“Infrastructură digitală tip ecrane interactive cu facilități de videoconferință pentru săli de seminar și laboratoare”

Furnizare 120 Ecrane interactive cu facilitati de videoconferinta - “Infrastructură digitală tip ecrane interactive cu facilități de videoconferință pentru săli de seminar și laboratoare” necesare în cadrul proiectului „Transformarea ecosistemului universitar prin tranziția digitală către un viitor european sustenabil - eUT4ALL”, Cod proiect e-PNRR: 1277457265, Contract de finanțare nr. 14067/16.09.2022., …

CPV: 32322000 Equipo multimedia, 71632000 Servicios de ensayo técnico, 79633000 Servicios de desarrollo del personal
Lugar de ejecución:
“Infrastructură digitală tip ecrane interactive cu facilități de videoconferință pentru săli de seminar și laboratoare”
Organismo adjudicador:
UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ NAPOCA
Número de premio:
4288306_2023_PAAPD1402629

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ NAPOCA
Forma juridică a achizitorului : Organism de drept public, controlat de o autoritate guvernamentală centrală
Activitatea autorității contractante : Educație

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : “Infrastructură digitală tip ecrane interactive cu facilități de videoconferință pentru săli de seminar și laboratoare”
Descriere : Furnizare 120 Ecrane interactive cu facilitati de videoconferinta - “Infrastructură digitală tip ecrane interactive cu facilități de videoconferință pentru săli de seminar și laboratoare” necesare în cadrul proiectului „Transformarea ecosistemului universitar prin tranziția digitală către un viitor european sustenabil - eUT4ALL”, Cod proiect e-PNRR: 1277457265, Contract de finanțare nr. 14067/16.09.2022., conform caietului de sarcini, in vederea dezvoltarii infrastructurii digitale în scop educațional și pentru cercetare. Specificațiile tehnice care indică o anumită origine, sursă, producție, un procedeu special, o marcă de fabrică sau de comerț, un brevet de invenție, o licență de fabricare sunt menționate doar pentru identificarea cu ușurință a tipului de produs și nu are ca efect favorizarea sau eliminarea anumitor operatori economici sau a anumitor produse, aceste specificații vor fi considerate ca având mențiunea ”sau echivalent” cu excepția situației unde se specifică altceva. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare in a 11-a zi inainte de termenul limita de depunere ale ofertelor. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere ale ofertelor este de 18 zile.
Identificatorul procedurii : f064bf26-f7f5-46aa-80ad-47d952f09c9e
Identificator intern : 4288306_2023_PAAPD1402629
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Furnizare Ecrane interactive cu facilitati de videoconferinta -“Infrastructură digitală tip ecrane interactive cu facilități de videoconferință pentru săli de seminar și laboratoare” - necesare în cadrul proiectului „Transformarea ecosistemului universitar prin tranziția digitală către un viitor european sustenabil - eUT4ALL”, Cod proiect e-PNRR: 1277457265, Contract de finanțare nr. 14067/16.09.2022., conform caietului de sarcini. Se vor achizitiona 120 bucati Ecrane interactive cu facilitati de videoconferinta. Fiecare Ecran interactiv cu facilitati de videoconferinta este compus din : - 1.1. Ecran interactiv (1 buc.) - 1.2. Stand mobil (1 buc./sistem) - 1.3. Presenter wireless (1 buc./sistem) - 1.4. Microfon wireless (1 buc./sistem) - 1.5. Modul Room panel (1 buc./sistem) Se vor asigura serviciile de instalare, punere în funcțiune, testare și instruire. Toate costurile asociate instalării, punerii în funcțiune, testării întregului sistem (Ecran interactiv cu facilitati de videoconferinta) ca un tot unitar și instruirea personalului, sunt în sarcina exclusivă a furnizorului.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia
Clasificare suplimentară ( cpv ): 71632000 Servicii de testare tehnică
Clasificare suplimentară ( cpv ): 79633000 Servicii de perfecţionare a personalului

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Cluj ( RO113 )
Țara : România
Informații suplimentare : Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

