Furnizarea de echipamente TIC și IT pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”

Contractul cuprinde furnizarea de echipamente TIC și IT pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”. Cantitatea și tipul bunurilor se regăsesc in cadrul caietului de sarcini, parte componentă a documentației de atribuire. Valoarea estimată …

CPV: 30195200 Tableros electrónicos o accesorios, 30213100 Ordenadores portátiles, 30213300 Ordenadores de mesa, 30216110 Escáneres para uso informático, 30232110 Impresoras láser, 32232000 Equipo de videoconferencia, 32342410 Equipo de sonido, 32413100 Encaminadores de red, 38652120 Videoproyectores, 48820000 Servidores
Lugar de ejecución:
Furnizarea de echipamente TIC și IT pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”
Organismo adjudicador:
Orasul Tg.Ocna (Consiliul local Tg.Ocna)
Número de premio:
4278620/2023/1

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : Orasul Tg.Ocna (Consiliul local Tg.Ocna)
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Furnizarea de echipamente TIC și IT pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”
Descriere : Contractul cuprinde furnizarea de echipamente TIC și IT pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”. Cantitatea și tipul bunurilor se regăsesc in cadrul caietului de sarcini, parte componentă a documentației de atribuire. Valoarea estimată pe fiecare lot în parte care va face obiectul procedurii este:  Lotul 1 – echipamente TIC și IT laborator de informatică (UIP din rețeaua IPT) Liceul Tehnologic Târgu Ocna - 88.742,20 lei fără TVA;  Lotul 2 – echipamente TIC și IT laboratoare de științe multidisciplinare – 59.093,30 lei fără TVA;  Lotul 3 – echipamente TIC și IT ateliere de practică – 156.551,70 lei fără TVA;  Lotul 4 – echipamente TIC și IT cabinete școlare – 74.431,10 lei fără TVA. Astfel, valoarea cumulată a loturilor ce fac obiectul prezentei proceduri este de 378.818,30 lei fără TVA și a rezultat din analiza de nevoi. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 20 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Identificatorul procedurii : d8506f7f-51df-4ac4-9c2a-6e579026164c
Identificator intern : 4278620/2023/1
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30195200 Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : Lotul 1 – echipamente TIC și IT laborator de informatică (UIP din rețeaua IPT) Liceul Tehnologic Târgu Ocna
Descriere : Contractul vizează furnizarea de Lotul 1 – echipamente TIC și IT laborator de informatică (UIP din rețeaua IPT) Liceul Tehnologic Târgu Ocna pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”. Tipul bunurilor și numărul de bucăți pentru Lotul 1 – echipamente TIC și IT laborator de informatică (UIP din rețeaua IPT) Liceul Tehnologic Târgu Ocna sunt detaliate în caietul de sarcini. După caz, valoarea estimată fără TVA (numai in cifre): 88.742,20 Moneda: RON
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30195200 Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213300 Computer de birou
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30216110 Scanere informatice
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232110 Imprimante laser
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32232000 Echipament pentru videoconferinţe
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32413100 Rutere de reţea
Clasificare suplimentară ( cpv ): 38652120 Videoproiectoare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 48820000 Servere

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bacău ( RO211 )
Țara : România
Informații suplimentare : Liceul Tehnologic Târgu Ocna

