Nimetyillä teknologioilla toteutettavat ratkaisut, tietoliikenne- ja palvelinlaitteet sekä näihin liittyvät lisenssit ja asiantuntijapalvelut

2M-IT Oy (jäljempänä myös "Hankintayksikkö" tai "Tilaaja") perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) koskien nimetyillä teknologioilla toteutettavia ratkaisuja, tietoliikenne- ja palvelinlaitteita sekä näihin liittyviä lisenssejä ja asiantuntijapalveluja. Dynaamisen hankintajärjestelmän mukaisia tuotteita ja palveluja tarjoavat organisaatiot voivat jättää osallistumishakemuksia dynaamiseen hankintajärjestelmään koko sen keston ajan. Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet ehdokkaat, jotka …

CPV: 30230000 Equipo relacionado con la informática, 32570000 Equipo de comunicaciones, 48000000 Paquetes de software y sistemas de información, 48800000 Sistemas y servidores de información, 72000000 Servicios TI: consultoría, desarrollo de software, Internet y apoyo
Lugar de ejecución:
Nimetyillä teknologioilla toteutettavat ratkaisut, tietoliikenne- ja palvelinlaitteet sekä näihin liittyvät lisenssit ja asiantuntijapalvelut
Organismo adjudicador:
2M-IT Oy
Número de premio:
524922

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : 2M-IT Oy
Ostajan oikeusstatus : Julkinen yritys, joka on alueviranomaisen määräysvallassa
Hankintaviranomaisen toiminta : Terveys

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Nimetyillä teknologioilla toteutettavat ratkaisut, tietoliikenne- ja palvelinlaitteet sekä näihin liittyvät lisenssit ja asiantuntijapalvelut
Kuvaus : 2M-IT Oy (jäljempänä myös "Hankintayksikkö" tai "Tilaaja") perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) koskien nimetyillä teknologioilla toteutettavia ratkaisuja, tietoliikenne- ja palvelinlaitteita sekä näihin liittyviä lisenssejä ja asiantuntijapalveluja. Dynaamisen hankintajärjestelmän mukaisia tuotteita ja palveluja tarjoavat organisaatiot voivat jättää osallistumishakemuksia dynaamiseen hankintajärjestelmään koko sen keston ajan. Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet ehdokkaat, jotka täyttävät ehdokkaille osallistumispyynnössä asetetut soveltuvuusvaatimukset. Perustettavan dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisinä kilpailutuksina kilpailutetaan nimetyillä teknologioilla toteutettavia valmisratkaisuja, tietoliikenne- ja palvelinlaitteita sekä näihin liittyviä lisenssejä ja asiantuntijapalveluja.
Menettelytunniste : d1cef48f-acc6-4084-8552-cc457667719c
Sisäinen tunniste : 524922
Menettelyn tyyppi : Rajoitettu
Menettely on nopeutettu : ei
Perustelu nopeutetun menettelyn käytölle :
Menettelyn tärkeimmät piirteet : 2M-IT Oy (jäljempänä myös "Hankintayksikkö" tai "Tilaaja") perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) koskien nimetyillä teknologioilla toteutettavia ratkaisuja, tietoliikenne- ja palvelinlaitteita sekä näihin liittyviä lisenssejä ja asiantuntijapalveluja. Dynaaminen hankintajärjestelmä on täysin sähköinen hankintamenettely, joka on avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäville ehdokkaille koko kestonsa ajan. Ehdokkailta ei peritä maksuja dynaamiseen hankintajärjestelmään liittymisestä. Dynaaminen hankintajärjestelmä on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa dynaaminen hankintajärjestelmä perustetaan rajoitetun menettelyn säännöksiä noudattaen. Toisessa vaiheessa hankintayksikkö tekee järjestelmän sisäisiä kilpailutuksia siihen liittyneiden ja hyväksyttyjen ehdokkaiden kesken. Dynaamisen hankintajärjestelmän perustamisvaiheessa osallistumishakemuksen jättämiselle on varattu vähintään 30 päivää siitä päivästä laskettuna, jolloin DPS:ää koskeva hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi. Perustamisvaiheen aikana DPS:ssä ei voida tehdä DPS:n sisäisiä kilpailutuksia. Menettelyä koskevat lisätiedot on esitetty osallistumispyynnön kohdan "Muut tiedot" alakohdassa "Tarjouksen/hakemuksen lähettäminen".

