ΜΗΝΙΑΙΑ ΛΗΨΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Παροχή υπηρεσιών για εργασίες μηνιαίας λήψης ενδείξεων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας στο σύνολο των διοικητικών Περιοχών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδόνιας - Θράκης (ΔΠΜ-Θ) του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Ο ανάδοχος αναλαμβάνει τη λήψη ενδείξεων μετρητών παροχών, τη λήψη ενδείξεων μετρητών με μεγιστοδείκτη και τη συνταξη δελτίων αναφοράς, στα …

CPV: 65310000 Distribución de electricidad, 65500000 Servicio de lectura de contadores
Plazo:
30 de septiembre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
ΜΗΝΙΑΙΑ ΛΗΨΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Organismo adjudicador:
Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
Número de premio:
504401

1. Αγοραστής

1.1 Αγοραστής

Επίσημη ονομασία : Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
Δραστηριότητα του αναθέτοντος φορέα : Δραστηριότητες που αφορούν την ηλεκτροδότηση

2. Διαδικασία

2.1 Διαδικασία

Τίτλος : ΜΗΝΙΑΙΑ ΛΗΨΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Περιγραφή : Παροχή υπηρεσιών για εργασίες μηνιαίας λήψης ενδείξεων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας στο σύνολο των διοικητικών Περιοχών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδόνιας - Θράκης (ΔΠΜ-Θ) του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ)
Αναγνωριστικό διαδικασίας : bd955616-3368-4771-ad9e-d4bca763832c
Εσωτερικό αναγνωριστικό : 504401
Είδος διαδικασίας : Ανοικτή
Αιτιολόγηση για την επιτάχυνση της διαδικασίας :
Κύρια χαρακτηριστικά της διαδικασίας :

2.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Υπηρεσίες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 65310000 Διανομή ηλεκτρικού
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 65500000 Υπηρεσίες ανάγνωσης μετρητών

2.1.3 Αξία

Εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ : 71 885 526,12 Ευρώ

2.1.4 Γενικές πληροφορίες

Νομική βάση :
Οδηγία 2014/25/ΕΕ

2.1.5 Όροι δημοσίων συμβάσεων

Όροι υποβολής :
Μέγιστος αριθμός παρτίδων για τις οποίες ένας προσφέρων μπορεί να υποβάλει προσφορές : 2

5. Παρτίδα

5.1 Τεχνικός Αναγνωριστικός Κωδικός Παρτίδας : LOT-0001

Τίτλος : ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Περιγραφή : Ο ανάδοχος αναλαμβάνει τη λήψη ενδείξεων μετρητών παροχών, τη λήψη ενδείξεων μετρητών με μεγιστοδείκτη και τη συνταξη δελτίων αναφοράς, στα όρια των περιοχών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