5.1.3 Durata estimată

Durată : 45 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2. Consum de energie în modul stare de veghe
Descriere : Punctajul se acordă în funcție de consumul de energie pe oră în modul veghe E (Wh) aferent fiecărui echipament, respectiv sistem All-in-One și laptop, astfel: pentru cel mai mic consum ofertat se acordă 10 puncte, pentru alte consumuri ofertate punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate pe baza celorlalte valori: Consum energie = (Consum energie minim ofertat / Consum energie n) x 10 puncte. Unde: - Consum energie minim ofertat – consumul cel mai mic ofertat dintre ofertele admisibile; - Consum energie n – consum energie ofertă n, altul decât cel mai mic consum de energie ofertat. Punctajul total se va calcula prin aplicarea următoarei formule de calcul: Ptotal = (Ptotal_sistem_all_in_one x nr. buc sisteme all-in-one + Ptotal_laptop x nr. buc. laptopuri)/nr. total buc. laptopuri+sisteme-all-in one, unde: -Ptotal_sistem_all_in_one = punctajul obtinut pentru consumul de energie in modul stare de veghe ofertat pentru sistem All-in-one, calculat conform algoritmului de mai sus (Consum energie = (Consum energie minim ofertat / Consum energie n) x 10 puncte.) -Ptotal_laptop = punctajul obtinut pentru consumul de energie in modul stare de veghe ofertat pentru laptop, calculat conform algoritmului de mai sus (Consum energie = (Consum energie minim ofertat / Consum energie n) x 10 puncte.) Notă: acest factor de evaluare se aplică doar pentru sisteme All-in-One și laptopuri. Ofertanții vor prezenta documente provenite de la producător (fișe tehnice/rapoarte de testare) care confirmă consumul de energie electrică în modul stare de veghe. Ofertantii care vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctate cu punctajul maxim de 10 puncte. Pentru ofertantii care nu vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctati conform algoritmului de calcul detaliat mai sus.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 3. Perioada de garantie extinsă acordata produselor
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garanție extinsă acordată produselor” se acorda astfel: a) Pentru oferta admisibilă cu cea mai mare garanție acordată produselor, dar nu mai mare de 48 de luni se va acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru garanții mai mici, dar nu mai mici de 24 de luni punctajul se calculează proporțional, astfel: Punctajul se va calcula ca medie aritmetică a garanțiilor ofertate pentru fiecare tip de bun în parte la care se va aplica punctajul oferit de 20 de puncte. Astfel, algoritmul de calcul pentru acest factor este următorul: Pgaranție= {[(Garanție ofertată display interactiv + Garanție ofertată laptop + Garanție ofertată sistem All-in-One + Garanție ofertată sistem sunet + Garanție ofertată multifuncțională + Garanție ofertată cameră videoconferință + Garanție ofertată router WiFi + Garanție ofertată server + Hard Disk + Garanție ofertată mouse pentru laptop + Garanție ofertată videoproiector + Garanție ofertată ecran proiecție + Garanție ofertată scanner documente) / Garanția maximă] / 12} x 20 puncte Unde: Pgaranție - Punctaj garanție ofertă admisibilă punctată; Garanție maximă – 48 de luni. Mențiuni:  Perioada de garanție se va exprima în luni întregi;  Ofertele care se referă la garanții mai mici de 24 de luni nu răspund necesitaților formulate de către entitatea contractantă și se vor considera neconforme;  Ofertele care se referă la garanții de 24 de luni vor fi punctate cu 0 puncte;  Ofertele care se referă la garanții mai mari de 48 de luni nu se vor puncta suplimentar.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 4. Memorie RAM a echipamentelor laptopuri și sisteme All-in-One
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Memorie RAM” se acorda astfel: a) Pentru oferta admisibilă cu cea mai mare memorie RAM se va acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru memorie RAM mai mici, dar nu mai mici decât cele stabilite în caietul de sarcini, punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate pe baza celorlalte valori. P_memorie_RAM se va calcula după formula = (Memorie RAM n / Memorie RAM maximă ofertată) x 10 puncte Unde: - Memoria RAM maxim ofertată – memoria RAM cea mai mare ofertată dintre ofertele admisibile; - Memorie RAM n – Memoria RAM ofertă n, alta decât cea mai mare memorie RAM ofertată. Punctajul total se va calcula prin aplicarea următoarei formule de calcul: Ptotal = (Ptotal_sistem_all_in_one x nr. buc sisteme all-in-one + Ptotal_laptop