Livsmedel - Huvudgrossist

Upphandling av livsmedelsgrossist till Aneby kommun Upphandling av livsmedelsgrossist till Aneby kommun

CPV: 15000000 Alimentos, bebidas, tabaco y productos afines, 15100000 Productos de origen animal, carne y productos cárnicos, 15200000 Pescado preparado y en conserva, 15300000 Frutas, legumbres y hortalizas y productos conexos, 15400000 Aceites y grasas animales o vegetales, 15500000 Productos lácteos, 15600000 Productos de molinería, almidones y productos de almidón, 15800000 Productos alimenticios diversos, 15900000 Bebidas, tabaco y productos relacionados
Plazo:
24 de septiembre de 2024 a las 21:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Livsmedel - Huvudgrossist
Organismo adjudicador:
Aneby kommun
Número de premio:
KS2023/234

1. Upphandlare

1.1 Upphandlare

Officiellt namn : Aneby kommun
Köparens rättsliga status : Regional myndighet
Den upphandlande myndighetens verksamhet : Allmän offentlig förvaltning

2. Förfarande

2.1 Förfarande

Titel : Livsmedel - Huvudgrossist
Beskrivning : Upphandling av livsmedelsgrossist till Aneby kommun
Förfarandets identifierare : 61f650a0-6c85-4a7d-bfdd-dc30e71c4c7a
Intern identifierare : KS2023/234
Typ av förfarande : Öppet
Förfarandet är påskyndat : nej
Motivering för det påskyndade förfarandet :
Förfarandets viktigaste kännetecken :

2.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Varor
Huvudklassificering ( cpv ): 15000000 Livsmedel, drycker, tobak o d
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15100000 Animaliska livsmedel, kött och köttprodukter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15200000 Beredd och konserverad fisk
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15300000 Frukt, grönsaker och liknande produkter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15400000 Animaliska eller vegetabiliska oljor och fetter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15500000 Mejeriprodukter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15600000 Spannmålsprodukter, stärkelse och stärkelseprodukter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15800000 Diverse livsmedel
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15900000 Drycker, tobak o d

2.1.2 Leveransplats

Ort : Aneby kommun
Del av land (NUTS) : Jönköpings län ( SE211 )
Land : Sverige

2.1.3 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 25 000 000 Svensk krona