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Sopimuksen lisäkategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 48000000 Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät
Lisäluokitus ( cpv ): 30230000 Tietokoneisiin liittyvät laitteet ja varusteet
Lisäluokitus ( cpv ): 32570000 Tietoliikennelaitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 48800000 Tietojärjestelmät ja palvelimet
Lisäluokitus ( cpv ): 72000000 Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki

2.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella

2.1.3 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 60 000 000 Euro

2.1.4 Yleistä tietoa

Lisätiedot : Perustettavan dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisinä kilpailutuksina kilpailutetaan nimetyillä teknologioilla toteutettavia valmisratkaisuja, tietoliikenne- ja palvelinlaitteita sekä näihin liittyviä lisenssejä ja asiantuntijapalveluja. Nimetyt teknologiat voivat olla esimerkiksi, mutta ei pelkästään näihin rajoittuen, Microsoft, Oracle, SAP, Linux, Liferay, Drupal, IBM, Azure, AWS jne. Teknologia määritellään DPS:n sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä. Nimetty teknologia voi olla myös avoimeen lähdekoodiin perustuva ja tarjouspyynnössä voidaan mahdollistaa myös tarjoajan esittämän ja nimeämän teknologian käyttö toteutuksessa, mikäli se on muutoin sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnön mukainen. Valmisratkaisuja ja lisenssejä hankitaan sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille tuotettaviin palveluihin, jotka nimetään tarkemmin DPS:n sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä. Ratkaisuja voidaan hankkia käytettäväksi erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa ja sosiaalitoimessa, sekä näihin tehtäviin liittyvissä tukitoimissa. Ne voidaan ottaa käyttöön 2M-IT Oy:n palvelutuotannossa osana yhden tai useamman asiakkaan palveluja. Asiantuntijatyön tarve voi vaihdella eri teknologioihin kohdistuviin sekä eri elinkaaren vaiheisiin liittyviin asiantuntijatarpeisiin. Asiantuntijapalvelut voivat liittyä ratkaisun perustamiseen, jatkokehittämiseen tai esimerkiksi pilvipalveluun siirrettyyn ratkaisuun sekä nykyisin lokaalisti olevan ratkaisun pilvipalveluun siirtämiseen. Asiantuntijapalvelun tarve voi kohdistua esimerkiksi seuraaviin kokonaisuuksiin: • Vaatimus- ja arkkitehtuurimäärittely • Käyttöliittymäsuunnittelu • Integraatiot ja migraatiot • Käyttöönoton suunnittelu ja käyttöönotto sekä käyttöönoton jälkeiset määrittelyt • Datan replikointi ja sisällön hallinta • Versiopäivitykset • Testiympäristö(je)n palvelinalustan ja palveluiden hallinta, ylläpito ja tuki • Hallinta- ja ylläpitoprosessien kehittäminen • Projekteihin liittyvät projektipäällikköpalvelut • Nykyisten ratkaisujen jatkokehittäminen ja konsultaatio • Ohjelmointi, ohjelmistokehitys ja testaus • Käyttöönottoon liittyvä henkilöstökoulutus • Mobiiliapplikaatiot Hankittavat ratkaisut, laitteet ja palvelut voivat koostua toimittajan omista tuotteista ja palveluista tai toimittajan kautta tulevista alihankkijan lisensoiduista tuotteista ja palveluista. Palvelutuotannossa voidaan hyödyntää joko tilaajan olemassa olevaa omaa käyttöpalvelu- ja muuta kapasiteettia tai tämä voidaan sisällyttää hankinnan kohteeseen. Hankinnat tehdään DPS:n sisällä erillisillä tarjouspyynnöillä. Hankinnan kohteena voi olla edellä mainitun mukainen valmisratkaisu, laite/laitteisto ja niihin liittyvät lisenssit, tuki ja asiantuntijapalvelut tai osan tai kaikkien näiden yhdistelmä.
Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuen yllämainittuja tilanteita vastaavassa samankaltaisessa menettelyssä.
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa.
Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettely.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut ostajalle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Tarjoajan aikaisempia hankintasopimuksia tai käyttöoikeussopimuksia on irtisanottu ennenaikaisesti tai kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0000

