Kantoormeubilair buitenland BZ

Het doel van de Opdracht is het zo efficiënt mogelijk leveren, transporteren, ter plaatse monteren en inhuizen van kantoor- en representatief meubilair voor de Nederlandse vertegenwoordigingen in het buitenland. Daarnaast draagt Opdrachtnemer zorg voor het voorbereidende werk (tekenwerk, productofferte, transport en handelingsofferte), advies en nazorg. In dit gehele proces wordt …

CPV: 39130000 Muebles de oficina
Lugar de ejecución:
Kantoormeubilair buitenland BZ
Organismo adjudicador:
Ministerie van Buitenlandse Zaken dtv RIS
Número de premio:
201865003.001.116

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Ministerie van Buitenlandse Zaken dtv RIS
Rechtsvorm van de koper : Centrale overheidsinstantie
Activiteit van de aanbestedende dienst : Algemene overheidsdiensten

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Kantoormeubilair buitenland BZ
Beschrijving : Het doel van de Opdracht is het zo efficiënt mogelijk leveren, transporteren, ter plaatse monteren en inhuizen van kantoor- en representatief meubilair voor de Nederlandse vertegenwoordigingen in het buitenland. Daarnaast draagt Opdrachtnemer zorg voor het voorbereidende werk (tekenwerk, productofferte, transport en handelingsofferte), advies en nazorg. In dit gehele proces wordt Opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgd.
Identificatiecode van de procedure : 46edb83b-41f1-499b-a5a3-82125c86a118
Eerdere aankondiging : 3ece7f2c-8714-4536-9456-9f281cf3d053-01
Interne identificatiecode : 201865003.001.116
Type procedure : Openbaar
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Leveringen
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 39130000 Kantoormeubilair

2.1.2 Plaats van uitvoering

Waar dan ook

2.1.2 Plaats van uitvoering

Waar dan ook

2.1.3 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 12 960 000 Euro

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0000

Titel : Kantoormeubilair buitenland BZ
Beschrijving : Het doel van de Opdracht is het zo efficiënt mogelijk leveren, transporteren, ter plaatse monteren en inhuizen van kantoor- en representatief meubilair voor de Nederlandse vertegenwoordigingen in het buitenland. Daarnaast draagt Opdrachtnemer zorg voor het voorbereidende werk (tekenwerk, productofferte, transport en handelingsofferte), advies en nazorg. In dit gehele proces wordt Opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgd.
Interne identificatiecode : 201865003.001.116

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Leveringen
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 39130000 Kantoormeubilair
Opties :
Beschrijving van de opties : De Overeenkomst geldt in elk geval voor anderhalf jaar We gaan deze Overeenkomst voor in ieder geval anderhalf jaar (18 maanden) aan. Deze periode hebben we bewust zo gekozen, dat we na deze periode zo snel mogelijk de mogelijkheid hebben om een nieuwe Europese aanbesteding uit te zetten waarin we onze duurzaamheidsambities nog meer kunnen verwezenlijken. Wél willen we de mogelijkheid hebben om na deze anderhalf jaar te besluiten de Overeenkomst alsnog te verlengen als de situatie daar in onze ogen toch om vraagt. Dat verlengen kan drie maal met een periode van 6 maanden. De totale maximale looptijd inclusief verlengingsopties is 3 jaar (36 maanden)

5.1.2 Plaats van uitvoering

Waar dan ook
Aanvullende informatie :

5.1.2 Plaats van uitvoering

Waar dan ook
Aanvullende informatie :

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 18 Maand

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 3
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : De Overeenkomst geldt in elk geval voor anderhalf jaar We gaan deze Overeenkomst voor in ieder geval anderhalf jaar (18 maanden) aan. Deze periode hebben we bewust zo gekozen, dat we na deze periode zo snel mogelijk de mogelijkheid hebben om een nieuwe Europese aanbesteding uit te zetten waarin we onze duurzaamheidsambities nog meer kunnen verwezenlijken. Wél willen we de mogelijkheid hebben om na deze anderhalf jaar te besluiten de Overeenkomst alsnog te verlengen als de situatie daar in onze ogen toch om vraagt. Dat verlengen kan drie maal met een periode van 6 maanden. De totale maximale looptijd inclusief verlengingsopties is 3 jaar (36 maanden)

