Изпиране, дезинфекция, сушене и гладене на болнично бельо и работно облекло

Предметът на обществената поръчка включва предоставяне на ежедневни услуги по пране на болнично бельо и работно облекло на служителите в болницата, включително на инфекциозно бельо, което включва всички дейности по изпиране, термодезинфекция и химиотермодезинфекция с препарати на ензимна и кислородна основа; отстраняване на трайно фиксирани замърсявания от биологичен и небиологичен …

CPV: 98311000 Servicios de recogida de lavandería
Plazo:
14 de octubre de 2024 a las 23:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Изпиране, дезинфекция, сушене и гладене на болнично бельо и работно облекло
Organismo adjudicador:
Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология - Майчин дом ЕАД
Número de premio:
423627

1. Купувач

1.1 Купувач

Официално наименование : Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология - Майчин дом ЕАД
Правна категория на купувача : Публичноправна организация
Дейност на възлагащия орган : Здравеопазване

2. Процедура

2.1 Процедура

Заглавие : Изпиране, дезинфекция, сушене и гладене на болнично бельо и работно облекло
Описание : Предметът на обществената поръчка включва предоставяне на ежедневни услуги по пране на болнично бельо и работно облекло на служителите в болницата, включително на инфекциозно бельо, което включва всички дейности по изпиране, термодезинфекция и химиотермодезинфекция с препарати на ензимна и кислородна основа; отстраняване на трайно фиксирани замърсявания от биологичен и небиологичен произход; сушене и гладене на изпраното бельо и работно облекло; сортиране и опаковане в полиетиленови пликове по начин, запазващ хигиенните качества, без рискове за увреждане, етикетиране на пликовете; транспортиране от и до мястото на изпълнение за предаване и приемане на прането. Услугите по предмета на поръчката се отнасят за постелъчно болнично бельо, операционно бельо, работно медицинско облекло, бебешко бельо, инфекциозно бельо. Прогнозното количество на сухото пране за срока на изпълнение е около 180 000 кг. Количеството е ориентировъчно и зависи от приема на пациенти и обема на лечебната и оперативната дейност на възложителя.
Идентификатор на процедурата : c1687682-9c70-43cf-937a-b04e71eccf81
Вътрешен идентификатор : 423627
Вид процедура : Открита
Процедурата се ускорява : не
Обосновка на ускорената процедура :
Основни характеристики на процедурата :

2.1.1 Цел

Естество на поръчката : Услуги
Основна класификация ( cpv ): 98311000 Услуги по събиране и доставяне на прането

2.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : Сградата на “СБАЛАГ - Майчин Дом” ЕАД гр.София, ул. „Здраве“ № 2, офис на перално помещение, приземен етаж, товарен вход.
Град : гр. София
Пощенски код : 1431
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България

2.1.3 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 350 000 Лев

2.1.4 Обща информация

Процедурата ще бъде пусната отново, ако бъде отменена или неуспешна
Допълнителна информация : 1. Финансирането на поръчката е осигурено със собствени средства. 2. В прогнозната стойност са включени всички разходи за изпълнение на поръчката, включително стойността при подновяване и стойността на допълнителните услуги съгласно предвидената опция. 3. Плащанията се извършват в лева, чрез банков превод по посочена от изпълнителя банкова сметка, в срок до 60 календарни дни след представяне на документи за плащане на извършените и приети услуги и след потвърждение от Националната агенция за приходите и Агенция "Митници" по чл. 182в от ДОПК. 4. Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на 6 % от стойността на договора без ДДС. Гаранцията се представя в една от формите по чл. 111, ал. 5 от ЗОП по избор на изпълнителя. 5. На основание чл. 104, ал. 2 ЗОП разглеждането и оценяването на техническите и ценовите предложения на участниците ще се извърши преди провеждане на предварителен подбор, по реда посочен в чл. 61 от ППЗОП. Проверката за наличие на основания за отстраняване и съответствие с критериите за подбор се извършва по начин, който не се влияе от резултатите от оценката на техническите и ценовите предложения. Действията на комисията по разглеждане, оценка и класиране на офертите се извършва в последователност, съгласно чл. 61 от ППЗОП. 6. Всеки участник следва да представи една оферта без варианти, в която да предложи цялостно изпълнение на всички дейности, включени в обхвата на поръчката. Изискванията на възложителя и указанията за изготвяне и подаване на офертите са подробно описани в документацията за участие.
Правно основание :
Директива 2014/24/ЕС

