Osallistumispyyntö: Lääkäripalvelut ostopalveluna, DPS

Sansia Oy perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän, jonka kautta hankitaan tilaajakohtaisesti lääkäripalveluita ostopalveluna. Tämä on hankintaa koskeva osallistumispyyntö. Dynaaminen hankintajärjestelmä on perustamisvaiheessa jaettu kuuteen (6) osa-alueeseen seuraavasti: - Osa-alue 1: Yleislääkärit - Osa-alue 2: Erikoislääkärit - Osa-alue 3: Hammaslääkärit - Osa-alue 4: Muut lääkäripalvelut - Osa-alue 5: Tähän osa-alueeseen ei voi vielä …

CPV: 85120000 Servicios de ejercicio de la medicina y servicios conexos
Lugar de ejecución:
Osallistumispyyntö: Lääkäripalvelut ostopalveluna, DPS
Organismo adjudicador:
Sansia Oy
Número de premio:
11876

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Sansia Oy
Ostajan oikeusstatus : Julkisoikeudellinen yhteisö
Hankintaviranomaisen toiminta : Yleinen julkishallinto

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Osallistumispyyntö: Lääkäripalvelut ostopalveluna, DPS
Kuvaus : Sansia Oy perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän, jonka kautta hankitaan tilaajakohtaisesti lääkäripalveluita ostopalveluna. Tämä on hankintaa koskeva osallistumispyyntö. Dynaaminen hankintajärjestelmä on perustamisvaiheessa jaettu kuuteen (6) osa-alueeseen seuraavasti: - Osa-alue 1: Yleislääkärit - Osa-alue 2: Erikoislääkärit - Osa-alue 3: Hammaslääkärit - Osa-alue 4: Muut lääkäripalvelut - Osa-alue 5: Tähän osa-alueeseen ei voi vielä jättää osallistumishakemusta - Osa-alue 6: Tähän osa-alueeseen ei voi vielä jättää osallistumishakemusta Sansia Oy varaa mahdollisuuden perustaa osa-alueet 5 ja 6 myöhemmin Dynaamisen hankintajärjestelmän voimassaoloaikana. Hankinnan kohteet on kuvattu yleisellä tasolla osallistumispyynnön liitteessä 1 Lääkäripalvelut, ostopalveluna -hankinnan kohteen alustava kuvaus. Hankinnan kohde ja laajuus sekä palvelua koskevat vähimmäisvaatimukset rajataan ja määritellään aina kulloisenkin Tilaajan tarpeen mukaan sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä. Dynaamista hankintajärjestelmää voivat käyttää kaikki hyvinvointialueet, jotka ovat Sansia Oy:n omistaja-asiakkaita (ajantasainen listaus https://www.sansia.fi/yritys/omistajat.html). Hankintajärjestelmään haetaan mukaan jättämällä osallistumishakemus. Hakeminen tehdään osa-alueittain ja Ehdokas voi hakea useampaan osa-alueeseen mukaan. Osa-alueet pitävät sisällään useita eri kohderyhmiä, joiden sisällä osatarjoukset on sallittu myöhemmin julkaistavan sisäisen tarjouspyynnön mukaisesti. Vain osallistumishakemuksen tehneillä ja hankintajärjestelmään hyväksytyillä Ehdokkailla on oikeus tehdä tarjouksia hankintavaiheessa. Dynaaminen hankintajärjestelmä päättyy 31.8.2030.
Menettelytunniste : f67db692-35ec-4980-b183-e71ee1f30c66
Sisäinen tunniste : 11876
Menettelyn tyyppi : Rajoitettu
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Kyseessä on Sansia Oy:n perustama lääkäripalveluiden hankinta ostopalveluna hankintalain liitteen E mukaisena sosiaali- ja terveyspalveluhankintana. Hankintaan sovelletaan hankintalain 12 luvun ja sote-järjestämislain säännöksiä. Hankintamenettelynä käytetään hankintalain 49 - 52 §:n dynaamista hankintajärjestelmää (jatkossa Hankintajärjestelmä), jossa on kaksi vaihetta (perustamisvaihe ja hankintavaihe). Vaiheet ja Hankintajärjestelmän sisäiset kilpailutukset on kuvattu tässä osallistumispyynnössä. Hankintajärjestelmä käynnistyy, kun Sansia Oy julkaisee hankinnasta osallistumispyynnön, joka on avoinna kaikille Ehdokkaille Hankintajärjestelmän koko keston ajan. Sansia Oy:lla on kulloisenkin Tilaajan tarpeen mukaisesti oikeus julkaista Hankintajärjestelmän keston aikana Hankintajärjestelmään hyväksytyille Tarjoajille erillisiä lääkäripalvelukohtaisia tarjouspyyntöjä. Näissä erillisissä sisäisissä kilpailutuksissa hankinnan kohteena on aina kussakin tarjouspyynnössä mainitut lääkäripalvelut. Kilpailutusten tarjouspyyntöjä ei sidota mihinkään tiettyyn tarjouspyynnön julkaisusykliin. Tilaajat eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin. Tarjoaja vastaa siitä, että osallistumispyynnössä ilmoittamansa tiedot Ehdokkaan soveltuvuusvaatimuksista ovat voimassa koko dynaamisen hankintajärjestelmän keston ajan. Sansia Oy voi milloin tahansa dynaamisen hankintajärjestelmän keston aikana vaatia hyväksyttyjä Tarjoajia toimittamaan hankintalain 88 §:n mukaisesti hankintalaissa 80 ja 81 §:ssä tarkoitetut poissulkemisen ja soveltuvuuden selvitykset sekä sote-järjestämislain 14 §:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat selvitykset. Tarjoaja on velvollinen ilmoittamaan Sansia Oy:lle järjestelmän voimassaoloaikana, mikäli Tarjoajan soveltuvuusvaatimuksissa on muuttuneita tietoja. Tarjouksen valintaan sovelletaan, mitä hankintalain 115 §:ssä säädetään. Dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä tehdyn hankinnan kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteet määritellään tarkemmin hankintaa koskevassa tarjouspyynnössä. Tämä Hankintajärjestelmä ei vaikuta mahdollisiin Tilaajan voimassa oleviin sopimuksiin eikä poista Tilaajan oikeutta hankkia palveluita tämän Hankintajärjestelmän esimerkiksi suorahankintana, hankintalain sallimissa tilanteissa. Sansia Oy:lla on milloin tahansa oikeus päättää Hankintajärjestelmä ilmoittamalla siitä kaikille järjestelyssä mukana oleville Tarjoajille. Menettelyn päättämisellä ei ole vaikutusta menettelyn sisällä solmittuihin hankintasopimuksiin.

