Levering, installatie en onderhoud parkeerautomaten Schouwen-Duiveland

De doelstelling van de Opdracht is het selecteren van één externe partij ten behoeve van de Levering, de installatie en Onderhoud van Parkeerautomaten en bijbehorend Beheersysteem ten behoeve van het bieden van betaalmogelijkheden in de gebieden met fiscaal betaald parkeren, ter vervanging van de huidige parkeerautomaten. 39 Parkeerautomaten met fundatie, …

CPV: 38730000 Parquímetros, 48000000 Paquetes de software y sistemas de información, 48100000 Paquetes de software específico de un sector económico, 48200000 Paquetes de software de conexión en red, Internet e intranet, 48600000 Paquetes de software de bases de datos y de funcionamiento, 50410000 Servicios de reparación y mantenimiento de aparatos de medida, pruebas y verificación, 51214000 Servicios de instalación de equipos de parquímetros, 72253000 Servicios de unidad de asistencia y de apoyo
Lugar de ejecución:
Levering, installatie en onderhoud parkeerautomaten Schouwen-Duiveland
Organismo adjudicador:
gemeente Schouwen-Duiveland
Número de premio:
2024-1023267

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : gemeente Schouwen-Duiveland
Rechtsvorm van de koper : Regionale overheid
Activiteit van de aanbestedende dienst : Algemene overheidsdiensten

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Levering, installatie en onderhoud parkeerautomaten Schouwen-Duiveland
Beschrijving : De doelstelling van de Opdracht is het selecteren van één externe partij ten behoeve van de Levering, de installatie en Onderhoud van Parkeerautomaten en bijbehorend Beheersysteem ten behoeve van het bieden van betaalmogelijkheden in de gebieden met fiscaal betaald parkeren, ter vervanging van de huidige parkeerautomaten. 39 Parkeerautomaten met fundatie, externe verwijslichtbak, M2M simkaarten met abonnement en vuurwerkkappen, een beheersysteem en tweede en derde lijns preventief en correctief Onderhoud.
Identificatiecode van de procedure : 2d531269-dd5b-4694-83a1-5bcc2f0bde71
Interne identificatiecode : 2024-1023267
Type procedure : Openbaar
De procedure wordt versneld : neen
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Leveringen
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 38730000 Parkeermeters
Aanvullende classificatie ( cpv ): 48100000 Speciale software voor de industrie
Aanvullende classificatie ( cpv ): 48200000 Software voor netwerken, internet en intranet
Aanvullende classificatie ( cpv ): 48600000 Database- en besturingssoftware
Aanvullende classificatie ( cpv ): 50410000 Reparatie en onderhoud van meet-, test- en controleapparatuur
Aanvullende classificatie ( cpv ): 51214000 Installatiediensten voor parkeermeterapparatuur
Aanvullende classificatie ( cpv ): 72253000 Helpdesk- en ondersteuningsdiensten

2.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Overig Zeeland ( NL342 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Schouwen-Duiveland

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0000

Titel : Levering, installatie en onderhoud parkeerautomaten Schouwen-Duiveland
Beschrijving : Het leveren en installeren van ca. 39 Parkeerautomaten en het aanbieden van het onderhoud van de Betaalunits, de hosting van het Beheersysteem, het Tweede lijns, Derde lijns en Preventief Onderhoud en ondersteuning bij het Eerste lijns Onderhoud, vastgelegd in een TCO van 10 jaar. 39 Parkeerautomaten
Interne identificatiecode : 1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Leveringen
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 38730000 Parkeermeters
Aanvullende classificatie ( cpv ): 48000000 Software en informatiesystemen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 50410000 Reparatie en onderhoud van meet-, test- en controleapparatuur
Aanvullende classificatie ( cpv ): 51214000 Installatiediensten voor parkeermeterapparatuur
Aanvullende classificatie ( cpv ): 72253000 Helpdesk- en ondersteuningsdiensten
Opties :
Beschrijving van de opties : Naast de Levering van Parkeerautomaten wordt met Opdrachtnemer een Onderhoudsovereenkomst en een ICT-Prestatie overeenkomst aangegaan voor de duur van 5 (vijf) jaar met daarna de mogelijkheid om deze eenzijdig jaarlijks te verlengen met een periode van 1 (één) Jaar, afhankelijk van de technische staat en verwachtte levensduur van de Apparatuur. Na een totale duur van 10 (tien) Jaar kan verlenging van de Overeenkomsten alleen in onderlinge afstemming tussen Partijen plaatsvinden.

