Johtimien ja kaapeleiden hankinta

Hankinnan kohteena on johtimet ja kaapelit toimitettuna tilaajien osoittamiin osoitteisiin sekä tuotteille annettava tekninen käyttötuki. Tilaajat hankkivat johtoja ja kaapeleita yhteishankintana. Kukin tilaaja tekee omat tilauksensa puitesopimuskaudella. Tilaajat hankkivat tuotteita tarpeiden mukaan. Esitetyt määrät ovat arvioita kulutuksesta ja voivat muuttua eikä tilaajilla ole määräostovelvoitetta. Tilaajat pidättävät oikeuden tilata johtimia ja …

CPV: 31300000 Hilos y cables aislados, 32560000 Materiales de fibra óptica
Plazo:
28 de octubre de 2024 a las 12:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Johtimien ja kaapeleiden hankinta
Organismo adjudicador:
Alva-yhtiöt Oy
Número de premio:
2024-013063-LOT-0001

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Alva-yhtiöt Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Pori Energia Sähköverkot Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Oy Turku Energia-Åbo Energi Ab
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Alva Sähköverkko Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Kuoreveden Sähkö Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Destia Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Okun Energia Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Parikkalan Valo Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Äänekosken Energia Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy
Hankintayksikön toiminta : Sähköön liittyvät toiminnot

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : Johtimien ja kaapeleiden hankinta
Kuvaus : Hankinnan kohteena on johtimet ja kaapelit toimitettuna tilaajien osoittamiin osoitteisiin sekä tuotteille annettava tekninen käyttötuki. Tilaajat hankkivat johtoja ja kaapeleita yhteishankintana. Kukin tilaaja tekee omat tilauksensa puitesopimuskaudella. Tilaajat hankkivat tuotteita tarpeiden mukaan. Esitetyt määrät ovat arvioita kulutuksesta ja voivat muuttua eikä tilaajilla ole määräostovelvoitetta. Tilaajat pidättävät oikeuden tilata johtimia ja kaapeleita erillisillä kilpailutuksella tai tilauksella tämän puitesopimuksen ulkopuolelta. Valitulle Toimittajalle ei muodostu yksinoikeutta myydä johtimia ja kaapeleita tilaajille. Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liiteasiakirjoissa.
Menettelytunniste : a60a1a9a-acef-4b21-bb77-07395a5bbd7b
Menettelyn tyyppi : Avoin
Menettely on nopeutettu : ei
Perustelu nopeutetun menettelyn käytölle :
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Hankintaan sovelletaan vesi- ja energiahuollon, liikenteen ja postipalvelujen alalla toimivien yksiköiden hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annettua lakia (erityisalojen hankintalaki, 1398/2016). Kyse on erityisalojen hankintalain 13 §:n EU-kynnysarvon ylittävästä tavarahankinnasta. Hankinnassa noudatetaan avointa menettelyä, jossa hankinnasta julkaistaan hankintailmoitus, johon kaikki halukkaat toimittajat voivat jättää tarjouksen. Tarjouksen tekemisestä tai menettelyyn osallistumisesta ei makseta korvausta tai palkkiota. Tarjouspyyntöasiakirjat ovat saatavilla suomen kielellä. Tarjous liitteineen tulee laatia suomen kielellä, ellei tarjouspyynnössä liitteineen ole toisin todettu. Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksyä. Osatarjouksia ei sallita. Hankintayksiköllä on oikeus keskeyttää hankintamenettely sopimusta tekemättä.

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 31300000 Eristetyt sähköjohdot ja kaapelit
Lisäluokitus ( cpv ): 32560000 Kuituoptiset materiaalit

2.1.3 Arvo

Enimmäisarvo puitejärjestelyssä : 23 000 000 Euro

2.1.4 Yleistä tietoa

Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/25/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut ostajalle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Tarjoajan aikaisempia hankintasopimuksia tai käyttöoikeussopimuksia on irtisanottu ennenaikaisesti tai kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa.
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettely.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuen yllämainittuja tilanteita vastaavassa samankaltaisessa menettelyssä.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0000

Otsikko : Johtimien ja kaapeleiden hankinta
Kuvaus : Hankinnan kohteena on johtimet ja kaapelit toimitettuna tilaajien osoittamiin osoitteisiin sekä tuotteille annettava tekninen käyttötuki. Tilaajat hankkivat johtoja ja kaapeleita yhteishankintana. Kukin tilaaja tekee omat tilauksensa puitesopimuskaudella. Tilaajat hankkivat tuotteita tarpeiden mukaan. Esitetyt määrät ovat arvioita kulutuksesta ja voivat muuttua eikä tilaajilla ole määräostovelvoitetta. Tilaajat pidättävät oikeuden tilata johtimia ja kaapeleita erillisillä kilpailutuksella tai tilauksella tämän puitesopimuksen ulkopuolelta. Valitulle Toimittajalle ei muodostu yksinoikeutta myydä johtimia ja kaapeleita tilaajille. Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liiteasiakirjoissa.
Sisäinen tunniste : 2024-013063-LOT-0001