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85120000 Lääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut

2.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Dynaamista hankintajärjestelmää voivat käyttää kaikki hyvinvointialueet, jotka ovat Sansia Oy:n omistaja-asiakkaita (ajantasainen listaus https://www.sansia.fi/yritys/omistajat.html).

2.1.4 Yleistä tietoa

Lisätiedot : Tämän dynaamisen hankintajärjestelmän kohteena olevaa lääkäreiden ostopalvelua on tarkoitus hankkia silloin, kun Tilaaja ei pysty täyttämään lääkäritarpeitaan oman työvoimansa kautta, omilla rekrytoinneillaan tai voimassa olevien sopimusten kautta. Dynaaminen hankintajärjestelmä päättyy 31.8.2030, jonka aikana Hankintajärjestelmän sisäiset tarjouskilpailut tehdään.
Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Ehdokas tai Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuvasta samankaltaisesta menettelystä johtuvassa konkurssissa tai muuta sellaista vastaavassa tilanteessa.
Konkurssi : Ehdokas tai Tarjoaja on konkurssissa
Korruptio : Ehdokkaalle tai Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Järjestelyt velkojien kanssa : Ehdokkaalla tai Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Ehdokkaalle tai Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Ehdokas tai Tarjoaja on tehnyt muiden tarjoajien kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Ehdokkaalle tai Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Petos : Ehdokkaalle tai Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Ehdokkaalle tai Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Maksukyvyttömyys : Ehdokkaan tai Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettelyjä.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Ehdokas tai Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Ehdokkaan tai Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Ehdokasta tai Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista a) on syyllistynyt vakavaan väärään tulkintaan antaessaan poissulkemisperusteiden puuttumisen tai valintaperusteiden täyttymisen tarkastamiseen vaadittuja tietoja, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) ei ole kyennyt toimittamaan viiveettä hankintaviranomaisen tai -yksikön vaatimia liiteasiakirjoja, ja d) on yrittänyt vaikuttaa hankintaviranomaisen tai -yksikön päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on tuottamuksellisesti toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, valintaa tai myöntämistä koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Ehdokkaan tai Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Ehdokkaan tai Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja kansallisen lainsäädännön, asiaankuuluvan hankintailmoituksen tai hankinta-asiakirjojen perusteella.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Ehdokas tai Tarjoaja tai ehdokkaaseen tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut hankintaviranomaiselle tai -yksikölle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Ehdokas tai Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Ehdokkaalla tai Tarjoajalla on kokemuksia siitä, että aikaisempi hankintasopimus, hankintayksikön kanssa tehty aikaisempi hankintasopimus tai aikaisempi käyttöoikeussopimus on irtisanottu ennenaikaisesti tai että kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Ehdokas tai Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Ehdokas tai Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan joko maassa, johon toimija on sijoittautunut, tai hankintaviranomaisen tai -yksikön jäsenvaltiossa, jos se on muu kuin sijoittautumismaa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Ehdokkaan tai Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Verojen maksu : Ehdokas tai Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan joko maassa, johon toimija on sijoittautunut, tai hankintaviranomaisen tai -yksikön jäsenvaltiossa, jos se on muu kuin sijoittautumismaa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Ehdokkaalle tai Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0001

