Kevyet ajoneuvot DPS 2024-2027

Lapin hyvinvointialue pyytää osallistumishakemuksia dynaamiseen hankintajärjestelmään (jäljempänä myös DPS). Dynaamiseen hankintajärjestelmään voi hakea tarjoajaksi, jos täyttää soveltuvuusvaatimukset, jotka on ilmoitettu ESPD-lomakkeella ja kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit. Dynaamiseen hankintajärjestelmään otetaan mukaan kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät ehdokkaat. Lapin hyvinvointialueen pelastuslaitoksella on vuosittain tarve hankkia erilaisia kevyitä ajoneuvoja pelastuslaitoksen käyttöön. Kevyillä ajoneuvoilla tarkoitetaan tässä …

CPV: 34100000 Vehículos de motor, 34113200 Vehículos todoterreno, 34114110 Vehículos de salvamento, 34223300 Remolques, 34223310 Remolques de uso general, 34520000 Barcos, 34522300 Embarcaciones pequeñas, 35100000 Equipo de emergencia y seguridad, 35112000 Equipo de salvamento y emergencia
Lugar de ejecución:
Kevyet ajoneuvot DPS 2024-2027
Organismo adjudicador:
Lapin hyvinvointialue
Número de premio:
LAPHA/20845/02.08.01/2023

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Lapin hyvinvointialue
Ostajan oikeusstatus : Julkisoikeudellinen yhteisö
Hankintaviranomaisen toiminta : Terveys

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Kevyet ajoneuvot DPS 2024-2027
Kuvaus : Lapin hyvinvointialue pyytää osallistumishakemuksia dynaamiseen hankintajärjestelmään (jäljempänä myös DPS). Dynaamiseen hankintajärjestelmään voi hakea tarjoajaksi, jos täyttää soveltuvuusvaatimukset, jotka on ilmoitettu ESPD-lomakkeella ja kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit. Dynaamiseen hankintajärjestelmään otetaan mukaan kaikki soveltuvuusvaatimukset täyttävät ehdokkaat. Lapin hyvinvointialueen pelastuslaitoksella on vuosittain tarve hankkia erilaisia kevyitä ajoneuvoja pelastuslaitoksen käyttöön. Kevyillä ajoneuvoilla tarkoitetaan tässä tapauksessa pelastuslaitoksen käytössä olevia Mönkijöitä, moottorikelkkoja, pelastusrekiä, veneitä, perämoottoreita, vesijettejä ja erilaisia peräkärryjä. Ajoneuvojen tarpeet on tiedossa tuleville vuosille ja nämä on huomioitu pelastuslaitoksen investointisuunnitelmassa. Investoinnit vahvistetaan aina vuodeksi kerrallaan ja hankinnat toteutetaan vahvistettujen investointien puitteissa. Vuosille 2024-2027 on esitetty kevyiden ajoneuvojen hankintoja yhteensä 993000€ arvosta. Lapin hyvinvointialue ei sitoudu mihinkään hankintamääriin tai määräostovelvoitteisiin tällä ilmoituksella. Lapin hyvinvointialueella on oikeus tarvittaessa hankkia ajoneuvoja myös dynaamisen hankintajärjestelmän ulkopuolella, esimerkiksi erillisten kilpailutusten, suorahankintojen tai voimassa olevien sopimustensa perusteella. Dynaamisen hankintajärjestelmään voi jättää osallistumishakemuksia koko sen keston ajan. Dynaaminen hankintajärjestelmä on voimassa 31.12.2027 saakka, ellei sitä erillisellä ilmoituksella lyhennetä tai pidennetä. Todennäköisesti ensimmäiset dynaamisen hankintajärjestelmän sisäiset kilpailutukset käynnistyvät pian ilmoittautumisvaiheen päättymisen jälkeen. Jokaisen dynaamiseen hankintajärjestelmään liittyvän toimittajan tulee toimittaa lakisääteiset rikosrekisteriotteet tilaajan nähtäväksi. Oikeusrekisterikeskuksella on ollut viivettä otteiden toimittamisessa, joten Lapin hyvinvointialue toivoo, että jokainen järjestelmään liittyvä yritys tilaisi otteensa ajoissa, mikäli yrityksellä ei ole vielä voimassa olevia otteita. Dynaaminen hankintajärjestelmä on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä.
Menettelytunniste : 10f928cf-fcf6-42a1-ae32-18b82d2fa64b
Sisäinen tunniste : LAPHA/20845/02.08.01/2023
Menettelyn tyyppi : Rajoitettu
Menettely on nopeutettu : No