5.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Overig Zeeland ( NL342 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Schouwen-Duiveland

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 60 Maand

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 5
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : De Onderhoudsovereenkomst en ICT-Prestatie overeenkomst kan 5 (vijf) maal eenzijdig verlengt worden met een periode van 1 (één) Jaar, afhankelijk van de technische staat en verwachtte levensduur van de Apparatuur. Na een totale duur van 10 (tien) Jaar kan verlenging van de Overeenkomsten alleen in onderlinge afstemming tussen Partijen plaatsvinden.

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 860 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.7 Strategische aanbestedingen

Doel van strategische aanbestedingen : Geen strategische aanbesteding

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Levering, plaatsing en implementatie nieuwe Parkeerautomaten
Beschrijving : Opdrachtgever wenst: 1. maximaal te worden ontzorgd met minimale risico’s voor Opdrachtgever gedurende de levering, plaatsing en implementatiefase; 2. een soepele migratie naar de nieuwe Parkeerautomaten met minimale uitval en een zo beperkt mogelijke impact op de lopende werkprocessen van fiscaal betaald parkeren; 3. Het zo snel mogelijk afronden van de leverings-, plaatsings- en implementatiefase;
Gewicht (punten, exact) : 30
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Meerwaarde Onderhoud door Inschrijver en mate van ondersteuning Beheerder bij Eerste lijn Onderhoud
Beschrijving : Opdrachtgever wenst: 1. Maximaal te worden ontzorgd met minimale risico’s voor Opdrachtgever gedurende de looptijd van de Overeenkomst; 2. Hogere dan geëiste Beschikbaarheid en daarmee dus korte Respons- en Hersteltijden van de Parkeerautomaten en het Beheersysteem; 3. Op een efficiënte en effectieve wijze te worden geïnformeerd over het Onderhoud en de Beschikbaarheid; 4. Een concrete invulling van het Onderhoud waaruit duidelijk kennis van zaken op het gebied van het Onderhoud van Parkeerautomaten en de parkeerketen blijkt; 5. Ondersteuning van de gemeentelijke Beheerder bij de uitvoering van het Eerste lijn Onderhoud.
Gewicht (punten, exact) : 30
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Duurzaamheid
Beschrijving : De ambities op het gebied van de gemeentelijke beleidsdoelstellingen m.b.t. duurzaamheid worden in deze Aanbesteding verwerkt als (sub)Gunningscriterium. Hierbij dient de Inschrijver in het duurzaamheidsplan zelf nader invulling te geven aan de gemeentelijke beleidsdoelstellingen met betrekking tot circulariteit en energiereductie. De nadruk zal hierbij liggen op de voor deze Opdracht te leveren Parkeerautomaten. Opdrachtgever wenst maatregelen die getuigen van inzicht in de opgave en die aantoonbaar zijn met objectieve, staafbare informatie. Inschrijver verstrekt t.o.v. de te leveren Parkeerautomaten en diensten een beantwoording van onderstaande vragen: 1. Maakt Inschrijver gebruik van gerecycled materiaal en zo ja voor welke materialen geldt dit en welk percentage bestaat uit gerecycled materiaal? 2. Zijn er mogelijkheden voor hergebruik van onderdelen, bijvoorbeeld omdat modulaire producten worden aangeboden? Zo ja, beschrijf concreet welke onderdelen hergebruikt worden. 3. Op welke wijze minimaliseert Inschrijver het gebruik en afvoeren/scheiden van verpakkingsmateriaal van de Parkeerautomaten? 4. Heeft Inschrijver een toepassing voor de Parkeerautomaten na het einde van de levensduur? Zo ja, beschrijf dit concreet. 5. Hoe gaat Inschrijver om met reductie in energieverbruik tijdens gebruik van de Parkeerautomaten of diensten? 6. Hoe voorkomt Inschrijver het gebruik van milieubelastende materialen zoals PVC en zware metalen in de Parkeerautomaten? 7. Verantwoorde winning van (conflict)mineralen: Indien de Inschrijver kan aantonen dat de in het product aanwezige (conflict)mineralen in de toeleveringsketen op verantwoorde wijze worden ontgonnen, wordt dit hoger gewaardeerd. Het gaat om de volgende (conflict)mineralen: kobalt, tantaal, tin, wolfraam, goud (ook bekend als 3TG). Voor nadere uitleg van ’verantwoord ontginnen’ en ‘Hergebruik of refurbished producten’ zie www.mvicriteria.nl.
Gewicht (punten, exact) : 10
Criterium :
Type : Prijs
Naam : Prijs
Beschrijving : De Inschrijver dient voor de berekening van de TCO gebruik te maken van het door Opdrachtgever aangereikte Prijsformulier. Hierin worden de bedragen opgenomen die voor Opdrachtgever gedurende de looptijd van de Overeenkomst van toepassing zijn.
Gewicht (punten, exact) : 30
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Geen raamovereenkomst
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Bemiddelingsorganisatie : gemeente Schouwen-Duiveland
Organisatie voor beroepsprocedures : gemeente Schouwen-Duiveland
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : gemeente Schouwen-Duiveland
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : gemeente Schouwen-Duiveland
Organisatie die het contract ondertekent : gemeente Schouwen-Duiveland

6. Resultaten

Waarde van alle contracten toegekend in deze kennisgeving : 950 000 Euro

6.1 ID resultaat perceel : LOT-0000

Er is ten minste één winnaar gekozen.