Otsikko : Yleislääkärit
Kuvaus : Tämän osa-alueen 11876-1 hankinnan kohteena ovat yleislääkäripalveluiden hankinta ostopalveluna kulloisenkin Tilaajan tarpeisiin. Yleislääkärit hoitavat esimerkiksi kaikkia kansantauteja, kuten diabetesta, verenpainetautia, sydän- ja verisuonisairauksia, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, astmaa ja allergiaa sekä lieviä mielenterveyshäiriöitä. Yleislääkärit tekevät myös terveystarkastuksia ja pientoimenpiteitä sekä diagnosoivat ja hoitavat infektiosairauksia.
Sisäinen tunniste : Osa-alue 11876-1

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85120000 Lääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 31/08/2024
Keston päättymispäivä : 30/08/2030

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sen luottoluokitus on Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa vähintään tyydyttyvä A. Ehdokas sitoutuu toimittamaan tästä todistuksen viimeistään ennen mahdollisen sopimuksen allekirjoittamista. Raportti saa olla korkeintaan kolme (3) kuukautta vanha Sansia Oy:lle toimitetun raportin toimittamispäivästä laskien. Luottoluokitusta voidaan tarkentaa Hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa, jos hankinnan kohde sitä erityisesti edellyttää. Jos Ehdokkaan toiminta on vasta alkanut siten, että raporttia ei ole saatavissa, Ehdokkaan on toimitettava pyydettäessä selvitys vakavaraisuudestaan ja maksukyvystään muulla Sansia Oy:n hyväksymällä tavalla (liiketoimintasuunnitelma ja ensimmäisen toimintavuotensa budjetti sekä luotettavan ulkopuolisen tahon, esimerkiksi pankin lausunto luottokelpoisuudesta).
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Sote-järjestämislain 14§:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sote-järjestämislain 14 §:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on riittävä toiminnan vastuuvakuutus koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Sote-järjestämislain 18 §:n mukaiset velvollisuudet
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa sitoutuvansa noudattamaan sote-järjestämislain 18 §:n mukaisia velvollisuuksia koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Potilasvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on voimassa oleva potilasvakuutus (Potilasvakuutuslaki 948/2019) viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Suomen viranomaisen, Euroopan unionin ja YK:n asettamat pakotteet
Kuvaus : Euroopan unioni ja Yhdistyneet kansakunnat ovat asettaneet pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Tässä kohdassa Ehdokas antaa pakotteiden noudattamista koskevan vakuutuksen ja sitoutuu toimittamaan tarvittaessa pakotteiden noudattamista koskeva tiedot. Euroopan unioni ja/tai YK on asettanut ja saattaa tulevaisuudessa asettaa pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Ehdokas vakuuttaa, että edellä tarkoitettuja pakotteita tai varojen jäädyttämispäätöksiä ei ole asetettu- Ehdokkaalle,- Ehdokkaan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttäville henkilöille,- Ehdokkaan välittömille tai välillisille omistajille,- sellaisille alihankkijoille, jotka osallistuvat sopimuksen mukaisten tuotteiden tai palvelujen toimittamiseen,- kyseisten alihankkijoiden hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa kyseissä alihankkijoissa käyttäville henkilöille eikä- kyseisten alihankkijoiden välittömille tai välillisille omistajille ja että hankinnan kohteena oleva toiminta tai Ehdokkaan ja sen alihankkijoiden tuottamien tuotteiden tai palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita. Ehdokas sitoutuu pyynnöstä antamaan Sansia Oy:lle tiedot omistajistaan ja muista edunsaajistaan sekä alihankkijoistaan. Lisäksi Ehdokkaan on ilmoitettava viipymättä Sansia Oy:lle, jos hankintaan liittyvät suoritukset voivat välittömästi tai välillisesti päätyä pakotteiden kohteena olevalle taholle. Tähän hankintaan liittyvien Ehdokkaan tai sen alihankkijoiden tarjoamien palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita, ja Ehdokas sitoutuu antamaan edellä mainitut tiedot.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Tilaajavastuu
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää Tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet hakeutuessaan Hankintajärjestelmään.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Oikeus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Ehdokkaalla on oikeus harjoittaa ammattitoimintaa.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Ehdokas tai Tarjoaja vakuuttaa, että se on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se on on rekisteröitynyt Valviran ylläpitämään valtakunnalliseen palveluntuottajien rekisteriin (Soteri). Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Soteri-rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että palveluyksikkö on rekisteröity Soteri-rekisteriin. Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen sopimuskauden aikaisen palvelutuotannon alkamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Kokonaistaloudellinen edullisuus
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisten kilpailutusten päätöksenteon perusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kussakin sisäisessä kilpailutuksessa määritellään tarkemmin tarjousten valintaperusteet, jonka peruste voi olla: - Halvin hinta - Edullisimmat kustannukset - Paras hinta -laatusuhde Valintaperusteet sekä päätöksenteon perusteet määritellään tarkemmin hankintaa koskevassa tarjouspyynnössä.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 31/08/2030 07:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/08/2030 09:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää myös muut kuin tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0002