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 31300000 Eristetyt sähköjohdot ja kaapelit
Lisäluokitus ( cpv ): 32560000 Kuituoptiset materiaalit
Optiot :
Vaihtoehtojen kuvaus : Hankintaan liittyy optiona tarjottavia tuotteita ja palveluita. Optiona tarjottavat tuotteet ja palvelut on yksilöity liitteellä 1 Hintaliite. Optioiden tarjoaminen ei ole pakollista.

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/03/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2025

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 3
Ostaja varaa itselleen oikeuden lisähankintoihin toimeksisaajalta tässä kuvatulla tavalla : Varsinaisen sopimuskauden lisäksi hankintaan sisältyy kolme (3) yhden (1) vuoden mittaista optiokautta. Optioissa on kyse tilaajien oikeudesta, ei velvollisuudesta.

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintasopimuksen toteuttamiseen osoitetun henkilöstön nimet ja ammatillinen pätevyys on ilmoitettava : Vaaditaan tarjouksessa
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Tarjoajan kokemus hankinnan kohteesta
Kuvaus : Tarjoajalla on oltava riittävästi kokemusta hankinnan kohdetta vastaavien tuotteiden toimittamisesta. Vastaavana kokemuksena pidetään vähintään kolmea (3) vastaavaa referenssiä. Vastaavana referenssinä pidetään sopimussuhdetta, jossa tarjoaja on sopimuksen perusteella toimittanut tilaajalle johtimia ja kaapeleita. Referenssisopimusten yhteenlaskettu liikevaihto viimeisen kolmen (3) vuoden ajalta tulee olla yhteensä vähintään 3 000 000 €. Kolmen vuoden ajanjakso lasketaan ajankohdasta 13.9.2024. Tarjoaja ilmoittaa referensseistä seuraavat tiedot: -Referenssiasiakkaan ja referenssikohteen nimi -Referenssiasiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot: Hankintayksikkö tarkastaa tarvittaessa annettujen tietojen oikeellisuuden ilmoitetulta yhteyshenkilöltä -Referenssin ajankohta: (kk/vuosi – kk/vuosi tai ”jatkuu”) -Referenssin sisältö: kuvaa referenssin sisältö siten, että vähimmäisvaatimusten täyttymisestä voidaan varmistua -Referenssin arvo Tarjoaja ilmoittaa tiedot ESPD-lomakkeella.
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Vakavaraisuus
Kuvaus : Tarjoajan on oltava riittävän vakavarainen. Yrityksen taloudellisen kantokyvyn ja maksukyvyn on oltava riittävä hankinnan kokoon nähden. Tarjoaja täyttää nämä edellytykset silloin, kun sen luottoluokitus Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -luokituksessa on vähintään tyydyttävä (A) tai muun selvityksen perusteella on vastaava tasoa. Tarjoaja voi osoittaa vakavaraisuutensa tilinpäätöstietojen tai muun vastaavan selvityksen perusteella vain siinä tilanteessa, ettei Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -raporttia ole lainkaan saatavissa. Tarjoaja täyttää edellytykset myös silloin, kun sen luottoluokitus Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -luokituksessa on vähintään välttävä (B) tai muun selvityksen perusteella on vastaava tasoa JA tarjoaja esittää luotettavan selvityksen siitä, että se on ryhtynyt toimenpiteisiin luottoluokituksensa parantamiseksi. Tarjoaja ilmoittaa ESPD-lomakkeella luottoluokituksen tai muun vastaavan tiedon. Tarjoaja toimittaa pyydettäessä Suomen Asiakastieto Oy:n Rating alfa -raportin, joka on alle kolme (3) kuukautta vanha sen esittämispäivästä lukien, tai vain, jos tietoja ei ole em. rekistereissä, tilinpäätöstiedot kolmelta (3) viime vuodelta tai muun vastaavan selvityksen.
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Nimi : Liikevaihto
Kuvaus : Tarjoajan liikevaihdon tulee olla viimeisen kahden vahvistetun tilinpäätöksen perusteella keskimäärin vähintään 32 000 000 euroa per vuosi. Tarjoaja ilmoittaa ESPD-lomakkeella kahden viimeisen vahvistetun tilinpäätöksen mukaisen keskimääräisen liikevaihdon.
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Tilaajavastuulain mukaiset selvitykset
