"Модернизация на системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар чрез доставка на хардуер и софтуер/лицензи"

„Доставка чрез покупка на хардуер и софтуер/лицензи, включително лиценз за Система за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар (MMS). Системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар (MMS) е сложна многофункционална система с различни по предназначение дейности, като регистриране на търговски и производствени графици, …

CPV: 48000000 Paquetes de software y sistemas de información, 72000000 Servicios TI: consultoría, desarrollo de software, Internet y apoyo, 80511000 Servicios de formación del personal
Plazo:
24 de octubre de 2024 a las 23:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
"Модернизация на системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар чрез доставка на хардуер и софтуер/лицензи"
Organismo adjudicador:
ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЕН СИСТЕМЕН ОПЕРАТОР ЕАД
Número de premio:
413663

1. Купувач

1.1 Купувач

Официално наименование : ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЕН СИСТЕМЕН ОПЕРАТОР ЕАД
Правна категория на купувача : Публично предприятие
Дейност на възложителя : Дейности, свързани с електроенергия

2. Процедура

2.1 Процедура

Заглавие : "Модернизация на системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар чрез доставка на хардуер и софтуер/лицензи"
Описание : „Доставка чрез покупка на хардуер и софтуер/лицензи, включително лиценз за Система за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар (MMS). Системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар (MMS) е сложна многофункционална система с различни по предназначение дейности, като регистриране на търговски и производствени графици, заявки за регулиране, провеждане на търгове за разпределение на физически права за пренос (ФПП), търгове за разполагаемост, търгове за регулираща (балансираща) енергия, интегриране на системата с Европейските платформи за балансиране, Европейските пазарни платформи и основно изготвяне на физически и финансов сетълмент на търговски участници в България. Очакваният брой ползватели на системата MMS е над 500 едновременно, като очакваното максимално натоварване на системата е над 50000 заявки на час. Системата работи на принципа 24/7 без прекъсване, като ежедневно/ежечасово се обработват десетки хиляди съобщения. На всеки 15 минути се правят търгове, регистрират се графици и други съпътстващи задачи. Приблизителен и прогнозен обем: 1. Анализ на изискванията и изготвяне на системен проект; 2. Доставка на първоначална версия на системата; 3. Адаптацията и конфигурацията на нейната функционалност, отговаряща на дефинирания в системния проект на системата обхват; 4. Доставка на технически средства и хардуерно/комуникационно и друго оборудване и стандартен софтуер; 5. Провеждане тестове на функционалностите на системата MMS, съобразно предварително съгласувани тестови сценарии с Възложителя; 6. Инсталиране на системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар (MMS) в продукционна среда (следва да бъде осигурена тестова и препродукционна среда); 7. Предоставяне на пълна техническа документация на български и английски език, която включва: a. Архитектура на системата, техническо описание на разработената система за нуждите на оператора с включена детайлна документация за работа с отделните функционалности на системата, връзката между отделните модули и системни настройки (services manual); b. Техническа документация за работа със системата за нуждите на външни потребители. c. Техническа документация за всяка една от дефинираните ролите (user guide); 8. Провеждане на цялостно обучение на служителите в ЕСО ЕАД за работа със система MMS, която е разработена съгласно техническите спецификации и системния проект. Основните дейности, които трябва да бъдат включени при обучението, са общо представяне на системата, специфични настройки, работа с отделните функционалности на системата и специфичните условия за поддръжка. Обучението включва около 50 участника от страна на Възложителя и продължителност от 80 часа; 9. Гаранционна поддръжка (обслужване) на системата и всички нейни части в гаранционния ѝ срок.“
Идентификатор на процедурата : dd80109a-b828-4d8a-8bb4-e72954b06a25
Вътрешен идентификатор : 413663
Вид процедура : Открита
Процедурата се ускорява : не
Обосновка на ускорената процедура :
Основни характеристики на процедурата :