Otsikko : Nimetyillä teknologioilla toteutettavat ratkaisut, tietoliikenne- ja palvelinlaitteet sekä näihin liittyvät lisenssit ja asiantuntijapalvelut
Kuvaus : 2M-IT Oy (jäljempänä myös "Hankintayksikkö" tai "Tilaaja") perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) koskien nimetyillä teknologioilla toteutettavia ratkaisuja, tietoliikenne- ja palvelinlaitteita sekä näihin liittyviä lisenssejä ja asiantuntijapalveluja. Dynaamisen hankintajärjestelmän mukaisia tuotteita ja palveluja tarjoavat organisaatiot voivat jättää osallistumishakemuksia dynaamiseen hankintajärjestelmään koko sen keston ajan. Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet ehdokkaat, jotka täyttävät ehdokkaille osallistumispyynnössä asetetut soveltuvuusvaatimukset. Perustettavan dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisinä kilpailutuksina kilpailutetaan nimetyillä teknologioilla toteutettavia valmisratkaisuja, tietoliikenne- ja palvelinlaitteita sekä näihin liittyviä lisenssejä ja asiantuntijapalveluja.
Sisäinen tunniste : 755643

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Sopimuksen lisäkategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 48000000 Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät
Lisäluokitus ( cpv ): 30230000 Tietokoneisiin liittyvät laitteet ja varusteet
Lisäluokitus ( cpv ): 32570000 Tietoliikennelaitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 48800000 Tietojärjestelmät ja palvelimet
Lisäluokitus ( cpv ): 72000000 Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki
Optiot :
Vaihtoehtojen kuvaus : Mahdolliset lisähankintamahdollisuudet määritellään dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä julkaistavissa tarjouspyynnöissä.

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 14/09/2024
Keston päättymispäivä : 31/12/2032

