Kuntatietojärjestelmä SaaS-palveluna

Rovaniemen kaupungilla on tarve kokonaisvaltaisen kuntatietojärjestelmän hallintaan tukevalle ratkaisulle (jäljempänä “ratkaisu” tai “palvelu”), jolla on mahdollisuus koordinoida mahdollisimman laajasti koko organisaation toimintaa ja tiedonhallintaa. Hankinnan kohteena on kaupunkiympäristön valmisohjelmistona hankittava kuntatietojärjestelmäkokonaisuus SaaS-palveluna, joka tulee skaalautua Rovaniemen kaupungin organisaatiorakenteisiin (https://www.rovaniemi.fi/loader.aspx?id=2345f219-e415-4fb7-a820-325e9f34b612). Palvelu tulee toteuttaa Rovaniemen kaupungin teknisen toimialan ja maankäytön suunnittelun prosessien …

CPV: 38221000 Sistemas de información geográfica (SIG o equivalentes), 48000000 Paquetes de software y sistemas de información, 72000000 Servicios TI: consultoría, desarrollo de software, Internet y apoyo
Plazo:
27 de septiembre de 2024 a las 12:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Kuntatietojärjestelmä SaaS-palveluna
Organismo adjudicador:
Rovaniemen kaupunki
Número de premio:
ROIDno-2024-378

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Rovaniemen kaupunki
Ostajan oikeusstatus : Julkisoikeudellinen yhteisö
Hankintaviranomaisen toiminta : Yleinen julkishallinto

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Kuntatietojärjestelmä SaaS-palveluna
Kuvaus : Rovaniemen kaupungilla on tarve kokonaisvaltaisen kuntatietojärjestelmän hallintaan tukevalle ratkaisulle (jäljempänä “ratkaisu” tai “palvelu”), jolla on mahdollisuus koordinoida mahdollisimman laajasti koko organisaation toimintaa ja tiedonhallintaa. Hankinnan kohteena on kaupunkiympäristön valmisohjelmistona hankittava kuntatietojärjestelmäkokonaisuus SaaS-palveluna, joka tulee skaalautua Rovaniemen kaupungin organisaatiorakenteisiin ( https://www.rovaniemi.fi/loader.aspx?id=2345f219-e415-4fb7-a820-325e9f34b612). Palvelu tulee toteuttaa Rovaniemen kaupungin teknisen toimialan ja maankäytön suunnittelun prosessien sekä niiden tiedonhallinnan yhdistäminen yhden kokonaispalvelun alle. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Hankintayksikkö valitsee yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Tarjouspyynnössä esitetyt hankintamäärät ovat arvioita, eikä sopimus muodosta hankintayksikölle määräostovelvoitetta.
Menettelytunniste : 8d9ad692-aeb3-4116-9dbc-3812bca6384b
Sisäinen tunniste : ROIDno-2024-378
Menettelyn tyyppi : Avoin
Menettely on nopeutettu : ei
Perustelu nopeutetun menettelyn käytölle :
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Hankintamenettelyn vaiheet ovat seuraavat: Hankintayksikkö 1. Avaa tarjoukset 2. Tarkastaa tarjoajan soveltuvuuden 3. Tarkastaa tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden 4. Vertailee tarjoukset 5. Tekee hankintapäätöksen ja antaa päätöksen tiedoksi asianosaisille 6. Solmii hankintasopimuksen valitun tarjoajan kanssa. Hankintasopimus ei synny hankintaa koskevalla päätöksellä tai sen tiedoksiannolla.

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Sopimuksen lisäkategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 48000000 Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät
Lisäluokitus ( cpv ): 38221000 Paikkatietojärjestelmät (GIS tai vastaavat)
Lisäluokitus ( cpv ): 72000000 Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki

2.1.2 Suorituspaikka

Missä tahansa Euroopan talousalueella
Lisätiedot : Palveluiden fyysinen sijainti tulee olla ja niiden hallinnointi tulee tapahtua EU-alueella.

