Inhuur van audiovisuele middelen en dienstverlening

Dit betreft de openbare procedure voor de levering van Audiovisuele middelen voor de Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen (NMVW). NMVW zoekt vaste partners voor de inhuur van audiovisuele middelen en dienstverlening. De aanbesteding is opgedeeld in twee percelen: 1. Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van de tentoonstellingen; 2. …

CPV: 32000000 Equipos de radio, televisión, comunicaciones y telecomunicaciones y equipos conexos, 92520000 Servicios de museos y de preservación de lugares y edificios históricos, 92521000 Servicios de museos, 92521100 Servicios de exposición en museos
Lugar de ejecución:
Inhuur van audiovisuele middelen en dienstverlening
Organismo adjudicador:
Nationaal Museum van Wereldculturen
Número de premio:
TN 451828

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Nationaal Museum van Wereldculturen
Rechtsvorm van de koper : Publiekrechtelijke instelling
Activiteit van de aanbestedende dienst : Recreatie, cultuur en godsdienst

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Inhuur van audiovisuele middelen en dienstverlening
Beschrijving : Dit betreft de openbare procedure voor de levering van Audiovisuele middelen voor de Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen (NMVW). NMVW zoekt vaste partners voor de inhuur van audiovisuele middelen en dienstverlening. De aanbesteding is opgedeeld in twee percelen: 1. Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van de tentoonstellingen; 2. Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van evenementen. Geïnteresseerde leveranciers kunnen zelf kiezen of zij in willen schijven op perceel 1 of perceel 2. Het is ook toegestaan om op beide percelen in te dienen, maar alleen indien er aparte teams ingezet worden per onderdeel. Zodat er indien er bijvoorbeeld bij een opening AV-ondersteuning nodig is voor zowel het evenement als de tentoonstelling voor beide onderdelen altijd voldoende expertise en capaciteit aanwezig is. Naar verwachting wordt de komende jaren gemiddeld € 90.000,- per jaar uitgegeven exclusief BTW aan de inhuur van AV-middelen en bijbehorende diensten ten aanzien van tentoonstellingen (perceel 1). Naar verwachting wordt de komende jaren gemiddeld € 80.000,- per jaar uitgegeven exclusief BTW aan de inhuur van AV-middelen en bijbehorende diensten ten aanzien van evenementen (perceel 2). Er is voor het afsluiten van een raamovereenkomst gekozen, omdat de precieze afname niet op voorhand bekend is. Aan de raming kunnen geen rechten ontleend worden voor de toekomst. Het is niet meer en niets minder dan een inschatting, die gebaseerd is op historische cijfers. Dit betekent dat de mogelijkheid bestaat dat de genoemde raming in de praktijk hoger of lager uitkomt. Aan de raming kunnen geen rechten ontleend worden voor de toekomst. Het is niet meer en niets minder dan een inschatting, die gebaseerd is op historische cijfers. Dit betekent dat de mogelijkheid bestaat dat de genoemde raming in de praktijk hoger of lager uitkomt.
Identificatiecode van de procedure : 3f6d660a-1110-4f51-8fbc-663943f61340
Interne identificatiecode : TN 451828
Type procedure : Openbaar
Belangrijkste kenmerken van de procedure : Er is om de volgende redenen gekozen voor het volgen van een openbare procedure: De geschatte waarde van de raamovereenkomst overschrijdt het drempelbedrag van € 221.000,- voor het uitvoeren van Europese aanbestedingen voor leveringen en diensten ruimschoots. Dit betekent dat in principe iedere geïnteresseerde marktpartij binnen Europa, zowel de internationaal als landelijk opererende als het lokale en regionale MKB, een inschrijving kan indienen voor deze opdracht. De aanbestedende dienst verwacht op basis van marktkennis dat er minder dan tien (10) ondernemers een inschrijving zullen doen. Gelet op de vraag van de aanbestedende dienst en het aanbod vanuit de markt is er gekozen voor de openbare procedure. Ondernemers hebben daarbij het voordeel dat zij direct inzage hebben in de eisen en wensen van de aanbestedende dienst. Mede aan de hand daarvan kunnen zij bepalen of zij inschrijven op deze aanbesteding. Daarnaast zou het toepassen van een andere procedure naar verwachting eerder leiden tot hogere dan lagere lasten voor de inschrijvers en de aanbestedende dienst. In het beschrijvend document is weergegeven op welke onderdelen en welke wijze de gunning zal plaatsvinden.

