Furnizare (ECHIPAMENT DIGITAL) din cadrul proiectului ”Dotarea și digitalizarea unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Alba Iulia și a unităților conexe - EDU-DOTARE ALBA IULIA” finanțat prin PNRR.

„Achiziția de produse: (ECHIPAMENT DIGITAL) aferente Investiției 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ, Investiției 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare, Investiției 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP), Investiției 14. Echiparea atelierelor de practică …

CPV: 30121100 Fotocopiadoras, 30000000 Máquinas, equipo y artículos de oficina y de informática, excepto mobiliario y paquetes de software, 30213000 Ordenadores personales, 30213100 Ordenadores portátiles, 30231320 Monitores de pantalla táctil, 30232110 Impresoras láser, 32232000 Equipo de videoconferencia, 32322000 Equipo multimedia, 32342410 Equipo de sonido, 38520000 Escáneres, 38651000 Cámaras fotográficas, 39162200 Material y útiles de formación, 48620000 Sistemas operativos, 48900000 Paquetes de software y sistemas informáticos diversos
Lugar de ejecución:
Furnizare (ECHIPAMENT DIGITAL) din cadrul proiectului ”Dotarea și digitalizarea unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Alba Iulia și a unităților conexe - EDU-DOTARE ALBA IULIA” finanțat prin PNRR.
Organismo adjudicador:
MUNICIPIUL ALBA IULIA
Número de premio:
4562923_2024_PAAPD1464823

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : MUNICIPIUL ALBA IULIA
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Furnizare (ECHIPAMENT DIGITAL) din cadrul proiectului ”Dotarea și digitalizarea unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Alba Iulia și a unităților conexe - EDU-DOTARE ALBA IULIA” finanțat prin PNRR.
Descriere : „Achiziția de produse: (ECHIPAMENT DIGITAL) aferente Investiției 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ, Investiției 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare, Investiției 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP), Investiției 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic, PNRR Componenta C15: Educație, din cadrul proiectului ”Dotarea și digitalizarea unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Alba Iulia și a unităților conexe - EDU-DOTARE ALBA IULIA”, pe 5 loturi după cum urmează: Lot 1 – Computere, monitoare Lot 2 – Tablete Lot 3 – Echipamente de procesare a imaginii, consumabile pentru echipamente de procesare a imaginii Lot 4 - Software și echipamente Lot 5 - Furnizare materiale și echipamente didactice pentru atelierul de practică Mecatronică, mecanică auto Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP https://e-licitatie.ro/pub . Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 18 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Identificatorul procedurii : 6c1c11cf-2f43-40d6-abf3-1e80e73e30dc
Identificator intern : 4562923_2024_PAAPD1464823
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : Lot 1 – Computere, monitoare
Descriere : Furnizare Computere ,monitoare conform Caietului de sarcini si Anexei 1 la acesta.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213000 Computere personale
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Alba ( RO121 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Alba Iulia

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Termenul de livrare a produselor ce fac obiectul contractului este indicat în Notele de comanda emise de către autoritatea contractantă, astfel: -Lot 1 – Computere, monitoare: până la data de 31.10.2024, cu livrări intermediare, respectiv 31.05.2024, 31.08.2024 și 31.10.2024;

