„Изработка на печатни и рекламни материали за целите на учебната, научната и рекламна дейност на Националната художествена академия“

Целта на поръчката е сключване на Рамково споразумение с един изпълнител на основание чл 82, ал. 2 от ЗОП. Предметът на обществената поръчка включва: изработка на рекламни и печатни материали (печат с или без довършителни дейности по предпечат, и/или цялостен предпечат, и доставка) по предварително зададена визия от възложителя за …

CPV: 79340000 Servicios de publicidad y de marketing, 79800000 Servicios de impresión y servicios conexos
Plazo:
17 de octubre de 2024 a las 23:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
„Изработка на печатни и рекламни материали за целите на учебната, научната и рекламна дейност на Националната художествена академия“
Organismo adjudicador:
НАЦИОНАЛНА ХУДОЖЕСТВЕНА АКАДЕМИЯ
Número de premio:
426154

1. Купувач

1.1 Купувач

Официално наименование : НАЦИОНАЛНА ХУДОЖЕСТВЕНА АКАДЕМИЯ
Правна категория на купувача : Публичноправна организация
Дейност на възлагащия орган : Образование

2. Процедура

2.1 Процедура

Заглавие : „Изработка на печатни и рекламни материали за целите на учебната, научната и рекламна дейност на Националната художествена академия“
Описание : Целта на поръчката е сключване на Рамково споразумение с един изпълнител на основание чл 82,  ал. 2 от ЗОП. Предметът на обществената поръчка включва: изработка на рекламни и печатни материали (печат с или без довършителни дейности по предпечат, и/или цялостен предпечат, и доставка) по предварително зададена визия от възложителя за целите на учебната, научната и рекламна дейност на Националната художествена академия. От избраният за изпълнител не се изисква изработване на дизайн на заявените артикули. Количеството и обемът на обществената поръчка, съгласно Техническата спецификация, неразделна част от настоящата обществена поръчка. Възложителят си запазва правото да не възлага цялото количество, предвидено в Техническата спецификация. Включените в настоящата обществена поръчка артикули, фигурират в списъка по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, поради което същата се запазва за участие на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. В процедура за възлагане на настоящата поръчка могат да участват и други заинтересовани лица. Когато в процедура за възлагане на запазена поръчка са подадени заявления за участие и/или оферти както от лица, за които поръчката е запазена, така и от други лица, комисията разглежда документите по чл. 39, ал. 2 от ППЗОП на всички участници и им предоставя възможност за отстраняване на констатирани липси, непълноти или несъответствия на информацията в тях, ако има такива. След извършване на подбора комисията разглежда първо офертите на допуснатите лица, за които поръчката е запазена, а ако няма такива, се разглеждат офертите и на останалите допуснати лица.
Идентификатор на процедурата : 1ccc89e5-e7f1-4f82-8145-3b8485b9712f
Вътрешен идентификатор : 426154
Вид процедура : Открита
Процедурата се ускорява : не
Обосновка на ускорената процедура :
Основни характеристики на процедурата :

2.1.1 Цел

Естество на поръчката : Услуги
Основна класификация ( cpv ): 79800000 Печатни и други, свързани с печата услуги
Допълнителна класификация ( cpv ): 79340000 Рекламни и маркетингови услуги

2.1.3 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 195 000 Лев

2.1.4 Обща информация

Процедурата ще бъде пусната отново, ако бъде отменена или неуспешна
Правно основание :
Директива 2014/24/ЕС

