Montageydelser af høj- og lavspændingskomponenter

Ordregiver udbyder køb af montageydelser af høj- og lavspændingskomponenter på Vores Elnets 60/10 kV stationer, inklusive entreprenørleverancer af materiel og anvendelse af hjælpemidler til udførelse af montagearbejdet. Ved montagearbejde af lavspændingskomponenter (LV) menes der montage af f.eks. fordelingstavler, styretavler, montage af signal og manøvrekabler i tavler og højspændingsapparater. Ved montagearbejde …

CPV: 45310000 Trabajos de instalación eléctrica, 45317200 Trabajos de instalación eléctrica de transformadores
Lugar de ejecución:
Montageydelser af høj- og lavspændingskomponenter
Organismo adjudicador:
VORES ELNET A/S
Número de premio:
336585

1. Køber

1.1 Køber

Officielt navn : VORES ELNET A/S
Køberens retlige status : Enhed med særlige eller eksklusive rettigheder
Den ordregivende enheds aktiviteter : Elektricitetsrelaterede aktiviteter

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Montageydelser af høj- og lavspændingskomponenter
Beskrivelse : Ordregiver udbyder køb af montageydelser af høj- og lavspændingskomponenter på Vores Elnets 60/10 kV stationer, inklusive entreprenørleverancer af materiel og anvendelse af hjælpemidler til udførelse af montagearbejdet. Ved montagearbejde af lavspændingskomponenter (LV) menes der montage af f.eks. fordelingstavler, styretavler, montage af signal og manøvrekabler i tavler og højspændingsapparater. Ved montagearbejde af højspændingskomponenter (HV) menes der opstilling af f.eks. stål- og højspændingsapparater og fortrådning mellem højspændingsapparater.
Identifikator for proceduren : 77965c6d-fb76-4140-bba0-265987b0eaec
Intern ID : 336585
Udbudsprocedure : Udbud med forhandling/indkaldelse af tilbud med forudgående offentliggørelse
Proceduren er en hasteprocedure : nej
Begrundelse for hasteproceduren :
Hovedpunkterne i proceduren :

2.1.1 Formål

Kontraktens hovedformål : Bygge og anlæg
Primær klassifikation ( cpv ): 45310000 Udførelse af elektriske installationer
Supplerende klassifikation ( cpv ): 45317200 Elinstallation til transformere

2.1.2 Udførelsessted

Landsdel (NUTS) : Fyn ( DK031 )
Land : Danmark

2.1.3 Værdi

Anslået værdi eksklusiv moms : 42 000 000 Dansk krone
Rammeaftalens maksimumværdi : 55 000 000 Dansk krone

