόλη : ΑΘΗΝΑ
Ταχυδρομικός κώδικας : 10564
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Πρόσωπο επικοινωνίας : Δημητρίου Γεώργιος
Τηλέφωνο : 214 40 97 008
Προφίλ αγοραστή : https://metavasi-dam.gr/
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Αγοραστής

8.1 ORG-0002

Επίσημη ονομασία : ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
Αριθμός καταχώρισης : 1000.E00961.0001
Ταχυδρομική διεύθυνση : ΘΗΒΩΝ 196-198 (5ος ΟΡΟΦΟΣ)
Πόλη : ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ - ΝΙΚΑΙΑ
Ταχυδρομικός κώδικας : 18233
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Πειραιάς, Νήσοι ( EL307 )
Χώρα : Ελλάδα
Τηλέφωνο : +302132141227
Φαξ : +302132141227
Ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.aepp-procurement.gr/
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Οργανισμός προσφυγής
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής

11. Πληροφορίες προκήρυξης

11.1 Πληροφορίες προκήρυξης

Αναγνωριστικό/έκδοση προκήρυξης : 5eb420b9-c597-4bb6-9f34-c025787c3b55 - 01
Είδος εντύπου : Aνταγωνισμός
Είδος προκήρυξης : Προκήρυξη σύμβασης ή σύμβασης παραχώρησης — τυποποιημένο καθεστώς
Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης : 20/08/2024 07:46 +00:00
Γλώσσες στις οποίες διατίθεται επίσημα η παρούσα προκήρυξη : ελληνικά

11.2 Πληροφορίες δημοσίευσης

Αριθμός δημοσίευσης της προκήρυξης : 00500714-2024
Αριθμός τεύχους ΕΕ S : 162/2024
Ημερομηνία δημοσίευσης : 21/08/2024