Kuvaus : Tarjoajan tulee täyttää seuraavat vaatimukset: - Tarjoaja on rekisteröitynyt kaupparekisteriin, ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisäverovelvollisen rekisteriin, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. - Tarjoaja on suorittanut veronsa tai tarjoajalla tulee olla veronsaajan hyväksymä maksusuunnitelma. - Tarjoaja on suorittanut eläkevakuutusmaksunsa ja muut lakisääteiset maksunsa taikka erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty. - Tarjoaja huolehtii lakien mukaisten työehtosopimusten noudattamisesta. Tarjoajan on annettava tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä annetun lain (1233/2006, ”tilaajavastuulaki”) mukainen selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista. - Tarjoaja huolehtii työterveyshuollon järjestämisestä työntekijöilleen, mikäli sillä on lain mukaan tähän velvollisuus. - Tarjoajalla on voimassa oleva työtapaturma- ja ammattitautilaissa (459/2015) tarkoitettu vakuutus työsuhteessa oleville työntekijöilleen. Tarjoaja toimittaa pyydettäessä selvitykset ja todistukset edellä mainittujen kohtien toteutumisesta. Tarjoaja voi toimittaa selvitysten sijasta myös ajantasaisen Vastuugroup.fi -raportin tai muun selvityksen, josta ilmenee, että yritys täyttää tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset. Selvitykset ja todistukset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia niiden esittämispäivästä lukien. Ulkomaisen tarjoajan on toimitettava todistuksista ja selvityksistä suomenkieliset vastaavat tiedot sijoittumismaansa lainsäädännön mukaisella rekisteriotteella tai vastaavalla todistuksella tai muulla yleisesti hyväksytyllä tavalla yhdessä virallisen suomenkielisen käännöksen kanssa. Hankintayksikkö voi pyytää tarjoajaa/ryhmittymää esittämään tilaajavastuulain mukaiset selvitykset tarjoajan itsensä sekä mahdollisten alihankkijoiden osalta myös milloin tahansa sopimuskauden aikana.
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Vakuutukset
Kuvaus : Tarjoajalla on voimassa oleva ja vakuutusmäärältään vähintään 1 000 000 euron suuruinen toiminnan vastuuvakuutus, joka kattaa kaikki hankinnan kohteena olevat toimitukset. Tarjoaja toimittaa pyydettäessä todistuksen vakuutuksen voimassaolosta. Tarjoaja ilmoittaa tiedot ESPD-lomakkeella.
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Laatuun liittyvä dokumentaatio
Kuvaus : Tarjoajalla on laadunhallintaan liittyvät järjestelmät, jotka kattavat vähintään seuraavat asiat: A) Ympäristöasioiden hallinta B) Työturvallisuuden ja -terveyden hallinta C) Laatujärjestelmä Tarjoaja toimittaa tarjouksen liitteenä selvityksen/selvitykset laadunvarmistuksesta. Selvityksestä tulee käydä ilmi vähintään edellä kohdissa A-C mainitut seikat.
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Reklamaatioiden käsittely
Kuvaus : Tarjoajalla on systemaattinen kirjattu toimintatapa valitusten sekä reklamaatioiden vastaanottamiseksi, käsittelemiseksi ja korjaavien toimenpiteiden suorittamiseksi viivytyksettä reklamaatioiden saapuessa. Tarjoaja pystyy toimittamaan tilaajalle tilaajan pyynnöstä yhteenvedon saapuneista reklamaatioista ja niiden ratkaisemiseksi tehdyistä toimenpiteistä kirjallisesti sähköpostina.
Peruste :
Tyyppi : Muu
Nimi : Henkilöstö
Kuvaus : Tarjoajalla tulee olla hankinnan laatuun ja laajuuteen nähden riittävästi ammattitaitoista työvoimaa hankinnan toteuttamiseen. Tarjoaja sitoutuu siihen, että se nimeää sopimuskauden alkaessa tilaajille yhden sopimus- ja tilausasioista vastaavan yhteyshenkilön, jolla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Henkilö toimii yhteyshenkilönä kaikille tilaajille.
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Tekninen suorituskyky
Kuvaus : Tarjoajalla on logistiikkaketju, joka mahdollistaa jakelun järjestämisen Tilaajien varastoille tai työmaille. Tarjoajan tulee ladata tarjoukseensa logistiikkaketjun kuvaus, joka sisältää toimittajan varastointikuvauksen Suomessa sekä kuvauksen jakelun järjestämisen tilaajan varastolle tai työmaalle.