Otsikko : Erikoislääkärit
Kuvaus : Tämä osa-alue 11876-2 sisältää erikoislääkäreiden ostopalvelua muun muassa seuraavilta erikoisaloita: - Kardiologia - Ihotaudit - Gastroenterologia - Reumatologia - Yleiskirurgia - Fysiatria - Keuhkosairaudet - Sisätaudit - Lastentaudit - Geriatria - Kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede - Ortopedia ja traumatologia - Hammaslääketieteen erikoisalat (erikoishammaslääkärit) Osa-alueeseen hakeutuvan ehdokkaan ei tarvitse tarjota kaikkia yllä mainittuja erikoisaloja. Tarjoaja voi valita sisäisten kilpailutusten yhteydessä erikoisalan, joita tarjoaa. Erikoisala määritellään jokaisessa dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa. Osa-alueessa tehdään sisäisiä kilpailutuksia Tilaajien tarpeiden mukaisesti.
Sisäinen tunniste : 11876-2

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85120000 Lääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 31/08/2024
Keston päättymispäivä : 30/08/2030

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sen luottoluokitus on Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa vähintään tyydyttyvä A. Ehdokas sitoutuu toimittamaan tästä todistuksen viimeistään ennen mahdollisen sopimuksen allekirjoittamista. Raportti saa olla korkeintaan kolme (3) kuukautta vanha Sansia Oy:lle toimitetun raportin toimittamispäivästä laskien. Luottoluokitusta voidaan tarkentaa Hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa, jos hankinnan kohde sitä erityisesti edellyttää. Jos Ehdokkaan toiminta on vasta alkanut siten, että raporttia ei ole saatavissa, Ehdokkaan on toimitettava pyydettäessä selvitys vakavaraisuudestaan ja maksukyvystään muulla Sansia Oy:n hyväksymällä tavalla (liiketoimintasuunnitelma ja ensimmäisen toimintavuotensa budjetti sekä luotettavan ulkopuolisen tahon, esimerkiksi pankin lausunto luottokelpoisuudesta).
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Sote-järjestämislain 14§:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sote-järjestämislain 14 §:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on riittävä toiminnan vastuuvakuutus koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Sote-järjestämislain 18 §:n mukaiset velvollisuudet
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa sitoutuvansa noudattamaan sote-järjestämislain 18 §:n mukaisia velvollisuuksia koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Potilasvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on voimassa oleva potilasvakuutus (Potilasvakuutuslaki 948/2019) viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Suomen viranomaisen, Euroopan unionin ja YK:n asettamat pakotteet
Kuvaus : Euroopan unioni ja Yhdistyneet kansakunnat ovat asettaneet pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Tässä kohdassa Ehdokas antaa pakotteiden noudattamista koskevan vakuutuksen ja sitoutuu toimittamaan tarvittaessa pakotteiden noudattamista koskeva tiedot. Euroopan unioni ja/tai YK on asettanut ja saattaa tulevaisuudessa asettaa pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Ehdokas vakuuttaa, että edellä tarkoitettuja pakotteita tai varojen jäädyttämispäätöksiä ei ole asetettu- Ehdokkaalle,- Ehdokkaan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttäville henkilöille,- Ehdokkaan välittömille tai välillisille omistajille,- sellaisille alihankkijoille, jotka osallistuvat sopimuksen mukaisten tuotteiden tai palvelujen toimittamiseen,- kyseisten alihankkijoiden hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa kyseissä alihankkijoissa käyttäville henkilöille eikä- kyseisten alihankkijoiden välittömille tai välillisille omistajille ja että hankinnan kohteena oleva toiminta tai Ehdokkaan ja sen alihankkijoiden tuottamien tuotteiden tai palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita. Ehdokas sitoutuu pyynnöstä antamaan Sansia Oy:lle tiedot omistajistaan ja muista edunsaajistaan sekä alihankkijoistaan. Lisäksi Ehdokkaan on ilmoitettava viipymättä Sansia Oy:lle, jos hankintaan liittyvät suoritukset voivat välittömästi tai välillisesti päätyä pakotteiden kohteena olevalle taholle. Tähän hankintaan liittyvien Ehdokkaan tai sen alihankkijoiden tarjoamien palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita, ja Ehdokas sitoutuu antamaan edellä mainitut tiedot.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Tilaajavastuu
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää Tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet hakeutuessaan Hankintajärjestelmään.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Oikeus harjoittaa ammattitoimintaa.
Kuvaus : Tarjoajalla on oikeus harjoittaa ammattitoimintaa.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Ehdokas tai Tarjoaja vakuuttaa, että se on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se on on rekisteröitynyt Valviran ylläpitämään valtakunnalliseen palveluntuottajien rekisteriin (Soteri). Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Soteri-rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että palveluyksikkö on rekisteröity Soteri-rekisteriin. Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen sopimuskauden aikaisen palvelutuotannon alkamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Kokonaistaloudellinen edullisuus
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisten kilpailutusten päätöksenteon perusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kussakin sisäisessä kilpailutuksessa määritellään tarkemmin tarjousten valintaperusteet, jonka peruste voi olla: - Halvin hinta - Edullisimmat kustannukset- Paras hinta -laatusuhde Valintaperusteet sekä päätöksenteon perusteet määritellään tarkemmin hankintaa koskevassa tarjouspyynnössä.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 31/08/2030 07:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/08/2030 09:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää myös muut kuin tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0003