x nr. buc. laptopuri)/nr. total buc. laptopuri+sisteme-all-in one, unde: -Ptotal_sistem_all_in_one = punctajul obtinut pentru memoria RAM ofertată pentru sistem All-in-one, calculat conform algoritmului de mai sus (P_memorie_RAM (Memorie RAM n / Memorie RAM maxim ofertată) x 10 puncte); -Ptotal_laptop = punctajul obtinut pentru memoria RAM ofertată pentru laptop, calculat conform algoritmului de mai sus (P_memorie_RAM (Memorie RAM n / Memorie RAM maxim ofertată) x 10 puncte) Notă: acest factor de evaluare se aplică doar pentru laptopuri si sisteme All-in-One. Ofertanții vor prezenta documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă valorile memoriei RAM pentru echipamentele ofertate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 5. Capacitatea de stocare a echipamentelor laptopuri și sisteme All-in-One
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Capacitate de stocare” se acorda astfel: a) Pentru oferta admisibilă cu cea mai mare Capacitate de stocare se va acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru Capacitatile de stocare mai mici, dar nu mai mici decât cele stabilite în caietul de sarcini, punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate pe baza celorlalte valori. P_Capacitate de stocare se va calcula după formula = (Capacitate de stocare n / Capacitate de stocare maxim ofertată) x 10 puncte Unde: - Capacitate de stocare maxim ofertată – Capacitatea de stocare cea mai mare ofertată dintre ofertele admisibile; - Capacitate de stocare n – Capacitatea de stocare ofertă n, alta decât cea mai mare capacitate de stocare ofertată. Punctajul total se va calcula prin aplicarea următoarei formule de calcul: Ptotal = (Ptotal_sistem_all_in_one x nr. buc sisteme all-in-one + Ptotal_laptop x nr. buc. laptopuri)/nr. total buc. laptopuri+sisteme-all-in one, unde: -Ptotal_sistem_all_in_one = punctajul obtinut pentru capacitatea de stocare ofertată pentru sistem All-in-one, calculat conform algoritmului de mai sus (P_capcitate de stocare (Capacitate de stocare n / Capacitate de stocare maxim ofertată) x 10 puncte); -Ptotal_laptop = punctajul obtinut pentru capacitatea de stocare ofertată pentru laptop, calculat conform algoritmului de mai sus (P_capacitate de stocare (Capacitate de stocare n / Capacitate de stocare maxim ofertată) x 10 puncte) Notă: acest factor de evaluare se aplică doar pentru laptopuri și sisteme all in one. Ofertanții vor prezenta documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă valorile capacității de stocare a echipamentelor ofertate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 6. Sistem de preluare pentru imprimante
Descriere : Punctajul de 10 puncte se va acorda ofertantului care oferă un sistem de preluare a imprimantelor uzate, fără costuri pentru autoritatea contractantă, în scopul de a direcționa aceste echipamente în vederea reutilizării lor ca atare sau a componentelor lor ori în scopul reciclării materialelor, acordând prioritate reutilizării. Ofertantul poate îndeplini aceste obligații el însuși sau prin intermediul unei organizații terțe adecvate. Pentru acordarea punctajului, ofertantul trebuie să prezinte o documentație care să ateste că se va asigura un sistem de preluare gratuită. Echipamentele care dispun de o etichetă ecologică de tip I corespunzătoare și care îndeplinesc cerințele specificate vor fi considerate conforme pentru a primi punctajul maxim.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Orasul Tg.Ocna (Consiliul local Tg.Ocna)
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : Lotul 2 – echipamente TIC și IT laboratoare de științe multidisciplinare
Descriere : Contractul vizează furnizarea de Lotul 2 – echipamente TIC și IT laboratoare de științe multidisciplinare pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”. Tipul bunurilor și numărul de bucăți pentru Lotul 2 – echipamente TIC și IT laboratoare de științe multidisciplinare sunt detaliate în caietul de sarcini. După caz, valoarea estimată fără TVA (numai in cifre): 59.093,30 Moneda: RON
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30195200 Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232110 Imprimante laser
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32232000 Echipament pentru videoconferinţe
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 38652120 Videoproiectoare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bacău ( RO211 )
Țara : România
Informații suplimentare : Liceul Tehnologic Târgu Ocna și Școala Gimnazială Nr. 3, structură a Școlii Gimnaziale Nr. 2 Târgu Ocna

