Furnizare mobilier în cadrul proiectului “Dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar - Ecosistem Digital de educație și formare în Municipiul Baia Mare”

Autoritatea contractantă urmărește, prin prezenta procedură, să achiziționeze Mobilier în cadrul proiectului “Dotarea cu mobilier si echipamente digitale a unitatilor de invatamant preuniversitar – Ecosistem Digital de educatie si formare in Municipiul Baia Mare”, cod F-PNRR-Dotari-2023-6591. Achiziția produselor se realizează pe loturi, astfel: Lot 1. I11 Dotări mobilier săli de …

CPV: 39100000 Mobiliario, 39160000 Mobiliario escolar, 39180000 Mobiliario de laboratorio
Lugar de ejecución:
Furnizare mobilier în cadrul proiectului “Dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar - Ecosistem Digital de educație și formare în Municipiul Baia Mare”
Organismo adjudicador:
MUNICIPIUL BAIA MARE
Número de premio:
2_2023_PAAPD

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : MUNICIPIUL BAIA MARE
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Furnizare mobilier în cadrul proiectului “Dotarea cu mobilier și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar - Ecosistem Digital de educație și formare în Municipiul Baia Mare”
Descriere : Autoritatea contractantă urmărește, prin prezenta procedură, să achiziționeze Mobilier în cadrul proiectului “Dotarea cu mobilier si echipamente digitale a unitatilor de invatamant preuniversitar – Ecosistem Digital de educatie si formare in Municipiul Baia Mare”, cod F-PNRR-Dotari-2023-6591. Achiziția produselor se realizează pe loturi, astfel: Lot 1. I11 Dotări mobilier săli de clasă + cabinet didactic; Lot 2. I11 Dotări mobilier laborator. Prin derularea prezentei proceduri de achiziție publică, autoritatea contractantă dorește să achiziționeze următoarele produse: Lot 1. I11 Dotări mobilier săli de clasă + cabinet didactic – Mobilier pentru dotarea sălilor de clasă din unitate de învățământ preuniversitar/unitate conexă - cost unitar/sală clasă/sală de activități sportive/extracurriculare – 15.952.553,90 lei fără TVA; Lot 2. I11 Dotări mobilier laborator – Mobilier specific pentru dotare laborator școlar din unitate de învățământ preuniversitar/unitate conexă -cost unitar/pentru minimum 1 laborator de științe – 1.413.014,00 lei fără TVA. Total achiziție: 17.365.567,90 lei fără TVA. Tipul produselor, cantitățile acestora și specificațiile tehnice sunt prezentate în caietul de sarcini și anexele sale. Furnizarea produselor si executia activitatilor conexe prevazute in caietul de sarcini se va finaliza in termen de maxim 3 luni de la semnarea contractului de achizitie publica, dar un mai tarziu de 30 iunie 2024, conform Ghidului solicitantului privind Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe Modificat prin Corrigendumul nr. 1 aprobat prin OME nr. 3674/14.02.2023. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor va fi de: 18 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data limită de depunere oferte.
Identificatorul procedurii : ad4782bb-772f-42eb-b2c2-95334236bdea
Identificator intern : 2_2023_PAAPD
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39100000 Mobilier

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : I11 Dotări mobilier săli de clasă + cabinet didactic
Descriere : Mobilier pentru dotarea sălilor de clasă din unitate de învățământ preuniversitar/unitate conexă - cost unitar/sală clasă/sală de activități sportive/extracurriculare. Tipul produselor, cantitățile acestora și specificațiile tehnice sunt prezentate în caietul de sarcini și anexele sale. Furnizarea produselor si executia activitatilor conexe prevazute in caietul de sarcini se va finaliza in termen de maxim 3 luni de la semnarea contractului de achizitie publica, dar un mai tarziu de 30 iunie 2024, conform Ghidului solicitantului privind Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe Modificat prin Corrigendumul nr. 1 aprobat prin OME nr. 3674/14.02.2023.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39100000 Mobilier
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39160000 Mobilier şcolar

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Maramureş ( RO114 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Baia Mare

