Executie lucrari în cadrul contractului cu titlul: „CL6 – „Infiintarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa in Comunele Frumusani si Plataresti. Infiintarea retelelor de canalizare in Comuna Frumusani”

Executie lucrari în cadrul proiectului cu titlul: „CL6 – „Infiintarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa in Comunele Frumusani si Plataresti. Infiintarea retelelor de canalizare in Comuna Frumusani”-, contract care este parte integranta din: „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ PENTRU ARIA DE OPERARE …

CPV: 38421100 Contadores de agua, 45232150 Trabajos relacionados con tuberías de distribución de agua, 45232152 Trabajos de construcción de estaciones de bombeo, 45232400 Obras de alcantarillado
Lugar de ejecución:
Executie lucrari în cadrul contractului cu titlul: „CL6 – „Infiintarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa in Comunele Frumusani si Plataresti. Infiintarea retelelor de canalizare in Comuna Frumusani”
Organismo adjudicador:
ECOAQUA SA
Número de premio:
16730672_2023_PAAPD1381716

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : ECOAQUA SA
Forma juridică a achizitorului : Entitate cu drepturi speciale sau exclusive
Activitatea entității contractante : Activități din sectorul apei

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Executie lucrari în cadrul contractului cu titlul: „CL6 – „Infiintarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa in Comunele Frumusani si Plataresti. Infiintarea retelelor de canalizare in Comuna Frumusani”
Descriere : Executie lucrari în cadrul proiectului cu titlul: „CL6 – „Infiintarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa in Comunele Frumusani si Plataresti. Infiintarea retelelor de canalizare in Comuna Frumusani”-, contract care este parte integranta din: „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ PENTRU ARIA DE OPERARE A OPERATORULUI REGIONAL IN JUDETELE CALARASI SI IALOMITA, ÎN PERIOADA 2014-2020", avand Cod SMIS 2014+ 152614, cuprinde: Obiect nr. A-1-13.01 Extindere retele de alimentare cu apa in Localitatea Dorobantu - UAT Plataresti Obiect nr. A-1-13.02 Bransamente la reteaua existenta, in Localitatile Plataresti si Podu Pitarului Obiect nr. A-1-9.01 Extindere retele de alimentare cu apa in Localitatea Frumusani - UAT Frumusani Obiect nr. A-1-9.02 Infiintare retele de alimentare cu apa in Localitatea Postavari - UAT Frumusani Obiect nr. A-1-9.03 Infiintare retele de alimentare cu apa in Localitatea Orasti - UAT Frumusani Obiect nr. A-1-9.04 Infiintare retele de alimentare cu apa in Localitatea Padurisu - UAT Frumusani Obiect nr. A-1-9.05 Infiintare retele de alimentare cu apa in Localitatea Pasarea - UAT Frumusani Obiect nr. 2-11.01 Infiintare retele de canalizare in Localitatea Frumusani - UAT Frumusani Obiect nr. 2-11.02 SPAU si conducte de refulare in Localitatea Frumusani – UAT Frumusani Obiect nr. 2-11.09 Infiintare retele de canalizare in Localitatea Pasarea – UAT Frumusani Obiect nr. 2-11.10 SPAU si conducte de refulare in Localitatea Pasarea – UAT Frumusani Lucrarile se refera la: a) Lucrari de constructii; b) Furnizarea si montarea utilajelor si echipamentelor tehnologice; c) Testare si punere in functiune; d) Monitorizarea si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul Perioadei de garantie, atunci cand este necesar; e) Remedierea eventualelor defecte aparute in Perioada de garantie de 36 luni; f) Instruirea personalului Beneficiarului si/sau Operatorului; Detalierea se regaseste in Caietul de sarcini si in Documentatia tehnica. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 30 Numar zile până la care se va raspunde la clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 20
Identificatorul procedurii : 01b8d089-19e0-482e-81ae-457eb7a6a180
Identificator intern : 16730672_2023_PAAPD1381716
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Lucrări
Clasificarea principală ( cpv ): 45232150 Lucrări pentru conducte de alimentare cu apă