2.1.4 Allmänna upplysningar

Rättslig grund :
Direktiv 2014/24/EU

2.1.6 Uteslutningsgrunder

Situation som enligt nationell lagstiftning motsvarar konkurs : Om Leverantören är i konkurs eller är föremål för insolvens- eller likvidationsförfaranden, tvångsförvaltning eller har ingått ackordsuppgörelse med borgenärer, äger Aneby kommun rätten att utesluta Leverantören från upphandlingen.
Konkurs : Om Leverantören är i konkurs eller är föremål för insolvens- eller likvidationsförfaranden, tvångsförvaltning eller har ingått ackordsuppgörelse med borgenärer, äger Aneby kommun rätten att utesluta Leverantören från upphandlingen.
Korruption : Leverantör ska uteslutas från upphandlingen om skäl för detta föreligger i enlighet med 13 kap. 1 § LOU. Kommunen måste utesluta Leverantör om denne får kännedom om att Leverantören dömts för brott som innefattar: Organiserad brottslighet Bestickning Bedrägeri Penningtvätt eller finansiering av terrorism Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet Människohandel I det fall Leverantören är en juridisk person ska denna uteslutas om en person som ingår i förvaltnings-, lednings-, eller kontrollorgan har dömts för brott enligt ovan. Detta gäller även då individ som dömts för brott enligt ovan är behörig att företräda, fatta beslut om eller kontrollera den juridiska personen. Föreligger omständighet enligt ovan kommer Leverantören ges möjlighet att dels yttra sig över de omständigheter som utgör skäl för uteslutning samt även få visa att denna åtgärdat de brister som ledde till överträdelsen, medverkat till utredningen av överträdelsen samt ersatt de skador som överträdelsen gett upphov till. Genom att underteckna bifogad sanningsförsäkran bekräftar Leverantören att denne, och eventuella företag vars kapacitet åberopas, att de inte är föremål för ovan nämnda uteslutningsgrunder. Sanningsförsäkran bifogas ansökan/anbudet.
Ackordsuppgörelse med borgenärer : Om Leverantören är i konkurs eller är föremål för insolvens- eller likvidationsförfaranden, tvångsförvaltning eller har ingått ackordsuppgörelse med borgenärer, äger Aneby kommun rätten att utesluta Leverantören från upphandlingen.
Deltagande i en kriminell organisation : Leverantör ska uteslutas från upphandlingen om skäl för detta föreligger i enlighet med 13 kap. 1 § LOU. Kommunen måste utesluta Leverantör om denne får kännedom om att Leverantören dömts för brott som innefattar: Organiserad brottslighet Bestickning Bedrägeri Penningtvätt eller finansiering av terrorism Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet Människohandel I det fall Leverantören är en juridisk person ska denna uteslutas om en person som ingår i förvaltnings-, lednings-, eller kontrollorgan har dömts för brott enligt ovan. Detta gäller även då individ som dömts för brott enligt ovan är behörig att företräda, fatta beslut om eller kontrollera den juridiska personen. Föreligger omständighet enligt ovan kommer Leverantören ges möjlighet att dels yttra sig över de omständigheter som utgör skäl för uteslutning samt även få visa att denna åtgärdat de brister som ledde till överträdelsen, medverkat till utredningen av överträdelsen samt ersatt de skador som överträdelsen gett upphov till. Genom att underteckna bifogad sanningsförsäkran bekräftar Leverantören att denne, och eventuella företag vars kapacitet åberopas, att de inte är föremål för ovan nämnda uteslutningsgrunder. Sanningsförsäkran bifogas ansökan/anbudet.
Avtal med andra ekonomiska aktörer med syfte att snedvrida konkurrensen : Leverantören ska ha uppfyllt miljö-, social- och arbetsrättsliga skyldigheter enligt lag. Om det uppdagas att Leverantören har brister inom dessa områden äger Aneby kommun rätt att utesluta Leverantören från upphandlingen. Leverantören ska ej ha gjort sig skyldig till sådant fel i yrkesutövandet att dennes redbarhet kan ifrågasättas, Leverantören ska ej ha varit del i kartell med syfte att snedvrida konkurrensen eller ha uppvisat allvarliga eller ihållande brister i fullgörandet av något väsentligt krav i ett tidigare kontrakt med någon myndighet. Aneby kommun äger rätt att utesluta Leverantör från upphandlingen alternativt säga upp ett eventuellt ramavtal och kontrakt vilka tecknats genom ramavtalet med Leverantören, om det uppdagas att Leverantören har brister enligt ovan eller har lämnat oriktiga uppgifter för att kringgå kraven.