2.1.6 Основания за изключване

Участие в престъпна организация : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 321 или чл. 321а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Корупция : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 301-307 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Измами : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 209-213 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Терористични престъпления или престъпления, които са свързани с терористични дейности : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 108а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Изпиране на пари или финансиране на тероризма : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 253-260 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Детски труд и други форми на трафик на хора : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 159а-159г от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Плащане на данъци : Кандидатът или участникът има задължения за данъци по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Плащане на социалноосигурителни вноски : Кандидатът или участникът има задължения за задължителни осигурителни вноски по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган, (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на екологичното право : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 352-353е от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на социалното право : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 172 или чл. 192а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на трудовото право : Кандидатът или участникът е извършил нарушение по чл. 118, 128, 245 и 301-305 от Кодекса на труда, установено с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение, или аналогични нарушения, установени с акт на компетентен орган, съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен (чл. 54, ал. 1, т. 6 от ЗОП)
Пряко или косвено участие в подготовката на процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице e неравнопоставеност в случаите по чл. 44, ал. 5 от ЗОП ( чл. 54, ал. 1, т. 4 от ЗОП)
Конфликт на интереси, свързан с участието в процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице е конфликт на интереси по смисъла на § 2, т. 21 от ДР на ЗОП, който не може да бъде отстранен (чл. 54, ал. 1, т. 7 от ЗОП)
Е виновен за погрешно представяне на информация, не е в състояние да представи необходимите документи и е получил поверителна информация във връзка с тази процедура : За кандидата или участника е установено, че: - е представил документ с невярно съдържание, с който се доказва декларираната липса на основания за отстраняване или декларираното изпълнение на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5 от ЗОП); - не е предоставил изискваща се информация, свързана с удостоверяване липсата на основания за отстраняване или изпълнението на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5 от ЗОП)
Чисто национални основания за изключване : За кандидата или участника е налице някое от следните обстоятелства: осъден е с влязла в сила присъда за престъпления по чл. 194 – 208, чл. 213а – 217, чл. 219 – 252 и чл. 254а – 255а и чл. 256 - 260 НК (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП); извършил е нарушения по чл.61, ал.1, чл.62, ал.1 или 3, чл.63, ал.1 или 2, чл.228, ал.3 от Кодекса на труда и по чл.13, ал.1 от Закона за трудовата миграция и трудовата мобилност, установени с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение (чл.54, ал.1, т.6 от ЗОП); обстоятелство по чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, контролираните от тях лица и техните действителни собственици; обстоятелства по чл. 87 от Закона за противодействие на корупцията
Банкрут : Кандидатът или участникът е обявен в несъстоятелност по смисъла на Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Неплатежоспособност : Кандидатът или участникът е в производство по несъстоятелност (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Споразумение с кредиторите : Кандидатът или участникът е сключил извънсъдебно споразумение с кредиторите си по смисъла на чл. 740 от Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Аналогична на несъстоятелност ситуация съгласно националното законодателство : Съгласно законодателството на държавата, в която е установено, чуждестранно лице се намира в положение, подобно на: обявен в несъстоятелност; в производство по несъстоятелност; в процедура по ликвидация; сключено извънсъдебно споразумение с кредиторите; преустановена дейност (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Администриране на активите от ликвидатор : Кандидатът или участникът е в процедура по ликвидация по смисъла на Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Прекратена стопанска дейност : Кандидатът или участникът е преустановил дейността си (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Тежко професионално нарушение : Кандидатът или участникът е лишен от правото да упражнява определена професия или дейност съгласно законодателството на държавата, в която е извършено деянието (чл. 55, ал. 1, т. 2 от ЗОП
Споразумения с други икономически оператори за нарушаване на конкуренцията : Кандидатът или участникът е сключил споразумение с други лица с цел нарушаване на конкуренцията, когато нарушението е установено с акт на компетентен орган (чл. 55, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Предсрочно прекратяване на договор и налагане на обезщетения или други подобни санкции : За кандидата или участника е доказано, че е виновен за неизпълнение на договор за обществена поръчка или на договор за концесия за строителство или за услуга, довело до разваляне или предсрочното му прекратяване, изплащане на обезщетения или други подобни санкции, с изключение на случаите, когато неизпълнението засяга по-малко от 50 на сто от стойността или обема на договора (чл. 55, ал. 1, т. 4 от ЗОП)
Е виновен за погрешно представяне на информация, не е в състояние да представи необходимите документи и е получил поверителна информация във връзка с тази процедура : За кандидата или участника е установено, че е опитал да повлияе на вземането на решение от страна на възложителя, свързано с отстраняването, подбора или възлагането, включително чрез предоставяне на невярна или заблуждаваща информация, или да получи информация, която може да му даде неоснователно предимство в процедурата за възлагане на обществена поръчка. (чл. 55, ал. 1, т. 5 от ЗОП)

