Mokyklinis autobusas

Transporto priemonė keleiviams vežti M2 klasės tarpmiestinio tipo autobusas (ne žemagrindis), Transporto priemonė keleiviams vežti M2 klasės tarpmiestinio tipo autobusas (ne žemagrindis),

CPV: 34114400 Minibuses
Plazo:
14 de octubre de 2024 a las 06:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Mokyklinis autobusas
Organismo adjudicador:
Prienų rajono savivaldybės administracija
Número de premio:
737828

1. Pirkėjas

1.1 Pirkėjas

Oficialus pavadinimas : Prienų rajono savivaldybės administracija
Pirkėjo teisinė forma : Regioninės valdžios institucija
Perkančiosios organizacijos veiklos sritis : Bendrosios viešosios paslaugos

2. Procedūra

2.1 Procedūra

Pavadinimas : Mokyklinis autobusas
Aprašymas : Transporto priemonė keleiviams vežti M2 klasės tarpmiestinio tipo autobusas (ne žemagrindis),
Procedūros identifikatorius : 469d3da9-d42f-4fe9-8331-0f1030b43734
Vidaus identifikatorius : 737828
Pirkimo būdas : Atviras
Pagreitintos procedūros pagrindimas :
Pagrindiniai procedūros ypatumai :

2.1.1 Tikslas

Sutarties objektas : Prekės
Pagrindinis klasifikacijos kodas ( cpv ): 34114400 Mikroautobusai

2.1.2 Sutarties vykdymo vieta

Pašto adresas : Laisvės a. 12
Miestas : Prienai
Pašto kodas : 59126
Šalies administracinis vienetas (NUTS) : Kauno apskritis ( LT022 )