5.1.3 Durata estimată

Durată : 45 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2. Consum de energie în modul stare de veghe
Descriere : Punctajul se acordă în funcție de consumul de energie pe oră în modul veghe E (Wh) aferent echipamentului laptop, astfel: pentru cel mai mic consum ofertat se acordă 10 puncte, pentru alte consumuri ofertate punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate pe baza celorlalte valori: Consum energie = (Consum energie minim ofertat / Consum energie n) x 10 puncte. Unde: - Consum energie minim ofertat – consumul cel mai mic ofertat dintre ofertele admisibile; - Consum energie n – consum energie ofertă n, altul decât cel mai mic consum de energie ofertat. Notă: acest factor de evaluare se aplică doar pentru laptopuri. Ofertanții vor prezenta documente provenite de la producător (fișe tehnice/rapoarte de testare) care confirmă consumul de energie electrică în modul stare de veghe. Ofertantii care vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctate cu punctajul maxim de 10 puncte. Pentru ofertantii care nu vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctati conform algoritmului de calcul detaliat mai sus.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 3. Perioada de garantie extinsă acordata produselor
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garanție extinsă acordată produselor” se acorda astfel: a) Pentru oferta admisibilă cu cea mai mare garanție acordată produselor, dar nu mai mare de 48 de luni se va acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru garanții mai mici, dar nu mai mici de 24 de luni punctajul se calculează proporțional, astfel: Punctajul se va calcula ca medie aritmetică a garanțiilor ofertate pentru fiecare tip de bun în parte la care se va aplica punctajul oferit de 20 de puncte. Astfel, algoritmul de calcul pentru acest factor este următorul: Pgaranție= {[(Garanție ofertată videoproiector full HD + Garanție ofertată suport videoproiector + Garanție ofertată ecran proiecție + Garanție ofertată display interactiv + Garanție ofertată laptop + Garanție ofertată sistem sunet + Garanție ofertată cameră videoconferință + Garanție ofertată multifuncțională laser + Garanție ofertată Access Point + Garanție ofertată imprimantă cu tehnologie 3D + Garanție ofertată licență de tip office) / Garanția maximă] / 11} x 20 puncte Unde: Pgaranție - Punctaj garanție ofertă admisibilă punctată; Garanție maximă – 48 de luni. Mențiuni:  Perioada de garanție se va exprima în luni întregi;  Ofertele care se referă la garanții mai mici de 24 de luni nu răspund necesitaților formulate de către entitatea contractantă și se vor considera neconforme;  Ofertele care se referă la garanții de 24 de luni vor fi punctate cu 0 puncte;  Ofertele care se referă la garanții mai mari de 48 de luni nu se vor puncta suplimentar.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 4. Memorie RAM și capacitate de stocare
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Memorie RAM și capacitate de stocare” se acorda astfel: a) Pentru oferta admisibilă cu cea mai mare memorie RAM și cea mai mare capacitate de stocare se va acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru memorie RAM și capacitate de stocare mai mici, dar nu mai mici decât cele stabilite în caietul de sarcini punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate pe baza celorlalte valori. P_total= (P_memorie_RAM + P_capacitate_stocare)/2 Unde: - P_memorie_RAM se va calcula după formula = (Memorie RAM n / Memorie RAM maxim ofertată ) x 10 puncte. - P_capacitate_stocare se va calcula după formula = (Capacitate stocare n / Capacitate stocare maxim ofertată ) x 10 puncte. - Memoria RAM maxim ofertată – memoria RAM cea mai mare ofertată dintre ofertele admisibile; - Memorie RAM n – Memoria RAM ofertă n, alta decât cea mai mare memorie RAM ofertată; - Capacitate de stocare maxim ofertată – Capacitatea de stocare cea mai mare ofertată dintre ofertele admisibile; - Capacitate de stocare n – Capacitatea de stocare ofertă n, alta decât cea mai mare capacitate de stocare ofertată. Notă: acest factor de evaluare se aplică doar pentru laptopuri. Ofertanții vor prezenta documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă valorile memoriei RAM și capacității de stocare ofertate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 5. Ambalaj din material reciclat/biodegradabil/compostabil
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Ambalaj din material reciclat” se acorda astfel: a) dacă ofertantul prezintă pentru peste 90% din produsele ofertate ambalaje compuse din cel puțin 50% material reciclat/biodegradabil/compostabil se vor acorda 10 de puncte; b) dacă ofertantul prezintă pentru peste 70%-90% din produsele ofertate ambalaje compuse din cel puțin 50% material reciclat/biodegradabil/compostabil se vor acorda 7 de puncte; c) dacă ofertantul prezintă pentru 50%-70% din produsele ofertate ambalaje compuse din cel puțin 50% material reciclat/biodegradabil/compostabil se vor acorda 5 puncte; d) dacă ofertantul prezintă pentru mai puțin de 50% din produsele ofertate ambalaje compuse din cel puțin 50% material reciclat/biodegradabil/compostabil se vor acorda 0 puncte; Notă: în vederea acordării punctajului pentru acest factor de evaluare, ofertanții vor prezenta o declarație în care vor preciza pentru fiecare tip de echipament tipul de ambalaj si procentul de ambalaj reciclat din respectivul ambalaj, conform modelului din word-ul ”Formulare”. Ofertantii care vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctate cu punctajul maxim de 10 puncte. Pentru ofertantii care nu vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctati conform algoritmului de calcul detaliat mai sus cu mentiunea că vor trebui sa prezinte o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajele produselor ofertate, conform modelului din word-ul ”Formulare”.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 6. Sistem de preluare pentru imprimante
Descriere : Punctajul de 10 puncte se va acorda ofertantului care oferă un sistem de preluare a imprimantelor uzate, fără costuri pentru autoritatea contractantă, în scopul de a direcționa aceste echipamente în vederea reutilizării lor ca atare sau a componentelor lor ori în scopul reciclării materialelor, acordând prioritate reutilizării. Ofertantul poate îndeplini aceste obligații el însuși sau prin intermediul unei organizații terțe adecvate. Pentru acordarea punctajului, ofertantul trebuie să prezinte o documentație care să ateste că se va asigura un sistem de preluare gratuită. Echipamentele care dispun de o etichetă ecologică de tip I corespunzătoare și care îndeplinesc cerințele specificate vor fi considerate conforme pentru a primi punctajul maxim.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Orasul Tg.Ocna (Consiliul local Tg.Ocna)
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0003

Titlu : Lotul 3 – echipamente TIC și IT ateliere de practică
Descriere : Contractul vizează furnizarea de Lotul 3 – echipamente TIC și IT ateliere de practică pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”. Tipul bunurilor și numărul de bucăți pentru Lotul 3 – echipamente TIC și IT ateliere de practică sunt detaliate în caietul de sarcini. După caz, valoarea estimată fără TVA (numai in cifre): 156.551,70 Moneda: RON
Identificator intern : 3