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 92521100 Diensten voor museumexposities
Aanvullende classificatie ( cpv ): 32000000 Radio-, televisie-, communicatie-, telecommunicatietoestellen en aanverwante apparatuur

2.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Leiden, Rotterdam en Amsterdam

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0001

Titel : Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van de tentoonstellingen
Beschrijving : Voor dit perceel is het wenselijk om twee opdrachtnemers te contracteren. Opdrachten tot € 2.500,- worden altijd uitgezet bij de in deze aanbesteding voor dit perceel als eerste geëindigde opdrachtnemer (primaire). Er wordt een tweede (secundaire) opdrachtnemer gecontracteerd. Bij opdrachten boven de € 2.500,- worden zowel de primaire als de secundaire opdrachtnemer om een offerte gevraagd. Daarnaast is de secundaire opdrachtnemer achtervang indien de primaire opdrachtnemer niet kan leveren. a. De als nummer één in deze aanbesteding op dit perceel geëindigde inschrijver, wordt de primaire opdrachtnemer b. De als nummer twee in deze aanbesteding op dit perceel geëindigde inschrijver, wordt de secundaire opdrachtnemer Naar verwachting wordt de komende jaren gemiddeld € 90.000,- per jaar uitgegeven exclusief BTW aan de inhuur van AV-middelen en bijbehorende diensten ten aanzien van tentoonstellingen. Er is voor het afsluiten van een raamovereenkomst gekozen, omdat de precieze afname niet op voorhand bekend is. Aan de raming kunnen geen rechten ontleend worden voor de toekomst. Het is niet meer en niets minder dan een inschatting, die gebaseerd is op historische cijfers. Dit betekent dat de mogelijkheid bestaat dat de genoemde raming in de praktijk hoger of lager uitkomt. Geïnteresseerde leveranciers kunnen zelf kiezen of zij in willen schijven op perceel 1 of perceel 2. Het is ook toegestaan om op beide percelen in te dienen, maar alleen indien er aparte teams ingezet worden per onderdeel. Zodat er indien er bijvoorbeeld bij een opening AV ondersteuning nodig is voor zowel het evenement als de tentoonstelling voor beide onderdelen altijd voldoende expertise en capaciteit aanwezig is.
Interne identificatiecode : 1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 92521000 Museumdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 32000000 Radio-, televisie-, communicatie-, telecommunicatietoestellen en aanverwante apparatuur
Opties :
Beschrijving van de opties : Verlengingsmogelijkheid

5.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Leiden, Rotterdam en Amsterdam

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 24 Maand

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 4
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : Viermaal de optie tot één jaar verlenging (op basis van tweezijdige verlenging) na de initiële duur van twee jaar (een totale maximale duur van zes jaar).

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 0,01 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd

5.1.7 Strategische aanbestedingen

Doel van strategische aanbestedingen : Geen strategische aanbesteding

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Service en samenwerking
Beschrijving : Inschrijver wordt gevraagd een toelichting te geven om een indruk te krijgen over hoe de service en samenwerking wordt vormgegeven. Daarbij hecht NMVW enerzijds waarde aan goede en effectieve communicatie en anderzijds wordt vakkennis en de inzet van vaste teams zeer gewaardeerd. Meer informatie over de behoefte van NMVW aan een partner op het gebied van AV-middelen is terug te lezen in het beschrijvend document. In het beschrijvend document (paragraaf 5.1.1) staat benoemd welke vragen minimaal beantwoord dienen te worden voor dit gunningscriterium.
Gewicht (punten, exact) : 20
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Duurzaamheid
Beschrijving : Duurzaamheid in het kader van deze overeenkomst kan grofweg verdeeld worden in verschillende onderdelen: vervoer, opbouw/afbouw, de te huren AV-middelen en het personeel dat wordt ingezet. NMVW hecht waarde aan de inzet van duurzame producten. Van de inschrijver wordt gevraagd om in relatie tot de opdracht aan te geven hoe met duurzaamheid wordt omgegaan. In het beschrijvend document (paragraaf 5.1.1) staat benoemd welke vragen minimaal beantwoord dienen te worden voor dit gunningscriterium.
Gewicht (punten, exact) : 10
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Caus tentoonstellingen
Beschrijving : Inschrijver wordt gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden op basis van een specifieke casus. Voor deze casus zijn het definitieve ontwerp en het realistische programma gedeeld van de tentoonstelling Suriname (bijlage 8 en 9). In het beschrijvend document (paragraaf 5.1.1) staat benoemd welke vragen minimaal beantwoord dienen te worden voor dit gunningscriterium.
Gewicht (punten, exact) : 30
Criterium :
Type : Prijs
Naam : Prijzenblad
Beschrijving : Totaalprijs vermeld op Prijzenblad (enkel de gevraagde informatie op het prijzenblad wordt gewaardeerd)
Gewicht (punten, exact) : 40
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Informatie over de termijnen voor beroep : Binnen 20 kalenderdagen na het versturen van de voorlopige gunningsbeslissing

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, deels zonder en deels met hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Bemiddelingsorganisatie : Nationaal Museum van Wereldculturen
Organisatie voor beroepsprocedures : Nationaal Museum van Wereldculturen
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Nationaal Museum van Wereldculturen
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Nationaal Museum van Wereldculturen
Organisatie die het contract ondertekent : Nationaal Museum van Wereldculturen

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0002

Titel : Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van evenementen
Beschrijving : Voor dit perceel is het wenselijk om twee opdrachtnemers te contracteren. Opdrachten tot € 1.000,- worden altijd uitgezet bij de in deze aanbesteding voor dit perceel als eerste geëindigde opdrachtnemer (primaire). Er wordt een tweede (secundaire) opdrachtnemer gecontracteerd. Bij opdrachten boven de € 1.000,- worden zowel de primaire als de secundaire opdrachtnemer om een offerte gevraagd. Daarnaast is de secundaire opdrachtnemer achtervang indien de primaire opdrachtnemer niet kan leveren. a. De als nummer één in deze aanbesteding op dit perceel geëindigde inschrijver, wordt de primaire opdrachtnemer b. De als nummer twee in deze aanbesteding op dit perceel geëindigde inschrijver, wordt de secundaire opdrachtnemer Naar verwachting wordt de komende jaren gemiddeld € 80.000,- per jaar uitgegeven exclusief BTW aan de inhuur van AV-middelen en bijbehorende diensten ten aanzien van evenementen. Er is voor het afsluiten van een raamovereenkomst gekozen, omdat de precieze afname niet op voorhand bekend is. Aan de raming kunnen geen rechten ontleend worden voor de toekomst. Het is niet meer en niets minder dan een inschatting, die gebaseerd is op historische cijfers. Dit betekent dat de mogelijkheid bestaat dat de genoemde raming in de praktijk hoger of lager uitkomt. Geïnteresseerde leveranciers kunnen zelf kiezen of zij in willen schijven op perceel 1 of perceel 2. Het is ook toegestaan om op beide percelen in te dienen, maar alleen indien er aparte teams ingezet worden per onderdeel. Zodat er indien er bijvoorbeeld bij een opening AV ondersteuning nodig is voor zowel het evenement als de tentoonstelling voor beide onderdelen altijd voldoende expertise en capaciteit aanwezig is.
Interne identificatiecode : 2