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34100000 Moottoriajoneuvot
Lisäluokitus ( cpv ): 34114110 Pelastusajoneuvot

2.1.3 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 993 000 EUR

2.1.4 Yleistä tietoa

Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU
Direktiivi 2014/24/EU -

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuen yllämainittuja tilanteita vastaavassa samankaltaisessa menettelyssä.
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa.
Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettely.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut ostajalle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Tarjoajan aikaisempia hankintasopimuksia tai käyttöoikeussopimuksia on irtisanottu ennenaikaisesti tai kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.

5. Erä

5.1 Erä : LOT-0001

Otsikko : 4x4 mönkijät
Kuvaus : Lapin pelastuslaitos käyttää mönkijöitä maastopelastustehtäviin, sekä tavaroiden kuljettamiseen. Hankittavat mönkijät ovat aina nelivetoisia. Moottorin koko voi vaihdella hieman toiminta-alueesta riippuen. Mönkijöitä hankitaan arviolta 1-4 vuodessa. Hankittaville mönkijöille pitää löytyä valtuutettu huoltoliike Lapin hyvinvointialueen alueelta. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 1

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34100000 Moottoriajoneuvot
Lisäluokitus ( cpv ): 34113200 Maastoajoneuvot

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0002

Otsikko : 6x6 mönkijät
Kuvaus : Lapin pelastuslaitos käyttää 6x6 mönkijöitä maastopelastustehtävillä ja tavaroiden kuljettamiseen. Hankittavien kuusipyöräisten mönkijöiden tulee vetää jokaisella renkaalla. Mönkijöillä vedetään isoja kuormia vaativissa maastoissa, joten vetokykyä ja voimaa tarvitaan. Mönkijöitä hankitaan arviolta noin 1-4 vuodessa. Mönkijöille pitää löytyä valtuutettu huoltoliike Lapin hyvinvointialueen alueelta. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 2

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34100000 Moottoriajoneuvot
Lisäluokitus ( cpv ): 34113200 Maastoajoneuvot

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0003

Otsikko : Moottorikelkat noin 40cm leveällä telamatolla
Kuvaus : Lapin pelastuslaitos käyttää Moottorikelkkoja maastopelastustehtävillä ja tavaroiden ja henkilöiden kuljettamiseen. Hankittavat moottorikelkat ovat aina pitkätelaisia ja kahdelle henkilölle rekisteröityjä. Pääasiassa hankittavat moottorikelkat ovat nelitahtisia. Moottorikelkkoja hankitaan arviolta noin 1-4 vuodessa. Moottorikelkoille pitää löytyä valtuutettu huoltoliike Lapin hyvinvointialueen alueelta. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 3

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34100000 Moottoriajoneuvot
Lisäluokitus ( cpv ): 34113200 Maastoajoneuvot

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0004

Otsikko : Moottorikelkat noin 50cm leveällä telamatolla
Kuvaus : Lapin pelastuslaitos käyttää moottorikelkkoja maastopelastustehtävillä ja tavaroiden ja henkilöiden kuljettamiseen. Hankittavat moottorikelkat ovat aina pitkätelaisia ja kahdelle henkilölle rekisteröityjä. Pääasiassa hankittavat moottorikelkat ovat nelitahtisia. Moottorikelkkoja hankitaan arviolta noin 1-4 vuodessa. Moottorikelkoille pitää löytyä valtuutettu huoltoliike Lapin hyvinvointialueen alueelta. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 4

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34100000 Moottoriajoneuvot
Lisäluokitus ( cpv ): 34113200 Maastoajoneuvot