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30195200 Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213300 Computer de birou
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30216110 Scanere informatice
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232110 Imprimante laser
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32232000 Echipament pentru videoconferinţe
Clasificare suplimentară ( cpv ): 48820000 Servere

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bacău ( RO211 )
Țara : România
Informații suplimentare : Liceul Tehnologic Târgu Ocna

5.1.3 Durata estimată

Durată : 45 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2. Consum de energie în modul stare de veghe
Descriere : Punctajul se acordă în funcție de consumul de energie pe oră în modul veghe E (Wh) aferent echipamentului sistem All-in-One și laptop, astfel: pentru cel mai mic consum ofertat se acordă 10 puncte, pentru alte consumuri ofertate punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate pe baza celorlalte valori: Consum energie = (Consum energie minim ofertat / Consum energie n) x 10 puncte. Unde: - Consum energie minim ofertat – consumul cel mai mic ofertat dintre ofertele admisibile; - Consum energie n – consum energie ofertă n, altul decât cel mai mic consum de energie ofertat. Punctajul total se va calcula prin aplicarea următoarei formule de calcul: Ptotal = (Ptotal_sistem_all_in_one x nr. buc sisteme all-in-one + Ptotal_laptop x nr. buc. laptopuri)/nr. total buc. laptopuri+sisteme-all-in one, unde: -Ptotal_sistem_all_in_one = punctajul obtinut pentru consumul de energie in modul stare de veghe ofertat pentru sistem All-in-one, calculat conform algoritmului de mai sus (Consum energie = (Consum energie minim ofertat / Consum energie n) x 10 puncte.) -Ptotal_laptop = punctajul obtinut pentru consumul de energie in modul stare de veghe ofertat pentru laptop, calculat conform algoritmului de mai sus (Consum energie = (Consum energie minim ofertat / Consum energie n) x 10 puncte.) Notă: acest factor de evaluare se aplică doar pentru sisteme All-in-One și laptopuri. Ofertanții vor prezenta documente provenite de la producător (fișe tehnice/rapoarte de testare) care confirmă consumul de energie electrică în modul stare de veghe. Ofertantii care vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctate cu punctajul maxim de 10 puncte. Pentru ofertantii care nu vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctati conform algoritmului de calcul detaliat mai sus.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 3. Perioada de garantie extinsă acordata produselor
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garanție extinsă acordată produselor” se acorda astfel: a) Pentru oferta admisibilă cu cea mai mare garanție acordată produselor, dar nu mai mare de 48 de luni se va acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru garanții mai mici, dar nu mai mici de 24 de luni punctajul se calculează proporțional, astfel: Punctajul se va calcula ca medie aritmetică a garanțiilor ofertate pentru fiecare tip de bun în parte la care se va aplica punctajul oferit de 20 de puncte. Astfel, algoritmul de calcul pentru acest factor este următorul: Pgaranție= {[(Garanție ofertată server + Hard Disk + Garanție ofertată sistem All-in-One + Garanție ofertată display interactiv + Garanție ofertată laptop + Garanție ofertată sistem audio pentru table interactive + Garanție ofertată mouse wireless + Garanție ofertată tabletă+card memorie+husă + Garanție ofertată multifuncțională + Garanție ofertată cameră videoconferință + Garanție ofertată licență de tip office + Garanție ofertată HDD extern 4TB + Garanție ofertată monitor preluare comenzi pentru ospatar + Sistem POS nefiscalizat + Garanție ofertată eBook Reader + Garanție ofertată set smart pen, microfon, control vocal + Garanție ofertată videoproiector full HD + Garanție ofertată suport videoproiector + Garanție ofertată ecran proiecție + Garanție ofertată scanner portabil + Garanție ofertată router wireless) / Garanția maximă] / 19} x 20 puncte Unde: Pgaranție - Punctaj garanție ofertă admisibilă punctată; Garanție maximă – 48 de luni. Mențiuni:  Perioada de garanție se va exprima în luni întregi;  Ofertele care se referă la garanții mai mici de 24 de luni nu răspund necesitaților formulate de către entitatea contractantă și se vor considera neconforme;  Ofertele care se referă la garanții de 24 de luni vor fi punctate cu 0 puncte;  Ofertele care se referă la garanții mai mari de 48 de luni nu se vor puncta suplimentar.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 4. Disponibilitate achiziționare accesorii tablete separat
