Locomotoras de ferrocarril y de tranvía, material móvil y sus partes

Nákup náhradních dílů pro tramvaje

Jedná se o změnu a doplnění ZD u zavedeného DNS na nákup náhradních dílů pro tramvaje. Veřejnými zakázkami zadávanými v DNS má zadavatel v úmyslu zajistit dodávky náhradních dílů pro opravy a údržby tramvajových vozů zadavatele. Blíže ZD.

CPV: 34600000 Locomotoras de ferrocarril y de tranvía, material móvil y sus partes, 34622100 Coches de pasajeros de tranvía, 34630000 Partes de locomotoras de ferrocarril o tranvía o material móvil; equipo de control del tráfico de ferrocarriles, 34631000 Partes de locomotoras o material móvil
Plazo:
31 de diciembre de 2026 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Nákup náhradních dílů pro tramvaje
Organismo adjudicador:
Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost
Número de premio:

Česko-Praha: Železniční a tramvajové lokomotivy a kolejová vozidla a jejich díly

2023/S 234-735211

Oprava

Oznámení změn nebo dodatečných informací

Dodávky

(Dodatek k Úřednímu věstníku Evropské unie, 2023/S 085-259884 )

Právní základ:
směrnice 2014/25/EU

Oddíl I: Veřejný zadavatel/zadavatel

I.1) Název a adresa
Úřední název: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost
Národní identifikační číslo: 00005886
Poštovní adresa: Sokolovská 42/217
Obec: Praha
Kód NUTS: CZ010 Hlavní město Praha
PSČ: 19000
Země: Česko
Kontaktní osoba: Jitka Novosadová
E-mail: zakazky@dpp.cz
Tel.: +420 296193089
Internetové adresy:
Hlavní adresa: http://www.dpp.cz/
Adresa profilu zadavatele: https://www.tenderarena.cz/profily/DPP

Oddíl II: Předmět

II.1) Rozsah veřejné zakázky
II.1.1) Název:

Nákup náhradních dílů pro tramvaje

II.1.2) Hlavní kód CPV
34600000 Železniční a tramvajové lokomotivy a kolejová vozidla a jejich díly
II.1.3) Druh zakázky
Dodávky
II.1.4) Stručný popis:

Jedná se o změnu a doplnění ZD u zavedeného DNS na nákup náhradních dílů pro tramvaje.

Veřejnými zakázkami zadávanými v DNS má zadavatel v úmyslu zajistit dodávky náhradních dílů pro opravy a údržby tramvajových vozů zadavatele. Blíže ZD.

Oddíl VI: Doplňující informace

VI.5) Datum odeslání tohoto oznámení:
30/11/2023
VI.6) Odkaz na původní oznámení
Číslo oznámení v Úř. věst. řady S: 2023/S 085-259884

Oddíl VII: Změny

VII.1) Informace, které mají být opraveny nebo přidány
VII.1.2) Text, který má být opraven v původním oznámení
Číslo oddílu: III.1. 1
Místo v textu, které má být změněno: Seznam a stručný popis podmínek
Namísto:

Dodavatel prokáže profesní způsobilost ve vztahu k České republice předložením dokladu podle § 77 odst. 1 ZZVZ. Dodavatel dále prokáže v souladu s § 77 odst. 2 písm. a) ZZVZ, že je oprávněn podnikat v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky předložením dokladu o oprávnění podnikání v rozsahu „Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 a 3 živnostenského zákona“. Základní způsobilost se řídí § 74 a § 75 ZZVZ

Má být:

Dodavatel prokáže profesní způsobilost ve vztahu k České republice předložením dokladu podle § 77 odst. 1 ZZVZ, tj. výpisem z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje. Pro účely podání žádosti o účast lze tyto doklady nahradit čestným prohlášením (příloha č. 2 zadávací dokumentace).

Číslo oddílu: III.1. 4
Místo v textu, které má být změněno: Seznam a stručný popis pravidel a kritérií
Namísto:

Dodavatel může v nabídce předložit doklady o kvalifikaci v prostých kopiích nebo, není-li dále stanoveno jinak, nahradit předložení těchto dokladů čestným prohlášením či jednotným evropským osvědčením. Zadavatel upozorňuje, že si před uzavřením smlouvy od vybraného dodavatele konkrétní dílčí veřejné zakázky zadané v DNS vyžádá předložení originálů nebo ověřených kopií dokladů o kvalifikaci, pokud již nebyly v zadávacím řízení předloženy před zavedením DNS nebo před zařazením dodavatele do DNS (nebo nestanoví-li ZZVZ jinak).

Má být:

Dodavatel může v žádosti předložit doklady o kvalifikaci v prostých kopiích nebo, není-li dále stanoveno jinak, nahradit předložení těchto dokladů čestným prohlášením či jednotným evropským osvědčením. Zadavatel upozorňuje, že si před uzavřením smlouvy od vybraného dodavatele konkrétní dílčí veřejné zakázky zadané v DNS může postupem podle § 46 odst. 1 ZZVZ vyžádat předložení originálů nebo ověřených kopií dokladů o kvalifikaci.

Číslo oddílu: III.1. 7
Namísto:

Cena za jednotlivé dodávky bude zadavatelem hrazena zpětně, a to na základě daňového dokladu (faktury) vystavovaného účastníkem DNS vždy po podpisu akceptačního protokolu zadavatelem.

Má být:

Cena za jednotlivé Dodávky bude Objednatelem hrazena zpětně, a to na základě daňového dokladu (faktury) vystavovaného účastníkem DNS vždy po podpisu akceptačního protokolu Objednatelem. Za datum uskutečnění zdanitelného plnění bude považován den dodání uvedený v podepsaném akceptačním protokolu Objednatelem. Tento protokol, včetně dodacího listu, bude nedílnou součástí faktury.

VII.2) Další dodatečné informace:

Doplnění ZD:

Článek 16. Další informace a výhrady zadavatele se doplňuje o nové ustanovení odst. 16.1. ve smyslu vyhrazené změny dle § 100 odst. 2 ZZVZ.