2.1.4 Generelle oplysninger

Yderligere oplysninger : Økonomiske aktører opfordres til at søge eventuelle uklarheder og usikkerheder afklaret ved at stille spørgsmål til udbudsmaterialet. Videre gøres der opmærksom på, at der er tale om proceduren ”Udbud med forhandling med forudgående indkaldelse af tilbud”, og at der som følge heraf kan ske tilpasninger af udbudsmaterialet, som en del af et eventuelt forhandlingsforløb. Som en del af ansøgningen skal økonomiske aktører sikre, at der fremsendes en behørigt udfyldt version af det fælleseuropæiskeudbudsdokument (ESPD). ESPD er den økonomiske aktørs ”egen-erklæring”, der fungerer som foreløbigt bevis for, at den økonomiske aktør ikke er omfattet af de obligatoriske og eventuelt tilvalgte frivillige udelukkelsesgrunde samt opfylder egnethedskravene til udbuddet. Jf. BEK nr. 1078 af 29/06/2022, § 11, må økonomiske aktører for nærværende udbud ikke være omfattet af de obligatoriske udelukkelsesgrunde anført i udbudslovens §§ 134a, 135 og 136. Videre må økonomiske aktører for nærværende udbud ikke være omfattet af udelukkelsesgrundene anført i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 1, 2,3,4,5. Økonomiske aktører som er omfattet af de inkluderede udelukkelsesgrunde i §§ 135-137, kan alene deltage i udbuddet, såfremt der fremlægges dokumentation for pålidelighed, jf. udbudslovens § 138. Ordregiver vil som dokumentation for, at økonomiske aktører ikke er omfattet af udelukkelsesgrundene anført i udbudslovens § 135, stk. 1, 2 og 3 (og hvis tilvalgt § 137, stk. 1, nr. 2 og 6) anmode om en serviceattest ( https://erhvervsstyrelsen.dk/serviceattest-ved-udbud). Såfremt den Økonomiske aktør hidrører fra en anden medlemsstat, skal denne fremlægge tilsvarende dokumentation i den version og/eller fra de myndigheder, som er relevante i den pågældende medlemsstat. Ordregiver forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt i udbudsproceduren at anmode en ansøger eller tilbudsgiver om at fremlægge dokumentation, hvis dette er nødvendigt for at sikre, at proceduren gennemføres korrekt. EU’s sanktioner mod Rusland medfører, at økonomiske aktører, som er omfattet af EU’s sanktioner i henhold til EU-forordning nr. 833/2014 med senere ændringer, artikel 5k, er udelukket fra at deltage i udbuddet. Ved afgivelse af ansøgning bekræfter ansøger ikke at være omfattet. Vilkår for deltagelse i form af konsortier (sammenslutninger) eller ved anvendelse af støttende enheder er beskrevet i udbudsbetingelserne. Ordregiver forbeholder sig retten til at komplementere, supplere eller fuldstændiggøre ansøgninger og tilbud. Retsgrundlag: Direktiv 2014/25/EU
Retsgrundlag :
Direktiv 2014/25/EU

2.1.5 Udbudsvilkår

Vilkår for indgivelse :
Det højeste antal delkontrakter, for hvilket en tilbudsgiver kan indgive tilbud : 1
Betingelser for kontraktens udførelse :
Det højeste antal delkontrakter, for hvilket der kan tildeles kontrakter til én tilbudsgiver : 1