5.1.3 Durata estimată

Durată : 8 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctajele se vor calcula cu 2 zecimale. Specificații pentru calculul punctajelor: Ofertele declarate admise vor fi evaluate conform criteriului “cel mai bun raport calitate-preț”, prin care va fi determinată oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Factorii de evaluare însumează un punctaj maxim de 100 de puncte care sunt compuse din: - punctaj componenta financiară, - punctaj componenta tehnică. Oferta care va fi declarată câștigătoare, este oferta care va obține cel mai mare punctaj total din clasamentul ofertelor intocmit prin ordonarea descrescătoare a punctajelor respective, oferta câștigătoare fiind cea de pe primul loc, respectiv cea cu cel mai mare punctaj.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Garantia produsului.
Descriere : Garanția produsului – se punctează dacă modelul oferă garanție mai mare de 24 luni, dar nu mai mult de 36 de luni, respectiv pentru o garantie fixa de 24 luni, astfel: - pentru o garantie fixa de 24 luni – oferta este conforma, se acorda 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero), - pentru o garantie fixa de 36 luni – 5 puncte, - pentru o garanție situata între valorile fixe indicate se acordă punctajul valorii inferioare, (de exemplu, pentru garanția acordată produsului de 30 luni, se acordă punctajul de la garanția de 24 luni), - pentru termenul de garanție al produsului mai mare de 36 de luni se acordă punctajul maxim de 5 puncte, nu se va puncta suplimentar. - pentru garantii mai mici de 24 de luni, produsul nu corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata neconforma. Daca in SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero), se va acorda 0,01 puncte in loc de zero puncte. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 5
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.1 : Modulul 1.1 are un ecran de diagonală > de 75”
Descriere : Ecran de diagonală > de 75” – max. 20 puncte pentru ecranul cu cea mai mare diagonală. Algoritm de calcul: - pentru ecranul cu cea mai mare diagonala se acorda punctajul maxim (Pmax) – 20 puncte. Pentru ecran cu alte diagonale punctajul acordat se acorda astfel: Pn = (diagonala ofertata a ecranului / cea mai mare diagonala a ecranului ofertata) x Punctajul maxim alocat. - pentru ecranul ofertat care are diagonala fixa de 75” : oferta este conforma, se acorda 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero), - pentru ecranul ofertat care are diagonala mai mica de 75” produsul nu corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata neconforma. Specificațiile tehnice minimale îndeplinite vor fi punctate cu 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero). Referitor la factorii de evaluare tehnici, la modalitatea de acordare a punctajului, pentru cerinta minima impusa prin caietul de sarcini nu se acorda punctaj, oferta fiind conforma iar ofertele care nu respecta cerinta minima vor fi declarate neconforme. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.1 - include o cameră video suplimentară 4K.
Descriere : : Daca MODULUL 1.1. include o cameră video suplimentară 4K, cu zoom optic de min. 12x și PTZ care să permită acoperirea de unghiuri largi (wide-angles) și care să funcționeze integrat cu ecranul interactiv și camera video integrată – se acorda punctajul fix de 12 puncte. Daca Modulul 1.1 nu include o cameră video suplimentară 4K, se acorda 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero). Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 12
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.1 :Sistemul permite selectarea opțiunii de urmărire a vorbitorului
Descriere : Daca Sistemul permite selectarea opțiunii de urmărire a vorbitorului – se acorda punctajul fix de 5 puncte. Daca Sistemul NU permite selectarea opțiunii de urmărire a vorbitorului, se acorda 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero). Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 5
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.1: Sistemul permite PiP – sau echivalent – include o imagine de ansamblu și una de detaliu
Descriere : Daca Sistemul permite PiP – sau echivalent – include o imagine de ansamblu și una de detaliu – se acorda punctajul fix de 4 puncte. - Daca sistemul nu permite functia PiP sau echivalent – nu include o imagine de ansamblu și una de detaliu, se acorda 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero). Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 4
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.1: se oferă un număr mai mare de 1 pen (creion)