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 92520000 Museum- en aanverwante diensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 32000000 Radio-, televisie-, communicatie-, telecommunicatietoestellen en aanverwante apparatuur
Opties :
Beschrijving van de opties : Verlengingsmogelijkheid

5.1.2 Plaats van uitvoering

Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Aanvullende informatie : Leiden, Rotterdam en Amsterdam

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 24 Maand

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 4
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : Viermaal de optie tot één jaar verlenging (op basis van tweezijdige verlenging) na de initiële duur van twee jaar (een totale maximale duur van zes jaar).

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 0,01 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd

5.1.7 Strategische aanbestedingen

Doel van strategische aanbestedingen : Geen strategische aanbesteding

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Service en samenwerking
Beschrijving : Inschrijver wordt gevraagd een toelichting te geven om een indruk te krijgen over hoe de service en samenwerking wordt vormgegeven. Daarbij hecht NMVW enerzijds waarde aan goede en effectieve communicatie en anderzijds wordt vakkennis en de inzet van vaste teams zeer gewaardeerd. Meer informatie over de behoefte van NMVW aan een partner op het gebied van AV-middelen is terug te lezen in het beschrijvend document. In het beschrijvend document (paragraaf 5.1.1) staat benoemd welke vragen minimaal beantwoord dienen te worden voor dit gunningscriterium.
Gewicht (punten, exact) : 20
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Duurzaamheid
Beschrijving : Duurzaamheid in het kader van deze overeenkomst kan grofweg verdeeld worden in verschillende onderdelen: vervoer, opbouw/afbouw, de te huren AV-middelen en het personeel dat wordt ingezet. NMVW hecht waarde aan de inzet van duurzame producten. Van de inschrijver wordt gevraagd om in relatie tot de opdracht aan te geven hoe met duurzaamheid wordt omgegaan. In het beschrijvend document (paragraaf 5.1.1) staat benoemd welke vragen minimaal beantwoord dienen te worden voor dit gunningscriterium.
Gewicht (punten, exact) : 10
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Casus opening tentoonstelling Diva's en Keti Koti lezing
Beschrijving : Inschrijver wordt gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden op basis van twee specifieke casussen ten aanzien van evenementen/programmering. Voor dit gunningscriterium is als bijlage 10 een uitwerking gegeven van de tijdschema’s en de daarbij benodigde techniek. Daarnaast zijn bijlage 11 en 12 gedeeld als verdere achtergrondinformatie van de casussen. In de schriftelijke uitwerking wordt gevraagd om een aantal specifieke vragen te beantwoorden om meer inzicht te geven in de adviesvaardigheden en de producten welke aanwezig zijn in het assortiment van de inschrijvers. In het beschrijvend document (paragraaf 5.1.1) staat benoemd welke vragen minimaal beantwoord dienen te worden voor dit gunningscriterium.
Gewicht (punten, exact) : 30
Criterium :
Type : Prijs
Naam : Prijzenblad
Beschrijving : Totaalprijs vermeld op Prijzenblad (enkel de gevraagde informatie op het prijzenblad wordt gewaardeerd)
Gewicht (punten, exact) : 40
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Informatie over de termijnen voor beroep : Binnen 20 kalenderdagen na het versturen van de voorlopige gunningsbeslissing

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, deels zonder en deels met hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Bemiddelingsorganisatie : Nationaal Museum van Wereldculturen
Organisatie voor beroepsprocedures : Nationaal Museum van Wereldculturen
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Nationaal Museum van Wereldculturen
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Nationaal Museum van Wereldculturen
Organisatie die het contract ondertekent : Nationaal Museum van Wereldculturen

6. Resultaten

Maximumwaarde van de raamovereenkomsten in deze procedure : 0,02 Euro
Waarde bij benadering van de raamovereenkomsten : 0,02 Euro