2.1.6 Udelukkelsesgrunde

Tilsidesættelse af forpligtelser på miljølovgivningsområdet : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ordregiveren kan påvise, at ansøgeren eller tilbudsgiveren har tilsidesat gældende forpligtelser inden for det miljø-, social- eller arbejdsretlige område i henhold til EU-retten, national lovgivning, kollektive aftaler eller de miljø-, social- eller arbejdsretlige forpligtelser, der er afledt af konventionerne, der er nævnt i bilag X til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26. februar 2014 om offentlige udbud og om ophævelse af direktiv 2004/18/EF (EU-Tidende 2014, nr. L 94, side 65), eller er omfattet af retsakter, der vedtages af Europa-Kommissionen i medfør af direktivets artikel 57, stk. 4, jf. artikel 88. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Tilsidesættelse af forpligtelser på sociallovgivningsområdet : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ordregiveren kan påvise, at ansøgeren eller tilbudsgiveren har tilsidesat gældende forpligtelser inden for det miljø-, social- eller arbejdsretlige område i henhold til EU-retten, national lovgivning, kollektive aftaler eller de miljø-, social- eller arbejdsretlige forpligtelser, der er afledt af konventionerne, der er nævnt i bilag X til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26. februar 2014 om offentlige udbud og om ophævelse af direktiv 2004/18/EF (EU-Tidende 2014, nr. L 94, side 65), eller er omfattet af retsakter, der vedtages af Europa-Kommissionen i medfør af direktivets artikel 57, stk. 4, jf. artikel 88. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Tilsidesættelse af forpligtelser på det arbejdsretlige område : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ordregiveren kan påvise, at ansøgeren eller tilbudsgiveren har tilsidesat gældende forpligtelser inden for det miljø-, social- eller arbejdsretlige område i henhold til EU-retten, national lovgivning, kollektive aftaler eller de miljø-, social- eller arbejdsretlige forpligtelser, der er afledt af konventionerne, der er nævnt i bilag X til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26. februar 2014 om offentlige udbud og om ophævelse af direktiv 2004/18/EF (EU-Tidende 2014, nr. L 94, side 65), eller er omfattet af retsakter, der vedtages af Europa-Kommissionen i medfør af direktivets artikel 57, stk. 4, jf. artikel 88. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Konkurs : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Insolvens : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Tvangsakkord uden for konkurs : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
En situation, der svarer til konkurs i henhold til national ret : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Aktiver, der administreres af en kurator : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Erhvervsvirksomheden er indstillet : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Skyldig i alvorlige forsømmelser i forbindelse med udøvelsen af erhvervet : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, når ordregiveren kan påvise, at ansøgeren eller tilbudsgiveren i forbindelse med udøvelsen af sit erhverv har begået alvorlige forsømmelser, der sår tvivl om ansøgerens eller tilbudsgiverens integritet. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Aftaler med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ordregiveren har tilstrækkelige plausible indikationer til at konkludere, at ansøgeren eller tilbudsgiveren har indgået en aftale med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Interessekonflikt som følge af deltagelse i udbudsproceduren : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, når ordregiveren kan påvise, at en interessekonflikt, jf. udbudslovens § 24, nr. 18, i forhold til det pågældende udbud ikke kan afhjælpes effektivt med mindre indgribende foranstaltninger. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Direkte eller indirekte involvering i forberedelsen af denne udbudsprocedure : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, når ordregiveren kan påvise, at en konkurrencefordrejning som omhandlet i udbudslovens § 39 som følge af den forudgående inddragelse af de økonomiske aktører i forberedelsen af udbudsproceduren i forhold til det pågældende udbud ikke kan afhjælpes med mindre indgribende foranstaltninger. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Ophævelse eller en lignende sanktion : En ansøger eller tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ordregiveren kan påvise, at ansøgeren eller tilbudsgiveren væsentligt har misligholdt en tidligere offentlig kontrakt, kontrakt med en forsyningsvirksomhed eller koncessionskontrakt og misligholdelsen har medført den pågældende kontrakts ophævelse eller en lignende sanktion. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Har afgivet urigtige oplysninger eller tilbageholdt oplysninger, som ikke var i stand til at fremlægge de krævede dokumenter og indhentet fortrolige oplysninger i forbindelse med denne procedure : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, når ordregiveren kan påvise, at ansøgeren eller tilbudsgiveren i det pågældende udbud har givet groft urigtige oplysninger, har tilbageholdt oplysninger eller ikke er i stand til at fremsende supplerende dokumenter vedrørende udelukkelsesgrundene i udbudslovens § 135, stk. 1 eller 3, og, hvis det er relevant, i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2 eller 6, de fastsatte minimumskrav til egnethed i udbudslovens §§ 140-144 eller udvælgelsen i § 145. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Rent nationale udelukkelsesgrunde : Udbudslovens § 134 a finder anvendelse, hvorfor en ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret i et land, der er optaget på EU-listen over ikkesamarbejdsvillige skattejurisdiktioner og ikke har tiltrådt WTO’s Government Procurement Agreement eller øvrige handelsaftaler, der forpligter Danmark til at åbne markedet for offentlige kontrakter for tilbudsgivere etableret i det pågældende land. Udbudslovens § 134 a, Stk. 2: § 135, stk. 6, finder tilsvarende anvendelse på situationer omfattet af stk. 1. Dokumentation: Ordregiver er berettiget til at indhente relevant dokumentation for hvorvidt ansøger eller tilbudsgiver befinder sig i en situation som kan medføre udelukkelse i medfør af nærværende udelukkelsesgrund.
Terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet som defineret i henholdsvis artikel 1, 3 og 4 i Rådets rammeafgørelse 2002/475/RIA af 13. juni 2002 om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2002, nr. L 164, side 3) som ændret ved Rådets rammeafgørelse 2008/919/RIA af 28. november 2008 om ændring af rammeafgørelse 2002/475/RIA om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2008, nr. L 330, side 21). Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153
Betaling af socialsikringsbidrag : Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, der har ubetalt forfalden gæld på 100.000 kr. eller derover til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Betaling af skatter og afgifter : Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, der har ubetalt forfalden gæld på 100.000 kr. eller derover til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Deltagelse i en kriminel organisation : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for handlinger begået som led i en kriminel organisation som defineret i artikel 2 i Rådets rammeafgørelse 2008/841/RIA af 24. oktober 2008 (EU-Tidende 2008, nr. L 300, side 42). Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme som defineret i artikel 1 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/60/EF af 26. oktober 2005 om forebyggende foranstaltninger mod anvendelse af det finansielle system til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme (EU-Tidende 2005, nr. L 309, side 15). Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Svig : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for svig som omhandlet i artikel 1 i konventionen om beskyttelse af De Europæiske Fællesskabers finansielle interesser. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Børnearbejde og andre former for menneskehandel : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for overtrædelse af straffelovens § 262 a eller, for så vidt angår en dom fra et andet land angående børnearbejde og andre former for menneskehandel som defineret i artikel 2 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/36/EU af 5. april 2011 om forebyggelse og bekæmpelse af menneskehandel og beskyttelse af ofrene herfor, og om erstatning af Rådets rammeafgørelse 2002/629/RIA (EU-Tidende 2011, nr. L 101, side 1). Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.
Korruption : En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for bestikkelse som defineret i artikel 3 i konventionen om bekæmpelse af bestikkelse, som involverer tjenestemænd ved De Europæiske Fællesskaber eller i Den Europæiske Unions medlemsstater, og artikel 2, stk. 1, i Rådets rammeafgørelse 2003/568/RIA af 22. juli 2003 om bekæmpelse af bestikkelse i den private sektor (EU-Tidende 2003, nr. L 192, side 54) og bestikkelse som defineret i den nationale ret i ansøgerens eller tilbudsgiverens medlemsstat eller hjemland eller i det land, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret. Dokumentation: i overensstemmelse med udbudslovens §§ 152-153.