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.1. Perioada de garanție a produselor
Descriere : Se acorda un numar maxim de 10 puncte suplimentare pentru fiecare an de garanţie acordata produselor in plus fata de garanţia minima acceptată, după cum urmeaza: Garanție de 2 ani: 0 puncte; +1 an garanţie suplimentară: 2,5 puncte; +2 ani garanţie suplimentară: 5 puncte; +3 ani garanţie suplimentară: 7,5 puncte. +4 ani sau mai mulți de garanţie suplimentară:10 puncte. Pentru o garanţie a produselor de 2 ani se acorda 0 (zero) puncte. In cazul in care un produs din cadrul lotului va avea o garanţie mai mica de 2 ani, oferta va fi respinsă. Nota 1: Nu se acorda punctaj intermediar pentru intervale mai mici de 1 an. Pentru ofertele care prezinta perioada de garanție a produselor exprimata în număr de ani cu zecimale se va lua in considerare doar numărul întreg de ani. (ex. 1: 3,8 ani se considera 3 ani). Nota 2: Daca in cadrul aceluiaşi lot perioadele de garanţie sunt diferite pentru categoriile de produse, punctajul final se va calcula ca medie aritmetica a punctajelor pe componente.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.2. Consum de energie în modurile stare de veghe şi inactiv pentru toate echipamentele
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic consum de energie exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt2.2 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt2.2 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin – valoarea consumului de energie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval –valoarea consumului de energie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitate îndeplinire: Ofertantul trebuie să furnizeze rapoarte de testare efectuate conform metodelor de testare prevăzute în cea mai recentă versiune a programului Energy Star. Acestea trebuie furnizate în cadrul ofertei tehnice pentru demonstrarea consumului de energie declarat. Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru Tabla interactivă/computere/sistem all-in-One/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.3. Performanța energetică a monitoarelor pentru toate echipamentele în modul activ
Descriere : Algoritm de calcul: Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic/redus consum de energie a monitoarelor pentru computere/ system all in One/tabla interactivă și display laptop în modul activ, exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt2.3. = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt2.3. - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea consumului de energie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval - valoarea consumului de energie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare: Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modul activ Tablă interactivă/computere/ system all in One și display laptop în modul activ, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.4. Memoria RAM pentru Sisteme desktop (computer de birou + monitor)/Laptop;
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru o capacitate a memoriei RAM mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă respectiv de 16Gb, după cum urmează: a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 32GB, se acordă un punctaj de 10puncte; b) Pentru capacitatea memoriei RAM de 24 GB, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru capacitatea memoriei RAM de 16 GB, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea minima acceptată memoriei RAM este de 16 GB. Ofertele care vor include o capacitate a memoriei RAM mai mica de 16 GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitate îndeplinire: Ofertantul trebuie să prezinte informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului/modelelor care urmează a fi furnizat(e).
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.5. Capacitatea de stocare integrata pentru Sisteme desktop (computer de birou + monitor)/Laptop;
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru o Capacitatea de stocare integrata mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă, respectiv de 512 Gb SSD, după cum urmează: a) Pentru Capacitatea de stocare integrata de 2T SSD, se acordă un punctaj de 10 puncte; b) Pentru Capacitatea de stocare integrata de 1T SSD, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru Capacitatea de stocare integrata de 512 GB SSD, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea de stocare integrata minima acceptată este de 512 GB. Ofertele care vor include o Capacitatea de stocare integrata mai mica de 512 GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.6. Cerințe privind gestiunea Scoaterii din uz – ambalaj din material reciclat
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere/sisteme all in One , exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt 2.6 = (Ofmin/Of eval) x 10 puncte, unde: Pt 2.6 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat. Produsele care deţin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care îndeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzător. In mod alternativ, se prezinta o declaraţie de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Criteriul vizează numai ambalaje primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. Totalul punctajului aferent unei oferte se calculează prin însumarea punctajelor obținute în cadrul fiecărui factor de evaluare, astfel: Punctaj total (PT) = P1+P2.1 + P2.2 + P2.3+P2.4+P2.5+P2.6
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL ALBA IULIA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Primaria municipiului Alba Iulia - Directia juridica
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : Lot 2 –Tablete
Descriere : Furnizare tablete conform Caietului de sarcini si Anexei 2 la acesta.
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30231320 Monitoare cu ecran tactil

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Alba ( RO121 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Alba Iulia

5.1.3 Durata estimată

Durată : 4 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Termenul de livrare a produselor ce fac obiectul contractului este indicat în Notele de comanda emise de către autoritatea contractantă, astfel: -Lot 2 – Tablete: până la data de 31.08.2024;