5.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Υπηρεσίες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 65500000 Υπηρεσίες ανάγνωσης μετρητών
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 65310000 Διανομή ηλεκτρικού
Επιλογές :
Περιγραφή των επιλογών : Ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα προαίρεσης, με μονομερή απόφασή του, κατά την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας ή κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης, ως ακολούθως: i. Δικαίωμα Προαίρεσης κατά την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας Ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα, με μονομερή απόφασή του, εκδιδόμενη κατά την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας : α) Να επαυξήσει την ποσότητα των υπηρεσιών μέχρι ποσοστού αξίας πενήντα τοις εκατό (50%) επί της κατακυρωθείσας αξίας του τμήματος των υπηρεσιών με τιμή μονάδας ίση προς την κατακυρωθείσα τιμή. β) Να μειώσει την ποσότητα των υπηρεσιών μέχρι ποσοστού αξίας τριάντα τοις εκατό (30%) επί της κατακυρωθείσας αξίας του τμήματος των υπηρεσιών χωρίς μεταβολή στην κατακυρωθείσα τιμή. Οι επαυξήσεις και οι μειώσεις αυτές επιφέρουν αντίστοιχη μεταβολή της κατακυρωθείσας αξίας και είναι αποδεκτές από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, οι οποίοι δεν δικαιούνται να εγείρουν άλλες απαιτήσεις. ii. Δικαίωμα Προαίρεσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης Ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα, με μονομερή απόφασή του, εκδιδόμενη κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης: α) Να επαυξήσει την ποσότητα των υπηρεσιών μέχρι ποσοστού αξίας πενήντα τοις εκατό (50%) επί της αξίας του τμήματος των υπηρεσιών με τιμή μονάδας ίση προς τη συμβατική. Για την επαύξηση ειδοποιείται ο ανάδοχος μέχρι τη λήξη της σύμβασης. β) Να μειώσει την ποσότητα των υπηρεσιών μέχρι ποσοστού αξίας τριάντα τοις εκατό (30%) επί της αξίας του τμήματος των υπηρεσιών χωρίς μεταβολή στη συμβατική τιμή μονάδας. Για τη μείωση ειδοποιείται ο ανάδοχος μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Οι επαυξήσεις και οι μειώσεις αυτές επιφέρουν αντίστοιχη μεταβολή του συμβατικού τιμήματος και είναι υποχρεωτικές για τον ανάδοχο, ο οποίος δεν δικαιούται να εγείρει άλλες απαιτήσεις. iii. Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε τρία (3) έτη Εάν κατά το διάστημα των τριών (3) ετών δεν έχει εξαντληθεί το συνολικό συμβατικό τίμημα (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επαύξησης 50%), ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα, με μονομερή έγγραφη δήλωσή του προς τον Ανάδοχο το αργότερο ένα (1) μήνα πριν τη χρονική λήξη της αρχικής σύμβασης, να παρατείνει χρονικά τη σύμβαση μέχρι εξαντλήσεως του συμβατικού τιμήματος και του δικαιώματος επαύξησης ως ακολούθως: α) για χρονικό διάστημα έως δώδεκα (12) μηνών (Πρώτη Τακτική Παράταση) ανά σύμβαση, β) για πρόσθετο χρονικό διάστημα έως δώδεκα (12) μηνών (Δεύτερη Τακτική Παράταση) ανά σύμβαση.

5.1.3 Εκτιμώμενη διάρκεια

Διάρκεια : 3 Έτος

5.1.4 Ανανέωση

Μέγιστες ανανεώσεις : 0

5.1.5 Αξία

Εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ : 36 483 474,24 Ευρώ

5.1.6 Γενικές πληροφορίες

Κατ’ αποκλειστικότητα συμμετοχή : Δεν παραχωρείται συμμετοχή.
Έργο δημόσιων συμβάσεων που δεν χρηματοδοτείται από τα ταμεία της ΕΕ
Η δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις (ΣΔΣ) : ναι

5.1.9 Κριτήρια επιλογής

Κριτήριο :
Είδος : Άλλο
Ονομασία : Ορίζονται στα τεύχη της διακήρυξης

5.1.10 Κριτήρια ανάθεσης

Κριτήριο :
Είδος : Τιμή
Ονομασία :
Περιγραφή : Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής (χαμηλότερο τίμημα) ανά τμήμα του Διαγωνισμού, όπως θα προκύπτει από την προσφερόμενη έκπτωση επί τοις εκατό (%), σε ακέραιες μονάδες επί της βασικής τιμής μονάδας του Τιμολογίου κάθε τμήματος του Διαγωνισμού (σύμφωνα με τους αναλυτικούς όρους της διακήρυξης)
Περιγραφή της μεθόδου που πρέπει να χρησιμοποιείται εάν η στάθμιση δεν μπορεί να εκφραστεί με κριτήρια :
Αιτιολόγηση της μη αναγραφής της στάθμισης των κριτηρίων ανάθεσης :