2.1.4 Yleistä tietoa

Lisätiedot : Hankittavaan ratkaisuun voidaan tehdä jatkokehitystä, muutosten ja kehittämisen suunnittelua ja toteuttamista sekä kehittämisprojektien suunnittelua ja toteuttamista sopimuksen voimassaoloaikana joko pienkehityksenä, erillisillä toimeksiannoilla tai erikseen tilattavina asiantuntijapalveluina. Tilaaja päättää sopimuksen voimassaoloaikana erikseen lisähankinnoista. Mikäli lisähankinnat toteutuvat huomioiden mm. hankintayksikön taloudellinen tilanne ja budjetti, lisähankinnat tarkentuvat ja niistä pyydetään erilliset tarjoukset sopimuskauden aikana.
Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuen yllämainittuja tilanteita vastaavassa samankaltaisessa menettelyssä.
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa.
Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettely.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut ostajalle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Tarjoajan aikaisempia hankintasopimuksia tai käyttöoikeussopimuksia on irtisanottu ennenaikaisesti tai kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0000

Otsikko : Kuntatietojärjestelmä SaaS-palveluna
Kuvaus : Rovaniemen kaupungilla on tarve kokonaisvaltaisen kuntatietojärjestelmän hallintaan tukevalle ratkaisulle (jäljempänä “ratkaisu” tai “palvelu”), jolla on mahdollisuus koordinoida mahdollisimman laajasti koko organisaation toimintaa ja tiedonhallintaa. Hankinnan kohteena on kaupunkiympäristön valmisohjelmistona hankittava kuntatietojärjestelmäkokonaisuus SaaS-palveluna, joka tulee skaalautua Rovaniemen kaupungin organisaatiorakenteisiin ( https://www.rovaniemi.fi/loader.aspx?id=2345f219-e415-4fb7-a820-325e9f34b612). Palvelu tulee toteuttaa Rovaniemen kaupungin teknisen toimialan ja maankäytön suunnittelun prosessien sekä niiden tiedonhallinnan yhdistäminen yhden kokonaispalvelun alle. Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnössä ja sen liitteissä. Hankintayksikkö valitsee yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Tarjouspyynnössä esitetyt hankintamäärät ovat arvioita, eikä sopimus muodosta hankintayksikölle määräostovelvoitetta.
Sisäinen tunniste : 690080

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Sopimuksen lisäkategoria : Palvelut
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 48000000 Ohjelmatuotteet ja tietojärjestelmät
Lisäluokitus ( cpv ): 38221000 Paikkatietojärjestelmät (GIS tai vastaavat)
Lisäluokitus ( cpv ): 72000000 Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki
Optiot :
Vaihtoehtojen kuvaus : Hankittavaan ratkaisuun voidaan tehdä jatkokehitystä, muutosten ja kehittämisen suunnittelua ja toteuttamista sekä kehittämisprojektien suunnittelua ja toteuttamista sopimuksen voimassaoloaikana joko pienkehityksenä, erillisillä toimeksiannoilla tai erikseen tilattavina asiantuntijapalveluina. Tilaaja päättää sopimuksen voimassaoloaikana erikseen lisähankinnoista. Mikäli lisähankinnat toteutuvat huomioiden mm. hankintayksikön taloudellinen tilanne ja budjetti, lisähankinnat tarkentuvat ja niistä pyydetään erilliset tarjoukset sopimuskauden aikana.

5.1.2 Suorituspaikka

Missä tahansa Euroopan talousalueella
Lisätiedot : Palveluiden fyysinen sijainti tulee olla ja niiden hallinnointi tulee tapahtua EU-alueella.

5.1.3 Arvioitu kesto

Kesto : 48 Kuukausi

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Lisätiedot : Hankittavaan ratkaisuun voidaan tehdä jatkokehitystä, muutosten ja kehittämisen suunnittelua ja toteuttamista sekä kehittämisprojektien suunnittelua ja toteuttamista sopimuksen voimassaoloaikana joko pienkehityksenä, erillisillä toimeksiannoilla tai erikseen tilattavina asiantuntijapalveluina. Tilaaja päättää sopimuksen voimassaoloaikana erikseen lisähankinnoista. Mikäli lisähankinnat toteutuvat huomioiden mm. hankintayksikön taloudellinen tilanne ja budjetti, lisähankinnat tarkentuvat ja niistä pyydetään erilliset tarjoukset sopimuskauden aikana.