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0005

Otsikko : Moottorikelkat noin 60cm leveällä telamatolla
Kuvaus : Lapin pelastuslaitos käyttää moottorikelkkoja maastopelastustehtävillä ja tavaroiden ja henkilöiden kuljettamiseen. Hankittavat moottorikelkat ovat aina pitkätelaisia ja kahdelle henkilölle rekisteröityjä. Pääasiassa hankittavat moottorikelkat ovat nelitahtisia. Moottorikelkkoja hankitaan arviolta noin 1-4 vuodessa. Moottorikelkoille pitää löytyä valtuutettu huoltoliike Lapin hyvinvointialueen alueelta. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 5

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34100000 Moottoriajoneuvot
Lisäluokitus ( cpv ): 34113200 Maastoajoneuvot

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0006

Otsikko : Vesijetit trailerin kanssa
Kuvaus : Pääasiassa Lapin pelastuslaitoksen käyttämät vesijetit ovat 2-3 hengen kuljettamiseen sopivia laitteita. Vesijettejä käytetään vesistöissä tapahtuvaan nopeaan ensivaiheen pelastustoimintaan. Tilaukset sisältävät aina myös tieliikennekäyttöön hyväksytyn trailerin. Tällaisia kokonaisuuksia hankitaan arviolta noin 1-3 vuodessa. Vesijeteille pitää löytyä valtuutettu huoltoliike Lapin hyvinvointialueen alueelta. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 6

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34520000 Veneet
Lisäluokitus ( cpv ): 34522300 Pienalukset

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0007

Otsikko : Veneet trailerin kanssa
Kuvaus : Pääasiassa Lapin pelastuslaitoksen käyttämät veneet ovat noin 3,5 – 8 m mittaisia muovista valmistettuja veneitä. Myös ilmaponttoonilla varustettuja veneitä hankintaan tarpeen mukaan. Veneiden pääasiallinen käyttötarkoitus on pelastustehtävät sekä kaluston ja henkilöstön kuljetus. Veneet tilataan valmiina kokonaisuutena sisältäen perämoottorin ja navigointi/kaikulaitteet. Tilaukset sisältävät aina myös tieliikennekäyttöön hyväksytyn trailerin. Tällaisia kokonaisuuksia hankitaan arvioilta noin 1-3 vuodessa. Perämoottoreille pitää löytyä valtuutettu huoltoliike Lapin hyvinvointialueen alueelta. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 7

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34520000 Veneet
Lisäluokitus ( cpv ): 34522300 Pienalukset

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0008

Otsikko : Kevytperävaunut
Kuvaus : Perävaunuja tarvitaan monenkokoisia. Pääasiassa Lapin hyvinvointialueen käyttämät kevytperävaunut ovat noin 150cm leveällä ja 2,5 – 3,5 m pitkällä lavalla olevia laidallisia perävaunuja. Suurin osa peräkärryistä hankitaan kuomulla. Osa voidaan hankkia myös avomallisena tai umpikorilla. Lähes kaikissa perävaunuissa tulee olla kippi ja nokkapyörä. Kaikki peräkärryt tulee olla rekisteröityjä. O1-luokan peräkärryjä hankitaan arvioilta noin 1-3 vuodessa. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 8

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34223300 Perävaunut
Lisäluokitus ( cpv ): 34223310 Yleiskäyttöiset perävaunut

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0009

Otsikko : Jarrulliset perävaunut
Kuvaus : Lapin hyvinvointialueella käytetään paljon erilaisia jarrullisia perävaunuja. Osa perävaunuista on laidallisia ja osa ilman laitoja. Suuri osa peräkärryistä hankitaan kuomulla. Osa voidaan hankkia myös avomallisena tai umpikorilla. Lähes kaikissa perävaunuissa tulee olla kippi ja nokkapyörä. Kaikki peräkärryt tulee olla rekisteröityjä. O2-luokan peräkärryjä hankitaan arvioilta noin 1-3 vuodessa. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 9

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34223300 Perävaunut
Lisäluokitus ( cpv ): 34223310 Yleiskäyttöiset perävaunut