Otsikko : Hammaslääkärit
Kuvaus : Tämän osa-alueen 11876-3 hankinnan kohteena ovat hammaslääkäripalveluiden (hammaslääkäri) hankinta ostopalveluna kulloisenkin Tilaajan suun terveydenhuollon tarpeisiin.
Sisäinen tunniste : 11876-3

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85120000 Lääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 31/08/2024
Keston päättymispäivä : 30/08/2030

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sen luottoluokitus on Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa vähintään tyydyttyvä A. Ehdokas sitoutuu toimittamaan tästä todistuksen viimeistään ennen mahdollisen sopimuksen allekirjoittamista. Raportti saa olla korkeintaan kolme (3) kuukautta vanha Sansia Oy:lle toimitetun raportin toimittamispäivästä laskien. Luottoluokitusta voidaan tarkentaa Hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa, jos hankinnan kohde sitä erityisesti edellyttää. Jos Ehdokkaan toiminta on vasta alkanut siten, että raporttia ei ole saatavissa, Ehdokkaan on toimitettava pyydettäessä selvitys vakavaraisuudestaan ja maksukyvystään muulla Sansia Oy:n hyväksymällä tavalla (liiketoimintasuunnitelma ja ensimmäisen toimintavuotensa budjetti sekä luotettavan ulkopuolisen tahon, esimerkiksi pankin lausunto luottokelpoisuudesta).
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Sote-järjestämislain 14§:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sote-järjestämislain 14 §:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on riittävä toiminnan vastuuvakuutus koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Sote-järjestämislain 18 §:n mukaiset velvollisuudet
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa sitoutuvansa noudattamaan sote-järjestämislain 18 §:n mukaisia velvollisuuksia koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Potilasvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on voimassa oleva potilasvakuutus (Potilasvakuutuslaki 948/2019) viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Suomen viranomaisen, Euroopan unionin ja YK:n asettamat pakotteet
Kuvaus : Euroopan unioni ja Yhdistyneet kansakunnat ovat asettaneet pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Tässä kohdassa Ehdokas antaa pakotteiden noudattamista koskevan vakuutuksen ja sitoutuu toimittamaan tarvittaessa pakotteiden noudattamista koskeva tiedot. Euroopan unioni ja/tai YK on asettanut ja saattaa tulevaisuudessa asettaa pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Ehdokas vakuuttaa, että edellä tarkoitettuja pakotteita tai varojen jäädyttämispäätöksiä ei ole asetettu- Ehdokkaalle,- Ehdokkaan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttäville henkilöille,- Ehdokkaan välittömille tai välillisille omistajille,- sellaisille alihankkijoille, jotka osallistuvat sopimuksen mukaisten tuotteiden tai palvelujen toimittamiseen,- kyseisten alihankkijoiden hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa kyseissä alihankkijoissa käyttäville henkilöille eikä- kyseisten alihankkijoiden välittömille tai välillisille omistajille ja että hankinnan kohteena oleva toiminta tai Ehdokkaan ja sen alihankkijoiden tuottamien tuotteiden tai palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita. Ehdokas sitoutuu pyynnöstä antamaan Sansia Oy:lle tiedot omistajistaan ja muista edunsaajistaan sekä alihankkijoistaan. Lisäksi Ehdokkaan on ilmoitettava viipymättä Sansia Oy:lle, jos hankintaan liittyvät suoritukset voivat välittömästi tai välillisesti päätyä pakotteiden kohteena olevalle taholle. Tähän hankintaan liittyvien Ehdokkaan tai sen alihankkijoiden tarjoamien palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita, ja Ehdokas sitoutuu antamaan edellä mainitut tiedot.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Tilaajavastuu
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää Tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet hakeutuessaan Hankintajärjestelmään.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Oikeus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Tarjoajalla on oikeus harjoittaa ammattitoimintaa.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Ehdokas tai Tarjoaja vakuuttaa, että se on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se on on rekisteröitynyt Valviran ylläpitämään valtakunnalliseen palveluntuottajien rekisteriin (Soteri). Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Soteri-rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että palveluyksikkö on rekisteröity Soteri-rekisteriin. Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen sopimuskauden aikaisen palvelutuotannon alkamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Kokonaistaloudellinen edullisuus
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisten kilpailutusten päätöksenteon perusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kussakin sisäisessä kilpailutuksessa määritellään tarkemmin tarjousten valintaperusteet, jonka peruste voi olla: - Halvin hinta - Edullisimmat kustannukset- Paras hinta -laatusuhde Valintaperusteet sekä päätöksenteon perusteet määritellään tarkemmin hankintaa koskevassa tarjouspyynnössä.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 31/08/2030 07:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/08/2030 09:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää myös muut kuin tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0004

Otsikko : Muut lääkäripalvelut
Kuvaus : Tämän osa-alueen 11876-4 hankinnan kohteena olevia muita lääkäripalveluita ostopalveluna voivat olla esimerkiksi: - lääkärin lausunnot - lääkärin todistukset
Sisäinen tunniste : 11876-4