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Tarjousten vertailuperusteena on halvin hinta. Vertailuhinnaltaan halvin tarjoaja valitaan toimittajaksi. Vertailuhinnan muodostuminen on kuvattu liitteellä 1 Hintaliite.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Lisätietojen pyytämisen määräaika : 04/10/2024 12:00 +03:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Ei sallittu
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Ei sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 28/10/2024 12:00 +02:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 3 Kuukausi
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Hankintasopimuksen suorittamiseen liittyvät ehdot : Sopimuksen täytäntöönpanoon ei liity erityisiä ehtoja. Puitesopimusluonnos on liitetty tarjouspyyntöön.
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä
Rahoitusehdot : Rahoitusjärjestelyyn ei liity erityistä huomioitavaa.

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Puitejärjestely, johon ei liity uudelleen kilpailuttamista
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Alva-yhtiöt Oy
Muutoksenhakumenettelyjen määräajoista lisätietoja tarjoava organisaatio : Alva-yhtiöt Oy
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio : Alva-yhtiöt Oy
Tarjouksia käsittelevä organisaatio : Alva-yhtiöt Oy
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Alva-yhtiöt Oy
Rekisterinumero : 1071200-1
Postiosoite : PL 4
Postitoimipaikka : Jyväskylä
Postinumero : 40101
Maaryhmittely (NUTS) : Keski-Suomi ( FI193 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358400211185
Internetosoite : http://www.alva.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Ryhmänvetäjä
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio
Tarjouksia käsittelevä organisaatio
Muutoksenhakumenettelyjen määräajoista lisätietoja tarjoava organisaatio

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1 A
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295563630
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

8.1 ORG-0004

Virallinen nimi : Pori Energia Sähköverkot Oy
Rekisterinumero : 2042723-9
Postiosoite : Radanvarsi 2
Postitoimipaikka : Pori
Postinumero : 28100
Maaryhmittely (NUTS) : Satakunta ( FI196 )
Maa : Suomi
Sähköposti : tarjous@pori.fi
Puhelin : (02) 621 2050
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0005

Virallinen nimi : Oy Turku Energia-Åbo Energi Ab
Rekisterinumero : 0984944-9
Postitoimipaikka : Turku
Postinumero : 20521
Maaryhmittely (NUTS) : Varsinais-Suomi ( FI1C1 )
Maa : Suomi
Puhelin : 02 2628 111
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0006

Virallinen nimi : Alva Sähköverkko Oy
Rekisterinumero : 1998118-7
Postitoimipaikka : Jyväskylä
Postinumero : 40100
Maaryhmittely (NUTS) : Keski-Suomi ( FI193 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358400211185
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0007

Virallinen nimi : Kuoreveden Sähkö Oy
Rekisterinumero : 0148071-2
Postiosoite : Korpitie 5
Postitoimipaikka : Halli
Postinumero : 35600
Maaryhmittely (NUTS) : Keski-Suomi ( FI193 )
Maa : Suomi
Puhelin : 03 5320 121
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0008

Virallinen nimi : Destia Oy
Rekisterinumero : 2163026-3
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : 020 444 11
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0009

Virallinen nimi : Okun Energia Oy
Rekisterinumero : 3171115-5
Postiosoite : Kuvernöörinkatu 1
Postitoimipaikka : Outokumpu
Postinumero : 83500
Maaryhmittely (NUTS) : Pohjois-Karjala ( FI1D3 )
Maa : Suomi
Puhelin : 013 563 011
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0010

Virallinen nimi : Parikkalan Valo Oy
Rekisterinumero : 0162720-0
Postiosoite : Parikkalantie 15
Postitoimipaikka : Parikkala
Postinumero : 59100
Maaryhmittely (NUTS) : Etelä-Karjala ( FI1C5 )
Maa : Suomi
Sähköposti : mika.lirkki@pavo.fi
Puhelin : +358 503449440
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0011

Virallinen nimi : Äänekosken Energia Oy
Rekisterinumero : 0917763-8
Postitoimipaikka : Äänekoski
Postinumero : 44100
Maaryhmittely (NUTS) : Keski-Suomi ( FI193 )
Maa : Suomi
Sähköposti : info@aane-energia.fi
Puhelin : 020 632 3800
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0012

Virallinen nimi : Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy
Rekisterinumero : 1864298-4
Postiosoite : Karhumäenkatu 2
Postitoimipaikka : Imatra
Postinumero : 55120
Maaryhmittely (NUTS) : Etelä-Karjala ( FI1C5 )
Maa : Suomi
Puhelin : 05 683 5209
Internetosoite : https://www.issoy.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : bfda4f83-90ff-4347-a804-bfa66fdf787f - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 13/09/2024 11:31 +03:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00554241-2024
EUVL S -lehden numero : 180/2024
Julkaisupäivä : 16/09/2024