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 12 960 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Subgunningscriteria 1: Kantoormeubilair
Beschrijving : 1. Kantoormeubilair Standaardassortiment U dient voor ons een standaardassortiment voor zowel nieuw als hergebruikt meubilair samen te stellen op basis van het kantoormeubilair, zoals beschreven in het Programma van eisen (Bijlage 1), door Bijlage 2 (vormvrij) in te vullen. Wij verzoeken u daarnaast, om in maximaal éen A4 (lettertype Verdana 9) te onderbouwen, waarom dit standaardassortiment volgens ú het meest geschikt voor ons is, in de zin van representativiteit (uitstraling, tijdloze vormgeving). Gebruik ook hiervoor Bijlage 2. Circulariteit Circulariteit vinden wij erg belangrijk. Onze focus ligt op het zoveel mogelijk beperken van nieuw materiaalgebruik, denk hierbij aan losmaakbaarheid en toekomstige herbruikbaarheid van onderdelen en materialen, toepassing van hergebruikt (repurposed en recycled) en biobased materiaal, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In maximaal éen A4 (lettertype Verdana 9) beschrijft u zo specifiek en meetbaar mogelijk hoe u dat in uw standaardassortiment toepast. U dient in ieder geval aandacht te geven aan de mate waarin u met ons assortiment bijdraagt aan de circulaire economie. Hergebruikt meubilair U wordt verzocht, naast het standaard kantoormeubilair dat u aanbiedt, ook hergebruikt meubilair aan te bieden volgens de omschrijving van het Programma van eisen, zolang u hiermee voldoet aan de gestelde eisen (waaronder, maar niet beperkt tot de minimale garantietermijnen en de levertijden). Daar bovenop geldt de eis dat u dit alleen kunt aanbieden, indien u de minimale hoeveelheden voor een middelgrote post (30 werkplekken) kunt garanderen per levering.
Gewicht (punten, exact) : 350
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Subgunningscriteria 2: Casus herinrichting
Beschrijving : 2. Casus herinrichting Deze casus is een voorbeeld van een herinrichtingsproject waarin wij de kwaliteit van uw inrichtingsplan, het tekenwerk en de presentatie beoordelen. U richt de ruimtes op Bijlage E – Plattegrond casus GC 2 in en gebruikt erbij, waar mogelijk, het aangeboden kantoormeubilair in gunningscriterium 1. Houd in de beantwoording de indeling en volgorde van de onderstaande punten aan. Houdt bij uw beantwoording rekening met eis 21 uit het PVE. U wordt verzocht om het volgende aan te leveren: a. Een 2D plattegrond met het aangeboden meubilair; b. Een digitaal presentatieboek met 3D beelden, waarin u het beeldmateriaal van het toegepaste meubilair, stoffering, verlichting en de accessoires per ruimte visueel maakt (maximaal 10 MB). Het beoordelingsteam beoordeelt de uitwerking op: - De kwaliteit van: o het inrichtingsplan, o de plattegrond, o de realistische vertaling van het toegepaste materiaalgebruik, o 3D visualisaties; - Uitvoering: o Mate van volledigheid, o mate van haalbaarheid; - Functionaliteit: o routing binnen de plattegrond, o afstemming van meubilair onderling, o voorgestelde meubilair passend bij de functie.
Gewicht (punten, exact) : 200
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Subgunningscriterium 3: Dienstverlening
Beschrijving : 3. Dienstverlening Beschrijf zo SMART mogelijk, in maximaal drie A4 (Verdana 9) in Bijlage 2, op welke manier u een optimale dienstverlening voor de Opdrachtgever garandeert. Geef hierbij het proces van het begin tot het einde aan. Geef hierbij aan wat u van de Opdrachtgever verwacht en wat de Opdrachtgever van u kan verwachten. Besteed tenminste aandacht aan: a. De wijze waarop u ons informeert over de lopende planningen en openstaande acties vanuit beide partijen; b. de wijze van aanvoer van de verschillende leveringen in NL; c. de wijze van verpakken in het algemeen en specifiek van specials en kwetsbare items; d. de wijze van voorbereiding van het transport en de controle in Nederland rekening houdend met het gestelde in het Programma van Eisen; e. de wijze van communicatie m.b.t. het transport naar het buitenland tussen de diverse partijen vanuit de transporteur waarbij in acht wordt genomen dat DHF de opdrachtgever is en de contactpersoon op de post de gebruiker; f. de wijze van uitvoering en communicatie tijdens het inhuizen en de montage ter plaatse, de controle en oplevering bij en na het inhuizen in de betreffende vertegenwoordiging in het buitenland; g. wat u doet wanneer er beschadigingen of vermissingen ter plaatse worden geconstateerd en hoe u zorgt voor een correcte manier van nazorg; h. de wijze waarop u als leverancier gedurende de looptijd de milieu-impact van de dienstverlening continu verbetert (bijvoorbeeld ten aanzien van transport en gebruikte verpakkingen, waard behoud van materialen etc.); i. geef als bijlage een voorbeeld van een factuur waarin de kostenposten zijn opgenomen conform Bijlage 1 – Akkoordverklaring Programma van Eisen (handelingskosten en de kosten voor verpakking, transport, inklaring en transport lokaal; j. geef als bijlage een voorbeeld van een offerte voor het transport, inklaren en inhuizen in de kanselarijen; k. geef als bijlage een voorbeeld van een opleverdocument na inhuizing; l. geef als bijlage een voorbeeld van een rapportage t.b.v. het operationeel overleg met Opdrachtgever.
Gewicht (punten, exact) : 450
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Informatie over de termijnen voor beroep : De dag na bekendmaking van de Gunningsbeslissing op CTM, gaat de opschortende termijn in. De opschortende termijn duurt twintig kalenderdagen. In deze termijn heeft u de mogelijkheid om rechtsmaatregelen te treffen tegen de Gunningsbeslissing. De opschortende termijn geldt als een fatale termijn. Na de opschortende termijn kunt u geen bezwaar meer maken tegen de Gunningsbeslissing omdat uw rechten dan zijn vervallen. Wij zijn dan vrij een Overeenkomst te sluiten. U leest meer over de opschortende termijn in artikel 2.127 van de Aanbestedingswet 2012.