6.1.2 Informatie over winnaars

Winnaar :
Officiële naam : Taxameter Centrale B.V.
Inschrijving :
Identificatiecode van de inschrijving : 1
Identificatiecode van het perceel of de groep percelen : LOT-0000
Waarde van het resultaat : 950 000 Euro
De inschrijving is gerangschikt : neen
De inschrijving is een variant : neen
Onderaanneming : Neen
Waarde onderaanneming is bekend : neen
Percentage onderaanneming is bekend : neen
Informatie over het contract :
Identificatiecode van het contract : CON-0001
Titel : P1 Levering, installatie en onderhoud parkeerautomaten Schouwen-Duiveland
Datum waarop de winnaar is gekozen : 27/06/2024
Datum van sluiting van het contract : 15/07/2024
De opdracht wordt gegund in het kader van een raamovereenkomst : neen
Organisatie die het contract ondertekent : gemeente Schouwen-Duiveland

6.1.4 Statistische informatie

Samenvatting van de door de koper ontvangen beroepen :
Aantal klagers : 0
Ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname :
Type van de ontvangen inschrijvingen : Elektronisch ingediende inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 1
Type van de ontvangen inschrijvingen : Inschrijvingen van micro-, kleine en middelgrote inschrijvers
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 1
Type van de ontvangen inschrijvingen : Inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 1

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : gemeente Schouwen-Duiveland
Registratienummer : 491540354
Postadres : Laan van Sint Hilaire 2
Stad : Zierikzee
Postcode : 4301SH
Onderverdeling land (NUTS) : Overig Zeeland ( NL342 )
Land : Nederland
Contactpunt : Arie Pijp
Telefoon : +31 612417561
Andere contactpunten :
Officiële naam : Gemeente Schouwen-Duiveland afdeling Juridische zaken
Postadres : Laan van St Hilaire 2
Stad : Zierikzee
Postcode : 4301 SH
Onderverdeling land (NUTS) : Overig Zeeland ( NL342 )
Land : Nederland
Contactpunt : Harm Stuyt
Andere contactpunten :
Officiële naam : Rechtbank Zeeland/West-Brabant
Postadres : Sluissingel 20
Stad : Breda
Postcode : 4811 TA
Onderverdeling land (NUTS) : West-Noord-Brabant ( NL411 )
Land : Nederland
Contactpunt : Team Bestuursrecht: postbus 90006, 4800 PA Breda
Telefoon : +31 883611553
Fax : +31 883610284
Andere contactpunten :
Officiële naam : Rechtbank Zeeland/West-Brabant
Postadres : Sluissingel 20
Stad : Breda
Postcode : 4811 TA
Onderverdeling land (NUTS) : West-Noord-Brabant ( NL411 )
Land : Nederland
Contactpunt : Team Bestuursrecht: postbus 90006, 4800 PA Breda
Telefoon : +31 883611553
Fax : +31 883610284
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie voor beroepsprocedures
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures
Bemiddelingsorganisatie
Organisatie die het contract ondertekent

8.1 ORG-0002

Officiële naam : Taxameter Centrale B.V.
Omvang van de ondernemer : Middelgroot
Registratienummer : 33030098
Postadres : H.J.E. Wenckebachweg 80
Stad : AMSTERDAM-DUIVENDRECHT
Postcode : 1114AD
Onderverdeling land (NUTS) : Groot-Amsterdam ( NL329 )
Land : Nederland
Contactpunt : Frans Tiebackx
Telefoon : +31 204620438
Fax : +31 206920125
Rollen van deze organisatie :
Inschrijver
Winnaar van deze percelen : LOT-0000

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : b2e4c525-f4f2-4a73-b8d5-ed0ac22c0fd6 - 01
Type formulier : Resultaat
Type aankondiging : Aankondiging van een gegunde opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 07/08/2024 12:35 +02:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00477721-2024
Nummer uitgave PB S : 154/2024
Datum van bekendmaking : 08/08/2024