5.1.5 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 60 000 000 Euro

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Lisätiedot : Perustettavan dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisinä kilpailutuksina kilpailutetaan nimetyillä teknologioilla toteutettavia valmisratkaisuja, tietoliikenne- ja palvelinlaitteita sekä näihin liittyviä lisenssejä ja asiantuntijapalveluja. Nimetyt teknologiat voivat olla esimerkiksi, mutta ei pelkästään näihin rajoittuen, Microsoft, Oracle, SAP, Linux, Liferay, Drupal, IBM, Azure, AWS jne. Teknologia määritellään DPS:n sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä. Nimetty teknologia voi olla myös avoimeen lähdekoodiin perustuva ja tarjouspyynnössä voidaan mahdollistaa myös tarjoajan esittämän ja nimeämän teknologian käyttö toteutuksessa, mikäli se on muutoin sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnön mukainen. Valmisratkaisuja ja lisenssejä hankitaan sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille tuotettaviin palveluihin, jotka nimetään tarkemmin DPS:n sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä. Ratkaisuja voidaan hankkia käytettäväksi erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa ja sosiaalitoimessa, sekä näihin tehtäviin liittyvissä tukitoimissa. Ne voidaan ottaa käyttöön 2M-IT Oy:n palvelutuotannossa osana yhden tai useamman asiakkaan palveluja. Asiantuntijatyön tarve voi vaihdella eri teknologioihin kohdistuviin sekä eri elinkaaren vaiheisiin liittyviin asiantuntijatarpeisiin. Asiantuntijapalvelut voivat liittyä ratkaisun perustamiseen, jatkokehittämiseen tai esimerkiksi pilvipalveluun siirrettyyn ratkaisuun sekä nykyisin lokaalisti olevan ratkaisun pilvipalveluun siirtämiseen. Asiantuntijapalvelun tarve voi kohdistua esimerkiksi seuraaviin kokonaisuuksiin: • Vaatimus- ja arkkitehtuurimäärittely • Käyttöliittymäsuunnittelu • Integraatiot ja migraatiot • Käyttöönoton suunnittelu ja käyttöönotto sekä käyttöönoton jälkeiset määrittelyt • Datan replikointi ja sisällön hallinta • Versiopäivitykset • Testiympäristö(je)n palvelinalustan ja palveluiden hallinta, ylläpito ja tuki • Hallinta- ja ylläpitoprosessien kehittäminen • Projekteihin liittyvät projektipäällikköpalvelut • Nykyisten ratkaisujen jatkokehittäminen ja konsultaatio • Ohjelmointi, ohjelmistokehitys ja testaus • Käyttöönottoon liittyvä henkilöstökoulutus • Mobiiliapplikaatiot Hankittavat ratkaisut, laitteet ja palvelut voivat koostua toimittajan omista tuotteista ja palveluista tai toimittajan kautta tulevista alihankkijan lisensoiduista tuotteista ja palveluista. Palvelutuotannossa voidaan hyödyntää joko tilaajan olemassa olevaa omaa käyttöpalvelu- ja muuta kapasiteettia tai tämä voidaan sisällyttää hankinnan kohteeseen. Hankinnat tehdään DPS:n sisällä erillisillä tarjouspyynnöillä. Hankinnan kohteena voi olla edellä mainitun mukainen valmisratkaisu, laite/laitteisto ja niihin liittyvät lisenssit, tuki ja asiantuntijapalvelut tai osan tai kaikkien näiden yhdistelmä.