2.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 48000000 Софтуерни пакети и информационни системи
Допълнителна класификация ( cpv ): 72000000 ИТ услуги: консултации, разработване на софтуер, Интернет и поддръжка
Допълнителна класификация ( cpv ): 80511000 Услуги по обучение на персонала

2.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : Ел. подстанция София-Юг- гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ 156A
Град : София
Пощенски код : 1434
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България

2.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : град София, булевард „Цар Борис III“, № 201.
Град : София
Пощенски код : 1618
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България

2.1.3 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 10 080 000 Лев

2.1.4 Обща информация

Допълнителна информация : 1. Възложителят отстранява/не сключва договор с участник, за който се установи обстоятелство и по чл. 107 от ЗОП и чл. 5к, пар.1 от Регламент (ЕС) № 833/2014 г. относно ограничителните мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна. 2. При подписване на договора, избраният за Изпълнител представя на Възложителя гаранция за изпълнение в размер на 7% от стойността на договора. Гаранциятa за изпълнение се представя в една от следните форми: •парична сума, внесена по банкова сметка на ECO ЕАД.(Информация за банк. сметки на ECO ЕАД се намира на Профила на купувача в Централизирана автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ в Раздел “Информация за организацията”, Публикувани документи - Банкови сметки на ECO ЕАД, на следния адрес: https://app.eop.bg/buyer/2470) •банкова гаранция със срок на валидност, съгласно договора, в съответствие с образеца на възложителя, част от документацията за участие. •застраховка, при условията на чл. 111, ал. 7 ЗОП, която безусловно и неотменимо обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя, както и документ, удостоверяващ изцяло платена премия. 3. При изготвяне на офертата относно изпълнението на услугите е необходимо да се спазят задълженията, свързани с данъци и осигуровки, опазване на околната среда, закрила на заетостта и условията на труд. Органите, от които участниците могат да получат необходимата информация зазадълженията, свързани с данъци и осигуровки са: -Националният осигурителен институт; -Национална агенция за приходите. Органите, от които участниците могат да получат необходимата информация зазадълженията, свързани с закрила на заетостта и условията на труд са: -Агенция по заетостта; -Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда”; -Министерство на околната среда и водите.
Правно основание :
Директива 2014/25/ЕС

2.1.6 Основания за изключване

Участие в престъпна организация : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 321 или чл. 321а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Корупция : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 301-307 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Измами : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 209-213 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Терористични престъпления или престъпления, които са свързани с терористични дейности : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 108а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Изпиране на пари или финансиране на тероризма : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 253-260 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Детски труд и други форми на трафик на хора : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 159а-159г от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Плащане на данъци : Кандидатът или участникът има задължения за данъци по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Плащане на социалноосигурителни вноски : ККандидатът или участникът има задължения за задължителни осигурителни вноски по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган, (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на екологичното право : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 352-353е от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на социалното право : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 172 или чл. 192а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на трудовото право : Кандидатът или участникът е извършил нарушение по чл. 118,128, 245 и 301-305 от Кодекса на труда, установено с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение, или аналогични задължения, установени с акт на компетентен орган, съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен (чл. 54, ал. 1, т. 6 от ЗОП)
Пряко или косвено участие в подготовката на процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице e неравнопоставеност в случаите по чл. 44, ал. 5 от ЗОП ( чл. 54, ал. 1, т. 4 от ЗОП)
Конфликт на интереси, свързан с участието в процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице е конфликт на интереси по смисъла на § 2, т. 21 от ДР на ЗОП, който не може да бъде отстранен (чл. 54, ал. 1, т. 7 от ЗОП)
Е виновен за погрешно представяне на информация, не е в състояние да представи необходимите документи и е получил поверителна информация във връзка с тази процедура : За кандидата или участника е установено, че: - е представил документ с невярно съдържание, с който се доказва декларираната липса на основания за отстраняване или декларираното изпълнение на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5, б.“а“ от ЗОП); - не е предоставил изискваща се информация, свързана с удостоверяване липсата на основания за отстраняване или изпълнението на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5, б.“б“ от ЗОП)
Чисто национални основания за изключване : За кандидата или участника е налице някое от следните обстоятелства: осъден е с влязла в сила присъда за престъпления по чл. 194 - 208, чл. 213а - 217, чл. 219 - 252 и чл. 254а - 255а и чл. 256 - 260 НК (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП); извършил е нарушения по чл.61, ал.1, чл.62, ал.1 или 3, чл.63, ал.1 или 2, чл.228, ал. З от Кодекса на труда и по чл.13, ал.1 от Закона за трудовата миграция и трудовата мобилност, установени с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение или аналогични задължения, установени с акт на компетентен орган, съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен (чл.54, ал.1, т.6 от ЗОП); обстоятелство по чл.101, ал.11 във връзка с пар. 2, т. 45 от ДР на ЗОП (чл. 107, т.4 от ЗОП); обстоятелство по чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, контролираните от тях лица и техните действителни собственици; обстоятелства по чл. 87 от Закона за противодействие на корупцията.