Descriere : Se vor acorda puncte suplimentare dacă următoarele accesorii compatibile cu tabletele ofertate sunt disponibile pentru a fi achiziționate separat: - Suporturi tablete; - Încărcătoare tablete; - Folie de protecție tablete; - Căști. Punctajul pentru factorul de evaluare „Disponibilitate achiziționare accesorii tablete separat” se acorda astfel: 1) dacă ofertantul prezintă informații cu privire la disponibilitatea achiziționării modelului de produs ofertat (care îndepliniște specificațiile solicitate în caietul de sarcini) cu și fără toate cele 4 accesorii menționate mai sus și informații cu privire la disponibilitatea achiziționării separate pentru fiecare dintre accesorii se vor acorda 10 de puncte. Informațiile trebuie să cuprindă, de asemenea, și procesul de comandare separată a accesoriilor compatibile cu produsul ofertat; 2) dacă ofertantul prezintă informații cu privire la disponibilitatea achiziționării modelului de produs ofertat (care îndepliniște specificațiile solicitate în caietul de sarcini) cu și fără 2 dintre accesoriile enumerate mai sus și informații cu privire la disponibilitatea achiziționării separate pentru fiecare dintre cele două accesorii se vor acorda 5 de puncte. Informațiile trebuie să cuprindă, de asemenea, și procesul de comandare separată a accesoriilor compatibile cu produsul ofertat; 3) dacă ofertantul prezintă informații cu privire la disponibilitatea achiziționării modelului de produs ofertat (care îndepliniște specificațiile solicitate în caietul de sarcini) cu și fără mai puțin de 2 accesorii dintre cele enumerate anterior și informații cu privire la disponibilitatea achiziționării separate pentru mai puțin de două accesorii se vor acorda 0 de puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 5. Sistem de preluare pentru imprimante
Descriere : Punctajul de 10 puncte se va acorda ofertantului care oferă un sistem de preluare a imprimantelor uzate, fără costuri pentru autoritatea contractantă, în scopul de a direcționa aceste echipamente în vederea reutilizării lor ca atare sau a componentelor lor ori în scopul reciclării materialelor, acordând prioritate reutilizării. Ofertantul poate îndeplini aceste obligații el însuși sau prin intermediul unei organizații terțe adecvate. Pentru acordarea punctajului, ofertantul trebuie să prezinte o documentație care să ateste că se va asigura un sistem de preluare gratuită. Echipamentele care dispun de o etichetă ecologică de tip I corespunzătoare și care îndeplinesc cerințele specificate vor fi considerate conforme pentru a primi punctajul maxim.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 6. Ambalaj din material reciclat/biodegradabil/compostabil
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Ambalaj din material reciclat” se acorda astfel: a) dacă ofertantul prezintă pentru peste 90% din produsele ofertate ambalaje compuse din cel puțin 50% material reciclat/biodegradabil/compostabil se vor acorda 10 de puncte; b) dacă ofertantul prezintă pentru peste 70%-90% din produsele ofertate ambalaje compuse din cel puțin 50% material reciclat/biodegradabil/compostabil se vor acorda 7 de puncte; c) dacă ofertantul prezintă pentru 50%-70% din produsele ofertate ambalaje compuse din cel puțin 50% material reciclat/biodegradabil/compostabil se vor acorda 5 puncte; d) dacă ofertantul prezintă pentru mai puțin de 50% din produsele ofertate ambalaje compuse din cel puțin 50% material reciclat/biodegradabil/compostabil se vor acorda 0 puncte; Notă: în vederea acordării punctajului pentru acest factor de evaluare, ofertanții vor prezenta o declarație în care vor preciza pentru fiecare tip de echipament tipul de ambalaj si procentul de ambalaj reciclat din respectivul ambalaj, conform modelului din word-ul ”Formulare”. Ofertantii care vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctate cu punctajul maxim de 10 puncte. Pentru ofertantii care nu vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctati conform algoritmului de calcul detaliat mai sus cu mentiunea că vor trebui sa prezinte o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajele produselor ofertate, conform modelului din word-ul ”Formulare”.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Orasul Tg.Ocna (Consiliul local Tg.Ocna)
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0004