5.1.11 Έγγραφα δημοσίων συμβάσεων

Διεύθυνση των εγγράφων της δημόσιας σύμβασης : https://www.marketsite.gr/

5.1.12 Όροι δημοσίων συμβάσεων

Όροι υποβολής :
Ηλεκτρονική υποβολή : Υποχρεωτική
Διεύθυνση για υποβολή : https://www.marketsite.gr/
Γλώσσες στις οποίες μπορούν να υποβληθούν οι προσφορές ή οι αιτήσεις συμμετοχής : ελληνικά
Ηλεκτρονικός κατάλογος : Δεν επιτρέπεται
Παραλλαγές : Δεν επιτρέπεται
Περιγραφή της οικονομικής εγγύησης : εγγύηση συμμετοχής ύψους 486.446,32 € για συμμετοχή στο τμήμα "καταμέτρηση περιοχών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης"
Προθεσμία παραλαβής των προσφορών : 30/09/2024 10:00 +03:00
Προθεσμία μέχρι την οποία η προσφορά πρέπει να παραμείνει σε ισχύ : 12 Μήνας
Πληροφορίες σχετικά με τη δημόσια αποσφράγιση :
Hμερομηνία aποσφράγισης : 30/09/2024 11:00 +03:00
Όροι της σύμβασης :
Η σύμβαση πρέπει να εκτελείται στο πλαίσιο προγραμμάτων προστατευόμενης απασχόλησης : Όχι
Όροι σχετικά με την εκτέλεση της σύμβασης : όπως ορίζονται στο τεύχος της διακήρυξης
Χρηματοοικονομικές ρυθμίσεις : ΔΕΔΔΗΕ
Πληροφορίες σχετικά με τις προθεσμίες επανεξέτασης : Οι προσφυγές ασκούνται ενώπιον της ΕΑΔΗΣΥ, η οποία αποφασίζει επί αυτών.

5.1.15 Τεχνικές

Συμφωνία-πλαίσιο :
Καμία συμφωνία-πλαίσιο
Πληροφορίες σχετικά με το δυναμικό σύστημα αγορών :
Κανένα δυναμικό σύστημα αγορών
Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός : όχι

5.1.16 Περαιτέρω πληροφορίες, διαμεσολάβηση και προσφυγή

Οργανισμός διαμεσολάβησης : Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ)
Οργανισμός προσφυγής : Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ)
Οργανισμός παροχής πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τη διαδικασία δημοσίων συμβάσεων : Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
Οργανισμός παροχής εκτός διαδικτύου πρόσβασης στα έγγραφα της δημόσιας σύμβασης : Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής : Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.

5.1 Τεχνικός Αναγνωριστικός Κωδικός Παρτίδας : LOT-0002

Τίτλος : ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Περιγραφή : Ο ανάδοχος αναλαμβάνει τη λήψη ενδείξεων μετρητών παροχών, τη λήψη ενδείξεων μετρητών με μεγιστοδείκτη και τη συνταξη δελτίων αναφοράς, στα όρια των περιοχών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