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tilikausi
Kuvaus : Viimeksi hyväksytty tilikausi. Tarjoajan yleinen vuotuinen liikevaihto on vähintään 500 000 euroa. Tarjoaja toimittaa pyynnöstä liikevaihtoa koskevat tiedot vähintään viimeksi kuluneelta tilikaudelta, jos tarjoaja on sijoittautumismaansa lainsäädännön mukaan oikeutettu ne toimittamaan. Jos tarjoaja täyttää liikevaihtovaatimuksen kuluvan tilikauden liikevaihdolla, tarjoaja voi osoittaa taloudellisen ja rahoituksellisen tilanteensa muulla hankintayksikön hyväksymällä asiakirjalla. Jos tarjous tehdään ryhmittymänä, ryhmittymän jäsenet voivat täyttää vaatimuksen yhdessä. Jos tarjous tehdään ryhmittymänä, tulee tarjouksen lähettämisestä vastuussa olevan ryhmittymän jäsenen lähettää ESPD-lomake sähköisessä kilpailutusjärjestelmässä täytettäväksi muille ryhmittymän jäsenille. Jos tarjoaja vetoaa muiden yksiköiden voimavaroihin (voimavarayksiköt) vaatimuksen täyttämiseksi, tarjoaja yhdessä voimavarayksiköidensä kanssa voi täyttää vaatimuksen. Tällöin tarjoajalta voidaan pyytää selvitys taloudellisten voimavarojen olemassaoloa koskevista sitoumuksista ja sopimuksista. Jos tarjoaja käyttää voimavarayksikön voimavaroja täyttääkseen tämän vaatimuksen, voimavarayksikkö sitoutuu yhteisvastuuseen tarjoajan kanssa tarjouspyynnön mukaisista velvoitteista. Jos tarjoaja vetoaa voimavarayksiköiden voimavaroihin vaatimuksen täyttämiseksi, tulee tarjoajan lähettää ESPD-lomake sähköisessä kilpailutusjärjestelmässä täytettäväksi voimavarayksiköille. OHJE: Kirjoita "Liikevaihto"-kenttään vuotuisen liikevaihdon määrä viimeiseltä vahvistetulta tilikaudelta. Mikäli tarjous tehdään ryhmittymänä tai tarjoaja vetoaa muiden yksiköiden voimavaroihin vaatimuksen täyttämiseksi, jokainen ryhmittymän jäsen ja/tai voimavarayksikkö kirjoittaa "Liikevaihto"-kenttään oman vuotuisen liikevaihtonsa.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumma on seuraava: Vakuutussumma: Min: 500000,00
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Muut taloudelliset ja rahoitukselliset vaatimukset; vakavaraisuus, taloudellinen tila ja maksukyky
Kuvaus : Tarjoajan taloudellisen tilanteen on oltava riittävällä tasolla hankinnan kokoon ja laatuun nähden. Riittävän taloudellisen tilanteen voi osoittaa jäljempänä kuvatulla tarjoajan rating-luokituksella. Tarjoajan taloudellisen tilanteen on oltava sellainen, että se on Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa luottoluokituksessa vähintään A (Tyydyttävä) tai vastaava luottoluokitus. Tarjoaja, jonka luokitus ratingluokituksessa on B tai C tai vastaavan em. luokituksia, suljetaan hankintamenettelyn ulkopuolelle. Rating-luokitusraportti pyydetään voittaneelta tarjoajalta ennen sopimuksen tekoa. Mikäli tarjoajasta ei ole saatavilla edellä mainittua rating-luokitusraporttia, tarjoajan tulee toimittaa muu vastaava yleisesti hyväksytty luottokelpoisuus- ja talousraportti koskien tarjoajayhteisöä. Raportilta on yksiselitteisesti käytävä ilmi tarjoajan luottoluokitus. Raportti ei saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempi hankintayksikön esittämästä pyynnöstä lukien sekä hankintayksikön oma-aloitteisesti hankkiman selvityksen perusteella. Mikäli tarjous jätetään ryhmittymänä, kaikkien ryhmittymän jäsenten tulee täyttää vaadittu luottoluokitus. Jos tarjoaja käyttää voimavarayksiköitä, tulee tarjoajan ohella kaikkien voimavarayksiköiden täyttää vaatimus. OHJE: Kirjoita "Kuvaus"-kenttään rating-luokitus ja vastaus "Kyllä", jos vaatimus täyttyy.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Muu
