Magneettikuvantamispalvelut

Hankinnan kohteena on magneettikuvantamispalveluiden tuottaminen HUS Diagnostiikkakeskukselle Uudenmaan, Kymsoten ja Eksoten alueille. Hankittava palvelu sisältää kaksi palvelukokonaisuutta 1) kiinteä magneettikuvantamispalvelu, joka tuotetaan Palveluntuottajan toimitiloissa ja resursseilla kiinteästi sijoitetulla magneettilaitteella ja 2) liikuteltava magneettikuvantamispalvelu (ns. magneettivaunu), joka tuotetaan Tilaajan toimitilojen yhteydessä. Palvelukokonaisuudet on jaettu maantieteellisiin osa-alueisiin. Palveluntuottaja voi tarjota vain toiseen …

CPV: 85150000 Servicios de imaginería
Lugar de ejecución:
Magneettikuvantamispalvelut
Organismo adjudicador:
Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Número de premio:
HUS 580-2021
1. Ostaja
1.1 Ostaja
Virallinen nimi : Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Ostajan oikeusstatus : Viranomaisten ryhmittymä
Hankintaviranomaisen toiminta : Terveys
2. Menettely
2.1 Menettely
Otsikko : Magneettikuvantamispalvelut
Kuvaus : Hankinnan kohteena on magneettikuvantamispalveluiden tuottaminen HUS Diagnostiikkakeskukselle Uudenmaan, Kymsoten ja Eksoten alueille. Hankittava palvelu sisältää kaksi palvelukokonaisuutta 1) kiinteä magneettikuvantamispalvelu, joka tuotetaan Palveluntuottajan toimitiloissa ja resursseilla kiinteästi sijoitetulla magneettilaitteella ja 2) liikuteltava magneettikuvantamispalvelu (ns. magneettivaunu), joka tuotetaan Tilaajan toimitilojen yhteydessä. Palvelukokonaisuudet on jaettu maantieteellisiin osa-alueisiin. Palveluntuottaja voi tarjota vain toiseen tai molempiin palvelukokonaisuuksiin. Kiinteän magneettikuvantamispalvelun osalta Palveluntuottaja voi tarjota palvelua yhdelle tai useammalle maantieteelliselle alueelle. Liikuteltava magneettikuvantamispalvelu käsittää koko HUS Diagnostiikkakeskuksen toiminta-alueen. Siis, mikäli palveluntuottaja osallistuu liikuteltavan magneettikuvantamispalvelun tuottamiseen, on sen tarjottava kaikkiin liikuteltavan magneettikuvantamispalvelun osa-alueisiin (osa-alueet 4–7).
Menettelytunniste : 7063c894-00b8-4b82-9bda-be352ff63c6a
Sisäinen tunniste : HUS 580-2021
Menettelyn tyyppi : Rajoitettu
Menettely on nopeutettu : No
2.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
2.1.2 Suorituspaikka
Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
2.1.4 Yleistä tietoa
Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU
2.1.6 Poissulkemisperusteet
Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Konkurssi : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Korruptio : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Järjestelyt velkojien kanssa : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Petos : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
Maksukyvyttömyys : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tässä hankinnassa sovelletaan hankintalain mukaisia pakollisia poissulkemisperusteita (80 §).
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on maksanut lakisääteiset verot ja sosiaaliturvamaksut tai tehnyt verottajan kanssa maksusuunnitelman, jota on noudatettu
Liiketoiminta on keskeytetty : Hankintayksiköllä on oikeus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, jota koskee jokin hankintalain 81 §:ssä mainituista asioista. Tarjoajan tulee ilmoittaa hankintayksikölle, onko tarjoajalla / ehdokkaalla, ryhmittymän jäsenellä tai alihankkijayrityksellä hankintalain 81 §:n mukaisia harkinnanvaraisiin poissulkemisperusteisiin luettavia syitä.
Verojen maksu : Tarjoaja on maksanut lakisääteiset verot ja sosiaaliturvamaksut tai tehnyt verottajan kanssa maksusuunnitelman, jota on noudatettu.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Hankintayksiköllä on velvollisuus sulkea tarjouskilpailusta tarjoaja, joka on syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin. Tarjoaja vakuuttaa, ettei ole syyllistynyt hankintalain (1397/2016) 80§:n mukaisiin rikoksiin.
5. Erä
5.1 Erä : LOT-0001
Otsikko : Kiinteä magneettikuvantamispalvelu, Uudenmaan alue
Kuvaus : Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 (Palvelukuvaus).
Sisäinen tunniste : 1
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 60 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikä sellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi, ruotsi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-11-01+02:00 15:57:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon liittyy uudelleen kilpailuttaminen
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0002
Otsikko : Kiinteä magneettikuvantamispalvelu, Kymsoten alue
Kuvaus : Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 (Palvelukuvaus).