Titlu : Lotul 4 – echipamente TIC și IT cabinete școlare
Descriere : Contractul vizează furnizarea de Lotul 4 – echipamente TIC și IT cabinete școlare pentru proiectul de investiție „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE TIC A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU”. Tipul bunurilor și numărul de bucăți pentru Lotul 4 – echipamente TIC și IT cabinete școlare sunt detaliate în caietul de sarcini. După caz, valoarea estimată fără TVA (numai in cifre): 74.431,10 Moneda: RON
Identificator intern : 4

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30195200 Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30216110 Scanere informatice
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232110 Imprimante laser
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32232000 Echipament pentru videoconferinţe
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32413100 Rutere de reţea
Clasificare suplimentară ( cpv ): 38652120 Videoproiectoare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bacău ( RO211 )
Țara : România
Informații suplimentare : Liceul Tehnologic Târgu Ocna, Școala Gimnazială Nr. 3, structură a Școlii Gimnaziale Nr. 2 Târgu Ocna

5.1.3 Durata estimată

Durată : 45 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 2. Consum de energie în modul stare de veghe
Descriere : Punctajul se acordă în funcție de consumul de energie pe oră în modul veghe E (Wh) aferent echipamentului laptop, astfel: pentru cel mai mic consum ofertat se acordă 10 puncte, pentru alte consumuri ofertate punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate pe baza celorlalte valori: Consum energie = (Consum energie minim ofertat / Consum energie n) x 10 puncte. Unde: - Consum energie minim ofertat – consumul cel mai mic ofertat dintre ofertele admisibile; - Consum energie n – consum energie ofertă n, altul decât cel mai mic consum de energie ofertat. Notă: acest factor de evaluare se aplică doar pentru laptopuri. Ofertanții vor prezenta documente provenite de la producător (fișe tehnice/rapoarte de testare) care confirmă consumul de energie electrică în modul stare de veghe. Ofertantii care vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctate cu punctajul maxim de 10 puncte. Pentru ofertantii care nu vor prezenta eticheta UE ecologica pentru bunurile ofertate sau o alta eticheta ecologica relevanta de tip 1 vor fi punctati conform algoritmului de calcul detaliat mai sus.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 3. Perioada de garantie extinsă acordata produselor
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garanție extinsă acordată produselor” se acorda astfel: a) Pentru oferta admisibilă cu cea mai mare garanție acordată produselor, dar nu mai mare de 48 de luni se va acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru garanții mai mici, dar nu mai mici de 24 de luni punctajul se calculează proporțional, astfel: Punctajul se va calcula ca medie aritmetică a garanțiilor ofertate pentru fiecare tip de bun în parte la care se va aplica punctajul oferit de 20 de puncte. Astfel, algoritmul de calcul pentru acest factor este următorul: Pgaranție= {[( Garanție ofertată videoproiector full HD + Garanție ofertată suport videoproiector + Garanție ofertată ecran proiecție + Garanție ofertată display interactiv + Garanție ofertată laptop + Garanție ofertată mouse wireless + Garanție ofertată router wireless + Garanție ofertată sistem sunet + Garanție ofertată cameră videoconferință + Garanție ofertată multifuncțional laser + Garanție ofertată sistem audio + Garanție ofertată căști + Garanție ofertată tablete + Garanție ofertată boxă portabilă + Garanție ofertată Hard extern) / Garanția maximă] / 15} x 20 puncte Unde: Pgaranție - Punctaj garanție ofertă admisibilă punctată; Garanție maximă – 48 de luni. Mențiuni:  Perioada de garanție se va exprima în luni întregi;  Ofertele care se referă la garanții mai mici de 24 de luni nu răspund necesitaților formulate de către entitatea contractantă și se vor considera neconforme;  Ofertele care se referă la garanții de 24 de luni vor fi punctate cu 0 puncte;  Ofertele care se referă la garanții mai mari de 48 de luni nu se vor puncta suplimentar.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 4. Memorie RAM și capacitate de stocare
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Memorie RAM și capacitate de stocare” se acorda astfel: a) Pentru oferta admisibilă cu cea mai mare memorie RAM și cea mai mare capacitate de stocare se va acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru memorie RAM și capacitate de stocare mai mici, dar nu mai mici decât cele stabilite în caietul de sarcini punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate pe baza celorlalte valori. P_total= (P_memorie_RAM + P_capacitate_stocare)/2 Unde: -P_memorie_RAM se va calcula după formula = (Memorie RAM n / Memorie RAM maxim ofertată ) x 10 puncte. -P_capacitate_stocare se va calcula după formula = (Capacitate stocare n / Capacitate stocare maxim ofertată ) x 10 puncte. - Memoria RAM maxim ofertată – memoria RAM cea mai mare ofertată dintre ofertele admisibile; - Memorie RAM n – Memoria RAM ofertă n, alta decât cea mai mare memorie RAM ofertată; - Capacitate de stocare maxim ofertată – Capacitatea de stocare cea mai mare ofertată dintre ofertele admisibile; - Capacitate de stocare n – Capacitatea de stocare ofertă n, alta decât cea mai mare capacitate de stocare ofertată. Notă: acest factor de evaluare se aplică doar pentru laptopuri. Ofertanții vor prezenta documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă valorile memoriei RAM și capacității de stocare ofertate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 5. Disponibilitate achiziționare accesorii tablete separat
Descriere : Se vor acorda puncte suplimentare dacă următoarele accesorii compatibile cu tabletele ofertate sunt disponibile pentru a fi achiziționate separat: - Suporturi tablete; - Încărcătoare tablete; - Folie de protecție tablete; - Căști. Punctajul pentru factorul de evaluare „Disponibilitate achiziționare accesorii tablete separat” se acorda astfel: 1) dacă ofertantul prezintă informații cu privire la disponibilitatea achiziționării modelului de produs ofertat (care îndepliniște specificațiile solicitate în caietul de sarcini) cu și fără toate cele 4 accesorii menționate mai sus și informații cu privire la disponibilitatea achiziționării separate pentru fiecare dintre accesorii se vor acorda 10 de puncte. Informațiile trebuie să cuprindă, de asemenea, și procesul de comandare separată a accesoriilor compatibile cu produsul ofertat; 2) dacă ofertantul prezintă informații cu privire la disponibilitatea achiziționării modelului de produs ofertat (care îndepliniște specificațiile solicitate în caietul de sarcini) cu și fără 2 dintre accesoriile enumerate mai sus și informații cu privire la disponibilitatea achiziționării separate pentru fiecare dintre cele două accesorii se vor acorda 5 de puncte. Informațiile trebuie să cuprindă, de asemenea, și procesul de comandare separată a accesoriilor compatibile cu produsul ofertat; 3) dacă ofertantul prezintă informații cu privire la disponibilitatea achiziționării modelului de produs ofertat (care îndepliniște specificațiile solicitate în caietul de sarcini) cu și fără mai puțin de 2 accesorii dintre cele enumerate anterior și informații cu privire la disponibilitatea achiziționării separate pentru mai puțin de două accesorii se vor acorda 0 de puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : 6. Sistem de preluare pentru imprimante
Descriere : Punctajul de 10 puncte se va acorda ofertantului care oferă un sistem de preluare a imprimantelor uzate, fără costuri pentru autoritatea contractantă, în scopul de a direcționa aceste echipamente în vederea reutilizării lor ca atare sau a componentelor lor ori în scopul reciclării materialelor, acordând prioritate reutilizării. Ofertantul poate îndeplini aceste obligații el însuși sau prin intermediul unei organizații terțe adecvate. Pentru acordarea punctajului, ofertantul trebuie să prezinte o documentație care să ateste că se va asigura un sistem de preluare gratuită. Echipamentele care dispun de o etichetă ecologică de tip I corespunzătoare și care îndeplinesc cerințele specificate vor fi considerate conforme pentru a primi punctajul maxim.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Orasul Tg.Ocna (Consiliul local Tg.Ocna)
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 370 700 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0002