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Kaupparekisteriin merkitseminen
Kuvaus : Tarjoaja on merkitty asiaankuuluviin sijoittautumisjäsenvaltionsa pitämiin kaupparekistereihin: Se on merkitty sijoittautumisjäsenvaltion pitämään, direktiivin 2014/24/EU liitteessä XI kuvattuun ammattirekisteriin; tietyistä jäsenvaltioista tulevien tarjoajien täytyy mahdollisesti täyttää muita samassa liitteessä säädettyjä vaatimuksia
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Koulutus tai ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Projektipäälliköksi nimetyllä henkilöllä tulee olla vähintään hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, vähintään kolmen (3) vuoden työkokemus järjestelmähankinnan hanke- ja projektinhallinnan työtehtävistä ja kokemus vähintään yhdestä yli 100 000 euron (alv 0 %) hankittavan toimituksen kohdetta vastaavan järjestelmän SaaS-käyttöönottoprojektista, joka on onnistuneesti käyttöönotettu. OHJE : Täytä liite "Asiantuntijat" siinä edellytetyillä tiedoilla ja liitä sen tarjouksen liitteeksi Tarjouspalvelun kohdassa "Muut ehdot - 7. Asiantuntijat.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Koulutus tai ammatillinen pätevyys
Kuvaus : Tekniseksi asiantuntijaksi nimetyllä henkilöllä tulee olla vähintään hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito ja kokemusta järjestelmien teknisestä rakentamisesta vähintään yhdestä tarjotun tai vastaavan laajuisen järjestelmän käyttöönottoprojektista viimeisen viiden vuoden aikana. OHJE : Täytä liite "Asiantuntijat" siinä edellytetyillä tiedoilla ja liitä sen tarjouksen liitteeksi Tarjouspalvelun kohdassa "Muut ehdot - 7. Asiantuntijat".
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : HINTAVERTAILU
Kuvaus : Vertailuhinnan pisteitä voi saada enintään 60 pistettä. Vertailuhinta arvioidaan ja vertaillaan kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" tarjoajan ilmoittamalla vertailuhinnalla (yksi hinta). Vertailuhinnaltaan halvin tarjous saa painoarvon mukaiset täydet pisteet (60) ja muiden tarjoajien pisteet suhteutetaan halvimman tarjoajan tarjoukseen kaavalla: halvimman tarjoajan vertailuhinta / vertailtava hinta * 60 (hinnan painoarvo).
Painotus (pisteinä, tarkka) : 60
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laadun vertailuperuste 1. Liite Toiminnalliset vaatimusmäärittely ja vertailuun vaikuttavat tekijät
Kuvaus : Laadun vertailuperusteen 1. "Liite Toiminnalliset vaatimusmäärittely ja vertailuun vaikuttavat tekijät" laatuvertailun pisteytettävät vaatimukset ja pisteet on ilmoitettu edellä mainitun liitteen seuraavilla välilehdillä: o 1 Kiint.muodostus ja tonttijaot o 2 Tiedonhallinta (kaupunkimalli) o 3 Maankäyttö ja kaavoitus o 5 Kaavavarannot ja maaomaisuus o 6 Infraomaisuuden hallinta o 8 RH- ja RL-tietojen hallinta o 9 Rajapinnat-arkkitehtuuri o 10 Yleiset paikkatietotoiminnot o 11 Maanvuokralaskutus o 12 Tonttien myyntipalvelu o 14 Palautepalvelu Pisteytettävä vaatimus, joka on vertailussa mukana on merkitty välilehdillä kirjaimella V. Kun tekee valinnan alaspudotusvalikosta pisteytettävän vaatimuksen kohdalla, valittu pistemäärä tulee näkyville sarakkeeseen "Pistemäärä". Pisteytettävät vaatimukset lasketaan "Ohje+laadun pisteet yhteensä" välilehdelle yhteen soluun A13 ja niistä muodostuu tarjoajan laatupisteet vertailua varten
Painotus (pisteinä, tarkka) : 90
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laadun vertailuperuste 2. Liite Lupapalvelut vaatimusmäärittely ja vertailuun vaikuttavat tekijät
