ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΡΜΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"

Το αντικείμενο της παρούσας Σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών από εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων, με σκοπό την προετοιμασία ενός μηχανισμού διοίκησης, παρακολούθησης και περιοδικών αναφορών (reporting) για το Έργο Ενίσχυσης της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Τάξης. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύμβουλος θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης των Δράσεων, θα εντοπίζει εγκαίρως τυχόν …

CPV: 72224000 Servicios de consultoría en gestión de proyectos, 79100000 Servicios jurídicos, 79400000 Servicios de consultoría comercial y de gestión y servicios afines, 79410000 Servicios de consultoría comercial y en gestión, 79411000 Servicios generales de consultoría en gestión
Plazo:
30 de septiembre de 2024 a las 15:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΡΜΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
Organismo adjudicador:
ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΕ
Número de premio:
ΡΜΟ - Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

1. Αγοραστής

1.1 Αγοραστής

Επίσημη ονομασία : ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΕ
Νομική μορφή αγοραστή : Δημόσια επιχείρηση που τελεί υπό τον έλεγχο αρχής της κεντρικής κυβέρνησης
Δραστηριότητα της αναθέτουσας αρχής : Γενικές δημόσιες υπηρεσίες

2. Διαδικασία

2.1 Διαδικασία

Τίτλος : ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (ΡΜΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
Περιγραφή : Το αντικείμενο της παρούσας Σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών από εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων, με σκοπό την προετοιμασία ενός μηχανισμού διοίκησης, παρακολούθησης και περιοδικών αναφορών (reporting) για το Έργο Ενίσχυσης της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Τάξης. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύμβουλος θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης των Δράσεων, θα εντοπίζει εγκαίρως τυχόν αποκλίσεις από τον αρχικό σχεδιασμό, κινδύνους που ενδέχεται να επηρεάσουν την επίτευξη των οροσήμων ή/και την ομαλή ολοκλήρωση των Δράσεων και θα προτείνει μέτρα αντιμετώπισής τους και μέτρα συμμόρφωσης με τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων αρχών διαχείρισης. Επιπλέον, θα αναπτύσσει σχετικές αναφορές και, εν γένει, θα προβαίνει σε κάθε απαραίτητη ενέργεια ενημέρωσης με στόχο τη διασφάλιση της απρόσκοπτης υλοποίησης των εν λόγω Έργων (φυσικό και οικονομικό αντικείμενο). Παράλληλα, ο ανάδοχος θα υποστηρίζει την ωρίμανση των έργων και θα παρέχει τεχνικές και νομικές υπηρεσίες, όπου απαιτούνται για την ανάθεση ή/ και υλοποίηση των Έργων.
Αναγνωριστικό διαδικασίας : 0f463ec0-674d-42b7-8e9d-444186622274
Εσωτερικό αναγνωριστικό : ΡΜΟ - Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Είδος διαδικασίας : Ανοικτή
Αιτιολόγηση για την επιτάχυνση της διαδικασίας :
Κύρια χαρακτηριστικά της διαδικασίας :

2.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Υπηρεσίες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 79410000 Υπηρεσίες παροχής επιχειρηματικών συμβουλών και συμβουλών σε θέματα διαχείρισης
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79100000 Νομικές υπηρεσίες
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 72224000 Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα διαχείρισης έργων
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79411000 Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα γενικής διαχείρισης