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85120000 Lääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 31/08/2024
Keston päättymispäivä : 30/08/2030

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sen luottoluokitus on Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa vähintään tyydyttyvä A. Ehdokas sitoutuu toimittamaan tästä todistuksen viimeistään ennen mahdollisen sopimuksen allekirjoittamista. Raportti saa olla korkeintaan kolme (3) kuukautta vanha Sansia Oy:lle toimitetun raportin toimittamispäivästä laskien. Luottoluokitusta voidaan tarkentaa Hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa, jos hankinnan kohde sitä erityisesti edellyttää. Jos Ehdokkaan toiminta on vasta alkanut siten, että raporttia ei ole saatavissa, Ehdokkaan on toimitettava pyydettäessä selvitys vakavaraisuudestaan ja maksukyvystään muulla Sansia Oy:n hyväksymällä tavalla (liiketoimintasuunnitelma ja ensimmäisen toimintavuotensa budjetti sekä luotettavan ulkopuolisen tahon, esimerkiksi pankin lausunto luottokelpoisuudesta).
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Sote-järjestämislain 14§:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sote-järjestämislain 14 §:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on riittävä toiminnan vastuuvakuutus koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Sote-järjestämislain 18 §:n mukaiset velvollisuudet
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa sitoutuvansa noudattamaan sote-järjestämislain 18 §:n mukaisia velvollisuuksia koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Potilasvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on voimassa oleva potilasvakuutus (Potilasvakuutuslaki 948/2019) viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Suomen viranomaisen, Euroopan unionin ja YK:n asettamat pakotteet
Kuvaus : Euroopan unioni ja Yhdistyneet kansakunnat ovat asettaneet pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Tässä kohdassa Ehdokas antaa pakotteiden noudattamista koskevan vakuutuksen ja sitoutuu toimittamaan tarvittaessa pakotteiden noudattamista koskeva tiedot. Euroopan unioni ja/tai YK on asettanut ja saattaa tulevaisuudessa asettaa pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Ehdokas vakuuttaa, että edellä tarkoitettuja pakotteita tai varojen jäädyttämispäätöksiä ei ole asetettu- Ehdokkaalle,- Ehdokkaan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttäville henkilöille,- Ehdokkaan välittömille tai välillisille omistajille,- sellaisille alihankkijoille, jotka osallistuvat sopimuksen mukaisten tuotteiden tai palvelujen toimittamiseen,- kyseisten alihankkijoiden hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa kyseissä alihankkijoissa käyttäville henkilöille eikä- kyseisten alihankkijoiden välittömille tai välillisille omistajille ja että hankinnan kohteena oleva toiminta tai Ehdokkaan ja sen alihankkijoiden tuottamien tuotteiden tai palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita. Ehdokas sitoutuu pyynnöstä antamaan Sansia Oy:lle tiedot omistajistaan ja muista edunsaajistaan sekä alihankkijoistaan. Lisäksi Ehdokkaan on ilmoitettava viipymättä Sansia Oy:lle, jos hankintaan liittyvät suoritukset voivat välittömästi tai välillisesti päätyä pakotteiden kohteena olevalle taholle. Tähän hankintaan liittyvien Ehdokkaan tai sen alihankkijoiden tarjoamien palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita, ja Ehdokas sitoutuu antamaan edellä mainitut tiedot.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Tilaajavastuu
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää Tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet hakeutuessaan Hankintajärjestelmään.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Oikeus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Tarjoajalla on oikeus harjoittaa ammattitoimintaa.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Ehdokas tai Tarjoaja vakuuttaa, että se on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se on on rekisteröitynyt Valviran ylläpitämään valtakunnalliseen palveluntuottajien rekisteriin (Soteri). Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Soteri-rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että palveluyksikkö on rekisteröity Soteri-rekisteriin. Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen sopimuskauden aikaisen palvelutuotannon alkamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Kokonaistaloudellinen edullisuus
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisten kilpailutusten päätöksenteon perusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kussakin sisäisessä kilpailutuksessa määritellään tarkemmin tarjousten valintaperusteet, jonka peruste voi olla: - Halvin hinta - Edullisimmat kustannukset- Paras hinta -laatusuhde Valintaperusteet sekä päätöksenteon perusteet määritellään tarkemmin hankintaa koskevassa tarjouspyynnössä.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 31/08/2030 07:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/08/2030 09:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää myös muut kuin tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0005

Otsikko : Osa-alue 5
Kuvaus : Sansia Oy voi perustaa tämän osa-alueen 11876-5 myöhemmin Dynaamisen hankintajärjestelmän voimassaoloaikana. Tähän osa-alueeseen ei voi vielä perustamisvaiheessa jättää osallistumishakemusta.
Sisäinen tunniste : 11876-5