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.1. Perioada de garanție a produselor
Descriere : Se acorda un numar maxim de 15 puncte suplimentare pentru fiecare an de garanţie acordata produselor in plus fata de garanţia minima acceptată, după cum urmeaza: Garanție de 2 ani: 0 puncte; +1 an garanţie suplimentară: 7,5 puncte; +2 ani garanţie suplimentară: 15 puncte; Pentru o garanţie a produselor de 2 ani se acorda 0 (zero) puncte. In cazul in care un produs din cadrul lotului va avea o garanţie mai mica de 2 ani, oferta va fi respinsă. Nota 1: Nu se acorda punctaj intermediar pentru intervale mai mici de 1 an. Pentru ofertele care prezinta perioada de garanție a produselor exprimata în număr de ani cu zecimale se va lua in considerare doar numărul întreg de ani. (ex. 1: 3,8 ani se considera 3 ani). Nota 2: Daca in cadrul aceluiaşi lot perioadele de garanţie sunt diferite pentru categoriile de produse, punctajul final se va calcula ca medie aritmetica a punctajelor pe componente.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P 2.2. Anduranța bateriei reîncărcabile
Descriere : Algoritm de calcul: Starea de funcționare a bateriei trebuie să fie: • ≥90 % după 300 de cicluri, sau • ≥80 % după 500 de cicluri. Încercările trebuie efectuate în conformitate cu standardul IEC EN 61960-3:2017 sau un standard echivalent. Ofertanții trebuie să furnizeze rezultatele încercărilor obținute de organisme de încercare acreditate ISO 17025, în conformitate cu standardul IEC EN 61960-3:2017. Notă explicativă: Definiția stării de funcționare a bateriei („state of health” - „SoH”) Starea de funcționare: Capacitatea curentă de încărcare completă (în mAh), exprimată ca procent din capacitatea de proiectare (capacitate nominală). Punctajul se acorda astfel: Pentru produsele cu cea mai mare anduranță a bateriei reîncărcabile se acorda 15 puncte, iar pentru alte produse cu o anduranță mai mică, punctajul se calculează potrivit ecuației de proporționalitate, după cum urmeaza: A2.2 - anduranța bateriei reîncărcabile=Anduranța bateriei max/anduranța bateriei reîncărcabile(n) x10 A2.2 - anduranța bateriei reîncărcabile: punctajul obţinut de către oferta admisibila aflata sub evaluare; Anduranța bateriei reîncărcabile(max): oferta cu anduranța bateriei reîncărcabile cea mai mare; Anduranța bateriei reîncărcabile(n): anduranța bateriei reîncărcabile a ofertei aflate sub evaluare.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.3. Capacitatea de stocare integrata pentru tabletă ;
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 15 puncte pentru o Capacitatea de stocare integrata mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă, respectiv de 128 Gb, după cum urmează: a) Pentru Capacitatea de stocare integrata de 1T , se acordă un punctaj de 15 puncte; b) Pentru Capacitatea de stocare integrata de 512 GB, se acordă un punctaj de 10 puncte; c) Pentru Capacitatea de stocare integrata de 256 GB, se acordă un punctaj de 5 puncte; d) Pentru Capacitatea de stocare integrata de 128 GB, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea de stocare integrata minima acceptată este de 128 GB. Ofertele care vor include o Capacitatea de stocare integrata mai mica de 128 GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.4. Cerințe privind gestiunea Scoaterii din uz – ambalaj din material reciclat
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 15 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru fiecare echipament , exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt 2.4 = (Ofmin/Of eval) x 15 puncte, unde: Pt 2.4 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru fiecare echipament, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat. Produsele care deţin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care îndeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzător. In mod alternativ, se prezinta o declaraţie de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Criteriul vizează numai ambalaje primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. Totalul punctajului aferent unei oferte se calculează prin însumarea punctajelor obținute în cadrul fiecărui factor de evaluare, astfel: Punctaj total (PT) = P1+ P2.1 + P2.2 + P2.3+P2.4
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL ALBA IULIA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Primaria municipiului Alba Iulia - Directia juridica
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0003

