Furnizare mobilier școlar

Obiectivul contractului de achizitie publica este furnizarea de produse mobilier pentru obiectivul ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR ȘI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN UAT RUPEA”, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a regulamentelor comunitare. Numarul de zile pana la care se pot solicita …

CPV: 39112000 Sillas, 39121000 Escritorios y mesas, 39122000 Armarios y librerías, 39160000 Mobiliario escolar
Lugar de ejecución:
Furnizare mobilier școlar
Organismo adjudicador:
ORASUL RUPEA
Número de premio:
2024/4443388/DOT2

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : ORASUL RUPEA
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Furnizare mobilier școlar
Descriere : Obiectivul contractului de achizitie publica este furnizarea de produse mobilier pentru obiectivul ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR ȘI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN UAT RUPEA”, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a regulamentelor comunitare. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 20. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari în a 11-a zi înainte de data limita pentru depunerea ofertelor.
Identificatorul procedurii : 65bfcd9f-b034-45b9-88cb-9de0a80f4d2d
Identificator intern : 2024/4443388/DOT2
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39160000 Mobilier şcolar

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Se doreste achizitionarea de mobilier școlar pentru săli de clasă/săli (ciclul preșcolar, primar și gimnazial), laboratoare școlare de stiinte, cabinet de asistență psihopedagogică, cabinete școlare, atelier practică și sali de sport. Aceste dotari sunt necesare implementarii proiectului ” DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR ȘI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN UAT RUPEA”, Codul proiectului : F-PNRR-Dotari-2023-2097, finantat prin contractul nr. 730DOT/2023, incheiat cu Ministerul Educatiei, in cadrul PNRR, Pilonul VI. Politici pentru noua generatie/ Componenta C 15: Educație \Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior \Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și \Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației\ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare. Mobilierul școlar achiziționat va avea un rol cheie în transformarea și îmbunătățirea mediului educațional la Grădinița cu program prelungit Rupea, Școala gimnazială Rupea și Liceul „Șt.O.Iosif” Rupea. Având în vedere nevoile, obiectivele specifice ale acestui contract de achiziție sunt: Dotarea pentru sălile de clasă, laboratoare și cabinetele școlare de la Grădinița cu program prelungit Rupea, Școala gimnazială Rupea și Liceul „Șt.O.Iosif” Rupea din Orașul Rupea cu mobilier școlar și de specialitate. Scopul achiziției este de moderniza și îmbunătăți infrastructura educațională prin: - Dotarea cu mobilier școlar; - Acces la Conținut Educațional de Calitate;
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39160000 Mobilier şcolar
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39112000 Scaune
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39121000 Birouri şi mese
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39122000 Dulapuri şi biblioteci

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Braşov ( RO122 )
Țara : România
Informații suplimentare : Orașul Rupea, jud. Brașov

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Aceste echipamente sunt necesare implementarii proiectului ” DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR ȘI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN UAT RUPEA”, Codul proiectului : F-PNRR-Dotari-2023-2097, finantat prin contractul nr. 730DOT/2023, incheiat cu Ministerul Educatiei, in cadrul PNRR, Pilonul VI. Politici pentru noua generatie/ Componenta C 15: Educație \Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior \Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și \Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației\ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P.2.1: Punctaj pentru perioadele de garanție extinse
Descriere : Punctajul pentru Garantia extinsa a produselor se acorda astfel: Se atribuie un număr maxim de 5 puncte suplimentare pentru fiecare an de garanție și acord privind servicii suplimentare oferit în plus față de specificațiile tehnice minime după cum urmează: + 4 sau mai mulți ani de garanție suplimentară: 20 puncte; + 3 ani de garanție suplimentară: 15 puncte + 2 ani de garanție suplimentară: 10 puncte + 1 an de garanție suplimentară: 5 puncte
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P.2.2: Punctaj pentru etichetarea ecologică
Descriere : Se acordă puncte dacă ofertantul prezintă eticheta ecologică a UE pentru mobilier, astfel cum s-a stabilit în Decizia (UE) 2016/1332 a Comisiei, sau alte etichete ecologice ISO 14024 tipul I relevante care îndeplinesc în mod direct cerințele menționate sau care utilizează metode echivalente sunt considerate a fi conforme. Punctajul pentru Etichetarea ecologică a mobilierului se acorda astfel: 0 (zero) puncte pentru ofertanții care nu prezintă Etichetarea ecologică a mobilierului; 20 (douăzeci) puncte pentru ofertanții care prezintă Etichetarea ecologică a mobilierului. Modalitatea de verificare Ofertantul prezintă eticheta ecologică a UE pentru mobilier, astfel cum s-a stabilit în Decizia (UE) 2016/1332 a Comisiei, sau alte etichete ecologice ISO 14024 tipul I relevante care îndeplinesc în mod direct cerințele menționate sau care utilizează metode echivalente sunt considerate a fi conforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P.2.3. Punctaj pentru ambalaj din material reciclat
Descriere : Produsele care dețin o etichetă ecologică relevantă de tip I și care îndeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzător. Modalitatea de verificare În mod alternativ, se prezintă o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Criteriul vizează numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite în Directiva 94/62/CE, modificată prin Directiva 2004/12/CE. Punctajul pentru criteriul ambalaj din material reciclat se acorda astfel: 0 (zero) puncte pentru ofertanții care nu prezintă etichetarea ecologică a mobilierului; 20 (douăzeci) puncte pentru ofertanții care prezintă etichetarea ecologică a mobilierului, Ofertantul va demonstra că produsul livrat este însoțit de documente provenite de la producător care confirmă procentul de material reciclat folosit la ambalaj. Exemplu: În cazul în care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie să fie compuse din cel puțin 50% material reciclat. În cazul în care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finală, acestea trebuie să fie compuse din cel puțin 50% material reciclat sau trebuie să fie biodegradabile sau compostabile, în conformitate cu definițiile prevăzute în EN 13432.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : ORASUL RUPEA
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 991 977 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : C&A PHOENIX ART
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132294/CIF: RO 30195559
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea licitației : 991 977 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 10783/09,08,2024//1298/19,08,2024
Data încheierii contractului : 19/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 5
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 5
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 5
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 991 977 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 991 977 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : ORASUL RUPEA
Număr de înregistrare : 4443388
Adresă poștală : Strada: REPUBLICII, nr. 169
Localitate : Rupea
Cod poștal : 505500
Subdiviziunea țării (NUTS) : Braşov ( RO122 )
Țara : România
Punct de contact : Primaria Rupea
Telefon : +40 268260490
Fax : +40 268260788
Adresa de internet : https://www.primariarupea.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : C&A PHOENIX ART
Număr de înregistrare : RO 30195559
Adresă poștală : Strada Feldioarei, Nr. 29 B
Localitate : Brasov
Cod poștal : 500471
Subdiviziunea țării (NUTS) : Braşov ( RO122 )
Țara : România
Telefon : +40 766054448
Adresa de internet : https://www.phoenix-art.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : 0553643f-ab67-4d7b-90f9-a3bfbf32947b - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 30/08/2024 20:33 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 30/08/2024 19:00 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00526082-2024
Numărul ediției JO S : 171/2024
Data publicării : 03/09/2024