5. Обособена позиция

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0001

Заглавие : „Изработка на печатни и рекламни материали за целите на учебната, научната и рекламна дейност на Националната художествена академия“
Описание : Целта на поръчката е сключване на Рамково споразумение с един изпълнител на основание чл 82,  ал. 2 от ЗОП. Предметът на обществената поръчка включва: изработка на рекламни и печатни материали (печат с или без довършителни дейности по предпечат, и/или цялостен предпечат, и доставка) по предварително зададена визия от възложителя за целите на учебната, научната и рекламна дейност на Националната художествена академия. От избраният за изпълнител не се изисква изработване на дизайн на заявените артикули. Количеството и обемът на обществената поръчка, съгласно Техническата спецификация, неразделна част от настоящата обществена поръчка. Възложителят си запазва правото да не възлага цялото количество, предвидено в Техническата спецификация. Включените в настоящата обществена поръчка артикули, фигурират в списъка по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, поради което същата се запазва за участие на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. В процедура за възлагане на настоящата поръчка могат да участват и други заинтересовани лица. Когато в процедура за възлагане на запазена поръчка са подадени заявления за участие и/или оферти както от лица, за които поръчката е запазена, така и от други лица, комисията разглежда документите по чл. 39, ал. 2 от ППЗОП на всички участници и им предоставя възможност за отстраняване на констатирани липси, непълноти или несъответствия на информацията в тях, ако има такива. След извършване на подбора комисията разглежда първо офертите на допуснатите лица, за които поръчката е запазена, а ако няма такива, се разглеждат офертите и на останалите допуснати лица.
Вътрешен идентификатор : 426154

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Услуги
Основна класификация ( cpv ): 79800000 Печатни и други, свързани с печата услуги
Допълнителна класификация ( cpv ): 79340000 Рекламни и маркетингови услуги

5.1.3 Очаквана продължителност

Начална дата : 02/12/2024
Срок : 24 Месец

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 195 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Запазено участие : Участието е запазено за защитени предприятия и икономически оператори, чиято цел е социално и професионално включване на лицата с увреждания и лицата в неравностойно положение.
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Подход за намаляване на въздействието върху околната среда : Друго
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки
Социална цел, чието постигане се насърчава : Възможности за заетост за дългосрочно безработните, лицата в неравностойно положение и/или лицата с увреждания