Kuvaus : Laadun vertailuperusteen 2. Liite "Lupapalvelut vaatimusmäärittely ja vertailuun vaikuttavat tekijät" laatuvertailun pisteytettävät vaatimukset ja pisteet on ilmoitettu ko. liitteen seuraavilla välilehdillä: o Rakennusvalvonta o Yleisten alueiden luvat o Ympäristönsuojelu o Asiakirjakauppa ja o Ei-toiminnalliset vaatimukset. Pisteytettävä vaatimus, joka on vertailussa mukana on merkitty välilehdillä kirjaimella V. Kun tekee valinnan alaspudotusvalikosta pisteytettävän vaatimuksen kohdalla, valittu pistemäärä tulee näkyville sarakkeeseen "Pistemäärä". Pisteytettävät vaatimukset lasketaan "Ohje+laadun pisteet yhteensä" välilehdelle yhteen soluun A13 ja niistä muodostuu tarjoajan laatupisteet vertailua varten.
Painotus (pisteinä, tarkka) : 24
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laadun vertailuperuste 3. Laadunhallintajärjestelmä ISO 9001
Kuvaus : ISO 9001 sertifioitu maksimipisteet 6 ISO 9001 sertifioitu 6 pistettä Ei ISO 9001 sertifioitu 0 pistettä
Painotus (pisteinä, tarkka) : 6
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laadun vertailuperuste 4. Laadunhallintajärjestelmä ISO 14001
Kuvaus : ISO 14001 sertifioitu maksimipisteet 2 ISO 14001 sertifioitu 2 pistettä Ei ISO 14001 sertifioitu 0 pistettä
Painotus (pisteinä, tarkka) : 2
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laadun vertailuperuste 5. Laadunhallintajärjestelmä ISO 45001
Kuvaus : ISO 45001 sertifioitu maksimipisteet 2 ISO 45001 sertifioitu 2 pistettä Ei ISO 45001 sertifioitu 0 pistettä
Painotus (pisteinä, tarkka) : 2
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laadun vertailuperuste 6. Tietoturvan hallintamalli; sertifioitu ISO/IEC 27001
Kuvaus : Sertifioitu ISO/IEC 27001 maksimipisteet 20 ISO/IEC 27001 sertifioitu 20 pistettä Ei ISO/IEC 27001 sertifioitu 0 pistettä
Painotus (pisteinä, tarkka) : 20
Peruste :
Tyyppi : Laatu
Nimi : Laadun vertailuperuste 7. Tietoturvan hallintamalli; muu dokumentoitu ja auditoitu malli
Kuvaus : Muu dokumentoitu ja auditoitu malli maksimipisteet 10 Muu dokumentoitu ja auditoitu malli 10 pistettä Muu dokumentoitu muttei auditoitu malli 0 pistettä
Painotus (pisteinä, tarkka) : 10
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Kielet, joilla hankinta-asiakirjat ovat virallisesti saatavilla : suomi
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 16/09/2024 09:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Ei sallittu
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Ei sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 27/09/2024 12:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 5 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 27/09/2024 12:05 +00:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : ei
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Rovaniemen kaupunki
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio : Rovaniemen kaupunki
Tarjouksia käsittelevä organisaatio : Rovaniemen kaupunki
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Rovaniemen kaupunki
Rekisterinumero : 1978283-1
Postiosoite : PL 8216
Postitoimipaikka : Rovaniemi
Postinumero : 96101
Maaryhmittely (NUTS) : Lappi ( FI1D7 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Laki- ja hankintapalvelut
Puhelin : +358 406654826
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio
Tarjouksia käsittelevä organisaatio

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : 827b4660-7f13-497c-b1c9-b14a9417e16f - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 17/07/2024 13:29 +00:00
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 18/07/2024 05:22 +00:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00434697-2024
EUVL S -lehden numero : 140/2024
Julkaisupäivä : 19/07/2024