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/25/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Executie lucrari în cadrul proiectului cu titlul: „CL6 – „Infiintarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa in Comunele Frumusani si Plataresti. Infiintarea retelelor de canalizare in Comuna Frumusani”, contract care este parte integranta din: „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ PENTRU ARIA DE OPERARE A OPERATORULUI REGIONAL IN JUDETELE CALARASI SI IALOMITA, ÎN PERIOADA 2014-2020", avand Cod SMIS 2014+ 152614, cuprinde: - Obiect nr. A-1-13.01 Extindere retele de alimentare cu apa in Localitatea Dorobantu - UAT Plata-resti - Obiect nr. A-1-13.02 Bransamente la reteaua existenta, in Localitatile Plataresti si Podu Pitarului - Obiect nr. A-1-9.01 Extindere retele de alimentare cu apa in Localitatea Frumusani - UAT Frumu-sani - Obiect nr. A-1-9.02 Infiintare retele de alimentare cu apa in Localitatea Postavari - UAT Frumu-sani - Obiect nr. A-1-9.03 Infiintare retele de alimentare cu apa in Localitatea Orasti - UAT Frumusani - Obiect nr. A-1-9.04 Infiintare retele de alimentare cu apa in Localitatea Padurisu - UAT Frumu-sani - Obiect nr. A-1-9.05 Infiintare retele de alimentare cu apa in Localitatea Pasarea - UAT Frumusani - Obiect nr. 2-11.01 Infiintare retele de canalizare in Localitatea Frumusani - UAT Frumusani - Obiect nr. 2-11.02 SPAU si conducte de refulare in Localitatea Frumusani – UAT Frumusani - Obiect nr. 2-11.09 Infiintare retele de canalizare in Localitatea Pasarea – UAT Frumusani - Obiect nr. 2-11.10 SPAU si conducte de refulare in Localitatea Pasarea – UAT Frumusani Lucrarile se refera la: a) Lucrari de constructii; b) Furnizarea si montarea utilajelor si echipamentelor tehnologice; c) Testare si punere in functiune; d) Monitorizarea si acordarea de asistenta/consultanta personalului responsabil pe parcursul Peri-oadei de garantie, atunci cand este necesar; e) Remedierea eventualelor defecte aparute in Perioada de garantie de 36 luni; f) Instruirea personalului Beneficiarului si/sau Operatorului; Detalierea se regaseste in Caietul de sarcini si in Documentatia tehnica.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Lucrări
Clasificarea principală ( cpv ): 45232150 Lucrări pentru conducte de alimentare cu apă
Clasificare suplimentară ( cpv ): 38421100 Contoare de apă
Clasificare suplimentară ( cpv ): 45232152 Lucrări de construcţii de staţii de pompare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 45232400 Lucrări de construcţii de canalizare de ape reziduale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Călăraşi ( RO312 )
Țara : România
Informații suplimentare : U.A.T. Frumusani si U.A.T. Plataresti, jud. Calarasi