2.1.6 Основания за изключване

Участие в престъпна организация : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 321 или чл. 321а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Корупция : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 301-307 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Измами : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 209-213 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Терористични престъпления или престъпления, които са свързани с терористични дейности : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 108а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Изпиране на пари или финансиране на тероризма : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 253-260 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Детски труд и други форми на трафик на хора : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 159а-159г от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Плащане на данъци : Кандидатът или участникът има задължения за данъци по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Плащане на социалноосигурителни вноски : Кандидатът или участникът има задължения за задължителни осигурителни вноски по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган, (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на екологичното право : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 352-353е от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на социалното право : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 172 или чл. 192а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на трудовото право : Кандидатът или участникът е извършил нарушение по чл. 118, 128, 245 и 301-305 от Кодекса на труда, установено с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение, или аналогични нарушения, установени с акт на компетентен орган, съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен (чл. 54, ал. 1, т. 6 от ЗОП)
Пряко или косвено участие в подготовката на процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице e неравнопоставеност в случаите по чл. 44, ал. 5 от ЗОП ( чл. 54, ал. 1, т. 4 от ЗОП)
Конфликт на интереси, свързан с участието в процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице е конфликт на интереси по смисъла на § 2, т. 21 от ДР на ЗОП, който не може да бъде отстранен (чл. 54, ал. 1, т. 7 от ЗОП)
Е виновен за погрешно представяне на информация, не е в състояние да представи необходимите документи и е получил поверителна информация във връзка с тази процедура : За кандидата или участника е установено, че: - е представил документ с невярно съдържание, с който се доказва декларираната липса на основания за отстраняване или декларираното изпълнение на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5 от ЗОП); - не е предоставил изискваща се информация, свързана с удостоверяване липсата на основания за отстраняване или изпълнението на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5 от ЗОП)
Чисто национални основания за изключване : За кандидата или участника е налице някое от следните обстоятелства: осъден е с влязла в сила присъда за престъпления по чл. 194 – 208, чл. 213а – 217, чл. 219 – 252 и чл. 254а – 255а и чл. 256 - 260 НК (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП); извършил е нарушения по чл.61, ал.1, чл.62, ал.1 или 3, чл.63, ал.1 или 2, чл.228, ал.3 от Кодекса на труда и по чл.13, ал.1 от Закона за трудовата миграция и трудовата мобилност, установени с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение (чл.54, ал.1, т.6 от ЗОП); обстоятелство по чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, контролираните от тях лица и техните действителни собственици; обстоятелства по чл. 87 от Закона за противодействие на корупцията

5. Обособена позиция

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0001

Заглавие : Изпиране, дезинфекция, сушене и гладене на болнично бельо и работно облекло.
Описание : Предметът на обществената поръчка включва предоставяне на ежедневни услуги по пране на болнично бельо и работно облекло на служителите в болницата, включително на инфекциозно бельо, което включва всички дейности по изпиране, термодезинфекция и химиотермодезинфекция с препарати на ензимна и кислородна основа; отстраняване на трайно фиксирани замърсявания от биологичен и небиологичен произход; сушене и гладене на изпраното бельо и работно облекло; сортиране и опаковане в полиетиленови пликове по начин, запазващ хигиенните качества, без рискове за увреждане, етикетиране на пликовете; транспортиране от и до мястото на изпълнение за предаване и приемане на прането. Услугите по предмета на поръчката се отнасят за постелъчно болнично бельо, операционно бельо, работно медицинско облекло, бебешко бельо, инфекциозно бельо. Прогнозното количество на сухото пране за срока на изпълнение е около 180 000 кг. Количеството е ориентировъчно и зависи от приема на пациенти и обема на лечебната и оперативната дейност на възложителя.
Вътрешен идентификатор : 423627

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Услуги
Основна класификация ( cpv ): 98311000 Услуги по събиране и доставяне на прането
Варианти :
Описание на опциите : Възложителят може да възложи допълнителни услуги в размер до 20 на 100 от стойността на сключения договор.

5.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : Сградата на „СБАЛАГ „Майчин дом“ ЕАД, гр. София, ул. „Здраве“ № 2, офис на перално помещение, партерен етаж, товарен вход.
Град : гр. София
Пощенски код : 1431
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Допълнителна информация :

5.1.3 Очаквана продължителност

Начална дата : 09/12/2024
Срок : 24 Месец

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 1
Купувачът си запазва правото за допълнителни покупки от изпълнителя, както е описано тук : Крайният срок на договора за доставка по изключение може да бъде удължен до сключване на нов договор със същия предмет по проведена следваща процедура за възлагане на обществена поръчка въз основа на едностранно писмено уведомление от страна на възложителя, но за не повече от 2 месеца, като обемът на доставките следва да е съобразен със средномесечния обем на изпълнените доставки през периода на действие на договора. В случай, че не са изчерпани договорените количества болнично бельо и работно облекло или общата стойност на сключения договор, изпълнението на възложените услуги може да бъде продължено с едностранно писмено уведомление от страна на възложителя до достигане на договорените количества или на договорената стойност, но за не повече от 4 месеца.