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Arrondissementsrechtbank Den Haag

6. Resultaten

Waarde van alle contracten toegekend in deze kennisgeving : 12 960 000 Euro

6.1 ID resultaat perceel : LOT-0000

Er is ten minste één winnaar gekozen.

6.1.2 Informatie over winnaars

Winnaar :
Officiële naam : Ahrend Nederland B.V.
Inschrijving :
Identificatiecode van de inschrijving : 201865003.001.116
Identificatiecode van het perceel of de groep percelen : LOT-0000
Waarde van het resultaat : 12 960 000 Euro
Waarde onderaanneming is bekend : neen
Percentage onderaanneming is bekend : neen
Informatie over het contract :
Identificatiecode van het contract : 201865003.001.116
Titel : Raamovereenkomst tussen Ministerie van Buitenlandse Zaken Directie DHF en Ahrend Nederland by inzake Leveren en plaatsen van kantoormeubilair t.b.v. Nederlandse vertegenwoordigingen in het buitenland Kenmerk aanbesteding:
Datum waarop de winnaar is gekozen : 17/07/2024
Datum van sluiting van het contract : 06/09/2024
De opdracht wordt gegund in het kader van een raamovereenkomst : neen

6.1.4 Statistische informatie

Ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname :
Type van de ontvangen inschrijvingen : Elektronisch ingediende inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 2

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Ministerie van Buitenlandse Zaken dtv RIS
Registratienummer : 27366538
Stad : Den Haag
Land : Nederland
Contactpunt : Rob Ottolander
Telefoon : +31 707585678
Rollen van deze organisatie :
Koper

8.1 ORG-0002

Officiële naam : Arrondissementsrechtbank Den Haag
Registratienummer : 82946175
Postadres : Prins Clauslaan 60
Stad : Den Haag
Postcode : 2595 AJ
Land : Nederland
Telefoon : +31 883622200
Rollen van deze organisatie :
Organisatie voor beroepsprocedures

8.1 ORG-0003

Officiële naam : Ahrend Nederland B.V.
Registratienummer : 30035350
Postadres : Laarderhoogtweg 25
Stad : Amsterdam
Postcode : 1101 EB
Land : Nederland
Telefoon : +31 880060000
Rollen van deze organisatie :
Inschrijver
Winnaar van deze percelen : LOT-0000

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : 489a5485-b172-4d56-ada8-3fb4a3ea321d - 01
Type formulier : Resultaat
Type aankondiging : Aankondiging van een gegunde opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 12/09/2024 16:50 +00:00
Aankondiging datum verzending (eSender) : 12/09/2024 17:00 +00:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00555365-2024
Nummer uitgave PB S : 180/2024
Datum van bekendmaking : 16/09/2024