5. Обособена позиция

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0001

Заглавие : "Модернизация на системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар чрез доставка на хардуер и софтуер/лицензи"
Описание : „Доставка чрез покупка на хардуер и софтуер/лицензи, включително лиценз за Система за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар (MMS). Системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар (MMS) е сложна многофункционална система с различни по предназначение дейности, като регистриране на търговски и производствени графици, заявки за регулиране, провеждане на търгове за разпределение на физически права за пренос (ФПП), търгове за разполагаемост, търгове за регулираща (балансираща) енергия, интегриране на системата с Европейските платформи за балансиране, Европейските пазарни платформи и основно изготвяне на физически и финансов сетълмент на търговски участници в България. Очакваният брой ползватели на системата MMS е над 500 едновременно, като очакваното максимално натоварване на системата е над 50000 заявки на час. Системата работи на принципа 24/7 без прекъсване, като ежедневно/ежечасово се обработват десетки хиляди съобщения. На всеки 15 минути се правят търгове, регистрират се графици и други съпътстващи задачи. Приблизителен и прогнозен обем: 1. Анализ на изискванията и изготвяне на системен проект; 2. Доставка на първоначална версия на системата; 3. Адаптацията и конфигурацията на нейната функционалност, отговаряща на дефинирания в системния проект на системата обхват; 4. Доставка на технически средства и хардуерно/комуникационно и друго оборудване и стандартен софтуер; 5. Провеждане тестове на функционалностите на системата MMS, съобразно предварително съгласувани тестови сценарии с Възложителя; 6. Инсталиране на системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращ пазар (MMS) в продукционна среда (следва да бъде осигурена тестова и препродукционна среда); 7. Предоставяне на пълна техническа документация на български и английски език, която включва: a. Архитектура на системата, техническо описание на разработената система за нуждите на оператора с включена детайлна документация за работа с отделните функционалности на системата, връзката между отделните модули и системни настройки (services manual); b. Техническа документация за работа със системата за нуждите на външни потребители. c. Техническа документация за всяка една от дефинираните ролите (user guide); 8. Провеждане на цялостно обучение на служителите в ЕСО ЕАД за работа със система MMS, която е разработена съгласно техническите спецификации и системния проект. Основните дейности, които трябва да бъдат включени при обучението, са общо представяне на системата, специфични настройки, работа с отделните функционалности на системата и специфичните условия за поддръжка. Обучението включва около 50 участника от страна на Възложителя и продължителност от 80 часа; 9. Гаранционна поддръжка (обслужване) на системата и всички нейни части в гаранционния ѝ срок.“
Вътрешен идентификатор : 413663

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 48000000 Софтуерни пакети и информационни системи
Допълнителна класификация ( cpv ): 72000000 ИТ услуги: консултации, разработване на софтуер, Интернет и поддръжка
Допълнителна класификация ( cpv ): 80511000 Услуги по обучение на персонала

5.1.3 Очаквана продължителност

Начална дата : 27/12/2024
Крайна дата на продължителността : 26/12/2029

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 10 080 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Запазено участие : Участието не е запазено.
Проект за възлагане на обществена поръчка, финансиран изцяло или частично със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.9 Критерии за подбор