6.1 ID resultaat perceel : LOT-0001

Er is ten minste één winnaar gekozen.
Raamovereenkomst :
Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 0,01 Euro
Opnieuw geraamde waarde van de raamovereenkomst : 0,01 Euro

6.1.2 Informatie over winnaars

Winnaar :
Officiële naam : MAV Techniek B.V.
Inschrijving :
Identificatiecode van de inschrijving : 1
Identificatiecode van het perceel of de groep percelen : LOT-0001
Waarde van de aanbesteding : 0,01 Euro
De inschrijving is gerangschikt : neen
De inschrijving is een variant : neen
Onderaanneming : Neen
Informatie over het contract :
Identificatiecode van het contract : CON-0001
Titel : P1 Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van de tentoonstellingen
Datum van sluiting van het contract : 01/09/2024
De opdracht wordt gegund in het kader van een raamovereenkomst : neen
Organisatie die het contract ondertekent : Nationaal Museum van Wereldculturen
Winnaar :
Officiële naam : Korner Producties B.V.
Inschrijving :
Identificatiecode van de inschrijving : 1
Identificatiecode van het perceel of de groep percelen : LOT-0001
Waarde van de aanbesteding : 0,01 Euro
De inschrijving is gerangschikt : neen
De inschrijving is een variant : neen
Onderaanneming : Neen
Informatie over het contract :
Identificatiecode van het contract : CON-0002
Titel : P1 Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van de tentoonstellingen
Datum van sluiting van het contract : 01/09/2024
De opdracht wordt gegund in het kader van een raamovereenkomst : neen
Organisatie die het contract ondertekent : Nationaal Museum van Wereldculturen

6.1.4 Statistische informatie

Samenvatting van de door de koper ontvangen beroepen :
Aantal klagers : 0
Ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname :
Type van de ontvangen inschrijvingen : Elektronisch ingediende inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 3
Type van de ontvangen inschrijvingen : Inschrijvingen van micro-, kleine en middelgrote inschrijvers
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 2
Type van de ontvangen inschrijvingen : Inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 3

6.1 ID resultaat perceel : LOT-0002

Er is ten minste één winnaar gekozen.
Raamovereenkomst :
Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 0,01 Euro
Opnieuw geraamde waarde van de raamovereenkomst : 0,01 Euro

6.1.2 Informatie over winnaars

Winnaar :
Officiële naam : Productions and More B.V.
Inschrijving :
Identificatiecode van de inschrijving : 2
Identificatiecode van het perceel of de groep percelen : LOT-0002
Waarde van de aanbesteding : 0,01 Euro
De inschrijving is gerangschikt : neen
De inschrijving is een variant : neen
Onderaanneming : Neen
Informatie over het contract :
Identificatiecode van het contract : CON-0003
Titel : P2 Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van evenementen
Datum van sluiting van het contract : 01/09/2024
De opdracht wordt gegund in het kader van een raamovereenkomst : neen
Organisatie die het contract ondertekent : Nationaal Museum van Wereldculturen
Winnaar :
Officiële naam : Kinly Benelux
Inschrijving :
Identificatiecode van de inschrijving : 2
Identificatiecode van het perceel of de groep percelen : LOT-0002
Waarde van de aanbesteding : 0,01 Euro
De inschrijving is gerangschikt : neen
De inschrijving is een variant : neen
Onderaanneming : Neen
Informatie over het contract :
Identificatiecode van het contract : CON-0004
Titel : P2 Audiovisuele middelen – en dienstverlening ten behoeve van evenementen
Datum van sluiting van het contract : 01/09/2024
De opdracht wordt gegund in het kader van een raamovereenkomst : neen
Organisatie die het contract ondertekent : Nationaal Museum van Wereldculturen