5. Delkontrakt

5.1 Teknisk ID for delkontrakten : LOT-0000

Titel : Montageydelser af høj- og lavspændingskomponenter
Beskrivelse : Ordregiver udbyder køb af montageydelser af høj- og lavspændingskomponenter på Vores Elnets 60/10 kV stationer, inklusive entreprenørleverancer af materiel og anvendelse af hjælpemidler til udførelse af montagearbejdet. Ved montagearbejde af lavspændingskomponenter (LV) menes der montage af f.eks. fordelingstavler, styretavler, montage af signal og manøvrekabler i tavler og højspændingsapparater. Ved montagearbejde af højspændingskomponenter (HV) menes der opstilling af f.eks. stål- og højspændingsapparater og fortrådning mellem højspændingsapparater.
Intern ID : 336585

5.1.1 Formål

Kontraktens hovedformål : Bygge og anlæg
Primær klassifikation ( cpv ): 45310000 Udførelse af elektriske installationer
Supplerende klassifikation ( cpv ): 45317200 Elinstallation til transformere

5.1.2 Udførelsessted

Landsdel (NUTS) : Fyn ( DK031 )
Land : Danmark
Yderligere oplysninger :

5.1.3 Anslået varighed

Varighed : 6 År

5.1.4 Fornyelse

Højeste antal fornyelser : 0

5.1.5 Værdi

Anslået værdi eksklusiv moms : 42 000 000 Dansk krone
Rammeaftalens maksimumværdi : 55 000 000 Dansk krone

5.1.6 Generelle oplysninger

Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA) : ja
Yderligere oplysninger : En økonomisk aktør, der deltager alene og ikke baserer sig på andre enheders kapacitet for at opfylde egnethedskravene og udvælgelseskriteriet, skal kun udfylde ét ESPD. En økonomisk aktør, der deltager alene, men baserer sig på en eller flere andre enheders kapacitet, skal sikre, at den ordregivende myndighed modtager vedkommendes eget ESPD sammen med et separat ESPD med de relevante oplysninger for hver af de enheder, som denne baserer sig på. Endelig, når grupper af økonomiske aktører, herunder midlertidige sammenslutninger, deltager i udbudsproceduren sammen, skal der for hver af de deltagende økonomiske aktører udfyldes et særskilt ESPD med de oplysninger, der kræves i del II-V.