5.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Υπηρεσίες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 65500000 Υπηρεσίες ανάγνωσης μετρητών
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 65310000 Διανομή ηλεκτρικού
Επιλογές :
Περιγραφή των επιλογών : Ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα προαίρεσης, με μονομερή απόφασή του, κατά την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας ή κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης, ως ακολούθως: i. Δικαίωμα Προαίρεσης κατά την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας Ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα, με μονομερή απόφασή του, εκδιδόμενη κατά την ανάθεση της παροχής υπηρεσίας : α) Να επαυξήσει την ποσότητα των υπηρεσιών μέχρι ποσοστού αξίας πενήντα τοις εκατό (50%) επί της κατακυρωθείσας αξίας του τμήματος των υπηρεσιών με τιμή μονάδας ίση προς την κατακυρωθείσα τιμή. β) Να μειώσει την ποσότητα των υπηρεσιών μέχρι ποσοστού αξίας τριάντα τοις εκατό (30%) επί της κατακυρωθείσας αξίας του τμήματος των υπηρεσιών χωρίς μεταβολή στην κατακυρωθείσα τιμή. Οι επαυξήσεις και οι μειώσεις αυτές επιφέρουν αντίστοιχη μεταβολή της κατακυρωθείσας αξίας και είναι αποδεκτές από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, οι οποίοι δεν δικαιούνται να εγείρουν άλλες απαιτήσεις. ii. Δικαίωμα Προαίρεσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης Ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα, με μονομερή απόφασή του, εκδιδόμενη κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης: α) Να επαυξήσει την ποσότητα των υπηρεσιών μέχρι ποσοστού αξίας πενήντα τοις εκατό (50%) επί της αξίας του τμήματος των υπηρεσιών με τιμή μονάδας ίση προς τη συμβατική. Για την επαύξηση ειδοποιείται ο ανάδοχος μέχρι τη λήξη της σύμβασης. β) Να μειώσει την ποσότητα των υπηρεσιών μέχρι ποσοστού αξίας τριάντα τοις εκατό (30%) επί της αξίας του τμήματος των υπηρεσιών χωρίς μεταβολή στη συμβατική τιμή μονάδας. Για τη μείωση ειδοποιείται ο ανάδοχος μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Οι επαυξήσεις και οι μειώσεις αυτές επιφέρουν αντίστοιχη μεταβολή του συμβατικού τιμήματος και είναι υποχρεωτικές για τον ανάδοχο, ο οποίος δεν δικαιούται να εγείρει άλλες απαιτήσεις. iii. Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε τρία (3) έτη Εάν κατά το διάστημα των τριών (3) ετών δεν έχει εξαντληθεί το συνολικό συμβατικό τίμημα (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επαύξησης 50%), ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα, με μονομερή έγγραφη δήλωσή του προς τον Ανάδοχο το αργότερο ένα (1) μήνα πριν τη χρονική λήξη της αρχικής σύμβασης, να παρατείνει χρονικά τη σύμβαση μέχρι εξαντλήσεως του συμβατικού τιμήματος και του δικαιώματος επαύξησης ως ακολούθως: α) για χρονικό διάστημα έως δώδεκα (12) μηνών (Πρώτη Τακτική Παράταση) ανά σύμβαση, β) για πρόσθετο χρονικό διάστημα έως δώδεκα (12) μηνών (Δεύτερη Τακτική Παράταση) ανά σύμβαση.

5.1.3 Εκτιμώμενη διάρκεια

Διάρκεια : 3 Έτος

5.1.4 Ανανέωση

Μέγιστες ανανεώσεις : 0

5.1.5 Αξία

Εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ : 35 402 051,88 Ευρώ

5.1.6 Γενικές πληροφορίες

Κατ’ αποκλειστικότητα συμμετοχή : Δεν παραχωρείται συμμετοχή.
Έργο δημόσιων συμβάσεων που δεν χρηματοδοτείται από τα ταμεία της ΕΕ
Η δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις (ΣΔΣ) : ναι

5.1.9 Κριτήρια επιλογής

Κριτήριο :
Είδος : Άλλο
Ονομασία : Ορίζονται στα τεύχη της διακήρυξης

5.1.10 Κριτήρια ανάθεσης

Κριτήριο :
Είδος : Τιμή
Ονομασία :
Περιγραφή : Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής (χαμηλότερο τίμημα) ανά τμήμα του Διαγωνισμού, όπως θα προκύπτει από την προσφερόμενη έκπτωση επί τοις εκατό (%), σε ακέραιες μονάδες επί της βασικής τιμής μονάδας του Τιμολογίου κάθε τμήματος του Διαγωνισμού (σύμφωνα με τους αναλυτικούς όρους της διακήρυξης)
Περιγραφή της μεθόδου που πρέπει να χρησιμοποιείται εάν η στάθμιση δεν μπορεί να εκφραστεί με κριτήρια :
Αιτιολόγηση της μη αναγραφής της στάθμισης των κριτηρίων ανάθεσης :