6.1.4 Statistische informatie

Samenvatting van de door de koper ontvangen beroepen :
Aantal klagers : 0
Ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname :
Type van de ontvangen inschrijvingen : Elektronisch ingediende inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 5
Type van de ontvangen inschrijvingen : Inschrijvingen van micro-, kleine en middelgrote inschrijvers
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 2
Type van de ontvangen inschrijvingen : Inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 5

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Nationaal Museum van Wereldculturen
Registratienummer : 591800179
Postadres : Steenstraat 1
Stad : LEIDEN
Postcode : 2312BS
Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Contactpunt : Daphne van Bruggen
Telefoon : +31 651099847
Andere contactpunten :
Officiële naam : Rechtbank 's-Gravenhage
Postadres : Postbus 20302
Stad : 's-Gravenhage
Postcode : 2500 EH
Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie ’s-Gravenhage ( NL332 )
Land : Nederland
Andere contactpunten :
Officiële naam : Nationaal Museum van Wereldculturen
Postadres : Postbus 212
Stad : Leiden
Postcode : 2300 AE
Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Contactpunt : A. Sterk
Telefoon : +31 880042887
Andere contactpunten :
Officiële naam : Rechtbank 's-Gravenhage
Postadres : Postbus 20302
Stad : 's-Gravenhage
Postcode : 2500 EH
Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie ’s-Gravenhage ( NL332 )
Land : Nederland
Telefoon : +31 703813509
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie voor beroepsprocedures
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures
Bemiddelingsorganisatie
Organisatie die het contract ondertekent

8.1 ORG-0003

Officiële naam : MAV Techniek B.V.
Omvang van de ondernemer : Micro
Registratienummer : 53583353
Postadres : Kerkhoflaan 84
Stad : Zwanenburg
Postcode : 1161JE
Onderverdeling land (NUTS) : Groot-Amsterdam ( NL329 )
Land : Nederland
Contactpunt : Mike Dijker
Telefoon : +31 203313657
Rollen van deze organisatie :
Inschrijver
Winnaar van deze percelen : LOT-0001

8.1 ORG-0005

Officiële naam : Productions and More B.V.
Omvang van de ondernemer : Micro
Registratienummer : 86821423
Postadres : Bedrijvenweg 4
Stad : Leiderdorp
Postcode : 2351BC
Onderverdeling land (NUTS) : Agglomeratie Leiden en Bollenstreek ( NL337 )
Land : Nederland
Contactpunt : Jean van Cassel
Telefoon : +31 630406508
Rollen van deze organisatie :
Inschrijver
Winnaar van deze percelen : LOT-0002

8.1 ORG-0004

Officiële naam : Kinly Benelux
Omvang van de ondernemer : Middelgroot
Registratienummer : 20093227
Postadres : Minervum 7020
Stad : BREDA
Postcode : 4817ZL
Onderverdeling land (NUTS) : West-Noord-Brabant ( NL411 )
Land : Nederland
Contactpunt : Maarten Pruijmboom
Telefoon : +31 886526565
Rollen van deze organisatie :
Inschrijver
Winnaar van deze percelen : LOT-0002

8.1 ORG-0002

Officiële naam : Korner Producties B.V.
Omvang van de ondernemer : Micro
Registratienummer : 90691857
Postadres : Edisonweg 30
Stad : Gorinchem
Postcode : 4207 HG
Onderverdeling land (NUTS) : Zuidoost-Zuid-Holland ( NL33A )
Land : Nederland
Contactpunt : Mikka Körner
Telefoon : +31 0880023800
Rollen van deze organisatie :
Inschrijver
Winnaar van deze percelen : LOT-0001

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : de089c8f-0ad9-4d6b-ae65-adf27b81c488 - 01
Type formulier : Resultaat
Type aankondiging : Aankondiging van een gegunde opdracht of concessie – lichte regeling
Verzenddatum van de aankondiging : 11/09/2024 08:45 +02:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00546813-2024
Nummer uitgave PB S : 178/2024
Datum van bekendmaking : 12/09/2024