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85120000 Lääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sen luottoluokitus on Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa vähintään tyydyttyvä A. Ehdokas sitoutuu toimittamaan tästä todistuksen viimeistään ennen mahdollisen sopimuksen allekirjoittamista. Raportti saa olla korkeintaan kolme (3) kuukautta vanha Sansia Oy:lle toimitetun raportin toimittamispäivästä laskien. Luottoluokitusta voidaan tarkentaa Hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa, jos hankinnan kohde sitä erityisesti edellyttää. Jos Ehdokkaan toiminta on vasta alkanut siten, että raporttia ei ole saatavissa, Ehdokkaan on toimitettava pyydettäessä selvitys vakavaraisuudestaan ja maksukyvystään muulla Sansia Oy:n hyväksymällä tavalla (liiketoimintasuunnitelma ja ensimmäisen toimintavuotensa budjetti sekä luotettavan ulkopuolisen tahon, esimerkiksi pankin lausunto luottokelpoisuudesta).
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Sote-järjestämislain 14§:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sote-järjestämislain 14 §:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on riittävä toiminnan vastuuvakuutus koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Sote-järjestämislain 18 §:n mukaiset velvollisuudet
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa sitoutuvansa noudattamaan sote-järjestämislain 18 §:n mukaisia velvollisuuksia koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Potilasvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on voimassa oleva potilasvakuutus (Potilasvakuutuslaki 948/2019) viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Suomen viranomaisen, Euroopan unionin ja YK:n asettamat pakotteet
Kuvaus : Euroopan unioni ja Yhdistyneet kansakunnat ovat asettaneet pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Tässä kohdassa Ehdokas antaa pakotteiden noudattamista koskevan vakuutuksen ja sitoutuu toimittamaan tarvittaessa pakotteiden noudattamista koskeva tiedot. Euroopan unioni ja/tai YK on asettanut ja saattaa tulevaisuudessa asettaa pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Ehdokas vakuuttaa, että edellä tarkoitettuja pakotteita tai varojen jäädyttämispäätöksiä ei ole asetettu- Ehdokkaalle,- Ehdokkaan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttäville henkilöille,- Ehdokkaan välittömille tai välillisille omistajille,- sellaisille alihankkijoille, jotka osallistuvat sopimuksen mukaisten tuotteiden tai palvelujen toimittamiseen,- kyseisten alihankkijoiden hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa kyseissä alihankkijoissa käyttäville henkilöille eikä- kyseisten alihankkijoiden välittömille tai välillisille omistajille ja että hankinnan kohteena oleva toiminta tai Ehdokkaan ja sen alihankkijoiden tuottamien tuotteiden tai palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita. Ehdokas sitoutuu pyynnöstä antamaan Sansia Oy:lle tiedot omistajistaan ja muista edunsaajistaan sekä alihankkijoistaan. Lisäksi Ehdokkaan on ilmoitettava viipymättä Sansia Oy:lle, jos hankintaan liittyvät suoritukset voivat välittömästi tai välillisesti päätyä pakotteiden kohteena olevalle taholle. Tähän hankintaan liittyvien Ehdokkaan tai sen alihankkijoiden tarjoamien palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita, ja Ehdokas sitoutuu antamaan edellä mainitut tiedot.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Tilaajavastuu
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää Tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet hakeutuessaan Hankintajärjestelmään.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Oikeus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Tarjoajalla on oikeus harjoittaa ammattitoimintaa.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Ehdokas tai Tarjoaja vakuuttaa, että se on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se on on rekisteröitynyt Valviran ylläpitämään valtakunnalliseen palveluntuottajien rekisteriin (Soteri). Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Soteri-rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että palveluyksikkö on rekisteröity Soteri-rekisteriin. Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen sopimuskauden aikaisen palvelutuotannon alkamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Kokonaistaloudellinen edullisuus
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisten kilpailutusten päätöksenteon perusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kussakin sisäisessä kilpailutuksessa määritellään tarkemmin tarjousten valintaperusteet, jonka peruste voi olla: - Halvin hinta - Edullisimmat kustannukset- Paras hinta -laatusuhde Valintaperusteet sekä päätöksenteon perusteet määritellään tarkemmin hankintaa koskevassa tarjouspyynnössä.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 31/08/2030 07:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/08/2030 09:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää myös muut kuin tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0006

Otsikko : Osa-alue 6
Kuvaus : Sansia Oy voi perustaa tämän osa-alueen 11876-6 myöhemmin Dynaamisen hankintajärjestelmän voimassaoloaikana. Tähän osa-alueeseen ei voi vielä perustamisvaiheessa jättää osallistumishakemusta.
Sisäinen tunniste : 11876-6

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85120000 Lääkäripalvelut ja niihin liittyvät palvelut