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 350 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Това е повтаряща се обществена поръчка
Описание : м. август 2026г.
Запазено участие : Участието не е запазено.
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.9 Критерии за подбор

Критерий :
Вид : Годност за упражняване на професионалната дейност
Наименование : Изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност на участниците
Описание : Участникът следва да е вписан като обществена пералня по чл.4, т.2 от Наредба № 12 от 16.11.2018 г. за здравните изисквания към обществените перални за изпиране на болнично бельо и инфекциозно бельо в регистъра на обектите с обществено предназначение по реда на Наредба № 9 на МЗ от 21.03.2005 г. за условията и реда за създаване и поддържане на публичен регистър на обектите с обществено предназначение, контролирани от регионалните здравни инспекции. За удостоверяване на съответствието с посоченото изискване се попълва част IV. Критерии за подбор, раздел А: Годност от ЕЕДОП и се посочват данни за регистрационния номер и дата на вписване в съответния регистър на обектите с обществено предназначение и органа, който е извършил регистрацията с посочване на националните бази данни, в които се съдържат декларираните обстоятелства или компетентните органи, които съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен, са длъжни да предоставят информация. Документът, който се представя от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е заверено копие на документа, удостоверяващ вписване в регистъра на обект с обществено предназначение като обществена пералня по чл.4, т.2 от Наредба № 12 от 16.11.2018 г. за здравните изисквания към обществените перални (за изпиране на болнично бельо от здравни заведения) или еквивалент.
Критерий :
Вид : Икономическо и финансово състояние
Наименование : Изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците
Описание : Възложителят не поставя изисквания към участниците за икономическо и финансово състояние.
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Изисквания за техническите и професионалните способности на участниците
Описание : 1. Участникът трябва да е изпълнил услуги, с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните три години от датата на подаване на офертата. Под „идентична дейност с предмета на обществената поръчка“ следва да се разбира изпълнението на изпиране, дезинфекция, сушене, гладене, сортиране, опаковане и транспортипане на болнично бельо и работно облекло от лечебни заведения за болнична помощ с обем не по-малко от 100 000 (сто хиляди) килограма. Под „сходна дейност с предмета на обществената поръчка“ следва да се разбира изпълнение на изпиране, дезинфекция, сушене, гладене, сортиране, опаковане и транспортипане на постелъчно бельо и работно облекло с обем не по-малко от 100 000 (сто хиляди) килограма. За удостоверяване на съответствието с посоченото изискване се попълва част IV Критерии за подбор, раздел В: Технически и професионални способности от ЕЕДОП и се попълва информация на изпълнените дейности, идентични или сходни с предмета на поръчката с данни за вида, обема, периода на изпълнените дейности и получателите на услугите. Документът, който се представя от участника при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл. 67, ал.5 от ЗОП или от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор е Декларация - списък на изпълнените услуги, които са идентични или сходни с предмета на настоящата поръчка, с посочване на вида, обема, периода на изпълнените дейности и получателите на услугата с приложени документи, които доказват извършените услуги. 2.Участникът трябва да разполага със специфичен персонал с определена професионална компетентност за изпълнение на поръчката - за контрол по качеството и за транспортирането, от които минимум двама отговорници по качеството и двама шофьори на МПС. За удостоверяване на съответствието с посоченото изискване се попълва част IV. Критерии за подбор, раздел В: Технически и професионални способности от ЕЕДОП и се посочват данни за лицата, които ще бъдат пряко ангажирани с изпълнението на поръчката - за контрола на качеството на извършваната услуга и за транспортирането - имената, заеманата длъжност и професионалната квалификация, включително за отговорниците по качество и шофьорите на МПС. Документът, който се представя от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е Декларация - списък на персонала, който ще бъде ангажиран с изпълнението на обществената поръчка с данни за имената, заеманата длъжност и професионалната квалификация включително за отговорниците по качество и шофьорите на МПС с приложени документи, удостоверяващи изискванията. 3.Участникът трябва да разполага със следното минимално техническо оборудване за изпълнение на поръчката: - перални машини за професионална употреба бариерен тип съгласно чл.28 и чл.30 от Наредба № 12 от 16.11.2018 г.– минимум четири броя, от които една да е маркирана за пране на инфекциозно бельо, една да се използва за пране на болнично бельо, една да се използва само за пране на бебешко бельо и една да се използва за пране на работно облекло; - сушилни машини за професионална употреба с капацитет минимум 300 кг – минимум два броя; - гладачни машини за професионална употреба с капацитет минимум 300 кг– минимум два броя; - специализирани автомобила за транспорт на болнично пране, позволяващи мокро почистване и дезинфекция – минимум два броя. За удостоверяване на съответствието с посоченото изискване се попълва част IV. Критерии за подбор, раздел В: Технически и професионални способности от ЕЕДОП и се посочват вида и броя на машините и специализирани МПС, с които разполага участникът за изпълнение на поръчката с данни за вида, марка, модел и данни от регистрационните талони на специализираните автомобили за транспорт на пране. Документът, който се представя от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е Декларация - списък на машините и на специализирани МПС за транспорт на пране, с които разполага участникът за изпълнение на поръчката. 4. Участникът трябва да прилага система за управление на качеството по стандарта БДС EN ISO 9001:20хх с област на приложение по предмета на настоящата поръчка - изпиране и дезинфекция на болнично и инфекциозно бельо или еквивалентен. За удостоверяване на съответствието с посоченото изискване се попълва част IV. Критерии за подбор, раздел Г: Стандарти за осигуряване на качеството от ЕЕДОП и се посочват данни за документа, който трябва да е издаден от независими лица, акредитирани от “Българска служба за акредитация”, или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация по акредитация, за съответната област. Документът, който се представя от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е заверено копие на сертификат за внедрена система за управление на качеството по стандарта БДС EN ISO 9001:20хх с област на приложение по предмета на настоящата поръчка- изпиране и дезинфекция на болнично и инфекциозно бельо или еквивалентен.