Åsidosättande av skyldigheter enligt miljölagstiftningen : Leverantören ska ha uppfyllt miljö-, social- och arbetsrättsliga skyldigheter enligt lag. Om det uppdagas att Leverantören har brister inom dessa områden äger Aneby kommun rätt att utesluta Leverantören från upphandlingen. Leverantören ska ej ha gjort sig skyldig till sådant fel i yrkesutövandet att dennes redbarhet kan ifrågasättas, Leverantören ska ej ha varit del i kartell med syfte att snedvrida konkurrensen eller ha uppvisat allvarliga eller ihållande brister i fullgörandet av något väsentligt krav i ett tidigare kontrakt med någon myndighet. Aneby kommun äger rätt att utesluta Leverantör från upphandlingen alternativt säga upp ett eventuellt ramavtal och kontrakt vilka tecknats genom ramavtalet med Leverantören, om det uppdagas att Leverantören har brister enligt ovan eller har lämnat oriktiga uppgifter för att kringgå kraven.
Penningtvätt eller finansiering av terrorism : Leverantör ska uteslutas från upphandlingen om skäl för detta föreligger i enlighet med 13 kap. 1 § LOU. Kommunen måste utesluta Leverantör om denne får kännedom om att Leverantören dömts för brott som innefattar: Organiserad brottslighet Bestickning Bedrägeri Penningtvätt eller finansiering av terrorism Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet Människohandel I det fall Leverantören är en juridisk person ska denna uteslutas om en person som ingår i förvaltnings-, lednings-, eller kontrollorgan har dömts för brott enligt ovan. Detta gäller även då individ som dömts för brott enligt ovan är behörig att företräda, fatta beslut om eller kontrollera den juridiska personen. Föreligger omständighet enligt ovan kommer Leverantören ges möjlighet att dels yttra sig över de omständigheter som utgör skäl för uteslutning samt även få visa att denna åtgärdat de brister som ledde till överträdelsen, medverkat till utredningen av överträdelsen samt ersatt de skador som överträdelsen gett upphov till. Genom att underteckna bifogad sanningsförsäkran bekräftar Leverantören att denne, och eventuella företag vars kapacitet åberopas, att de inte är föremål för ovan nämnda uteslutningsgrunder. Sanningsförsäkran bifogas ansökan/anbudet.
Bedrägerier : Leverantör ska uteslutas från upphandlingen om skäl för detta föreligger i enlighet med 13 kap. 1 § LOU. Kommunen måste utesluta Leverantör om denne får kännedom om att Leverantören dömts för brott som innefattar: Organiserad brottslighet Bestickning Bedrägeri Penningtvätt eller finansiering av terrorism Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet Människohandel I det fall Leverantören är en juridisk person ska denna uteslutas om en person som ingår i förvaltnings-, lednings-, eller kontrollorgan har dömts för brott enligt ovan. Detta gäller även då individ som dömts för brott enligt ovan är behörig att företräda, fatta beslut om eller kontrollera den juridiska personen. Föreligger omständighet enligt ovan kommer Leverantören ges möjlighet att dels yttra sig över de omständigheter som utgör skäl för uteslutning samt även få visa att denna åtgärdat de brister som ledde till överträdelsen, medverkat till utredningen av överträdelsen samt ersatt de skador som överträdelsen gett upphov till. Genom att underteckna bifogad sanningsförsäkran bekräftar Leverantören att denne, och eventuella företag vars kapacitet åberopas, att de inte är föremål för ovan nämnda uteslutningsgrunder. Sanningsförsäkran bifogas ansökan/anbudet.
Barnarbete och andra former av människohandel : Leverantör ska uteslutas från upphandlingen om skäl för detta föreligger i enlighet med 13 kap. 1 § LOU. Kommunen måste utesluta Leverantör om denne får kännedom om att Leverantören dömts för brott som innefattar: Organiserad brottslighet Bestickning Bedrägeri Penningtvätt eller finansiering av terrorism Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet Människohandel I det fall Leverantören är en juridisk person ska denna uteslutas om en person som ingår i förvaltnings-, lednings-, eller kontrollorgan har dömts för brott enligt ovan. Detta gäller även då individ som dömts för brott