Sisäinen tunniste : 2
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 60 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikäsellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Hinta
Kiinteä arvo (yhteensä) : 100
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi, ruotsi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-11-01+02:00 15:57:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon liittyy uudelleen kilpailuttaminen
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0003
Otsikko : Kiinteä magneettikuvantamispalvelu, Eksoten alue
Kuvaus : Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 (Palvelukuvaus).
Sisäinen tunniste : 3
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 60 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikäsellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Hinta
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi, ruotsi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-11-01+02:00 15:57:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon liittyy uudelleen kilpailuttaminen
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0004
Otsikko : Liikuteltava magneettikuvantamispalvelu, Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa)
Kuvaus : Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 (Palvelukuvaus).
Sisäinen tunniste : 4
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 60 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikäsellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Hinta
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi, ruotsi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-11-01+02:00 15:57:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon liittyy uudelleen kilpailuttaminen
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0005
Otsikko : Liikuteltava magneettikuvantamispalvelu, Kymsoten alue
Kuvaus : Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 (Palvelukuvaus).
Sisäinen tunniste : 6
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 60 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikäsellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Hinta
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi, ruotsi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-11-01+02:00 15:57:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon liittyy uudelleen kilpailuttaminen
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0006
Otsikko : Liikuteltava magneettikuvantamispalvelu, Eksoten alue
Kuvaus : Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 (Palvelukuvaus).
Sisäinen tunniste : 7
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 60 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikäsellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi, ruotsi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-11-01+02:00 15:57:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0007
Otsikko : Liikuteltava magneettikuvantamispalvelu, Lohja, Hyvinkää, Porvoo ja Raasepori
Kuvaus : Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2 (Palvelukuvaus).
Sisäinen tunniste : 5
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 60 MONTH
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikä sellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi, ruotsi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-11-01+02:00 15:57:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
5.1 Erä : LOT-0008
Otsikko : TYHJÄ LUOKKA (ÄLÄ TÄYTÄ TÄHÄN)
Kuvaus : Tämä osa-alue jätetään tyhjäksi, ellei hankintayksiköllä ole tarvetta kesken dynaamisen hankintajärjestelmän ottaa uutta osa-aluetta käyttöön.
Sisäinen tunniste : 8
5.1.1 Tarkoitus
Sopimuksen kategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 85150000 Lääketieteelliset kuvantamispalvelut
5.1.3 Arvioitu kesto
Kesto : 60 DAY
5.1.6 Yleistä tietoa
Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
5.1.7 Strategiset hankinnat
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot
5.1.9 Valintaperusteet
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Kuvaus : Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole ulosmittauksen tai muun selvityksen mukaan muutoin kuin tilapäisesti kykenemätön vastaamaan veloistaan. Palveluntarjoajan tulee vakuuttaa, ettei ole huomattavissa määrin tai toistuvasti laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen taikka käyttänyt määräysvaltaa oikeushenkilössä, joka on vastaavalla tavalla laiminlyönyt verojen tai muiden julkisten maksujen suorittamisen viimeisen kolmen vuoden aikana. Palveluntuottajan tulee vakuuttaa, että voimassa ei ole valvontaviranomaisten antamaa määräystä toiminnan keskeyttämisestä eikä sellaisen toimintayksikön, sen osan tai laitteen käytön kieltämisestä, jota tarvitaan sopimuksen mukaiseen toimintaan.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa. Palveluntarjoajalla / ehdokkaalla tulee koko sopimuskauden ja palvelun suorittamisen ajan olla voimassa kaikki tarvittavat viranomais- ja muut luvat ja rekisteröinnit.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Palveluntarjoajalla tulee olla tekninen ja ammatillinen pätevyys palvelun tuottamiseen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
5.1.10 Myöntämisperusteet
Peruste :
Tyyppi : Hinta
5.1.12 Hankinnan ehdot
Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi, ruotsi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-11-01+02:00 15:57:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti
5.1.15 Menetelmät
Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :
5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku
Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
8. Organisaatiot
8.1 ORG-0001
Virallinen nimi : Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Rekisterinumero : 1567535-0
Postiosoite : Uutistie 3
Postitoimipaikka : Vantaa
Postinumero : 01770
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Ulla Kilpeläinen-Tuohimaa
Puhelin : 094711
Internetosoite : http://www.hus.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
8.1 ORG-0002
Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin
8.1 ORG-0003
Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : 0988084-1
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender
10. Muutos
Muutettavan ilmoituksen edellinen versio : 612458-2022
Muutoksen pääasiallinen syy : Ajantasaiset tiedot
Kuvaus : Hankintayksikkö on päivittänyt liitettä 5, Hankinnan kohteen kuvaus, kohtaa "Vuosikello" ensi vuodelle. Muuten hankinta pysyy samana.
11. Ilmoituksen tiedot
11.1 Ilmoituksen tiedot
Ilmoituksen tunniste/versio : 8bd782c4-0464-4e68-966a-6014d88c59d8 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 2023-12-20Z 11:10:00Z
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi
11.2 Julkaisutiedot
Ilmoituksen julkaisunumero : 00784810-2023
EUVL S -lehden numero : 247/2023
Julkaisupäivä : 2023-12-22Z