5.1.11 Έγγραφα δημοσίων συμβάσεων

Διεύθυνση των εγγράφων της δημόσιας σύμβασης : https://www.marketsite.gr/

5.1.12 Όροι δημοσίων συμβάσεων

Όροι υποβολής :
Ηλεκτρονική υποβολή : Υποχρεωτική
Διεύθυνση για υποβολή : https://www.marketsite.gr/
Γλώσσες στις οποίες μπορούν να υποβληθούν οι προσφορές ή οι αιτήσεις συμμετοχής : ελληνικά
Ηλεκτρονικός κατάλογος : Δεν επιτρέπεται
Παραλλαγές : Δεν επιτρέπεται
Περιγραφή της οικονομικής εγγύησης : εγγύηση συμμετοχής ύψους 472.027,36 € για συμμετοχή στο τμήμα "καταμέτρηση περιοχών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας"
Προθεσμία παραλαβής των προσφορών : 30/09/2024 10:00 +03:00
Προθεσμία μέχρι την οποία η προσφορά πρέπει να παραμείνει σε ισχύ : 12 Μήνας
Πληροφορίες σχετικά με τη δημόσια αποσφράγιση :
Hμερομηνία aποσφράγισης : 30/09/2024 11:00 +03:00
Όροι της σύμβασης :
Η σύμβαση πρέπει να εκτελείται στο πλαίσιο προγραμμάτων προστατευόμενης απασχόλησης : Όχι
Όροι σχετικά με την εκτέλεση της σύμβασης : όπως ορίζονται στο τεύχος της διακήρυξης
Χρηματοοικονομικές ρυθμίσεις : ΔΕΔΔΗΕ
Πληροφορίες σχετικά με τις προθεσμίες επανεξέτασης : Οι προσφυγές ασκούνται ενώπιον της ΕΑΔΗΣΥ, η οποία αποφασίζει επί αυτών.

5.1.15 Τεχνικές

Συμφωνία-πλαίσιο :
Καμία συμφωνία-πλαίσιο
Πληροφορίες σχετικά με το δυναμικό σύστημα αγορών :
Κανένα δυναμικό σύστημα αγορών
Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός : όχι

5.1.16 Περαιτέρω πληροφορίες, διαμεσολάβηση και προσφυγή

Οργανισμός διαμεσολάβησης : Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ)
Οργανισμός προσφυγής : Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ)
Οργανισμός παροχής πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τη διαδικασία δημοσίων συμβάσεων : Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
Οργανισμός παροχής εκτός διαδικτύου πρόσβασης στα έγγραφα της δημόσιας σύμβασης : Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής : Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.

8. Οργανισμοί

8.1 ORG-0001

Επίσημη ονομασία : Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.
Αριθμός καταχώρισης : EL094532827
Ταχυδρομική διεύθυνση : Λεωφόρος Συγγρού 98 - 100
Πόλη : Αθήνα
Ταχυδρομικός κώδικας : 11741
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Πρόσωπο επικοινωνίας : Athina Oikonomou
Τηλέφωνο : +30 2109090574
Ηλεκτρονική διεύθυνση : http://www.deddie.gr
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Αγοραστής
Οργανισμός παροχής πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με τη διαδικασία δημοσίων συμβάσεων
Οργανισμός παροχής εκτός διαδικτύου πρόσβασης στα έγγραφα της δημόσιας σύμβασης
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής

8.1 ORG-0002

Επίσημη ονομασία : Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ)
Αριθμός καταχώρισης : EL997422729
Ταχυδρομική διεύθυνση : Δώρου 7-9
Πόλη : Αθήνα
Ταχυδρομικός κώδικας : 10432
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Οργανισμός προσφυγής
Οργανισμός διαμεσολάβησης

10. Αλλαγή

Η έκδοση της προηγούμενης προκήρυξης πρέπει να τροποποιηθεί : 506913-2024
Κύριος λόγος της αλλαγής : Ενημερωμένες πληροφορίες
Περιγραφή : Παράταση ημερομηνίας υποβολής και αποσφράγισης προσφορών

11. Πληροφορίες προκήρυξης

11.1 Πληροφορίες προκήρυξης

Αναγνωριστικό/έκδοση προκήρυξης : cb64a0f2-2ce3-407c-8f70-f23113ef8233 - 01
Είδος εντύπου : Aνταγωνισμός
Είδος προκήρυξης : Προκήρυξη σύμβασης ή σύμβασης παραχώρησης — τυποποιημένο καθεστώς
Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης : 02/09/2024 05:25 +00:00
Γλώσσες στις οποίες διατίθεται επίσημα η παρούσα προκήρυξη : ελληνικά

11.2 Πληροφορίες δημοσίευσης

Αριθμός δημοσίευσης της προκήρυξης : 00528211-2024
Αριθμός τεύχους ΕΕ S : 171/2024
Ημερομηνία δημοσίευσης : 03/09/2024