2.1.3 Αξία

Εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ : 9 757 178,9 Ευρώ

2.1.4 Γενικές πληροφορίες

Νομική βάση :
Οδηγία 2014/24/ΕΕ

2.1.6 Λόγοι αποκλεισμού

Διαφθορά :
Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση :
Απάτη :
Τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες :
Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας :
Παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων :
Καταβολή φόρων :
Καταβολή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης :
Αμιγώς εθνικοί λόγοι αποκλεισμού : Οικονομικός φορέας, στον οποίο έχει επιβληθεί, με την κοινή υπουργική απόφαση του άρθρου 74 του ν. 4412/2016, η ποινή του αποκλεισμού αποκλείεται αυτοδίκαια και από την παρούσα διαδικασία σύναψης της σύμβασης. Αποκλείεται επίσης οικονομικός φορέας που τελεί σε κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων με το ΤΑΙΠΕΔ ή το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατά την έννοια του άρθρου 24 της Οδηγίας (ΕΕ) 2014/24 και η σύγκρουση δεν μπορεί να θεραπευθεί αποτελεσματικά με άλλα, λιγότερο παρεμβατικά, μέσα. Απαγορεύεται η ανάθεση της παρούσας σύμβασης, σε: α) Ρώσο υπήκοο ή φυσικό ή νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα που έχει την έδρα του στη Ρωσία β) νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα του οποίου τα δικαιώματα ιδιοκτησίας κατέχει άμεσα ή έμμεσα σε ποσοστό άνω του 50 % οντότητα αναφερόμενη στο στοιχείο α) της παρούσας παραγράφου· ή γ) φυσικό ή νομικό πρόσωπο, οντότητα ή φορέα που ενεργεί εξ ονόματος ή κατ’ εντολή οντότητας αναφερόμενης στο στοιχείο α) ή β) της παρούσας παραγράφου, συμπεριλαμβανομένων, όταν αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 10 % της αξίας της σύμβασης, των υπεργολάβων, προμηθευτών ή οντοτήτων (τρίτων) στις ικανότητες των οποίων στηρίζεται, κατά την έννοια των οδηγιών για τις δημόσιες συμβάσεις.

5. Παρτίδα

5.1 Τεχνικός Αναγνωριστικός Κωδικός Παρτίδας : LOT-0001

Τίτλος : ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ THN «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ (PMO) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»
Περιγραφή : Το αντικείμενο της παρούσας Σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών από εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων, με σκοπό την προετοιμασία ενός μηχανισμού διοίκησης, παρακολούθησης και περιοδικών αναφορών (reporting) για το έργο ενίσχυσης της γενικής γραμματείας δημόσιας τάξης. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύμβουλος θα παρακολουθεί την πορεία υλοποίησης των Δράσεων, θα εντοπίζει εγκαίρως τυχόν αποκλίσεις από τον αρχικό σχεδιασμό, κινδύνους που ενδέχεται να επηρεάσουν την επίτευξη των οροσήμων ή/και την ομαλή ολοκλήρωση των Δράσεων και θα προτείνει μέτρα αντιμετώπισής τους και μέτρα συμμόρφωσης με τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων αρχών διαχείρισης. Επιπλέον, θα αναπτύσσει σχετικές αναφορές και, εν γένει, θα προβαίνει σε κάθε απαραίτητη ενέργεια ενημέρωσης με στόχο τη διασφάλιση της απρόσκοπτης υλοποίησης των εν λόγω Έργων (φυσικό και οικονομικό αντικείμενο). Παράλληλα, ο ανάδοχος θα υποστηρίζει την ωρίμανση των έργων και θα παρέχει τεχνικές και νομικές υπηρεσίες, όπου απαιτούνται για την ανάθεση ή/ και υλοποίηση των Έργων
Εσωτερικό αναγνωριστικό : PMO - Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

5.1.1 Σκοπός

Χαρακτήρας της σύμβασης : Υπηρεσίες
Κύρια ταξινόμηση ( cpv ): 79400000 Υπηρεσίες παροχής γενικών επιχειρηματικών συμβουλών και συμβουλών σε θέματα διαχείρισης
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79411000 Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα γενικής διαχείρισης
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 72224000 Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέματα διαχείρισης έργων
Πρόσθετη ταξινόμηση ( cpv ): 79100000 Νομικές υπηρεσίες
Επιλογές :
Περιγραφή των επιλογών : Tο Ταμείο διατηρεί δικαίωμα παράτασης της σύμβασης, έως την ολοκλήρωση των αιτούμενων υπηρεσιών προς το σκοπό της υλοποίησης του Έργου, που δεν υπερβαίνει τους επιπλέον δώδεκα (12) μήνες, δίχως αύξηση του συνολικού οικονομικού συμβατικού αντικειμένου, το οποίο δύναται να ενεργοποιηθεί, σε κάθε περίπτωση, εντός της διάρκειας της Σύμβασης.