2.1.4 Bendra informacija

Teisinis pagrindas :
Direktyva 2014/24/ES

2.1.6 Pašalinimo pagrindai

Bankrotui prilygstanti situacija pagal nacionalinius įstatymus : Ar ekonominės veiklos vykdytojas yra bet kokioje bankrotui prilygstančioje situacijoje, susiklosčiusioje dėl panašios nacionaliniuose įstatymuose ir kituose teisės aktuose nustatytos procedūros?
Bankrotas : Ar ekonominės veiklos vykdytojas yra bankrutavęs, jam iškelta restruktūrizavimo ar bankroto byla?
Korupcija : Ar ekonominės veiklos vykdytojas yra bankrutavęs, jam iškelta restruktūrizavimo ar bankroto byla?
Susitarimas su kreditoriais : Ar ekonominės veiklos vykdytojas yra sudaręs susitarimą su kreditoriais?
Dalyvavimas nusikalstamoje organizacijoje : Ar pats ekonominės veiklos vykdytojas ar bet kuris asmuo, kuris yra jo administracijos, valdymo ar priežiūros organo narys arba turi atstovavimo, sprendimo ar kontrolės įgaliojimus to ekonominės veiklos vykdytojo atžvilgiu, buvo nuteistas galutiniu teismo sprendimu už dalyvavimą nusikalstamos organizacijos veikloje, o nuosprendis priimtas prieš ne daugiau kaip penkerius metus arba kai nuosprendyje aiškiai nustatytas pašalinimo laikotarpis tebesitęsia? Kaip apibrėžta 2008 m. spalio 24 d. Tarybos pamatinio sprendimo 2008/841/TVR dėl kovos su organizuotu nusikalstamumu 2 straipsnyje (OL L 300, 2008 11 11, p. 42).
Su kitais ekonominės veiklos vykdytojais sudaryti susitarimai, kuriais siekta iškraipyti konkurenciją : Ar ekonominės veiklos vykdytojas su kitais ekonominės veiklos vykdytojais yra sudaręs susitarimų, kuriais siekta iškreipti konkurenciją atliekamame pirkime?
Pinigų plovimas arba teroristų finansavimas : Ar pats ekonominės veiklos vykdytojas ar bet kuris asmuo, kuris yra jo administracijos, valdymo ar priežiūros organo narys arba turi atstovavimo, sprendimo ar kontrolės įgaliojimus to ekonominės veiklos vykdytojo atžvilgiu, buvo nuteistas galutiniu teismo sprendimu už pinigų plovimą arba teroristų finansavimą, o nuosprendis priimtas prieš ne daugiau kaip penkerius metus arba kai nuosprendyje aiškiai nustatytas pašalinimo laikotarpis tebesitęsia? Kaip apibrėžta 2005 m. spalio 26 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2005/60/EB dėl finansų sistemos apsaugos nuo jos panaudojimo pinigų plovimui ir teroristų finansavimui 1 straipsnyje (OL L 309, 2005 11 25, p. 15).
Sukčiavimas : Ar pats ekonominės veiklos vykdytojas ar bet kuris asmuo, kuris yra jo administracijos, valdymo ar priežiūros organo narys arba turi atstovavimo, sprendimo ar kontrolės įgaliojimus to ekonominės veiklos vykdytojo atžvilgiu, buvo nuteistas galutiniu teismo sprendimu už sukčiavimą, o nuosprendis priimtas prieš ne daugiau kaip penkerius metus arba kai nuosprendyje aiškiai nustatytas pašalinimo laikotarpis tebesitęsia? Pagal Europos Bendrijų finansinių interesų apsaugos konvencijos 1 straipsnį (OL C 316, 1995 11 27, p. 48).
Vaikų darbas ir kitos prekybos žmonėmis formos : Ar pats ekonominės veiklos vykdytojas ar bet kuris asmuo, kuris yra jo administracijos, valdymo ar priežiūros organo narys arba turi atstovavimo, sprendimo ar kontrolės įgaliojimus to ekonominės veiklos vykdytojo atžvilgiu, buvo nuteistas galutiniu teismo sprendimu už vaikų darbą arba kitas prekybos žmonėmis formas, o nuosprendis priimtas prieš ne daugiau kaip penkerius metus arba kai nuosprendyje aiškiai nustatytas pašalinimo laikotarpis tebesitęsia? Kaip apibrėžta 2011 m. balandžio 5 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2011/36/ES dėl prekybos žmonėmis prevencijos, kovos su ja ir aukų apsaugos, pakeičiančios Tarybos pamatinį sprendimą 2002/629/TVR, 2 straipsnyje (OL L 101, 2011 4 15, p. 1).
Nemokumas : Ar ekonominės veiklos vykdytojas yra nemokus, jam taikoma nemokumo ar likvidavimo procedūra (inicijuotos ar pradėtos likvidavimo procedūros)?
Likvidatoriaus administruojamas turtas : Ar ekonominės veiklos vykdytojo turtą administruoja likvidatorius, nemokumo administratorius arba teismas?
Pripažinimas kaltu dėl klaidingos informacijos, negalintis pateikti reikalaujamų dokumentų ir gautas konfidencialios informacijos apie šią procedūrą : Ar ekonominės veiklos vykdytojas yra susijęs su vienu iš šių atvejų, kai jis : a) buvo labai iškreipęs faktus pateikdamas informaciją (pateikęs melagingą informaciją), reikalingą patikrinti, ar nėra pagrindų pašalinti, arba patikrinti atitiktį atrankos kriterijams; b) slėpė tokią informaciją; c) delsė pateikti patvirtinamuosius dokumentus, kurių reikalavo perkančioji organizacija ar perkantysis subjektas, d) siekė daryti neteisėtą įtaką perkančiosios organizacijos ar perkančiojo subjekto sprendimų priėmimo procesui, kad gautų konfidencialios informacijos, dėl kurios per pirkimo procedūrą įgytų nepagrįstą pranašumą, arba tyčia teikti klaidinančios informacijos, kuri gali turėti esminės įtakos sprendimams dėl pašalinimo, atrankos ar sutarties skyrimo?