Titlu : Lot 3 –Echipamente de procesare a imaginii, consumabile pentru echipamente de procesare a imaginii
Descriere : Furnizare Echipamente de procesare a imaginii, consumabile pentru echipamente de procesare a imaginii conform Caietului de sarcini si Anexei 3 la acesta.
Identificator intern : 3

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30121100 Fotocopiatoare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232110 Imprimante laser
Clasificare suplimentară ( cpv ): 38520000 Scanere

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Alba ( RO121 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Alba Iulia

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Termenul de livrare a produselor ce fac obiectul contractului este indicat în Notele de comanda emise de către autoritatea contractantă, astfel: -Lot 3 – Echipamente de procesare a imaginii, consumabile pentru echipamente de procesare a imaginii: până la data de 31.10.2024, cu livrări intermediare, 31.05.2024, 31.08.2024 și 31.10.2024;

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.1. Perioada de garanție a produselor
Descriere : Se acorda un numar maxim de 20 puncte suplimentare pentru fiecare an de garanţie acordata produselor in plus fata de garanţia minima acceptată, după cum urmeaza: Garanție de 2 ani: 0 puncte; +1 an garanţie suplimentară: 5 puncte; +2 ani garanţie suplimentară: 10 puncte; +3 ani garanţie suplimentară: 15 puncte. +4 ani de garanţie suplimentară:20 puncte. Pentru o garanţie a produselor de 2 ani se acorda 0 (zero) puncte. In cazul in care un produs din cadrul lotului va avea o garanţie mai mica de 2 ani, oferta va fi respinsă. Nota 1: Nu se acorda punctaj intermediar pentru intervale mai mici de 1 an. Pentru ofertele care prezinta perioada de garanție a produselor exprimata în număr de ani cu zecimale se va lua in considerare doar numărul întreg de ani. (ex. 1: 3,8 ani se considera 3 ani).
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P 2.2. Îmbunătățirea eficienței energetice a echipamentelor de procesare a imaginii
Descriere : Se vor acorda puncte dacă echipamentul de procesare a imaginii (pozițiile 1,3,9,10,11,13 din Anexa LOT3) este mai eficient din punct de vedere energetic decât valoarea TEC_MAX prevăzută în abordarea TEC a programului ENERGY STAR. Punctele trebuie calculate comparativ cu consumul maxim obișnuit de energie electrică (TEC_MAX) permis în conformitate cu versiunea sau versiunile ENERGY STAR specificate în specificația tehnică - Eficiența energetică minimă a echipamentelor de procesare a imaginii. Algoritm de calcul: Se pot acorda maximum 20 puncte. Punctele trebuie acordate proporțional cu îmbunătățirea eficienței energetice comparativ cu valoarea TEC_MAX: - cu peste 80 % mai mică: 20 puncte - cu 60-79 % mai mică: 16 puncte - cu 40-59 % mai mică: 12 puncte - cu 20-39 % mai mică: 8 puncte - cu 10-19 % mai mică: 4 puncte Modalitatea de verificare Ofertantul trebuie să prezinte rapoartele încercărilor efectuate în conformitate cu metodele de încercare prevăzute în versiunea sau versiunile ENERGY STAR specificate în specificația tehnică Eficiența energetică minimă a echipamentelor de procesare a imaginii Ofertantul trebuie să detalieze valoarea TEC măsurată și valoarea TEC_MAX, pentru fiecare produs relevant și să prezinte detaliat calculul îmbunătățirii eficienței energetice. Acestea trebuie furnizate în cadrul propunerii tehnice.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2.3. Cerințe privind gestiunea Scoaterii din uz – ambalaj din material reciclat
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 20 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru fiecare echipament , exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt 2.3 = (Ofmin/Of eval) x 20 puncte, unde: Pt 2.3 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru fiecare echipament, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat. Produsele care deţin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care îndeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzător. In mod alternativ, se prezinta o declaraţie de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Criteriul vizează numai ambalaje primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. Totalul punctajului aferent unei oferte se calculează prin însumarea punctajelor obținute în cadrul fiecărui factor de evaluare, astfel: Punctaj total (PT) = P1+P2.1 + P2.2 + P2.3
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL ALBA IULIA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Primaria municipiului Alba Iulia - Directia juridica
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0004