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0010

Otsikko : Moottorikelkan kuljetusperävaunut
Kuvaus : Pääasiassa Lapin hyvinvointialueen käyttämät moottorikelkan kuljetusperävaunut ovat isoja umpikorillisia perävaunuja. Nämä perävaunut ovat jarrullisia O2-luokan peräkärryjä ja niissä tulee olla ajosillat. Kaikki peräkärryt tulee olla rekisteröityjä. Tällaisia O2-luokan peräkärryjä hankitaan arvioilta noin 1-3 vuodessa. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 10

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 34223300 Perävaunut
Lisäluokitus ( cpv ): 34223310 Yleiskäyttöiset perävaunut

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

5.1 Erä : LOT-0011

Otsikko : Pelastusreet
Kuvaus : Lapin hyvinvointialueen käyttämät pelastusreet ovat umpinaisia rekiä. Pelastureki tulee olla lämmitettävä (webasto tai vastaava). Reessä tulee olla myös valot reen sisällä ja työvalot ulkona. Valot ja lämmitys tulee toimia itsenäisesti omalla akulla ja yhdessä kelkan sähköjärjestelmän kanssa. Rekeen täytyy mahtua potilas paareilla. Rekiä käytetään maastopelastustehtävillä ja sen tulee olla kuljetettavissa moottorikelkan tai telamönkijän kanssa perävaunussa. Toivottava ominaisuus on myös, että suksien tilalle on mahdollista vaihtaa renkaat kesäksi. Pelastusrekiä hankitaan arvioilta noin 1-3 vuodessa. Tarkemmat hankinnan kohteen kriteerit määritetään aina hankintakohtaisesti dynaamisen järjestelmän sisäisessä kilpailutuksessa.
Sisäinen tunniste : 11

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 35100000 Pelastus- ja turvavälineet
Lisäluokitus ( cpv ): 35112000 Pelastusvälineet

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 2024-01-24+02:00
Päättymispäivä : 2027-12-31+02:00

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA)
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vastuuvakuutus
Kuvaus : Tarjoajan ottaman ammatinharjoittajan vastuuvakuutuksen vakuutussumman tulee olla vähintään 500 000€.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Luottoluokitus
Kuvaus : Tarjoajan luottokelpoisuusluokituksen tulee olla vähintään tasolla A (luottokelpoinen/tyydyttävä). Tarjoajan on hankintayksikön pyytäessä toimitettava hankintayksikölle Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -yritysraportti tai muu tunnetun luottoluokituslaitoksen (kuten Bisnode Finland Oy) toimittama suomenkielinen luottokelpoisuusraportti. Ellei suomenkielistä luottokelpoisuusraporttia ole saatavilla, tarjoajan tulee toimittaa tilintarkastajansa suomenkielinen lausunto, että tarjoaja täyttää tarjouspyynnössä vaaditun luottokelpoisuusvaatimuksen.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Pakotteet
Kuvaus : Tarjoajaan tai tarjoajan tarjouksensa toimittamiseen käyttämään alihankkijaan ei saa kohdistua jokin Euroopan unionin ja/tai YK:n kohdistama tai Suomen viranomaisten asettama pakote tai varojen jäädyttämispäätös.
Tämän perusteen käyttö : Käytössä
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Tämän perusteen käyttö : Ei käytössä

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Peruste :
Tyyppi : Laatu

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 2024-02-05+02:00 12:00:00+02:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen
Osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika : 2027-12-31+02:00 23:59:00+02:00
Sopimuksen ehdot :
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti
Maksut tehdään sähköisesti

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä
Dynaaminen hankintajärjestelmä, jota voivat käyttää ainoastaan tässä ilmoituksessa luetellut ostajat
Sähköinen huutokauppa :

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Lapin hyvinvointialue
Rekisterinumero : 3221332-6
Postiosoite : PL 8041
Postitoimipaikka : Rovaniemi
Postinumero : 96101
Maaryhmittely (NUTS) : Lappi ( FI1D7 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Eero Koivula
Puhelin : +358 406329818
Internetosoite : http://www.lapha.fi/
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : 0988084-1
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : fdf2d6e2-6207-4e55-86da-3671bf0e5fc2 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 2024-01-23Z 08:31:31Z
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00048801-2024
EUVL S -lehden numero : 17/2024
Julkaisupäivä : 2024-01-24Z