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : SAFETY TECHNOLOGY
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132692/LOT-0002/CIF: RO 25146010
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0002
Valoarea licitației : 51 800 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 11465
Data încheierii contractului : 02/09/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 51 800 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 59 000 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0004

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : SIF SISTEM S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132692/LOT-0004/CIF: RO 16368859
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0004
Valoarea licitației : 74 300 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 11154
Data încheierii contractului : 27/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 74 300 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 74 300 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0003

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : SIF SISTEM S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132692/LOT-0003/CIF: RO 16368859
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0003
Valoarea licitației : 156 000 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 11153
Data încheierii contractului : 27/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 156 000 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 156 000 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0001

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : SIF SISTEM S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132692/LOT-0001/CIF: RO 16368859
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0001
Valoarea licitației : 88 600 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 11151
Data încheierii contractului : 27/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 88 600 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 88 600 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : Orasul Tg.Ocna (Consiliul local Tg.Ocna)
Număr de înregistrare : 4278620
Adresă poștală : Strada: Trandafirilor, nr. 1
Localitate : Targu Ocna
Cod poștal : 605600
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bacău ( RO211 )
Țara : România
Punct de contact : Valentin Miron
Telefon : +40 734995891
Fax : +40 234344114
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : ORAȘUL TÂRGU OCNA, JUDEȚUL BACĂU
Număr de înregistrare : 4278620_3
Adresă poștală : Județul Bacău, Orașul Târgu Ocna, Strada Trandafirilor, Nr. 1
Localitate : TÂRGU OCNA
Cod poștal : 605600
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bacău ( RO211 )
Țara : România
Telefon : +40 234 344 114
Fax : +40 234 344 115
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9001

Denumire oficială : SAFETY TECHNOLOGY
Număr de înregistrare : RO 25146010
Adresă poștală : Strada Nikola Tesla, Nr. 4
Localitate : Cluj-Napoca
Cod poștal : 400285
Subdiviziunea țării (NUTS) : Cluj ( RO113 )
Țara : România
Telefon : +40 364730584
Fax : +40 364730584
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0002

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : SIF SISTEM S.R.L.
Număr de înregistrare : RO 16368859
Adresă poștală : Strada Oituz, Nr. 20
Localitate : Onesti
Cod poștal : 601013
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bacău ( RO211 )
Țara : România
Telefon : +40 724323229
Fax : +40 234313313
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0004 LOT-0003 LOT-0001

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : 5ed7bfe6-349d-43ab-be26-5721036799df - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 04/09/2024 19:02 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 04/09/2024 17:04 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00536736-2024
Numărul ediției JO S : 174/2024
Data publicării : 06/09/2024