Titlu : Lot 4 –Software și echipamente
Descriere : Furnizare Software și echipamente conform Caietului de sarcini si Anexei 4 la acesta.
Identificator intern : 4

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32232000 Echipament pentru videoconferinţe
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 38651000 Aparate de fotografiat
Clasificare suplimentară ( cpv ): 48620000 Sisteme de operare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 48900000 Diverse pachete software şi sisteme informatice

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Alba ( RO121 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Alba Iulia

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Termenul de livrare a produselor ce fac obiectul contractului este indicat în Notele de comanda emise de către autoritatea contractantă, astfel: -Lot 4 - Software și echipamente: până la data de 31.10.2024, cu livrări intermediare, respectiv 31.05.2024, 31.08.2024 și 31.10.2024;

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 90
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2. Perioada de garanție a produselor
Descriere : Autoritatea contractanta acorda punctaj pentru ofertele care vor oferta o perioada de garanție a produselor suplimentara fata de perioada de garanție minim acceptata de 2 ani pentru toate Punctaj maxim factor: 10 Se acorda un numar maxim de 10 puncte suplimentare pentru fiecare an de garanţie acordată produselor in plus fata de garanţia minimă acceptată, după cum urmeaza: Garanție de 2 ani: 0 puncte; +1 an garanţie suplimentară: 5 puncte; +2 ani garanţie suplimentară: 10 puncte; Pentru o garanţie a produselor de 2 ani se acorda 0 (zero) puncte. In cazul in care un produs din cadrul lotului va avea o garanţie mai mica de 2 ani, oferta va fi respinsă. Nota 1: Nu se acorda punctaj intermediar pentru intervale mai mici de 1 an. Pentru ofertele care prezinta perioada de garanție a produselor exprimata în număr de ani cu zecimale se va lua in considerare doar numărul întreg de ani. (ex. 1: 3,8 ani se considera 3 ani). Nota 2: Daca in cadrul aceluiaşi lot perioadele de garanţie sunt diferite pentru categoriile de produse, punctajul final se va calcula ca medie aritmetica a punctajelor pe componente. Totalul punctajului aferent unei oferte se calculează prin însumarea punctajelor obținute în cadrul fiecărui factor de evaluare, astfel: Punctaj total (PT) = P1 + P2
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL ALBA IULIA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Primaria municipiului Alba Iulia - Directia juridica
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0005

Titlu : Lot 5 –Furnizare materiale și echipamente didactice pentru atelierul de practică Mecatronică, mecanică auto
Descriere : Furnizare Furnizare materiale și echipamente didactice pentru atelierul de practică Mecatronică, mecanică auto conform Caietului de sarcini si Anexei 5 la acesta.
Identificator intern : 5

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39162200 Materiale şi echipamente de pregătire

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Alba ( RO121 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Alba Iulia

5.1.3 Durata estimată

Durată : 4 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Termenul de livrare a produselor ce fac obiectul contractului este indicat în Notele de comanda emise de către autoritatea contractantă, astfel: -Lot 5 - Furnizare materiale și echipamente didactice pentru atelierul de practică Mecatronică, mecanică auto până la data 31.08.2024;