Descriere : Dacă pentru Modulul 1.1 se oferă un număr mai mare de 1 pen – max. 3 puncte Algoritm de calcul: -Pentru cel mai mare numar de pen-uri ofertate, se acorda punctajul maxim (Pmax de 3 puncte). - Pentru celelalte numere de pen-uri ofertate, punctajul se acorda astfel: Pn = (numar de pen-uri ofertate / cel mai mare numar de pen-uri ofertat) x Punctajul maxim alocat. - daca se oferteaza 1 pen, oferta este conforma, se acorda 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero), - daca NU se oferteaza niciun pen, produsul nu corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata neconforma. Pn reprezinta punctajul alocat. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 3
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.1: Licență/subscripție Microsoft Teams Rooms Pro sau echivalent inclusă.
Descriere : Daca Licența/subscripța Microsoft Teams Rooms Pro sau echivalent este inclusă pentru fix 24 luni în tenantul instituțional M365 existent asociat Universității Tehnice din Cluj-Napoca, inclusă – se acorda 8 puncte. Daca Licența/subscripția Microsoft Teams Rooms Pro sau echivalent ofertata este inclusă pentru un Număr > de 24 de luni nu se punctează suplimentar fata de maximul acordat (8 puncte). Pentru Licența/subscripția Microsoft Teams Rooms Pro sau echivalent ofertata pentru mai putin de 12 luni, produsul nu corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata neconforma. Pentru Licența/subscripția Microsoft Teams Rooms Pro sau echivalent ofertata pentru o perioada intre valorile fixe indicate se acordă punctajul valorii inferioare, (de exemplu pentru 20 luni se acordă punctajul de la 12 luni). Pentru Licența/subscripția Microsoft Teams Rooms Pro sau echivalent ofertata pentru fix 12 luni, produsul corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata conforma si se va puncta cu 0.01 puncte. Referitor la factorii de evaluare tehnici, la modalitatea de acordare a punctajului, pentru cerinta minima impusa prin caietul de sarcini se acorda punctaj, 0.01 oferta fiind conforma iar ofertele care nu respecta cerinta minima vor fi declarate neconforme. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 8
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.1: se oferă modul de funcționare/operare standalone
Descriere : Daca se oferă modul de funcționare/operare standalone (fără utilizare în varianta MS Teams Room) – se acorda punctajul fix de 3 puncte. Daca nu se ofera modul de funcționare/operare standalone (fără utilizare în varianta MS Teams Room), produsul corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata conforma si se va puncta cu 0.01 puncte. Specificațiile tehnice minimale îndeplinite vor fi punctate cu 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero). Referitor la factorii de evaluare tehnici, la modalitatea de acordare a punctajului, pentru cerinta minima impusa prin caietul de sarcini se acorda punctaj 0.01, oferta fiind conforma iar ofertele care nu respecta cerinta minima vor fi declarate neconforme. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 3
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.3: Se oferă mai mult de 1 buc./sistem presenter wireless.
Descriere : Pentru cele mai multe bucati ofertate/sistem presenter wireless, mai mult de 1 buc./sistem presenter wireless, se acorda punctajul maxim (Pmax) 5 puncte. Pentru celelalte bucati /sistem presenter wireless ofertate punctajul se acorda astfel: Pn = (numar bucati pe sistem presenter wireless ofertate / cel mai mare numar de bucati pe sistem presenter wireless ofertate) x Punctajul maxim alocat. - daca se oferteaza 1 buc./sistem presenter wireless, oferta este conforma, se acorda 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero), - daca NU se oferteaza nicio buc./sistem presenter wireless, produsul nu corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata neconforma. Specificațiile tehnice minimale îndeplinite vor fi punctate cu 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero). Referitor la factorii de evaluare tehnici, la modalitatea de acordare a punctajului, pentru cerinta minima impusa prin caietul de sarcini se acorda punctaj 0.01, oferta fiind conforma iar ofertele care nu respecta cerinta minima vor fi declarate neconforme. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 5
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.4: Se oferă mai mult de 1 buc./sistem microfon wireless.
Descriere : Pentru cele mai multe bucati/sistem microfon wireless, mai mult de 1 buc./sistem microfon wireless, se acorda punctajul maxim (Pmax) de 4 puncte. Pentru celelalte bucati/sistem microfon wireless ofertate punctajul se acorda astfel: Pn = (numar bucati pe sistem microfon wireless ofertate / cel mai mare numar de bucati pe sistem microfon wireless ofertate) x Punctajul maxim alocat. - Daca se oferteaza 1 buc./ sistem microfon wireless, oferta este conforma, se acorda 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero). - Daca NU se oferteaza nicio buc./ sistem microfon wireless, produsul nu corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata neconforma. Specificațiile tehnice minimale îndeplinite vor fi punctate cu 0,01 puncte deoarece în SEAP nu se poate înregistra punctaj 0 (zero). Referitor la factorii de evaluare tehnici, la modalitatea de acordare a punctajului, pentru cerinta minima impusa prin caietul de sarcini se acorda punctaj 0.01, oferta fiind conforma iar ofertele care nu respecta cerinta minima vor fi declarate neconforme. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 4