Критерий :
Вид : Икономическо и финансово състояние
Наименование : 1. Участникът да е реализирал минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката за последните три приключили финансови години, посочен в минималните изисквания.
Описание : Минимално изискване: 1. Участникът трябва да е реализирал минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, в размер общо на не по-малко от 9 500 000 лв., изчислен на база годишните обороти, за последните три приключени финансови години в зависимост от датата, на която кандидатът е учреден или е започнал дейността си. "Оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката" е сума, равна на частта от нетните приходи от продажби, реализирана от дейности, попадащи в обхвата на обществената поръчка, съгласно § 2 , т. 67 ДР ЗОП. Доказва се с един или повече от документите по чл. 62 ЗОП. При подаване на офертата участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП в електронен формат. Документите, с които се доказва съответствието с поставеният критерий за подбор, се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора. Документите се представят и за подизпълнителите, ако има такива и ако е приложимо към тях съгласно чл. 66, ал. 2 ЗОП.
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : 1. Участникът да е изпълнил, доставки с предмет, идентичен или сходен* с този на поръчката за последните три години от датата на подаване на офертата.
Описание : Минимално изискване: 1. Участникът следва да е изпълнил през последните три години, считано от датата на подаване на офертата поне една доставка с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката съгласно, чл. 63, ал. 1 т. 1, б. „б“ от ЗОП. „Под „доставка с предмет, сходен с предмета на поръчката”, следва да се разбира доставка на цялостна софтуерна система за обработка на масиви от данни (релационни структури в база от данни), включваща функционалност за импорт-експорт, трансформация на данни в различни входно-изходни формати и работа в онлайн среда в интернет посредством стандартни протоколи за комуникация, като HTTP, FTP. SMTP, IMAP, POP3 или еквивалентни протоколи“. Доказва се със списък на изпълнените доставки, придружен с доказателства за изпълнението им. При подаване на офертата участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП в електронен формат. Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерия за подбор, се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора. Документите се представят и за подизпълнителите, ако има такива и ако е приложимо към тях съгласно чл. 66, ал. 2 ЗОП.
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : 2. Участникът трябва да прилага система за управление на качеството, съответстваща на стандарт БДС EN ISO/IEC 9001:2015 или еквивалентен.
Описание : Минимално изискване: 2. Участникът трябва да притежава Сертификат за внедрена система за управление на качеството, съответстваща на стандарт БДС EN ISO/IEC 9001:2015 или еквивалентен, с обхват, включващ доставка/разработване, внедряване и поддръжка на информационни системи или софтуерни решения/продукти или еквивалентен. Доказва се с валиден сертификат по БДС EN ISO/IEC 9001:2015 или еквивалентен, с обхват, включващ доставка/разработване, внедряване и поддръжка на информационни системи или софтуерни решения/продукти или еквивалентен. При подаване на офертата участниците декларират съответствието си с критерия за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП в електронен формат. Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор, се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора. Документите се представят и за подизпълнителите, ако има такива и ако е приложимо към тях съгласно чл. 66, ал. 2 ЗОП.

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : "най-ниска цена"
Описание : Поръчката се възлага въз основа на икономически най-изгодна оферта по критерий за възлагане "най-ниска" цена
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.11 Документация за възлагане на обществена поръчка

Езици, на които документацията за обществената поръчка е официално достъпна : български
Адрес на документацията за обществената поръчка : https://app.eop.bg/today/413663
Ad hoc канал за комуникация :
Наименование : ЦАИС ЕОП