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 90
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2. Perioada de garanție a produselor
Descriere : Autoritatea contractanta acorda punctaj pentru ofertele care vor oferta o perioada de garanție a produselor suplimentara fata de perioada de garanție minim acceptata de 2 ani pentru toate Punctaj maxim factor: 10 Se acorda un numar maxim de 10 puncte suplimentare pentru fiecare an de garanţie acordată produselor in plus fata de garanţia minimă acceptată, după cum urmeaza: Garanție de 2 ani: 0 puncte; +1 an garanţie suplimentară: 5 puncte; +2 ani garanţie suplimentară: 10 puncte; Pentru o garanţie a produselor de 2 ani se acorda 0 (zero) puncte. In cazul in care un produs din cadrul lotului va avea o garanţie mai mica de 2 ani, oferta va fi respinsă. Nota 1: Nu se acorda punctaj intermediar pentru intervale mai mici de 1 an. Pentru ofertele care prezinta perioada de garanție a produselor exprimata în număr de ani cu zecimale se va lua in considerare doar numărul întreg de ani. (ex. 1: 3,8 ani se considera 3 ani). Nota 2: Daca in cadrul aceluiaşi lot perioadele de garanţie sunt diferite pentru categoriile de produse, punctajul final se va calcula ca medie aritmetica a punctajelor pe componente. Totalul punctajului aferent unei oferte se calculează prin însumarea punctajelor obținute în cadrul fiecărui factor de evaluare, astfel: Punctaj total (PT) = P1 + P2
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL ALBA IULIA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Primaria municipiului Alba Iulia - Directia juridica
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 419 630 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0002

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : INFOGRUP S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1131742/LOT-0002/CIF: RO 8266084
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0002
Valoarea rezultatului : 91 630 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Valoarea subcontractării este cunoscută : nu
Valoarea procentuală a subcontractării este cunoscută : nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 83565
Data încheierii contractului : 24/07/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 89 297,43 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 91 630 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0005

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : FESTO S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1131742/LOT-0005/CIF: RO 6812058
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0005
Valoarea rezultatului : 328 000 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Valoarea subcontractării este cunoscută : nu
Valoarea procentuală a subcontractării este cunoscută : nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 81566
Data încheierii contractului : 18/07/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 328 000 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 328 000 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0004

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0003

Câștigătorul nu a fost selecționat până în prezent, dar procedura concurențială se află încă în curs de desfășurare.

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0001

Câștigătorul nu a fost selecționat până în prezent, dar procedura concurențială se află încă în curs de desfășurare.

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : MUNICIPIUL ALBA IULIA
Număr de înregistrare : 4562923
Adresă poștală : Strada: Moţilor, nr. 5A
Localitate : Alba Iulia
Cod poștal : 510134
Subdiviziunea țării (NUTS) : Alba ( RO121 )
Țara : România
Punct de contact : Cosmin Buzgure
Telefon : +40 258-811993
Fax : +40 0258811993
Adresa de internet : https://www.apulum.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : Primaria municipiului Alba Iulia - Directia juridica
Număr de înregistrare : 4562923_3
Adresă poștală : Alba Iulia, strada Calea Moților, nr.5A
Localitate : Alba Iulia
Cod poștal : 510134
Subdiviziunea țării (NUTS) : Alba ( RO121 )
Țara : România
Telefon : +40 258811993
Adresa de internet : http://www.apulum.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9001

Denumire oficială : INFOGRUP S.R.L.
Număr de înregistrare : 8266084
Adresă poștală : Strada: Motilor , nr. 7, Sector: -, Judet: Alba, Localitate: Alba Iulia, Cod postal: 510134
Localitate : Alba Iulia
Cod poștal : 510134
Subdiviziunea țării (NUTS) : Alba ( RO121 )
Țara : România
Telefon : +40 258817498
Fax : +40 258806022
Adresa de internet : https://www.ig.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0002

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : FESTO S.R.L.
Număr de înregistrare : RO 6812058
Adresă poștală : Strada Sfantul Constantin, Nr. 17
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 010217
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213103190
Fax : +40 213117860
Adresa de internet : https://www.festo.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0005

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : f9b76bb2-3415-4835-9cf2-2eae49333273 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 20/08/2024 12:57 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 21/08/2024 17:09 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00508411-2024
Numărul ediției JO S : 164/2024
Data publicării : 23/08/2024