5.1.3 Εκτιμώμενη διάρκεια

Άλλη διάρκεια : Αγνωστος

5.1.5 Αξία

Εκτιμώμενη αξία χωρίς ΦΠΑ : 9 757 178,9 Ευρώ

5.1.6 Γενικές πληροφορίες

Κατ’ αποκλειστικότητα συμμετοχή : Δεν παραχωρείται συμμετοχή.
Έργο δημόσιων συμβάσεων που δεν χρηματοδοτείται από τα ταμεία της ΕΕ
Η δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τη συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις (ΣΔΣ) : ναι
Πρόσθετες πληροφορίες : Ο συνολικός Προϋπολογισμός (μη συμπεριλαμβανομένου δικαιώματος προαίρεσης) ανέρχεται στο ποσόν των έξι εκατομμυρίων πεντακοσίων τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ογδόντα πέντε Ευρώ και ενενήντα τριών λεπτών (6.504.785,93€) μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και οκτώ εκατομμυρίων εξήντα πέντε χιλιάδων ενιακοσίων τριάντα τεσσάρων Ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (8.065.934,55€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, του ΦΠΑ ανερχομένου σήμερα σε 24%. Το Ταμείο διατηρεί το δικαίωμα (δικαίωμα προαίρεσης), όπως, για τη διασφάλιση των στόχων της Δράσης, επαυξήσει το αντικείμενο της Σύμβασης έως ποσοστού πενήντα τοις εκατό (50%) της εκτιμώμενης αξίας της Σύμβασης, ήτοι έως του ποσού των τριών εκατομμυρίων διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων τριακοσίων ενενήντα δύο Ευρώ και ενενήντα επτά λεπτών (3.252.392,97) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τεσσάρων εκατομμυρίων τριάντα δύο χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα τεσσάρων Ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (4.032.967,28€), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για αντίστοιχες υπηρεσίες γραφείου διοίκησης έργου και τεχνικού και νομικού συμβούλου υπό την προϋπόθεση εξασφάλισης της χρηματοδότησης για τα εν λόγω έργα. Το δικαίωμα αυτό δύναται να ασκηθεί κατά την απόλυτη και αδέσμευτη κρίση του Ταμείου σε κάθε περίπτωση είτε εντός της αρχικής διάρκειας της Σύμβασης είτε κατά τη διάρκεια της 12μηνης παράτασης αυτής και για διάστημα έως και επιπλέον είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από τη διάρκεια της σύμβασης, όπως αυτή καθορίζεται σύμφωνα με την παρ. 2.4 του τεύχους διακήρυξης. Συνολικός Προϋπολογισμός (μη συμπεριλαμβανομένου δικαιώματος προαίρεσης) 6.504.785,93€ πλέον ΦΠΑ. Συνολικός Προϋπολογισμός (συμπεριλαμβανομένου δικαιώματος προαίρεσης) 9.757.178,90€ πλέον ΦΠΑ. Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της, έως την 31.12.2027

5.1.9 Κριτήρια επιλογής

Κριτήριο :
Είδος : Οικονομική και χρηματοδοτική επάρκεια
Κριτήριο :
Είδος : Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα

5.1.10 Κριτήρια ανάθεσης

Κριτήριο :
Είδος : Ποιότητα
Ονομασία :
Περιγραφή : Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής (αναλογία βαρύτητας 80-20)
Κριτήριο :
Είδος : Τιμή
Ονομασία :
Περιγραφή : Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής (αναλογία βαρύτητας 80-20)
Περιγραφή της μεθόδου που πρέπει να χρησιμοποιείται εάν η στάθμιση δεν μπορεί να εκφραστεί με κριτήρια :
Αιτιολόγηση της μη αναγραφής της στάθμισης των κριτηρίων ανάθεσης :

5.1.11 Έγγραφα δημοσίων συμβάσεων

Γλώσσες στις οποίες είναι επισήμως διαθέσιμα τα έγγραφα της δημόσιας σύμβασης : ελληνικά
Προθεσμία αιτήματος για παροχή πρόσθετων πληροφοριών : 18/09/2024 23:59 +03:00
Διεύθυνση των εγγράφων της δημόσιας σύμβασης : https://hradf.com/prokirixeis-proskliseis