Išimtinai nacionaliniai pašalinimo pagrindai : pats ekonominės veiklos vykdytojas ar bet kuris asmuo, kuris yra jo administracijos, valdymo ar priežiūros organo narys arba turi atstovavimo, sprendimo ar kontrolės įgaliojimus to ekonominės veiklos vykdytojo atžvilgiu, buvo nuteistas galutiniu teismo sprendimu už nusikalstamą bankrotą, o nuosprendis priimtas prieš ne daugiau kaip penkerius metus arba kai nuosprendyje aiškiai nustatytas pašalinimo laikotarpis tebesitęsia?
Interesų konfliktas dėl dalyvavimo pirkimo procedūroje : Ar ekonominės veiklos vykdytojas žino apie kokius nors interesų konfliktus, kaip nurodyta nacionalinėje teisėje, atitinkamame skelbime ar pirkimo dokumentuose, kylančius dėl jo dalyvavimo pirkimo procedūroje?
Tiesioginis arba netiesioginis dalyvavimas rengiant šią pirkimo procedūrą : Ar ekonominės veiklos vykdytojas arba su juo susijusi įmonė konsultavo perkančiąją organizaciją ar perkantįjį subjektą arba kitaip dalyvavo rengiant pirkimo procedūrą?
Pripažinimas kaltu dėl sunkaus profesinio nusižengimo : Ar ekonominės veiklos vykdytojas yra padaręs rimtą profesinį pažeidimą, kaip nurodyta žemiau?: a) yra padaręs finansinės atskaitomybės ir audito teisės aktų pažeidimą ir nuo jo padarymo dienos praėjo mažiau kaip vieni metai;Nuo 2022-08-12 pildydamas EBVPD tiekėjas yra informuotas ir supranta, kad finansinės atskaitomybės ir audito teisės aktų pažeidimu taip pat gali būti laikomi atvejai, kai tiekėjas nepateikia privalomų finansinės atskaitomybės dokumentų Registrų centrui. Išsamiau: https://vpt.lrv.lt/lt/naujienos/finansiniu-ataskaitu-nepateikimas-gali-tapti-kliutimi-dalyvauti-viesuosiuose-pirkimuose b) neatitinka minimalių patikimo mokesčių mokėtojo kriterijų, nustatytų Lietuvos Respublikos mokesčių administravimo įstatymo 401 straipsnio 1 dalyje. Taikant šį tiekėjo pašalinimo iš pirkimo procedūros pagrindą, vadovaujamasi Lietuvos Respublikos mokesčių administravimo įstatymo 401 straipsnio 1 dalyje nustatytais terminais, juos skaičiuojant nuo Mokesčių administravimo įstatymo 401 straipsnio 1 dalyje nurodytų pažeidimų padarymo dienos, tačiau visais atvejais šie terminai negali būti ilgesni negu 3 metai; c) yra padaręs draudimo sudaryti draudžiamus susitarimus, įtvirtinto Lietuvos Respublikos konkurencijos įstatyme ar panašaus pobūdžio kitos valstybės teisės akte, pažeidimą ir nuo jo padarymo dienos praėjo mažiau kaip 3 metai; d) yra padaręs bet kokį kitą rimtą profesinį pažeidimą, nenurodytą aukščiau, nuo kurio padarymo dienos praėjo mažiau kaip vieni metai?
Sutarties nutraukimas anksčiau laiko, žala ar kitos panašios sankcijos : Ar ekonominės veiklos vykdytojas turėjo tokios patirties: ankstesnė viešoji sutartis, ankstesnė sutartis su perkančiuoju subjektu arba ankstesnė koncesijos sutartis buvo nutraukta anksčiau laiko; arba buvo pareikalauta atlyginti su ankstesne sutartimi susijusią žalą ar skirtos kitos panašios sankcijos? Lietuvoje (be kita ko) - ar ekonominės veiklos vykdytojas yra įtrauktas į nepatikimų tiekėjų sąrašą ?
Socialinio draudimo įmokų mokėjimas(Automatinis vertimas) : Ar ekonominės veiklos vykdytojas pažeidė savo pareigas, susijusias su socialinio draudimo įmokų mokėjimu, tiek šalyje, kurioje yra įsisteigęs, tiek perkančiosios organizacijos ar perkančiojo subjekto valstybėje narėje, jei tai nėra jo įsisteigimo šalis?
Sustabdyta verslo veikla : Ar ekonominės veiklos vykdytojo verslo veikla yra sustabdyta arba apribota?
Mokesčių mokėjimas : Ar ekonominės veiklos vykdytojas pažeidė savo pareigas, susijusias su mokesčių mokėjimu, tiek šalyje, kurioje yra įsisteigęs, tiek perkančiosios organizacijos ar perkančiojo subjekto valstybėje narėje, jei tai nėra jo įsisteigimo šalis?
Teroristiniai nusikaltimai arba su teroristine veikla susiję nusikaltimai : Ar pats ekonominės veiklos vykdytojas ar bet kuris asmuo, kuris yra jo administracijos, valdymo ar priežiūros organo narys arba turi atstovavimo, sprendimo ar kontrolės įgaliojimus to ekonominės veiklos vykdytojo atžvilgiu, buvo nuteistas galutiniu teismo sprendimu už teroristinius nusikaltimus arba su teroristine veikla susijusius nusikaltimus, o nuosprendis priimtas prieš ne daugiau kaip penkerius metus arba kai nuosprendyje aiškiai nustatytas pašalinimo laikotarpis tebesitęsia? Kaip apibrėžta 2002 m. birželio 13 d. Tarybos pamatinio sprendimo dėl kovos su terorizmu 1 ir 3 straipsniuose (OL L 164, 2002 6 22, p. 3). Į pašalinimo pagrindus taip pat įtrauktas nusikalstamos veikos kurstymas, pagalba ar bendrininkavimas ją vykdant arba kėsinimasis ją įvykdyti, kaip nurodyta to pamatinio sprendimo 4 straipsnyje.