enligt ovan är behörig att företräda, fatta beslut om eller kontrollera den juridiska personen. Föreligger omständighet enligt ovan kommer Leverantören ges möjlighet att dels yttra sig över de omständigheter som utgör skäl för uteslutning samt även få visa att denna åtgärdat de brister som ledde till överträdelsen, medverkat till utredningen av överträdelsen samt ersatt de skador som överträdelsen gett upphov till. Genom att underteckna bifogad sanningsförsäkran bekräftar Leverantören att denne, och eventuella företag vars kapacitet åberopas, att de inte är föremål för ovan nämnda uteslutningsgrunder. Sanningsförsäkran bifogas ansökan/anbudet.
Insolvens : Om Leverantören är i konkurs eller är föremål för insolvens- eller likvidationsförfaranden, tvångsförvaltning eller har ingått ackordsuppgörelse med borgenärer, äger Aneby kommun rätten att utesluta Leverantören från upphandlingen.
Åsidosättande av skyldigheter enligt arbetsrätten : Leverantören ska ha uppfyllt miljö-, social- och arbetsrättsliga skyldigheter enligt lag. Om det uppdagas att Leverantören har brister inom dessa områden äger Aneby kommun rätt att utesluta Leverantören från upphandlingen. Leverantören ska ej ha gjort sig skyldig till sådant fel i yrkesutövandet att dennes redbarhet kan ifrågasättas, Leverantören ska ej ha varit del i kartell med syfte att snedvrida konkurrensen eller ha uppvisat allvarliga eller ihållande brister i fullgörandet av något väsentligt krav i ett tidigare kontrakt med någon myndighet. Aneby kommun äger rätt att utesluta Leverantör från upphandlingen alternativt säga upp ett eventuellt ramavtal och kontrakt vilka tecknats genom ramavtalet med Leverantören, om det uppdagas att Leverantören har brister enligt ovan eller har lämnat oriktiga uppgifter för att kringgå kraven.
Tvångsförvaltning : Om Leverantören är i konkurs eller är föremål för insolvens- eller likvidationsförfaranden, tvångsförvaltning eller har ingått ackordsuppgörelse med borgenärer, äger Aneby kommun rätten att utesluta Leverantören från upphandlingen.
Har lämnat felaktiga uppgifter, underlåtit att lämna de begärda handlingarna och har fått konfidentiell information om förfarandet : Leverantören ska ha uppfyllt miljö-, social- och arbetsrättsliga skyldigheter enligt lag. Om det uppdagas att Leverantören har brister inom dessa områden äger Aneby kommun rätt att utesluta Leverantören från upphandlingen. Leverantören ska ej ha gjort sig skyldig till sådant fel i yrkesutövandet att dennes redbarhet kan ifrågasättas, Leverantören ska ej ha varit del i kartell med syfte att snedvrida konkurrensen eller ha uppvisat allvarliga eller ihållande brister i fullgörandet av något väsentligt krav i ett tidigare kontrakt med någon myndighet. Aneby kommun äger rätt att utesluta Leverantör från upphandlingen alternativt säga upp ett eventuellt ramavtal och kontrakt vilka tecknats genom ramavtalet med Leverantören, om det uppdagas att Leverantören har brister enligt ovan eller har lämnat oriktiga uppgifter för att kringgå kraven.
Allvarliga fel i yrkesutövningen : Leverantören ska ha uppfyllt miljö-, social- och arbetsrättsliga skyldigheter enligt lag. Om det uppdagas att Leverantören har brister inom dessa områden äger Aneby kommun rätt att utesluta Leverantören från upphandlingen. Leverantören ska ej ha gjort sig skyldig till sådant fel i yrkesutövandet att dennes redbarhet kan ifrågasättas, Leverantören ska ej ha varit del i kartell med syfte att snedvrida konkurrensen eller ha uppvisat allvarliga eller ihållande brister i fullgörandet av något väsentligt krav i ett tidigare kontrakt med någon myndighet. Aneby kommun äger rätt att utesluta Leverantör från upphandlingen alternativt säga upp ett eventuellt ramavtal och kontrakt vilka tecknats genom ramavtalet med Leverantören, om det uppdagas att Leverantören har brister enligt ovan eller har lämnat oriktiga uppgifter för att kringgå kraven.