5.1.12 Όροι δημοσίων συμβάσεων

Όροι υποβολής :
Ηλεκτρονική υποβολή : Δεν επιτρέπεται
Γλώσσες στις οποίες μπορούν να υποβληθούν οι προσφορές ή οι αιτήσεις συμμετοχής : ελληνικά
Ηλεκτρονικός κατάλογος : Δεν επιτρέπεται
Περιγραφή της οικονομικής εγγύησης : Για την έγκυρη συμμετοχή στον Διαγωνισμό πρέπει να κατατεθεί από κάθε διαγωνιζόμενο εγγύηση συμμετοχής υπό τη μορφή Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Ταμείου του Τεύχους 2 «Υποδείγματα» - Υπόδειγμα 4, το ύψος της οποίας ανέρχεται στο ποσόν των εκατόν τριάντα χιλιάδων ενενήντα πέντε Ευρώ και εβδομήντα δύο λεπτών (130.095,72€), το οποίο αντιστοιχεί σε δύο τοις εκατό (2%) επί της εκτιμώμενης αξίας της δημοπρατούμενης σύμβασης χωρίς ΦΠΑ και μη συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης
Προθεσμία παραλαβής των προσφορών : 30/09/2024 15:00 +03:00
Προθεσμία μέχρι την οποία η προσφορά πρέπει να παραμείνει σε ισχύ : 12 Μήνας
Πληροφορίες σχετικά με τη δημόσια αποσφράγιση :
Ημερομηνία άνοιξης : 01/10/2024 11:00 +03:00
Όροι της σύμβασης :
Η σύμβαση πρέπει να εκτελείται στο πλαίσιο προγραμμάτων προστατευόμενης απασχόλησης : Όχι
Ηλεκτρονική τιμολόγηση : Δεν επιτρέπεται
Θα χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονική παραγγελία : όχι
Θα χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονική πληρωμή : όχι

5.1.15 Τεχνικές

Συμφωνία-πλαίσιο :
Καμία συμφωνία-πλαίσιο
Πληροφορίες σχετικά με το δυναμικό σύστημα αγορών :
Κανένα δυναμικό σύστημα αγορών
Ηλεκτρονικός πλειστηριασμός : όχι

5.1.16 Περαιτέρω πληροφορίες, διαμεσολάβηση και προσφυγή

Οργανισμός προσφυγής : Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) - πρώην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής : Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) - πρώην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)

8. Οργανισμοί

8.1 ORG-0001

Επίσημη ονομασία : ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΕ
Αριθμός καταχώρισης : 1024.Ε00876.0001
Τμήμα : Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας
Ταχυδρομική διεύθυνση : Καραγιώργη Σερβίας 6
Πόλη : Αθήνα
Ταχυδρομικός κώδικας : 10562
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Πρόσωπο επικοινωνίας : ΧΡΥΣΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
Τηλέφωνο : 21032274400
Ηλεκτρονική διεύθυνση : https://hradf.com/
Τελικό σημείο ανταλλαγής πληροφοριών (URL) : https://hradf.com/
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Αγοραστής

8.1 ORG-0002

Επίσημη ονομασία : Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΔΗΣΥ) - πρώην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)
Αριθμός καταχώρισης : 1000.Ε00961.0001
Ταχυδρομική διεύθυνση : Δώρου 7-9
Πόλη : Αθήνα
Ταχυδρομικός κώδικας : 10432
Υποδιαίρεση χώρας (NUTS) : Κεντρικός Τομέας Αθηνών ( EL303 )
Χώρα : Ελλάδα
Τηλέφωνο : +30 213214216
Φαξ : +30 2132141229
Ρόλοι αυτού του οργανισμού :
Οργανισμός προσφυγής
Οργανισμός παροχής περισσότερων πληροφοριών των διαδικασιών προσφυγής

11. Πληροφορίες προκήρυξης

11.1 Πληροφορίες προκήρυξης

Αναγνωριστικό/έκδοση προκήρυξης : 54660e39-2299-4a2b-9b6d-03664bc325e5 - 01
Είδος εντύπου : Aνταγωνισμός
Είδος προκήρυξης : Προκήρυξη σύμβασης ή σύμβασης παραχώρησης — τυποποιημένο καθεστώς
Ημερομηνία αποστολής της προκήρυξης : 21/08/2024 12:25 +00:00
Γλώσσες στις οποίες διατίθεται επίσημα η παρούσα προκήρυξη : ελληνικά

11.2 Πληροφορίες δημοσίευσης

Αριθμός δημοσίευσης της προκήρυξης : 00504295-2024
Αριθμός τεύχους ΕΕ S : 163/2024
Ημερομηνία δημοσίευσης : 22/08/2024