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Yleinen vuotuinen liikevaihto
Kuvaus : Ehdokkaan yleinen vuotuinen liikevaihto on vähintään 800 000 euroa. Ehdokas toimittaa pyynnöstä liikevaihtoa koskevat tiedot vähintään viimeksi kuluneelta tilikaudelta, jos ehdokas on sijoittumismaansa lainsäädännön mukaan oikeutettu ne toimittamaan. Jos ehdokkaalla ei ole takanaan tilikautta, ehdokas voi osoittaa taloudellisen ja rahoituksellisen tilanteensa muulla hankintayksikön hyväksymällä asiakirjalla. Jos osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, ryhmittymän jäsenet voivat täyttää vaatimuksen yhdessä. Jos ehdokas vetoaa muiden yksiköiden voimavaroihin (voimavarayksiköt) vaatimuksen täyttämiseksi, ehdokas yhdessä voimavarayksiköidensä kanssa voi täyttää vaatimuksen. Tällöin ehdokkaalta voidaan pyytää selvitys taloudellisten voimavarojen olemassaoloa koskevista sitoumuksista ja sopimuksista. Jos ehdokas on käyttänyt voimavarayksikön voimavaroja täyttääkseen ehdokkaan liikevaihdolle asetetun vaatimuksen, ehdokas ja voimavarayksikkö sitoutuvat siihen, että hankintayksikkö voi edellyttää voimavarayksikköä sitoutumaan yhteisvastuuseen ehdokkaan kanssa tämän DPS:n perusteella tehdyn hankintasopimuksen mukaisista velvoitteista.
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Ehdokkaan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava: 1 000 000 euroa. Jos osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, tulee kaikilla ryhmittymän jäsenillä olla tämän vaatimuksen mukainen vastuuvakuutus.
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus ja riskiluokka
Kuvaus : Ehdokkaan taloudellisten edellytysten on oltava hankinnan kokoon ja laatuun nähden riittävät. Tätä ominaisuutta arvioidaan ehdokkaan vakavaraisuudesta, maksukykyisyydestä, kannattavuudesta ja luottokelpoisuudesta saatujen tietojen perusteella. Ehdokkaan taloudellisen tilanteen on oltava sellainen, että sen Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokitus on vähintään tyydyttävä A tai riskiluokka on 1-3 tai sen katsotaan tilinpäätöstietojen tai muun vastaavan selvityksen mukaan olevan vastaava. Ehdokasta, jonka luokitus Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa on C taikka riskiluokituksessa 5, ei hyväksytä dynaamiseen hankintajärjestelmään. Ehdokas, jonka ratingluokitus on B taikka riskiluokitus on 4, voidaan olla hyväksymättä dynaamiseen hankintajärjestelmään siinä tapauksessa, ettei ehdokas kykene esittämään luotettavaa selvitystä toimenpiteistä, joihin se ryhtyy tai on ryhtynyt taloudellisen tilanteensa parantamiseksi. Jos osallistumishakemus tehdään ryhmittymänä, vaatimus koskee ryhmittymän kaikkia jäseniä. Jos ehdokas käyttää voimavarayksiköitä, tulee ehdokkaan ohella kaikkien voimavarayksiköiden täyttää vaatimus.
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Tarjoaja on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin: Se on merkitty sijoittautumisjäsenvaltion pitämään, direktiivin 2014/24/EU liitteessä XI kuvattuun ammattirekisteriin; tietyistä jäsenvaltioista tulevien tarjoajien täytyy mahdollisesti täyttää muita samassa liitteessä säädettyjä vaatimuksia.
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Hinta
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa hankintayksikkö voi käyttää yhtä tai useampaa seuraavista kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteista: - hinta - kustannukset - laatu Käytettävät vertailuperusteet ja niiden painoarvot määritellään sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä. Lisäksi sisäisissä kilpailutuksissa voidaan käyttää hankintalain (laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista, 1397/2016) mukaista sähköistä huutokauppaa.
Peruste :
Tyyppi : Kustannukset
Nimi : Kustannukset
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa hankintayksikkö voi käyttää yhtä tai useampaa seuraavista kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteista: - hinta - kustannukset - laatu Käytettävät vertailuperusteet ja niiden painoarvot määritellään sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä. Lisäksi sisäisissä kilpailutuksissa voidaan käyttää hankintalain (laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista, 1397/2016) mukaista sähköistä huutokauppaa.
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laatu
Kuvaus : Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa hankintayksikkö voi käyttää yhtä tai useampaa seuraavista kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteista: - hinta - kustannukset - laatu Käytettävät vertailuperusteet ja niiden painoarvot määritellään sisäisen kilpailutuksen tarjouspyynnössä. Lisäksi sisäisissä kilpailutuksissa voidaan käyttää hankintalain (laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista, 1397/2016) mukaista sähköistä huutokauppaa.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Kielet, joilla hankinta-asiakirjat ovat virallisesti saatavilla : suomi
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 31/12/2032 21:58 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Ei sallittu
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Ei sallittu
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 31/12/2032 21:59 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä
Tietoa muutoksenhaun määräajoista : Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksymistä koskevaan hankintayksikön ratkaisuun ei saa hakea muutosta valittamalla, jollei markkinaoikeus myönnä asiassa käsittelylupaa hankintalain 146 §:n mukaisesti.

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio : 2M-IT Oy
Tarjouksia käsittelevä organisaatio : 2M-IT Oy
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : 2M-IT Oy
Rekisterinumero : 2859795-3
Postiosoite : Joukahaisenkatu 9 B
Postitoimipaikka : Turku
Postinumero : 20520
Maaryhmittely (NUTS) : Varsinais-Suomi ( FI1C1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Kilpailutus ja konsultointi
Sähköposti : hankinnat@2m-it.fi
Puhelin : +358 405090372
Internetosoite : http://www.2m-it.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio
Tarjouksia käsittelevä organisaatio

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : 11b375ee-79bc-45cc-8bcb-1ed03199ec15 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 13/09/2024 10:33 +00:00
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 13/09/2024 11:03 +00:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00554366-2024
EUVL S -lehden numero : 180/2024
Julkaisupäivä : 16/09/2024