5.1.8 Критерии за достъпност

Включени са критерии за достъпността за лицата с увреждания

5.1.9 Критерии за подбор

Критерий :
Вид : Икономическо и финансово състояние
Наименование : Участникът следва да е реализирал минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката за последните три приключили финансови години (2021 г., 2022 г. и 2023 г.)
Описание : Участникът следва да е реализирал минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, изчислен на база на годишните обороти, в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си, в размер на 320 000,00 лева (триста и двадесет хиляди лева). Забележка: оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката се счита оборот от извършване на изработване на печатни и/или рекламни материали Деклариране: Участникът попълва поле 5 на раздел Б: Икономическо и финансово състояние в Част IV: „Критерии за подбор“ от ЕЕДОП. Доказване: Преди сключване на договор за обществена поръчка на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 ЗОП, възложителят изисква от участника да представи документи по чл. 62, ал. 1, т. 4 от ЗОП – справка за общия оборот и/или за оборота в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, в случай, че същите не са достъпни чрез пряк и безплатен достъп до съответната национална база данни. Когато по основателна причина участникът не е в състояние да представи поисканите от възложителя документи, той може да докаже своето икономическо и финансово състояние с помощта на всеки друг документ, който възложителят приеме за подходящ. На осн. чл. 62, ал. 3, ЗОП, данните за оборота, в сферата попадаща в обхвата на поръчката, обхващат последните три приключили финансови години, в зависимост от датата, на която участникът е създаден, или е започнал дейността си. При подаване на оферта участниците попълват само съответния раздел в ЕЕДОП. Уточнение: Изискуемият оборот се изчислява на база годишните обороти по смисъла на § 2, т. 67 от ДР на ЗОП. (сума, равна на частта от нетните приходи от продажби, реализирана от дейност, попадащи в обхвата на обществената поръчка.) На основание чл. 67 ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква по всяко време след отварянето на офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в офертата, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Участникът трябва да е изпълнил услуги, идентични или сходни с предмета на настоящата обществената поръчка през последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Под „дейности сходни с предмета на поръчката следва да се разбира: услуги по изработване на печатни изделия и/или рекламни материали.
Описание : Деклариране: При подаване на оферта участникът декларира в съответното поле от раздел В: Технически и професионални способности в Част IV: „Критерии за подбор“ на Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП), съответствието си с изискването по т.3.1, като посочва стойността, датата, на която е приключило изпълнението, мястото, вида и обема на дейностите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка. Доказване: Преди сключване на договора на основание чл.112, ал.1 ЗОП, горното изискване се доказва със Списък за изпълнен/и услуга/и, сходни с предмета на поръчката, посочена в е-ЕЕДОП, в който следва да се посочат стойностите, датата и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга/дейност, съгласно чл. 64, ал. 1, т. 2 от ЗОП. На основание чл. 67 ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква по всяко време след отварянето на офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в офертата, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Участникът трябва да разполага с квалифициран персонал за изпълнение на поръчката, отговарящ на изискванията на Възложителя, както следва:
Описание : Изисквано минимално ниво: 1). специалист ‘’Печатар на офсетова машина’’ - 1 бр., Следва да притежава средно специално образование, професионална квалификация „Полиграфист“ или еквивалент съгласно законодателството на държава-членка на Европейския съюз, или на друга държава - страна по споразумението за Европейското икономическо пространство, със стаж на конкретната позиция, мин. 3 години; 2) специалист „Книговезец“ - Следва да притежава средно специално образование, професионална квалификация „Полиграфист“ или еквивалент съгласно законодателството на държава-членка на Европейския съюз, или на друга държава - страна по споразумението за Европейското икономическо пространство, със стаж на конкретната позиция, мин. 3 години; 3). специалист „Връзка с клиенти“ - 1 бр., образование в сферата на икономиката и/или журналистиката, със стаж на конкретната позиция, мин. 3 години. Деклариране: При подаване на оферта, съответствието с изискването по т. 3.2, участникът декларира в съответното поле от раздел В: Технически и професионални способности в Част IV: Критерии за подбор от ЕЕДОП, персонал и/или ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнение на поръчката - като посочва данни за лицата, които ще изпълняват поръчката – длъжност, образование, опит. Доказване: В случаите чл. 112, ал. 1, т. 2 ЗОП, съответствието с изискването по т. 3.2. се доказва със Списък на персонала, който ще отговаря за изпълнение на поръчката, както и документи, които доказват професионалната компетентност на лицата. „Професионална компетентност" е наличието на знания, получени чрез образование или допълнителна квалификация, и/или на умения, усвоени в процеса на упражняване на определена длъжност или позиция в изпълнение на трудови, служебни или граждански правоотношения. Под „еквивалентна специалност” в настоящата процедура следва да се разбира специалност получена в наше или учебно заведение извън страната, където съответната специалност е наименувана по друг начин или обхваща същата област на знанието. Под „еквивалентно образование” или „еквивалентна специалност” следва да се разбира, придобито образование или специалност приравнени към посочените. Приравнени са специалностите, при които учебната програма на специалността покрива най-малко 80 на сто от учебната програма на някоя от специалностите посочените по-горе. На основание чл. 67 ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква по всяко време след отварянето на офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в офертата, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Участникът да прилага система за управление на качеството, сертифицирана съгласно стандарт БДС EN ISO 9001:2015 (или еквивалентен сертификат, издаден от органи, установени в други държави членки) с обхват – предпечатна подготовка и печат.
Описание : Участникът да прилага система за управление на качеството, сертифицирана съгласно стандарт БДС EN ISO 9001:2015 (или еквивалентен сертификат, издаден от органи, установени в други държави членки) с обхват – предпечатна подготовка и печат, издаден/и от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация” или от друг национален орган, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация (European Cooperation for Accreditation) за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други Държави членки. Деклариране: при подаване на офертата по т. 3.3, съответствие с изискването се декларира в част IV, раздел Г „Стандарти за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление” от ЕЕДОП (който се подава от всеки от участниците, членовете на обединения, подизпълнителите или третите лица). С ЕЕДОП участникът предоставя информация дали съответните документи са на разположение в електронен формат — посочва се уеб адрес, орган или служба, издаващи документа за регистрация и точно позоваване на документа, обхвата на регистрацията и периода на валидност. Доказване: Преди сключване на договора на основание чл.112, ал.1, т. 2 от ЗОП, горното изискване се доказва със заверено копие на валиден сертификат с обхват „предпечатна подготовка и печат“, издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки. Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участникът не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини. На основание чл. 67 ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква по всяко време след отварянето на офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в офертата, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : КРИТЕРИИ И МЕТОДИКА ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ Икономически най-изгодна оферта „Най-ниска цена“ по чл. 70, ал. 2, т. 1 от ЗОП
Описание : Критерият за оценка е най-ниска предложена цена. Когато двама или повече участници са предложили еднаква най-ниска цена, на първо място се класира участникът, изтеглен чрез жребий между съответните участници с еднакви ценови предложения. Тегленето на жребий се извършва чрез ЦАИС ЕОП. Участникът, класиран от комисията на първо място, се определя за Изпълнител на обществената поръчка. За целите на оценката ще бъде взет предвид общият краен сбор на сбора на всички средни общи цени на артикулите по редове, съгласно Приложене № 3.1.
Фиксирана стойност (общо) : 100
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.11 Документация за възлагане на обществена поръчка