5.1.3 Durata estimată

Durată : 3 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : da
Informații suplimentare : Propunerea tehnica si propunerea financiara se depun distinct pentru fiecare lot in parte.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Garanția extinsă acordată produselor furnizate
Descriere : Garantia minima ofertata = 36 luni Punctajul pentru factorul ”garanția extinsă acordată produselor” în conformitate cu principiile DNSH, care facilitează investițiile durabile, așa cum sunt prezentate în Regulamentul (UE) 2020/852, cu o valoare de 30 puncte din totalul de 100 de puncte si cu o pondere de 30 % din totalul criteriului de atribuire, se vor acorda dupa cum urmeaza: a) Pentru oferta admisibila care acordă garanție, mentenanță service asigurat și piese de schimb (dupa caz) în perioada de garanție pentru un interval de 60 luni (36 luni garanție obligatorie + 24 luni garanție extinsă) – se acordă 30 puncte. b) Pentru oferta admisibila care acordă garanție, mentenanță, service asigurat și piese de schimb în perioada de garanție pentru un interval de 54 luni (36 luni garanție obligatorie + 18 luni garanție extinsă) – se acordă 15 puncte c) Pentru oferta admisibila care acordă garanție, mentenanță, service asigurat și piese de schimb în perioada de garanție pentru un interval de 48 luni (36 luni garanție obligatorie + 12 luni garanție extinsă) – se acordă 10 puncte d) Pentru oferta admisibila care acordă garanție, mentenanță, service asigurat și piese de schimb în perioada de garanție pentru un interval de 42 luni (36 luni garanție obligatorie + 6 luni garanție extinsă) – se acordă 5 puncte Pentru termenul de garanție minim specificat in CS (36 luni) nu se acordă punctaj, fiind condiție de conformitate a ofertei.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Disponibilitatea produsului – termenul de livrare al produselor
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru livrarea produselor intr-un termen cuprins intre 1-20 de zile se acorda punctajul maxim alocat - 30 puncte - (t1); b) Pentru livrarea produselor intr-un termen cuprins intre 21-40 de zile se acorda punctajul de - 20 puncte - (t2); c) Pentru livrarea produselor intr-un termen cuprins intre 41-60 de zile se acorda punctajul de - 10 puncte - (t3); d). Pentru livrarea produselor intr-un termen cuprins intre 61-79 de zile se acorda punctajul de - 5 puncte - (t4); Pentru termenul de livrare maxim solicitat specificat in CS (80 de zile) nu se acorda punctaj, fiind condiție de conformitate a ofertei. Autoritatea contractanta nu accepta oferte al caror termen de livrare este mai mare de 80 de zile. Daca termenele de livrare asumate ale produselor difera intre ele, modul de calcul al punctajului total pentru acest criteriu este urmatorul: Pt= P1* tx +P2* tx +P3* tx + „.......” +Pn* tx / P1+P2+P3+ „.......” +Pn, unde: • Pt – Punctaj Total; • Pn – numărul de bucăți pe tip de produs; Exemplificare: P1 – Produsul 1 (ex - Banca individuala reglabila pe inaltime cuantificata ca numar de bucati – 909 bucati); P2 – Produsul 2 (ex - Banca individuala reglabila pe inaltime + Scaun reglabil pe inaltime cuantificata ca numar de bucati – 15.472 bucati); Pn – Produsul n (ex - Masa logopedică cu oglindă cuantificata ca numar de bucati – 7 bucati); • tx – termenul de livrare asumat pentru fiecare produs in parte, respectiv (t1) sau (t2) sau (t3) sau (t4), daca este cazul. Notă: Termenul de livrare pentru același tip de produs nu poate fi divizat pe număr de bucăți, respectiv pentru același produs se oferă un sigur termen de livrare pentru numărul total de bucăți.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 30
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL BAIA MARE
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Municipiul Baia Mare
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : I11 Dotări mobilier laborator
Descriere : Mobilier specific pentru dotare laborator școlar din unitate de învățământ preuniversitar/unitate conexă -cost unitar/pentru minimum 1 laborator de științe. Tipul produselor, cantitățile acestora și specificațiile tehnice sunt prezentate în caietul de sarcini și anexele sale. Furnizarea produselor si executia activitatilor conexe prevazute in caietul de sarcini se va finaliza in termen de maxim 3 luni de la semnarea contractului de achizitie publica, dar un mai tarziu de 30 iunie 2024, conform Ghidului solicitantului privind Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe Modificat prin Corrigendumul nr. 1 aprobat prin OME nr. 3674/14.02.2023.
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39100000 Mobilier
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39180000 Mobilier de laborator

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Maramureş ( RO114 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Baia Mare