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sen luottoluokitus on Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa vähintään tyydyttyvä A. Ehdokas sitoutuu toimittamaan tästä todistuksen viimeistään ennen mahdollisen sopimuksen allekirjoittamista. Raportti saa olla korkeintaan kolme (3) kuukautta vanha Sansia Oy:lle toimitetun raportin toimittamispäivästä laskien. Luottoluokitusta voidaan tarkentaa Hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa, jos hankinnan kohde sitä erityisesti edellyttää. Jos Ehdokkaan toiminta on vasta alkanut siten, että raporttia ei ole saatavissa, Ehdokkaan on toimitettava pyydettäessä selvitys vakavaraisuudestaan ja maksukyvystään muulla Sansia Oy:n hyväksymällä tavalla (liiketoimintasuunnitelma ja ensimmäisen toimintavuotensa budjetti sekä luotettavan ulkopuolisen tahon, esimerkiksi pankin lausunto luottokelpoisuudesta).
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Sote-järjestämislain 14§:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sote-järjestämislain 14 §:n mukaiset yksityistä palveluntuottajaa koskevat vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on riittävä toiminnan vastuuvakuutus koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Sote-järjestämislain 18 §:n mukaiset velvollisuudet
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa sitoutuvansa noudattamaan sote-järjestämislain 18 §:n mukaisia velvollisuuksia koko mahdollisen sopimuskauden ajan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Potilasvakuutus
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että sillä on voimassa oleva potilasvakuutus (Potilasvakuutuslaki 948/2019) viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Suomen viranomaisen, Euroopan unionin ja YK:n asettamat pakotteet
Kuvaus : Euroopan unioni ja Yhdistyneet kansakunnat ovat asettaneet pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Tässä kohdassa Ehdokas antaa pakotteiden noudattamista koskevan vakuutuksen ja sitoutuu toimittamaan tarvittaessa pakotteiden noudattamista koskeva tiedot. Euroopan unioni ja/tai YK on asettanut ja saattaa tulevaisuudessa asettaa pakotteita lainsäädännössään ja/tai toimielintensä päätöksillä. Ehdokas vakuuttaa, että edellä tarkoitettuja pakotteita tai varojen jäädyttämispäätöksiä ei ole asetettu- Ehdokkaalle,- Ehdokkaan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttäville henkilöille,- Ehdokkaan välittömille tai välillisille omistajille,- sellaisille alihankkijoille, jotka osallistuvat sopimuksen mukaisten tuotteiden tai palvelujen toimittamiseen,- kyseisten alihankkijoiden hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenille tai määräys-, edustus-, päätös- tai valvontavaltaa kyseissä alihankkijoissa käyttäville henkilöille eikä- kyseisten alihankkijoiden välittömille tai välillisille omistajille ja että hankinnan kohteena oleva toiminta tai Ehdokkaan ja sen alihankkijoiden tuottamien tuotteiden tai palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita. Ehdokas sitoutuu pyynnöstä antamaan Sansia Oy:lle tiedot omistajistaan ja muista edunsaajistaan sekä alihankkijoistaan. Lisäksi Ehdokkaan on ilmoitettava viipymättä Sansia Oy:lle, jos hankintaan liittyvät suoritukset voivat välittömästi tai välillisesti päätyä pakotteiden kohteena olevalle taholle. Tähän hankintaan liittyvien Ehdokkaan tai sen alihankkijoiden tarjoamien palvelujen käyttö ei riko edellä mainittuja pakotteita, ja Ehdokas sitoutuu antamaan edellä mainitut tiedot.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Tilaajavastuu
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää Tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet hakeutuessaan Hankintajärjestelmään.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Oikeus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Tarjoajalla on oikeus harjoittaa ammattitoimintaa.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Ehdokas tai Tarjoaja vakuuttaa, että se on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se on on rekisteröitynyt Valviran ylläpitämään valtakunnalliseen palveluntuottajien rekisteriin (Soteri). Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen hankintasopimuksen allekirjoittamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että se täyttää koko mahdollisen sopimuskauden ajan sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaiset vaatimukset.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Soteri-rekisteröityminen
Kuvaus : Ehdokas vakuuttaa, että palveluyksikkö on rekisteröity Soteri-rekisteriin. Päätös rekisteröinnistä tulee olla viimeistään ennen mahdollisen sopimuskauden aikaisen palvelutuotannon alkamista.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Kokonaistaloudellinen edullisuus
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisten kilpailutusten päätöksenteon perusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kussakin sisäisessä kilpailutuksessa määritellään tarkemmin tarjousten valintaperusteet, jonka peruste voi olla: - Halvin hinta - Edullisimmat kustannukset - Paras hinta -laatusuhde Valintaperusteet sekä päätöksenteon perusteet määritellään tarkemmin hankintaa koskevassa tarjouspyynnössä.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 31/08/2030 07:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/08/2030 09:00 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää myös muut kuin tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Sansia Oy
Rekisterinumero : 2364760-8
Postiosoite : PL 2000
Postitoimipaikka : Kuopio
Postinumero : 70601
Maaryhmittely (NUTS) : Pohjois-Savo ( FI1D2 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Anna-Kaisa Minkkinen
Puhelin : +358 17218900
Internetosoite : https://www.sansia.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Muille ostajille tarkoitettuja julkisia urakoita sekä tavara- ja palveluhankintoja koskevia sopimuksia tai puitejärjestelyjä tekevä yhteishankintayksikkö

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : b973caea-08af-4bce-9b36-0bc4b6c0ece2 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus – kevennetty järjestely
Ilmoituksen lähetyspäivä : 22/07/2024 05:42 +00:00
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 22/07/2024 05:43 +00:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00440323-2024
EUVL S -lehden numero : 142/2024
Julkaisupäivä : 23/07/2024