5.1.9 Udvælgelseskriterier

Kriterium :
Type : Økonomisk og finansiel formåen
Navn : Mindstekrav - omsætning
Beskrivelse : Ansøger skal angive sin omsætning i overensstemmelse med den regnskabspraksis som ansøger er underlagt fra det seneste års disponible årsregnskab i ESPD del IV.B, ”Samlet årsomsætning”. Med seneste disponible regnskab menes det regnskab, der er disponibelt på tidspunktet for ansøgningsfrist. Ansøgers omsætning skal minimum være 10.000.000 DKK. Hvis ansøgeren baserer sig på en eller flere enheders kapacitet (f.eks. et moderselskab eller søsterselskab eller en underleverandør) eller er en sammenslutning af økonomiske aktører (f.eks. et konsortium), skal information vedrørende ESPD del IV.B tillige angives i et separat ESPD for hver af disse enheder, jf. afsnit VI.3 ”Yderligere oplysninger”. Det er ansøgers ansvar at sikre, at mindstekravet til omsætning samlet er opfyldt ved regnskabsteknisk konsolidering, når ansøgningen baseres på andre enheders kapacitet eller ansøger er en sammenslutning af økonomiske aktører (f.eks. et konsortium). Som dokumentation vil ordregiver anmode om seneste disponible regnskab.
Kriterium :
Type : Økonomisk og finansiel formåen
Navn : Mindstekrav - nøgletal
Beskrivelse : Ansøger skal angive egenkapital og soliditetsgrad i overensstemmelse med den regnskabspraksis som ansøger er underlagt fra det seneste års disponible årsregnskab i ESPD del IV.B ”Finansielle nøgletal”. Med seneste disponible regnskab menes det regnskab, der er disponibelt på tidspunktet for ansøgningsfrist. Ansøgers skal opfylde følgende: - Egenkapital DKK 3.500.000 - Soliditetsgrad 15% Hvis ansøgeren baserer sig på en eller flere enheders kapacitet (f.eks. et moderselskab eller søsterselskab eller en underleverandør) eller er en sammenslutning af økonomiske aktører (f.eks. et konsortium), skal information vedrørende ESPD del IV.B tillige angives i et separat ESPD for hver af disse enheder, jf. afsnit VI.3 ”Yderligere oplysninger”. Det er ansøgers ansvar at sikre, at mindstekravet til nøgletal samlet er opfyldt ved regnskabsteknisk konsolidering, når ansøgningen baseres på andre enheders kapacitet eller ansøger er en sammenslutning af økonomiske aktører (f.eks. et konsortium). Som dokumentation vil ordregiver anmode om seneste disponible regnskab.
Kriterium :
Type : Teknisk og faglig formåen
Navn : Mindstekrav og udvælgelse - referencer
Beskrivelse : Minimum 3 referencer vedrørende montageydelser af høj- og lavspændingskomponenter på 50 kv - 60 kv eller 132 kV - 150 kV højspændingsanlæg. Referencerne skal samlet set opfylde følgende mindstekrav: • Alle referencers arbejdere skal være udført inden for de seneste 5 år regnet fra ansøgningsfristens udløb. • Alle referencer skal inkludere: Opstilling af AIS højspændingsapparater (132/150 kV eller 60/50 kV) på stål og på fundamenter, fortrådning af apparaterne samt funktionstest, opstilling af forud byggede styretavler og trækning af signalkabler samt kvalitetstest af montagen, samt koordinering af opgaven mellem bygherre og tilbudsgiver. Ansøger bør sikre, at følgende er beskrevet i alle referencer: a) Modtager af arbejderne (inklusive kontaktinformationer), b) Den samlede kontraktsum c) Udførelsesperiode (udførelsesopstart og udførelsesafslutning). d) Arbejdernes indhold detaljeret beskrevet Såfremt ansøger beror på andre enheders kapacitet, skal referenceoplysningerne for disse angives i den støttende enheds ESPD. En sammenslutning af økonomiske aktører (f.eks. et konsortium) skal opfylde kravet i fællesskab. Ordregiver forventer ikke at anmode om yderligere dokumentation for referencer, men forbeholder sig dog ret til at benytte de anførte kontaktinformationer og herigennem få verificeret de afgivne oplysninger. "Referencer” vil indgå i udvælgelsen af ansøgere, såfremt mere end 5 økonomiske aktører ansøger om deltagelse. I så fald vil ordregiver inddrage de fremsendte referencer i evalueringen, herunder i hvilket omfang disse vurderes at være tilsvarende den udbudte opgave, jf. nærværende bekendtgørelsens pkt. 5.1, og således demonstrerer indgående erfaring med opgaver af tilsvarende indhold, kompleksitet, omfang og formål, særligt vedrørende: • HSP apparater: Opstilling og montage af stålstativer på fundamenter. Opstilling og montage af apparater på stålstativer og forbinde alle relevante forbindelser til jordnettet. Montage af alle primære forbindelser i feltet. • Tavler: Opstilling af styretavler, udskæringer i gulv, opstilling af føringsveje og fastgørelse af tavler. • Kabler: Montage og trækning af signalkabler, samt opmærkning af kabler. • Test og kvalitetssikring: Gennemringning og megning af signal kabler, finjustering af adskiller, CABA test på afbrydere, generelle kontrol skemaer. Arbejderne i de fremsendte referencer inddrages alene i udvælgelsen i det omfang, at de er udført inden for de seneste 5 år regnet fra ansøgningsfristens udløb. Der kan maksimalt fremsendes 5 referencer, hvilket også gælder såfremt ansøger beror på andre enheders kapacitet eller er en del af en sammenslutning af økonomiske aktører (f.eks. et konsortium). Afleveres der mere end 5 referencer, vil ordregiver inddrage de 5 referencer der senest er afsluttet. Såfremt der ikke er 5 referencer der er afsluttet, vil ordregiver inddrage de referencer der er påbegyndt tidligst, men endnu ikke er afsluttet indtil 3 referencer nås.
Kriteriet vil blive anvendt til at udvælge de ansøgere, som skal opfordres til at deltage i anden fase af proceduren
Vægtning (procentdel, præcis) : 100
Højeste antal udvalgte tilbud : 5
Oplysninger om den anden fase i en procedure, der afvikles i to faser :
Mindsteantallet af ansøgere, som skal opfordres til at deltage i anden fase af proceduren : 5
Det højeste antal ansøgere, som skal opfordres til at deltage i anden fase af proceduren : 5
Proceduren afvikles i successive faser. I hver fase kan nogle ansøgere blive