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Условия за подаване :
Електронно подаване : Задължително
Адрес за подаване : https://app.eop.bg/today/413663
Езици, на които могат да се подават оферти или заявления за участие : български
Електронен каталог : Забранено
Варианти : Забранено
Краен срок за получаване на оферти : 24/10/2024 23:59 +03:00
Краен срок, до който търгът трябва да остане валиден : 6 Месец
Информация за обществената поръчка :
Дата на отваряне : 29/10/2024 11:00 +02:00
Място : В ЦАИС ЕОП по реда на чл.47, ал.1 от Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки. За частта от офертата -Предложението мостра - Демонстрационен софтуерен продукт на модул „Импорт, миграция и обработка на първични данни“, която не се подава чрез платформата: Всяка мостра трябва да бъде представена на адреса на Възложителя –град София, бул. „Цар Борис III“, № 201, деловодство „Обществени поръчки“. Мостри се приемат само в работни дни, от 08:00 до 17:00 часа всеки работен ден Опаковките и мострите ще бъдат отворени на публично заседание в деня и часа (посочени в обявлението за оповестяване откриването на процедурата) на отварянето (декриптирането) на офертите, на адреса на Възложителя: гр. София - 1618, бул. „Цар Борис III“ № 201, партер. На публичното заседание могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване.
Условия на договора :
Изпълнението на договора трябва да се извършва в рамките на програми за създаване на защитени работни места : Не
Условия, свързани с изпълнението на договора : Съгласно образеца на проекто-договор от документацията за участие.
Финансово споразумение : Възложителят е осигурил заплащане със собствени средства на Изпълнителя, като междувременно обществената поръчка е одобрена за съфинансиране. Заплащането е съгласно чл.3. „ЦЕНА, РЕД И СРОКОВЕ ЗА ПЛАЩАНЕ“ от проекта на договор от документацията за участие в процедурата. Обществената поръчка се съфинансира със средства от ЕС, на основание на Националния план за възстановяване и устойчивост(НПВУ), Инвестиция „Цифрова трансформация на електропреносната мрежа“ се съфинансира от Механизъм за възстановяване и устойчивост на Европейския съюз, Подпроект №8 - Модернизация на системата за администриране на пазара на електрическа енергия и балансиращия пазар.
Информация за крайните срокове за преразглеждане : На основание чл.197, ал.1, т.1 от ЗОП, решението подлежи на обжалване пред Комисията за защита на конкуренцията в 10-дневен срок, считано от изтичане на срокапо чл.100, ал.З от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки
Електронен търг : не

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане : ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЕН СИСТЕМЕН ОПЕРАТОР ЕАД

8. Организации

8.1 ORG-0001

Официално наименование : ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЕН СИСТЕМЕН ОПЕРАТОР ЕАД
Регистрационен номер : 175201304
Пощенски адрес : бул. Цар Борис III № 201
Град : гр. София
Пощенски код : 1618
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Звено за контакт : Радослава Васева
Електронна поща : r.vaseva@eso.bg
Телефон : +359 29696854
Факс : +359 29626189
Интернет адрес : https://www.eso.bg
Профил на купувача : https://app.eop.bg/buyer/2470
Роли на тази организация :
Купувач
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане

8.1 ORG-0002

Официално наименование : Комисия за защита на конкуренцията
Регистрационен номер : 000698612
Пощенски адрес : бул. Витоша № 18
Град : София
Пощенски код : 1000
Държава : България
Звено за контакт : Комисия за защита на конкуренцията
Електронна поща : delovodstvo@cpc.bg
Телефон : +359 29356113
Факс : +359 29807315
Интернет адрес : http://www.cpc.bg
Роли на тази организация :
Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването)

11. Информация за обявлението

11.1 Информация за обявлението

Идентификатор/версия на обявлението : 84adaaa7-b398-406f-90e1-395da6561c64 - 01
Вид на формуляра : Състезателна процедура
Вид обявление : Обявление за поръчка или концесия – стандартен режим
Дата на изпращане на известието : 04/09/2024 14:42 +03:00
Езици, на които настоящото известие е официално достъпно : български

11.2 Информация за публикуването

Номер на публикуване на обявлението : 00533211-2024
Номер на броя на ОВ S : 173/2024
Дата на публикуване : 05/09/2024

11.2 Информация за публикуването

Номер на публикуване на обявлението : 00533211-2024
Номер на броя на ОВ S : 173/2024
Дата на публикуване : 05/09/2024