Förtida uppsägning, skadestånd eller andra jämförbara sanktioner : Leverantören ska ha uppfyllt miljö-, social- och arbetsrättsliga skyldigheter enligt lag. Om det uppdagas att Leverantören har brister inom dessa områden äger Aneby kommun rätt att utesluta Leverantören från upphandlingen. Leverantören ska ej ha gjort sig skyldig till sådant fel i yrkesutövandet att dennes redbarhet kan ifrågasättas, Leverantören ska ej ha varit del i kartell med syfte att snedvrida konkurrensen eller ha uppvisat allvarliga eller ihållande brister i fullgörandet av något väsentligt krav i ett tidigare kontrakt med någon myndighet. Aneby kommun äger rätt att utesluta Leverantör från upphandlingen alternativt säga upp ett eventuellt ramavtal och kontrakt vilka tecknats genom ramavtalet med Leverantören, om det uppdagas att Leverantören har brister enligt ovan eller har lämnat oriktiga uppgifter för att kringgå kraven.
Åsidosättande av skyldigheter enligt sociallagstiftningen : Leverantören ska ha uppfyllt miljö-, social- och arbetsrättsliga skyldigheter enligt lag. Om det uppdagas att Leverantören har brister inom dessa områden äger Aneby kommun rätt att utesluta Leverantören från upphandlingen. Leverantören ska ej ha gjort sig skyldig till sådant fel i yrkesutövandet att dennes redbarhet kan ifrågasättas, Leverantören ska ej ha varit del i kartell med syfte att snedvrida konkurrensen eller ha uppvisat allvarliga eller ihållande brister i fullgörandet av något väsentligt krav i ett tidigare kontrakt med någon myndighet. Aneby kommun äger rätt att utesluta Leverantör från upphandlingen alternativt säga upp ett eventuellt ramavtal och kontrakt vilka tecknats genom ramavtalet med Leverantören, om det uppdagas att Leverantören har brister enligt ovan eller har lämnat oriktiga uppgifter för att kringgå kraven.
Betalning av socialförsäkringsavgifter : Leverantören ska uppfylla i Sverige eller i hemlandet lagenligt ställda krav avseende sina skatte- och avgiftsskyldigheter enligt 13 kap. 2 § LOU. Köparen kommer att kontrollera att Leverantören har fullgjort sina åligganden avseende socialförsäkringsavgifter och skatter i Sverige genom att inhämta uppgifter från Skatteverket via creditsafe. En utländsk Leverantör ska kunna inkomma med motsvarande intyg inom fem arbetsdagar från begäran. Om behörig myndighet i det egna landet inte utfärdar sådana bevis, kan istället en utsaga på heder och samvete från Leverantören tjäna som bevis. Ovanstående krav gäller även företag vars kapacitet åberopas och eventuellt anlitade underleverantörer.
Betalning av skatter : Leverantören ska uppfylla i Sverige eller i hemlandet lagenligt ställda krav avseende sina skatte- och avgiftsskyldigheter enligt 13 kap. 2 § LOU. Köparen kommer att kontrollera att Leverantören har fullgjort sina åligganden avseende socialförsäkringsavgifter och skatter i Sverige genom att inhämta uppgifter från Skatteverket via creditsafe. En utländsk Leverantör ska kunna inkomma med motsvarande intyg inom fem arbetsdagar från begäran. Om behörig myndighet i det egna landet inte utfärdar sådana bevis, kan istället en utsaga på heder och samvete från Leverantören tjäna som bevis. Ovanstående krav gäller även företag vars kapacitet åberopas och eventuellt anlitade underleverantörer.
Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet : Leverantör ska uteslutas från upphandlingen om skäl för detta föreligger i enlighet med 13 kap. 1 § LOU. Kommunen måste utesluta Leverantör om denne får kännedom om att Leverantören dömts för brott som innefattar: Organiserad brottslighet Bestickning Bedrägeri Penningtvätt eller finansiering av terrorism Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet Människohandel I det fall Leverantören är en juridisk person ska denna uteslutas om en person som ingår i förvaltnings-, lednings-, eller kontrollorgan har dömts för brott enligt ovan. Detta gäller även då individ som dömts för brott enligt ovan är behörig att företräda, fatta beslut om eller kontrollera den juridiska personen. Föreligger omständighet enligt ovan kommer Leverantören ges möjlighet att dels yttra sig över de omständigheter som utgör skäl för uteslutning samt även få visa att denna åtgärdat de brister som ledde till överträdelsen, medverkat till utredningen av överträdelsen samt ersatt de skador som överträdelsen gett upphov till. Genom att underteckna bifogad sanningsförsäkran bekräftar Leverantören att denne, och eventuella företag vars kapacitet åberopas, att de inte är föremål för ovan nämnda uteslutningsgrunder. Sanningsförsäkran bifogas ansökan/anbudet.