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.4: Modulul include docking station.
Descriere : Dacă Modulul 1.4 include docking station pentru încărcare wireless cu adaptor de retea de alimentare se acorda punctajul maxim (Pmax) de 3 puncte. Dacă Modulul 1.4 nu include docking station pentru încărcare wireless cu adaptor de retea, produsul corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata conforma si se va puncta cu 0.01 puncte. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 3
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.5: modulul conține 1 senzor de prezentă integrat care să marcheze ocuparea sălii, temperatura și umiditatea.
Descriere : Dacă modulul conține 1 senzor de prezentă integrat care să marcheze ocuparea sălii, temperatura și umiditatea se acorda punctajul maxim (Pmax) de 3 puncte. Dacă modulul nu conține 1 senzor de prezentă integrat care să marcheze ocuparea sălii, temperatura și umiditatea, produsul corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata conforma si se va puncta cu 0.01 puncte. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 3
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.5: Modulul permite rezervarea on-site prin intermediul afișării unui QR code.
Descriere : Daca Modulul 1.5 permite rezervarea on-site prin intermediul afișării unui QR code se acorda punctajul maxim (Pmax) de 3 puncte. Dacă modulul nu permite rezervarea on-site prin intermediul afișării unui QR, produsul corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata conforma si se va puncta cu 0.01 puncte. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 3
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pentru Modulul 1.5: Modulul are sistem de securizare a echipamentului contra furtului.
Descriere : Daca Modulul 1.5 are sistem de securizare a echipamentului contra furtului se acorda punctajul maxim (Pmax) de 2 puncte. Dacă modulul 1.5 nu are sistem de securizare a echipamentului contra furtului, produsul corespunde necesitatilor formulate de catre autoritatea contractanta si oferta va fi considerata conforma si se va puncta cu 0.01 puncte. Documentele care probează îndeplinirea specificațiilor tehnice solicitate în caietul de sarcini pentru a se verifica conformitatea acestora cu cerințele autorității contractante pot fi oricare dintre: document emis de producător/fișă tehnică/etc. Aceste documente vor fi anexate propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 2
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ NAPOCA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Compartimentul Juridic al UTCN
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 4 999 200 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : BLADE SOLUTIONS SRL
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1133168/CIF: RO24770066
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea licitației : 4 999 200 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 29520
Data încheierii contractului : 04/09/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 4 856 044,89 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 5 039 520 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ NAPOCA
Număr de înregistrare : 4288306
Adresă poștală : Strada: Memorandumului, nr. 28
Localitate : Cluj-Napoca
Cod poștal : 400114
Subdiviziunea țării (NUTS) : Cluj ( RO113 )
Țara : România
Punct de contact : Adrian Munceanu
Telefon : +40 264401398
Adresa de internet : https://www.utcluj.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : Compartimentul Juridic al UTCN
Număr de înregistrare : 4288306_3
Adresă poștală : str. Memorandumului nr. 28
Localitate : Cluj-Napoca
Cod poștal : 400114
Subdiviziunea țării (NUTS) : Cluj ( RO113 )
Țara : România
Telefon : +40 264202588
Adresa de internet : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : BLADE SOLUTIONS SRL
Număr de înregistrare : RO24770066
Adresă poștală : Strada Eugen Ionesco, Nr. 47
Localitate : Cluj-Napoca
Cod poștal : 400357
Subdiviziunea țării (NUTS) : Cluj ( RO113 )
Țara : România
Telefon : +40 364401990
Adresa de internet : https://www.bladesolutions.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : bd676db5-0756-47ca-bb9c-9ef96571c213 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 12/09/2024 12:15 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 12/09/2024 10:07 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00552078-2024
Numărul ediției JO S : 179/2024
Data publicării : 13/09/2024