5. Pirkimo dalis

5.1 Techninės ID dalies : LOT-0000

Pavadinimas : Mokyklinis autobusas
Aprašymas : Transporto priemonė keleiviams vežti M2 klasės tarpmiestinio tipo autobusas (ne žemagrindis),
Vidaus identifikatorius : 1

5.1.1 Tikslas

Sutarties objektas : Prekės
Pagrindinis klasifikacijos kodas ( cpv ): 34114400 Mikroautobusai
Kiekis : 1

5.1.2 Sutarties vykdymo vieta

Pašto adresas : Laisvės a. 12
Miestas : Prienai
Pašto kodas : 59126
Šalies administracinis vienetas (NUTS) : Kauno apskritis ( LT022 )
Papildoma informacija :

5.1.3 Numatomas galiojimas

Galiojimas : 1 Mėnuo

5.1.6 Bendra informacija

Rezervuota dalyvavimo teisė : Dalyvavimas nerezervuotas.
Iš ES fondų nefinansuojamas pirkimo projektas
Pirkimui taikoma Sutartis dėl viešųjų pirkimų (SVP) : taip

5.1.7 Strateginis viešasis pirkimas

Pirkimui taikoma Europos Parlamento ir Tarybos direktyva 2009/33/EB (Netaršių transporto priemonių direktyva (NTPD))
NTPD teisinis pagrindas, siekiant nustatyti, kuri pirkimo procedūros kategorija taikoma Keleivinio kelių transporto paslaugos

5.1.9 Atrankos kriterijai

Kriterijus :
Rūšis : Ekonominė ir finansinė būklė
Šio kriterijaus taikymas : Nenaudoti
Kriterijus :
Rūšis : Tinkamumas verstis profesine veikla
Šio kriterijaus taikymas : Nenaudoti
Kriterijus :
Rūšis : Techninis ir profesinis pajėgumas
Šio kriterijaus taikymas : Nenaudoti

5.1.11 Pirkimo dokumentai

5.1.12 Pirkimo sąlygos

Pateikimo sąlygos :
Pateikimas elektroninėmis priemonėmis : Privalomos
Kalbos, kuriomis galima pateikti pasiūlymus arba dalyvavimo prašymus : lietuvių kalba
Elektroninis katalogas : Neprivalomos
Pasiūlymų priėmimo terminas : 14/10/2024 06:00 +00:00
Informacija apie viešą vokų atplėšimą :
Atidarymo data : 14/10/2024 06:45 +00:00
Sutarties sąlygos :
Sutartis turi būti vykdoma pagal globojamų darbo grupių užimtumo programas : Ne
Elektroninės sąskaitos faktūros : Privalomos
Bus naudojami elektroniniai užsakymai : ne
Bus naudojami elektroniniai mokėjimai : taip

5.1.15 Metodai

Preliminarioji sutartis :
Preliminariosios sutarties nėra
Informacija apie dinaminę pirkimo sistemą :
Dinaminės pirkimo sistemos nėra
Elektroninis aukcionas : ne

5.1.16 Išsamesnė informacija, tarpininkavimas ir peržiūra

Peržiūros organizacija : Kauno apygardos teismas
TED eSender : Mercell Holding ASA

8. Organizacijos

8.1 ORG-0001

Oficialus pavadinimas : Prienų rajono savivaldybės administracija
Registracijos numeris : 288742590
Pašto adresas : Laisvės a. 12, LT-59126 Prienai
Miestas : Prienai
Pašto kodas : 59126
Šalis : Lietuva
Ryšių centras : Linutė Mikušauskienė
Telefono numeris : +370 31961121
Šios organizacijos vaidmenys :
Pirkėjas

8.1 ORG-0002

Oficialus pavadinimas : Kauno apygardos teismas
Registracijos numeris : 293372420
Pašto adresas : A.Mickevičiaus g. 18
Miestas : Kaunas
Pašto kodas : 44312
Šalis : Lietuva
Telefono numeris : +370 37490941
Šios organizacijos vaidmenys :
Peržiūros organizacija

8.1 ORG-0003

Oficialus pavadinimas : Mercell Holding ASA
Registracijos numeris : 980921565
Pašto adresas : Askekroken 11
Miestas : Oslo
Pašto kodas : 0277
Šalies administracinis vienetas (NUTS) : Oslo ( NO081 )
Šalis : Norvegija
Ryšių centras : eSender
Telefono numeris : +47 21018800
Fakso numeris : +47 21018801
Interneto adresas : http://mercell.com/
Šios organizacijos vaidmenys :
TED eSender

11. Skelbimo informacija

11.1 Skelbimo informacija

Skelbimo identifikatorius / versija : 30fb0854-cecc-46f1-9c70-e5841188ab85 - 01
Formos tipas : Konkursas
Skelbimo rūšis : Skelbimas apie pirkimą arba koncesiją. Įprasta tvarka
Skelbimo išsiuntimo data : 10/09/2024 11:26 +00:00
Skelbimas: išsiuntimo data (e. formų siuntėjas) : 10/09/2024 12:00 +00:00
Kalbos, kuriomis šis skelbimas oficialiai skelbiamas : lietuvių kalba

11.2 Paskelbimo informacija

Skelbimo paskelbimo numeris : 00544124-2024
OL S numeris : 177/2024
Paskelbimo data : 11/09/2024