5.1.3 Durata estimată

Durată : 36 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnică
Descriere : Algoritm de calcul se bazeaza pe: Participarea expertului cheie propus in pozitia de Coordonator Proiect si/ sau Manager Proiect si/ sau Sef echipa si/ sau Adjunct Sef Echipa si/ sau Sef Proiect si/ sau Adjunct Sef Proiect in contracte/ proiecte ce presupun lucrari/ proiectare si executie lucrări similare celor din caietul de sarcini, respectiv lucrari de constructii/ reabilitare/ renovare/ extindere/ infiintare/ modernizare retele apa – canal de complexitate similara, resepctiv retele de conducte de alimentare cu apa/ conducte de canalizare / conducte de refulare / aductiuni/ alte retele exterioare de fluide, în care să fi desfășurat activități similare poziției solicitate. Punctajul se acorda astfel: - pentru implicarea in 2-3 contracte/ proiecte similare (ce presupun lucrari/ proiectare si executie lucrări similare celor din caietul de sarcini, respectiv lucrari de constructii/ reabilitare/ renovare/ extindere/ infiintare/ modernizare retele apa – canal de complexitate similara, resepctiv retele de conducte de alimentare cu apa/ conducte de canalizare / conducte de refulare / aductiuni/ alte retele exterioare de fluide) – se acorda 2 puncte. - pentru implicarea in 4-5 contracte/proiecte similare (ce presupun lucrari/ proiectare si executie lucrări similare celor din caietul de sarcini, respectiv lucrari de constructii/ reabilitare/ renovare/ extindere/ infiintare/ modernizare retele apa – canal de complexitate similara, resepctiv retele de conducte de alimentare cu apa/ conducte de canalizare / conducte de refulare / aductiuni/ alte retele exterioare de fluide) - se acorda 6 puncte; - pentru implicarea in 6-7 contracte/ proiecte similare (ce presupun lucrari/ proiectare si executie lucrări similare celor din caietul de sarcini, respectiv lucrari de constructii/ reabilitare/ renovare/ extindere/ infiintare/ modernizare retele apa – canal de complexitate similara, resepctiv retele de conducte de alimentare cu apa/ conducte de canalizare / conducte de refulare / aductiuni/ alte retele exterioare de fluide) - se acorda 8 puncte; - implicarea in mai mult de 7 contracte/ proiecte similare (ce presupun lucrari/ proiectare si executie lucrări similare celor din caietul de sarcini, respectiv lucrari de constructii/ reabilitare/ renovare/ extindere/ infiintare/ modernizare retele apa – canal de complexitate similara, resepctiv retele de conducte de alimentare cu apa/ conducte de canalizare / conducte de refulare / aductiuni/ alte retele exterioare de fluide) - punctajul maxim alocat respectiv 10 puncte; Detalierea completa este prezentata in Caietul de sarcini si in Anexa 2 la Fisa de date.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 50
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnică
Descriere : A fost stabilit un număr de 4 subfactori care vor fi utilizați de comisia de evaluare ca puncte de reper în aprecierea subfactorului. Fiecare subfactor va fi apreciat în funcţie de calificativul „foarte bine/ bine/ acceptabil". Comisia de evaluare va acorda calificativul luând în considerare liniile directoare prezentate Anexa 2 la Fisa de date si in Caietul de sarcini in tabel. Fiecărui calificativ îi corespunde o notă. Nota pentru calificativul „foarte bine" este 10, nota pentru calificativul „bine" este 5, nota pentru calificativul „acceptabil" este 2. Punctajul tehnic total al componentei tehnice se calculează prin însumarea punctajelor tehnice obţinute în urma aplicării fiecărui subfactor de evaluare. Punctajul aferent unui subfactor de evaluare va fi obţinut prin acordarea notei corespunzătoare calificativului obţinut de oferta respectivă la evaluarea acelui subfactor. Detalierea completa este prezentata in Caietul de sarcini si in Anexa 2 la Fisa de date
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : ECOAQUA SA
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 56 817 716,91 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Responsabil parte ofertantă : AWE INFRA SRL
Denumire oficială : DIMEX-2000 COMPANY
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1131399/CIF: RO35355090
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea rezultatului : 56 817 716,91 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Valoarea subcontractării este cunoscută : nu
Valoarea procentuală a subcontractării este cunoscută : nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 3727
Data încheierii contractului : 31/07/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 56 817 716,91 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 56 817 716,91 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : ECOAQUA SA
Număr de înregistrare : RO16730672
Adresă poștală : Strada: Progresul, nr. FN
Localitate : Calarasi
Cod poștal : 910001
Subdiviziunea țării (NUTS) : Călăraşi ( RO312 )
Țara : România
Punct de contact : Aur Andreescu
Telefon : +40 242312705
Fax : +40 242311923
Adresa de internet : https://www.ecoaqua.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9001

Denumire oficială : AWE INFRA SRL
Număr de înregistrare : RO35355090
Adresă poștală : Strada TRASCAULUI, Nr. 2A
Localitate : Turda
Cod poștal : 401117
Subdiviziunea țării (NUTS) : Cluj ( RO113 )
Țara : România
Telefon : +40 728287688
Fax : +40 364730090
Adresa de internet : https://www.aweinfra.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Lider de grup
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : DIMEX-2000 COMPANY
Număr de înregistrare : RO 13027407
Adresă poștală : Strada Principala, Nr. 315
Localitate : Rebra
Cod poștal : 427240
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Telefon : +40 263360093
Fax : +40 263360093
Adresa de internet : https://www.dimex2000.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : 49a0b3ad-a008-49af-9398-2bcfd6a53823 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 09/08/2024 13:44 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 09/08/2024 12:14 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00484414-2024
Numărul ediției JO S : 156/2024
Data publicării : 12/08/2024