5.1.10 Tildelingskriterier

Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Den samlede evalueringstekniske sum baseret på afgivne enhedspriser
Vægtning (procentdel, præcis) : 70
Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : kvalitetssikring
Beskrivelse : Kvalitetssikring i forbindelse med arbejdets udførelse
Vægtning (procentdel, præcis) : 30
Beskrivelse af den metode, der skal anvendes, hvis vægtningen ikke kan udtrykkes ved hjælp af kriterier :
Begrundelse for ikke at angive vægtningen af tildelingskriterierne :

5.1.11 Udbudsdokumenter

Sprog, som udbudsdokumenterne er officielt tilgængelige på : dansk

5.1.12 Udbudsvilkår

Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Påkrævet
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på : dansk
Elektronisk katalog : Ikke tilladt
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Tilbudsgivere kan indgive mere end ét tilbud : Ikke tilladt
Frist for modtagelse af anmodninger om deltagelse : 18/10/2024 12:00 +02:00
Vedståelsesfrist for tilbuddet : 6 Måned
Oplysninger, der kan suppleres efter indgivelsesfristen er udløbet :
Køberen kan beslutte, at alle manglende tilbudsrelaterede dokumenter kan indsendes senere.
Yderligere oplysninger : Køberen forbeholder sig retten til at komplementere, supplere eller fuldstændiggøre ansøgninger og tilbud indenfor de udbudsretlige rammer.
Betingelser for kontraktens udførelse :
Udførelsen af kontrakten skal ske inden for rammerne af programmer for beskyttet beskæftigelse : Nej
Vilkår relateret til kontraktens udførelse : Bygherre kan stille krav om sikkerhedsstillelse for Entreprenørens opfyldelse af sine forpligtelser overfor Bygherre efter første Entreprisetildeling på Rammeaftalen. Sikkerheden skal stilles senest 8 arbejdsdage efter Bygherres anmodning, i form af betryggende pengeinstitutgaranti, kautionsforsikring eller på anden betryggende måde. Sikkerhedsstillelsen beløber sig som udgangspunkt til DKK 500.000. Bygherre kan dog kræve sikkerhedsstillelsen forhøjet således at den svarer til 10% af værdien af tildelinger de foregående 12 måneder.
Elektronisk fakturering : Påkrævet
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling : nej
Der vil blive anvendt elektronisk betaling : ja
Oplysninger om finansiering og betaling : _DEFAULT_VALUE_CHANGE_ME_
Oplysninger om klagefrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk) , gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf.lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens §2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2. I andre situationer skal klage over udbud, jf.lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt.Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. 2) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf.udbudslovens § 185, stk. 2. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill - perioden, jf.lovens § 6, stk. 4.I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill - perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf.lovens § 12, stk. 1. Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1). Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på: www.erhvervsstyrelsen.dk.

5.1.15 Teknikker

Rammeaftale :
Rammeaftale delvis uden og delvis med fornyet iværksættelse af konkurrence
Det maksimale antal deltagere : 3
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem :
Intet dynamisk indkøbssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang

Organisation med ansvar for klager : Klagenævnet for Udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren : VORES ELNET A/S
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse : Comdia ApS
Organisation, der behandler tilbud : VORES ELNET A/S
TED eSender : Comdia ApS

8. Organisationer

8.1 ORG-0001

Officielt navn : VORES ELNET A/S
Registreringsnummer : 25587987
Postadresse : Sanderumvej 16
By : Odense SV
Postnummer : 5250
Landsdel (NUTS) : Fyn ( DK031 )
Land : Danmark
Enhed : Thomas Eybye Petersen
Telefon : 20339347
Denne organisations roller :
Køber
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren
Organisation, der behandler tilbud

8.1 ORG-1000

Officielt navn : Comdia ApS
Registreringsnummer : 33501404
Postadresse : Lindvedvej 73
By : Odense S
Postnummer : 5260
Landsdel (NUTS) : Fyn ( DK031 )
Land : Danmark
Telefon : +45 7199 3672
Internetadresse : https://www.comdia.com/
Denne organisations roller :
TED eSender
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse

8.1 ORG-1001

Officielt navn : Klagenævnet for Udbud
Registreringsnummer : 37795526
Postadresse : Nævnenes Hus, Toldboden 2
By : Viborg
Postnummer : 8800
Landsdel (NUTS) : Vestjylland ( DK041 )
Land : Danmark
Telefon : +45 7240 5600
Internetadresse : http://www.klfu.dk
Denne organisations roller :
Organisation med ansvar for klager

8.1 ORG-1002

Officielt navn : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Registreringsnummer : 10294819
Postadresse : Carl Jacobsens Vej 35
By : Valby
Postnummer : 2500
Landsdel (NUTS) : Københavns omegn ( DK012 )
Land : Danmark
Telefon : +45 4171 5000
Internetadresse : https://www.kfst.dk/
Denne organisations roller :
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne

11. Oplysninger om bekendtgørelsen

11.1 Oplysninger om bekendtgørelsen

Bekendtgørelsens ID : 11e5f856-372a-47f2-a69f-da886d1d219f - 01
Formulartype : Konkurrencevilkår
Bekendtgørelsestype : Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 13/09/2024 14:26 +02:00
Bekendtgørelsens officielle sprog : dansk

11.2 Oplysninger om offentliggørelsen

Bekendtgørelsesnummer : 00554232-2024
EUT-S-nummer : 180/2024
Offentliggørelsesdato : 16/09/2024