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : най-ниска цена
Описание : Оценяването на ценовите оферти се извършва въз основа на оферираната обща стойност за изпълнение на поръчката в лева без включен ДДС. Максимален брой точки получава ценовата оферта с предложена най-ниска обща стойност за изпълнение на поръчката. Оценяването на останалите оферти се извършва в съотношение към най-ниската предложена обща стойност за изпълнение на поръчката по следната формула: К = 100 х Cmin/Cn, където: ➢ Cmin – минимална предложена обща стойност за изпълнение на поръчката; ➢ С n – обща стойност за изпълнение на поръчката на оценяваната оферта; ➢ 100 – тегловен коефициент
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.11 Документация за възлагане на обществена поръчка

Езици, на които документацията за обществената поръчка е официално достъпна : български
Адрес на документацията за обществената поръчка : https://app.eop.bg/today/423627
Ad hoc канал за комуникация :
Наименование : ЦАИС ЕОП

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Условия за подаване :
Електронно подаване : Задължително
Адрес за подаване : https://app.eop.bg/today/423627
Езици, на които могат да се подават оферти или заявления за участие : български
Електронен каталог : Разрешено
Варианти : Забранено
Краен срок за получаване на оферти : 14/10/2024 23:59 +03:00
Краен срок, до който търгът трябва да остане валиден : 6 Месец
Информация за обществената поръчка :
Дата на отваряне : 15/10/2024 12:00 +03:00
Място : В системата
Условия на договора :
Изпълнението на договора трябва да се извършва в рамките на програми за създаване на защитени работни места : Не
Електронно фактуриране : Разрешено
Ще се използва електронно поръчване : не
Ще се използва електронно плащане : да
Информация за крайните срокове за преразглеждане : Съгласно чл.197, ал.1, т.1 от ЗОП - в 10-дневен срок от изтичането на срока по чл. 100, ал. 3 – срещу решението за откриване на процедурата.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки
Електронен търг : не

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

8. Организации

8.1 ORG-0001

Официално наименование : Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология - Майчин дом ЕАД
Регистрационен номер : 000662769
Пощенски адрес : Здраве № 2
Град : гр. София
Пощенски код : 1431
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Звено за контакт : Росица Маринова-Филипова
Електронна поща : sbalag.maichindom@abv.bg
Телефон : +359 29172499
Интернет адрес : https://maichindom.com/
Профил на купувача : https://app.eop.bg/buyer/2322
Роли на тази организация :
Купувач

8.1 ORG-0002

Официално наименование : Комисия за защита на конкуренцията
Регистрационен номер : 000698612
Пощенски адрес : бул. Витоша № 18
Град : София
Пощенски код : 1000
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Звено за контакт : Комисия за защита на конкуренцията
Електронна поща : delovodstvo@cpc.bg
Телефон : +359 29356113
Факс : +359 29807315
Интернет адрес : http://www.cpc.bg
Роли на тази организация :
Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването)

11. Информация за обявлението

11.1 Информация за обявлението

Идентификатор/версия на обявлението : 597ad2a9-04f5-489a-b636-57e7b1d294a8 - 01
Вид на формуляра : Състезателна процедура
Вид обявление : Обявление за поръчка или концесия – стандартен режим
Дата на изпращане на известието : 11/09/2024 12:02 +03:00
Езици, на които настоящото известие е официално достъпно : български

11.2 Информация за публикуването

Номер на публикуване на обявлението : 00547413-2024
Номер на броя на ОВ S : 178/2024
Дата на публикуване : 12/09/2024