5.1.3 Durata estimată

Durată : 3 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : da
Informații suplimentare : Propunerea tehnica si propunerea financiara se depun distinct pentru fiecare lot in parte.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Garanția extinsă acordată produselor furnizate
Descriere : Garantia minima ofertata = 36 luni Punctajul pentru factorul ”garanția extinsă acordată produselor” în conformitate cu principiile DNSH, care facilitează investițiile durabile, așa cum sunt prezentate în Regulamentul (UE) 2020/852, cu o valoare de 30 puncte din totalul de 100 de puncte si cu o pondere de 30 % din totalul criteriului de atribuire, se vor acorda dupa cum urmeaza: a) Pentru oferta admisibila care acordă garanție, mentenanță service asigurat și piese de schimb (dupa caz) în perioada de garanție pentru un interval de 60 luni (36 luni garanție obligatorie + 24 luni garanție extinsă) – se acordă 30 puncte. b) Pentru oferta admisibila care acordă garanție, mentenanță, service asigurat și piese de schimb în perioada de garanție pentru un interval de 54 luni (36 luni garanție obligatorie + 18 luni garanție extinsă) – se acordă 15 puncte c) Pentru oferta admisibila care acordă garanție, mentenanță, service asigurat și piese de schimb în perioada de garanție pentru un interval de 48 luni (36 luni garanție obligatorie + 12 luni garanție extinsă) – se acordă 10 puncte d) Pentru oferta admisibila care acordă garanție, mentenanță, service asigurat și piese de schimb în perioada de garanție pentru un interval de 42 luni (36 luni garanție obligatorie + 6 luni garanție extinsă) – se acordă 5 puncte Pentru termenul de garanție minim specificat in CS (36 luni) nu se acordă punctaj, fiind condiție de conformitate a ofertei.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 30
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Disponibilitatea produsului – termenul de livrare al produselor
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru livrarea produselor intr-un termen cuprins intre 1-20 de zile se acorda punctajul maxim alocat - 30 puncte - (t1); b) Pentru livrarea produselor intr-un termen cuprins intre 21-40 de zile se acorda punctajul de - 20 puncte - (t2); c) Pentru livrarea produselor intr-un termen cuprins intre 41-60 de zile se acorda punctajul de - 10 puncte - (t3); d). Pentru livrarea produselor intr-un termen cuprins intre 61-79 de zile se acorda punctajul de - 5 puncte - (t4); Pentru termenul de livrare maxim solicitat specificat in CS (80 de zile) nu se acorda punctaj, fiind condiție de conformitate a ofertei. Autoritatea contractanta nu accepta oferte al caror termen de livrare este mai mare de 80 de zile. Daca termenele de livrare asumate ale produselor difera intre ele, modul de calcul al punctajului total pentru acest criteriu este urmatorul: Pt= P1* tx +P2* tx +P3* tx + „.......” +Pn* tx / P1+P2+P3+ „.......” +Pn, unde: • Pt – Punctaj Total; • Pn – numărul de bucăți pe tip de produs; Exemplificare: P1 – Produsul 1 (ex - Banca individuala reglabila pe inaltime cuantificata ca numar de bucati – 909 bucati); P2 – Produsul 2 (ex - Banca individuala reglabila pe inaltime + Scaun reglabil pe inaltime cuantificata ca numar de bucati – 15.472 bucati); Pn – Produsul n (ex - Masa logopedică cu oglindă cuantificata ca numar de bucati – 7 bucati); • tx – termenul de livrare asumat pentru fiecare produs in parte, respectiv (t1) sau (t2) sau (t3) sau (t4), daca este cazul. Notă: Termenul de livrare pentru același tip de produs nu poate fi divizat pe număr de bucăți, respectiv pentru același produs se oferă un sigur termen de livrare pentru numărul total de bucăți.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 30
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL BAIA MARE
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Municipiul Baia Mare
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 13 075 919 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0001

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : C&A PHOENIX ART
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132552/LOT-0001/CIF: RO 30195559
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0001
Valoarea licitației : 11 891 544 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 39163
Data încheierii contractului : 26/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 7
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 7
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 7
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 11 222 780,07 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 12 976 165,5 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0002

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : C&A PHOENIX ART
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132552/LOT-0002/CIF: RO 30195559
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0002
Valoarea licitației : 1 184 375 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 39093
Data încheierii contractului : 23/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 1 184 375 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 1 282 905 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : MUNICIPIUL BAIA MARE
Număr de înregistrare : 3627692
Adresă poștală : Strada: Şincai Gheorghe, nr. 37
Localitate : Baia Mare
Cod poștal : 430311
Subdiviziunea țării (NUTS) : Maramureş ( RO114 )
Țara : România
Punct de contact : Ramona Bodzer
Telefon : +40 262211001
Fax : +40 262212171
Adresa de internet : https://www.baiamare.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : Municipiul Baia Mare
Număr de înregistrare : 3627692_3
Adresă poștală : Str. Gheorghe Şincai nr. 37
Localitate : Baia Mare
Cod poștal : 430311
Subdiviziunea țării (NUTS) : Maramureş ( RO114 )
Țara : România
Telefon : +40 262211001
Fax : +40 262212171
Adresa de internet : http://www.baiamare.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : C&A PHOENIX ART
Număr de înregistrare : RO 30195559
Adresă poștală : Strada Feldioarei, Nr. 29 B
Localitate : Brasov
Cod poștal : 500471
Subdiviziunea țării (NUTS) : Braşov ( RO122 )
Țara : România
Telefon : +40 766054448
Adresa de internet : https://www.phoenix-art.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0001 LOT-0002

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : aa5c09d8-6431-4864-9ef9-84bb8b61bf1a - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 03/09/2024 17:28 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 03/09/2024 15:03 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00531456-2024
Numărul ediției JO S : 172/2024
Data publicării : 04/09/2024