5. Del (anbudsområde)

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0000

Titel : Livsmedel - Huvudgrossist
Beskrivning : Upphandling av livsmedelsgrossist till Aneby kommun
Intern identifierare : KS2023/234

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Varor
Huvudklassificering ( cpv ): 15000000 Livsmedel, drycker, tobak o d
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15100000 Animaliska livsmedel, kött och köttprodukter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15200000 Beredd och konserverad fisk
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15300000 Frukt, grönsaker och liknande produkter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15400000 Animaliska eller vegetabiliska oljor och fetter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15500000 Mejeriprodukter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15600000 Spannmålsprodukter, stärkelse och stärkelseprodukter
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15800000 Diverse livsmedel
Ytterligare klassificering ( cpv ): 15900000 Drycker, tobak o d

5.1.2 Leveransplats

Ort : Aneby kommun
Del av land (NUTS) : Jönköpings län ( SE211 )
Land : Sverige
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Varaktighet : 48 Månad

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 25 000 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Det här är en återkommande upphandling
Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Minskning av miljöpåverkan

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Namn : ekonomisk stabilitet
Beskrivning : Kontroll av Leverantörens ekonomiska och finansiella styrka sker genom kontroll m.h.a Creditsafe. Leverantören ska på ratingskalan för kreditvärdighet ha poäng 40, motsvarande ”kreditvärdig”.  Om Leverantörens företag är nystartat eller av annan anledning ej erhållit kreditvärdighet från ratinginstitut har Aneby kommun rätt att begära uppgifter från Leverantören för att på annat vis säkerställa ekonomisk kapacitet. Detta kan innefatta samtal med eller utlåtande från revisor, kreditrapport eller utlåtande från Leverantörens bank. Utländska Leverantörer ska inkomma med motsvarande uppgifter från kreditupplysningsföretag från det land där Leverantören är registrerad. Sådan upplysning får inte vara äldre än tre (3) månader. Om Leverantören är i konkurs eller är föremål för insolvens- eller likvidationsförfaranden, tvångsförvaltning eller har ingått ackordsuppgörelse med borgenärer, äger Aneby kommun rätten att utesluta Leverantören från upphandlingen
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Tillstånd
Beskrivning : Anbudsgivaren ska inneha de tillstånd och uppfylla de krav som lagligen ställs för att bedriva den efterfrågade verksamheten.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Referenser
Beskrivning : Referenstagning görs med avseende Leverantörens kompetens och möjlighet att leverera produkter enligt upphandlingsdokumenten (teknisk och yrkesmässig kapacitet). Leverantören ska lämna två (2) referenter från tidigare uppdrag som denne haft under de senaste tre (3) åren, uppdragen ska ha varit av motsvarande omfattning och relevans (det ska framgå att Leverantören kan klara av uppdraget). Referenserna ska kunna bekräfta att de uppgifter Leverantören lämnat om uppdraget är riktiga samt att denne utfört uppdraget enligt avtalade villkor och med godtagbart resultat. Referenter får anges avseende uppdrag från både privat och offentlig sektor. Referenserna ska vara vidtalade och ha haft insikt hur uppdraget utförts. Kommunen kommer i första hand att ta referens på Leverantör som bedöms ha möjlighet att vinna upphandlingen. Minst en (1) referent kommer att tillfrågas. För nystartade företag bedöms arbetsledningens tekniska och yrkesmässiga kapacitet ifrån tidigare anställning istället för företagets.  Aneby kommun förbehåller sig rätten att ta in egna referenser. Kontaktuppgifter för referenser ska lämnas nedan. Leverantören bör ange en tredje referent (frivilligt)
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 12/09/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=25396

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Alternativa anbud : Ej tillåten
Anbudsgivare får lämna in fler än ett anbud : Ej tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 24/09/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 152 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 24/09/2024 22:00 +00:00
Plats : Aneby kommunhus
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Ännu ej känt
Sekretessavtal krävs : nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Ramavtal utan förnyad konkurrensutsättning
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten i Jönköping
Organisation som tillhandahåller information om det allmänna regelverk för skatter som ska tillämpas på den plats där kontraktet ska genomföras : Förvaltningsrätten i Jönköping
Organisation som ger kompletterande information om upphandlingsförfarandet : Aneby kommun
Organisation som ger offlineåtkomst till upphandlingsdokumenten : Aneby kommun
Organisation som mottar anbudsansökningar : Aneby kommun
Organisation som behandlar anbud : Aneby kommun

8. Organisationer

8.1 ORG-0001

Officiellt namn : Aneby kommun
Registreringsnummer : 2120000498
Avdelning : Upphandlingsverksamheten
Postadress : Box 53
Ort : ANEBY
Postnummer : 57822
Del av land (NUTS) : Jönköpings län ( SE211 )
Land : Sverige
Kontaktpunkt : Ida Malmberg
Tfn : +46 380 461 00
Den här organisationens roller :
Upphandlare
Organisation som ger kompletterande information om upphandlingsförfarandet
Organisation som ger offlineåtkomst till upphandlingsdokumenten
Organisation som mottar anbudsansökningar
Organisation som behandlar anbud

8.1 ORG-0002

Officiellt namn : Förvaltningsrätten i Jönköping
Registreringsnummer : 202100-2742
Postadress : Box 2201
Ort : Jönköping
Postnummer : 550 02
Del av land (NUTS) : Jönköpings län ( SE211 )
Land : Sverige
Tfn : 036-15 66 00
Den här organisationens roller :
Prövningsorganisation
Organisation som tillhandahåller information om det allmänna regelverk för skatter som ska tillämpas på den plats där kontraktet ska genomföras

11. Information om meddelandet

11.1 Information om meddelandet

Identifierare/version för meddelandet : dd5280c2-f4fc-4ad0-9b5a-30a3e9c608cf - 01
Formulärtyp : Konkurrensutsättning
Meddelandetyp : Meddelande om upphandling eller koncession – standardsystem
Avsändningsdatum för meddelandet : 02/07/2024 08:40 +00:00
Datum för avsändning av meddelandet (eSender) : 02/07/2024 08:40 +00:00
Språk som det här meddelandet finns officiellt tillgängligt på : svenska

11.2 Publiceringsinformation

Meddelandets publiceringsnummer : 00397212-2024
EUT S-nummer : 128/2024
Publiceringsdatum : 03/07/2024