Езици, на които документацията за обществената поръчка е официално достъпна : български
Адрес на документацията за обществената поръчка : https://app.eop.bg/today/426154
Ad hoc канал за комуникация :
Наименование : ЦАИС ЕОП

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Условия за подаване :
Електронно подаване : Задължително
Адрес за подаване : https://app.eop.bg/today/426154
Езици, на които могат да се подават оферти или заявления за участие : български
Електронен каталог : Забранено
Варианти : Забранено
Краен срок за получаване на оферти : 17/10/2024 23:59 +03:00
Информация за обществената поръчка :
Дата на отваряне : 18/10/2024 14:00 +03:00
Място : В системата
Условия на договора :
Изпълнението на договора трябва да се извършва в рамките на програми за създаване на защитени работни места : Не
Електронно фактуриране : Разрешено
Ще се използва електронно поръчване : не
Ще се използва електронно плащане : не
Информация за крайните срокове за преразглеждане : Съгласно чл. 197, ал. 1, т. 1 от ЗОП - в 10-дневен срок от изтичане на срока по чл. 100, ал. 3 от ЗОП - срещу решението за откриване на процедурата, решението за създаване на квалификационна система и/или решението за одобряване на промени в условията по обявената процедура.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Рамково споразумение без подновяване на състезателната процедура
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки
Електронен търг : не

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

8. Организации

8.1 ORG-0001

Официално наименование : НАЦИОНАЛНА ХУДОЖЕСТВЕНА АКАДЕМИЯ
Регистрационен номер : 000670716
Пощенски адрес : ул. Шипка № 1
Град : гр. София
Пощенски код : 1000
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Звено за контакт : Иванка Баева
Електронна поща : vanq.b80@gmail.com
Телефон : +359 898537274
Интернет адрес : https://nha.bg/en
Профил на купувача : https://app.eop.bg/buyer/28202
Роли на тази организация :
Купувач

8.1 ORG-0002

Официално наименование : Комисия за защита на конкуренцията
Регистрационен номер : 000698612
Пощенски адрес : бул. Витоша № 18
Град : София
Пощенски код : 1000
Държава : България
Звено за контакт : Комисия за защита на конкуренцията
Електронна поща : delovodstvo@cpc.bg
Телефон : +359 29356113
Факс : +359 29807315
Интернет адрес : http://www.cpc.bg
Роли на тази организация :
Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването)

11. Информация за обявлението

11.1 Информация за обявлението

Идентификатор/версия на обявлението : c17d54ff-a9c8-4f12-bb81-f83781a3b029 - 01
Вид на формуляра : Състезателна процедура
Вид обявление : Обявление за поръчка или концесия – стандартен режим
Дата на изпращане на известието : 16/09/2024 16:41 +03:00
Езици, на които настоящото известие е официално достъпно : български

11.2 Информация за публикуването

Номер на публикуване на обявлението : 00560206-2024
Номер на броя на ОВ S : 182/2024
Дата на публикуване : 18/09/2024